10 bedste webhostingtjenester (30+ værter Hastighed og driftstid bedømt)

bedste webhosting

Sidste ændring: Februar, 2020.

At finde en god webhostingtjeneste kan tage en masse tid og penge.

Til dato har vi tilmeldt os, testet og sammenlignet over 30 forskellige webhostingfirmaer. Dette betyder også, at vi har ydelsesdata.

Oppetid og belastningstid er to af de vigtigste faktorer, når du vælger en webhost (ved siden af ​​deres omkostninger).

Her er vores gennemgangsproces i detaljer:

 1. Vi tilmelder os den webhostingplan, der tilbydes af hostingtjenesten
 2. Vi oprettede et tomt WordPress-websted
 3. Vi overvåger deres ydeevne, f.eks. Oppetid og belastningstid
 4. Vi tjekker deres funktioner, begrænsninger, priser og kundesupport
 5. Vi offentliggør anmeldelsen (opdateres en gang om året)

Alle vores hostinganmeldelser er baseret på hver webhosts gennemsnitlige hastighed (indlæsningstid), oppetid og omkostninger. Hvis du vil have mere detaljerede data, kan du se vores dataside eller dette regneark.

10 bedste hosting-tjenester til nye websteder

Nedenfor er en liste over 10 bedste udbydere af webstedshosting, som vi har fundet pålidelige og med god hastighed. De har alle fungeret godt i de sidste 24 måneder.

1. Bluehost – Bedste samlet

bluehost anmeldelsePlanerne starter ved $ 2,75 / mo

Bluehost fordele
+ Bedste oppetid (99,99%)
+ Top 5 hastighed (405 ms)
+ Et-klik-installation til WordPress
+ Let at bruge, begyndervenlig
+ Gratis domæne og webstedsbygger
+ 24/7 support (chat og telefon)
Bluehost Cons
– Rabatter for længere planer

Bluehost webhosting har eksisteret siden 2007, og de er nu vært for mere end 3.000.000 websteder. De er den mest populære, billig hosting-mulighed for nye websteder.

De er vores bedst bedømte webhostingfirma, fordi deres sidste 24-måneders oppetid og hastighed er meget stærk – 99,99% og 405 ms, henholdsvis.

Deres 3-årige introduktionspris er $ 2,75 / mo (fornyer $ 7,95), og det kommer med funktioner som gratis domænenavn, webstedsbygger og et-klik-installation til WordPress, Joomla og Drupal gennem cPanel. Så for begyndere (nogen uden et websted) er dette sandsynligvis den bedste mulighed. Umeteret båndbredde og 50 GB lagerplads er inkluderet i grundplanen.

Det passer godt til WordPress-websteder, da det officielt anbefales af WordPress.org

Bluehost gratis gratis e-mail-konti, 24/7 live kundesupport og SSL (sikkerhedslag) til alle planer. Det er meget nemt at bruge og sandsynligvis den bedste netværksudbyder på entry-level, der er både pålidelig og sikker. Foruden traditionel delt hosting tilbyder virksomheden også dedikerede, VPS og administrerede WordPress-hostingplaner til højere trafikwebsteder.

Alle deres hosting-planer har en 30-dages pengene-tilbage-garanti og aktiveres øjeblikkeligt, så du kan begynde at bruge dem med det samme.

Bluehost-ydelse (2017-2020)Live teststed: hostingfacts-bluerock-bluehost.com | Gennemsnitlig. oppetid og hastighed: 24-måneder+


detaljeret Bluehost-gennemgang

2. HostGator Cloud – Bedste billige sky

hostgator sky revisionPlanerne starter ved $ 2,74 / mo

HostGator Cloud-fordele
+ Top 5 oppetid (99,99%)
+ Top 5 hastighed (399 ms)
+ Gratis webstedsoverførsel
+ Ingen båndbredde og opbevaringsgrænse
+ Flere datacenterplaceringer
+ Ubegrænset e-mail-konti
HostGator Cloud Cons
Højere fornyelsesomkostninger

HostGator, der blev grundlagt i 2002, er en populær udbyder af delt og cloud-hosting, der i øjeblikket er vært for over 2.000.000 websteder.

Ifølge vores sidste 24-måneders data har HostGator Cloud en stærk oppetid (99,99%) og hastighed over gennemsnittet (399 ms) hvilket gør det til en stærk konkurrent til Bluehost.

HostGator tilbyder fleksible funktioner, såsom ubegrænset e-mail-konto, ubegrænset båndbredde, ubegrænset diskplads og indbygget cache til alle planer. Desuden leveres alle deres hostingplaner med en garanti på 99,9% oppetid, gratis SSL-certifikat, lette WordPress-installationer og et gratis domæne i et år (når du tilmelder dig 12, 24 eller 36 måneder).

Hvis du vil oprette et brugerdefineret websted, kan du gøre det med Gator Website Builder. Det er en HostGators træk og slip-webstedsbygger designet til at være en let, e-handelsvenlig webstedsbygger for begyndere.

HostGators billigste plan starter fra $ 2,74 / mo (når du vælger en 12-måneders betalingsplan) og fornyer $ 10,95 / mo. Bortset fra delt skyhosting tilbyder HostGator WordPress, VPS og dedikerede hostingplaner, der betjener alle størrelsesorganisationer fra små virksomheder til virksomhedswebsteder.

Alle planer har en generøs 45-dages pengene-tilbage-garanti.

HostGator Cloud-ydeevne (2017-2020)Live teststed: hostingfacts-owp.com | Gennemsnitlig. oppetid og hastighed: 24-måneder+


detaljeret HostGator Cloud-gennemgang

3. Hostinger – Billigste pris

Hostinger hjemmesidePlanerne starter ved $ 0,99 / mo

Hostinger fordele
+ Top 2 belastningstid (350 ms)
+ Billig prissætning ($ 0.99 / mo)
+ Datacentre i USA, Europa & Asien
+ Gratis SSL-certifikat
+ 24/7 supportchat
Hostinger Cons
Intet gratis domæne
Begrænset båndbredde på den billige plan

Vores sidste 24-måneders data viser, at Hostinger har en gennemsnitlig oppetid på 99,95%, men en meget hurtig gennemsnitlig ladetid på 350 ms hvilket gør det til den bedste billige webhosting, du kan finde.

Hostinger (som også ejer Hosting24) tilbyder ekstremt overkommelige hostingplaner uden at gå på kompromis med alt for meget på tjenestens kvalitet og ydeevne. Selvom det er billigt på prisen, vil de funktioner, der følger med Hostingers planer, appellere til mange begyndere af webstedsejere.

Virksomheden tilbyder en række hostingplaner med forskellige funktioner, og alle planer leveres med en nem webstedsbygger, gratis SSL-certifikat, 99,9% oppetidsgaranti og 24/7/365 support.

Hostingers billigste plan starter fra kun $ 0,99 / mo (når du vælger en 48-måneders betalingsplan), fornyelser starter ved $ 2,15 / mo. Båndbredde og databaser er ubegrænset, medmindre du vælger “Single Web Hosting” -planen. Med sidstnævnte er du begrænset til 10 GB diskplads, 100 GB båndbredde, en MySQL-database og en e-mail-konto. Især inkluderer den billigste plan ikke et gratis domæne og har begrænset behandlingskraft og hukommelse.

Andre tjenester leveret af Hostinger inkluderer Cloud, E-mail, WordPress, VPS, Windows VPS hosting.

Alle planer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Hostinger-præstation (2017-2020)Live teststed: hostingfacts-hostinger.com | Gennemsnitlig. oppetid og hastighed: 24-måneder+


detaljeret Hostinger-gennemgang

4. GreenGeeks – Bedste “grønne” hosting

GreenGeeks hjemmesidePlanerne starter ved $ 2,95 / mo

GreenGeeks Pros
+ God belastningstid (445 ms)
+ Stabil oppetid (99,98%)
+ USA, Canada & Hollandse servere
+ Gratis webstedsoverførsel
+ Ubegrænset båndbredde og opbevaring
GreenGeeks Cons
Tvivlsom refusionspolitik
Høje fornyelsesomkostninger

GreenGeeks har været omkring 12 år og er vært for over 500.000 websteder.

Med 99,98% oppetider og belastningshastigheder på 445 ms, GreenGeeks tilbyder hurtig og pålidelig hosting til en overkommelig pris på $ 2,95 / måned. Føj hertil deres funktionsrige bonusser, høj kvalitet 24/7 kundesupport og miljøvenlig praksis, og det er nemt at se, hvordan GreenGeeks hurtigt udskærer sig et navn på et vildt overmættet marked.

Alle planer leveres med et gratis domæne i 1 år, cPanel-adgang, gratis Wildcard SSL, PowerCacher, ubegrænset SSD-lager og ubegrænset dataoverførsel. Kunder får også et ubegrænset antal domænenavne, ubegrænset e-mail-konti og natlige sikkerhedskopier.

Hvis dit websted bliver større, kan du altid opgradere til deres mere fleksible VPS-hosting. GreenGeeks migrerer også dit websted fra din eksisterende webhost gratis. Desværre kan fornyelsesgraden på $ 9,95 / måned muligvis afskrække nogle webmastere fra at vælge GreenGeeks frem for andre hostingudbydere..

Alle planer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

GreenGeeks-præstation (2017-2020)Live teststed: hostingfacts-greengeeks.com | Gennemsnitlig. oppetid og hastighed: 24-måneder+


detaljeret gennemgang af GreenGeeks

5. DreamHost – Betal månedligt, ikke højere fornyelser

DreamHost-hjemmesidePlanerne starter ved $ 2,59 / mo

DreamHost-fordele
+ God belastningstid (648 ms)
+ Uptime-garanti
+ Månedlige planer tilgængelige
+ 97-dages pengene-tilbage-garanti
+ Ubegrænset båndbredde og opbevaring
Dreamhost Cons
Gennemsnitlig oppetid (99,94%)
Intet cPanel

DreamHost blev grundlagt i 1996 og er en af ​​de ældste udbydere af webhosting. Virksomheden er vært for over 1,5 millioner websteder, blogs og applikationer i mere end 100 lande.

Ifølge vores sidste 24-måneders data har DreamHost en gennemsnitlig oppetid (99,94%) og passende hastighed (648 ms) hvilket gør det til en pålidelig hostingløsning.

Hvad der gør DreamHost forskellig fra mange andre webhostingtjenester er, at de tilbyder en mulighed for at betale månedligt i stedet for årligt.

Dette betyder, at du kan tilmelde dig $ 4,95 og begynde at bruge din hosting-konto med det samme. Alternativt kan du tilmelde dig en 3-årig plan, der starter ved $ 2,59 / mo og fornyes til $ 4,95 / mo. Den grundlæggende plan inkluderer et gratis domæne, 1 websted, ubegrænset båndbredde og 50 GB SSD-lagerplads. Kunder kan også bruge DreamHost’s drag-and-drop-builder og kan tilføje en e-mail til et månedligt gebyr på $ 1,67 / mo.

Virksomheden tilbyder stærke sikkerhedsfunktioner (LetsEncrypt SSL), en række domænestyringsværktøjer og ubegrænset dataoverførsel pr. Måned. WordPress kommer forudinstalleret, og virksomheden har også sin egen brugervenlige og begyndervenlige webstedsbygger. De har ikke cPanel, som er velkendt i webudviklerbranchen, men DreamHost tilbyder deres eget admin-panel, der stort set gør det samme som cPanel eller Plesk.

Alle planer inkluderer 24/7 amerikansk live chat support. Virksomheden har en generøs 97-dages refusionspolitik.

DreamHost-performance (2017-2020)Live teststed: hostingfacts-dreamhost.com | Gennemsnitlig. oppetid og hastighed: 24-måneder+


detaljeret DreamHost-gennemgang

6. SiteGround – Bedste kundesupport

siteground-gennemgangPlanerne starter ved $ 3,95 / mo

SiteGround-fordele
+ Tilstrækkelig belastningstid (673 ms)
+ Stabil oppetid (99,99%)
+ Viden kundesupport
+ 24/7 “Guru” chat support
+ 20+ e-mail-konti
SiteGround Cons
Opsætningsgebyr for månedlige planer
Begrænset billig plan

SiteGround er en webhostingudbyder, der blev grundlagt i 2004 i Sofia, Bulgarien. De er vært for over 2 millioner domæner og er et af de tre webhostingfirmaer, der officielt er anbefalet af WordPress.org.

Ifølge vores sidste 24-måneders data har SiteGround en fantastisk oppetid (99,99%) og passende hastighed (673 ms) hvilket gør det til en meget stærk top 10 webhost.

SiteGround er kendt for sin eksemplariske kundeservice, og dens brugerbase vokser hurtigt. Alle SiteGround-hostingplaner inkluderer webstedsbygger, e-mail-konto, SSL, Cloudflare CDN, daglige sikkerhedskopier og SSH-adgang gratis.

Den billigste StartUp-plan designet til begyndere starter ved $ 3.95 / mo (når du betaler for 12-månedersplanen), fornyelser starter ved $ 11.95 / mo. Du kan være vært for 1 websted, der er velegnet til ~ 10.000 månedlige besøg. Planen leveres med 10 GB webplads, ubegrænset trafik og support 24/7.

SiteGround har en bred vifte af tjenester, herunder administreret WordPress-hosting, WooCommerce-hosting, cloud-hosting, enterprise-hosting og dedikerede servere. I stedet for at have interne servere, lejer de servere fra Google skyen.

Alle planer leveres med en branchestandard 30-dages pengene-tilbage-garanti.

SiteGround-ydelse (2017-2020)Live teststed: hostingfacts-siteground.com | Gennemsnitlig. oppetid og hastighed: 24-måneder+


detaljeret SiteGround-gennemgang

7. A2 Hosting – Hurtigste delt hosting

A2 Hosting anmeldelsePlanerne starter ved $ 2,96 / mo

A2 Hosting-fordele
+ Hurtigste belastningstid (317 ms)
+ WordPress optimerede servere
+ Ubegrænset båndbredde og opbevaring
+ 24/7 “Guru” chat support
+ 20+ e-mail-konti
A2 Hosting Cons
Gennemsnitlig oppetid (99,93%)
Højere fornyelsesomkostninger

USA-baseret A2 Hosting (grundlagt i 2002, der er vært for 500.000+ websteder) er den hurtigste delte webhosting, vi har testet til dato. De har formået at opnå et imponerende 317 ms gennemsnitlig belastningstid over en periode på 24 måneder.

A2 Hosting er hurtig, fordi deres servere er optimeret til WordPress-websteder, og de bruger LiteSpeed-cache. Da vi har gennemgået mere end 30+ delte webhostingfirmaer, er ingen af ​​dem hurtige som A2.

Selvom A2 er den hurtigste, er A2 ikke så pålidelig. Deres gennemsnitlige oppetid har svævet rundt ~99,93%. Det er ikke meget, men det er mere end ~ 6 timers nedetid hvert år.

Hostingfirmaet A2 er kendt for at arbejde problemfrit med alle større indholdsstyringssystemer, herunder WordPress, Joomla, Drupal, OpenCart og Magento, hvilket gør det en god pasform for webudviklere. Virksomheden tilbyder en række hostingplaner, og de inkluderer alle et gratis LetsEncrypt SSL-certifikat, ubegrænset SSD-lagerplads og gratis webstedsmigrering.

Den billigste plan “Lite” starter $ 2,96 / mo (fornyer $ 7,99 / mo) leveres med 1 website, 25 e-mail-konti, et domænenavn i 1 år, gratis Cloudflare CDN og ubegrænset båndbredde / diskplads.

A2 Hosting har et pålideligt kundesupporthold kaldet “Guru Crew Support.” Kunder kan oprette forbindelse til dem 24/7/365 via live chat, telefon, e-mail og billetter. Ved siden af ​​regelmæssig, delt hosting tilbyder de også dedikeret VPS og forhandlerhosting til webmastere.

Alle planer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

A2hosting-ydeevne (2017-2020)Live teststed: hostingfacts-a2.com | Gennemsnitlig. oppetid og hastighed: 24-måneder+


detaljeret A2 Hosting-gennemgang

8. WestHost

vesthost gennemgangPlanerne starter ved $ 1,99 / mo (kun FTP)

WestHost Pros
+ God oppetid (99,98%)
+ Billig prissætning
+ Gratis Cloudflare CDN
+ Sikkerhedskopier inkluderet
WestHost Cons
Under gennemsnitlig belastningstid (881 ms)
SSL / gratis domæne er ikke inkluderet
Ingen cPanel eller automatisk installation

WestHost er et hostingfirma, der ejes af thgingenuity Ltd. (britisk selskab), som også ejer MidPhase.

Vores nylige data viser, at WestHost har haft en gennemsnitlig oppetid på 99,98% og en belastningstid på 881 ms. Vi har set, at deres hastighed ikke har været blandt top 15. På grund af deres billige priser (starter $ 1,99 / mo for en 3-årig plan og fornyer $ 4,99 / mo) og gratis CDN med sikkerhedskopiering af webstedet gør dem til en god hosting udbyder i top 10.

Deres oppetid er over gennemsnittet, hvilket gør WestHost til en god mulighed for små online forretningswebsteder i betragtning af at det er en af ​​de billigste webhosteløsninger på markedet – $ 1,99 / mo for en 3-årig plan.

Desværre er SSL og gratis domæner ikke inkluderet. Hvis du vil have dem fri, skal du vælge deres højere niveau plan “Foretrukket”. Den billigste plan giver dig kun FTP-adgang, så du ikke kan bruge hurtige installationer til CMS som WordPress, hvilket gør det til et vanskeligt valg for begyndere.

I modsætning til andre, mere populære hosting-tjenester tilbyder WestHost kun en standardudbyder med delt hosting. Så hvis dit websted vokser, er du sandsynligvis nødt til at overføre dine websteder væk fra WestHost.

WestHost-ydelse (2017-2020)Live teststed: hostingfacts-wh.com | Gennemsnitlig. oppetid og hastighed: 24-måneder+


detaljeret WestHost-gennemgang

9. GoDaddy Hosting

GoDaddy anmeldelsePlanerne starter ved $ 4.33 / mo

GoDaddy fordele
+ God belastningstid (554 ms)
+ God oppetid (99,97%)
+ 100 GB webstedopbevaring
+ cPanel og webstedsbyggeradgang
+ Uptime-garanti for 99,90%
GoDaddy Cons
SSL & e-mail koster ekstra
Ingen webstedsoverførsler

GoDaddy er en af ​​de førende hostingløsninger med over 44 millioner websteder. Virksomheden har 14 faciliteter over hele kloden og er anerkendt som en af ​​de største domæneregistratorer. De tilbyder også webhostingstjenester, der er egnede til både små og meget store websteder. På samme måde som SiteGround, ejer de heller ikke deres serverpark, i stedet er de samarbejdet med Amazon og lejer servere fra AWS.

De sidste 2 år med tracking af GoDaddy-delt hosting har vist os en oppetid på 99,97% og sidehastighed omkring 554 ms hvilket viser os, at GoDaddy er en pålidelig udbyder. GoDaddy er en fremragende løsning til at oprette brugerdefinerede websteder, da det kommer med en simpel træk-og-slip-websitebygger (GoCentral) designet til begyndere. Det indeholder også udviklervenlige værktøjer som MySQL, cPanel, CloudLinux, Python og flere versioner af PHP.

Deres billigste webhosteplan starter fra $ 4.33 / mo (fornyer $ 8.99 / mo) leveres med 100 GB webstedsopbevaring (meget) og uovervåget båndbredde. Sikkerhedsovervågning og DDoS-beskyttelse er også inkluderet.

GoDaddy har dog mange “opsells”, som sandsynligvis får dig til at betale lidt mere. For eksempel er websteds-sikkerhedskopier, SSL-certifikater og e-mail-konti ikke inkluderet i deres billigste plan. GoDaddy tilbyder også 24/7 support.

Alle GoDaddys årlige og flerårige planer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

GoDaddy-performance (2017-2020)Live teststed: hostingfacts-gd.com | Gennemsnitlig. oppetid og hastighed: 24-måneder+


detaljeret GoDaddy-gennemgang

10. Site5

anmeldelse af site5Planerne starter ved $ 7,65 / mo

Site5 fordele
+ God oppetid (99,99%)
+ Over gennemsnitshastighed (629 ms)
+ Gratis migrationer
+ Umeteret båndbredde / opbevaring
Site5
Dyrt prisfastsættelse
Begrænset billig plan (maks. 10.000 besøg)
Domæne ikke gratis

Site5 er et webhostingfirma, der blev grundlagt i 1998, men senere købt af Endurance International Group (EIG) – en stor internetudbyder, der også ejer bedre varemærker, såsom Bluehost og HostGator.

I henhold til vores sidste 24-måneders data har Site5 en solid oppetid (99,99%) og en gennemsnitlig sideindlæsningstid på 629 ms.

Kunder kan nemt installere populære applikationer som Drupal, Joomla, ZenCart eller PrestaShop gennem cPanel / WHM.

Site5s billigste delte hostingkonto starter på $ 7,65 / mo (hvis du betaler for en 2-årig plan på forhånd). Desværre inkluderer deres grundlæggende plan ikke et gratis SSL eller et gratis domæne, men leveres med uudvidet diskplads og båndbredde, 24/7 support og backupgendannelse.

Da Site5 ikke indeholder mange funktioner, som begyndere muligvis kan drage fordel af, er det sandsynligvis et bedre valg for en webudvikler eller designer, der ønsker at bruge dem som forhandlerhost til bill-klienter.

Alle deres planer leveres med en branchestandard 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Site5-ydelse (2017-2020)Live teststed: hostingfacts-s5.com | Gennemsnitlig. oppetid og hastighed: 24-måneder+


detaljeret Site5-gennemgang

30+ Hostinganmeldelser & Statistikker

Hvert år tilføjer vi langsomt flere hostingudbydere til listen, så snart vi har nok data om deres ydeevne (oppetid og belastningstid). Her er et link til regnearket – sammenligningskort for webhosting (2020).

Ting at overveje, når du vælger webhosting

1. Webstedsoverførsler og migrationer er ikke altid gratis

Hvad hvis du kun vælger en webhost for at opdage, at du ikke kan lide den? Siteoverførsel, også kendt som migrering af websteder, giver dig mulighed for at flytte dit websted til en anden vært.

Flytning til et andet websted består af at overføre webstedets filer og databaser, konfigurere dit websted med den nye vært og dirigere dit domænes DNS til den nye vært. Når du vælger en ny webstedshost, kan de normalt hjælpe dig med denne proces. Omkostningerne afhænger af den vært, du skifter til, men den kan variere fra $ 150 til $ 400.

Men nogle webhosts på vores liste, som HostGator og GreenGeeks, tilbyder gratis weboverførsler.

GreenGeeks weboverførsel

For betalte overførsler kan du undertiden overføre mere end et websted. For eksempel er det $ 149.99 for at migrere 5 websteder og 20 e-mail-konti til Bluehost. Webstedsoverførslen vil normalt tage et par dage.

For en vært som HostPapa vil det tage 5 til 7 dage at gennemføre en webstedsoverførsel. De anbefaler at ændre DNS-poster, før overførslen startes, så det tager mindre tid. De kan også opdatere dine DNS-poster, men denne service tilføjes 24 til 72 timer, før dit websted bliver live. Med A2 Hosting tager det overalt fra 2 til 4 dage.

2. Fornyelsespriser er normalt højere

De fleste webhostudbydere fordoble eller tredobler deres pris, når det er tid til at forny din aftale. Fornyelsesgebyrene kan hoppe til $ 7-10 / mo for en grundlæggende plan, der oprindeligt koster $ 2,99 / mo. De funktioner og ydeevne, du får fra planen, forbliver de samme, men du bliver nødt til at betale mere.

 • For eksempel vil GoDaddy’s økonomiplan springe til $ 8,99 / mo, når det er tid til at forny sig.
 • A2 Hosting kræver, at kunderne indsender en skriftlig annulleringsanmodning 15 dage før begyndelsen af ​​fornyelsen. Hvis du imidlertid glemmer at anmode om annullering, starter din fornyelse automatisk, og prisen vil blive fordoblet.
 • Nogle af webhotelleverandørerne på vores liste følger imidlertid ikke dette branchestandard-trick. Hvis du tilmelder dig en treårsplan med DreamHost, fornyes din plan til samme pris.

Mens de fleste webhotelleverandører tilbyder ”gratis domæne” – hvad det betyder, er at du får domænet for det første år gratis. Derefter fornyes det normalt årligt et sted mellem $ 10 – $ 20 / år.

3. Båndbredde, opbevaring og e-mail-kontobegrænsninger

Når det kommer til båndbredde og opbevaring der er også begrænsninger.

 • GoDaddys billigste plan giver brugerne uændret båndbredde og 100 GB lagerplads, hvilket er nok til et enkelt websted.
 • Hostinger tilbyder 100 GB båndbredde og 10 GB lagring, mens iPage tilbyder skalerbar båndbredde og ubegrænset MySQL-databaser.
 • Kunder, der er interesseret i uovervåget båndbredde og opbevaring, bør tjekke Bluehost, HostGator, SiteGround og GreenGeeks.

Hjemmesideejere der er interesseret i hostingudbydere, der tilbyder gratis SSL bør overveje at bruge Bluehost, DreamHost, HostGator, SiteGround eller iPage. De inkluderer alle et gratis SSL-certifikat i alle deres hostingplaner, hvilket ikke altid er tilfældet med store hostingudbydere. For eksempel opkræver GoDaddy meget høje gebyrer for SSL-certifikater.

hosting add-ons

Når det kommer til e-mail-konti, webhosteløsninger er forskellige i deres tilbud.

 • For eksempel inkluderer alle SiteGround-, HostGator-, A2 Hosting- og Hostinger-hostingkonti en gratis e-mail-konto.
 • GoDaddy inkluderer en gratis forretnings-e-mail for det første år med deres grundlæggende plan. Microsoft Office 365-postkassen leveres med 5 GB dedikeret lagerplads og en delt online-kalender.
 • iPage og GreenGeeks lader brugere oprette ubegrænsede e-mail-konti. De er mærket til brugerdomænet og inkluderer videresendelse af e-mail og autosvar.

4. Når dit websted vokser, kan du overveje at ændre din hostingplan

Webhotelleverandører tilbyder forskellige hostingtyper. Hvis du lige er startet eller har et websted med lav trafik, skal du tilmelde dig delt webhosting. Det er mere end nok at vedligeholde og køre dit websted (er). Når dit websted (er) vokser, er det imidlertid let at migrere fra et hosting til et andet eller opgradere til dyrere webhosting.

Delt webhosting – Bedst til nye websteder og blogs. Alle websteder er gemt på en fysisk hosting-server, hvor de deler serverressourcer som opbevaring, båndbredde, RAM og computerkraft. Hvis dit websted ikke får meget trafik, er dette det bedste sted at starte. Gå tilbage til vores top 10 liste.

VPS hosting – VPS står for en virtuel privat server. Selvom VPS ligner delt hosting (hastighed og oppetid klokt), og det gemmer flere websteder på den samme server, giver det flere tilpasningsmuligheder, og du har mere kontrol. Med VPS kan du skalere dine ressourcer baseret på dine behov.

Cloud hosting – Type hostingtjeneste, der giver mange computere mulighed for at arbejde sammen, køre applikationer og bruge kombinerede computereessourcer. Cloud-hostede websteder kan bruge ressourcerne fra flere servere, hvilket betyder, at de ikke er begrænset til en enkelt serverplacering.

Administreret WordPress – Bedst til WordPress-websteder med høj trafik. WordPress-administreret hosting dækker de samme hostingbehov som generelle webhostingtjenester, men dets hovedfokus er at optimere ydelsen på et WordPress-sted.

Dedikeret hosting – Bedst til store, virksomhedswebsteder. Type hosting-server, der giver webstedsejere ressourcerne til en hel server til deres websted. Denne type hosting giver websteder mulighed for at håndtere store mængder trafik og muligheden for at tilpasse den til deres behov med hensyn til CPU, RAM, diskplads og software.

 • Detaljerede anmeldelser til alle de hostingfirmaer, vi hidtil har overvåget, kan findes her.
 • Hvis du vil have os til at gennemgå, sammenligne og spore flere webhostingfirmaer, skal du blot sende os en e-mail – [beskyttet via e-mail]
 • Hvis du ønsker at give din egen anmeldelse, kan du gøre det gør det her. Bemærk, at vi får en masse indsendelser, og vi accepterer kun ægte og nyttige brugeranmeldelser.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author