7 Beste VPS-hostingproviders

Een Virtual Private Server (VPS) is een geweldige hostingoptie voor kleine tot middelgrote bedrijven die gefrustreerd zijn door de uptime, opslag en snelheidsbeperkingen die bij de meeste gedeelde webhostingservices horen.

Het kiezen van de beste VPS-hosting is een steeds populairdere manier om veel van de toegewijde servervoordelen te behalen … zonder dat u daadwerkelijk een zelfstandige fysieke server hoeft te huren of kopen.vps-hosting

Met een VPS heb je je eigen speciale ruimte op de server van een host die ook een uniek besturingssysteem heeft, wat betekent dat je je eigen software kunt installeren. De belangrijke onderscheidende factor is dat u deelt geen ruimte of computerbronnen.

Een virtuele server is gemakkelijker te configureren dan een echte dedicated server en kost aanzienlijk minder. Het enige echte nadeel van het kiezen van een VPS boven een fysieke server is dat de prestaties mogelijk niet zo snel of efficiënt zijn.

Maar wees gerust, het is een serieuze upgrade van shared hosting.

In deze handleiding gaan we onze top vijf VPS-hosts voor Canadese bedrijven opsplitsen en vervolgens de exacte functies opsplitsen waarnaar moet worden gezocht met een VPS-hostingaccount. Als je een hekel hebt aan denken aan webhosting omdat het je hersenen pijn doet, zou dit pijnloos moeten zijn.

Klaar? Laten we erin duiken.

Beste VPS-hosting voor Canadese bedrijven

1. HostPapa – Beste serverprestaties + 66% korting op korting

Belangrijkste specificaties:

Beste Canadese gastheer
Inclusief cPanel
Fantastische prijs
Volledig beheerd
Extreme Enterprise-opties
1,5-24 GB RAM
4-12 kern-CPU’s

hostpapa

PROS

  Servers in heel Canada,
  Snelle laadtijden en hoge prestaties

CONS

Niet de beste klantenondersteuning
Tal van upselling op basisfuncties

HostPapa is onze eerste keuze voor de beste VPS-hosting. Ze bieden een geweldige combinatie van kwaliteit voor prijs. In de loop der jaren heeft Hostpapa indruk op ons gemaakt met hun regelmatige shared hosting-prestaties, maar heeft ze ook dezelfde normen gehandhaafd voor hun VPS-hosts.

HostPapa heeft onze lezers ook een redelijk goede deal gegeven met 66% korting op de reguliere VPS-hostingprijzen.

Topklasse serverprestaties ��

Als je de specificaties van de servers van HostPapa bekijkt, kun je beter begrijpen waarom hun serverprestaties zijn eersteklas.  Voor $ 19,99 zie je een gewone VPS-hostingserverbeschrijving met 1,5 GB RAM, een 4-core CPU en een 50 GB SSD.

Dat is niet al te armoedig, vooral niet voor die prijs. Het is een goed startpunt en biedt solide waarde voor VPS-hosting hoopvolle. Als je boven de instappositie begint te kijken, zul je zien dat HostPapa 4, ja 4, meer opties heeft.

Wat krijg je met die hogere opties?

Goed met 5 totale VPS-hostinglagen, u kunt gemakkelijk degene vinden die voor u werkt. Als je voor een deel van het geld zo dicht mogelijk bij een dedicated server wilt komen, moet je het eersteklas VPS-serverplan van HostPapa bekijken.

De Extreme-optie, zoals HostPapa het noemt, is het meest robuuste VPS-hostingplan dat ze aanbieden. Sommigen zullen misschien terugdeinzen voor de prijs van $ 250 per maand, maar voor wat het biedt, is de prijs logisch. De server herbergt maar liefst 24 GB RAM, een 12-core CPU en een 1 TB SSD. Het is eigenlijk een spelcomputer zonder grafische kaart en verlicht toetsenbord.

2. Hostinger – Goedkoopste VPS-hosting $ 3,95- $ 29,95 / maand

Belangrijkste specificaties:

Goedkoopste betrouwbare VPS-host die beschikbaar is
Inclusief cPanel
Root-toegang
2-8 GB RAM
2-4 core CPU’s
1000-8000 GB bandbreedte

hostinger-logo

PROS

 Dezelfde reden waarom Hostinger ter sprake komt in het gesprek van de beste shared hostingproviders, is dezelfde reden waarom het ter sprake komt in het beste gesprek met de VPS-hostingprovider. Het is verreweg de goedkoopste host die echt betrouwbaar is.

CONS

Hostinger is relatief kaal in vergelijking met de duurdere opties.

Hostinger, de beste optie voor gedeelde hosting als je minder dan een dollar per maand wilt betalen, heeft ook een vergelijkbare markt in de VPS-hostingwereld uitgebouwd.

De hostingprovider heeft voor zichzelf een geweldige reputatie opgebouwd betrouwbaar zijn voor een belachelijk lage prijs. Hoe laag gaat dat voor een VPS-hostingplan? De lage prijs van $ 3,95 per maand.

Gratis Website Builder ��️

De nieuwe Website Builder van Hostinger heet Zyro. Het heeft nogal wat handige functies waarmee u uw website eenvoudig kunt opzetten. Een grote bonus bij Zyro is dat er vooraf geen ervaring met codering en ontwerp nodig is.

Het heeft enkele reguliere functies, zoals een gratis SSL-certificaat, onbeperkte SSD-opslag en onbeperkte bandbreedte.

Zyro introduceert echter ook een aantal opwindende nieuwe tools. De meest onderscheidende van de nieuwe en unieke insluitsels zijn Zyro’s Logo Maker en de AI-schrijver.

Goedkope VPS-hosting ��

Sommige mensen zeggen misschien dat een VPS-hostingplan op geen enkele manier $ 3,95 per maand kan zijn bij elk type prestatielevering. Die mensen hebben het mis.

U kunt echt dezelfde prijs betalen als voor de meeste goede gedeelde hostingplannen en u krijgt het beste VPS-hostingplan. Met dat plan krijgt u een CPU-server met 1 kern met 1 GB RAM, 20 GB opslag en 1000 GB bandbreedte.

Er zijn 5 andere VPS-hostinglagen die stijgen in prijs en specificaties. Het hoogste niveau dat ze aanbieden is belachelijk geprijsd op $ 29,95 per maand. Het ‘dure’ abonnement van Hostinger omvat een server met 8 GB RAM, een 8-core CPU en 8000 GB aan bandbreedte. De waar voor je geld met betrekking tot technische specificaties op Hostinger is ook geweldig.

3. Bluehost – Beste optie met ondersteuning

logo van bluehost

Bekende grondstof voor shared hosting
Inclusief cPanel
Root-toegang
Volledig beheerde opties
WordPress vriendelijk
2-8 GB RAM
2-4 core CPU’s

PROS

 In bedrijf sinds 2006, dat maakt Bluehost praktisch oud. Ze hebben de tand des tijds doorstaan ​​in een intens competitieve industrie en bieden de allerbeste VPS-hostingservices.

CONS

Sommige gebruikers melden dat ondersteuning traag is bij het reageren op problemen.

Bluehost is een van de beste keuzes voor VPS-hosting. Waarschijnlijk nergens de beste in, ze staan ​​overal op zijn minst in de top 5 en werpen een breed net uit omdat ze de host bij uitstek zijn voor een breed scala aan zakelijke websites, van beginnende bloggers tot grote eCommerce-websites.

Voor $ 29,95 is de maandelijkse prijs stevig midden op de weg, hoewel gebruikers van WordPress-hosting een betere deal kunnen krijgen die niet algemeen wordt geadverteerd. Als u op zoek bent naar een eersteklas kenmerk, is Bluehost misschien niet geschikt voor u. Als u echter de beste rondom VPS-host, Bluehost is de juiste keuze.

4. HostGator

Hostgator-logo

Premium prestaties
Bekroonde ondersteuning
Root-toegang
Semi en volledig beheerde opties
Betrouwbare uptime
Optioneel cPanel voegt $ 10 / maand toe
2-8 GB RAM
2-4 core CPU’s

PROS

 HostGator is een onbetwiste leider op het gebied van shared hosting.

CONS

Het kost $ 10 / maand extra voor cPanel, iets dat de meeste andere VPS-hosts gratis aanbieden.

Hoewel HostGator vooral bekend staat om hun goedkope shared hosting, biedt het drie VPS-hostingplannen, perfect voor het functionaliteitsniveau dat uw bedrijfswebsite nodig heeft.

De VPS-abonnementen van HostGator zijn een beetje prijzig in vergelijking met andere VPS-hosts – en we moeten zeggen – een beetje misleidend … De veel genoemde prijs ($ 19,95 / maand) is voor de semi-beheerde optie. Maar als u een volledig beheerd account nodig heeft (en de meeste bedrijven hebben dat), is het duurder. Service, uptime en betrouwbaarheid zijn altijd uitstekend geweest.

5. InMotion-hosting

InMotion-logo

Snelle, betrouwbare VPS
A + klantenondersteuning
Inclusief cPanel
Volledig beheerde VPS / optionele root-toegang
GRATIS SSD / SSL; 4-8 GB RAM
Cloud hybride technologie

PROS

 Eén keer inloggen voor facturering / domeinen en cPanel.

CONS

Fraudepreventiebeleid vereist een telefonische aanmelding.

Deze krachtige oplossing voorziet duizenden bedrijven over de hele wereld van stroom. Kies uit drie VPS-abonnementen vanaf $ 24,99 / maand met een volledige geld-terug-garantie van 90 dagen.

In een wereld waar hosting naar de cloud gaat, ontdekten we dat InMotion Hosting een geweldige hybride strategie had die de nadruk legt op redundantie, betrouwbaarheid en SSD-technologie om ervoor te zorgen uw pagina’s laden sneller dan ooit.

6. Vloeibaar web

liquidweb-logo

Volledig beheerde VPS
Uitstekende technische ondersteuning
100% uptime (per SLA)
cPanel inbegrepen
Root-toegang
2-8 GB RAM
1-4 kern-CPU’s

PROS

 Kies uit het Windows- of Linux-besturingssysteem op alles behalve het basisplan.

CONS

Iets duurder dan sommige van de andere opties op deze lijst en de 30-daagse terugbetalingsgarantie is niet indrukwekkend.

Liquid Web wordt geleverd met volledig uitgeruste VPS-abonnementen, waaronder SSD, back-ups, cPanel / Plesk-keuze, sterke beveiliging en een speciaal IP-adres.

Dit bedrijf claimt een uptime van 100% (ondersteund door een SLA) en belooft 1000% compensatie van uw website daalt. Je krijgt de indruk dat ze denken dat downtime een slechte zaak is, een houding die klanten op prijs stellen.

7. A2-hosting

A2-hosting

Beheerde / onbeheerde VPS-accounts
A + klantenondersteuning
Zeer aanpasbare plannen
Plannen beginnen bij $ 5 / maand
Gratis SSD’s
512 MB tot 8 GB RAM
Root-toegang indien nodig
1-8 kern-CPU’s

PROS

 Echt een optie van de bovenste plank voor elke vorm van hosting – geweldige prestaties en een echte toewijding aan klantenservice en technische ondersteuning.

CONS

Extra kosten voor cPanel, Softaculous en back-ups.

A2 Hosting is de enige VPS-host op onze lijst die onbeheerde accounts aanbiedt. Gezien het brede scala aan functies dat wordt geleverd bij de gedeelde hostingplannen van A2, is dit geen verrassing.

Als u weet wat u doet als het gaat om het installeren en configureren van een besturingssysteem, is de prijs van $ 5 / maand een aantrekkelijk lage prijs voor webontwikkelaars – volledig beheerde plannen beginnen bij $ 32,99 / maand.

Snelle laadtijden ��️

Alle VPS-plannen van A2 worden geleverd met de verwachte toeters en bellen en veel RAM- en SSD-ruimte om van uw website een snelladende freak van de natuur te maken.

Oké dan. Nu we u een handvol beste VPS-hostingopties hebben gegeven, kunnen we een back-up maken van de educatieve truck en in meer detail uitleggen hoe u de verschillende plannen en hosts die voor uw bedrijf strijden moet evalueren..

VPS Web Host-functies om te vergelijken

Een VPS-hostingoplossing neemt het midden in tussen goedkope shared hosting en een dedicated server. Hoewel het meer kost dan het eerste, is het aanzienlijk goedkoper dan het tweede.

Een VPS wordt gemaakt als een aparte partitie op de hostcomputer. Voor alle praktische doeleinden voelt het aan als een dedicated server, ook al zullen andere clients dezelfde server gebruiken. In tegenstelling tot shared hosting, uw middelen kunnen niet worden overgeheveld door een andere website. Zoals je misschien wel vermoedt, zijn niet alle VPS-hosts gelijk gemaakt.

Bij het vergelijken van plannen, hier zijn de belangrijkste functies en configuratieopties opletten.

 • Aantal toegewezen cores toegewezen aan uw virtuele machine
 • Type en hoeveelheid gegarandeerd RAM
 • Hoeveelheid HDD / SDD-opslag inbegrepen
 • Maandelijkse bandbreedtelimiet
 • Keuze van besturingssysteem
 • Type virtualisatiesoftware
 • Webbeveiliging / back-ups
 • Technische ondersteuning
 • Cloudoptimalisatie
 • Webserverprestaties
 • Systeembeheer

Laten we eerlijk zijn: het kiezen van het beste VPS-hostingplan is niet zo eenvoudig als het vergelijken van een paar cijfers.

Er zijn andere concepten die u kunt overwegen, zoals of u de nerd-karbonades heeft om het zelf te beheren en te installeren, of u het in de cloud wilt hebben en welke andere functies samengaan met de virtualisatiesoftware die door het plan wordt geleverd?

Beheerde versus onbeheerde VPS-platforms

De basisbeslissing hier is of u (of uw aangewezen IT-goeroe) de host de server wilt laten beheren of het zelf wilt doen.

De beheerde optie bevat meestal een vleugje van het Linux-besturingssysteem met handige webontwikkelingsuitbreidingen zoals Apache, MySQL, PHP, Python, enz. Het komt erop neer dat een beheerd VPS-platform brengt uw website snel op gang dankzij een ‘pick-and-choose’-aanpak tussen beperkte opties met de verschillende instellingen.

Als u de onbeheerde route volgt, is de host alleen verantwoordelijk voor het onderhouden van de fysieke serverhardware waarop uw partitie rust. De klant krijgt een blanco lei en installeert en onderhoudt zijn of haar eigen hardware.

Het is duidelijk dat een beheerde aanpak de beste keuze is voor iedereen behalve de meest technisch onderlegde webmasters. Vertrouw ons. Een ongekwalificeerde klant die met een VPS aan het rommelen is om een ​​paar dollar te besparen, kan voor veel chaos zorgen.

Welkom bij Cloud VPS

Als al het andere gelijk is, is het een goede zaak dat uw webpagina’s tot 20x sneller worden geladen?

Dat is wat u krijgt met een cloud-VPS-platform. Cloud VPS-hosting bereikt dit benijdenswaardige aantal door het gebruik van solid state drives (SSD), multi-core servers en de volgende generatie supersnelle, superefficiënte RAM-technologie.

Besturingssysteem

linuxandwindows-os-besturingssysteemU heeft niet altijd de keuze uit een besturingssysteem, vooral niet met een beheerd plan. De meeste VPS-webhosts werken met een standaard Linux-systeem, dat is een populaire open-source, gratis optie, en wordt geleverd met een enorm aantal enthousiaste fans van over de hele wereld.

Als je een fan bent van Bill Gates en Windows-producten, kun je waarschijnlijk een host vinden die de software heeft gelicentieerd voor gebruik, zodat je geen bank hoeft te beroven om voor je plan te betalen.

Nogmaals, verwacht niet dat er een pasklare oplossing is, tenzij je de onbeheerde route hebt. Als u volledige controle heeft over installatie en configuratie, bestel een zelf geïnstalleerde VPS en laat het plezier beginnen.

Webserverprestaties

Er zijn een paar belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden bij het evalueren van de prestaties van een server. Laten we hier niet schattig zijn en rond de pot slaan. We hebben het over snelheid …ssd-upgrade

Ten minste, vergelijk CPU-nummers. Een gratis upgrade naar SSD’s maakt van uw website een betere ervaring voor bezoekers. Let op de inbegrepen bandbreedtesnelheid. Er kan een groot verschil zijn tussen hosts.

Vraag daarnaast of het VPS-account dat toelaat voeg onmiddellijk meer schijfruimte, CPU-kernen en RAM toe zonder het besturingssysteem opnieuw te hoeven installeren. Een goede vuistregel is dat, tenzij je een gulzigaard bent voor straf, minder grondige installaties beter zijn.

De virtualisatiesoftware kiezen

Noteer het type virtualisatiesoftware dat het platform aandrijft. Xen, OpenVZ, Virtuozza en KVM zijn enkele populaire aanbiedingen.virtualisatiesoftware

Het specifieke merk bepaalt welke functies, kenmerken en configuraties u van dat VPS-hostingplan kunt verwachten.

Klantenservice / technische ondersteuning

De mogelijkheid om te kunnen communiceren met een levend mens die de mogelijkheid heeft om uw probleem op te lossen, is vaak het belangrijkste verschil tussen VPS-hosts.

Terwijl elk bedrijf ratings en specificaties kan omzeilen, lees aandachtig de website voor een gevoel van oprechte toewijding klantenservice en technische ondersteuning.

Zoek in het algemeen naar 24/7 respons en ten minste een enkele verschillende manieren om in contact te komen; e-mail, gratis telefoonnummers en instant chat zijn een goed begin.

Cloudoptimalisatie

Tenzij u de afgelopen tien jaar onder een steen hebt geleefd, moet u zich ervan bewust zijn dat cloudtechnologie de aard van computergebruik heeft veranderd. cloud opslag Een VPS-account dat is geoptimaliseerd in de cloud zal over het algemeen bliksemsnel pagina’s laden dankzij server load balancing, page caching en burstable RAM en SSD’s.

Een goed cloudopslagplan bevat populaire serverextensies / scripts zoals WordPress, Drupal en Joomla en is klaar om zich onmiddellijk aan te passen aan drukte met veel verkeer in het geval dat uw verzameling kattenvideo’s viraal gaat.

Kijk niet uit naar beveiliging en back-ups

Ga er nooit zomaar van uit dat alle VPS-webhosts de nodige voorzorgsmaatregelen hebben genomen om uw website te beschermen tegen hackers, malware en alle andere vormen van misdaad.beveiliging en back-up

Weten welk type firewall, netwerk, beveiliging, DDoS-beveiliging en antispamservices elk biedt, en zet de nodige veiligheidsmaatregelen om uw server te beschermen.

Onthoud dat onbeheerde clients zijn verantwoordelijk voor hun eigen beveiligingsinstellingen op VPS-niveau. U moet ook bevestigen hoe database- en bestandsback-ups worden afgehandeld.

Systeembeheer

https://mk0hostingcanad4trji.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2017/12/system-administration.png

Systeembeheer verwijst naar de interface waarmee je je VPS installeert en ermee werkt.

De twee basiskeuzes zijn om een ​​opdrachtregel te gebruiken, wat betekent dat u daadwerkelijke instructies in een throwback DOS-omgeving typt – niet voor bangeriken – of interface met een bedieningspaneel dat sluit beter aan bij de standaard point-and-click-aanpak.

Populaire bedieningspanelen zijn cPanel, Plesk, Webmin, en Virtualmin. Dit zijn GUI-ontwerpen (grafische gebruikersinterface) die het configuratieproces van de serverextensie vereenvoudigen.

Houd er rekening mee dat u de opdrachtregel waarschijnlijk niet volledig kunt ontsnappen, vooral niet wanneer u het account op afstand beheert.

Bottom Line: Het kiezen van de beste VPS

Hoewel we iedereen die geïnteresseerd is in overstap naar VPS-webhosting aanmoedigen om zoveel mogelijk te leren over de vergelijkende kenmerken van verschillende bedrijven, is de realiteit dat het grootste deel van het tweaken van het virtualisatieplatform uit het zicht verdwijnt.

Je kunt het beste focussen op de systeemadministratiemethode, of je nu een grote behoefte hebt aan maatwerk en of je de technische kennis hebt om zelf te installeren. Het valt niet te ontkennen dat een beheerd account bepaalde beperkingen toepast op wat u kunt doen, maar misschien is dat een goede zaak.

Kijk in de uiteindelijke analyse naar een VPS-oplossing wanneer shared hosting zijn lelijke, resource-deficiënte kop opsteekt, maar je hebt niet de moolah om uit te geven voor een pure dedicated server. Een beheerd, cloud VPS-webhostingaccount is een uitstekende keuze om aanzienlijke prestatieverbeteringen op de website te behalen.

Voor meer een complete gids voor gedeelde webhosting en een overzicht van ons beoordelingsproces, bekijk onze Canadese webhostingrecensies.

Dit vind je misschien ook leuk:

 • Beste Website Builder
 • Meilleur Hébergement Web

Referenties en afbeeldingscredits:

 • UKWebHostReview.com
 • Actifio.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author