Parhaat sähköpostimarkkinointipalvelut

sähköpostimarkkinoinnin edutInstagram-, Snapchat- ja Messenger-sovellusten iällä hyvä ‘ole-sähköposti on alkanut tuntea arkaaista…

Niin paljon, että monet ryhmät ovat väittäneet, että “sähköposti on kuollut!” Tämä ei voinut olla kauempana totuudesta.

Lukemattomien tutkimusten mukaan sähköpostimarkkinointi on edelleen tehokkaampaa houkutella ja kääntää käyttäjiä kuin mikään olemassa oleva sosiaalisen median kanava.

Itse asiassa jotkut tutkimukset ovat osoittaneet, että sähköpostikampanjat ovat 7X tehokkaampi tuottaa myyntiä enemmän kuin Twitter, Facebook ja LinkedIn… yhdessä.

Mutta siinä on ongelma …

Useimmilla omistajilla on paljon huolta. Onko sähköpostimarkkinointikampanja luettelon kärjessä? Useimmilla pienyritysten omistajilla on niin monia muita asioita huolestuttavaa, että sähköpostimarkkinointi näyttää ylivoimaiselta.

Tulla sisään: sähköpostimarkkinointipalvelut.

Kun sinulla on oikeat työkalut, sähköpostimarkkinointi on oikeastaan ​​aika yksinkertaista. Auttaa sinua löytämään oikean sähköpostimarkkinointipalvelun liiketoiminta – olemme laatineet luettelon seitsemästä suosittelupalveluntarjoajastamme, jotka auttavat sinua toteuttamaan villin kannattavia sähköpostikampanjoita nopeasti..

Contents

TLDR;

Pysyvä yhteyshenkilö on valinta parhaamme markkinoiden parhaaksi sähköpostimarkkinointipalveluksi. Tarjoaa upeita edistyneitä ominaisuuksia, loistavaa asiakastukea, GDPR-yhteensopivia tietosuojaa ja skaalautuvaa hinnoittelua – Constant Contact on loistava valinta ympäri maailmaa.

60 päivän ilmaisella kokeilukerralla on järkevää aloittaa ohjelmiston kanssa nähdäksesi, pidätkö siitä.

Jos et – nämä markkinat ovat täynnä loistavia sähköpostipalveluita ja toiseksi korkeammalle aktiiviselle kampanjallemme on ilmainen kokeilu myös.

1. Jatkuva yhteyshenkilö

(Paras vaihtoehto pienille yrityksille)

Avaintiedot
 • Mahtava asiakastuki
 • Pitkä ilmainen kokeilu
 • Taloudelliset hinnat

PLUSSAT

 60 päivän ilmainen kokeilu
Suuri asiakastuki
 Runsaasti edistyneitä ominaisuuksia
 Edullinen hinnoittelu, joka sopii yrityksellesi

HAITTOJA

 Jyrkkä oppimiskäyrä
Ei A / B-testausta (tämä on alustan suurin ongelma)

Lyömättömän 60 päivän ilmaisen kokeiluversion avulla Constant Contact tarjoaa joitain näistä kestävimmät ja intuitiivisimmat sähköpostimarkkinointipalvelut liiketoiminnassa.

Live chatin, sähköpostituen ja puhelinpalvelun avulla heidän asiakastuensa ylittää teollisuusstandardin ja varmistaa, että sinulla on kaikki tarvitsemasi työkalut heidän palvelunsa onnistumiseksi (mikä on tärkeää, koska sähköpostimarkkinointiohjelmistojen oppimiskäyrä voi olla aika jyrkkä).

Erinomaisen tuen lisäksi Constant Contact tarjoaa lukuisia ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten mahdollisuus ajoittaa tapahtumia kojetaululta, luoda ladattavia kuponkeja ja lähettää yhteystietoja tietokantaan monilla erilaisilla menetelmillä..

jatkuva kosketusnäyttö

Sisäinen katsaus Pysyvien kontaktien hallintapaneeliin, ajoitetut kampanjat -välilehti.

Kaiken kaikkiaan se on erinomainen, käyttäjäystävällinen palvelu, joka sopii kaikenlaisiin pienyritysten omistajille.

Kenen pitäisi käyttää sitä?

Pysyvä yhteyshenkilö on paras sähköpostimarkkinointiohjelmisto pienyritysten omistajille, jotka tarvitsevat vähän aikaa ohjelmiston oppimiseen. Valmistuttuaan se on tehokas sähköpostimarkkinointityökalu, joka auttaa myös monissa muissa tehtävissä.

Hinnoittelu ja ominaisuudet

Tämä ohjelmisto tarjoaa heidän palvelujaan kerroksittain sähköpostiluettelosi koon perusteella. Myös näillä tasoilla on kaksi vaihtoehtoa, jotka esitetään alla.

Miksi valita “Plus” -versio? No, jos tarvitset jotain seuraavista lisäominaisuuksista: automatisoitu sähköpostitervetulossarja, automatisoitu sähköpostikäyttäytymissarja, RSVP, aihepiirin A / B-testaus, dynaaminen sisältö, käyttäjät, tapahtumamarkkinointi, kyselyt, kyselyt, kupongit, online-lahjoitukset ja uudet asiakaskonsultointi.

Palvelun tosiasiallinen hinnoittelu perustuu siihen, kuinka monta sähköpostiyhteyttä sinulla on. Nämä hinnat alkavat ilmaisen kokeilusi jälkeen ja perustuvat kuukausimaksuun … niin se on todennäköisesti sen arvoista. Constant Contact tarjoaa 10% alennuksen 6 kuukauden ostoksille ja 15% alennuksen 12 kuukauden ostoksille.

2. Aktiivinen kampanja

(Paras logiikkapohjainen sähköpostimarkkinointityökalu)

Avaintiedot
 • Ei tyyris
 • Valtava määrä ominaisuuksia
 • Ammatillinen apu

PLUSSAT

 Edullinen hinnoittelu
Runsaasti luetteloa ominaisuuksista ja integraatioista
 Päivämääräiset kampanjat
 Upeat A / B-testaustyökalut
Useimmat logiikkaan perustuvat toiminnot

HAITTOJA

 14 päivän kokeilu (liian lyhyt)
 Ei (ilmainen) puhelintuen kautta

Huolimatta heikosta ilmaisesta kokeilusta (vain 14 päivää), ActiveCampaign on saanut aikaan merkittävän osan ESP (sähköpostipalveluntarjoaja) -teollisuudesta itselleen kattavilla markkinointivaihtoehdoillaan ja poikkeuksellisen ominaisuuksiltaan monipuolisella alustallaan.

liian monta-sähköpostitRunsaasti jaettua testausta, ajoitusta ja automaattivastaajavaihtoehtoja, ActiveCampaign toimittaa kaiken tarvitsemasi (ja sitten joitain) luodaksesi tehokkaita ja kannattavia sähköpostikampanjoita. Heidän palvelu on räätälöity erityisesti yritysomistajille, jotka etsivät yksitellen tukea ja konsultoivat heidän sähköpostiliiketoimintansa kasvua varten.

Vaikka he eivät tarjoa puhelintukea, 65 dollarilla voit istua 30 minuutin ajan yhden heidän sähköpostimarkkinoinnin asiantuntijansa kanssa saadaksesi vastauksen kaikkiin polttaviin kysymyksiisi. Ei ole väliä, jos yrität ymmärtää heidän palveluaan tai haluatko vain neuvoja seuraavan kampanjasi napsautussuhteen parantamiseksi, olet ottanut ActiveCampaignin mukaan.

(Huomaa: Tätä maksua ei sovelleta henkilöihin, jotka ovat ostaneet korkeamman tason tilauksen.).

Jos olet Chicagon alueella, voit jopa perustaa henkilökohtaisen tapaamisen asiantuntijoidensa kanssa saadaksesi apua yrityksesi sähköpostimarkkinointipuolen kasvattamiseen.

Lisäksi vain 9 dollaria / kk 500 tilaajalle, ActiveCampaign on yksi markkinoiden edullisimmista sähköpostimarkkinoinnin tarjoajista – Varsinkin kun otat huomioon kaikki ominaisuudet ja tuki, joihin sinulla on käyttöoikeus. Jos aiot kerätä asiakastietoja ja saada palautetta tilaajiltasi (minkä sinun pitäisi olla), ActiveCampaign tarjoaa myös integroinnin Survey Monkey -ohjelmaan, joka on ilmainen jopa 250 tilaajalle.

Voi, ja voit jopa lähettää päiväyspohjaisia ​​sähköposteja, jotta voit suunnitella ennakkoon myynti-ilmoituksia tai toivottaa asiakkaillesi hyvää syntymäpäivää!

Kaiken kaikkiaan ActiveCampaign tarjoaa vankan sähköpostimarkkinointipalvelun aloittelijoille sopivalla hinnalla ja runsaasti tukivaihtoehtoja, jotka varmasti miellyttävät kaikkia yrityksen omistajia riippumatta heidän luettelon koosta tai tarpeista.

Kenen pitäisi käyttää sitä?

ActiveCampaign on tarkoitettu yrityskäyttäjille, jotka haluavat tehdä erityisiä sähköpostimarkkinointipäätöksiä asiakkaan tiettyjen toimien perusteella. Vastuuvapauslauseke: Tämä ohjelmisto on aivan liian paljon monille pienyritysten omistajille.

Eräs meistä haluaa, että tietopohjaiset päätökset ovat mahdollisimman täsmällisiä. Jos olet tyypin A persoonallisuus, tämä on sinun valintasi.

Hinnoittelu ja ominaisuudet

ActiveCampaign tarjoaa neljä palvelutasoa ja hinnoittelun määrää sähköpostiluettelo.

Neljä tasoa ovat seuraavat:

Hinnoittelutasot perustuvat sähköpostiluettelossasi olevien yhteystietojen määrään. Seuraava hinnoittelu on kuukausikorkoja, jos maksetaan vuosittain. Ne ovat melko vähän korkeampia, jos maksat kuukausittain. Jos sinulla on sähköpostiluettelo yli 100 000 yhteystietoa, ota yhteyttä yritykseen asettaaksesi räätälöity hinnoittelu.

3. MailChimp

(Paras aloittelijoiden sähköpostimarkkinointiohjelmisto)

Avaintiedot
 • Hyvin taloudellinen
 • Ilmainen kokeilu
 • Valtava määrä ominaisuuksia

PLUSSAT

 Palvelun ilmainen käyttö jopa 2 000 tilaajalle
Intuitiivinen ja helppo käyttää
 Paljon hienoja ominaisuuksia maksaville asiakkaille

HAITTOJA

 Ei automaattivastaajata tai segmentointia ilmaisille asiakkaille
Ei suoraa puhelua

verkkokaupan ja-email-asetuksetEi budjettia? Ei ongelmaa!

Toisin kuin monet muut sähköpostipalveluntarjoajat, MailChimp ei tarjoa vain ilmaista kokeiluversiota, vaan tarjoaa palvelunsa täysin ilmainen henkilöille, joiden sähköpostilistat ovat alle 2000 tilaajaa joiden on lähetettävä vähemmän kuin 12 000 sähköpostia kuukaudessa (yhteensä 6 ainutlaatuista sähköpostia, jos lähetät koko luetteloosi).

Kun olet valmistunut yli 2000 tilaajasta, MailChimp tarjoaa myös runsaasti fantastisia maksettuja paketteja (joiden hinta riippuu tilaajien lukumäärästä).

MailChimp tarjoaa myös live-chat- ja sähköpostitukea asiakkailleen (mutta ei puhelutukea) ja on vankka ja monipuolinen alusta, joka on ihanteellinen yrityksille kaikilla markkinarakoilla ja kaikenkokoisilla. Mailchimpillä on myös todella helppokäyttöisiä integrointeja WordPress-isännöimiin sivustoihin.

Kenen pitäisi käyttää sitä?

MailChimp on tarkoitettu meille, jotka haluavat jotain mahdollisimman yksinkertaista. Ohjelmisto on upea yritysten omistajille, joiden budjetti elää pienillä sähköpostilistoilla, jotka haluavat jotain helppokäyttöistä.

Hinnoittelu ja ominaisuudet

Hinnoittelu MailChimpille on hiukan monimutkaisempi kuin kaksi ensimmäistä tarkistettua vaihtoehtoa. Heillä on siisti hinnoittelulaskin laskeaksesi kuinka paljon sinulta veloitetaan kuukausittain heidän verkkosivuillaan.

Hinnoittelu lasketaan kolmen suunnitelman perusteella ja kuinka suuri sähköpostiluettelosi on. On olemassa kolme erityyppistä suunnitelmaa, jotka tarjoavat erilaisia ​​etuja. Vapaa suunnitelma antaa sinulle vain 2 000 tilaajaa.

Pro- ja Grow-suunnitelmien mukana tulee molemmat kuukausikustannukset. Ne ovat samat kuukausikustannukset, kun Pro-suunnitelmaan on lisätty 199 dollarin tilaus. Kun nouset 200-500 tilaajaa 5000 käyttäjän jälkeen, hinta nousee noin 5 dollarista 10 dollariin hyppyä kohti.

4. Automizy

(Paras SMB-vaihtoehto)

Avaintiedot
 • Minkä kokoisille yrityksille tahansa
 • Hyvin tavoitettavissa oleva käyttöliittymä
 • Ystävällinen asiakaspalvelu
 • Käyttäjäystävällinen automaation rakentaja

PLUSSAT

 Erilaisia ​​sähköpostimuotoja rakennetaan
 Aiherivin testausominaisuus
 Ilmaisia ​​demoja

HAITTOJA

 Ei aloitussivuja lyijyn luomiseen
Rajoitetut sähköpostimallit

Sähköpostin sisällöstä riippumatta yritykset kamppailevat usein niiden luetteloissa olevien kanssa, jotka todella avaavat sisällön. Automizy on sähköpostimarkkinointiohjelmisto, joka auttaa käyttäjiä lisäämään sähköpostien avoimia hintoja.

Tämä ohjelmisto tarjoaa erilaisia ​​sähköpostimarkkinointityökaluja sekä hyödyllisiä ominaisuuksia, joiden tarkoituksena on auttaa sinua saamaan sähköpostisisältösi useamman silmän eteen. Vaikka useimmilla ihmisillä on melko täynnä postilaatikoita, Automizyn on osoitettu lisäävän avoimia hintoja yli 33%.

Automaattisen sähköpostin uudelleenlähetysominaisuuden kautta Automizy lähettää sähköposteja, joita ei ole vielä avattu, antaen sisällöllesi uuden mahdollisuuden nähdä. Palvelu ottaa myös huomioon sähköpostin sävyn ja käytön varmistaen, että se lähetetään oikeaan aikaan, antaen sille parhaat mahdollisuudet avautua.

Kenen pitäisi käyttää sitä?

Automizy sopii mainiosti niille, jotka ovat vasta aloittamassa sähköpostimarkkinoinnissa tai haluavat automatisoida ja vahvistaa nykyisiä kampanjoitaan. Se on erittäin yksinkertainen sähköpostimarkkinointityökalu, joka tarjoaa käyttäjäystävällisen järjestelmän sekä reagoivan ja hyödyllisen asiakaspalvelun.

Hinnoittelu ja ominaisuudet

Kuten edellä mainittiin, ominaisuuksien kohokohtia ovat järjestelmä, joka lähettää automaattisesti sähköpostiviestit uudelleen niille, jotka eivät avautuneet, sekä sähköpostisegmentit, jotka lähettävät laserille kohdistettuja sähköposteja tilaajillesi..

Kuitenkin. Paras ominaisuus on Subject Line Tester, joka auttaa pistettämään aiheet ennen lähettämistä. Oikean aihepiirin omistaminen on valtava tekijä kiinnittäessäsi asiakkaasi huomioita ja saaden heidät avaamaan sisältösi.

Automizyn hinnoittelujärjestelmä perustuu aktiivisten tilaajien määrään sähköpostiluettelossasi. Kuten alla nähdään, sinua veloitetaan vain tilaajaluettelon mukaan. Määrästä riippumatta jokaisella käyttäjällä on pääsy kaikkiin käytettävissä oleviin ominaisuuksiin, mukaan lukien täydet asiakaspalvelukokemukset.

5. HubSpot

(Paras yritysvaihtoehto)

Avaintiedot
 • Kaiken kaikkiaan hieno ohjelmisto
 • Joukko ominaisuuksia
 • Erittäin hyvä asiakaspalvelu

PLUSSAT

Palkittu asiakastuki
Intuitiiviset työkalut, jotka ovat järkeviä
Sisältää kaiken mitä markkinointiohjelmistossa voi koskaan toivoa

HAITTOJA

 Kallis mittakaavassa
Paljon muita asioita tapahtuu sähköpostimarkkinoinnin lisäksi

HubSpot on erilainen eläin sähköpostimarkkinoinnissa. Jos et ole koskaan työskennellyt millään sähköpostimarkkinointiohjelmistolla, tämä saattaa olla monimutkainen. Sillä on syy – voit tehdä HubSpotissa enemmän kuin muissa ohjelmissa. Yrityksesi kasvaessa voit tehdä melko paljon mitä haluat HubSpotissa. Se vie vain hetken selvittää, koska voit tehdä niin paljon. Onneksi jos tiedät mitä haluat tehdä, voit kysyä vain asiakastukitiimiltä.

HubSpot ei ole vain sähköpostimarkkinointiympäristö. Kun käytät sähköpostimarkkinointipalvelua, alat käyttää HubSpot Marketing Hubia. Täällä asuu yli 50 000 käyttäjää 100 maassa, ja palvelut vaihtelevat ilmaiseksi 800 dollariin kuukaudessa tuhansiin ja tuhansiin dollareihin. Kaikki riippuu siitä, mitä haluat tehdä.

Aivan kuten kaikki muut sähköpostimarkkinointipalvelut, voit luoda merkkituotteita sisältäviä sähköpostiviestejä, jotka näyttävät hyvältä vetämällä ja pudottamalla. Jos tämä on kaikki mitä tarvitset, kannattaa ehkä etsiä muualta, koska HubSpot tarjoaa paljon enemmän. Joskus tämä voi olla ylivoimaista, kun taas toisinaan se voi olla todella mahtavaa.

HubSpot-sähköpostimarkkinointi on tiukasti sähköpostimarkkinointipalveluiden premium-osassa. Itse sähköpostimarkkinointipalvelu on 200 dollaria kuukaudessa ja luettelon sähköpostikustannukset ovat huikeat. Saat kuitenkin lukuisia erittäin hienostuneita ominaisuuksia.

Hubspot Email Marketing hallitsee kojetaulua

Kun verrataan HubSpotin markkinointiominaisuuksien laajaa saatavuutta muihin sähköpostimarkkinointipalveluihin, se ei todellakaan ole kilpailu. HubSpotilla on eniten. Asia on, että muut tämän luettelon palvelut ovat puhtaita sähköpostimarkkinointipalveluita, kun taas HubSpot on yleinen markkinointiohjelmisto. Monet muut ohjelmistot voivat tarjota samanlaisen arvon vähemmän rahalla tiukasti sähköpostimarkkinoinnissa.

HubSpot-osa, joka todella erottuu kilpailusta kaikkien muiden saatavilla olevien markkinointikanavien lisäksi, on sen työnkulkuominaisuuden hienostuneisuus. Tätä HubSpot kutsuu automatisointiominaisuudeksi, ja voit tehdä melko paljon mitä haluat. Se on myös melko yksinkertainen käyttää.

Tällöin all-in-one-markkinointipalvelun käytön lisäarvo tulee peliin. Voit yhdistää sähköpostimarkkinoinnin työnkulut kaikkiin muihin HubSpot-ekosysteemisi työnkulkuihin. Haluatko yhdistää sähköpostimarkkinointikanavan myyntikampanjaan? Se on ehdottomasti mahdollista.

HubSpot on yksi markkinoiden tehokkaimmista markkinointijärjestelmistä nykyään, ja se on sen arvoista, jos sinulla on valtava markkinointibudjetti.

Kenen pitäisi käyttää sitä?

HubSpot on fantastinen monipuolinen markkinointipalvelu. Kokonaisuutena se on rehellisesti luultavasti paras markkinointipalvelu. HubSpot-käyttäjät on tarkoitettu yrityksille, jotka ovat valmiita skaalaamaan rahaa kädessä. HubSpot on tarkoitettu vakaville yrityksille, jotka haluavat automatisoida ja hallita täydellisesti markkinointiekosysteeminsä.

Hinnoittelu ja ominaisuudet

HubSpot-hinnoittelu voi olla hieman hämmentävä, koska palvelu ei ole vain sähköpostimarkkinointia. Markkinointikeskuksessa on erilaisia ​​hinnoittelutasoja ominaisuuksille, samoin kuin sähköpostiluettelosi hinnankorotus. Siellä on myös jyrkkä luettelo ominaisuuksista, joita voit lisätä kustannuksin, kuten lisätä ylimääräisiä käyttäjiä. Kaikki alla olevat hinnat ovat kuukausittain.

6. MailerLite

(Suoraviivaisin)

Avaintiedot
 • Kaikkien suunnitelmien perusominaisuudet
 • Erittäin käyttäjäystävällinen
 • Sivun toimittaja mukana

PLUSSAT

 Palvelun ilmainen käyttö 1000 tilaajalle asti
Erittäin helppo käyttää ja suoraviivaista
 Aloitussivun toimittaja
 Useita lisäominaisuuksia ilmaisessa suunnitelmassa

HAITTOJA

 Puuttuvat lisäominaisuudet, jotka muilla ohjelmistoilla on
Ei puhelintukea

verkkokaupan ja-email-asetuksetSekaannuksen ja henkisen kulumisen välttäminen on yrittäjyyden menestyksen aliarvioitu osa. Monet menestyneet yrittäjät tietävät vain mihin keskittyä ja ovat tärkeä teema massiivisten yrittäjien vinkkejä menestykseen. MailerLiten avulla päätetään keskittyä sähköpostimarkkinoinnin tärkeisiin näkökohtiin.

MailerLite sisältää jopa 1000 käyttäjän ilmaisen suunnitelman, jossa on rajoitetusti ominaisuuksia. Onneksi niiden sisältämät ominaisuudet ovat joitain hyödyllisempiä. Sähköpostimarkkinointiin siirtyminen MailerLiten avulla on helppoa, koska voit testata sitä niin kauan kuin haluat pienemmällä sähköpostiluettelolla.

Yksi näkökohta, johon on kiinnitettävä huomiota kaikissa sähköpostimarkkinointiohjelmissa, on kyky luoda aloitussivuja. MailerLite on yksi parhaista aloitussivun toimittajista olemme nähneet, että se on yksinkertainen ja helppo käyttää.

Kenen pitäisi käyttää sitä?

Tyyppi henkilö, jonka pitäisi käyttää MailerLiteä, on joku, joka tarkastelee useimpia sähköpostimarkkinointiohjelmistoja ja on kuin ”Woah, liian paljon tavaraa on tekeillä!”

MailerLite on sähköpostimarkkinointiohjelmisto, joka on suunniteltu poistamaan monimutkaisuuden luominen ja lähettäminen ammatillinen sähköposti kampanjoita. Se on ihanteellinen pienyritysten omistajille, bloggaajille, kirjailijoille, taiteilijoille, äitiyrittäjille ja yrittäjille, jotka haluavat suuren sähköpostityökalun kaikki edut ilman mitään muuta kohinaa taustalla.

Tämä ei ole henkilötyyppille, joka haluaa valtavan kattavan raportoinnin tai monimutkaisen automaation. Jos olet vasta aloittamassa tai omistamassa pienyritystä, ei aina ole realistista löytää aikaa suunnitella kampanjoita, jotka perustuvat suureen tietomäärään tai voimakkaaseen automatisointiin.

Hinnoittelu ja ominaisuudet

Yksi parhaimmista asioista MailerLiten suhteen on, että se tarjoaa laajan ”Forever Free” -suunnitelman, jos sinulla on alle 1000 tilaajaa. Tämä suunnitelma sisältää edistyneitä ominaisuuksia, kuten automaation työnkulut, sulautetut sähköpostitutkimukset, segmentointi, koodaus, aloitussivut, ponnahdusikkunat ja lomakkeet.

mailerlite-kuvan optimointityökalu

Kaikissa heidän suunnitelmissaan on 24/7-asiakastuki, ja 100% oikeita ihmisiä vastaa sinulle. Yksi ilmainen ominaisuus, joka todella erottuu, on heidän A / B-testauksensa. Sinun on yleensä alkaa maksaa käyttääksesi sitä useimmissa palveluissa.

MailerLite on suunniteltu tarjoamaan sähköpostimarkkinointipalvelu, joka antaa käyttäjilleen juuri sen, mitä he tarvitsevat menestyäkseen. Tämä tarkoittaa, että se ei tarjoa hulluja ja edistyneitä ominaisuuksia, joita muut postittajat tarjoavat. MailerLite tarjoaa kuitenkin edelleen laajan valikoiman erittäin hyödyllisiä ominaisuuksia ja työkaluja.

mailerlite-automaatiotoiminto

Kategoria ominaisuudet
Luo kampanjoita Vedä ja pudota -editori, Rich Text Editor, mukautettu HTML-editori, uutiskirjepohjat, verkkokauppakampanjat
Kasvata tilaajaluetteloa Laskeutumissivut, ponnahdusikkunat, sulautetut lomakkeet, tilaajien hallinta
Lähetä oikea viesti Sähköpostiautomaatio, koodaus, mukauttaminen, segmentointi, mainos ponnahdusikkunat
Optimoi kampanjat A / B-jakotestaus, aikavyöhykkeen toimitus, automaattinen uudelleenlähettäminen, RSS-kampanjat
Seuraa tuloksia Kampanjaraportit, tutkimukset, napsautuskartat avautuvat sijainnin mukaan
Kytkeä Integroinnit, kehittäjäliittymä
Lisää Käyttäjän oikeudet, iPad-tilaussovellus, premium-tuki, omistettu IP, mukautettu aloitussivun suunnittelu, mukautettu sähköpostimalli

MailerLite pitää hinnoittelurakenteensa yksinkertaisena. Se on toinen ohjelmisto, jonka maksat luettelossasi olevien tilaajien lukumäärän mukaan. Hinnoittelurakenne skaalautuu järkevällä tavalla ilman oudon määrien hyppyä.

7. Aweber

(Paras asiakastuki)

Avaintiedot
 • Ilmainen kokeilu
 • Erinomainen asiakaspalvelu
 • Upea ohjelmisto aloittelijoille

PLUSSAT

 30 päivän ilmainen kokeilu
A / B-testaus käytettävissä (Yay!)
 Täyden palvelun asiakastuki
 Kattava tietokanta, joka auttaa sinua aloittamisessa ja mahdollisten ongelmien vianmäärityksessä.

HAITTOJA

 Sinun on otettava yhteyttä yritykseen saadaksesi tarjous palveluista, jotka ylittävät 25 000 tilaajaa (todella kaverit?)
Hintatasoisampi kuin jotkut heidän vahvemmista kilpailijoistaan.

AWeberillä saat saat ensimmäiset 30 päivää ilmaiseksi jonka jälkeen maksat vähintään 19 dollaria kuukaudessa (enintään 500 tilaajan luettelosta).

Missä AWeber todella erottaa itsensä kilpailusta, on sen täyden palvelun asiakastuki antaa sinulle pääsyn kokenut tukihenkilöstö päivystykseen jokaisena vuonna vuoden ajan (puhumattakaan chat / sähköpostituki vähemmän kiireellisissä asioissa).

Toisin kuin jatkuva yhteyshenkilö, Aweber tarjoaa A / B-testausta kaikille asiakkaille jotta voit helposti määrittää eri kampanjoidesi tehokkuuden ja ne tarjoavat reagoivia sähköpostimalleja, jotta sähköpostisi näyttävät (ja toimivat) kauniisti riippumatta siitä, mitä laitetta yleisösi käyttää niiden tarkastelemiseen.

Aweber ab -testaus kojelautaan

AWeber tekee A / B-testauksen helpoksi jopa kokemattomalle markkinoijalle.

Vaikka kojetaulu on melko intuitiivinen ja helppo käyttää, Palvelun mukana tulee jyrkkä oppimiskäyrä ja se voi tuntua ylivoimaiselta aloittelijamarkkinoijalle. Onneksi valtava tietokanta ja runsaasti oppaita, webinaareja ja ilmaisia ​​koulutusmoduuleja kuka tahansa voi hallita Aweberin vivahteet suhteellisen lyhyessä ajassa..

Tärkein kiistani AWeberin kanssa on se ne maksavat a erä enemmän kuin monet heidän kilpailijoistaan ja jos sinulla on suuri sähköpostiyleisö (yli 25 000 tilaajaa), sinun on otettava suoraan yhteyttä yritykseen saadaksesi tarjous heidän palveluistaan.

Aweber on silti erinomainen palvelu, joka tarjoaa lukuisia ominaisuuksia ja lukemattomia menetelmiä markkinoinnin optimoimiseksi ja sähköpostilistan muuttamiseksi käteistä painokoneeksi.

Kenen pitäisi käyttää sitä?

Aweber on loistava sähköpostimarkkinointipalvelu. Jokainen, joka voi pitää yllä olevista vaihtoehdoista, saattaa suosia Aweberiä, koska he ovat rakentaneet loistavan palvelun läpi ja läpi. He eivät erotu olevansa kaikkein paras asiakastuen lisäksi, mutta he ovat hyviä kaikilla sähköpostimarkkinoinnin osa-alueilla.

Hinnoittelu ja ominaisuudet

Tämä hinnoittelumalli ei ole halvin, mutta on ylivoimaisesti yksinkertaisin. Koko teollisuudelleni ominainen vahvuus on kuinka hinnoittelu tapahtuu. Miksi sen on oltava niin hämmentävä? Aweber ratkaisi sen. Heillä on yhden tyyppinen suunnitelma ja se kasvaa tilaajaluettelon koon mukaan.

Tässä on mitä saat: rajoittamaton määrä sähköposteja, automaatio, segmentointi, analytiikka, asiakasratkaisut, rekisteröintilomakkeet, integroinnit, kuvien isännöinti, 6 000+ varastossa kuvaa, 700+ mallipohjaa ja koulutusresurssit.

Hinnoittelu näkyy alla kuukausittain. Ne tarjoavat alennuksia myös neljännesvuosittain ja vuosittain.

8. GetResponse

(Intuitiivisin vaihtoehto)

Avaintiedot
 • Ilmainen 30 päivän kokeiluversio
 • Erinomainen asiakastuki
 • Intuitiiviset ominaisuudet

PLUSSAT

A / B-testi kampanjan tehokkuuden optimoimiseksi
 Runsaat oppaat ja resurssit, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun
 Ajastintoiminto, joka optimoi napsautussuhteet ja aukaisut

HAITTOJA

 Ei tapahtumien hallintatyökaluja

Kuten komedia, ajoitus on kaikki kun kyse on sähköpostimarkkinointikampanjoidesi onnistuneesta toteuttamisesta. Kun keskimääräinen toimistotyöntekijä saa yli 120 sähköpostia päivittäin, markkinointiviestisi on helppo eksyä tilaajan postilaatikoiden kaaokseen – Jos et lähetä niitä oikeaan aikaan.

Onneksi GetResponse tarjoaa ainutlaatuisen ajoitusominaisuuden, joka tekee kaiken raskaan nostamisen puolestasi ja auttaa sinua määrittämään tarkalleen milloin sinun pitäisi lähettää sähköposteja luetteloosi korkeimman avoimuuden, napsautussuhteen ja muuntoprosentin luomiseksi.

getresponse intelligence-kojetaulu

GetResponse-hallintapaneelini sisältää kaikenlaisia ​​”älykkyyttä” ja raportointiominaisuuksia, jotka kertovat minulle parhaan vuorokaudenajan sähköpostien lähettämiselle.

Kuten muidenkin tässä luettelossa mainittujen yritysten kanssa, GetResponse tarjoaa 30 päivän ilmaisen kokeilujakson uusille asiakkaille ja premium-suunnitelmat alkavat vain 15 dollarista 1000 tilaajalle. Yhtiö tarjoaa kattava ja tehokas asiakastuki sähköpostin, chatin ja puhelimen kautta, ja se on rakentanut maineen alalla yhtenä markkinoiden helpoimmista ja aloittelijoimmista ystävällisistä palveluista.

GetResponsen tärkein haittapuoli on se heillä ei ole minkäänlaisia ​​tapahtumien hallintatyökaluja. Joten jos sinulla on perinteinen tiili- ja laastiliiketoiminta, tarvitset toisen sähköpostiohjelmiston käsitelläksesi tätä yritystäsi.

Tämän yhden pienen numeron ulkopuolella, GetResponse tarjoaa erinomaisen työkalusarjan, joka toimii kaikilla toimialoilla ja vastaa niin aloittelijoille kuin veteraanien sähköpostimarkkinoijillekin..

Kenen pitäisi käyttää sitä?

Jos etsit sähköpostimarkkinointiohjelmistoa, joka on juuri sellainen, kuin käytät sitä, käytä GetResponse. Löysin itseni selvittämään ominaisuudet hieman nopeammin GetResponse-sivustolla.

Hinnoittelu ja ominaisuudet

Toisen hinnoittelurakenteen, joka on kaikkialla paikassa, tarjoaa GetResponse. Hinnoittelu on kilpailukykyistä ja ne tarjoavat neljä erilaista ominaisuustasoa.

Hinnoittelu perustuu jokaiseen tasoon ja on kytketty tilaajien määrään.

9. SendinBlue

(Paras pienille budjeteille, joissa on massiiviset luettelot)

Avaintiedot
 • Vapaa suunnitelma
 • integraatiot
 • Ennakkomaksuja sähköpostitse

PLUSSAT

 Suora hinnoittelumalli
 Kustannussäästö suurille sähköpostilistoille

HAITTOJA

 Jos lähetät paljon sähköposteja, tämä ei ole oikea palvelu sinulle

email-hosting-palveluSendinBlue on vuonna 2012 perustettu ranskalainen sähköpostimarkkinointiyritys. Sähköpostimarkkinointiohjelmistoteollisuuden uudempana toimijana he ovat loihtaneet mukavan asiakaskunnan, 50 000 käyttäjää..

He todella erottuivat hinnoittelurakenteestaan. Sen sijaan, että perustanee hintaa sähköpostiluettelosi kokoon, he päättivät perustaa sen ominaisuuksiin ja kuukausittain lähetettävien sähköpostien määrään..

Kiinteällä ilmaisella vaihtoehdolla, joka ei vanhene – SendinBlue-kokeilu on helppoa ja kivutonta.

Ne tarjoavat myös useita integraatioita muiden ohjelmistojen kanssa. Lisäominaisuudet, jotka avautuvat korkeamman hinnoittelun tasoilla, ovat mukavia ja saavat huomattavan alennuksen muihin palveluihin verrattuna, jos sinulla on laaja tilaajaluettelo.

Kenen pitäisi käyttää sitä?

Jos minulla olisi 100 000 tilaajaa sähköpostiluettelossani, mutta en halua maksaa tuhansia ja tuhansia dollareita vuodessa, käyttäisin SendInBluea.

Hinnoittelu ja ominaisuudet

Rakastan SendInBlue: n hinnoittelurakennetta. Siihen ei edes sisällytetä luettelon kokoa, ja heidän ilmainen suunnitelmansa menee pitkälle. Tutustu viiteen eri tasoon ja niiden kuukausittaiseen hinnoitteluun:

10. ConvertKit

(Helpoin automatisoinnin työnkulku)

Avaintiedot
 • Intuitiivinen rakentaja
 • Lisäominaisuudet
 • Aloitussivun toimittaja

PLUSSAT

 Helppo automatisoinnin työnkulut
Visuaalinen rakentaja
 Edistyneet työkalut

HAITTOJA

 Hintaa kuin kilpailijat
 Visual Builder ei ole yhtä suuri kuin muut

email-hosting-vektorinConvertKitillä on älykäs markkinointitaktiikka. He käyttivät pohjimmiltaan fantastista sähköpostimarkkinointiohjelmiston käsitettä ja saivat sen toimimaan erityisesti luojille. Se toimii fantastisesti ihmisille, jotka ovat vaikuttajia erilaisissa sosiaalisen median alustoilla ja joilla ei ole verkkosivustoa.

Niiden avulla voit määrittää aloitussivut ihmisten sähköpostiosoitteiden sieppaamiseksi ja siirtyäksesi suoraan sähköpostimarkkinointiin. Ne tarjoavat myös joitain parhaista tilaajien hallinta- ja sähköpostisegmentointitoiminnoista.

Kenen pitäisi käyttää sitä?

Ihmiset, jotka ovat luojaa YouTubessa tai muulla välineellä ja joilla ei ole verkkosivustoa aloittamiseen.

Hinnoittelu ja ominaisuudet

Pidän siitä, mikä ConvertKitissä on eniten, että kaikki ominaisuudet ovat käytettävissä. Ainoat tasot, jotka heillä on, perustuvat tilaajiin. Yli 5000 tilaajaa antaa sinun käyttää myös concierge-siirtymää.

ConvertKitin ominaisuuksia ovat: visuaaliset automaatiot, rajoittamaton muokattavissa olevat lomakkeet, rajoittamaton sähköpostin lähetys, tilaajamerkinnät, raportointi, integroinnit, sovellusliittymä sekä sähköposti- ja chat-tuki.

Nämä hinnat ovat kuukaudessa maksamalla kuukausittain. He antavat sinulle kaksi kuukautta ilmaiseksi, jos maksat vuosittain.

Muutamia päättäviä ajatuksia

Sähköpostimarkkinointi on kehittynyt valtavasti viimeisen puolen vuosikymmenen aikana ja siitä on tullut nopeasti yksi tärkeimmistä tulontekijöistä kaikilla toimialoilla..

Huolimatta joihinkin päinvastaisuuksiin, sähköposti ei ole kaukana kuolemasta ja on kaikkien tilastojen ja asiantuntijoiden ennusteiden mukaan oikeasti saamassa pito markkinointimenetelmänä, mikä tekee entistä tärkeämmäksi, että sinulla on oikeat järjestelmät käytössä varmistaaksesi, että et jätä rahaa pöydälle.

Mutta kuten useimmissa yritystoimintaan liittyvissä asioissa, oikeiden työkalujen hankkiminen on vain puoli taistelua. Ota aikaa kouluttaaksesi itsesi alan parhaista käytännöistä ja ”kasvun hakkereista”, älä unohda runsasta koulutusmoduulia ja tietoa, jota useimmat ESP: t tarjoavat..

Pienellä markkinointitaidolla ja yhdellä tässä oppaassa jaetulla työkalulla pääset kilpailuihin nopeasti ja pystyt muuttamaan sähköpostiluettelosi vaniljatietokannasta laihaksi, tarkoittaa voittoa tuottavaa konetta.

Tärkeä muistiinpano: Jos lähetät PALJON sähköpostia, vältä halpojen verkkoisäntöjen käyttöä. He sijoittavat usein liian monia muita sivustoja samalle palvelimelle, mikä voi vahingoittaa sähköpostin toimitusta ja laukaista roskapostin ja tietojenkalastelusuodattimia.

Jos massaviestit ovat osa yritystäsi, sijoita sitten korkealaatuiseen web-palveluntarjoajaan. Tutustu kotisivullamme julkaistuihin web-hosting-arvosteluihin ja -analyyseihin nähdäksesi parhaat vaihtoehdot.

Related: Löydä tietojenkalasteluverkkosivustot Web Analyticsin avulla

FAQ

K: Kuinka voin perustaa sähköpostimarkkinointiyrityksen?

V: Ensimmäinen askel on löytää sähköpostimarkkinointiohjelmistotoimittaja. Suosikki suosituksemme on jatkuva yhteyshenkilö, mutta on myös paljon muita vaihtoehtoja, kuten MailChimp ja Active Campaign.

K: Kuinka voin tehdä sähköpostimarkkinointia ilmaiseksi?

V: Lähes jokainen sähköpostimarkkinointiohjelmistojen tarjoaja tarjoaa ilmaisia ​​kokeiluversioita. Pisin ilmainen kokeilu, jonka olemme löytäneet, on 60 päivää Constant Contactista.

K: Mikä on paras joukkoviestinohjelmisto?

V: Jokainen sähköpostimarkkinointiohjelmisto tarjoaa ainutlaatuisia etuja ja etuja. Suosikki yleispalvelun sähköpostimarkkinointiohjelmistomme on Constant Contact.

K: Mikä automaattivastaaja on paras?

V: Jokainen käyttämäni automaattivastaaja toimii erinomaisesti kaikissa suurimmissa sähköpostimarkkinointiohjelmissa. Loogisin logiikkapohjainen on aktiivinen kampanja ja helpoin käyttää on MailChimp.

Mitä sähköpostimarkkinointipalvelua käytät tällä hetkellä? Mikä on suosikkisi? Oletko käyttänyt jotakin tämän luettelon palveluista? Kerro meille ajatuksesi ja palautteesi alla olevissa kommenteissa!

Saatat pitää myös:

 • Paras verkkosivustojen rakentaja
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author