Αναθεώρηση Squarespace – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε (2020)

Η ζωή είναι δύσκολη. Μερικές μέρες ξυπνάτε, περπατάτε στην κουζίνα και ανοίγετε το ντουλάπι σε μια προσπάθεια να πιάσετε ένα μπολ για να πετάξετε τα νόστιμα δημητριακά σας. Καθώς πηγαίνετε για να ανοίξετε το ντουλάπι δυσοίωνες μουσικές παραστάσεις και το έδαφος αρχίζει να κλονίζεται—

πλαστικές πλημμύρες

Όλο το tupperware σας καλωσορίζει για την ημέρα με μεγάλη αγκαλιά. Απλώς ξέρετε ότι θα είναι μια κακή μέρα.

Καθίστε και κλαίτε. Ήταν ένα δύσκολο πρωί – ένας σκληρός μήνας, πραγματικά. Αν είμαστε ειλικρινείς, αυτή η χρονιά είναι γενικά δύσκολη.

Το μόνο που μπορείτε να σκεφτείτε είναι πώς πρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για το αφεντικό σας σήμερα και η ιδέα της προσπάθειας να κατακτήσει την τέχνη της δημιουργίας ενός ιστότοπου φαίνεται σχεδόν αδύνατη.

Παύση για στιγμή – πάρτε μια βαθιά ανάσα, κρατήστε την, απελευθερώστε… νιώθετε καλύτερα τώρα; Καλός. Αυτό είναι το ίδιο συναίσθημα που θα έχετε όταν χρησιμοποιείτε Squarespace. Απλώς κάνει τη ζωή εύκολη.

Ορατά ενθουσιασμένος, βλέπετε πόσο απλό είναι να δημιουργείτε έναν όμορφο ιστότοπο γρήγορα και εύκολα με το Squarespace. Ένα χαμόγελο απλώνεται στο πρόσωπό σας καθώς συνειδητοποιείτε ότι όλα θα είναι εντάξει. Αποτέλεσμα εικόνας για φατσούλα

Το χαμηλό-κάτω

Ανάπτυξη ιστού με διανυσματική εικόνα htmlΕάν αναζητάτε έναν τρόπο δημιουργίας ενός καθαρού και απλού ιστότοπου εντός ενός προτύπου το συντομότερο δυνατό, τότε το Squarespace είναι το σωστό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για εσάς.

Είναι πιο εύκολο και πιο γρήγορο να δημιουργήσετε ένα όμορφο τελικό προϊόν με το Squarespace από οπουδήποτε αλλού. Αυτό που λείπει από χαρακτηριστικά που προσφέρει για ευκολία χρήσης και τελικό προϊόν.

Εάν θέλετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε έναν πλήρως προσαρμοσμένο ιστότοπο με φανταστική υποστήριξη πελατών και μια εξαιρετική κοινότητα που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, τότε θα πρέπει επίσης να δείτε το Wix.

Το Wix διαφέρει από το Squarespace καθώς είναι ένας πραγματικά κενός καμβάς όπου μπορείτε να δημιουργήσετε τον ακριβή ιστότοπο που οραματίσατε. Ενώ είναι λίγο πιο δύσκολο στη χρήση – οι επιλογές είναι ατελείωτες.

Όλα εξαρτώνται από την προσωπική προτίμηση και τον τύπο του ιστότοπου που θέλετε να δημιουργήσετε.

Για ποιον είναι το Squarespace

Η ιδέα του Η δημιουργία ενός ιστότοπου μπορεί να είναι συντριπτική αν δεν το έχετε κάνει ποτέ. Ωστόσο, το να μην έχετε προηγούμενη εμπειρία ή εκπαίδευση δεν αποτελεί εμπόδιο για την κατασκευή ιστοσελίδων τον 21ο αιώνα.

Το γεγονός είναι ότι μερικές φορές το αφεντικό σας μπαίνει και ζητά βοήθεια για τη δημιουργία ενός ιστότοπου για να παρουσιάσει τη συλλογή των κεφαλών του. Σε τέτοια σενάρια πρέπει να στραφείτε καταπληκτικοί κατασκευαστές ιστότοπων όπως το Squarespace—και πιθανότατα οι αρχές.

Το Squarespace έχει δημιουργηθεί για άτομα που θέλουν να μπορούν να δημιουργούν όμορφες και επαγγελματικές ιστοσελίδες με ελάχιστη προσπάθεια. Η δυνατότητα προσαρμογής όλων δεν είναι η προτεραιότητα του Squarespace, αλλά αυτό που κάνει είναι να προσφέρει μια διαφορετική συλλογή προτύπων που μπορούν εύκολα να επεξεργαστούν για να δημιουργήσουν αυτό που έχετε κατά νου.

Μεταφορά και απόθεση

drag-and-drop-εικονίδιο

Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες ανάπτυξης ιστότοπων που έχουν λειτουργικότητα μεταφοράς και απόθεσης. Wix και ο Weebly είναι οι άλλοι μεγάλοι παίκτες στην περιοχή δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης. Παίρνετε ένα στοιχείο που θέλετε να δημιουργήσετε στη σελίδα και το σύρετε στο σημείο που το θέλετε.

Το σύρετε και μετά το ρίχνετε!

Το Wix επιτρέπει την ελευθερία να δημιουργείτε οτιδήποτε θέλετε. Με αυτήν την ελευθερία έρχεται μια θάλασσα συντριπτικών επιλογών και προσφέρει την ευκαιρία να βρωμίσω πολλές πτυχές του ιστότοπου που δημιουργείτε.

Η διεπαφή σχεδιασμού του Squarespace είναι τόσο απλή όσο γίνεται. Παίρνετε ένα στοιχείο που θέλετε να δημιουργήσετε στο προκαθορισμένο πρότυπο και σε μια προεπιλεγμένη θέση μπορεί να τοποθετηθεί. Η όλη διαδικασία είναι τυποποιημένη για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός σας παραμένει συνεκτικός και τυποποιημένος.

Ζώντας στον κόσμο του Squarespace

Το καλό

Διάνυσμα εικόνα του AnalyticsΤο καλό εξαιρετική Το θέμα για το Squarespace είναι πόσο εύκολο είναι να φτιάξετε έναν πραγματικά αισθητικά ευχάριστο ιστότοπο σε ένα εκπληκτικά μικρό χρονικό διάστημα.

Το Squarespace είναι all-inclusive και παρέχει κυριολεκτικά όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε και να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας. Η παραμονή σε μια πλατφόρμα με όλα όσα ανήκουν και αναπτύχθηκαν από το Squarespace διευκολύνουν τα πάντα. Ακόμα και παροχή αναλυτικών στοιχείων και μετρήσεων ιστότοπου εκεί για σένα.

Αυτό που πραγματικά πληρώνετε στο Squarespace είναι το λογισμικό μεταφοράς και απόθεσης σε συνδυασμό με τα εκπληκτικά τους πρότυπα. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά συνδυάζουν απλώς φανταστικές ιστοσελίδες.

Στο τέλος της ημέρας, εάν δεν σας ενδιαφέρει να προσαρμόσετε κάθε πτυχή του ιστότοπού σας και του δικού σας στόχος είναι απλώς να φτιάξετε έναν ιστότοπο που λειτουργεί και φαίνεται καταπληκτικό, τότε το Squarspace θα πρέπει σίγουρα να είναι στην κορυφή της λίστας σας.

Το κακό

Ανάλογα με τη γνώμη σας, αυτό μπορεί να μην είναι καν κακό. Το χειρότερο πράγμα για το Squarespace είναι η αδυναμία προσαρμογής. Με το μεγαλείο του προτύπου έρχεται η κατάρα του προτύπου. (Κατάρα του προτύπου .. χμμ .. ακούγεται δροσερό Ίσως θέλετε να το εμπορικό σήμα αυτό.)

Με ένα πρότυπο μπορείτε να βάλετε μόνο ορισμένα στοιχεία σε συγκεκριμένα μέρη. Αν και αυτό συνήθως δεν είναι πρόβλημα – καθώς δημιουργείτε τον ιστότοπό σας, μπορεί να έχετε μια υπέροχη ιδέα. Καθώς προσπαθείτε να εφαρμόσετε αυτήν την ιδέα, βλέπετε γρήγορα ότι δεν είναι δυνατή. Το να δημιουργείς ένα πρότυπο συνήθως οδηγεί σε απογοήτευση.

Υπάρχουν μερικά άλλα ζητήματα με το Squarespace που θα επισημανθούν παρακάτω, αλλά κανένα από αυτά δεν πρέπει να σταματήσει κανέναν από τη χρήση του λογισμικού. Η μόνη άλλη πραγματικά αξιοσημείωτη πτυχή που είναι αρνητική είναι ότι το Squarespace είναι λίγο πιο ακριβό από τους ανταγωνιστές.

Για ποιον είναι στην πραγματικότητα το Squarespace

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Squarespace εάν θέλετε να κάνετε μεταφορά και απόθεση, αλλά θέλετε επίσης να δημιουργηθεί ο ιστότοπός σας το συντομότερο δυνατό. Υψηλή προτεραιότητα για εσάς είναι ότι όλα φαίνονται κομψά, επαγγελματικά και ομοιόμορφα χωρίς να χρειάζεται να παίζετε με μια σειρά ρυθμίσεων για να φαίνεται έτσι.

Εάν ένας όμορφος και απλός ιστότοπος είναι ο στόχος σας χωρίς να θέλετε να περιπλέξετε τα πράγματα, τότε θέστε το Squarespace είναι για εσάς. Ωστόσο, εάν θέλετε να εκφραστείτε πραγματικά μέσω του ιστότοπού σας τότε ίσως θελήσετε να συνεχίσετε να ψάχνετε άλλους κατασκευαστές ιστοτόπων που θα ταιριάζουν στις ανάγκες σας – εκτός εάν η ψυχή σας μοιάζει με ένα πρότυπο Squarespace. Δεν κρίνω αν το κάνει!

Επαθε βλάβη

Ευκολία στη χρήση

Το Squarespace είναι το καλύτερος δημιουργός ιστότοπων σε συνδυασμό με τη λειτουργικότητα και την ευκολία χρήσης. Υπάρχουν κατασκευαστές ιστότοπων με περισσότερες δυνατότητες όπως αναφέρθηκε προηγουμένως στο Wix και υπάρχουν κατασκευαστές ιστότοπων που είναι ευκολότερες στη χρήση. Κατά γενικό κανόνα, όλες οι επιλογές που είναι ευκολότερες στη χρήση είναι πολύ κακές.

Το μεγάλο πράγμα για το Squarespace είναι πόσο διαισθητικά είναι όλα. Μπορείτε να μετακινηθείτε στα διάφορα στοιχεία για να επιλέξετε και να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις αυτού του στοιχείου.

σχεδιασμός squarespace

Εναλλακτικά, μπορείτε απλώς να κάνετε κλικ σε αυτό που τοποθετείται στην ιστοσελίδα και να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις χωρίς να χρειάζεται να κυνηγήσετε αυτό που ψάχνετε.

σε σχήμα πλατείου χώρου

Πρότυπα

Αυτή η ενότητα είναι ο λόγος για τον οποίο κάποιος θα επέλεγε το Squarespace έναντι του Wix. Το Squarespace έχει τα καλύτερα πρότυπα. Δεν είναι μόνο τα καλύτερα, το καθένα και κάθε ένα που έχει είναι υπέροχο.

Θέμα squarespace

Είναι απολύτως δυνατό να επιλέξετε ένα πρότυπο, να αλλάξετε όλο το κείμενο και τις εικόνες και να είστε γίνεται με τον ιστότοπό σας, σε λιγότερο από μία ώρα. Αυτός είναι ο λόγος για τη χρήση του Squarespace. Είναι τόσο εύκολο με τα πρότυπά τους να δημιουργήσουν έναν απλό και πραγματικά όμορφο ιστότοπο.

Το πρόβλημα έρχεται όταν θέλετε πραγματικά να το προσαρμόσετε περαιτέρω. Δεν υπάρχει μια ολόκληρη δέσμη που μπορείτε να κάνετε για να προσαρμόσετε ένα πρότυπο σε αυτό που θα ήθελαν πολλοί άνθρωποι.

squarespace-theme2

Τα πρότυπα Squarespace είναι ιδανικά για την προβολή εκπληκτικής φωτογραφίας με μερικές περιγραφές κειμένου. Αν αυτό ήταν το μόνο που προσπάθησε ο ιστότοπός μου, θα χρησιμοποιούσα το Squarespace κάθε φορά.

Όχι μόνο τα πρότυπα φαίνονται όμορφα σε επιτραπέζιο υπολογιστή, αλλά είναι όλα φιλικό προς κινητά στο μέγιστο. Προχωράει στο βαθμό που ορισμένα πρότυπα δεν σας επιτρέπουν καν να επεξεργαστείτε την έκδοση για κινητά του ιστότοπού σας.

Ολοκληρώσεις

Κάθε οικοδόμος ιστότοπων έχει ενσωματώσεις. Πολλοί κατασκευαστές ιστότοπων έχουν περισσότερες ενσωματώσεις από το Squarespace. Το μεγάλο πράγμα για τις ενσωματώσεις του Squarespace είναι ότι αυτοί όλα δουλεύουν άψογα.

Ό, τι και αν δεν έχουν το ποσό που αντισταθμίζουν ποιότητα. Δεν κατάφερα να σκεφτώ οποιεσδήποτε ενσωματώσεις που θα μπορούσα να μην έχει ούτε το Squarespace. Θα πρέπει πραγματικά να βρείτε ένα λογισμικό hipster για να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε κάτι που δεν είναι διαθέσιμο.

Ορισμένες ενσωματώσεις που περιλαμβάνονται είναι η παρακολούθηση θυγατρικών Amazon, Mailchimp, Instagram και Pinterest, για να αναφέρουμε μερικές.

Πηγαίνοντας πέρα ​​από το πρότυπο

Οι δυνατότητες του backend πέρα ​​από να κολλήσουν σε ένα πρότυπο στο Squarespace μπορεί να είναι εντελώς δύσκολο. Εάν ο στόχος σας είναι να ξεφύγετε από το πρότυπο, πιθανότατα θα περάσετε άσχημα.

Κάποτε είδα κάποιον να προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το Squarespace επιλέγοντας ένα πρότυπο – προχωρήστε στη διαγραφή όλων των στοιχείων από τη σελίδα – και μετά προσπαθώ να δημιουργήσω κάτι από το μηδέν. Τον γέλασα και του είπα καλή τύχη.

Αν αυτό είναι το σχέδιό σας, πάλι, αναζητήστε μια διαφορετική επιλογή. Το Squarespace δεν έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται με αυτόν τον τρόπο.

Η προσπάθεια δημιουργίας μιας συνεκτικής ιστοσελίδας από το μηδέν στο Squarespace είναι σαν να προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα κομμό από το IKEA με τον προσωπικό σας και δημιουργικό τρόπο. Στο τέλος μπορεί να έχετε κάτι τέτοιο που μοιάζει να είναι κομμό αν τα συρτάρια ταιριάζουν σε αυτό.

Στην πραγματικότητα κολλήστε στο πρότυπο ή μην χρησιμοποιήσετε το Squarespace.

Γνωσιακή βάση και υποστήριξη

συνομιλία υποστήριξης squarespaceΑυτός είναι ένας τομέας που βρήκα το Squarespace να πέφτει λίγο την μπάλα. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, σίγουρα υπάρχει. Το πρόβλημα είναι ότι ο χρόνος αναμονής μπορεί να είναι λίγο μεγαλύτερος από ό, τι θα προτιμούσατε.

Από Η μεγαλύτερη δύναμη του Squarespace είναι απλή αλλά ισχυρή δεν υπάρχει τόσο πολύ που θα χρειαστείτε για να χρησιμοποιήσετε τη βάση γνώσεων. Ωστόσο, εάν το χρειάζεστε – είναι όλα εκεί.

Η βάση γνώσεων είναι βολική αν δεν μπορώ να βρω ορισμένες ρυθμίσεις ή στοιχεία. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια γρήγορη αναζήτηση στη βάση γνώσεων για να δείχνει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Η μόνη φορά που θα πρέπει να έχετε οποιαδήποτε προβλήματα είναι εάν είναι τεχνικής φύσης. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης.

Blogging

Το blogging είναι μάλλον αβίαστο με το Squarespace. Όλη η λειτουργικότητα του blog θα περιμένατε είναι εκεί. Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό που δεν υπάρχει σε όλους τους δημιουργούς ιστότοπων είναι η δυνατότητα προγραμματισμού αναρτήσεων για δημοσίευση αργότερα.

Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν την προτίμηση, τα σχόλια και ένα εικονίδιο κοινής χρήσης. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε μια ροή RSS και να ρυθμίσετε μια ενσωμάτωση podcasting.

blogging για επιχειρήσεις

SEO

Ακριβώς όπως κάθε άλλος κατασκευαστής ιστότοπων – το SEO είναι καλό στο Squarespace. Οι δυνατότητες SEO τους περιλαμβάνουν χάρτες ιστότοπου που δημιουργούνται αυτόματα, καθώς και προσαρμόσιμους τίτλους σελίδων και μετα-περιγραφές. Αν σκοπεύετε να κάνετε blogging και να βελτιστοποιήσετε το SEO, τότε το Squarespace θα λειτουργήσει για εσάς.

Η μόνη φορά Το Squarespace πρέπει να αποφευχθεί είναι ότι σκοπεύετε πραγματικά να κάνετε όλα με SEO. Αυτό συνήθως δεν συμβαίνει για άτομα που χρησιμοποιούν αρχικά δημιουργούς ιστότοπων.

Τιμολόγηση

Το μεγάλο πράγμα για το Squarespace είναι αυτό προσφέρει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Με τη δοκιμή μπορείτε να ξεκινήσετε την κατασκευή του ιστότοπού σας και να δείτε πώς σας αρέσει το λογισμικό. Αυτό είναι περισσότερο από αρκετό χρόνο για να δείτε αν σας αρέσει πραγματικά να χρησιμοποιείτε το Squarespace.

Μετά τη λήξη της δωρεάν δοκιμής, σας παρουσιάζονται τέσσερις διαφορετικές επιλογές. Δύο για έναν κανονικό ιστότοπο και δύο για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

τιμολόγηση του squarespace

Εάν πληρώνεται ετησίως – οι συνδρομές του Squarespace είναι σύμφωνες με τους ανταγωνιστές. Εάν πληρώνεται κάθε μήνα – το κόστος είναι σχετικά υψηλό. Όπως και με οποιονδήποτε δημιουργό ιστότοπων πληρώνετε ένα ασφάλιστρο για ευκολία στη χρήση και ένα όλα σε μία λύση.

συμπέρασμα

Squarespace θα πρέπει σίγουρα να είναι στην κορυφή της λίστας σας για τη δημιουργία ιστότοπου. Αν πρόκειται να ακολουθήσετε τη διαδρομή δημιουργίας ιστότοπων αντί να φιλοξενήσετε και να χρησιμοποιήσετε το WordPress, η επιλογή σας πρέπει να έρθει στο Squarespace και στο Wix.

Υπάρχουν αμέτρητοι φοβεροί ιστότοποι που ζουν στο Διαδίκτυο που δημιουργήθηκαν με το Squarespace και υποθέτω ότι οι περισσότεροι από αυτούς δημιουργήθηκαν εξαιρετικά γρήγορα.

Συχνές ερωτήσεις

Ποιο είναι το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για αρχάριους?

Το Squarespace είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν αισθάνεστε ότι είστε αρχάριος και έχετε λίγο άγχος όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός ιστότοπου. Το Wix είναι επίσης μια φανταστική επιλογή και θα πρέπει να χρησιμοποιείται αν αισθάνεστε λίγο πιο σίγουροι για τις ικανότητές σας να μάθετε το λογισμικό. Χρησιμοποιήστε το Squarespace εάν αναζητάτε την πιο απλή προσέγγιση για τη δημιουργία ενός ιστότοπου.

(Ανάγνωση περισσότερο: Wix vs Squarespace)

Ποιο είναι το πιο εύκολο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων?

Το Squarespace είναι σίγουρα ο ευκολότερος κατασκευαστής ιστότοπων που μπορεί να δημιουργήσει έναν όμορφο ιστότοπο. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις που είναι ένας συνδυασμός ευκολίας και προσαρμογής, αλλά όσον αφορά την ευκολία χρήσης κερδίζει το Squarespace.

Είναι το Squarespace καλύτερο από το WordPress?

Η σύντομη απάντηση είναι όχι. Η μεγάλη απάντηση είναι ότι μπορεί να είναι. Δείτε τις παραπάνω ερωτήσεις για αναφορά. Το Squarespace είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση από το WordPress και έχει περίπου το ένα εικοστό της καμπύλης μάθησης. Ως αρχάριος, το WordPress μπορεί να είναι τρομακτικό.

Είναι το Squarespace καλύτερο από το Wix?

Και οι δύο επιλογές παρέχουν οφέλη. Το Squarespace προορίζεται για άτομα που θέλουν να δημιουργήσουν έναν όμορφο ιστότοπο μέσα από ένα φανταστικό πρότυπο, ενώ το Wix είναι για άτομα που αναζητούν περισσότερη προσαρμοστικότητα.

Αναφορές και πιστώσεις εικόνας:

  • ConceitCode.com
  • ITarian.com
  • Poetry2u.com
  • Verint.com
  • BusinessProcessIncubator.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author