Squarespace Review – Alt du trenger å vite (2020)

Livet er hardt. Noen dager våkner du, går til kjøkkenet og åpner skapet i et forsøk på å ta en skål å kaste den deilige frokostblandingen din i. Når du går for å åpne skapet illevarslende musikk spiller og bakken begynner å riste—

plastflom

Alt tupperware hilser deg med dagen med en stor klem. Du vet bare at det kommer til å bli en dårlig dag.

Du setter deg ned og gråter. Det har vært en tøff morgen – egentlig en tøff måned. Hvis vi er ærlige, har dette året vært vanskelig generelt.

Alt du kan tenke på er hvordan du må bygge et nettsted for sjefen din i dag og ideen om å prøve å mestre kunsten å lage et nettsted virker forbannet nær umulig.

Pause et øyeblikk – ta et dypt pust, hold det, løslat… føler deg bedre nå? Flink. Det er den samme følelsen du får når du bruker Square. Det gjør livet enkelt.

Synlig spent, du ser hvor enkelt det er å lage en vakker nettside raskt og enkelt med Squarespace. Et smil sprer seg over ansiktet ditt når du innser at alt vil være i orden. Bilderesultat for smiley

Lav-ned

Nettutvikling med HTML-vektorbildeHvis du leter etter en måte å bygge et rent og enkelt nettsted innenfor en mal så raskt som mulig, er Squarespace den rette nettstedbyggeren for deg.

Det er enklere og raskere å lage et vakkert ferdig produkt med Squarespace enn andre steder. Hva det mangler i funksjoner som det gjør opp for i brukervennlighet og ferdig produkt.

Hvis du vil ha muligheten til å bygge et fullt tilpasset nettsted med fantastisk kundestøtte og et flott fellesskap som kan hjelpe deg med å bygge et nettsted, bør du også sjekke ut Wix.

Wix skiller seg fra Squarespace, ettersom det er et virkelig tomt lerret der du kan lage den nøyaktige nettsiden du har sett for deg. Selv om det er litt vanskeligere å bruke – er alternativene uendelige.

Det hele kommer ned til personlig preferanse og hvilken type nettsted du ønsker å bygge.

Hvem Squarespace er for

Ideen om Å bygge et nettsted kan være overveldende hvis du aldri har gjort det. Å ikke ha tidligere erfaring eller trening er imidlertid ikke til hinder når det gjelder å bygge nettsteder i det 21. århundre.

Saken er at noen ganger sjefen din kommer inn og ber om hjelp til å bygge et nettsted for å vise frem samlingen med dukkehoder. I scenarier som dette må du henvende deg til flotte nettstedbyggere for eksempel Squarespace—og muligens myndighetene.

Squarespace er laget for folk som vil kunne lage vakre og profesjonelle nettsteder med minimal innsats. Muligheten til å tilpasse alt er ikke prioriteten til Squarespace, men det den gjør er å tilby en mangfoldig samling maler som enkelt kan redigeres for å lage det du har i tankene.

Dra og slipp

dra-og-slipp-ikonet

Det er mange nettsteder utviklingstjenester som har dra-og-slipp-funksjonalitet. Wix og Weebly er de andre store aktørene i dra-og-slipp-nettstedbyggerområdet. Du tar et element du vil bygge på siden og drar det dit du vil ha det.

Du drar den, og slipper den!

Wix gir friheten til å lage hva du vil. Med den friheten kommer et hav av overveldende alternativer og gir muligheten til å rote mange sider av nettstedet du bygger.

Designgrensesnittet til Squarespace er så enkelt som det blir. Du tar et element du vil bygge på den forhåndsinnstilte malen, og den til en forhåndsinnstilt posisjon den kan plasseres. Hele prosessen er standardisert for å sikre at nettstedet ditt forblir sammenhengende og stilisert.

Å leve i Squarespace’s World

Det gode

Analytics-vektorbildeDet gode flott ting med Squarespace er hvor enkelt det er å lage et virkelig estetisk hyggelig nettsted på en overraskende lite tid.

Squarespace er altomfattende og gir bokstavelig talt alt du trenger for å bygge og vokse nettstedet ditt. Å være alt på en plattform med alt som eies og utvikles av Squarespace gjør alt enklere. De til og med gi analyser og beregninger på nettstedet akkurat der for deg.

Det du virkelig betaler for i Squarespace er dra-og-slipp-programvaren sammenkoblet med de fantastiske maler. Disse to funksjonene kombinerer bare fantastiske nettsteder.

På slutten av dagen, hvis du ikke bryr deg om å tilpasse alle aspekter av nettstedet ditt, og ditt Målet er bare å lage et nettsted som fungerer og ser fantastisk ut, da burde Squarspace absolutt være det øverst på listen.

Det dårlige

Avhengig av din mening kan dette ikke engang være dårlig. Det verste med Squarespace er manglende evne til å tilpasse. Med malens storhet kommer malets forbannelse. (Forbannelse av malen .. hmm .. det høres kult ut Kanskje ønsker å merke det.)

Med en mal kan du bare plassere visse elementer på bestemte steder. Selv om dette vanligvis ikke er noe problem – mens du bygger nettstedet ditt, kan det hende du får en god ide. Når du prøver å implementere denne ideen, ser du raskt at den ikke er mulig. Å bli kreativ med en mal resulterer vanligvis i skuffelse.

Det er noen få andre problemer med Squarespace som vil bli fremhevet nedenfor, men ingen av dem skal hindre noen i å bruke programvaren. Det eneste andre virkelig bemerkelsesverdige aspektet som er negativt, er at Squarespace er det litt dyrere enn konkurrenter.

Hvem Squarespace faktisk er til for

Du bør bruke Squarespace hvis du vil dra og slippe, men du vil også at nettstedet ditt skal bygges så snart som mulig. En høy prioritet for deg er at alt ser elegant, profesjonelt og ensartet ut uten å måtte fikle med en mengde innstillinger for å få det til å se slik ut.

Hvis et vakkert og enkelt nettsted er målet ditt uten å ville komplisere ting, så er Squarespace noe for deg. Imidlertid, hvis du virkelig vil uttrykke deg gjennom nettstedet ditt, kan det være lurt å fortsette å lete etter andre nettstedbyggere som vil passe til ditt behov – med mindre baring your soul ser ut som en Squarespace mal. Jeg dømmer ikke om det gjør det!

Sammenbrudd

Brukervennlighet

Kvadratrommet er beste nettstedbygger når det gjelder funksjonalitet og brukervennlighet kombinert. Det er nettstedbyggere med flere funksjoner som nevnt tidligere i Wix, og det er nettstedbyggere som er enklere å bruke. Som hovedregel er alle alternativene som er lettere å bruke ganske dårlige.

Det flotte med Squarespace er hvor intuitivt alt er. Du kan bla gjennom de forskjellige elementene for å velge og redigere innstillingene for det elementet.

firkantet design

Eller du kan bare klikke på det som er plassert på nettsiden og bare redigere innstillingene uten å måtte jakte på det du leter etter.

Square stil

maler

Denne delen er grunnen til at noen ville velge Squarespace fremfor Wix. Squarespace har de beste malene. Ikke bare er de beste, hver og en hver eneste en har de er kjempebra.

Square-tema

Det er absolutt mulig å velge en mal, endre all tekst og bilder og være gjort med nettstedet ditt, på under en time. Dette er grunnen til å bruke Squarespace. Det er så enkelt med malene deres å lage et enkelt og virkelig vakkert nettsted.

Problemet kommer når du faktisk vil tilpasse det ytterligere. Det er ikke en hel haug du kan gjøre for å tilpasse en mal etter hva mange vil ønske seg.

Square-THEME2

Squarespace-maler er perfekte for å vise frem fantastisk fotografering med noen få tekstbeskrivelser. Hvis det var alt nettstedet mitt prøvde å være, ville jeg bruke Squarespace hver eneste gang.

Malene ser ikke bare vakre ut på skrivebordet, men de er alle sammen mobilvennlig til maks. Det går så langt at noen maler ikke en gang lar deg redigere mobilversjonen av nettstedet ditt.

integrasjoner

Hver nettstedbygger har integrasjoner. Mange nettstedbyggere har flere integrasjoner enn Squarespace. Det flotte med Squarespace sine integrasjoner er at de alt fungerer feilfritt.

Uansett hva de mangler i beløp de utgjør for kvalitet. Jeg klarte ikke å tenke på noen integrasjoner jeg kunne ønske at Squarespace ikke har. Du må virkelig finne en hipster-programvare du kan bruke for å finne noe som ikke er tilgjengelig.

Noen integrasjoner som er inkludert, er Amazon-tilknyttet sporing, Mailchimp, Instagram og Pinterest, for å nevne noen.

Gå utover malen

Bakendefunksjonene utover å feste seg innenfor en mal på Squarespace kan være helt vanskelig. Hvis målet ditt er å slynge seg fra malen, vil du sannsynligvis ha det dårlig.

En gang så jeg noen prøve å bruke Squarespace ved å velge en mal – fortsett med å slette alle elementene fra siden – og deretter prøve å bygge noe fra bunnen av. Jeg lo av ham og sa lykke til.

Hvis det er planen din, må du igjen se etter et annet alternativ. Squarespace er ikke designet for å brukes på den måten.

Å prøve å bygge ut en sammenhengende webside fra grunnen av på Squarespace er som å prøve å bygge en kommode fra IKEA på din egen personlige og kreative måte. Til slutt kan det hende at du ser noe slikt ut som om det kan være en kommode hvis skuffene passer inn.

Hold deg til malen, eller bruk ikke Squarespace.

Kunnskapsbase og støtte

squarespace support chatDette er et område jeg fant Squarespace for å slippe ballen litt. Hvis du trenger hjelp, er det definitivt det å være hatt. Problemet er, ventetiden kan være litt lenger enn du foretrekker.

Siden Squarespace’s største styrke er å være enkel, men likevel kraftig det er ikke så mye du trenger å bruke kunnskapsbasen til. Likevel, hvis du trenger det – er det alt der.

Kunnskapsbasen kommer godt med hvis jeg ikke finner noen innstillinger eller elementer. Alt som trengs er et raskt søk i kunnskapsbasen som skal pekes i riktig retning.

Den eneste gangen du skal ha problemer er om de er tekniske. På det tidspunktet må du kontakte supportteamet.

blogging

Blogging er ganske uanstrengt med Squarespace. Alle bloggfunksjonalitetene du forventer er der. En flott funksjon som ikke er i alle nettstedsbyggere er muligheten til å planlegge innlegg for publisering senere.

Andre funksjoner inkluderer smak, kommentarer og delingsikon. Du kan også aktivere en RSS-feed og sette opp en podcasting-integrasjon.

blogging for virksomheten

SEO

Akkurat som alle andre nettstedbyggere – SEO går bra på Squarespace. Deres SEO-funksjoner inkluderer auto-genererte nettstedkart samt tilpassede sidetitler og metabeskrivelser. Hvis du planlegger å blogge og optimalisere SEO, vil Squarespace fungere for deg.

Den eneste gangen Squarespace bør unngås er du virkelig planlegger å gå ut med SEO. Dette er vanligvis ikke tilfelle for folk som bruker nettstedbyggere i utgangspunktet.

Priser

Det flotte med Squarespace er det den tilbyr en 14 dagers gratis prøveperiode. Med prøveversjonen kan du begynne å bygge nettstedet ditt og se hvordan du liker programvaren. Dette er mer enn nok tid til å se om du faktisk liker å bruke Squarespace.

Etter at den gratis prøveperioden er avsluttet, blir du presentert for fire forskjellige alternativer. To for et vanlig nettsted og to for e-handel.

prisfastsettelse

Hvis det betales årlig – er abonnementene på Squarespace riktig i tråd med konkurrentene. Hvis det betales månedlig – er kostnadene relativt høye. Akkurat som med hvilken som helst nettstedbygger du betaler en premie for brukervennlighet og en alt i en løsning.

Konklusjon

Square bør absolutt være øverst på listen din for å bygge et nettsted. Hvis du skal gå ruten for byggherre av nettstedet fremfor å arrangere og bruke WordPress, bør valget ditt komme til Squarespace og Wix.

Det er utallige fantastiske nettsteder som lever på internett som ble bygget med Squarespace, og jeg antar at de fleste av dem ble bygget ekstremt raskt.

FAQ

Hva er den beste nettstedbyggeren for nybegynnere?

Squarespace er et godt valg hvis du føler at du er nybegynner og har litt angst når det kommer til å bygge et nettsted. Wix er også et fantastisk valg og bør brukes hvis du føler deg litt mer trygg på dine evner til å lære deg programvaren. Bruk Squarespace hvis du leter etter den mest enkle tilnærmingen til å bygge et nettsted.

(Lese mer: Wix vs Squarespace)

Som er den enkleste nettstedbyggeren?

Squarespace er definitivt den enkleste nettstedbyggeren som kan bygge et vakkert nettsted. Det er alternativer som er en blanding av letthet og tilpassbarhet, men så langt brukervennligheten vinner Squarespace.

Er Squarespace bedre enn WordPress?

Det korte svaret er nei. Det lange svaret er at det kan være det. Se spørsmålene ovenfor for referanse. Squarespace er mye enklere å bruke enn WordPress og har omtrent en tjuende av læringskurven. Som nybegynner kan WordPress være skremmende.

Er Squarespace bedre enn Wix?

Begge alternativene gir fordeler. Squarespace er for folk som ønsker å bygge et vakkert nettsted inne i en fantastisk mal, mens Wix er for folk som ønsker mer tilpassbarhet.

Referanser og bildekreditt:

  • ConceitCode.com
  • ITarian.com
  • Poetry2u.com
  • Verint.com
  • BusinessProcessIncubator.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author