8 Inspirerende prijstabelontwerpen

Anil Parmar is de mede-oprichter van Glorywebs die klanten wil helpen met responsieve website-ontwerpdiensten, webontwikkeling, digitale marketing en meer. Thema’s & ontwerpen die we maken hebben een gemeenschappelijk # 1 doel: houd het zo eenvoudig mogelijk voor zowel technische als niet-technische nerds. Vind hem op Twitter @ abparmar99 & zeg gedag!

Het ontwerp van uw prijstabellen is een van de belangrijkste factoren die uw conversieratio kunnen bepalen … te complex, mensen raken in de war … te veel opties, mensen zullen last hebben van keuzeverlamming, enz. Om te helpen bij de beslissing welke stijl ze moeten kiezen voor, ik heb hieronder 8 ontwerpen vermeld die redelijk goed werken imho.

Wufoo

Als u op zoek bent naar een kleurrijk prijstabelontwerp om uw website op te fleuren, dan is Wufoo de beste keuze. Het is een krachtpatser van een maker van prijstabellen die voornamelijk wordt gebruikt door grote multinationale organisaties, voornamelijk vanwege de gebruiksvriendelijke interface en prijsopties. Het biedt in totaal 4 prijsopties, terwijl andere sites slechts 2 of misschien drie keuzes bieden.

Er is een prijsoptie die volledig is voor degenen die zich aanmelden, maar het mist veel handige functies die Wufoo de klanten biedt.

FreshDesk

Als er één merk is dat weet hoe ze hun publiek vast kunnen houden, dan is het wel Freshdesk. Ze zijn al lange tijd actief als economische dienstverleners, wat ze behoorlijk betaalbaar en geloofwaardig maakt.

Ze hebben vijf prijsopties, variërend van dure plannen – Alle prijzentabellen schreeuwen creativiteit. De kolommen zijn gerangschikt in volgorde van dichtheid van flora in de tabellen. Het bos is het hoogste en de spruit het laagst.

Squarespace

Niemand is beter in visuele representatie dan Squarespace. Het is zuinig (extra kleursjablonen kosten echter meer), wordt geleverd met 2 prijsopties en heeft een veelvoud aan kleuren. De belangrijkste achtergrond die u voor elke tafel krijgt, ongeacht het plan, is zwart en wit.

Hoewel dit misschien eenvoudig klinkt, ziet het er absoluut geweldig uit, omdat de makers op een uitzonderlijke manier met het contrast hebben gespeeld. Het staat ook open voor maatwerk en u kunt kleuren gebruiken om belangrijke aspecten van uw tafel te benadrukken, wat een trefzekere manier is om de aandacht te trekken en uiteindelijk winst.

Readymag

Waarschijnlijk de eenvoudigste website op deze lijst en ook een van de weinige die een optie hebben van “Try before you buy”, wat een geweldige instelling is om te overleven in deze markt. Het enige nadeel waarmee de makers worden geconfronteerd, is dat gebruikers de neiging hebben om alleen rond te blijven hangen voor het gratis abonnement en vervolgens afdwalen.

De aantrekkelijke plannen en de eenvoudige tafels hebben echter een zeer loyale schare fans opgebouwd die de afgelopen jaren exponentieel is gegroeid.

De website komt ook niet misleidend over, in tegenstelling tot de andere gratis proefsites die uw creditcardgegevens nodig hebben om mee te doen voor de gratis proefperiode.

MailChimp

MailChimp moet een van de meest, zo niet de meest innovatieve websites zijn voor prijstabellen. Het is ook een van de meest persoonlijke websites die er zijn, omdat de USP speelt met de emoties en gevoelens van de gebruiker. Het bereikt dit door vleiende namen te gebruiken en het gebruikt ook dieren om hun plannen weer te geven. De dieren worden groter naarmate de prijs stijgt. Het goedkoopste plan wordt voorgesteld door een lam, gevolgd door het paard en het duurste plan wordt vertegenwoordigd door een olifant. Het enige nadeel van deze website is dat de prijzen niet vermeld staan ​​op de programmapagina.

Plasso

Zoals de naam al doet vermoeden, rangschikt het tabellen als dozen in lege ruimte-achtige ontwerpen. Vanaf het moment dat u de site bezoekt, ziet u twee vakken, die elk een ander plan vertegenwoordigen. De website is gemaakt in een strak en overzichtelijk ontwerp. Plasso streeft ernaar om elk proces intelligente automatisering te vereenvoudigen.

Dit is strategisch omdat het een uitstekende manier is om de aandacht te trekken en het is ook een trefzekere manier om klanten te werven omdat hun duurste plan alle hype waard is en elke cent waard is.

Pulse

Deze website biedt eenvoudige en informatieve prijzen, die ook een totale lijst van hun diensten en details bevatten, en valt ook onder de categorie uniek te zijn. Uniek omdat de prijstabellen op een moderne manier zijn samengesteld. De weergegeven informatie is beknopt en relevant. De achtergrond geeft het ook een echt 2017-look.

Vierkant

De naam van het bedrijf is de prijs die u krijgt. Het is vierkant en rechttoe rechtaan. De prijs die u ziet is wat u betaalt, helemaal geen verborgen kosten, maar er is eigenlijk maar één optie om uit te kiezen.

De lay-out is zo gerangschikt dat er geen meerdere kolommen zijn, wat voor klanten een beetje verwarrend kan zijn. Hier is de informatie ingedeeld in 2 eenvoudige ontwerpelementen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author