SiteGround arvostelu

Jos olet ollut verkkosivuillamme yli 2,47 sekuntia, olet todennäköisesti jo tajunnut sen – pidämme SiteGround.

Ja ennen kuin hiipit ja aloitat sormen osoittamisen, vastaus on “Ei!”. Me teemme ei työskentelevät SiteGroundissa, ja he eivät lähetä meille kuukausittain valtavia sponsorointisekkejä heidän palvelunsa mainostamiseksi.

Syy siitä, että pidämme SiteGroundista niin paljon, on yksinkertainen. Jokaisen mitattavissa olevan mittarin mukaan he polttavat kilpailua kuten Snoop Dogg (vai onko se lion? En voi muistaa), joka tupakoi Kalifornian pääministerin… ��������

Pääkilpailijan ulkopuolella – A2-hosting – markkinoilla ei ole yhtään yritystä, joka voisi kilpailla SiteGroundin runsaiden isännöintipalveluiden tuottaman laadun ja arvon kanssa.

Meillä on yli vuosikymmenen kokemus ja yli 2 000 000 verkkotunnusta heidän valvonnassaan. Olemme seuranneet, kuinka SiteGround kehittyy vuosien mittaan ‘mehistä’ OMFREAKINGG! ‘

Tietokeskukset ovat levinneet Aasiaan, Pohjois-Amerikkaan ja Eurooppaan, SiteGround on kokenut meteorisen nousun huipulle viime vuosina ja syystä.

Tässä SiteGround-katsauksessa kuortamme sananlaskun sipulin kerrokset paljastamaan kaikki mehukas yksityiskohdat ja numerot siitä, miksi rakastamme SiteGroundia niin paljon, että sinä voi päättää, ovatko he oikean isännöintipalvelun tarpeitasi vai eivät.

Sukellaan sisään.

SiteGround Review – nopea yhteenveto

 • Moitteeton asiakaspalvelu
 • Luotettava käyttöaika
 • Nopea
 • Ominaisuuksien runsaus
 • Erittäin edullinen hinnoittelu

Johdanto SiteGroundiin

Pidin vuoden 2013 puolivälissä esityksen Thaimaassa pidetyssä konferenssissa ja verhojen putoamisen jälkeen aloin puhua muutamille osallistujille. Muutama heistä oli erittäin vakava, kysyen yritykseltäni paljon teknisiä kysymyksiä ja roikkuen melkein jokaisessa sanassa.

Kyseiset kaverit olivat tosiasiallisesti SiteGround-työntekijöitä ja keskustellessani verkkotoimistostani ja whitelabel-tiimistäni he (ilmeisesti) suosittelivat palveluaan ratkaisuksi ongelmiin, joita minulla oli Kanadan nykyisten isännöintipalveluiden kanssa.

Olen täysin rehellinen. Olin epäilevä (vähintäänkin). Olen kokeillut niin monta heikkoa isäntää aikaisemmin, että myöhemmin vain myönsin tappion ja luopuiin hullujen verkkoisäntien iankaikkisuuteen..

Mutta napsautin todella kavereiden kanssa, joiden kanssa puhuin, ja päätin antaa heille epäilyksen hyödyn. Kahden lyhyen kuukauden kuluttua heidän palveluidensa käytöstä, Siirtyi yli 150 asiakkaani verkkosivustolle SiteGroundiin eivätkä ole katsoneet taaksepäin siitä lähtien.

Minä ennen SiteGroundin käyttöä …

Minä tänään…

SiteGroundin poikkeuksellinen palvelu säästää minua ja yritystäni tuhansia dollareita ja lukemattomia tunteja ja seuraavien muutamien osioiden aikana selitän heidän paremman palvelunsa tekniset syyt.

Kuinka keräsimme nämä tiedot

Verkkosivuston maailmassa (ranskaksi: Meilleur Hébergement -verkko), komission toimittamat suositukset tarkoittavat tarkalleen… jack sh * t. ��

Ilman kovaa lyömällä tosiseikkoja ja tietoja väitteiden varmuuskopiointiin, voit olla varma siitä, että kyseinen ”suositus” perustuu ensisijaisesti haluun saada nopeasti irti naiiveistasi … EI antaa sinulle puolueetonta katsausta kyseinen yritys.

Saamme tämän …

Onneksi täysin integroitujen asiakashallintajärjestelmiemme avulla olemme pystyneet keräämään yli vuosikymmenten arvoisia tietoja kymmenistä erilaisista isännöintipalveluista, mukaan lukien: käyttöaika, seisokit, latausnopeudet ja muut.

Voit nähdä live-seurannan täältä. Lue lisää 4-vaiheisesta tutkimusprosessistamme täältä.

Ja nyt aion jakaa kanssasi joitain noista mehukkaisista numeroista…

SITEGROUND UPTIME

Seuraavat tiedot on kerätty ~ 12 kuukauden ajanjaksolla 14. joulukuuta 2016 – 13. tammikuuta 2019.

Yksi SiteGroundin suurimmista myyntikohdista on epäilemättä heidän palvelimiensa tarjoama mielenkiintoinen luotettavuus. SiteGround ei petä niiden jaetun isännöintipalvelun 99,92%: iin (esim. “Halpa” isäntä)..

Nämä testit suoritettiin heidän Chicago-datakeskuksessaan, ja tulokset olivat melko hyviä ottaen huomioon, että yli 2 vuoden aikana oli vain 5 lyhyttä katkoksia. Jos otat sen huomioon iPage – Yhdessä useimmin julistetuissa Kanadan hosting-yrityksissä – käyttöaika oli vain 97,6% (kyllä, luit oikein) ja yli 100 seisokkia saman ajanjakson aikana, tämä on naurettavan alhainen.

Testaus & Katsaus SiteGroundin seisokkeista

 • 28.04.2017 – 154 sekuntia
 • 4.10.2017 – 561 sekuntia
 • 11.11.2018 – 431 sekuntia
 • 1.1.2019 – 331 sekuntia
 • 14.1.2019 – 430 sekuntia

Tässä on joitain tietueita vuoden 2018 käyttöaikaraporteista. Kuten huomaat, kaikki alueet ovat välillä 99,9% – 100%.

Tämä testi on nimenomaan Torontosta ja se testattiin kuukausittain jokaisen kuukauden 23. päivänä viime vuonna (kuten yllä olevasta kuvasta näet).

Mielestäni on melko turvallista sanoa niin lyhyillä seisokkeilla, että sinun ei tarvitse huolehtia verkkosivustostasi yli muutaman sekunnin (tarkemmin 561).

käyttöaikaraporttitiedot

Tässä on toinen kuvakaappaus kojetaulustamme, joka näyttää kunkin sivuston / isännän käytettävyyden viime vuosina. Melko vankka.

YLEINEN NOPEUS

Yksi mielenkiintoisista ongelmista web-isäntäyritysten tarkistamisessa on, että monet lukijat (virheellisesti) olettavat, että paikalliset tietokeskukset aina trump-datakeskukset, jotka sijaitsevat ulkomailla tai viereisessä maassa. Ja on helppo nähdä miksi.

Tietokeskuksen läheisyys on pitkä matka määritettäessä nopeutta, jolla verkkosivustosi tiedot toimitetaan yleisölle. Mitä lähempänä keskustaa on loppukäyttäjiäsi, sitä vähemmän etäisyyttä informaation on kuljettava, ja nopeampi toimitus (pitäisi) tapahtua. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että tietokeskuksiin liittyvä laatu edistää läheisyyttä.

Valitettavasti Kanadan tietokeskukset pyrkivät vastaamaan kasvavaan kysyntään. Vaikka ne ovat harppauksellisesti australialaisten (anteeksi kaverien) ja monien aasialaisten tietokeskusten edessä, ne luottavat edelleen epäluotettaviin ja vanhentuneisiin ohjelmistoihin, mikä tekee niistä vähemmän tehokkaita kuin heidän Yhdysvaltain kollegansa..

Onneksi SiteGroundin Pohjois-Amerikan tietokeskukset sijaitsevat Chicagossa ja toimita uskomattoman nopeasti maan pohjoisnaapureihin (a.k.a. sinä!)

Tässä on joitain testituloksista Toronto ja Montreal:

Ei liian nuhjuinen?

Seuraava kuvakaappaus on yhden asiakkaamme sähköisen kaupan verkkosivustoista ennen siirtymistä SiteGroundiin ja sen jälkeen. Mielestäni kaavio puhuu puolestaan.

Jos tämä ei riitä myymään sinua SiteGround-nopeuksilla, tässä on vielä muutama testi, jotka suoritimme vuosina 2017 ja 2018 viidestä eri paikasta Kanadassa.

 • Heinäkuun keskimääräinen nopeus: 314ms
 • Kesäkuun keskimääräinen nopeus: 302ms
 • Toukokuun keskimääräinen nopeus: 283ms
 • Huhtikuun keskimääräinen nopeus: 333ms
 • Maaliskuun keskimääräinen nopeus: 312ms

Jollekin kaikesta nopeudesta, saatat haluta jotain nopeampaa. Jos tämä ei ole lainkaan vaikuttavaa, sinun tulee olla ilo tietää, että he päättivät rikkoa oman ennätysnsä uudella SG Optimizer -laajennuksella.

Tämän työkalun avulla WordPress-sivustot voivat parantaa nopeutta entisestään jopa 30% parannetulla Memcached-tuella ja dynaamisella välimuistin puhdistuksella.

SiteGroundin ROCKSTAR-asiakastuen vuorovaikutus ja tarkistaminen

Tässä on kysymys useimpien verkkopalveluntarjoajien asiakastuesta … Se imee kovemmin kuin Dyson-tyhjiö, jolla yritetään puhdistaa sotku, joka jäi pienen serkkusi 9. syntymäpäivän jälkeen..

Ei oikeasti … Se on kauhea.

Ottaen huomioon, että asiakaspalvelun alan standardi on rinnalla hieman Rogerin tietoliikennetukitiimin yläpuolella (Jumala auttaisi sinua, jos tilisi veloitetaan koskaan kaksinkertaisesti), voit kuvitella täydellisen ja täydellisen yllätysmme, kun otimme yhteyttä SiteGroundiin saadaksesi apua muutamalla hikkaalla… Ja sai tehokasta ja melkein välitöntä palautetta.

Asiakastuki on SiteGroundin ylpeyskohta, ja heidän asiantunteva tukihenkilöstö on käytettävissä 24/7/365.

Tukivaihtoehdot SiteGround:

 1. Livekeskustelu (24/7)
 2. Lippujärjestelmä (vastataan yleensä 24 tunnissa)

Tässä on nopea tilannekuva heidän asiakastukikeskusteluikkunastaan. (odottaa noin… 10 sekunnin odotusaikaa)

sivustokeskustelujen tuki

Säännölliset verkkosivuston päivitykset

Yksi tärkein heikkous, jota hakkerit ja muut Internet-ilk hyödyntävät verkkosivustosi rikkomiseen ja asiakkaasi tietojen varastamiseen, ovat vanhentuneita laajennuksia ja verkkosivustojen teemoja.

Teknologian jatkuessa kehittyessä verkkosivusto-ohjelmistojen aiemmat iteraatiot avautuvat uusille haavoittuvuuksille, elleivät kehittäjät tee niitä ”paikalleen”..

Ajattele sitä kuin suojattua yhdistettä ympäröivä aita. Ellei aitaa kunnosteta ja kiinnitetä säännöllisesti, se kuluu ajan myötä ja ruoste, eroosio ja muut luonnonvoimat tekevät siitä haavoittuvan kaikille ja kaikille, jotka haluavat päästä sisään.

Onneksi SiteGround tekee kaiken raskaan nostamisen puolestasi ja asettaa kaikki verkkosivustosi automaattiseen päivitykseen, jotta sinun ei tarvitse enää huolehtia uusimpien korjausten tai ohjelmistopäivitysten asentamisesta..

SiteGround -sovelluksella voit asettaa sen kirjaimellisesti ja ”hakea” sen.

Muutamia tarpeellisia bonuksia: Supercacher ja CDN

Hyvin luotettavien käyttöaikaaikojen, pahojen nopeiden latausaikojen ja säännöllisten tietoturvapäivitysten lisäksi SiteGround tarjoaa myös yhden erityisen arvokkaan bonuksen verkkosivustosi sujuvuuden ylläpitämiseksi. (Bonus, josta useimmat isännät saavat sinut maksamaan komeasti)

Se on ominaisuus, joka tunnetaan nimellä CDN (tai pilvijakeluverkko) ja joka hajauttaa verkkosivustotiedostot 34 paikkaan ympäri maailmaa, jotta voidaan taata nopeimmat mahdolliset latausajat … riippumatta siitä, missä yleisö katselee sisältöäsi.

SiteGround tarjoaa ilmainen Cloudfare CDN -asennus jokaisella hosting-paketilla säästät 20 dollaria / kuukausi (tai enemmän).

Yhdessä tämän kanssa on Supercacher-järjestelmä, joka toteuttaa dynaamisesti useita välimuistijärjestelmiä, kuten staattisen välimuistin, dynaamisen välimuistin ja kaikki kuuluisat Memcached-sovellukset, jotka nopeuttavat valtavasti latausaikoja.

Ilmainen SSL-varmenne (arvo 60 dollaria)

SiteGround tarjoaa täysin ilmaisen SSL: n.  

Mutta odota, siellä on enemmän …

Googlen viimeaikaisten tietoturvapäivitysten myötä SSL (suojattu pistokekerros) on kaikki, paitsi pakollinen, jos haluat verkkosivustosi sijoittuvan Googlen SERP: n (hakukoneiden tulossivu) ensimmäiselle tai toiselle sivulle..

SSL on käytännössä salattu tunneli verkkosivustosi ja vierailijasi laitteen välillä, joka pitää kaikki yksityiset tiedot tarkalleen samat..

Se on kuin lähettää kirje ystävällesi salaisella kielellä, jonka vain molemmat tiedät. Jos lähetit kirjeen englanniksi, kuka tahansa Jane tai Joe, joka sieppasi kirjeen, pystyi lukemaan ja purkamaan salaisen viestin nopeasti.

Salaa kuitenkin tiedot salaisella kielellä, jopa siinä tapauksessa, että kirje oli sieppatuksi kukaan ei pystyisi selvittämään kirjeen sisältöä.

Onneksi SiteGround tarjoaa verkkosivustollesi SSL-varmenteen – jälleen, täysin ilmaiseksi. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos sinulla on verkkokauppayritys, koska monet suosituimmista maksuprosessoreista eivät edes salli liiketapahtuman tapahtuvaa suojaamattoman yhteyden kautta.

Yksi napsauttamalla asentaa newbies

Toinen hieno ominaisuus, jonka SiteGround tarjoaa, on heidän yhden napsautuksen WordPress-asennus. Heti kun kirjaudut hallintapaneeliin, näet vaihtoehdon Asenna WordPress yhdellä napsautuksella ja käyttäjänimen ja salasanan määrittämisen jälkeen verkkosivustosi haukkuu, lukitaan ja on valmis rokkaamaan muutamassa minuutissa.

ILMAINEN SIVUSTOINTI

Ellet aio luoda uutta verkkosivustoa, sinulla on todennäköisesti useita gigatavuja arvokasta sisältöä, joka on jo ylläpidetty nykyisellä sivustollasi. Valitettavasti näiden tietojen siirtäminen isännältä toiselle on kipu juralaisissa mittasuhteissa.

Kuten tämä kaveri …

Yleensä tämä siirto on suoritettava manuaalisesti FTP: n ja cPanelin kanssa. SiteGroundin avulla kaikki uudet asiakkaat saavat kuitenkin yhden ilmaisen siirron täysin ilmaiseksi.

… Tarkoittaa, että he siirtävät kaikki vanhat verkkosivustosi tiedot sinulle vain 24–48 tunnissa. Lisämaksuja ei vaadita (vaikuttaa tarpeeksi yksinkertaiselta, mutta isännöintitilassa harvinaisuus).

Tämä kuulostaa hyvältä … Mutta entä alaosat?

Ainoa todellinen ongelma, jonka olen kokenut SiteGround-palvelun suhteen, on, että se voi tulla hieman kalliimmaksi, jos et ole aivan valmis tekemään 2–3 vuoden sitoutumista, joka vaaditaan heidän edullisimpien tarjoustensa turvaamiseksi..

Jos haluat verkkosivustosi ylläpidettävän kuukausittain, maksat 14,99 dollaria kuukaudessa yhden palvelun vuoden, joka on melko jyrkkä ottaen huomioon joidenkin kilpailijoidensa hintapiste.

Ilman piilotettuja maksuja hinta on kuitenkin huomattavasti pienempi kuin yrityksillä kuten GoDaddy. Ja ottaen huomioon heidän pöydälle antaman arvon suuren määrän, olen enemmän kuin mielelläni maksan tämän itselleni ja asiakkailleni. Jos harkitset aikaa, joka vietetään asiakastukeen (tai vain yritetään saada niistä huomiota) muissa isäntätiloissa, muutama ylimääräinen dollari on no-brainer.

Sivustokentän ylläpitosuunnitelmat

Millaisia ​​hosting-suunnitelmia ne tarjoavat?

Ellet halua asentaa a omistettu isännöintipalvelu (mikä on täysin tarpeetonta, kunnes verkkosivustosi tuottaa vähintään 50 000 vierailijat – ei pidä sekoittaa näkymiin – kuukaudessa), sinun kannattaa valita SiteGroundin jaetut isännöintisuunnitelmat. Tässä on erittely siitä, mitä ne maksavat ja mitä saat…

 • Käynnistyssuunnitelma

  • Kustannukset – 3,95 dollaria / kuukausi
  • Yksi verkkosivusto ja 10 Gt: n HD-tila
  • Erinomainen sivustoille, joissa kävijöitä on vähemmän kuin 10 000 päivittäin
  • Ilmaiset varmuuskopiot ja jotkut lisäosat
 • Kasvaa iso suunnitelma

  • Kustannus – $ 5,95 / kk
  • Useita verkkosivustoja
  • 20GB
  • Jopa 25 000 päivittäistä kävijää
  • Ilmainen SSL
  • Ilmaiset varmuuskopiot
 • GoGeek-suunnitelma

  • Kustannus – $ 11.95
  • 30 Gt HD-tilaa
  • Jopa 100 000 päivittäistä käyntiä
  • Paljon päivityksiä

Tämä on ylivoimaisesti paras suunnitelma, ellet ylläpitä suuren liikenteen yrityssivustoa, verkkokauppaa tai kokopäiväistä blogia.

Tässä on muutama suunnitelman ominaisuus.

 1. Ilmainen SSL
 2. Erittäin helppo ilmoittautuminen
 3. Yhden napsautuksen asennus
 4. Ei BS-piilotettuja maksuja
 5. Ei ylösmyyntiä (kiitos jumalaa!)

Viimeiset ajatukset SiteGroundin tarkistamisen jälkeen

Elävistä Web-isäntistä, joista valita, ei ole pulaa.

Kun kuitenkin otetaan huomioon SiteGroundin tarjoamat valtavat arvomäärät: niiden räikeästi nopeista tietokeskuksista, luotettavista käyttöajoista ja uskomattomasta asiakaspalvelusta, sinut kova painos löytää paremman tarjouksen sieltä.

Olemme käyttäneet niitä vuosia, ja heidän palvelunsa ei ole vielä pettynyt. Kokeile heitä itse ja kerro meille mitä ajattelet.

Kysymyksiä? Kommentteja? Huolenaiheet? Nokkela ja sarkastinen huomautus? Pudota ne alla ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Saatat pitää myös:

 • Paras Web-hosting
 • Paras verkkosivustojen rakentaja

Viitteet ja kuvapisteet:

 • ShivarWeb.com
 • WebNoo.com
 • WebHostingSecretRevealed.net
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author