SiteGround áttekintés

Ha több mint 2,47 másodpercig volt a weboldalunkon, akkor valószínűleg már kitalálta – tetszik SiteGround.

És mielőtt kiborul, és megmutatja az ujjait, a válasz: „Nem!”. Mi van nem dolgoznak a SiteGround-nél, és nem küldnek hatalmas szponzoros ellenőrzéseket havonta szolgáltatásunk reklámozására.

Az az oka, hogy annyira szeretjük a SiteGround-ot, egyszerű. Minden számszerűsíthető mutató szerint úgy versenyeznek, mint a Snoop Dogg (vagy oroszlán? Nem emlékszem) dohányzik a kaliforniai fővárosban … ��������

A fő versenytársukon kívül – A2 tárhely – egyetlen olyan társaság sem létezik a piacon, amely képes versenyezni a SiteGround bőséges tárhelyszolgáltatásainak kiváló minőségével és értékével.

Több mint egy évtizedes tapasztalattal és több, mint 2 000 000 domainnel felügyeltük a domaineket, és láttuk, hogy a SiteGround az évek során „meh” -ről „OMFREAKINGG!” -Re fejlődik.

Az adatközpontok Ázsiában, Észak-Amerikában és Európában elterjedtek, A SiteGround meteorikusan emelkedett a csúcsra az elmúlt években és jó okkal.

Ebben a SiteGround áttekintésben meghúzzuk a közmondásos hagyma rétegeit, hogy felfedjük az összes lédús részletet és számot arról, hogy miért szeretjük a SiteGround-et annyira, hogy te eldöntheti, hogy a megfelelő hosting szolgáltatást nyújtja-e az Ön igényeinek.

Merüljünk be.

SiteGround Review – Gyors összefoglaló

 • Kifogástalan ügyfélszolgálat
 • Megbízható Uptime
 • Gyors sebesség
 • A szolgáltatások bősége
 • Szuper megfizethető ár

Bevezetés a SiteGround-be

2013 közepén egy thaiföldi konferencián tartottam előadást, és miután a függöny leesett, néhány résztvevővel elkezdtem beszélni. Néhányan rendkívül komolyan foglalkoztak, sok technikai kérdést tettek fel a vállalkozásomat illetően, és szinte minden szót felfüggesztettek.

A kérdéses srácok valójában a SiteGround alkalmazottai voltak, és miután megbeszéltem a webes ügynökségemet és a whitelabel csapataimat, (nyilvánvalóan) a jelenlegi kanadai tárhelyszolgáltatásokkal kapcsolatban felmerülő problémák megoldására javasoltak szolgáltatást..

Teljesen őszinte leszek. Szkeptikus voltam (enyhén szólva). Olyan sok rosszindulatú házigazdát próbáltam a múltban, hogy végül csak beismertem a vereséget, és engedelmeskedtem a szörnyű internetes házigazdák örökkévalóságának..

De igazán kattintottam a srácokkal, akikkel beszéltem, és úgy döntöttem, hogy nekik a kétségek előnyeit élvezem. Két rövid hónap után igénybe vették szolgáltatásaikat, Az ügyfelek több mint 150 webhelyén áttelepítettem a SiteGround szolgáltatást és azóta nem nézett vissza.

Megemlítem a SiteGround használata előtt …

Én ma…

A SiteGround rendkívüli szolgáltatása több ezer dollárt és kiszámíthatatlan órát takarított meg nekem és a vállalkozásomnak, és a következő néhány szakaszban elmagyarázom a kiváló szolgáltatás mögött meghúzódó technikai okokat..

Hogyan gyűjtöttük ezeket az adatokat

A webtárhely világában (francia: Meilleur Hébergement web), a Bizottság által táplált ajánlások pontosan azt jelentik, hogy… jack sh * t. ��

Anélkül, hogy az állítások alátámasztására tényeket és adatokat szorgalmaznánk, biztos lehet benne, hogy a kérdéses „ajánlást” elsősorban az a szándék hajtja végre, hogy gyorsan megszabaduljon naivitásuktól… NEM, hogy elfogulatlanul nézzen a a kérdéses társaság.

Megkapjuk ezt …

Szerencsére a teljesen integrált ügyfélkezelő rendszereinkkel több mint egy évtizedes adatot tudtunk összegyűjteni tucatnyi különböző tárhelyszolgáltatásról, ideértve az üzemidőt, a leállást, a betöltési sebességeket és egyebeket.

Itt láthatja az élő követést. Itt olvashat bővebben a négylépcsős kutatási folyamatról.

És most megosztom veled néhány ilyen lédús számot …

FÖLDKÖZI UPTIME

A következő adatokat gyűjtöttük egy kb. 12 hónapos időszakon keresztül, 2016. december 14-től2019. Január 13-ig.

A SiteGround egyik legnagyobb értékesítési pontja kétségtelenül a szerverük által kínált őrületten megbízható üzemidők. 99,92% -ot tesz fel a megosztott tárhelyszolgáltatásra (azaz az „olcsó” tárhelyre), a SiteGround nem okoz csalódást..

Ezeket a teszteket Chicagói adatközpontjuk segítségével hajtották végre, és az eredmények meglehetõsen meglehetõsen jóak voltak, figyelembe véve, hogy több mint két év alatt csak 5 rövid leállás történt. Ha figyelembe vesszük iPage – az egyik leggyakrabban kihirdetett kanadai tárhelyszolgáltató társaság – az üzemidő csak 97,6% volt (igen, jól olvastad helyesen) és több mint 100 leállt ugyanazon időszak alatt, ez nevetségesen alacsony.

Tesztelés & A SiteGround leállásainak áttekintése

 • 2017/04/28 – 154 másodperc
 • 2017.10.4. – 561 másodperc
 • 2018.11.11. – 431 másodperc
 • 2016.01.01. – 331 másodperc
 • 2014.01.14. – 430 másodperc

Íme néhány feljegyzés a 2018-as uptime jelentéseinkről. Mint láthatja, az összes tartomány 99,9% és 100% között van.

Ez a teszt kifejezetten Torontóból származik, és a tavalyi hónap minden hónapjának 23. napján havonta tesztelték (amint az a fenti képen látható).

Szerintem nagyon biztonságos azt mondani, hogy az ilyen rövid leállásokkal is néhány percet (pontosan pontosan 561) nem kell aggódnia a webhelyén..

uptime jelentés adatok

Itt van egy újabb képernyőképe az irányítópulton, amely bemutatja az egyes webhelyek / hostok működési idejét az elmúlt néhány évben. Elég szilárd.

KÖRNYEZETSÉG

Az internetes fogadó cégek felülvizsgálatának egyik érdekes vonzereje, hogy sok olvasó (tévesen) azt feltételezi, hogy a helyi adatközpontok mindig a tengerentúlon vagy egy szomszédos országban elhelyezkedő adu adatközpontok. És könnyű belátni, hogy miért.

Az adatközpont közelsége nagyban megmutatja annak sebességét, amellyel webhelye adatait továbbítják a közönség számára. Minél közelebb van a központ a végfelhasználókhoz, annál kevesebb távolságra van az információnak, és annál gyorsabb lesz a kézbesítés. Fontos azonban felhívni a figyelmet arra, hogy az adatközpontok tekintetében a minőség elősegíti a közelséget.

Sajnos a kanadai adatközpontok továbbra is azon dolgoznak, hogy megfeleljenek a növekvő keresletnek. Miközben ugrásszerűen elhaladják az ausztrál (bocsánatomat) és sok ázsiai adatközpontot, továbbra is megbízhatatlan és elavult szoftverekre támaszkodnak, amelyek kevésbé hatékonyak, mint az Egyesült Államokban működő társaik..

Szerencsére a SiteGround észak-amerikai adatközpontjai Chicagóban és hihetetlenül gyors sebességgel szállíthatja az ország északi szomszédait (a.k.a. TE!)

Íme néhány teszt eredményünk Toronto és Montreal:

Nem túl kopott, nem??

Az alábbi képernyőkép az ügyfél egyik e-kereskedelmi webhelyéről származik, a SiteGround-re történő átállás előtt és után. Azt hiszem, a grafikon önmagáért beszél.

Ha ez nem elegendő ahhoz, hogy eladja Önt a SiteGround sebességén, akkor íme néhány további teszt, amelyeket 2017-ben és 2018-ban futottunk 5 különböző helyszínen Kanadában.

 • Július átlagsebesség: 314ms
 • Június átlagos sebesség: 302ms
 • Május átlagos sebessége: 283ms
 • Április átlagos sebesség: 333ms
 • Március átlagos sebessége: 312ms

Valaki számára, aki a sebességről szól, gyorsabban szeretne valamit. Ha ez egyáltalán nem lenyűgöző, akkor örömmel fogja tudni, hogy úgy döntött, hogy megsemmisíti saját rekordját az SG Optimizer bővítmény új verziójával.

Ez az eszköz lehetővé teszi a WordPress webhelyek számára, hogy tovább javítsák a sebességet akár 30% -kal a továbbfejlesztett Memcached támogatással és a dinamikus gyorsítótár-ürítéssel.

A SiteGround ROCKSTAR ügyfélszolgálatának kölcsönhatása és felülvizsgálata

Itt van a legtöbb webtárhely-szolgáltató ügyfélszolgálata … Sokkal nehezebb, mint a Dyson vákuummal történő megkísérelni megtisztítani azt a rendetlenséget, amely a kis unokatestvéred 9. születésnapi partijánál maradt..

Nem igazán … Szörnyű.

Tekintettel arra, hogy az ügyfélszolgálat ipari szabványa rangsorolódik némileg Roger telekommunikációs támogatási csoportja felett (Isten segítsen neked, ha a számlád valaha kétszer kerül felszámolásra), el tudod képzelni a teljes és teljes meglepetésünket, amikor kapcsolatba léptünk a SiteGround-rel néhány csuklással kapcsolatban … És hatékony, majdnem azonnali visszajelzést kapott.

Az ügyfélszolgálat büszkeséggel bír a SiteGround számára, és hozzáértő ügyfélszolgálati munkatársaink elérhetőek a nap 24 órájában, a hét minden napján.

Támogatási lehetőségek a SiteGround számára:

 1. Élő csevegés (24/7)
 2. Jegyrendszer (általában 24 órán belül válaszolnak)

Itt egy gyors pillanatkép az ügyfélszolgálat csevegőablakáról. (várható körülbelül 10 másodperc várakozási idő)

siteground chat támogatás

Rendszeres webhelyfrissítések

Az első számú gyengeség, amelyet a hackerek és más internetes iratok kihasználnak az Ön webhelyének megsértésére és az ügyfelek adatainak ellopására, elavult pluginek és webhely-témák.

Ahogy a technológia tovább fejlődik, a webhelyszoftverek korábbi ismétlései új biztonsági réseket nyitnak meg, kivéve, ha a fejlesztők ezeket „javítják”..

Gondoljon rá, mint egy biztonságos vegyületet körülvevő kerítés. Ha a kerítést rendszeresen nem korszerűsítik és felújítják, akkor az idővel elhasználódik, rozsda, erózió és egyéb természeti erők teszik érzékenyvé bárki és mindenki számára, aki belépni akar..

Szerencsére a SiteGround elvégzi az összes nehéz emelőt az Ön számára, és beállítja az összes webhelyét az automatikus frissítéshez, így nem kell többé aggódnia a legújabb javítások vagy szoftverfrissítések telepítése után..

A SiteGround segítségével a szó szoros értelmében beállíthatja és „megcsavarhatja”.

Néhány bónusz: Supercacher és CDN

A hihetetlenül megbízható üzemidők, a gonosz gyors betöltési idők és a rendszeres biztonsági frissítések mellett a SiteGround egy különösen értékes bónuszt kínál a webhely zökkenőmentes működéséhez. (Olyan bónusz, amelyért a legtöbb házigazda jól fizeti Önt)

Ez egy CDN (vagy felhő-elosztó hálózat) néven ismert szolgáltatás, amely eloszlatja webhelyének fájljait 34 helyszínen világszerte, hogy garantálja a lehető leggyorsabb betöltési időket … Nem számít, hol a közönség a tartalmat nézi.

A SiteGround a ingyenes Cloudfare CDN telepítés minden tárhely-csomaggal, így havonta 20 $ -t takaríthat meg (vagy annál több).

Emellett a Supercacher rendszer, amely dinamikusan végrehajtja a több gyorsítótárazási rendszert, például statikus gyorsítótárazást, dinamikus gyorsítótárazást és az összes híres Memcached alkalmazást – óriási sebességgel felgyorsítja a betöltési időket.

Ingyenes SSL tanúsítvány (60 USD érték)

A SiteGround teljesen ingyenes SSL-t kínál.  

De várj, van még …

A Google legújabb biztonsági frissítéseivel az SSL (biztonságos aljzat réteg) megléte csak annyiban kötelező, ha azt akarja, hogy webhelye rangsorolása a Google SERP (keresőmotor eredményei) oldalának első vagy második oldalán jelenjen meg..

Az SSL valójában egy titkosított alagút a webhely és a látogató készüléke között, amely minden magáninformációt pontosan ezen a helyen tart..

Olyan ez, mint egy levelet küldeni a barátodnak titkos nyelven, amelyet csak ketten tudtok. Ha egyszerűen angolul küldte el a levelet, bármely Jane vagy Joe, aki elfogta a levelet, gyorsan elolvasta és dekódolta a titkos üzenetet..

Azonban az információk titkosított titkosításával, még abban az esetben is, ha a levél volt elfogott, senki sem fogja tudni meghatározni a levél tartalmát.

Szerencsére a SiteGround újból SSL tanúsítvánnyal látja el webhelyét, teljesen ingyenes. Ez különösen akkor hasznos, ha e-kereskedelmi vállalkozást működtet, mivel a legtöbb legnépszerűbb fizetési feldolgozó nem engedi meg, hogy egy tranzakció még egy nem biztonságos kapcsolaton is létrejöjjön..

Egy kattintással telepíthet újságírókat

Egy másik nagyszerű szolgáltatás, amelyet a SiteGround kínál, az egy kattintással elérhető WordPress telepítés. Amint bejelentkezik az irányítópultra, lát egy lehetőséget telepítse a WordPress programot (szó szerint) egy kattintással és miután beállította a felhasználónevét és jelszavát, perceken belül elrablja, lezárja és készen áll a webhelyre..

INGYENES weboldal-transzferek

Ha nem tervezi egy vadonatúj weboldal létrehozását, akkor valószínűleg több gigabájt értékes tartalommal rendelkezik, amelyet már a jelenlegi webhelyén tárol. Sajnos ezeknek az adatoknak az egyik gazdagépről a másikra történő átvitele fájdalmat okoz a jura méretarányban.

Mint ez a srác …

Ezt az átadást általában az FTP és a cPanel segítségével manuálisan kell végrehajtania. A SiteGround használatával azonban minden új ügyfél teljesen ingyenes egy átutalást kap.

… Azt jelenti, hogy a webhely összes adatát 24–48 órán belül áttelepítik az Ön számára. Nincs szükség külön díjra (elég egyszerűnek tűnik, mégis ritka a tárhely területén).

Ez remekül hangzik … De mi a helyzet a hátrányaival??

Az egyetlen igazi probléma, amelyet a SiteGround szolgáltatásával kapcsolatban tapasztaltam, az, hogy kissé költséges lehet, ha nem vagy készen arra, hogy vállalja a legkevesebb költségű ajánlatának biztosításához szükséges 2-3 éves kötelezettségvállalást..

Ha azt akarja, hogy webhelyét havonta üzemeltesse, akkor egy év szolgálatért havonta 14,99 dollárt számít fel, amely elég meredek, figyelembe véve néhány versenytársuk árait.

Rejtett díjak nélkül azonban az ár valójában lényegesen alacsonyabb, mint a vállalatoknál mint a GoDaddy. És figyelembe véve a rendkívül nagy értéket, amelyet az asztalhoz adnak, nagyon örülök, hogy ezt megfizetem magamnak és ügyfeleimnek. Ha figyelembe veszi azt az időt, amelyet az ügyfél-támogatással foglalkoznak (vagy csak megpróbálják megszerezni őket) más házigazdáknál, az extra néhány dollár nem bátor.

Honlap-tárhely-tervek

Milyen típusú fogadási terveket kínálnak?

Hacsak nem szeretne beállítani a dedikált tárhelyszolgáltatás (ami teljesen felesleges, amíg az Ön webhelye nem generál legalább 50 000-et látogatók – ha nem tévesztendő össze a nézetekkel – havonta), akkor választania kell A SiteGround megosztott tárhely-tervei. Itt van a bontás, hogy mennyibe kerülnek és mit fognak kapni …

 • Indítási terv

  • Költség – 3,95 USD / hó
  • Egy webhely és 10 GB HD terület
  • Nagyszerű azoknak a webhelyeknek a számára, amelyek napi 10 000 kevesebb látogatóval rendelkeznek
  • Ingyenes biztonsági mentések és néhány kiegészítő
 • Grow Big Plan

  • Költség – $ 5.95 / hó
  • Több webhely
  • 20GB
  • Akár 25 ezer napi látogató
  • Ingyenes SSL
  • Ingyenes biztonsági mentések
 • GoGeek terv

  • Költség – $ 11.95
  • 30 GB HD terület
  • Akár 100 ezer napi látogatás
  • Sok frissítés

Ez messze a legjobb terv, hacsak nem működik nagy forgalmú üzleti webhely, e-kereskedelem áruház vagy teljes munkaidős blog.

Itt van a terv néhány jellemzője.

 1. Ingyenes SSL
 2. Szuper könnyű regisztráció
 3. Egy kattintással telepíthető
 4. Nincs BS rejtett díj
 5. Nincs eladás (hála Istennek!)

Végső gondolatok a SiteGround áttekintése után

Nem hiányzik életképes webgazda, amely közül választhat.

Figyelembe véve azonban a SiteGround által kínált hatalmas értékmennyiséget: a lángolóan gyors adatközponttól, megbízható működési időt és hihetetlen ügyfélszolgálatot, keményen nyomódni fogsz, hogy jobb megoldást találjanak odakint.

Évek óta használjuk őket, és kiszolgálásuknak még nem kell csalódnia. Próbáld meg nekik magukat, és tudassa velünk, mit gondol.

Kérdései vannak? Hozzászólások? Problémákat? Szellemes és szarkasztikus megjegyzések? Dobd le őket, és mi a lehető leghamarabb kapcsolatba lépünk Önnel!

Még szintén kedvelheted:

 • Legjobb webtárhely
 • A legjobb weboldalkészítő

Referenciák és képösszegek:

 • ShivarWeb.com
 • WebNoo.com
 • WebHostingSecretRevealed.net
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author