Bedste Web Hosting Canada (2020)

Contents

Anmeldelser og tekniske sammenligninger

Vi undersøgte de 28 bedste hostingudbydere for canadiere
for at hjælpe dig med at spare tid og penge.

Vi har tjekket snesevis af host-udbydere og brugt data i over et årti til data til at opbygge den mest opdaterede placering af de bedste webhosts i Canada. (Klik for at se placeringerne.)

Siden sommeren 2016 har vi købt og testet alle de bedste hostingfirmaer i Canada.

… Inkluderer mange husholdningsnavne som GoDaddy, Bluehost og HostGator.

I denne vejledning ser vi på en række faktorer, der hjælper dig med at tage en datainformeret beslutning om at finde det bedste hostingfirma til dit websted.

Vi har arbejdet online i årtier og er blevet brændt mere end et par gange ved at vælge en dårlig hostingudbyder. Efter megen prøve, fejl og trængsel har vi endeligt fundet de bedste samlede webhostingtjenester i Canada.

Hvem vi er

Før vi går ind på den tekniske fordeling af forskellige hosting-udbydere, introducerer jeg teamet bag denne vejledning. Vi er en tre-mand-gruppe, og vi har et digitalt marketingbureau kaldet Castle Media. ��

Jeg er Gary, forfatteren af ​​guiden og den fyr, der offentliggør de fleste af hostinganmeldelserne på dette websted. Jeg har været en webdesigner så langt tilbage, som jeg kan huske, før Facebook og endda MySpace.

Jeg har været vært hundreder af websteder over Canada og USA, og i løbet af den tid har jeg set masser af værter komme og gå.

Hostinganmeldelser – vores sporing & Forskningsproces

billede af vores live tracking via pingdomAt tage informerede beslutninger kræver at få nøjagtige data, og den eneste måde at gøre det på er at måle resultater, hvilket er nøjagtigt hvad vi har gjort i de sidste par år.

Vi sporer oppetid, nedetid og forsinkelse på alle vores websteder. Hvis du ser på grafen til højre, kan du se, at vi har tilføjet vores 10 værter. Vi bruger avanceret tracking-software, der pinger hvert websted 50X gange om dagen fra flere placeringer. Vi får straks besked om eventuelle afbrydelser eller afbrydelser i tjenesten.

Vi tilføjede kun vores mest anbefalede tjenester og skjulte webadresserne, mens de er aktive klientwebsteder, men et hurtigt kig på dataene hjælper dig med at se, hvilke der er gået ned i fortiden, og hvor længe.

Du kan se live tracking her. Læs mere om vores 4-trins forskningsproces her.

Sådan bruges denne vejledning

Vi ønskede at give masser af værdifulde oplysninger, mens vi holdt tingene enkle at forstå, hvorfor vi rangerede vores topværter i numerisk rækkefølge.

Det er et standardrangementsystem med vores anbefaling nr. 1 øverst, efterfulgt af nummer to osv. For at undgå unødvendige oplysninger har vi det inkluderede kun vores top fire valg. Disse inkluderer tre, der gjorde vores snit til at levere den højeste kvalitet og et, der er populært, men mangler inden for et par nøgleområder.

Før du hopper ind i det, skal du ikke være genert, hvis du har spørgsmål, og tryk på knappen Kontakt os. ��

De bedste webhostingstjenester i 2020

Her er de øverste 4 canadiske webhostinganmeldelser af omkostninger, kundeservice, hastighed og oppetid.

1. HostPapa – Bedste canadiske vært + rabat

HostPapa tilbyder hosting i Canada-læsere 67% rabat + gratis domæneregistrering

hostpapa logo

Pris – $ 2,95 per måned (almindelig $ 13,99 / måned)
Gennemsnitlig oppetid på 99,95%
Gennemsnitlig belastningstid på 475ms

HostPapa er uden tvivl vores foretrukne webhost – og det er ikke kun fordi de er et canadisk firma.

Vi bruger det til næsten alle vores websteder, og de fleste af vores nye klientsider bruger det også. Ud over det faktum, at det ikke skuffer i nogle af vores kriterier og udmærker sig i størstedelen af ​​det, er HostPapa logistisk det bedste canadiske valg.

Dit websted indlæses lidt hurtigere, end det ville gøre, hvis du brugte nogle af de andre populære webhosts, fordi HostPapas servere er placeret i hele Canada. Deres hovedkvarter er også i Canada (i Burlington, ON).

Siden HostPapa elsker Canada så meget som vi tilbyder de enorme rabatter til alle vores læsere.

 Brug dette link pil der peger på hostpapa rabatlink til hostingcanada.org læsere at kræve din rabat på nye hostingpakker.

Det er næsten halvdelen af ​​prisen på deres almindelige hostingpakker og gratis opgraderinger, der ellers er en smule dyr. Rabatten, de tilbyder, er et premium-valg som HostPapa lige så billigt som nogle af de billigste planer.

HostPapa har også været venlig nok til at tilbyde vores læsere alle deres vigtige funktioner gratis, inklusive deres 30-dages garanti, gratis webstedsbygger, gratis SSL-sikkerhed, gratis 1-til-1-træning og gratis domæneregistrering – i alt en værdi af $ 50. For at få det gratis domæne (+ andre godbidder), tilmeld dig nu med dette link.

HostPapa udmærker sig også når det kommer til kundesupport, som er tilgængelig døgnet rundt for at besvare næsten ethvert teknisk spørgsmål. At kontakte deres supportteam er som at have en ekstremt hjælpsom ny medarbejder pop ud af intet for dit websted via live chat.

Da det har datacentre over hele Canada, er webstedshastighed og oppetid fremragende på alle hostingplaner, men webhostens høje ydelse skyldes ikke kun dens placering. HostPapa kører SDD på alle servere og bruger Intel skalerbar CPU, hvilket reducerer hukommelsesadresser, som processoren skal håndtere.

HostPapa tilbyder endda installation med et klik, så du nemt kan installere WordPress. Det har også gratis SSL-kapacitet med Let’s Encrypt.

Hvis du er ny i verdenen af ​​online forretning og webhosting, er HostPapa brugervenlig. Du kan hurtigt starte en personlig blog eller et websted – bare følg trinnene, der er beskrevet i vores HostPapa-gennemgang.

2. Hostinger – Bedste “overkommelige” vært

Leder du efter at spare nogle penge uden at gå på kompromis? Stop med at lede.

hostinger-logo

Starter ved $ 0,99 pr. Måned (90% FRA)
Gennemsnitlig oppetid på 99,1%
Gennemsnitlig belastningstid på 389Frk

Hostinger introduktionspris

Salgsfremmende priser er en voldsom marketingtaktik i hostingbranchen. Hostinger har mestret denne strategi, og den kommer dig lige så meget, som den gavner dem.

Hostinger’s pris svinger mellem $ 0,99 pr. Måned til $ 2,15 pr. Måned semi-regelmæssigt. Du kan låse denne pris i 48 måneder. Det er fire års hosting for under $ 70, uanset hvordan du svinger det.

Du kunne måske tro, at deres service ville være langsom og elendig (i det mindste var det min antagelse). Så prøvede jeg Hostinger og tilføjede fem forskellige websteder til deres grundlæggende plan … Se og se, præstationsnumrene var på niveau med – og ofte meget bedre end – andre budgetværter (der debiterede 2-3x).

Det, der overraskede mig, er, at Hostinger også har sin helt egen Website Builder – Zyro. Det består af nogle pæne funktioner som Zyro AI Content Generator og Logo Maker og nogle gode gamle – gratis SSL-certifikat, ubegrænset SSD-opbevaring og ubegrænset båndbredde.
De nye funktioner virker virkelig forfriskende, de giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. På kort tid er du færdig med det, du sætter dit sind til. Brug din kreativitet til god brug med Hostingers nye funktion, der giver dig mulighed for at oprette logoer til dit brand, Zyros Logo Maker.

Hostinger er relativt en nykommer og skal gennemgå mere test, men indledningsvis har vi fundet, at Hostinger leverer.

Dette er en fantastisk mulighed, hvis du vil have alle de grundlæggende funktioner, som andre hostingfirmaer leverer. Fuld offentliggørelse: Du får ikke alle klokker og fløjter med alle planerne. Så gennemgå dine funktionsbehov, inden du vælger en pakke. Kort sagt er det, hvis du ønsker at spare en masse penge, når det kommer til hosting med en ydelse, der leverer, Hostinger er et godt valg.

Selv med det laveste niveau får du stadig en 30-dages pengene-tilbage-garanti, et gratis domæne og gratis SSL. For at få alle freebies, tilmeld dig ved hjælp af dette link.

3. Bluehost – ”Begyndere” vært

Første timer? Start her.

bluehost logo

Starter ved $ 2,95 per måned
Gennemsnitlig oppetid på 99,74%
Gennemsnitlig belastningstid på 1.765ms

Bluehost-pakker

Vi vil ikke nævne det Bluehost uden at give dig en retfærdig advarsel: de er gode til markedsføring og reklame, så når du først besøger webstedet, vil du begynde at se deres annoncer overalt.

Du har muligvis hørt gode ting om Bluehost. Sandheden er, at mange af de positive Bluehost-anmeldelser, du læser online, er spot-on: det er en af ​​de bedste webhostingtjenester for begyndere, periode.

Hvorfor er det så godt for begyndere? Bluehost er den nemmeste at bruge og konfigurere, almindelig og enkel. Virksomheden forstår, at hosting kan være forvirrende for folk, der lige er startet, så de gør det så let som muligt. Hvis du lige starter med en blog, er Bluehost et godt valg.

Det andet aspekt af Bluehost, der gør det godt for begyndere, er prisen. Du bryder ikke banken med Bluehost, hvilket er fantastisk for bloggere, der måske tager et stykke tid at tjene penge på deres websted.

Desuden har de hjælpsom kundesupport, 30-dages pengene-tilbage-garanti og en let at bruge interface. Begynder og begyndere glæder sig, Bluehost er her for dig.

4. HostGator Cloud Hosting – Pålidelig hosting

Veletableret og pålidelig.

hostgatorStarter ved $ 2,75 per måned
Gennemsnitlig oppetid på 99,4%
Gennemsnitlig belastningstid på 657ms

Gratis funktioner – E-mail, SSL, webstedsoverførsel, webstedsbygger, daglige sikkerhedskopier af sider

Websteder og gators kan måske ikke virke som to ting, der bare går sammen, men HostGator har fået det til at fungere i et stykke tid. Det er den valgte webhost for tusinder af online virksomheder og blogs i alle størrelser.

HostGator er fremragende med hensyn til oppetid til en lav pris. Det har nyttige kundesupportagenter, og det er let skalerbart, så dit websted kan rumme ethvert trafikniveau.

HostGator har også for nylig lanceret en webstedsbygger, som gør at skabe dit websted til en leg for hosting uinitieret. Kombiner det med en god base af globale servere, og HostGator er en god anden mulighed.

Se vores tracking på højre side. Vi overvåger Gator 24/7 for at kontrollere hastighed, forsinkelse og eventuelle strømafbrydelser.

5. A2 Hosting – Høj hastighed

Høj hastighed og lav belastning.

A2 Hosting

Starter ved $ 3,92 per måned
Gennemsnitlig oppetid på 99,1%
Gennemsnitlig belastningstid på 601ms

A2 Hosting er en solid all-round webhost med ekstrem høj oppetid, fremragende hastighed (nogle af de bedste i branchen), og hjælpsom kundesupport.

Grundlagt langt tilbage i 2001 af en tidligere Unix SysAdmin, opretter A2 regelmæssigt PCMag’s ‘Bedste webhostingstjeneste’ liste år efter år. Og vi er tilbøjelige til at acceptere, at titlen er velfortjent for både U.S.-hostingudbydere og webstedshosting i Canada.

Vi har valgt A2 Hosting som en af ​​de største udbydere af mange af de hostingpakker, der gennemgås på dette websted, lige fra grundlæggende delte månedlige planer, helt til dedikerede servicepakker. Med datacentre i Michigan, A2 Hosting klarer sig yderst godt for små virksomheder i Canada.

Hvilken type virksomheder kan bruge disse webhosts?

Et hvilket som helst af de nævnte hostingfirmaer kan håndtere tung trafik. Hvis dit websted får op til ca. 500.000 visninger om måneden, har du det godt.

Husk, at enhver webhost tilbyder skalerbare serviceplaner, og du kan skalere op efter behov. De bedste webværter i Canada bruger alle de bedste WordPress-hostingplaner for at spare kundernes omkostninger og yde den øverste niveau service.

Webhosting Canada Gennemgangskriterier – Hvordan vi vælger

Pålidelighed (oppetid og nedetid)

wordpresshosting CanadaOpetid og nedetid på webstedet bestemmer, hvor pålidelig en vært er. Dette er nogle af de vigtigste ting at overveje for enhver virksomhed, da nedetid kan være et stort problem. Det ser uprofessionelt ud og kan være meget skadeligt, når det kommer til dit brand.

Når du leder efter canadiske anmeldelser af webhosting, skal du sørge for kun at overveje tjenester med meget lidt nedetid, og i de sjældne tilfælde, hvor de går ned, er det typisk, så de kan ordne noget.

Dette betyder, at du får forhåndsvarsel, og en kvalitets vært vil også prøve at have den slags nedetid på det mest praktiske tidspunkt på dagen.

Hastighed

indlæste hastighed af værter sammenlignet

Webstedshastighed er en anden faktor, der er vigtig for din professionalisme såvel som din søgemaskineoptimering (SEO). Vi er vant til så hurtigt som muligt indlæsningshastigheder, og de fleste mennesker vil ikke vente længere end et par sekunder.

Vores statistikker fra det foregående årti gav os masser af data til at sammenligne gennemsnitlige lastetider på tværs af alle de største byer i Canada, inklusive Toronto, Montreal og Vancouver. Vi kontrollerede derefter disse resultater ud for de gennemsnitlige amerikanske hastigheder. Det top registrerede belastningstider, vi fandt, var kun 226ms, mens de langsomste var over 2.850ms.

Kunde support

Kundesupport bliver undertiden overset med al opmærksomhed på de funktioner, som webhosts tilbyder, men det er en vigtig ting at overveje, fordi der kan være en enorm forskel, når det kommer til kundesupportkvalitet. Når du prøver at finde den bedste webhost, skal du overveje kundesupport seriøst som en del af din evaluering.

Man kan besvare dine spørgsmål på mindre end et minut, og andre kan holde dig venter på en dag eller mere.

Heldigvis tre webhoste, vi anbefaler alle giver hurtig support og har repræsentanter, der er så høflige, at de kunne være fra Canada.

Vores top valg har endda nogle kundeservicetildelinger til dets navn. yay! 

Vi kunne bedømme kundesupport uden test, da vi har brugt disse værter i årevis. Her er tegnene på topnotch kundesupport:

  • Support tilgængelig 24/7
  • Live chat-service
  • Agenter, der er modersmål på dit sprog, venlige og kan løse tekniske problemer
  • En hurtig responstid uden forældede billetsystemer

Heldigvis har vi faktiske optagelser af nogle af de førende hostingfirmaers kundeservice. Se og se …

Bedste webhost eller VERSTE hosting?

Når det kommer til webhost, skal du aldrig gå med den billigste mulighed.

Du får bestemt, hvad du betaler for med webhosting.

Der er alle former for svindel i webhostingbranchen, da virksomheder tilbyder lave priser for at få kunder, der ikke ved noget bedre.

Disse værter tjener ofte millioner, mens de bruger servere af meget lav kvalitet, hvilket efterlader dem sårbare over for sikkerhedsbrud. Det ville være let at sige dette og derefter gå videre uden at nævne, hvem man skal undgå. Men vi siger to af de værste lovovertrædere:

slimet sælger, der sælger hosting

Kom så far – Lad ikke markedsføringen narre dig. GoDaddy har service af lav kvalitet men har ikke noget imod at opkræve en præmie for tilføjelser det ville være gratis med andre værter. Ofte udråbt som den bedste webhost i Canada, kan vi lige så godt kalde dem ScamDaddy.

Netværksløsninger – Dårlig service og servere af lav kvalitet kombineres for at gøre Network Solutions til et forfærdeligt valg. Uanset hvilken anmeldelse af canadisk webhosting, du læser, er Network Solutions et dårligt valg.

Hvis du går med en billig webhost, kan du spare penge til at begynde med, men du har enten langt færre funktioner, eller du bliver nødt til at købe alle slags opgraderinger og til sidst betale mere. 

Når du beslutter at skifte til en bedre udbyder, vil det være besvær, og du vil ønske, at du var gået med en kvalitetsudbyder fra starten.

 

Canadiske webhostinganmeldelser – Ting at undgå

Jeg ved, at det er vigtigt at holde forretningsudgifter til et minimum, men at spare et par dollars på webhosting er ikke værd at de problemer, du vil opleve senere.

Her er de væsentlige problemer, du får med en billig webhost:

  1. Potentielle sikkerhedsbrud – En selvudnævnt “gratis” webhost kaldet 000Webhost havde 13 millioner brugernavn og adgangskoder lækket.
  2. Alt koster ekstra – En typisk rabat vært kunne opkræve $ 80 for SSL, $ 30 for din domæneregistrering og $ 30 for grundlæggende beskyttelse af privatlivets fred, hvilket udgør $ 140 per år.
  3. Dårligt IP-kvarter – Dette gør din SEO vanskeligere.

Hvad er den mest populære webhostingtjeneste?

Det kan være svært at bedømme forskellige værter på grund af alle de forskellige tilgængelige muligheder og priser. Nogle koster kun $ 1 eller $ 2 per måned, og der er endda nogle gratis webværter ledig. Som vi nævnte, ønsker du ikke at gå for billigt på din webhosting, men det er spild at få en stærk hostingpakke, som du ikke har brug for.

Vi anbefaler, at det er enkelt at starte og opgradere efter behov. Den mest populære webhostingtjeneste er langt den delte hosting, et emne, som vi vil dække nedenfor. Lad os se hurtigt på vores anmeldelser nedenfor.

Top hostingtyper til canadiske virksomheder

De fleste hosting-planer falder ind under en af ​​fem kategorier, der er delt hosting, virtual private server (VPS), cloud hosting, dedikeret hosting og forhandler. Lad os gennemgå hver slags hostingplan detaljeret.

Hvad er delt hosting?

delt hostingDelt hosting er uden tvivl den billigste mulighed, og med denne type hosting lejer du stort set plads, som du deler med andre websteder. Omkostningerne ved at få en sådan billig hosting er, at dette er den mindst kraftfulde hostingindstilling.

Delt hosting fungerer, fordi de fleste websteder får små mængder trafik, hvilket betyder, at de kan dele serverressourcer uden at have problemer med ydeevnen. Opsætningen er enkel, når du får en delt hostingplan.

Hvad er VPS Hosting?

vps hostingDet næste trin op fra delt hosting er en VPS, der koster lidt mere, men også har mere magt. Selvom du ikke behøver at betale for din egen server, a VPS vært fungerer på samme måde som en, og du har fuld kontrol over det. Dette gør opsætnings- og styringsprocessen mere involveret.

Hvad er Cloud Hosting?

sky hosting

En mulighed, der er vokset i popularitet i de senere år er sky hosting. Det har nogle ligheder med en VPS, men den vigtigste forskel er, at serveren distribueres over et stort antal computere i stedet for at have sin dedikerede fysiske adresse.

For brugeren betyder det, at indlæsningstiderne er meget hurtige, og dette er let at skalere. Hvis du har brug for mere hastighed eller diskplads, kan du øjeblikkeligt opgradere gennem dit hostingfirma. Alt i alt er dette en fremragende mulighed for forretningssteder.

Hvad er dedikeret hosting?

dedikeret hostingHvis du vil have det bedste af det bedste, så dedikeret hosting er vejen at gå. Som navnet antyder, får du en hel server til at ringe til din egen, og dets eneste job er at holde dit websted til at fungere problemfrit.

Dette er den mest kraftfulde mulighed, men det kan også være vanskeligt at konfigurere og administrere, og det vil også koste dig mest.

Sådan fungerer forhandlerbaseret hosting

Forhandlerbaseret hosting er en smule offshoot i stedet for en helt anden type webhosting. Hvordan det fungerer er, at en part kontrollerer serveren, og en anden part sælger hosting, som om de ejede serveren.

Det er kompatibelt med en hvilken som helst af de typer af hosting, der er nævnt ovenfor. For eksempel kan du vælge en forhandler, der tilbyder en dedikeret server eller cloud-hosting.

Det er almindeligt, at forhandlere køber i bulk og får mange servere med høj kapacitet. Derefter leverer de dele til individuelle websteder. Hvis du planlægger at gå med denne mulighed, har du brug for masser af teknisk viden.

Hvad bestemmer hostinghastighed? (Hurtig hosting)

Den hurtigste webhost er en, der bruger en dedikeret IP eller et superhøj latens datacenter. Når du leder efter anmeldelser af canadiske webhosts, er det vigtigt at huske denne enkle regel.

Det er vigtigt at forstå, at datacentre er som hjertet i en hostingløsning, jo hurtigere hjertet kan pumpe ud blod (i dette tilfælde båndbredde), jo hurtigere går dit websted.

Undskyld for den grafiske analogi.

Sammenligning af webhosting – Hvilken CMS skal du bruge?

Dit indholdsstyringssystem (CMS) er det, du bruger til at håndtere alt indhold på dit websted, herunder foretage ændringer af det offentliggjorte indhold og uploade nyt indhold. Hver CMS har sin egen grænseflade, hvor visse CMS fungerer med specifikke hostingmuligheder eller er ideelle til specifikke typer websteder.

WordPress

fordele-of-wordpress-hosting

Hvis du kun vidste om et CMS, var det sandsynligvis WordPress, da det let er det mest populære valg. Selvom det kom langt tilbage i 2003, har de sidste par år set det hurtigt stige i popularitet, og det er nu det valgte CMS for blogs og websteder til små virksomheder. De fleste anmeldelser af webstedshosting, som du læser, involverer WP.

WordPress har mange fordele, med måske den mest betydningsfulde er dens udvalg af tilpasningsmuligheder og værktøjer. Det er meget sikkert, installationen er en leg, og det er let at finde support, når du har brug for det. Hvis dette er din første gang, du opretter et websted, vil jeg varmt anbefale dig at vælge WordPress, når du leder efter den bedste webhost.

Der er lidt af en læringsperiode, men det er tilfældet for enhver CMS, og populariteten af ​​WordPress betyder, at det er klogt at vide, hvordan man bruger det.

PHP

PHP logoPHP har eksisteret i lang tid, og det stod oprindeligt for den personlige hjemmeside. Det bruger scripting på serversiden, og mange populære CMS, herunder WordPress, Drupal og Joomla, bruger dette PHP-script.

Selvom du ikke behøver at forstå PHP for at oprette et websted i dit valg af CMS, har du brug for en PHP-udvikler, hvis du har nogle meget specifikke apps, du gerne vil have, at dit websted skal køre.

Java-baserede websteder

JavaDu kender muligvis Java som den ting, du skal opdatere nu og da. Dets vigtigste funktion er webapps, og hvis du er på et websted med imponerende grafik, kan du satse på, at det bruger Java. Java var tidligere meget mere populær på mindre steder.

Selvom dens popularitet er faldet en smule, er det stadig overalt nogle store e-handelswebsteder, herunder Amazon og eBay. Hvis du vil have de mest avancerede grafik og funktioner på dit websted, så er Java bare billetten.

Joomla

joomlaNår det kommer til CMS-indstillinger, er Joomla sandsynligvis den næststørste bag WordPress, selvom der stadig er et stort mellemrum mellem de to. En af grundene til at Joomla ikke er så tæt på, er, at den ikke er særlig brugervenlig. Medmindre du elsker Joomla, vil jeg råde til at gå med WordPress, hvilket også er det, jeg fortæller alle vores klienter. Du kommer op og kører hurtigere, og jeg synes, det er også et bedre valg set fra et SEO-perspektiv.

Valg mellem Windows-baserede værter eller Linux-baserede værter

windows vs linux host-min

Du kan huske et afsnit om dedikerede servere i vores hostinganmeldelse. Forhåbentlig gør du som det ikke var for længe siden. Nå, hver server har brug for et operativsystem (OS), og de to muligheder her er Windows-baserede værter eller Linux-baserede værter.

Her er hvad der gør dem unikke. De bedste webværter derude vælger generelt at bruge Windows-baserede servere. Kontroller dette for cPanel-godhed sammenligning af Plesk vs cPanel.

vinduer

Windows har været Microsofts operativsystem i årtier, og hvis du går med en Windows-baseret vært, betyder det, at du kan bruge Windows’s databaser og apps sammen med ASP.Net og andre komplicerede scripts. PHP og MySQL er også muligheder. Typisk betaler du lidt mere for Windows-baserede værter end for Linux-baserede, og selvom sammenbrud ikke ofte sker med nogen af ​​dem, når du vælger Windows, har de en tendens til at forekomme lidt mere.

Linux

linuxMicrosoft er muligvis en kæmpe i computerbranchen, men Linux er det, som de fleste servere bruger, fordi det er branchestandarden. Du kan køre næsten ethvert program på Linux, serverne er super pålidelige, og du er god til at gå med de fleste af de moderne programmeringsskripts. Du kan se udtrykket “LAMP”, når du undersøger Linux-baserede værter, og det står for Linux, Apache, MySQL og PHP.

Hvordan fungerer “Ubegrænset” hosting?

Det er almindeligt at se udbydere, der tilbyder ubegrænsede planer, med ordet “ubegrænset”, der muligvis henviser til lager, båndbredde eller e-mail. Sørg for at kontrollere det fine udskrivning på disse, da dette tilbud kan være lidt vildledende.

Hvad det normalt betyder er, at udbyderen ikke har angivet ressourcegrænser, og at ubegrænset tilbud gælder i rimelige situationer. Det er ikke beregnet, hvis du får en million sidevisninger om måneden. Tilbuddet er dybest set en måde at få kunder ind. Kontroller bare hastigheden og bliv ikke trukket ind af en annonce. Ubegrænset båndbredde betyder ikke meget, hvis du har brug for lave hastigheder. I disse canadiske anmeldelser af webhosting har vi udeladt alle værter, der hævder at tilbyde ubegrænset hosting.

Indpakning – Find det bedste bedste web i Canada

Det er en masse information at behandle. Den bedste måde at bruge denne vejledning er at henvise til, når du evaluerer webhosts og holder dine specifikke behov i tankerne. Vigtigst er det, at du ikke handler helt baseret på priser. Kvalitet er altid vigtigst, især med noget så vigtigt som dit websted.

Det gør det for vores anmeldelser. Hvis du har spørgsmål, skal du bare skrive en kommentar nedenfor, så svarer jeg med glæde alt, hvad der dukker op.

Bedste domæne-vært i Canada

Du vil have et websted, ikke?

Det gør alle sammen, men hvis tanken om at prøve at forstå, hvordan man får en ud af dit hoved og på internettet for andre at se, sender dig til jorden i en dirrende fosterposition, så tag hjertet. Vi er her for at hjælpe.

Ting som domænehosting, registratorer, navneposter og hostingpakker er ikke så komplicerede, som du måske tror, ​​selvom du har en livlig fantasi. Forbliv rolig. Fortsæt med at læse.

domæner

Selv de mest uklare blandt os er klar over, at det hele starter med et domæne. Før noget andet, hvis du ønsker et websted, har du brug for et. Et eksempel på et domæne ville være BestWidgets.com (skrevet fuldstændigt som http: // www. bestwidgets. com). Det gør ingen forskel, om du skriver eller skriver med store bogstaver eller små bogstaver.

hvad er domæne

Forresten, en hurtig check afslørede, at dette domæne i øjeblikket er til salg, så … hvis du sælger widgets, og de er de bedste, vil du måske have dit tilbud i.

Tilbage til ideen om et domæne. Når du har registreret et domæne (hold øje med, taler vi om denne proces om et minut), og under din kontrol kan du tilføje så mange sider og underdomæner, som du vil. Vil du blogge om widgets? Opret et underdomæne kl  blog. bestwidgets. com.

Ivrig efter at vokse rhapsodic om dig selv og din kærlighed til widgets? Tilføj en side som www. bestwidgets. dk / om.

Den grundlæggende idé er, at sikring af et domæne skaber grundlaget for hele det kommende websted.

For at lære mere om dette, skal du læse vores guide til de bedste domæneregistratorer.

Domæneregistratorer og registrering

Risikoen for at få øjnene til at glasere, bør du forstå, hvordan domæner sælges og regnskabsføres. Bare rolig. Der vil ikke være en test. Ligesom da dine forældre fik dig til at spise gulerødder, er dette til din egen bedste. ����

TLD statistikker registreringer pr. TLD type

Et register er en organisation, der er udpeget til at føre en liste eller et register over dem, der ejer en Top niveau domæne (TLD) kan lide .com, .net og .org. Det er klart, med mere end 644 millioner aktive websteder online, tager det mere end en tilfældig note, der er klattet bagpå en konvolut for at holde alt lige.

Oprindeligt var der kun en håndfuld officielle registre, der holdt styr på alt, men undervejs regnede nogle få initiativrige iværksættere med, at de kunne indgå kontrakter med disse registre for at sælge domæner og omdanne det til, hvad der i dag er en blomstrende industri. Den nederste linje er, at registratorer sælger domæner og registre holder styr på dem.

Populære registratorer inkluderer GoDaddy, NameCheap og mange andre. Bemærk dog, at de fleste gode hostingfirmaer (som dem, vi har anbefalet) giver dig et gratis domæne når du tilmelder dig en ny hostingplan.

Et gratis domæne er en fantastisk måde at spare et par dollars på i begyndelsen af ​​din webstedsbygning rejse og en af ​​de vigtigste ting, vi inkluderede i vores canadiske anmeldelser af webhosting.

Hvad er en domænenavnepost?

Et andet udtryk, du måske kan køre på, er domænenavnsrekord. Dette er en henvisning til den måde, internettet fungerer på. Det domæne, du lige har købt, er faktisk ikke, hvordan internetserverne finder og viser dit websted.

I stedet tager de en brugers anmodning og matcher domænet med en række numre i registreringsdatabasen, kaldet et IP-adresse, og send de tilknyttede filer over – hvilket bare er dit websted.

Webhosting forklaret for begyndere

Nu kommer vi til det gode og årsagen til, at vi alle her er i første omgang, webhosting. Når du først har et domæne og er klar til at oprette et websted, hvordan får du det faktisk online for servere at finde og vise?

Godt spørgsmål. Du har brug for en webhost.

hvordan webhosting fungerer

Da du ikke bare kan smide dit websteds filer på køkkenbordet og forvente, at de magisk ender på Internettet, er en anden industri vokset op med at sælge online lagerplads til dit websted.

Nogle af disse virksomheder, som du sandsynligvis har hørt om takket være det latterlige niveau af reklame – nogen tjener alvorlige penge i dette spil – men vi tager af. Vi taler om navne som GoDaddy, HostGator og Bluehost.

Så du har tre valgmuligheder, når det kommer til at vælge en webhost:

  1. Besøg Namecheap.com, køb et domæne, og håber, at du indstiller navneserverne til at pege korrekt til din webhost, ELLER …
  2. Opret en konto med SiteGround, få et gratis domæne i processen, og lad dem gøre det hårde arbejde til stort set samme pris.
  3. Eller brug en af ​​de anbefalede bedste webstedsbyggere, såsom Wix og Squarespace. Disse fyre tager sig af al registrering og hosting til dig.

Webstedshosting Canada-anmeldelser – Undgå disse fejl

Der er mange måder at skrue op for processen med at vælge en god webhost, men her er de fire mest almindelige, vi ser.
Hej, skyld ikke dig selv. De lærer ikke disse ting i skolen. Eller måske gør de det, men du snoozing i bagerste række.

# 1. At gå med den absolut billigste vært, du kan finde

fordele og ulemper ved gratis webhosting

Vi vil ikke være de slemme fyre, der fortæller dig, at billigt altid er dårligt, men på det tidspunkt, du har boet et vist antal år på denne planet, skulle du sandsynligvis indse på egen hånd, at udvekslingen for at gå med laveste omkostninger er ofte et crappy produkt, dårlig service, begrænsede funktioner og en dedikeret “vi er ligeglad” tilgang til kundeservicen.

Når det kommer til web-værter med bundfodring (hvoraf nogle er bogstaveligt talt gratis), kan du tilføje et andet element til liturgien om modstrid. De vil sælge du kan lide skør.

Det er sandt, at du teknisk modtager lagerplads uden omkostninger, men du vil kun modtage lidt andet, medmindre du betaler ekstra.

Brug for mere plads eller båndbredde? Jeg skal opgradere.

Vil du have sikkerhedskopier og et kontrolpanel? Bliver nødt til at opgradere.

Ved du ikke, hvad du laver, og har brug for at tale med nogen? Det koster ekstra for teknisk support.

Du får ideen. Det grundlæggende punkt er, at den gratis pakke, du får, er næsten ikke-funktionel. For funktion skal du betale mere. Nogle gange meget mere.

God ting, du læser vores anmeldelser af webhosting ��

# 2. Valg af enhver platform udover WordPress

cms fordelingsplan

Det WordPress content management system (CMS) har mere end 33 procent af alle websteder. Det burde i sig selv være nok til at svinge din beslutning.

Hoveddelen er, at det ikke betyder noget, hvilken type websted du vil opbygge – e-handel, blogging, online avis – WordPress er den nemmeste at bruge og kommer med et indbygget blomstrende samfund af udviklere og mentorer..

Før fremkomsten af ​​CMS-platforme som WordPress (andre populære dem er Joomla og Drupal), blev webdesign begrænset til dem, der kunne vikle hovedet og fingrene omkring HTML-kode.

At opbygge og designe et sted med ethvert stof var ikke noget, man kunne slå ud over en lang weekend. Ting ændrede sig i en fart, da den første version rullede ud i 2003, og derfra blev det bare mere kraftfuldt og brugervenligt.

Bundlinjen. Hvis det ikke er ødelagt, skal du ikke rette det. Vælg WordPress, især hvis du ikke er en kode. ��

# 3. Ignorerer det fine udskrivning i din hostingpakke

Første gang en ny ejer af domænenavn leder online for at vælge en webhost, er den første ting han eller hun leder efter de sædvanlige mistænkte til sammenligning shopping – diskplads og båndbredde. Forladt er den virkelighed, at disse begrænsninger sidst gjaldt for to årtier siden.

Det er lidt af en overdrivelse, men du skal vide, at der er en monumental ændring af websitetens art, og de faktorer, som værter bruger til at rulle i intetanende rookies, er ikke dem, der virkelig betyder noget.

opbevaring vs båndbredde

Her er lowdown. Når designskiftet fortsætter fra statiske til dynamisk genererede sider, er chancerne for, at du løber op mod et trio af grænser, der ikke har noget at gøre med lagerplads eller båndbredde længe før du skubber grænserne for din plan.

Vi taler om CPU-brug, RAM-brug og databaseforbindelser. Mange webværter, endda nogle af de gode, og alle de billige, har begrænsninger for disse faktorer, der er detaljeret i det fine skrift under udtrykket “ressourcer.”

Vores råd. Tjek lagerpladsen og båndbreddeltildelene, men find og overvej, hvilken slags ressourcegrænser der muligvis også er ved spil.

# 4. Betaler for SSL

hvordan ssl fungerer

Denne er kort og sød. Hvis du overvejer at betale for en Secure Sockets Layer (SSL) certifikat – ikke. Legitime værter giver dig det gratis.

Du har dog bestemt brug for det, fordi Google allerede har startet processen med at nedbryde rangering af søgemaskiner for dem, der ikke gør det, men ikke behøver at betale for at få en. Sørg for at læse anmeldelser eller detaljerede oplysninger fra dit hostingfirma, før du tilmelder dig.

��️���� Læs denne vejledning på fransk: Meilleur Hébergement Web.

Læs mere om andre typer hosting:

Læs vores servicevilkår eller vores privatlivspolitik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author