8 Inspiroivia hinnoittelutaulukoita

Anil Parmar on Glorywebsin perustaja, jonka tavoitteena on auttaa asiakkaita reagoivilla verkkosivujen suunnittelupalveluilla, web-kehityksellä, digitaalisella markkinoinnilla ja muilla. Teemat & Tekemillämme malleilla on yhteinen tavoite # 1: Pidä se mahdollisimman yksinkertaisena sekä teknisille että ei-tech-geekeille. Löydä hänet Twitteristä @ abparmar99 & sano terveisiä!

Hinnastotaulukoidesi suunnittelu on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka voivat määrittää muuntoprosentinne… liian monimutkainen, ihmiset sekoittuvat… liian monta vaihtoehtoa, ihmiset kärsivät valintahalvauksesta jne. Auttaakseen päättämään, mikä tyyli menee. varten, olen luetellut alla 8 mallia, jotka toimivat melko hyvin imho.

Wufoo

Jos etsit värikkäitä hinnastopöytäsuunnitelmia verkkosivustosi lisäämiseksi, Wufoo on paras valinta. Se on hinnoittelupöydän luoja, joka käyttää enimmäkseen suuria monikansallisia organisaatioita ensisijaisesti helppokäyttöisen käyttöliittymän ja hinnoitteluvaihtoehtojen vuoksi. Se tarjoaa yhteensä 4 hinnoitteluvaihtoehtoa, kun taas muut sivustot tarjoavat vain kaksi tai ehkä kolme vaihtoehtoa.

On hintavaihtoehto, joka on täysin rekisteröityneille, mutta siitä puuttuu monia hyödyllisiä ominaisuuksia, joita Wufoo tarjoaa asiakkaille.

FreshDesk

Jos on yksi brändi, joka osaa pitää yleisön koukussa, se on Freshdesk. Ne ovat toimineet talouden tarjoajina jo pitkään, mikä tekee niistä varsin pankki- ja uskottavia.

Heillä on viisi hinnoitteluvaihtoehtoa, jotka vaihtelevat kalliista suunnitelmista – Kaikki hinnastot huutavat luovuutta. Pylväät on järjestetty taulukoiden kasvuston tiheyden mukaan. Metsä on korkein ja itävä on alhaisin.

Squarespace

Kukaan ei ole visuaalisesti paremmin kuin Squarespace. Se on taloudellinen (ylimääräiset värimallit maksavat kuitenkin enemmän), mukana on kaksi hinnoitteluvaihtoehtoa ja siinä on useita värejä. Kunkin pöydän ensisijainen tausta, suunnitelmasta riippumatta, on mustavalkoinen.

Vaikka tämä saattaa kuulostaa yksinkertaiselta, se näyttää aivan uskomatolta, koska tekijät ovat pelanneet kontrastilla poikkeuksellisella tavalla. Se on myös avoinna räätälöinnille, ja voit käyttää värejä korostamaan pöydän tärkeitä piirteitä, mikä on varma tapa tarttua huomioon ja viime kädessä myös voittoihin.

Readymag

Luultavasti tämän listan yksinkertaisin verkkosivusto ja myös yksi harvoista, joilla on vaihtoehto ”Kokeile ennen ostamista”, mikä on loistava asenne selviytyä näillä markkinoilla. Ainoa haittapuoli, jolla tekijät kohtaavat, on, että käyttäjät yleensä pysyvät vain ilmaisen tilauksen yhteydessä ja vaeltelevat sitten pois.

Houkuttelevat suunnitelmat ja yksinkertaiset pöydät ovat kuitenkin keränneet erittäin uskollisen faniikan, joka on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina.

Verkkosivusto ei myöskään ole petollinen, toisin kuin muut ilmaiset kokeilusivustot, jotka vaativat luottokorttitietosi liittymään ilmaiseen kokeilujaksoon..

MailChimp

MailChimp on oltava yksi innovatiivisimmista, ellei kaikkein innovatiivisimmista verkkosivustoista hinnoittelutaulukoita varten. Se on myös yksi henkilökohtaisimmista verkkosivustoista, koska sen USP pelaa käyttäjän tunteita ja tunteita. Se saavuttaa tämän käyttämällä imartelevia nimiä ja käyttää eläimiä myös suunnitelmiensa esittämiseen. Eläimet kasvavat kooltaan isommiksi hinnan noustessa. Halvinta suunnitelmaa edustaa lammas, jota seuraa hevonen ja kalleinta suunnitelmaa edustaa norsu. Ainoa haittapuoli tälle verkkosivustolle on, että hinnoittelua ei mainita ohjelmasivulla.

Plasso

Paljon kuin nimestä voi päätellä, se järjestää taulukot laatikoiksi tyhjiin tilamaisiin malleihin. Heti, kun vierailet sivustolla, näet kaksi laatikkoa, joista kukin edustaa erilaista suunnitelmaa. Verkkosivusto on tehty puhtaana ja sotkuisena. Plasson tavoitteena on yksinkertaistaa prosessien älykästä automaatiota.

Tämä on strateginen, koska se on erinomainen tapa tarttua huomioon ja se on myös varma tapa saada asiakkaita, koska heidän kallein suunnitelmansa on kaiken hyvän ja jokaisen pennin arvoinen.

Pulssi

Tämä verkkosivusto tarjoaa yksilöllisen luokan, joka tarjoaa helpon ja informatiivisen hinnoittelun, joka sisältää myös täydellisen luettelon heidän palveluistaan ​​ja yksityiskohdista. Se on ainutlaatuinen, koska hinnoittelutaulut on koottu nykyaikaisesti. Esitetyt tiedot ovat tiiviitä ja asiaankuuluvia. Tausta antaa sille myös todella vuoden 2017 ilmeen.

Neliö

Yrityksen nimi on hinta, jonka saat. Se on suorakulmainen ja suoraviivainen. Näet hinnan, jonka maksat, ilman piilotettuja maksuja. On kuitenkin vain yksi vaihtoehto, josta valita todella.

Asettelu on järjestetty siten, että siinä ei ole useita sarakkeita, mikä voi olla hieman hämmentävä asiakkaille. Tiedot on jaoteltu kahteen yksinkertaiseen suunnitteluelementtiin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author