7 parasta VPS-palveluntarjoajaa

Virtuaalinen yksityinen palvelin (VPS) on loistava isäntävaihtoehto pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka ovat turhautuneita useimpien jaettujen web-isännöintipalvelujen mukana oleviin käyttöaika-, tallennus- ja nopeusrajoituksiin..

Paras VPS-isäntävalinta on yhä suositumpi tapa saada monia omistettuja palvelinetuja … joutumatta itse vuokraamaan tai ostamaan erillistä fyysistä palvelinta..vps-hosting

VPS: llä sinulla on oma erillinen tila isäntäpalvelimella, jolla on myös ainutlaatuinen käyttöjärjestelmän ilmentymä, mikä tarkoittaa, että voit asentaa oman ohjelmistosi. Tärkeä erottaja on se et jaa tilaa tai tietojenkäsittelyresursseja.

Virtuaalinen palvelin on helpompi määrittää kuin varsinainen omistettu palvelin ja maksaa huomattavasti vähemmän. Ainoa todellinen haittapuoli VPS: n valinnassa fyysiselle palvelimelle on, että suorituskyky ei ehkä ole yhtä nopea tai tehokas.

Voit kuitenkin olla varma, että se on vakava päivitys jaetusta isännöinnistä.

Tässä oppaassa aiomme eritellä viisi parasta VPS-isäntää Kanadan yrityksille ja eritellä sitten tarkat ominaisuudet, joita VPS-hosting-tilillä on etsittävä. Jos vihaat ajattelemasta web-hosting-palvelua, koska se saa aivosi loukkaantumaan, tämän pitäisi olla kivutonta.

Valmis? Sukellaan sisään.

Paras VPS-hosting Kanadan yrityksille

1. HostPapa – Paras palvelimen suorituskyky + 66%: n alennus

Tärkeimmät tekniset tiedot:

Paras Kanadan isäntä
Sisältää cPanel
Fantastic Hinta
Täysin hallittu
Äärimmäiset yritysasetukset
1,5–24 Gt RAM-muistia
4-12 ytimen suorittimet

Hostpapa

PLUSSAT

  Palvelimet kaikkialla Kanadassa,
  Nopeat latausajat ja korkea suorituskyky

HAITTOJA

Ei paras asiakastuki
Tonnia myyntiä perusominaisuuksista

HostPapa on paras valinta paras VPS-isäntä. Ne tarjoavat erinomaisen yhdistelmän laatua hintaan. Vuosien mittaan Hostpapa on vaikuttanut meihin säännöllisellä jaetulla isäntäsuorituskyvyllään, mutta on myös ylläpitänyt samat standardit VPS-isäntäilleen.

HostPapa on myös antanut lukijoillemme melko hyvän kaupan 66%: n alennuksella normaalista VPS-isäntähinnasta.

Huippuluokan palvelimen suorituskyky ��

Jos tarkastelet palvelimien tietoja, jotka HostPapa on, voit ymmärtää paremmin miksi heidän palvelimen suorituskyky on luokan ensimmäinen.  19,99 dollarilla näet tehtaan VPS-isäntäpalvelimen kuvauksen, jossa on 1,5 Gt RAM-muistia, 4 ytimen CPU ja 50 Gt SSD.

Nyt se ei ole liian nuhjuinen, etenkin tuohintaan. Se on hyvä lähtökohta ja tuo kiinteän arvon VPS-hosting-toivomuksille. Jos aloitat katselemisen lähtötason yläpuolella, huomaat, että HostPapalla on 4, kyllä ​​4, lisää vaihtoehtoja.

Mitä nuo korkeammat vaihtoehdot saavat sinusta?

Hyvin 5 VPS-isäntätasoa yhteensä, voit helposti löytää sinulle sopivan. Jos haluat päästä osittain rahaa niin lähelle omistettua palvelinta kuin mahdollista, sinun on tarkistettava HostPapan korkeimman tason VPS-palvelinasuunnitelma.

Äärimmäinen vaihtoehto, kuten HostPapa kutsuu sitä, on heidän tarjoamansa VPS-hosting-suunnitelma. Jotkut saattavat vilkkua hintaan 250 dollaria kuukaudessa, mutta tarjoamallaan hinnalla on järkeä. Palvelimessa on hämmästyttävä 24 Gt RAM-muistia, 12 ytimen CPU ja 1 TB SSD. Periaatteessa se on pelitietokone ilman näytönohjainta ja valaistusnäppäimistöä.

2. Hostinger – halvin VPS-hosting 3,95 dollaria – 29,95 dollaria / kuukausi

Tärkeimmät tekniset tiedot:

Halvin luotettava VPS-isäntä saatavana
Sisältää cPanel
Pääsy juurille
2–8 Gt RAM-muistia
2-4 ytimen suorittimet
1000-8000 Gt kaistanleveys

hostinger-logo

PLUSSAT

 Samasta syystä Hostinger on tuotu esiin parhaiden jaetun palveluntarjoajan keskusteluissa. Samasta syystä se esiintyy parhaassa VPS-palveluntarjoajan keskustelussa. Se on ylivoimaisesti halvin isäntä, joka on todella luotettava.

HAITTOJA

Hostinger on suhteellisen paljaat luut verrattuna hinnoitteluvaihtoehtoihin.

Hostinger, paras vaihtoehto jaetulle isännöinnille, jos haluat maksaa alle dollarin kuukaudessa, vei myös vastaavat markkinat VPS-isäntämaailmassa.

Isännöintipalvelun tarjoaja on saanut aikaan loistavan maineen itsensä nimellä luotettavuus naurettavan alhaisella hinnalla. Kuinka alhainen tämä menee VPS-hosting-suunnitelmaan? Alhaisin hinta 3,95 dollaria kuukaudessa.

Ilmainen verkkosivustojen rakentaja ��️

Hostingerin uusi verkkosivustorakentaja on nimeltään Zyro. Siinä on melko vähän siistit ominaisuudet, joiden avulla voit helposti asettaa verkkosivustosi. Suuri bonus Zyron kanssa on, että koodaamiseen ja suunnitteluun ei tarvita etukäteen kokemusta.

Siinä on joitain säännöllisiä ominaisuuksia, kuten ilmainen SSL-varmenne, rajoittamaton SSD-tallennustila ja rajaton kaistaleveys.

Zyro esittelee kuitenkin myös jännittäviä uusia työkaluja. Erikoisimpia uusista ja ainutlaatuisista lisäyksistä ovat Zyron Logo Maker ja AI-kirjoittaja.

Edullinen VPS-hosting Hosting

Jotkut saattavat sanoa, että VPS-hosting-suunnitelma ei voi olla 3,95 dollaria kuukaudessa minkä tahansa tyyppisen suorituskyvyn toimittamisen kanssa. Nuo ihmiset ovat erehtyneet.

Voit todella maksaa saman hinnan kuin mitä useimmista hyvistä jaetusta hosting-suunnitelmista ja saada paras VPS-hosting-suunnitelma. Suunnitelma antaa sinulle yhden ytimen suorittimen, jossa on 1 Gt RAM-muistia, 20 Gt tallennustilaa ja 1000 Gt kaistanleveyttä..

On 5 muuta VPS-isäntätasoa, jotka nousevat hintaan ja teknisiin tietoihin. Heidän tarjoamansa ylin taso on naurettavan hintaan 29,95 dollaria kuukaudessa. Hostingerin “kallis” suunnitelma sisältää a palvelin, jossa 8 Gt RAM-muistia, 8 ytimen CPU ja 8000 Gt kaistanleveyttä. Hostingerin teknisten tietojen suhteen bankkisi on myös hieno.

3. Bluehost – paras vaihtoehto tuella

bluehost logo

Tunnettu hyödyke jaetulle isännöinnille
Sisältää cPanel
Pääsy juurille
Täysin hallitut vaihtoehdot
WordPress ystävällinen
2–8 Gt RAM-muistia
2-4 ytimen suorittimet

PLUSSAT

 Yrityksessä vuodesta 2006, mikä tekee Bluehostista käytännöllisen muinaisen. He ovat kestäneet aikakokeen voimakkaasti kilpailevalla teollisuudenalalla, joka tarjoaa luokkansa parhaita VPS-isännöintipalveluita.

HAITTOJA

Jotkut käyttäjät ilmoittavat tukensa olevan hitaita vastaamalla ongelmiin.

Bluehost on yksi parhaista vaihtoehdoista VPS-isännöintiin. Todennäköisesti eivät ole mikään paras, he ovat ainakin viiden parhaan joukossa ja heittävät laajan verkon valitakseen isäntänä monenlaisille yritysverkkosivustoille, ensimmäistä kertaa bloggaajista suuriin verkkokauppasivustoihin..

29,95 dollarilla kuukausittainen hinta on selkeästi keskellä tietä, vaikka WordPress-isäntäkäyttäjät voivat saada edullisemman tarjouksen, jota ei mainosteta laajasti. Jos etsit luokan parasta ominaisuutta, Bluehost ei ehkä ole oikea sinulle. Jos kuitenkin haluat käyttää paras ympäri VPS-isäntä, Bluehost on oikea valinta.

4. HostGator

hostgator-logo

Ensiluokkainen suorituskyky
Palkittu tuki
Pääsy juurille
Puoli- ja täysin hallitut vaihtoehdot
Luotettava käyttöaika
Valinnainen cPanel lisää 10 dollaria / kuukausi
2–8 Gt RAM-muistia
2-4 ytimen suorittimet

PLUSSAT

 HostGator on kiistaton johtaja jaetun isännöinnin alueella.

HAITTOJA

Se maksaa ylimääräistä 10 dollaria / kk cPanelista, mikä on jotain mitä useimmat muut VPS-isännät tarjoavat veloituksetta.

Vaikka HostGator tunnetaan parhaiten edullisesta jaetusta isännöinnistään, se tarjoaa kolme VPS-hosting-suunnitelmaa, täydellinen mihin tahansa toimivuustasolle yrityksesi verkkosivustot tarvitsevat.

HostGatorin VPS-suunnitelmat ovat hiukan kalliimpia verrattuna muihin VPS-isäntäihin – ja meidän on sanottava – vähän harhaanjohtavia…. Hinta, joka on laajalti noteerattu (19,95 dollaria / kk), on puolijohdetulle vaihtoehdolle. Mutta jos tarvitset täysin hallittua tiliä (ja suurin osa yrityksistä tekee), se on kalliimpaa. Palvelu, käyttöaika ja luotettavuus ovat aina olleet erinomaisia.

5. InMotion-hosting

InMotion-logo

Nopea, luotettava VPS
+ Asiakastuki
Sisältää cPanel
Täysin hallittu VPS / valinnainen pääkäyttöoikeus
ILMAINEN SSD / SSL; 4-8 Gt RAM-muistia
Cloud hybridi tekniikka

PLUSSAT

 Yksi sisäänkirjautuminen laskutukseen / verkkotunnuksiin ja cPaneliin.

HAITTOJA

Petostentorjuntakäytäntö vaatii puhelimitse ilmoittautumisen.

Tämä korkean suorituskyvyn ratkaisu antaa voiman tuhansille yrityksille ympäri maailmaa. Valitse kolmesta VPS-suunnitelmasta alkaen 24,99 dollaria / kk täydellä 90 päivän rahat takaisin -takuulla.

Maailmassa, jossa isäntä on pilvessä, havaitsimme, että InMotion Hosting oli loistava hybridi-strategia, joka korostaa redundanssia, luotettavuutta ja SSD-tekniikkaa varmistaakseen sivusi latautuvat nopeammin kuin koskaan.

6. Nestemäinen verkko

liquidweb-logo

Täysin hallittu VPS
Erinomainen tekninen tuki
100% käyttöaika (per SLA)
cPanel mukana
Pääsy juurille
2–8 Gt RAM-muistia
1-4 ytimen prosessoria

PLUSSAT

 Valitse Windows- tai Linux-käyttöjärjestelmästä kaikissa paitsi perussuunnitelmassa.

HAITTOJA

Hieman kalliimpi kuin jotkut muut tämän luettelon vaihtoehdot, ja 30 päivän palautustakuu jää jonkin verran vaikuttavaan.

Liquid Web sisältää täysin varustetut VPS-suunnitelmat, jotka sisältävät SSD: n, varmuuskopiot, cPanel / Plesk-valinnan, vahvan tietoturvan ja omistetun IP-osoitteen.

Tämä yritys väittää 100% käyttöaikaa (SLA: n tukema) ja lupaa, että verkkosivustollesi maksetaan 1000 prosentin korvaus. Alat saada vaikutelman, että heidän mielestään seisokit ovat huono asia, asenne, jota asiakkaat arvostavat.

7. A2-hosting

A2-hosting

Hallinnoidut / hallitsemattomat VPS-tilit
+ Asiakastuki
Erittäin muokattavissa olevat suunnitelmat
Suunnitelmat alkavat 5 dollaria / kk
Ilmaiset SSD-levyt
512 Mt – 8 Gt RAM-muistia
Pääsy juureen tarvittaessa
1-8 ytimen prosessoria

PLUSSAT

 Todella huippuluokan vaihtoehto kaikenlaiselle isännöinnille – loistava suorituskyky ja todellinen omistautuminen asiakaspalvelulle ja tekniselle tuelle.

HAITTOJA

Lisämaksut cPanel-, Softaculous- ja varmuuskopioista.

A2 Hosting on luettelossamme ainoa VPS-isäntä, joka tarjoaa hallitsemattomia tilejä. Koska A2: n jaetun isännöintisuunnitelman mukana tulee monipuolisia ominaisuuksia, tämä ei ole yllätys.

Jos tiedät mitä teet käyttöjärjestelmän asentamisen ja määrittämisen suhteen, 5 dollarin kuukauden hinta on houkuttelevan alhainen hintapiste web-kehittäjille – täysin hallitut suunnitelmat alkavat 32,99 dollaria / kuukausi.

Nopeat lastausajat ��️

Kaikissa A2: n VPS-suunnitelmissa on odotetut kellot ja pillit ja paljon RAM-muistia ja SSD-tilaa muuttaa verkkosivustosi nopeasti ladattavaksi luonnon friikiksi.

Selvä on sitten. Nyt kun olemme antaneet sinulle kourallisen parhaita VPS-hosting-vaihtoehtoja, varmuuskopioimme koulutusauto ja selitämme tarkemmin, miten sinun pitäisi arvioida yritystäsi kilpailevia suunnitelmia ja isäntiä..

VPS-verkon isäntäominaisuudet

VPS-isännöintiratkaisu vie keskitieteen halvan jaetun isäntän ja omistetun palvelimen välillä. Vaikka se maksaa enemmän kuin edellinen, se on huomattavasti halvempaa kuin jälkimmäinen.

VPS luodaan erillisenä osiona isäntäkoneelle. Kaikissa käytännön tarkoituksissa se tuntuu omistetulta palvelimelta, vaikka muut asiakkaat käyttävät samaa palvelinta. Toisin kuin jaettu hosting, toinen verkkosivusto ei voi tyhjentää resurssejasi. Kuten saatat olettaa, kaikkia VPS-isäntiä ei kuitenkaan luoda tasavertaisia.

Kun verrataan suunnitelmia, Tässä on tärkeimmät ominaisuudet ja kokoonpanovaihtoehdot kiinnittää huomiota.

 • Virtuaalikoneellesi osoitettujen omistettujen ytimien lukumäärä
 • Taatun RAM-muistin tyyppi ja määrä
 • Mukana HDD / SDD-tallennustila
 • Kuukausittainen kaistanleveysraja
 • Käyttöjärjestelmän valinta
 • Tyyppi virtualisointiohjelmisto
 • Verkkoturva / varmuuskopiot
 • Tekninen tuki
 • Pilvien optimointi
 • Verkkopalvelimen suorituskyky
 • Järjestelmien hallinto

Olkaamme rehellisiä – parhaan VPS-isännöintisuunnitelman valintaprosessi ei ole aivan yhtä yksinkertainen kuin muutaman numeron vertaaminen.

On myös muita ajatuksia, kuten jos sinulla on nörttihakkuita hallita ja asentaa se itse, haluatko sen pilvessä ja mitkä muut ominaisuudet tulevat suunnitelman tarjoaman virtualisointiohjelmiston mukana?

Ylläpito vs. hallitsemattomat VPS-alustat

Tässä tehdään peruspäätös siitä, haluatko antaa sinun (tai nimettysi IT-guru) antaa isäntälle hallita palvelinta vai tehdä sen itse.

Hallittu vaihtoehto sisältää yleensä jonkin verran makua Linux-käyttöjärjestelmästä kätevillä web-kehityslaajennuksilla, kuten Apache, MySQL, PHP, Python jne. hallittu VPS-alusta luo verkkosivustosi ylös ja menee nopeasti kiitos valintamallin lähestymistavan rajoitettujen vaihtoehtojen joukosta eri asetuksilla.

Jos kuljet hallitsematonta reittiä, isäntä vastaa vain fyysisen palvelimen laitteiston ylläpidosta, jolla osio lepää. Asiakas saa tyhjän taulun ja asentaa ja ylläpitää omaa laitteistoaan.

On selvää, että hallittu lähestymistapa olisi paras valinta kaikille paitsi kaikkein tekniikan tajuisimmille verkkovastaaville. Luota meihin. Pätemätön asiakas, joka sekoittaa VPS: ää muutaman dollarin säästämiseksi, voi luoda paljon kaaosta.

Tervetuloa Cloud VPS: ään

Kaikki muu on tasavertainen, jos verkkosivusi latautuvat jopa 20-kertaisesti nopeammin, se on hyvä asia?

Se on mitä saat pilvi-VPS-alustalla. Cloud VPS -hotelli saavuttaa tämän kadehdittavan numeron käyttämällä SSD-asemaa, moniytimisiä palvelimia ja seuraavan sukupolven erittäin nopeaa, erittäin tehokasta RAM-tekniikkaa.

Käyttöjärjestelmä

linuxandwindows-os-käyttöjärjestelmänSinulla ei ole aina valintaa käyttöjärjestelmästä, etenkin hallitun suunnitelman kanssa. Useimmat VPS-verkkoisäntäkoneet toimivat tavallisella Linux-järjestelmällä, joka on suosittu avoimen lähdekoodin ilmainen vaihtoehto, ja mukana tulee valtava joukko raivoavia faneja ympäri maailmaa.

Jos olet Bill Gatesin ja Windows-tuotteiden fani, voit todennäköisesti löytää isäntä, joka on lisensoinut ohjelmiston käytettäväksi, joten sinun ei tarvitse ryöstää pankkia maksamaan suunnitelmasi.

Älä vielä kerran odota, että kaikista löytyy yhden kokoisia, ellet ole saanut hallitsematonta reittiä. Jos hallitset asennusta ja kokoonpanoa kokonaan, tilaa itsenäisesti asennettu VPS ja anna hauskan alkaa.

Verkkopalvelimen suorituskyky

Palvelimen suorituskykyä arvioitaessa on otettava huomioon muutama tärkeä tekijä. Älkäämme olko söpöjä ja lyödä täällä pensaan ympärillä. Puhumme nopeudesta …SSD-päivitys

Vähintään, vertaa prosessorin numeroita. Ilmainen päivitys SSD-levyihin tekee sivustostasi paremman kokemuksen kävijöille. Kiinnitä huomiota mukana olevaan kaistanleveyteen. Isäntien välillä voi olla raju ero.

Kysy lisäksi, salliiko VPS-tili sen lisää heti lisää levytilaa, suorittimen ytimiä ja RAM-muistia ilman, että sinun on asennettava käyttöjärjestelmä uudelleen. Hyvä nyrkkisääntö on, että jos et ole rangaistusta rangaistukseen, vähemmän maassa asennettuja asennuksia on parempi.

Virtualisointiohjelmiston valitseminen

Tee merkintä virtualisointiohjelmiston tyypistä, joka käyttöympäristöä käyttää. Xen, OpenVZ, Virtuozza ja KVM ovat muutamia tällä hetkellä suosittuja tarjouksia.virtualisointiohjelmisto

Tietty tuotemerkki määrittelee, mitä toimintoja, ominaisuuksia ja kokoonpanoja voit odottaa kyseiseltä VPS-isännöintisuunnitelmasta.

Asiakaspalvelu / tekninen tuki

Mahdollisuus kommunikoida elävän ihmisen kanssa, jolla on kyky ratkaista ongelmasi, on usein VPS-isäntien välinen ero.

Vaikka kuka tahansa yritys voi heittää luokituksia ja eritelmiä, lue verkkosivusto huolellisesti omistautuaksesi vilpittömästi asiakaspalveluun ja tekniseen tukeen.

Yleensä etsi 24/7-vastaus ja ainakin a muutama eri tapa ottaa yhteyttä; sähköposti, maksuttomat puhelinnumerot ja pikaviestit ovat hyvä alku.

Pilven optimointi

Ellet ole asunut kallion alla viimeisen vuosikymmenen ajan, sinun tulee olla tietoinen siitä, että pilvitekniikka on muuttanut laskennan luonnetta. pilvien varastointi VPS-tili, joka on optimoitu pilvi tarjoaa yleensä salamannopean sivun lataamisen palvelimen kuormituksen tasapainottamisen, sivuvälimuistin, ja purskettavien RAM- ja SSD-levyjen ansiosta.

Hyvässä pilvitallennussuunnitelmassa on suosittuja palvelinlaajennuksia / komentosarjoja, kuten WordPress, Drupal ja Joomla, ja ne ovat valmiita mukautumaan heti liikenteen puhkeamisiin, jos kissasi videoiden kokoelma muuttuu virukselliseksi.

Älä ohita tietoturvaa ja varmuuskopioita

Älä koskaan oleta vain, että kaikki VPS-verkkoisäntäkoneet ovat ryhtyneet tarvittaviin varotoimenpiteisiin verkkosivustosi suojaamiseksi hakkereilta, haittaohjelmilta ja kaikilta muilta väärinkäytöksiltä.turvallisuus ja varmuuskopiointi

Tietää minkä tyyppisiä palomuureja, verkkoa, tietoturvaa, DDoS-suojausta ja roskapostin vastaisia ​​palveluita kukin tarjoaa, ja ota tarvittavat turvatoimenpiteet käyttöön palvelimesi suojaamiseksi.

Pidä mielessä, että hallitsemattomat asiakkaat ovat vastuussa omista VPS-tason suojausasetuksista. Sinun tulisi myös vahvistaa, kuinka tietokantojen ja tiedostojen varmuuskopioita käsitellään.

Järjestelmänhallinta

https://mk0hostingcanad4trji.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2017/12/system-administration.png

Järjestelmänhallinnalla tarkoitetaan käyttöliittymää, jonka kautta asennat ja työskentelet VPS: n kanssa.

Kaksi perusvaihtoehtoa on käyttää komentoriviä, mikä tarkoittaa, että kirjoitat todelliset ohjeet DOS-ympäristössä – ei sydämen heikosta syystä – tai käyttöliittymä ohjauspaneelin kanssa se on enemmän sopusoinnussa tavanomaisen osoita ja napsauta -lähestymistavan kanssa.

Suositut ohjauspaneelit ovat cPanel, Plesk, Webmin, ja Virtualmin. Nämä ovat graafisia käyttöliittymiä (GUI), jotka yksinkertaistavat palvelinlaajennuksen määritysprosessia.

Muista, että et todennäköisesti pääse pakenemaan komentoriviä kokonaan, varsinkin kun etähallinnoi tiliä.

Bottom Line: Paras VPS

Kannustamme kaikkia, jotka ovat kiinnostuneita siirtymään VPS-web-hosting-palveluun, oppimaan niin paljon kuin pystytään eri yritysten vertailuominaisuuksista, tosiasia on, että suurin osa virtualisointialustan mukautuksesta jatkuu näkymättömästi..

Paras veto on keskittyä järjestelmänvalvontamenetelmään riippumatta siitä, tarvitaanko mukauttamista voimakkaasti tai jos sinulla on tekniset tiedot itse asentaa. Ei ole mahdollista välttää sitä tosiasiaa, että hallinnoitu tili asettaa tietyt rajoitukset siihen, mitä voit tehdä, mutta ehkä se on hyvä asia.

Viime kädessä tarkastelemme VPS-ratkaisua, kun jaettu isäntä kasvattaa ruman, resurssien puutteellisen päänsä, mutta sinulla ei ole moolah-ohjelmaa puhtaan erillisen palvelimen luomiseksi. Hallittu, pilvinen VPS-web-hosting-tili on loistava keskimmäinen valinta verkkosivustojen suorituskyvyn merkittäviin parannuksiin.

Kanadan web-hosting-arvosteluista saat lisätietoja täydellisestä oppaasta jaettuun web-isännöintiin ja yleiskatsauksen tarkistusprosessistamme..

Saatat pitää myös:

 • Paras verkkosivustojen rakentaja
 • Meilleur Hébergement -verkko

Viitteet ja kuvapisteet:

 • UKWebHostReview.com
 • Actifio.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author