SiteGround gjennomgang

Hvis du har vært på nettstedet vårt i mer enn 2,47 sekunder, har du sannsynligvis allerede funnet ut det – vi liker Siteground.

Og før du lurer og begynner å peke på fingrene, er svaret “Nei!”. Vi gjør ikke jobber for SiteGround, og de sender oss ikke enorme sponsorsjekker hver måned for å markedsføre tjenesten deres.

Årsaken til at vi liker SiteGround så veldig, er enkel. I henhold til hver kvantifiserbar beregning, røyker de konkurransen som Snoop Dogg (eller er det Lion? Jeg kan ikke huske) røyker California Prime… ��������

Utenfor hovedkonkurrenten deres – A2 hosting – det er ikke et eneste selskap på markedet som kan konkurrere med den rene kvaliteten og verdien levert av SiteGrounds rike hosting-tjenester.

Med mer enn ti års erfaring og over 2.000.000 domener under deres tilsyn, har vi sett SiteGround utvikle seg gjennom årene fra ‘meh’ til ‘OMFREAKINGG!’

Med datasentre spredt over Asia, Nord-Amerika og Europa, SiteGround har opplevd en meteorisk økning til toppen de siste årene og med god grunn.

I denne SiteGround-gjennomgangen vil vi skrelle tilbake lagene i den ordspråklige løken for å avsløre alle de saftige detaljene og tallene om hvorfor vi elsker SiteGround så mye at du kan avgjøre om de er den rette vertstjenesten for dine behov.

La oss dykke inn.

SiteGround-gjennomgang – raskt sammendrag

 • Plettfri kundeservice
 • Pålitelig oppetid
 • Rask hastighet
 • En overflod av funksjoner
 • Super rimelig pris

Introduksjon til SiteGround

I midten av 2013 holdt jeg en presentasjon på en konferanse i Thailand, og etter at gardinene falt, begynte jeg å snakke med noen få av de fremmøtte. Noen få av dem var ekstremt seriøse, og stilte mange tekniske spørsmål om virksomheten min og hang på nesten hvert eneste ord.

De aktuelle gutta var faktisk SiteGround-ansatte, og etter å ha diskutert webbyrået og whitelabel-teamet deres, anbefalte de (åpenbart) tjenesten deres som en løsning på problemene jeg hadde med de eksisterende kanadiske hostingtjenestene.

Jeg vil være helt ærlig. Jeg var skeptisk (for å si det mildt). Jeg har prøvd så mange glødende verter i det siste at jeg endelig bare hadde innrømmet nederlag og henvist til en evighet av crappy web-verter.

Men jeg klikket virkelig på gutta jeg snakket med og bestemte meg for å gi dem fordelen av tvilen. Etter to korte måneder med å bruke sine tjenester, Jeg overførte mer enn 150 av kundenes nettsteder til SiteGround og har ikke sett tilbake siden.

Meg før du bruker SiteGround …

Meg i dag…

SiteGrords eksepsjonelle service sparte tusenvis av dollar og et uovertruffelig antall timer, og selskapet mitt, og i løpet av de neste seksjonene vil jeg forklare de tekniske årsakene til deres overlegne tjeneste.

Hvordan vi samlet inn disse dataene

I en verden av webhotell (fransk: Meilleur Hébergement Web), anbefalte drivstoffanbefalinger er nøyaktig … jack sh * t. ��

Uten å trykke fakta og data for å sikkerhetskopiere påstander, kan du være sikker på at den “anbefalingen” det gjelder er først og fremst drevet av ønsket om å få en rask sum av din naivitet … IKKE å gi deg et objektivt blikk på det aktuelle selskapet.

Vi får dette …

Heldigvis, med våre fullt integrerte klientadministrasjonssystemer, har vi kunnet samle inn mer enn tiårige data om dusinvis av forskjellige hosting-tjenester, inkludert: oppetid, nedetid, lastehastigheter og mer.

Du kan se live sporing her. Les mer om vår 4-trinns forskningsprosess her.

Og nå skal jeg dele noen av de saftige tallene med deg …

SITEGROUND OPTID

Følgende data ble samlet inn over en periode på 12 måneder fra 14. desember 2016 til 13. januar 2019.

Et av SiteGround’s største salgssteder er uten tvil de sinnsykt pålitelige oppetidene som serverne tilbyr. SiteGround skuffer ikke 99,92% for deres delte hosting-tjeneste (f.eks. Den ‘billige’ hosting).

Disse testene ble utført ved bruk av deres Chicago datasenter, og resultatene var ganske så bra, med tanke på at det bare var fem korte strømbrudd i mer enn to år. Hvis du vurderer det iPage – et av de ofte uttalte “topp” kanadiske hostingfirmaene – hadde en oppetid på bare 97,6% (ja, du har lest det riktig) og mer enn 100 strømbrudd i samme periode, dette er latterlig lite.

testing & Gjennomgang av SiteGrounds nedetid

 • 4/28/2017 – 154 sekunder
 • 10/4/2017 – 561 sekunder
 • 11/11/2018 – 431 sekunder
 • 1/3/2019 – 331 sekunder
 • 1/14/2019 – 430 sekunder

Her er noen poster av oppetidrapportene våre i 2018. Som du ser, er alle områdene mellom 99,9% og 100%.

Denne testen er spesifikt fra Toronto og ble testet månedlig den 23. hver måned i fjor (som du kan se på bildet over).

Jeg tror det er ganske trygt å si at nedetider så korte som disse, du trenger ikke å bekymre deg for nettstedet ditt i mer enn noen få (561 for å være presise) sekunder.

oppetidrapportdata

Her er enda et skjermbilde av dashbordet vårt som viser oppetiden til hvert enkelt nettsted / vert de siste årene. Ganske solid.

SITEGROUND HASTIGHET

Et av de interessante forholdene ved gjennomgang av vertsfirmaer er at mange lesere (feilaktig) antar at lokale datasentre vil bestandig trumf datasentre som er stasjonert utenlands eller i et tilstøtende land. Og det er lett å se hvorfor.

Nærheten til et datasenter strekker seg langt når det gjelder å bestemme hvor raskt nettstedets data vil bli levert til publikum. Jo nærmere senteret er sluttbrukerne dine, jo mindre avstand har informasjonen til å reise, og jo raskere (bør) levering. Det er imidlertid viktig å innse at kvalitet, når det gjelder datasentre, trumfer nærhet.

Dessverre jobber kanadiske datasentre fortsatt for å øke den økende etterspørselen. Mens de er hopper foran australske (beklager kamerater) og mange asiatiske datasentre, har de fortsatt en tendens til å stole på upålitelig og utdatert programvare som gjør dem mindre effektive enn USAs kolleger.

Heldigvis ligger SiteGround nordamerikanske datasentre i Chicago og leverer utrolig raske hastigheter til landets nordlige naboer (a.k.a. DEG!)

Her er noen av testresultatene våre fra Toronto og Montreal:

Ikke for loslitt?

Skjermdumpen nedenfor er fra et av kundens e-handelsnettsteder før og etter overgang til SiteGround. Jeg tror grafen taler for seg selv.

Hvis det ikke er nok til å selge deg på SiteGround-hastighetene, er her noen tester til som vi kjørte gjennom 2017 og 2018 fra 5 forskjellige steder i Canada.

 • Gjennomsnittlig hastighet i juli: 314ms
 • Gjennomsnittlig hastighet i juni: 302ms
 • Kan gjennomsnittlig hastighet: 283ms
 • Gjennomsnittshastighet i april: 333ms
 • Gjennomsnittsfart i mars: 312ms

For noen som handler om hastighet, vil du kanskje ha noe raskere. Hvis dette ikke er imponerende i det hele tatt, vil du være glad for å vite at de bestemte seg for å bryte sin egen rekord med den nye versjonen av SG Optimizer-plugin.

Dette verktøyet gjør det mulig for WordPress nettsteder å forbedre hastighetene ytterligere med så mye som 30% med sin forbedrede Memcached-støtte og dynamisk hurtigutrensing.

Samhandling og gjennomgang av SiteGrounds ROCKSTAR kundesupport

Dette er tingen med kundestøtten til de fleste webhotellleverandører … Det suger hardere enn Dyson vakuum og forsøker å rydde opp rotet som var igjen i kjølvannet av din lille fetter sin 9. fødselsdag.

Nei egentlig … Det er forferdelig.

Tatt i betraktning at bransjestandarden for kundeservice rangerer litt ovenfor Roger sitt telekommunikasjonssupportteam (Gud hjelpe deg hvis kontoen din noen gang er dobbelt belastet), kan du forestille deg vår komplette og fullstendige overraskelse da vi kontaktet SiteGround for å få hjelp med noen få hikke … Og fikk effektiv og nesten øyeblikkelig tilbakemelding.

Kundestøtte er et stolthet for SiteGround og deres kunnskapsrike supportpersonell er tilgjengelig 24/7/365.

Støttealternativer for SiteGround:

 1. Live chat (24/7)
 2. Billettsystem (svares vanligvis på 24 timer)

Her er et raskt øyeblikksbilde av kundesupport-nettpratvinduet. (forventer en ventetid på omtrent… 10 sekunder)

støtte for nettpratprat

Vanlige nettstedoppdateringer

Svakhet nr. 1 som hackere og andre internettbrukere utnytter for å bryte nettstedet ditt og stjele kundens data er utdaterte plugins og nettstedstemaer.

Etter hvert som teknologien fortsetter å utvikle seg, blir tidligere iterasjoner av programvare for nettsteder åpne for nye sårbarheter med mindre de blir “lappet” av utviklerne.

Tenk på det som et gjerde som omgir en sikker forbindelse. Med mindre gjerdet er pusset opp og fikseres med jevne mellomrom, vil det bli nedslitt med tid og rust, erosjon og andre naturkrefter vil gjøre det sårbart for alle og enhver som ønsker å komme inn..

Heldigvis gjør SiteGround alt det tunge løftet for deg og setter alle nettstedene dine til automatisk oppdatering, slik at du ikke lenger trenger å bekymre deg for å installere de siste oppdateringene eller programvareoppdateringene.

Med SiteGround kan du bokstavelig talt stille den og “flykte” fra den.

Noen få pene bonuser: Supercacher og CDN

I tillegg til uber-pålitelige oppetider, dårlige hurtige belastningstider og vanlige sikkerhetsoppdateringer, tilbyr SiteGround også en spesielt verdifull bonus for å holde nettstedet ditt kjørt. (En bonus som de fleste verter vil få deg til å betale pent)

Det er en funksjon kjent som CDN (eller nettskurdistribusjonsnettverk) som vil spre nettstedfilene dine over 34 steder over hele verden for å garantere raskest mulig belastningstid … Uansett hvor publikum ser på innholdet ditt.

SiteGround tilbyr a gratis Cloudfare CDN-oppsett med hver hostingpakke, sparer du $ 20 / måned (eller mer).

Sammen med dette er Supercacher-systemet som dynamisk implementerer flere hurtigbufringssystemer som statisk hurtigbufring, dynamisk hurtigbufring og den berømte Memcached – utrolig raskere lastetidene.

Et gratis SSL-sertifikat (verdi av $ 60)

SiteGround tilbyr helt gratis SSL.  

Men vent, det er mer …

Med Googles nylige sikkerhetsoppdateringer er det bare obligatorisk å ha en SSL (sikret socketlag) hvis du vil at nettstedet ditt skal rangere på første eller andre side på Googles SERP (resultatsiden for søkemotorer).

En SSL er effektivt en kryptert tunnel mellom nettstedet ditt og den besøkende enhet som holder all privat informasjon nøyaktig den … Privat.

Det er som å sende et brev til vennen din på et hemmelig språk som bare er kjent av dere to. Hvis du sendte brevet på vanlig engelsk, kunne Jane eller Joe som avlyttet brevet raskt lese og avkode den hemmelige meldingen.

Ved å kryptere informasjonen med et hemmelig språk, selv i tilfelle brevet var fanget, ville ingen være i stand til å bestemme innholdet i brevet.

Heldigvis gir SiteGround nettstedet ditt et SSL-sertifikat – igjen, helt gratis. Dette er spesielt nyttig hvis du driver en e-handelsvirksomhet, ettersom mange av de mest populære betalingsprosessorene ikke engang lar en transaksjon oppstå på en usikker tilkobling.

ET KLIKKINSTALLASJON FOR NYHETER

En annen flott funksjon som tilbys av SiteGround er deres 1-klikk WordPress-installasjon. Så snart du logger deg på dashbordet, ser du et alternativ til installer WordPress med (bokstavelig talt) ett klikk og etter at du har konfigurert brukernavnet og passordet, vil nettstedet ha kuklet, låst og klar til å rocke i løpet av få minutter.

GRATIS NETTSTEDSFRAKT

Med mindre du planlegger å lage et helt nytt nettsted, har du sannsynligvis flere gigabyte med verdifullt innhold som allerede er vert på det nåværende nettstedet ditt. Dessverre er det vondt å overføre disse dataene fra en vert til en annen i juraens proporsjoner.

Som denne fyren …

Vanligvis må du utføre denne overføringen manuelt via FTP og cPanel. Med SiteGround får imidlertid alle nye kunder en gratis overføring helt gratis.

… Betydning at de vil migrere alle de gamle nettsteddataene dine for deg i løpet av 24-48 timer. Ingen ekstra avgifter kreves (virker enkelt nok, men likevel en sjeldenhet på vertsområdet).

Dette høres bra ut … Men hva med ulempene?

Det eneste virkelige problemet jeg opplevde med SiteGround-tjenesten, er at det kan bli litt kostbart hvis du ikke er helt klar til å ta det 2-3 år lange forpliktelsen for å sikre det laveste tilbudet.

Hvis du vil at nettstedet ditt skal være arrangert på månedlig basis, vil du se på et gebyr på $ 14.99 per måned for ett års tjeneste som er ganske bratt med tanke på prispunktet til noen av konkurrentene.

Uten skjulte avgifter er imidlertid prisen betydelig mindre enn selskaper som GoDaddy. Og med tanke på hvor stor verdi de gir til bordet, betaler jeg mer enn gjerne dette for meg selv og kundene mine. Hvis du vurderer hvor mye tid du har brukt på å støtte kundesupport (eller bare prøver å få tak i dem) hos andre verter, er de ekstra få dollar ingen hjerner.

Siteground-hostingplaner

Hvilke typer vertsplaner tilbyr de?

Med mindre du ønsker å konfigurere en dedikert hosting-tjeneste (som er helt unødvendig før nettstedet ditt genererer minst 50 000 besøkende – for ikke å bli forvekslet med visninger – per måned), vil du velge SiteGround delte hostingplaner. Her er fordelingen av hva de koster og hva du får …

 • Oppstartplan

  • Kostnad – $ 3,95 per måned
  • Ett nettsted og 10 GB HD-plass
  • Flott for nettsteder med mindre enn 10 000 besøkende daglig
  • Gratis sikkerhetskopiering og noen tillegg
 • Grow Big Plan

  • Kostnad – $ 5.95 / måned
  • Flere nettsteder
  • 20GB
  • Opptil 25 000 daglige besøkende
  • Gratis SSL
  • Gratis sikkerhetskopiering
 • GoGeek-plan

  • Kostnad – $ 11.95
  • 30 GB HD-plass
  • Opptil 100 000 daglige besøk
  • Mange oppgraderinger

Dette er den desidert beste planen med mindre du driver et nettsted med høy trafikk, e-handel eller blogg på heltid.

Her er et par funksjoner i planen.

 1. Gratis SSL
 2. Super Easy Registrering
 3. Ett klikk Install
 4. Ingen skjulte gebyrer
 5. Ingen salg (takk Gud!)

Endelige tanker etter gjennomgang av SiteGround

Det er ingen mangel på levedyktige webhoteller å velge mellom.

Imidlertid vurderer den enorme mengden verdi som tilbys av SiteGround: fra deres brennende raske datasentre, pålitelige oppetider og utrolig kundeservice, vil du bli hardt presset for å finne en bedre avtale der ute.

Vi har brukt dem i mange år og har ennå ikke blitt skuffet over tjenesten deres. Prøv dem selv og la oss få vite hva du synes.

Spørsmål? Kommentarer? Bekymringer? Vonde og sarkastiske bemerkninger? Slipp dem nedenfor, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan!

Du vil kanskje også like:

 • Beste webhotell
 • Beste nettstedbygger

Referanser og bildekreditt:

 • ShivarWeb.com
 • WebNoo.com
 • WebHostingSecretRevealed.net
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author