Squarespace Review – Alt hvad du behøver at vide (2020)

Livet er hårdt. Nogle dage vågner du op, går hen i køkkenet og åbner skabet i et forsøg på at gribe en skål for at kaste dit lækre korn i. Når du går for at åbne skabet ildevarslende musik spiller, og jorden begynder at ryste –

plastisk oversvømmelse

Alt dit tupperware byder dig velkommen til dagen med et stort knus. Du ved bare, det bliver en dårlig dag.

Du sætter dig ned og græder. Det har været en hård morgen – virkelig en hård måned. Hvis vi er ærlige, har dette år generelt været vanskeligt.

Alt hvad du kan tænke på er hvordan du er nødt til at opbygge et websted til din chef i dag og ideen om at prøve at mestre kunsten at oprette et websted forekommer næsten umulig.

Pause et øjeblik – tag en dyb indånding, hold den, frigiv … føl dig bedre nu? Godt. Det er den samme slags følelse, som du får, når du bruger Squarespace. Det gør bare livet let.

Synlig begejstret, ser du, hvor enkelt det er at oprette en smuk webside hurtigt og nemt med Squarespace. Et smil spreder sig over dit ansigt, når du er klar over, at alt vil være okay. Billedresultat for smiley

Lav-ned

Webudvikling med HTML-vektorbilledeHvis du leder efter en måde at opbygge et rent og enkelt websted inden for en skabelon så hurtigt som muligt, er Squarespace den rigtige webstedsbygger for dig.

Det er lettere og hurtigere at skabe et smukt færdigt produkt med Squarespace end andre steder. Hvad det mangler i funktioner, det kompenserer for i brugervenlighed og færdigt produkt.

Hvis du vil have muligheden for at opbygge et fuldt tilpasset websted med fantastisk kundesupport og et godt samfund til at hjælpe dig med at opbygge et websted, bør du også tjekke Wix.

Wix adskiller sig fra Squarespace, da det er et virkelig tomt lærred, hvor du kan oprette det nøjagtige websted, du har forestillet dig. Selvom det er lidt mere vanskeligt at bruge – er mulighederne uendelige.

Det hele kommer ned på personlig præference og den type websted, du ønsker at oprette.

Hvem Squarespace er til

Ideen om At opbygge et websted kan være overvældende, hvis du aldrig har gjort det. Imidlertid er det ikke en hindring, når det drejer sig om opbygning af websteder i det 21. århundrede, at have ikke tidligere erfaring eller træning.

Kendsgerningen er, at nogle gange din chef kommer ind og beder om hjælp til at opbygge et websted til at vise sin samling af dukkehoveder. I scenarier som dette skal du henvende dig til store hjemmeside bygherrer såsom Squarespace—og muligvis myndighederne.

Squarespace er lavet til folk, der vil være i stand til at skabe smukke og professionelle websteder med minimal indsats. Evnen til at tilpasse alt er ikke prioritet af Squarespace, men hvad det gør er at tilbyde en mangfoldig samling af skabeloner, der let kan redigeres for at skabe det, du har i tankerne.

Træk og slip

træk-og-slip-ikon

Der er adskillige webstedsudviklingstjenester, der har træk-og-slip-funktion. Wix og Weebly er de andre store spillere i træk-og-slip-webstedbyggerområdet. Du tager et element, du vil bygge på siden, og trækker det til det sted, du vil have det.

Du trækker det, og slip det derefter!

Wix giver friheden til at skabe hvad du vil. Med denne frihed kommer et hav af overvældende muligheder og giver muligheden for at røre ved mange aspekter af det websted, du bygger.

Designgrænsefladen på Squarespace er så enkel som det bliver. Du tager et element, du vil bygge på den forudindstillede skabelon, og det ind i en forudindstillet position, det kan placeres. Hele processen er standardiseret for at sikre, at dit websted forbliver sammenhængende og stiliseret.

At leve i Squarespace’s World

Den gode

Analytics-vektorbilledeDen gode store ting ved Squarespace er, hvor let det er at oprette et virkelig æstetisk behageligt websted på en overraskende lille tid.

Squarespace er altomfattende og giver bogstaveligt talt alt hvad du har brug for for at opbygge og vokse dit websted. At forblive alt på en platform med alt, der ejes og udvikles af Squarespace, gør alt lettere. De endda leverer webstedsanalyse og metrics lige der for dig.

Hvad du virkelig betaler for i Squarespace er træk-og-slip-softwaren parret med deres fantastiske skabeloner. Disse to funktioner kombinerer bare fantastiske websteder, der ser ud.

I slutningen af ​​dagen, hvis du ikke er interesseret i at tilpasse alle aspekter af dit websted og dit Målet er bare at oprette et websted, der fungerer og ser fantastisk ud, så skulle Squarspace bestemt være det øverst på din liste.

De dårlige

Afhængig af din mening er dette måske ikke engang dårligt. Det værste ved Squarespace er manglende evne til at tilpasse. Med skabelonens storhed kommer skabelonens forbandelse. (Forbannelse af skabelonen .. hmm .. det lyder fedt Måske vil varemærke det.)

Med en skabelon kan du kun placere bestemte elementer på bestemte steder. Selvom dette normalt ikke er et problem – mens du bygger dit websted, kan du muligvis få en god idé. Når du prøver at implementere denne idé, ser du hurtigt, at det ikke er muligt. At blive kreativ med en skabelon resulterer normalt i skuffelse.

Der er et par andre problemer med Squarespace, der vil blive fremhævet nedenfor, men ingen af ​​dem skal forhindre nogen i at bruge softwaren. Det eneste andet virkelig bemærkelsesværdige aspekt, der er negativt, er, at Squarespace er det lidt dyrere end konkurrenter.

Hvem Squarespace faktisk er til

Du skal bruge Squarespace, hvis du vil trække og slippe, men du vil også have dit websted bygget så hurtigt som muligt. En høj prioritet for dig er, at alt ser slankt, professionelt og ensartet ud uden at skulle pille rundt med en masse indstillinger for at få det til at se sådan ud.

Hvis et smukt og simpelt websted er dit mål uden at ville overkomplicere ting, så er Squarespace noget for dig. Men hvis du virkelig ønsker at udtrykke dig gennem dit websted, kan du muligvis fortsætte med at kigge efter andre webstedsbyggere, der passer til dit behov – medmindre baring din sjæl ligner en Squarespace-skabelon. Jeg dømmer ikke, om det gør det!

Sammenbrud

Brugervenlighed

Kvadratspace er bedste webstedsbygger med hensyn til funktionalitet og brugervenlighed kombineret. Der er webstedsbyggere med flere funktioner som nævnt før i Wix, og der er webstedsbyggere, der er lettere at bruge. Som en generel regel er alle de muligheder, der er lettere at bruge, temmelig dårlige.

Det fantastiske ved Squarespace er, hvor intuitivt alt er. Du kan rulle gennem de forskellige elementer for at vælge og redigere indstillingerne for det element.

firkantet design

Eller du kan bare klikke på det, der er placeret på websiden og bare redigere indstillingerne uden at skulle jage det, du leder efter.

Squarespace-stil

Skabeloner

Dette afsnit er grunden til, at nogen ville vælge Squarespace frem for Wix. Squarespace har de bedste skabeloner. Ikke kun er de bedst, hver og hver eneste, de har, er fantastisk.

Squarespace-tema

Det er absolut muligt at vælge en skabelon, ændre al tekst og billeder og være udført med dit websted på under en time. Dette er grunden til at bruge Squarespace. Det er så let med deres skabeloner at lave et enkelt og virkelig smukt websted.

Problemet kommer, når du faktisk ønsker at tilpasse det yderligere. Der er ikke en hel flok, du kan gøre for at tilpasse en skabelon, til hvad mange mennesker vil have.

Squarespace-THEME2

Squarespace-skabeloner er perfekte til at fremvise fantastisk fotografering med et par tekstbeskrivelser. Hvis det var alt, hvad min hjemmeside stræbede efter at være, ville jeg bruge Squarespace hver eneste gang.

Skabelonerne ser ikke kun smukke ud på skrivebordet, men de er alle sammen mobilvenlig til maks. Det går så langt, som nogle skabeloner ikke engang lader dig redigere den mobile version af dit websted.

integrationer

Hver webstedsbygger har integrationer. Mange webstedsbyggere har flere integrationer end Squarespace. Det fantastiske ved Squarespace’s integration er, at de alt fungerer fejlfrit.

Uanset hvad de mangler i beløb, de udgør for kvalitet. Jeg formåede ikke at tænke på nogen integrationer, som jeg kunne ønske, at Squarespace ikke har nogen af. Du bliver virkelig nødt til at finde en hipster-software til at bruge for at finde noget, der ikke er tilgængeligt.

Nogle integrationer, der er inkluderet, er Amazon-tilknyttet tracking, Mailchimp, Instagram og Pinterest, for at nævne nogle få.

Gå ud over skabelonen

Backend-mulighederne ud over at klæbe inden for en skabelon på Squarespace kan være ligefrem vanskeligt. Hvis dit mål er at slynge sig fra skabelonen, har du sandsynligvis en dårlig tid.

Jeg så engang nogen forsøge at bruge Squarespace ved at vælge en skabelon – fortsæt med at slette alle elementerne fra siden – og prøv derefter at opbygge noget fra bunden. Jeg lo af ham og fortalte ham held og lykke.

Hvis det er din plan, skal du igen se efter en anden mulighed. Squarespace er ikke designet til at blive brugt på den måde.

At prøve at opbygge en sammenhængende webside fra bunden af ​​Squarespace er som at prøve at opbygge en kommode fra IKEA på din egen personlige og kreative måde. I sidste ende har du måske noget, der ser sådan ud, som det kan være en kommode, hvis skufferne passer ind i det.

Hold dig faktisk fast ved skabelonen, eller brug ikke Squarespace.

Vidensbase og support

squarespace support chatDette er et område, hvor jeg fandt Squarespace for at tabe bolden lidt. Hvis du har brug for hjælp, er det bestemt at være der. Problemet er, ventetiden kan være lidt længere, end du foretrækker.

Siden Squarespace’s største styrke er at være enkel, men alligevel kraftig der er ikke så meget, du har brug for at bruge videnbasen til. Men hvis du har brug for det – er det alt der.

Videnbasen er praktisk, hvis jeg ikke kan finde visse indstillinger eller elementer. Alt, hvad det kræver, er en hurtig søgning i videnbasen, der skal peges i den rigtige retning.

Den eneste gang, du skal have problemer, er, hvis de er tekniske. På det tidspunkt skulle du kontakte supportteamet.

Blogging

Blogging er temmelig ubesværet med Squarespace. Alle de blogfunktioner, du forventer, er der. En fantastisk funktion, der ikke findes i alle webstedsbyggerne, er muligheden for at planlægge poster til offentliggørelse senere.

Andre funktioner inkluderer smag, kommentarer og et delingsikon. Du kan også aktivere et RSS-feed og konfigurere en podcasting-integration.

blogging til erhvervslivet

SEO

Ligesom enhver anden webstedsbygger – SEO er fint på Squarespace. Deres SEO-funktioner inkluderer automatisk genererede sitemaps samt tilpassede sidetitler og metabeskrivelser. Hvis du planlægger at blogge og optimere SEO, fungerer Squarespace for dig.

Den eneste gang Firkant skal undgås, hvis du virkelig planlægger at gå ud med SEO. Dette er normalt ikke tilfældet for folk, der bruger webstedsbyggere i første omgang.

Prisfastsættelse

Det fantastiske ved Squarespace er det det tilbyder en 14 dages gratis prøveperiode. Med prøveperioden kan du begynde at bygge dit websted og se, hvordan du kan lide softwaren. Dette er mere end nok tid til at se, om du rent faktisk kan lide at bruge Squarespace.

Når din gratis prøveperiode er afsluttet, får du fire forskellige muligheder. To til et normalt websted og to til e-handel.

prisfastsættelse af firkantet

Hvis der betales årligt – Squarespace’s abonnementer stemmer overens med konkurrenterne. Hvis der betales månedligt – er omkostningerne relativt høje. Ligesom med enhver webstedsbygger betaler du en præmie for brugervenlighed og en alt sammen i en løsning.

Konklusion

Squarespace bør bestemt være øverst på din liste til opbygning af et websted. Hvis du vil gå ruten til webstedsbygger i stedet for at være vært og bruge WordPress, skal dit valg komme ned til Squarespace og Wix.

Der er utallige fantastiske websteder, der bor på internettet, der blev bygget med Squarespace, og jeg antager, at de fleste af dem blev bygget ekstremt hurtigt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den bedste webstedsbygger for begyndere?

Squarespace er et godt valg, hvis du føler, at du er nybegynder og har lidt angst, når det kommer til at opbygge et websted. Wix er også et fantastisk valg og bør bruges, hvis du føler dig lidt mere sikker på dine evner til at lære softwaren. Brug Squarespace, hvis du leder efter den mest enkle tilgang til opbygning af et websted.

(Læs mere: Wix vs Squarespace)

Hvilket er den nemmeste webstedsbygger?

Squarespace er bestemt den nemmeste webstedsbygger, der kan bygge et smukt websted. Der er alternativer, der er en blanding af lethed og tilpassbarhed, men så vidt brugervenligheden vinder Squarespace.

Er Squarespace bedre end WordPress?

Det korte svar er nej. Det lange svar er, at det kan være det. Se ovenstående spørgsmål til reference. Squarespace er meget lettere at bruge end WordPress og har ca. en tyvendedel af indlæringskurven. Som nybegynder kan WordPress være skræmmende.

Er Squarespace bedre end Wix?

Begge muligheder giver fordele. Squarespace er til folk, der ønsker at oprette et smukt websted inde i en fantastisk skabelon, hvorimod Wix er til folk, der leder efter mere tilpassbarhed.

Referencer og billedkreditter:

  • ConceitCode.com
  • ITarian.com
  • Poetry2u.com
  • Verint.com
  • BusinessProcessIncubator.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author