8 Inspirerende prisbordsdesign

Anil Parmar er medstifter af Glorywebs, der sigter mod at hjælpe klienter med responsive webstedsdesigntjenester, webudvikling, digital marketing og mere. Temaer & design, vi laver, har et fælles mål nr. 1: Hold det så simpelt som muligt for tekniske såvel som ikke-tekniske nørder. Find ham på Twitter @ abparmar99 & sig hej!

Designet af dine prissætningstabeller er en af ​​de vigtigste faktorer, der kan bestemme din konverteringsfrekvens … for kompliceret, folk vil blive forvirrede … for mange muligheder, folk lider under valg af lammelse osv. For at hjælpe med beslutningen om, hvilken stil de skal gå for, jeg har anført 8 designs nedenfor, der fungerer ganske godt imho.

Wufoo

Hvis du er på udkig efter farverigt prissætningstabeldesign til at grantræne dit websted, er Wufoo det bedste valg. Det er et kraftcenter for en prisbordsskaber, der oftest bruges af store multinationale organisationer, primært til dets brugervenlige interface og prisindstillinger. Det giver i alt 4 prisindstillinger, mens andre websteder kun tilbyder 2 eller måske tre valg.

Der er en prisindstilling, der er helt for dem, der tilmelder sig, men den mangler mange nyttige funktioner, som Wufoo tilbyder til kunderne.

FreshDesk

Hvis der er et mærke, der ved, hvordan man holder deres publikum tilsluttet, er det Freshdesk. De har været i forretning som økonomiske udbydere siden længe, ​​hvilket gør dem ret bankable og troværdige.

De har fem prisindstillinger, der spænder fra dyre planer – Alle prisborde råber kreativitet. Søjlerne er arrangeret i rækkefølge efter tætheden af ​​flora i tabellerne. Skoven er den højeste, og spiren er den laveste.

Squarespace

Ingen er bedre til visuel repræsentation end Squarespace. Det er økonomisk (ekstra farveskabeloner koster dog mere), kommer med 2 prisindstillinger og har et væld af farver. Den primære baggrund, du får for hver tabel, uanset planen, er sort og hvid.

Selvom dette muligvis lyder enkelt, ser det helt fantastisk ud, da skaberne har spillet med kontrasten på en enestående måde. Det er også åbent for tilpasning, og du kan bruge farver til at fremhæve vigtige aspekter af dit bord, som er en sikker måde at få opmærksomhed og i sidste ende overskud.

Readymag

Sandsynligvis det enkleste websted på denne liste og også et af de eneste, der har en mulighed for “Prøv før du køber”, hvilket er en fantastisk holdning til at overleve på dette marked. Den eneste ulempe, som skaberne står overfor, er, at brugerne har en tendens til kun at holde sig rundt for det gratis abonnement og derefter vandre væk.

De attraktive planer og de enkle borde har imidlertid fået en meget loyal fanbase, der er vokset eksponentielt i de sidste par år.

Hjemmesiden er heller ikke så vildledende, i modsætning til de andre gratis prøveversionssteder, der kræver dine kreditkortoplysninger at deltage i den gratis prøveperiode.

MailChimp

MailChimp skal være et af de mest, hvis ikke de mest innovative websteder derude til prissætningstabeller. Det er også et af de mest personlige websteder derude, da dens USP spiller på brugerens følelser og følelser. Det opnår dette ved at bruge smigrende navne, og det bruger også dyr til at repræsentere deres planer. Dyrene vokser sig større, når prisen stiger. Den billigste plan er repræsenteret af et lam, efterfulgt af hesten, og den dyreste plan er repræsenteret af en elefant. Den eneste ulempe med dette websted er, at prisfastsættelsen ikke er nævnt på programsiden.

Plasso

Meget som navnet antyder, arrangerer det borde som kasser i tomrumslignende design. Lige fra det tidspunkt, du besøger stedet, ser du to bokse, der hver repræsenterer en anden plan. Hjemmesiden er lavet i et rent og rodet design. Plasso sigter mod at forenkle enhver proces intelligent automatisering.

Dette er strategisk, fordi det er en fremragende måde at gribe opmærksomhed på, og det er også en usikker måde at få kunder, fordi deres dyreste plan er værd at være al hype og er værd at hver eneste krone.

Puls

Tilbyder nem og informativ prissætning, som også inkluderer en samlet liste over deres tjenester og detaljer, dette websted falder også under kategorien at være unik. Det er unikt, fordi prisfastsættelsestabellerne er sammensat på en moderne måde. De repræsenterede oplysninger er kortfattede og relevante. Baggrunden giver det også et rigtig 2017-look.

Firkant

Virksomhedens navn er den pris, du får. Det er firkantet og ligetil. Den pris, du ser, er, hvad du betaler, ingen skjulte gebyrer overhovedet, men der er kun én mulighed at vælge imellem.

Layouten er arrangeret på en sådan måde, at der ikke er flere kolonner, hvilket kan være lidt forvirrende for kunderne. Her er informationen opstillet i 2 enkle designelementer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author