8 Inspirerende prissetting av tabelldesign

Anil Parmar er medgründer av Glorywebs som har som mål å hjelpe kunder med responsive webdesigntjenester, webutvikling, digital markedsføring og mer. temaer & design vi lager har et felles mål nr. 1: Hold det så enkelt som mulig for tekniske så vel som ikke-tekniske geeks. Finn ham på Twitter @ abparmar99 & si hei!

Utformingen av prissettingstabellene dine er en av de viktigste faktorene som kan bestemme konverteringsfrekvensen din … for komplisert, folk vil bli forvirrede … for mange alternativer, folk vil lide av valg av lammelse osv. For å hjelpe deg med beslutningen om hvilken stil du vil gå for, jeg har listet opp 8 design nedenfor som fungerer ganske bra.

Wufoo

Hvis du leter etter fargerik prisdesignbord for å gran opp nettstedet ditt, er Wufoo det beste valget. Det er et kraftverk for en prisbordsskaper som for det meste brukes av store multinasjonale organisasjoner, først og fremst for det enkle å bruke grensesnitt og prisalternativer. Det gir totalt 4 prisalternativer, mens andre nettsteder bare tilbyr to eller kanskje tre valg.

Det er et prisalternativ som er helt for de som melder seg på, men det mangler mange nyttige funksjoner Wufoo tilbyr kundene.

FreshDesk

Hvis det er ett merke som vet hvordan de skal holde publikum hekta, er det Freshdesk. De har vært i virksomhet som økonomiske tilbydere siden lang tid, noe som gjør dem ganske bankbare og troverdige.

De har fem prisalternativer, som spenner fra dyre planer – Alle prisbordene roper kreativitet. Søylene er ordnet i floraens tetthet i tabellene. Skogen er den høyeste og spiren er den laveste.

Square

Ingen er flinkere til visuell representasjon enn Squarespace. Det er økonomisk (imidlertid koster ekstra fargemaler mer), kommer med 2 prisalternativer og har et mangfold av farger. Den primære bakgrunnen du får for hvert bord, uansett plan, er svart og hvitt.

Selv om dette kan høres enkelt ut, ser det helt fantastisk ut som skaperne har spilt med kontrasten på en eksepsjonell måte. Det er også åpent for tilpasning, og du kan bruke farger for å fremheve viktige aspekter ved bordet ditt, som er en sikker måte å få oppmerksomhet og til slutt fortjeneste på..

Readymag

Sannsynligvis det enkleste nettstedet på denne listen, og også det eneste som har muligheten til å “Prøv før du kjøper”, noe som er en flott holdning å overleve i dette markedet. Den eneste ulempen som skaperne står overfor er at brukerne har en tendens til å bare holde seg rundt gratis abonnementet og deretter vandre av gårde.

De attraktive planene og de enkle bordene har imidlertid skaffet seg en meget lojal fanskare som har vokst eksponentielt de siste årene..

Nettstedet er heller ikke så villedende, i motsetning til de andre gratis prøveversjonene som krever kredittkortinformasjon for å delta i den gratis prøveperioden..

MailChimp

MailChimp må være en av de mest, om ikke de mest innovative nettstedene der ute for prissetting av tabeller. Det er også et av de mest personlige nettstedene der ute, da USP spiller for brukerens følelser og følelser. Det oppnår dette ved å bruke smigrende navn, og den bruker også dyr for å representere planene sine. Dyrene vokser seg større når prisen øker. Den billigste planen er representert av et lam, etterfulgt av hesten, og den dyreste planen er representert av en elefant. Den eneste ulempen med dette nettstedet er at prisene ikke er nevnt på programsiden.

Plasso

Mye som navnet antyder, ordner det bord som bokser i tomt-rom-lignende design. Helt fra du besøker nettstedet, vil du se to bokser som hver representerer en annen plan. Nettstedet er laget i et rent og uoversiktlig design. Plasso har som mål å forenkle enhver prosess intelligent automatisering.

Dette er strategisk fordi det er en utmerket måte å fange oppmerksomhet, og det er også en sikker måte å skaffe kunder fordi deres dyreste plan er verdt all sprøytenarkoman og er verdt hver eneste krone.

Puls

Tilbyr enkle og informative priser som også inkluderer en total liste over deres tjenester og detaljer, dette nettstedet faller også under kategorien å være unik. Det er unikt fordi prisbordene er satt sammen på en moderne måte. Informasjonen som er representert er kortfattet og relevant. Bakgrunnen gir den også et skikkelig 2017-utseende.

Torget

Navnet på selskapet er prisen du får. Den er firkantet og grei. Prisen du ser er hva du betaler, ingen skjulte kostnader i det hele tatt, men det er bare ett alternativ å velge mellom virkelig.

Oppsettet er ordnet på en måte som det ikke er flere kolonner, noe som kan være litt forvirrende for kundene. Her er informasjonen lagt opp i 2 enkle designelementer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author