Αναθεώρηση SiteGround

Εάν βρίσκεστε στον ιστότοπό μας για περισσότερο από 2,47 δευτερόλεπτα, τότε πιθανώς το έχετε ήδη καταλάβει – μας αρέσει SiteGround.

Και προτού αρχίσετε να φεύγετε και να αρχίσετε να δείχνετε δάχτυλα, η απάντηση είναι “Όχι!”. Κανουμε δεν δουλεύουν για το SiteGround και δεν μας στέλνουν τεράστιους ελέγχους χορηγίας κάθε μήνα για την προώθηση της υπηρεσίας τους.

Ο λόγος που μας αρέσει τόσο το SiteGround είναι απλός. Σύμφωνα με κάθε μετρήσιμη μέτρηση, καπνίζουν τον διαγωνισμό όπως το Snoop Dogg (ή είναι Lion; Δεν θυμάμαι) καπνίζει την πρωταρχική Καλιφόρνια… ��������

Εκτός του κύριου ανταγωνιστή τους – Α2 φιλοξενία – δεν υπάρχει ούτε μία εταιρεία στην αγορά που να μπορεί να ανταγωνιστεί την απόλυτη ποιότητα και αξία που προσφέρουν οι άφθονες υπηρεσίες φιλοξενίας του SiteGround.

Με πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας και πάνω από 2.000.000 τομείς υπό την επίβλεψή τους, παρακολουθήσαμε το SiteGround να εξελίσσεται με την πάροδο των ετών από το “meh” στο “OMFREAKINGG!”

Με κέντρα δεδομένων σε όλη την Ασία, τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, Το SiteGround γνώρισε μετεωρολογική άνοδο στην κορυφή τα τελευταία χρόνια και με καλό λόγο.

Σε αυτήν την κριτική SiteGround, θα ξεφλουδίσουμε τα στρώματα του παροιμιώδους κρεμμυδιού για να αποκαλύψουμε όλες τις ζουμερές λεπτομέρειες και αριθμούς σχετικά με το γιατί αγαπάμε το SiteGround τόσο πολύ ώστε εσείς μπορεί να αποφασίσει αν είναι η σωστή υπηρεσία φιλοξενίας για τις ανάγκες σας.

Ας βουτήξουμε.

SiteGround Review – Γρήγορη περίληψη

 • Άψογη εξυπηρέτηση πελατών
 • Αξιόπιστη ώρα λειτουργίας
 • Γρήγορες ταχύτητες
 • Μια πληθώρα χαρακτηριστικών
 • Σούπερ προσιτή τιμολόγηση

Εισαγωγή στο SiteGround

Στα μέσα του 2013, έκανα μια παρουσίαση σε ένα συνέδριο στην Ταϊλάνδη και, αφού έπεσαν οι κουρτίνες, άρχισα να μιλάω σε μερικούς από τους παρευρισκόμενους. Μερικοί από αυτούς ήταν εξαιρετικά σοβαροί, ζητώντας πολλές τεχνικές ερωτήσεις σχετικά με την επιχείρησή μου και κρέμονται σχεδόν σε κάθε λέξη.

Τα εν λόγω παιδιά ήταν στην πραγματικότητα υπάλληλοι του SiteGround και, αφού συζήτησαν το πρακτορείο ιστού μου και την ομάδα λευκών ετικετών, (προφανώς) συνέστησαν την υπηρεσία τους ως λύση στα προβλήματα που αντιμετώπιζα με τις υπάρχουσες καναδικές υπηρεσίες φιλοξενίας.

Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής. Ήμουν δύσπιστος (για να πω το λιγότερο). Είχα δοκιμάσει τόσους άθλιους οικοδεσπότες στο παρελθόν που τελικά παραδέχτηκα την ήττα και υποβιβάστηκα σε μια αιωνιότητα άθλιων οικοδεσπότων Ιστού.

Αλλά, πραγματικά έκανα κλικ με τα παιδιά με τα οποία μίλησα και αποφάσισα να τους δώσω το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Μετά από δύο σύντομους μήνες χρήσης των υπηρεσιών τους, Μετάβαση σε περισσότερους από 150 ιστότοπους των πελατών μου στο SiteGround και δεν έχω κοιτάξει πίσω από τότε.

Εγώ πριν χρησιμοποιήσω το SiteGround…

Εγω σημερα…

Η εξαιρετική υπηρεσία του SiteGround μου έσωσε χιλιάδες δολάρια και την εταιρεία μου και έναν αμέτρητο αριθμό ωρών και, στις επόμενες ενότητες, θα εξηγήσω τους τεχνικούς λόγους πίσω από την ανώτερη υπηρεσία τους.

Πώς συλλέξαμε αυτά τα δεδομένα

Στον κόσμο του web hosting (Γαλλικά: Meilleur Hébergement Web), οι συστάσεις που τροφοδοτούνται από προμήθειες σημαίνουν ακριβώς… jack sh * t. ��

Χωρίς σκληρό χτύπημα γεγονότων και δεδομένων για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αξιώσεων, μπορείτε να είστε όλοι σίγουροι ότι η εν λόγω «σύσταση» βασίζεται κυρίως στην επιθυμία να κάνετε μια γρήγορη απόκλιση από την αφέλεια σας… ΟΧΙ για να σας παρέχει μια αμερόληπτη ματιά στο εν λόγω εταιρεία.

Παίρνουμε αυτό…

Ευτυχώς, με τα πλήρως ενσωματωμένα συστήματα διαχείρισης πελατών, καταφέραμε να συλλέξουμε δεδομένα αξίας άνω των δεκαετιών για δεκάδες διαφορετικές υπηρεσίες φιλοξενίας, όπως: uptime, downtime, ταχύτητες φόρτωσης και άλλα.

Μπορείτε να δείτε τη ζωντανή παρακολούθηση εδώ. Διαβάστε περισσότερα για την ερευνητική διαδικασία 4 βημάτων εδώ.

Και τώρα, θα μοιραστώ μαζί σας μερικούς από αυτούς τους ζουμερούς αριθμούς…

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ

Τα ακόλουθα δεδομένα συλλέχθηκαν για περίοδο ~ 12 μηνών από τις 14 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 13 Ιανουαρίου 2019.

Ένα από τα μεγαλύτερα σημεία πώλησης του SiteGround είναι, χωρίς αμφιβολία, οι εξαιρετικά αξιόπιστες ώρες λειτουργίας που προσφέρουν οι διακομιστές τους. Κερδίζοντας στο 99,92% για την κοινόχρηστη υπηρεσία φιλοξενίας τους (ήτοι την «φθηνή» φιλοξενία), το SiteGround δεν απογοητεύει.

Αυτές οι δοκιμές διεξήχθησαν χρησιμοποιώντας το κέντρο δεδομένων τους στο Σικάγο και τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά, λαμβάνοντας υπόψη ότι υπήρχαν μόνο 5 σύντομες διακοπές λειτουργίας για περισσότερα από 2 χρόνια. Εάν το θεωρείτε αυτό iPage – Μία από τις συχνά «κορυφαίες» καναδικές εταιρείες φιλοξενίας – είχε χρόνο λειτουργίας μόνο 97,6% (ναι, το διαβάσατε σωστά) και περισσότερες από 100 διακοπές λειτουργίας την ίδια περίοδο, αυτό είναι γελοία χαμηλό.

Δοκιμές & Επανεξέταση του χρόνου διακοπής του SiteGround

 • 28/4/2017 – 154 δευτερόλεπτα
 • 10/4/2017 – 561 δευτερόλεπτα
 • 11/11/2018 – 431 δευτερόλεπτα
 • 1/3/2019 – 331 δευτερόλεπτα
 • 1/14/2019 – 430 δευτερόλεπτα

Ακολουθούν ορισμένα αρχεία των αναφορών λειτουργίας του 2018. Όπως μπορείτε να δείτε, όλες οι περιοχές κυμαίνονται μεταξύ 99,9% και 100%.

Αυτό το τεστ προέρχεται συγκεκριμένα από το Τορόντο και δοκιμάστηκε κάθε μήνα στις 23 κάθε μήνα πέρυσι (όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα).

Νομίζω ότι είναι αρκετά ασφαλές να πούμε με τους χρόνους διακοπής όσο σύντομα, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για τον ιστότοπό σας για περισσότερο από λίγα (561 ακριβή) δευτερόλεπτα.

δεδομένα αναφορών uptime

Ακολουθεί ένα άλλο στιγμιότυπο οθόνης του πίνακα ελέγχου που δείχνει την αναβάθμιση κάθε μεμονωμένου ιστότοπου / κεντρικού υπολογιστή τα τελευταία χρόνια. Αρκετά συμπαγές.

ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Ένα από τα ενδιαφέροντα γκάμα της αναθεώρησης εταιρειών φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι ότι πολλοί αναγνώστες (λανθασμένα) υποθέτουν ότι τα τοπικά κέντρα δεδομένων θα πάντα κέντρα δεδομένων ατού που τοποθετούνται στο εξωτερικό ή σε παρακείμενη χώρα. Και είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί.

Η εγγύτητα ενός κέντρου δεδομένων συμβάλλει σημαντικά στον καθορισμό της ταχύτητας με την οποία τα δεδομένα του ιστότοπού σας θα παραδοθούν στο κοινό σας. Όσο πιο κοντά είναι το κέντρο στους τελικούς χρήστες σας, τόσο μικρότερη είναι η απόσταση που πρέπει να διανύσουν οι πληροφορίες και η γρηγορότερη παράδοση (θα πρέπει). Ωστόσο, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι, όσον αφορά τα κέντρα δεδομένων, η εγγύτητα της ποιότητας είναι υπέρ.

Δυστυχώς, τα καναδικά κέντρα δεδομένων εξακολουθούν να εργάζονται για να αντεπεξέλθουν στην αυξανόμενη ζήτηση. Ενώ είναι άλμα μπροστά από τους Αυστραλούς (συγγνώμη συντρόφους) και πολλά ασιατικά κέντρα δεδομένων, εξακολουθούν να τείνουν να βασίζονται σε αναξιόπιστο και ξεπερασμένο λογισμικό, καθιστώντας τα λιγότερο αποτελεσματικά από τα αντίστοιχα των Ηνωμένων Πολιτειών τους.

Ευτυχώς, τα κέντρα δεδομένων της SiteGround της Βόρειας Αμερικής βρίσκονται στο Σικάγο και να προσφέρει απίστευτα γρήγορες ταχύτητες στους βόρειους γείτονες της χώρας (γνωστός και εσείς!)

Εδώ είναι μερικά από τα αποτελέσματα των δοκιμών μας από Τορόντο και Μόντρεαλ:

Όχι πολύ άθλια, ε?

Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης προέρχεται από έναν από τους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου του πελάτη μας πριν και μετά τη μετάβαση στο SiteGround. Νομίζω ότι το γράφημα μιλάει από μόνο του.

Εάν αυτό δεν είναι αρκετό για να σας πουλήσει με τις ταχύτητες του SiteGround, τότε ακολουθούν μερικές ακόμη δοκιμές που πραγματοποιήσαμε το 2017 και το 2018 από 5 διαφορετικές τοποθεσίες στον Καναδά.

 • Μέση ταχύτητα Ιουλίου: 314 χιλ
 • Μέση ταχύτητα Ιουνίου: 302ms
 • Μέση ταχύτητα Μαΐου: 283 χιλ
 • Μέση ταχύτητα Απριλίου: 333ms
 • Μέση ταχύτητα Μαρτίου: 312 χιλ

Σε κάποιον για την ταχύτητα, μπορεί να θέλετε κάτι πιο γρήγορα. Εάν αυτό δεν είναι καθόλου εντυπωσιακό, τότε θα χαρείτε να μάθετε ότι αποφάσισαν να σπάσουν το δικό τους ρεκόρ με τη νέα έκδοση του SG Optimizer plugin.

Αυτό το εργαλείο επιτρέπει στους ιστότοπους του WordPress να βελτιώσουν περαιτέρω τις ταχύτητες έως και 30% με τη βελτιωμένη υποστήριξη Memcached και τη δυναμική εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.

Αλληλεπίδραση και έλεγχος της υποστήριξης πελατών ROCKSTAR του SiteGround

Αυτό είναι το θέμα της υποστήριξης πελατών των περισσότερων παρόχων φιλοξενίας ιστοσελίδων… Είναι πιο σκληρό από το Dyson κενό προσπαθώντας να καθαρίσει το χάος που έμεινε μετά το 9ο πάρτι γενεθλίων του μικρού ξαδέλφου σας.

Όχι πραγματικά … Είναι απαίσιο.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το βιομηχανικό πρότυπο για την εξυπηρέτηση πελατών κατατάσσεται ελαφρώς πάνω από την ομάδα υποστήριξης των τηλεπικοινωνιών του Roger (Θεός να σας βοηθήσει εάν ο λογαριασμός σας είναι διπλά φορτισμένος), μπορείτε να φανταστείτε την πλήρη και απόλυτη έκπληξή μας όταν επικοινωνήσαμε με το SiteGround για βοήθεια με μερικούς λόξυγκες… Και έλαβε αποτελεσματικά και σχεδόν στιγμιαία σχόλια.

Η υποστήριξη πελατών είναι ένα σημείο υπερηφάνειας για το SiteGround και το έμπειρο προσωπικό υποστήριξης είναι διαθέσιμο 24/7/365.

Επιλογές υποστήριξης για το SiteGround:

 1. Ζωντανή συνομιλία (24/7)
 2. Σύστημα εισιτηρίων (συνήθως απαντάται σε 24 ώρες)

Ακολουθεί ένα γρήγορο στιγμιότυπο του παραθύρου συνομιλίας υποστήριξης πελατών. (περιμένετε χρόνο αναμονής περίπου… 10 δευτερόλεπτα)

υποστήριξη συνομιλίας στο site

Τακτικές ενημερώσεις ιστοτόπου

Η # 1 αδυναμία που χρησιμοποιούν οι hackers και άλλοι διαδικτυακοί για να παραβιάσουν τον ιστότοπό σας και να κλέψουν τα δεδομένα του πελάτη σας είναι ξεπερασμένες προσθήκες και θέματα ιστότοπου.

Καθώς η τεχνολογία συνεχίζει να εξελίσσεται, οι προηγούμενες επαναλήψεις του λογισμικού της ιστοσελίδας γίνονται ανοιχτές σε νέες ευπάθειες, εκτός εάν «διορθωθούν» από τους προγραμματιστές.

Σκεφτείτε το σαν ένα φράχτη που περιβάλλει ένα ασφαλές συγκρότημα. Εκτός εάν ο φράκτης ανακαινιστεί και στερεωθεί σε τακτική βάση, θα φθαρεί με το χρόνο και η σκουριά, η διάβρωση και άλλες δυνάμεις της φύσης θα το κάνουν ευάλωτο σε οποιονδήποτε και σε όλους που θέλουν να εισέλθουν.

Ευτυχώς, το SiteGround κάνει όλο το βάρος για εσάς και ορίζει όλους τους ιστότοπούς σας σε αυτόματη ενημέρωση, ώστε να μην χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για την εγκατάσταση των πιο πρόσφατων ενημερώσεων κώδικα ή ενημερώσεων λογισμικού.

Με το SiteGround, μπορείτε κυριολεκτικά να το ορίσετε και να το “fugget”.

Λίγα τακτοποιημένα μπόνους: Supercacher και CDN

Εκτός από τους αξιόπιστους χρόνους λειτουργίας, τους άσχημους γρήγορους χρόνους φόρτωσης και τις τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας, το SiteGround προσφέρει επίσης ένα ιδιαίτερα πολύτιμο μπόνους για την ομαλή λειτουργία του ιστότοπού σας. (Ένα μπόνους για το οποίο οι περισσότεροι οικοδεσπότες θα σας κάνουν να πληρώσετε όμορφα)

Είναι μια λειτουργία γνωστή ως CDN (ή δίκτυο διανομής σύννεφων) που θα διαδώσει τα αρχεία του ιστότοπού σας σε 34 τοποθεσίες παγκοσμίως για να εγγυηθεί τους ταχύτερους δυνατούς χρόνους φόρτωσης… Ανεξάρτητα από το πού το κοινό σας βλέπει το περιεχόμενό σας.

Το SiteGround προσφέρει α δωρεάν εγκατάσταση του Cloudfare CDN με κάθε πακέτο φιλοξενίας, εξοικονομώντας 20 $ / μήνα (ή περισσότερα).

Μαζί με αυτό είναι το σύστημα Supercacher που εφαρμόζει δυναμικά πολλαπλά συστήματα προσωρινής αποθήκευσης, όπως στατική προσωρινή αποθήκευση, δυναμική προσωρινή αποθήκευση και όλα τα διάσημα Memcached – επιταχύνοντας εξαιρετικά τους χρόνους φόρτωσης.

Ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL (τιμή 60 $)

Το SiteGround προσφέρει εντελώς δωρεάν SSL.  

Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα…

Με τις πρόσφατες ενημερώσεις ασφαλείας της Google, η ύπαρξη SSL (επίπεδο ασφαλούς υποδοχής) είναι υποχρεωτική, εάν θέλετε ο ιστότοπός σας να κατατάσσεται στην πρώτη ή τη δεύτερη σελίδα του SERP της Google (σελίδα αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης).

Ένα SSL είναι ουσιαστικά μια κρυπτογραφημένη σήραγγα μεταξύ του ιστότοπού σας και της συσκευής του επισκέπτη σας που διατηρεί όλες τις προσωπικές πληροφορίες ακριβώς… Ιδιωτική.

Είναι σαν να στέλνεις ένα γράμμα στον φίλο σου σε μια μυστική γλώσσα που είναι γνωστή μόνο από τους δύο. Εάν στείλατε το γράμμα στα απλά αγγλικά, οποιαδήποτε Jane ή Joe που παρεμπόδισε την επιστολή θα μπορούσε γρήγορα να διαβάσει και να αποκωδικοποιήσει το μυστικό μήνυμα.

Ωστόσο, κρυπτογραφώντας τις πληροφορίες με μυστική γλώσσα, ακόμη και σε περίπτωση που το γράμμα ήταν παρεμποδίστηκε, κανείς δεν θα μπορούσε να καθορίσει το περιεχόμενο της επιστολής.

Ευτυχώς, το SiteGround παρέχει ξανά στον ιστότοπό σας πιστοποιητικό SSL, εντελώς δωρεάν. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν διευθύνετε μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς πολλοί από τους πιο δημοφιλείς επεξεργαστές πληρωμών δεν θα επιτρέψουν καν να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή σε μια μη ασφαλή σύνδεση.

ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΑ

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό που προσφέρεται από το SiteGround είναι η εγκατάσταση WordPress με 1 κλικ. Μόλις συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου σας, θα δείτε μια επιλογή εγκαταστήστε το WordPress με (κυριολεκτικά) ένα κλικ και, αφού ρυθμίσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, ο ιστότοπός σας θα είναι κρυμμένος, κλειδωμένος και έτοιμος για ροή σε λίγα λεπτά.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Αν δεν σκοπεύετε να δημιουργήσετε έναν ολοκαίνουργιο ιστότοπο, πιθανότατα έχετε αρκετά gigabyte πολύτιμου περιεχομένου που ήδη φιλοξενείται στον τρέχοντα ιστότοπό σας. Δυστυχώς, η μεταφορά αυτών των δεδομένων από έναν κεντρικό υπολογιστή στον άλλο είναι πόνος στον κώλο των Jurassic αναλογιών.

Όπως αυτός ο τύπος …

Συνήθως, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε αυτήν τη μεταφορά χειροκίνητα στο FTP και στο cPanel σας. Ωστόσο, με το SiteGround, όλοι οι νέοι πελάτες λαμβάνουν μία δωρεάν μεταφορά εντελώς δωρεάν.

… Αυτό σημαίνει ότι θα μετεγκαταστήσουν όλα τα παλιά δεδομένα του ιστότοπού σας για εσάς σε μόλις 24-48 ώρες. Δεν απαιτούνται επιπλέον χρεώσεις (φαίνεται αρκετά απλό, αλλά σπάνια στον χώρο φιλοξενίας).

Αυτός ο ήχος είναι υπέροχος… Αλλά τι γίνεται με τα μειονεκτήματα?

Το μόνο πραγματικό πρόβλημα που αντιμετώπισα με την υπηρεσία SiteGround είναι ότι μπορεί να γίνει λίγο ακριβό αν δεν είστε αρκετά έτοιμοι να κάνετε την 2-3ετή δέσμευση που απαιτείται για να εξασφαλίσετε την προσφορά χαμηλότερου κόστους.

Αν θέλετε ο ιστότοπός σας να φιλοξενείται σε μηνιαία βάση, θα ψάχνετε με χρέωση 14,99 $ / μήνα για ένα έτος υπηρεσίας που είναι αρκετά απότομο λαμβάνοντας υπόψη το σημείο τιμής ορισμένων από τους ανταγωνιστές τους.

Ωστόσο, χωρίς κρυφές χρεώσεις, η τιμή είναι πραγματικά πολύ μικρότερη από τις εταιρείες όπως το GoDaddy. Και λαμβάνοντας υπόψη το τεράστιο ποσό που φέρνουν στο τραπέζι, είμαι πολύ χαρούμενος που το πληρώνω για τον εαυτό μου και τους πελάτες μου. Εάν λάβετε υπόψη το χρόνο που αφιερώνετε για την υποστήριξη πελατών (ή απλώς προσπαθείτε να τους πληρώσετε) σε άλλους οικοδεσπότες, τα επιπλέον λίγα δολάρια είναι απαράδεκτα.

Σχέδια φιλοξενίας Siteground

Τι είδους σχέδια φιλοξενίας προσφέρουν?

Εκτός αν θέλετε να ρυθμίσετε ένα αποκλειστική υπηρεσία φιλοξενίας (το οποίο είναι εντελώς περιττό έως ότου ο ιστότοπός σας δημιουργήσει τουλάχιστον 50.000 επισκέπτες – να μην συγχέεται με τις προβολές – ανά μήνα), θα θέλατε να επιλέξετε Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας του SiteGround. Ακολουθεί η ανάλυση του κόστους και τι θα λάβετε…

 • Πρόγραμμα εκκίνησης

  • Κόστος – 3,95 $ / μήνα
  • Ένας ιστότοπος και χώρος HD 10 GB
  • Ιδανικό για ιστότοπους με λιγότερους από 10.000 ημερήσιους επισκέπτες
  • Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας και μερικά πρόσθετα
 • Αυξήστε το μεγάλο σχέδιο

  • Κόστος – 5,95 $ / μήνα
  • Πολλαπλοί ιστότοποι
  • 20 GB
  • Έως 25 χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά
  • Δωρεάν SSL
  • Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας
 • Πρόγραμμα GoGeek

  • Κόστος – 11,95 $
  • Χώρος HD 30 GB
  • Έως 100k ημερήσιες επισκέψεις
  • Πολλές αναβαθμίσεις

Αυτό είναι μακράν το καλύτερο σχέδιο, εκτός κι αν εκτελείτε έναν ιστότοπο επιχειρήσεων υψηλής κυκλοφορίας, κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου ή ιστολόγιο πλήρους απασχόλησης.

Εδώ είναι μερικά χαρακτηριστικά του σχεδίου.

 1. Δωρεάν SSL
 2. Super Easy Εγγραφή
 3. Εγκατάσταση με ένα κλικ
 4. Χωρίς κρυφές χρεώσεις BS
 5. No Upsells (Δόξα τω Θεώ!)

Τελικές σκέψεις μετά από έλεγχο του SiteGround

Δεν υπάρχει έλλειψη βιώσιμων οικοδεσποτών Ιστού για να διαλέξετε.

Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη το τεράστιο ποσό αξίας που προσφέρει το SiteGround: από τα εξαιρετικά γρήγορα κέντρα δεδομένων τους, τους αξιόπιστους χρόνους λειτουργίας και την απίστευτη εξυπηρέτηση πελατών, θα πιέσετε σκληρά για να βρείτε μια καλύτερη συμφωνία εκεί έξω.

Τα χρησιμοποιούμε εδώ και χρόνια και δεν έχουμε ακόμη απογοητευτεί από την υπηρεσία τους. Δοκίμασέ τους για τον εαυτό σου και πες μας τη γνώμη σου.

Ερωτήσεις; Σχόλια? Ανησυχίες; Έξυπνες και σαρκαστικές παρατηρήσεις; Αφήστε τα παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

Μπορεί να σου αρέσει επίσης:

 • Καλύτερη φιλοξενία Ιστού
 • Καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων

Αναφορές και πιστώσεις εικόνας:

 • ShivarWeb.com
 • WebNoo.com
 • WebHostingSecretRevealed.net
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author