De beste nettstedbyggerne (2020)

Dette er en hemmelighet de fleste utviklere ikke vil fortelle deg: nettstedbyggere er ikke boogeyman.

Hvorfor ikke? Tenk på det:

 • ☑️ Med en gjennomsnittlig kostnad per nettsteddesign på $ 2000 for individuelle utviklere, er en nettstedsbygger utrolig billig.
 • ☑️ Nettstedbyggerne har blitt bra. Veldig bra. (De kan takle omtrent hva du vil bygge.)
 • ☑️ Du kan ha et nettsted igang på mindre enn 30 minutter – uten detaljert kunnskap om WordPress, CSS eller HTML.

Selvfølgelig vil ikke noen gammel nettstedbygger gjøre det.

Derfor har jeg lagt de beste alternativene for byggherre av nettsteder nedenfor.

Konklusjonen vår? Wix er det beste alternativet.

Mer om det senere.

Hvis du vil vite hvorfor, kan du det heller hopp til varene eller les den neste delen for å finne ut hvordan vår vurderingsprosess så ut.

Contents

Hvordan vi anmeldte nettstedbyggere

Prosessen vår er enkel:

 • ☑️ Begrens alternativene til 15 av de mest populære nettstedbyggere
 • ☑️ Åpne en konto med hver nettstedsbygger og bygg faktisk et nettsted for å se hvor bra det fungerer
 • ☑️ Testing av hvert nettstedets lastehastighet

Da vi sammenliknet disse funksjonene og styrkene med prisen for nettstedbyggeren, kunne vi sammenstille en liste over nettstedbyggere som skulle passe alle som ønsker å komme i gang.

Dette er hva vi fant.

Topp nettstedbyggere for kanadiske småbedrifter

Full avsløring (og påminnelse): HostingCanada.org er et samfunnsstøttet forskningsnettsted, og vi kan tjene en liten provisjon når du kjøper en nettstedsbygger ved å bruke en av lenkene nedenfor. Din støtte er det som holder lysene på her i Ottawa, og det koster deg ingen ekstra kostnader (faktisk er det noen ganger en god rabatt). Jeg inkluderer kun nettstedbyggere som er superenkle å bruke, og som jeg personlig har brukt til mine egne nettsteder eller klienter i minst 12 måneder.

* Årlige priser (Ja, BoldGrid er så billig.)

1. Wix – Beste generelt

Enklest å bruke for full tilpasning

wix logo

Klikk og draÅrsaken til at Wix er vårt øverste valg er fordi det bor i en litt sprø sone for nettstedbyggere.

Ikke bare er det en dra-og-slipp-funksjonell nettstedsbygger – du kan også plassere ethvert element hvor som helst og gjør nesten hva du vil.

Ingen forhåndsinnstilte gitter eller noe sånt. Sa Wix vi kan la deg gjøre hva som helst – og så gjorde de det.

Wix driver mer enn 20 millioner nettsteder på internett i dag.

Sammenlignet med Squarespace, sammenligner de to byggherrene seg gunstig, og det er en stor del av befolkningen som faktisk vil være bedre egnet til å bruke Wix.

Wix er i utgangspunktet den ultra tilpassbare versjonen av Squarespace. Etter å ha sett Wix utvikle seg i løpet av de siste årene, gjør dets intuitive design og opplæringsprogrammer det til et solid valg for nye nettstedseiere.

Det gode

Det beste med Wix er mulighetene. De tilbyr brukerne verktøyene og kraften til å bygge hva de vil bygge. Det er en grunn til at Wix er ledende i bransjen, og er en av våre favorittprogrammer.

 • 300+ kvalitetsmaler
 • Absurd mengde elementer
 • Omfattende vanlige spørsmål og kunnskapsbase
 • Fornuftig pris
 • Gratis versjon
 • Responsiv og nyttig støtte
 • Intuitiv og nybegynner vennlig
 • Mobiloptimalisering
 • Kunstig design intelligens

Tilbyr et alternativ som Kunstig design intelligens – der Wix stiller spørsmål og deretter gir deg et forsprang på byggeprosessen – er noe du ikke forventer av en programvare som bygger nettsteder.

Å la en fullstendig nybegynner enten starte fra bunnen av eller få et ben på byggeprosessen er de nøyaktige årsakene til at Wix er den nest beste nettstedbyggeren. Selskapet forstår brukerne og prøver å hjelpe dem.

Det dårlige

Med de mange alternativene og mange funksjoner som gir oppmerksomhet, kan den enkle løsningen for bygging av nettsteder være en smule overveldende.

Hvem bør bruke Wix?

Du bør bruke Wix hvis du vil dra og slippe, men du har også litt tålmodighet til å ta deg tid til å mestre funksjonaliteten til Wix. Når Wix er mestret er det et kraftig verktøy som lar deg gjøre et tomt lerret om til et kunstverk.

Les hele Wix-gjennomgangen vår. 

2. SQUARESPACE – The Runner Up

Design vakre nettsteder på få minutter

squarespace-logo stor

Squarespace er vårt andre valg for kronen til beste nettstedbygger. ��

Årsakene er ekstremt enkle, og de fører alle til den samme konklusjonen. Du kan bygge et vakkert og profesjonelt nettsted på under en time.

Det er klart at du kan tilbringe mye mer tid i byggherren med å lage tilpassede justeringer. Uansett hvor mye tid du bestemmer deg for å bruke det, vil sluttresultatet nesten alltid være et verdig nettsted.

Det gode

Square-bildeDet beste med Squarespace er hvor enkelt det er å bruke. Å bruke Squarespace er den enkleste måten å bygge et profesjonelt og vakkert nettsted på.

 • Den beste nettstedbyggeren for visuelle virksomheter
 • Dusinvis av høykvalitetsmaler
 • Stor live chat og 24/7 support
 • Superenkelt å bruke og mestre

Det du virkelig betaler for i Squarespace er dra-og-slipp-programvaren sammenkoblet med de fantastiske maler. Disse to funksjonene kombinerer bare nettsteder som ser bra ut.

Det dårlige

Det verste med Squarespace er manglende evne til å tilpasse hver tomme på nettstedet. Med malens storhet kommer malets forbannelse. Jeg opphavsretten til forbannelsen av malen – det høres kult ut.

Med en mal kan du bare plassere visse elementer på bestemte steder. Å gå utover malen er dårlig anbefalt.

Når det er sagt, er det viktig å huske at 95% av befolkningen på nettstedets bygg ikke trenger eller ønsker å tilpasse mer enn Squarespace tillater..

Den mestrer virkelig “akkurat nok” tilpasningsformelen.

Det eneste andre virkelig bemerkelsesverdige aspektet som er negativt, er at Squarespace er litt dyrere enn konkurrenter og deres årlige kontra månedlige prismodell er grov. Du får en bratt rabatt årlig, men hvis du vil betale månedlig, betaler du en premie.

Hvem bør bruke Squarespace?

Du bør bruke Squarespace hvis du vil dra og slippe, men du vil også at nettstedet ditt skal bygges raskt. Du vil at alt skal se slank, profesjonelt og ensartet ut, og du vil ikke fikle med en mengde innstillinger for å få det til å se slik ut.

Vi har en tendens til å tro at det beskriver folk flest.

På slutten av dagen, hvis du ikke bryr deg om å tilpasse hvert eneste lille aspekt av nettstedet ditt, og ditt eneste mål er bare å lage et nettsted som ser fantastisk ut, Square er et flott alternativ for deg.

For en mer detaljert guide, sjekk gjennomgangen av Squarespace. 

3. Shopify – eCommerce King

Det desidert beste alternativet for e-handel

shopify logo

netthandelvektorHvis du driver en eCommerce-butikk og ikke bruker Shopify, vil vi kalle deg navn som “tullete” og “masochist”. 

Å hoppe inn i hunden spise hunden verden av e-handel er en imponerende beslutning. Å drive en vellykket nettbutikk tar mye, og oppgaven har rundt 5000 bevegelige deler. Heldigvis er du ikke alene på denne reisen med mindre du vil være det. 

Når det gjelder drift av en eCommerce-butikk, er det noen få alternativer. De to alternativene bruker WordPress og bruker en eCommerce-plugin eller for å bruke en CMS som er spesielt designet for eCommerce. De to beste alternativene er de samme som for noen år siden. Vi foreslår at du kjører WooCommerce på WordPress eller bruker Shopify. 

Forskjellen mellom noen år siden og nå er at vi for noen år siden ville fortalt deg å bruke WooCommerce på WordPress. Nå anbefaler vi på det sterkeste å bruke Shopify. Du vil oppleve ett negativt og hundrevis av positive. 

Vi vil berøre den negative lenger nede, men hvis du har en e-handelsbutikk og ikke bruker Shopify, gjør du deg selv en bjørnetjeneste.

Det er god grunn til at Shopify tok førsteplass i vår beste eCommerce-plattformranking.

Det gode

Shopify er et enkelt salg. Det er en hodepine å administrere en online virksomhet som selger produkter. Shopify tar mesteparten av de irriterende tingene fra hendene. Den spesialiserer seg på å gjøre gründernes liv uendelig mye lettere. 

Det er kjernen i det når det gjelder Shopify som en tjeneste. La oss snakke litt om selve nettstedbyggeren siden det er derfor vi er her. 

Shopify fungerer mye som WordPress. Shopify bruker temaer og plugins. Måten nettstedet ditt er bygget på er nesten helt avhengig av temaet du bruker. Shopify har noen få standardtemaer som er fine og kan hjelpe deg med å lage et brukbart nettsted raskt. Alt du trenger å gjøre er å legge til produktene dine og flytte noen få ting rundt. 

Hvis du vil øke det et hakk, kan du betale for et premiumtema og bruke de tilpassbare verktøyene i temaet. Det er mange dra-og-slipp-temaer som gjør det enkelt å skape en vakker butikk.

Det dårlige

Tidligere nevnte vi at det er et negativt når du bruker Shopify i stedet for WordPress og WooCommerce. Det kommer ned på ett ord — plugins. WordPress har det beste biblioteket med plugins på internett. Heldigvis har Shopify mange nyttige plugins også, og har det nest beste biblioteket med eCommerce-plugins. 

Shopify kan også være kostbar da en vanlig plan starter på $ 29,00 per måned. Hvis du ser alvorlig på å bygge en e-handelsvirksomhet, er den månedlige prisen verdt det.

Hvem bør bruke Shopify?

Shopify er for 95% av verdens butikkeiere i verden. Hvis du bare er i ferd med å gå inn i en verden av nettsteder og ønsker å starte din egen webside, vil vi stille spørsmål ved din fornuft om du bruker noe annet enn Shopify. Det gjør det enklere å drive butikk.

Les hele Shopify-anmeldelsen vår.

4. Konstant kontakt – gode startalternativer

Gratis alternativ / gratis hosting

konstantkontakt logo

fordelene med e-postmarkedsføringHvis du er kjent med Constant Contact, sier du sannsynligvis til deg selv: “De har en nettstedbygger?”

Hvis du ikke er kjent med Constant Contact, sier du sannsynligvis ingenting til deg selv og leser tålmodig hva vi har å si. Takk for det.

Constant Contact er mest kjent for sine markedsføringsverktøy for e-post. De kan til og med finnes på nummer én på vår beste side for markedsføring via e-post. 

De har også en ganske flott nettstedbygger. Det er ikke på nivå med Squarespace og Wix, men det er veldig verdt å bruke hvis du bare trenger en rask webside eller destinasjonsside for å følge med på dine nye e-postmarkedsføringskampanjer. Vi foreslår at du bruker det hvis markedsføring via e-post er ditt hovedfokus. Verktøyene de tilbyr spesielt for den nisjen er gode.

Det gode

Nettstedsbyggeren som Constant Contact tilbyr, er 100% tilgjengelig med gratisplanen, noe som gjør det til et fantastisk alternativ hvis du ikke vil bruke penger. Constant Contact vil til og med gi deg et gratis domenenavn i et år.

Byggherren i seg selv er enkel å bruke og grei. Alt er intuitivt og de prøvde ikke å finne opp hjulet på nytt her. De inkluderte gode maler som kan tilpasses litt etter hva du trenger. Det er til og med en A.I. drevet verktøy som kan stjele alt fra Facebook-siden din og bygge ut nettstedet ditt med innholdet trukket.

Det dårlige

Konstant kontakt er ikke Squarespace og det er ikke Wix. Det er absolutt ikke Shopify. Det flotte med Constant Contact er at den vet hva det er og holder seg til den arenaen.

Det burde bare være kjent at hvis du vil ha den beste nettstedbyggeren på markedet, ville ikke Constant Contact være ditt valg. Den er ikke veldig tilpassbar og mangler mange funksjoner du ellers vil finne på mer robuste nettstedbyggere.

Hvem bør bruke konstant kontakt?

Konstant kontakt er for folk som virkelig ønsker å fokusere på markedsføring via e-post. Hvis du planlegger å bygge massive e-postlister mens du ikke bekymrer deg for mye om andre former for markedsføring, er det ingen grunn til å bruke noen annen nettstedbygger.

5. Nettsted123 – Så enkelt som 123

3… 2… 1… Nettsted! Ups, 1… 2… 3… Nettsted!

Site123 logo

Site123 har et morsomt navn. Jeg har sunget rundt 11 forskjellige sanger om dem siden jeg begynte å jobbe med nettstedbyggeren deres. Jeg burde ha spilt dem inn, men dessverre gjorde jeg det ikke.

Denne nettstedsbyggeren er bra, og det er det billigste alternativet på listen. Hvis du brukte den og aldri brukte en annen, ville du ikke ha så mange klager. Site123 er vårt forslag hvis alternativene ovenfor av en eller annen grunn gjorde deg opprørt på noen måte, eller hvis du ikke vil bruke mye penger på premiumfunksjoner.

Det gode

nettside-builderI tillegg til å være billig, gjør Site123 en god jobb med å tilby estetisk behagelige designmaler og tilby solide tilpassbare alternativer i dem. Redaktøren er ikke den beste, men som vi sa ovenfor, ville den ikke skille seg ut som dårlig hvis du aldri hadde brukt noen av de andre alternativene.

Site123 gjør også en god jobb med oppetiden og nettstedets hastigheter. Du kan også prøve alt på ubestemt tid hvis du ikke har noe imot reklame.

Det er en god nettstedsbygger for små nettsteder eller blogger, og du kan til og med legge til produkter i butikken din til relativt billige priser sammenlignet med andre e-handelsløsninger.

Vår favoritt ting med Site123 i tillegg til prisen er nettstedets oversettelsesfunksjon. Det fungerer ganske bra fra engelsk til fransk for våre franske kanadiske venner. 

Det dårlige

Hvis du vil ha et fullt tilpasset og bygget ut nettsted, ville du ikke valgt Site123. Hvis du trenger en nettside på billig, er Site123 et godt valg. For funksjonene den tilbyr, vil vi foreslå å sjekke ut andre alternativer først før du går med det for å sikre at du ikke går glipp av noe du ønsker.

Hvem bør bruke nettstedet123?

Vi foreslår at du bruker Site123 hvis du trenger et enkelt nettsted og ikke ønsker å bruke Squarespace eller Wix. Det er vår tredje favoritt rene nettstedsbygger for øyeblikket, som definitivt sier noe.

6. HubSpot – Har potensiale med tilleggsbonuser

Gratis versjon + beste verktøy for bedriftseiere

hubspot-logo

Vent litt… HubSpot? Er det ikke et markedsføringsprogramvareselskap? Det er de riktignok, men de er også mye mer enn det.

Og det er det vi er her for å diskutere.

Ingen tvil om at du har sett deg rundt på forskjellige utbyggere og apper og veid fordeler og ulemper. De fleste nettsteder går sterkt inn for løsninger som Wix og Squarespace for deres enkelhet og brukervennlighet, og til og med anbefaler dem over WordPress, det beste innholdsstyringssystemet (CMS) på nettet i dag..

De fleste snakker ikke om Hubspot. Nettstedsbyggeren tilbyr en rimelig måte å bygge et fint nettsted som viser deg eller bedriften din, og hjelper deg med å markedsføre nettstedet ditt … du vet, så folk faktisk besøker det.

Når jeg bruker en nettstedbygger, pleier jeg å bruke Squarespace eller Wix avhengig av hva som må gjøres. Enten du bruker WordPress eller en nettstedsbygger, tilbyr de til slutt ikke mye mer enn et grunnleggende frittstående nettsted.

HubSpot har potensialet til å hjelpe deg med å lage noe mer robust.

Nettstedsbyggeren har … vekket interessen vår. Vi kommer til å følge nøye med på dette. Vi brukte sannsynligvis mest tid på å bruke HubSpot-nettstedbyggeren den siste måneden.

Det gode

CMSFor det første er det viktig å forklare hva HubSpots “byggherre” er og hva den ikke er. Når vi snakker om “nettstedsbyggere”, diskuterer vi egentlig hvilken som helst programvare-app som gjør nettopp det – bygger et nettsted for deg. 

Disse skiller seg ofte fra “content management systems” (også kjent som CMS) ved at utbyggere gjør 90% av tunge løft for ditt: design, hosting, layout blir alt håndtert som en del av appen.

HubSpot har ikke en byggherre i seg selv, men snarere en CMS; det fungerer imidlertid akkurat som de fleste nettstedbyggere.

Når det er sagt, her er de nyttige elementene i hver del av HubSpots CMS-nettstedsbyggingsprogramvare:

 • Hastighet: HubSpots CMS bruker et kraftig Content Delivery Network (CDN). Dette betyr bare at uansett hvor du er i Canada (eller utenlands), vil nettstedet ditt laste super raskt for hver person som besøker det. Som andre byggherrer optimaliserer HubSpot automatisk bildene og koden din for å sikre at de ser vakre ut, men ikke bremse nettstedet ditt, selv om du har enorme bilder (for fotografer eller bedrifter som er avhengige av mange medier).
 • Sikkerhet: Mange eiere av små bedrifter i dag legger ikke så mye vekt på nettstedets sikkerhet. Det er tross alt knapt nok tid på dagen til å holde virksomheten i gang og være sunn uten å hele tiden bekymre seg for å bli hacket. Likevel i 2020 og utover er nyhetsoverskriftene fulle av nettangrep og nye hacks. Ikke bare kan disse hakkene koste mye penger, men de kan virkelig skade merkevaren din og Googles rangering av søkemotorer. Med HubSpot sikkerhetskopieres dataene dine skyen og er sikret mot angrep ved bruk av brannmur (forsvar mot hackere).
 • Pålitelighet: Hvis du har brukt litt tid på å lese anmeldelser av webhotell her på Hosting Canada, vet du at jeg er en klistremerke når det gjelder oppetid. Jeg anbefaler bare leverandører som har minst 99,9% oppetid året rundt. HubSpots oppetid overgår den målestokken, og klokker 99.999% oppetid i testen vår.

HubSpot lar deg også lage innhold raskt som CMS.

 • Dra-og-slipp-moduler: En av de kjennetegnende funksjonene til nettstedbyggere (sammenlignet med en CMS som WordPress) er at de kommer med dra-og-slipp-verktøy som standard. HubSpots CMS og landingssidebygger kommer ut av boksen med hundrevis av “gjort for deg” dra-og-slipp-moduler, både gratis og betalt. (Ta en rask topp når dette fungerer)
 • Innholdsstrategi og SEO: Google styrer internett i dag… Så, hver bedriftsnettsted i dag er et SEO-nettsted, enten du er klar over det eller ikke. Når det gjelder innhold og SEO, er HubSpot nummer én for nettstedbyggere. Den sitter bare bak WordPress.
 • Mobiloptimalisering: Nesten 71% av trafikken til HostingCanada.org kommer fra en slags mobil enhet (opp fra bare 38% for tre år siden). Den gode nyheten: alt innhold som er opprettet i HubSpot-nettstedbyggeren, optimaliseres automatisk for mobile devoices uten noe ekstra arbeid.
Det dårlige

HubSpots nettstedbygger har sine mangler. Det er definitivt ikke så intuitivt eller tilpasningsdyktig som Squarespace eller Wix. For å komme til et nettsted du virkelig er stolt av, vil det ta litt mer krefter fra din side.

Det andre aspektet som vi ikke liker med HubSpots byggherre, er at det kan være forvirrende. Hver enkelt komponent er ganske bra. Problemet oppstår når du blir overveldet av alle de tilfeldige forretningsverktøyene. Du må definitivt ha laserfokus.

Hvem bør bruke HubSpot?

Nettstedsbyggeren av HubSpot er for eiere av små bedrifter som uansett vil ha tilgang til alle HubSpot-verktøyene. Det er absolutt nyttig å ha alt på ett sted.

HubSpot har også potensial til å gå oppover denne listen etter hvert som tiden går. Det er en grunn til at vi skrev så mye om det, det er spennende.

7. SiteGround – En nykommer i arenaen for bygging av nettsteder

Beste oppetid og hastighet og gratis tilleggsutstyr

Siteground-logo

SiteGround er kjent for deres hosting mer enn noe annet. Ikke la det tro at de har det bra med alt annet, for det er absolutt ikke tilfelle.

En annen imponerende funksjon er en solid nettstedbygger, spesielt med utgivelsen av deres WordPress Starter-verktøy. Som navnet antyder, er WordPress Starter bare spesifikt for WordPress-nettsteder og bruker Elementor Page Builder pluss et utvalg gratis temaer og en rekke de mest anbefalte plugins.

Hvis SEO er ditt brød og smør, kan SiteGround veldig godt være kaffen til din perfekte frokost.

Det gode

seoPositivene som omhandler SiteGround passer mer til noen som er mer opptatt av oppetid og lastehastigheter enn å bygge nettstedet deres.

 • Konsistent oppetid og sidehastigheter
 • Gratis e-postkonto
 • Over 1200 maler
 • Flotte funksjoner og funksjonalitet
 • Bare $ 80 / år

Det er billig å betale for hosting på SiteGround sammenlignet med andre nettstedbyggere. Du betaler i utgangspunktet for hosting og får en solid nettstedbygger sammen med det.

Det dårlige

Nettstedsbyggeren på SiteGround er ikke så intuitiv eller enkel å bruke som Squarespace og Wix.

Det er ikke å si at du ikke kan bygge et vakkert nettsted på SiteGround – men det vil ikke være så enkelt som å dra elementer og slippe dem på plass. Funksjonene og alternativene du får på en annen nettstedsbygger vil gjøre det vanskelig å rasjonalisere ved hjelp av denne nettstedsbyggeren.

Hvem bør bruke SiteGround?

Til syvende og sist, Siteground er for de av oss som ikke har noe imot å bruke en vanskeligere nettstedbygger som et offer for den beste oppetiden og nettstedets hastighet – det vil si med mindre nettstedet ditt er et WordPress-nettsted. I så fall vil du oppleve at erfaringen er mye morsommere enn du kanskje tror.

Hvis du vil vite mer, kan du se på vår episke SiteGround-anmeldelse. 

8. WebSelf – Den beste franske nettstedbyggeren

Enklest å bruke Nettstedsbygger

fet rutenettlogo

Det er ikke mange kanadiere som har hørt om WebSelf. Leserne våre fra Quebec er kanskje det eneste unntaket siden WebSelf er vårt valg for den beste franske byggherren

WebSelf har eksistert siden 2009 og er den desidert beste franske nettstedbyggeren og brukt i hele Frankrike og Quebec. I tilfelle du lurer på, har de engelsk, spansk og til og med en portugisisk versjon.

Det beste med WebSelf er det den lar deg bruke nesten ethvert aspekt av nettstedets byggherre i gratisversjonen. Det betyr at du kan prøve det helt gratis så lenge du vil. Jeg har en tendens til å lene meg mot å bruke denne typen tjenester, ettersom skaperne tydelig ønsker at du faktisk skal prøve ut og bruke programvaren før du betaler for det.

Det viser mye tillit til produktet.

Det gode

Det positive med WebSelf er mer for den typen personer som ønsker et nettsted bygget på en enklere og raskere måte enn Squarespace. Vi roser Squarespace for sin enkelhet, men WebSelf har slått den. 

Noen av de positive sidene ved WebSelf er:

 • Fantastisk gratisversjon
 • Fransk selskap for god fransk kundesupport
 • Gratis nettsteddesign
 • Flotte funksjoner og funksjonalitet
 • De betalte planene er ikke for dyre

De fleste nettstedbyggere belaster sinnssyke beløp i sine høyere nivåer, men WebSelf tar en annen tilnærming. Deres dyreste plan er fremdeles under € 20, som utgjør i underkant av $ 30 for øyeblikket.

Den andre store proffen er at hvis du snakker fransk, vil kundestøtten kunne hjelpe deg mer enn andre selskaper som bygger nettstedet.

Det dårlige

passelig-nettsted-tjenesteneNettstedbyggeren på WebSelf skal ikke lage vakre kunstverk som Wix kan. Den går rett inn i Squarespace-kategorien hvor du raskt kan lage et flott nettsted, men malene og designene er ikke helt på Squarespace-nivå. 

Du kan fremdeles bygge et flott nettsted og gjør det super enkelt med å dra og slippe forskjellige elementer. Funksjonene for tilpasning er ikke like utslettet.

Hvem bør bruke WebSelf?

WebSelf er for oss som snakker fransk og bare ønsker fransk hjelp. Det er ingenting galt med det. Den andre typen person som vil bruke WebSelf, er en som ikke ønsker en for stor grad av tilpasning. De vil bare velge et design, flytte noen ting rundt og kaste hjemmesiden sin på internett.

9. BOLDGRID

Som å bruke WordPress uten å være forvirret

fet rutenettlogo

Jeg vet at jeg ba Mr. Website Developer om å holde kjeft om WordPress i begynnelsen av hele denne saken – men – WordPress er faktisk ganske fantastisk. Det er en grunn til at WordPress driver 30% av internett slik vi kjenner det i dag.

Selv om WordPress er konge er den ikke perfekt. Det er en relativt stor læringskurve og kan være vanskelig å bruke for nybegynnere.

Hvem åpner døren og går inn? Du gjettet det – FetGrid. Det BoldGrid gjorde var ta alle de beste aspektene ved WordPress og gjort det enkelt å bruke uten å måtte bekymre deg for hosting og få alt satt opp.

Det gode

Alt det gode med BoldGrid er de flotte tingene med WordPress. Du kan gjøre hva du vil med det.

På toppen av det BoldGrid, gjorde det enda enklere å bruke så du trenger ikke å bekymre deg for alt det kompliserte.

 • Hvis du kan drømme det, kan du bygge det
 • Det er tusenvis av temaer å velge mellom
 • Prisen
 • GRATIS domene, e-post og e-handel
Det dårlige

nettstedutviklerBoldGrid fungerer – jeg har brukt det. Med det blir sagt at vertskapet som tjenesten er bygd på ikke er bra.

Det er mange klager på treg lastetid over hele internett. Jeg opplevde litt av det selv når jeg brukte programmet også.

Byggherren er ikke så enkel å bruke som Wix og Squarespace. Det er den samme opplevelsen som å bruke WordPress uten å måtte undersøke temaer og plugins.

Hvis jeg var noen som tenkte på å bruke BoldGrid, ville jeg sannsynligvis bare gjort mer research og hoppet fullt ut i WordPress.

Hvem bør bruke BoldGrid?

Du bør bruke BoldGrid hvis du vil høre på Mr. Web Developer, mens du også jukser litt.

BoldGrid er en fantastisk måte å lære hvordan WordPress fungerer generelt uten å måtte bekymre deg for hosting og gjøre research for forskjellige temaer og plugins.

10. Weebly – Lett å bruke, men færre alternativer

Beste navnet og enkleste å bruke

Weebly-logo

Weebly! Si det med meg – “Weebly! Weeeeebly!”

De har definitivt det beste navnet. Jeg bare elsker å si det. Denne nettstedbyggeren blir ofte nevnt sammen med Squarespace og Wix. Selv om Weebly ikke er like funksjonsrik, er det fortsatt sammenlignbart.

Det gode

Weebly-image-site-utseendeForuten å være det morsomste å si, tilbyr Weebly en rekke positive ting. Weebly er like enkelt som Squarespace å bruke – faktisk kan det være enklere. Det er ikke mange distraksjoner på Weebly som hindrer deg i å bygge nettstedet ditt raskt.

 • Lett å bruke
 • Du får en gratis e-postadresse når du registrerer deg
 • Stor støtte
 • Solid prissetting

Weebly trives når hastighet er av største viktighet.

Det dårlige

Weebly konkurrerer direkte med Squarespace og Wix. Likevel – du er her nede på dataskjermen din og leser om Weebly og må bla opp en måter å lese om Squarespace og Wix på nytt.

Weebly er så enkel at det mangler mange funksjoner Squarespace og Wix har. Jeg utpekte Squarespace for dets enkelhet, men jeg snakket også om hvor vakkert og profesjonelt det ferdige produktet ville være.

Det ferdige produktet til Weebly er ikke så fint som Squarespace og brukervennlighet er ikke så mye større for å gjøre opp for det. Du kan fremdeles lage et flott nettsted, det er bare ikke så estetisk behagelig.

Hvem bør bruke Weebly?

Bruk Weebly hvis du ikke er flink med datamaskiner, men fortsatt ønsker et nettsted. Det er den enkleste å bruke nettstedbygger, og selv de mest teknologiske analfabeter av oss skal kunne lage et polert ferdig produkt.

For mer detaljert informasjon, sjekk detaljert Weebly-gjennomgang. 

11. JIMDO

Beste nettstedbygger-app på et nettbrett

jimdo logo siste

Som de andre utbyggerne på denne listen, lar Jimdo deg opprette et nettsted fra nettleseren din. Men hvor det virkelig skinner er på mobil: smarttelefoner og nettbrett.

Det gode

Jimdo-ease-av-brukJimdo er et annet eksempel på brukervennlig programvare for bygging av nettsteder. Mobilappen som den tilbyr er ideell hvis du planlegger å bygge et nettsted fra nettbrettet.

 • Brukervennlighet
 • SEO
 • Mobilapp
 • Stor støtte
 • E-post inkludert

Jimdo tilbyr også mest kontroll over SEO-funksjoner når det gjelder nettstedbyggere.

Det dårlige

Jimdo er ikke den mest moderne løsningen. Fleksibiliteten til malene etterlater mye å være ønsket og kan la nettstedet ditt se litt datert ut.

Mangelen på temaer er også en bekymring, ettersom de bare har 17 alternativer.

Hvem bør bruke Jimdo?

Jeg vil anbefale å gi Jimdo et forsøk på å bygge et nettsted på et nettbrett eller telefon. Hvis du ikke har noe imot et mer datert preg på nettstedet ditt, er Jimdo en enkel løsning for å bygge nettstedet ditt.

12. DoodleKit

doodlekit logo

Doodlekit har eksistert i lang tid nå og kan hjelpe deg med å bygge et grunnleggende nettsted for å vise frem selskapets informasjon.

Det gode

doodlekitDoodlekit lar deg fullstendig tilpasse temaene deres med farger, topptekstbilder og bakgrunnsstiler.

 • Solid funksjoner sett
 • Enkel å navigere i kontrollpanelet
 • Temaer kan tilpasses og rikelig
 • Solid kunnskapsbase
 • Gratis plan

Å starte med Doodlekit har ingen ulemper fordi det er en gratis plan tilgjengelig.

Det dårlige

Selskapet svarer ikke på billetter med lynhastighet, og det meste av nettstedet er utdatert.

Grensesnittet ved siden av kontrollpanelet er også litt forvirrende. Det ser ut som om Doodlekit er et alternativ som på en måte har falt om veien.

Hvem bør bruke Doodlekit?

Jeg vil ikke anbefale Doodlekit til noen som bygger et nettsted. Det er verdi i måten et nettsted kan se ut som ble bygget på Doodlekit, men de andre alternativene der ute gjør det vanskelig å velge doodlekit.

Hvis du bygde et nettsted på Doodlekit på begynnelsen av 2000-tallet og føler deg litt nostalgisk, er alternativet alltid der.

13. Weber

duk

Bare basert på navnet du kan fortelle at Webs har eksistert en stund. Web.com ble sannsynligvis tatt, og de bestemte seg for å kaste en på slutten av navnet.

Det gode
nettdesign ferdigheter

Vi har nådd den delen av listen der positive er vanskeligere å finne. Når det er sagt, er det proffer når det gjelder Webs.com

 • Prisene er sammenlignbare med andre nettstedbyggere
 • Domenenavn og e-postkontoer inkluderer
 • Intuitivt design
 • 500 temaer å velge mellom

Funksjonene som er der er relativt enkle å bruke.

Det dårlige

Det virker som Webs.com bare eksisterer for kunder som meldte seg for år siden og betjener dem til overskuddet forsvinner.

Det er ingen bemerkelsesverdige funksjoner, og hele tjenesten føles bare som et minimum for en nettstedbygger … og de har ikke gjort en seriøs programvareoppgradering på mange år.

Hvem bør bruke Webs?

Jeg vil ikke anbefale Webs.com.

14. Yola

Yola

Yola bringer meg tilbake til 2012 da YOLO var en ting. Du lever bare en… jeg vet ikke. Noe med en A.

Denne nettstedsbyggeren spesialiserer seg på virkelig store oppetider og imponerende hastighet.

Det gode

Oppetid hastighetMed Yola Silver-planen kan du ha opptil 25 nettsteder. Ingen andre nettstedbyggere tillater det.

 • Stor oppetid
 • Gratis plan
 • Billig plan for 25 nettsteder
 • Intuitiv redaktør

Redaktøren er godt organisert og gir mening.

Det dårlige

Dessverre lar Yola deg ikke blogge. Det har fortsatt annonser i den første delen av betalte planer, og funksjonene på nettstedet er ikke rikelig.

Hvem bør bruke Yola?

Jeg vil ikke anbefale Yola.

15. Web.com

web.com-logo

Da Web.com var et nylig kjøpt domenenavn satset jeg på at teamet feiret. Å se et slikt navn minner nå folk om dot com-boblen.

Det gode

domenenavnsregistreringWeb.com har en av de få oppetidsgarantiene jeg noen gang har sett for en nettstedsbygger.

 • Har en oppetidsgaranti
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Solide grunnmaler
Det dårlige

Det er ikke mye ros å hente på Web.com i tillegg til det fantastiske tidlige domenenavnet. Alle mødrene på TV pleide å fortelle meg når jeg ikke har noe hyggelig å si at det er bedre å si ingenting i det hele tatt.

Hvem bør bruke Web.com?

Jeg vil ikke anbefale Web.com.

Så hva er den beste nettstedbyggeren? – Få ting å vurdere

Der har du det folkens. De 15 beste nettstedbyggere på markedet.

Hvis du vil ha noe rimelig, effektivt og enkelt å bruke, vil du være hardt presset for å finne bedre alternativer enn HubSpot, Wix og Squarespace. Hvis du er en fotograf, billedkunstner eller ønsker å holde ting enkelt, er SquareSpace det du leter etter.

Hvis du liker en utfordring og ønsker de ubegrensede alternativene til WordPress ‘CMS, men ikke vil lære HTML eller CSS BoldGrid er den droid du leter etter. Sjekk dem ut selv, og la meg få vite hva du synes.

Hvorfor du bør velge en nettstedsbygger fremfor et CMS

kodingshierarkiDu er klar til å bygge et nettsted, men finn deg elg-i-hovedlyktene frosset av ubesluttsomhet om du vil bruke et tilpassbart innholdsstyringssystem (CMS) som WordPress eller en nettstedsbygger som HubSpot eller Wix.

Siden du er på gjennomgangsside for en nettstedsbygger akkurat nå, kan du gjette hva vi kommer til å foreslå?

Hold på – det er ikke så enkelt …

For fem år siden ville svaret sannsynligvis vært WordPress, selv om det er vanskeligere å lære, men dagens byggherrer er langt på vei mer sofistikerte og enklere å bruke enn tidligere versjoner.

Det er ikke et riktig eller galt valg her. Jeg vil anbefale komplette nybegynnere å sjekke ut byggherrer på nettstedet. Når det er sagt – selv å være nybegynner betyr ikke at du ikke kan finne ut WordPress. Det er bare andre alternativer som fungerer nå.

Her er en håndfull solide grunner til å vurdere dem.

#1. Visual Editor

Et nettstedgrensesnitt er en WYSIWYG-opplevelse (det du ser er hva du får). Det betyr at når du drar og slipper elementer rundt på skjermen, ser du en representasjon av nettstedet ditt.

For den menneskelige hjernen gjør denne visuelle estetikken oss til å føle oss lykkelige og i kontroll over miljøet vårt. Med innholdsstyringssystemer får du det som kalles en skjema-editor. Det ligner ikke nettstedet ditt. Det er ikke naturlig intuitivt. Noen ganger mens de bruker det, blir folk frustrerte og kaster ting.

cms visuelt

# 2. De er enkle å bruke

Så bra som WordPress og andre lignende programmer er, er det en læringskurve knyttet.

Noen ganger er det VELDT bratt. Faktum er at nettstedbyggere bare ikke er så vanskelige å bruke. Hvis du har brukt moderne programvare, bør du kunne bruke en nettstedsbygger.

# 3. Innebygd hosting

Forutsatt at du kjøper domenet ditt via en nettstedsbygger, trenger du ikke finne ut hvordan du legger det til i en webhotellpakke og får alt til å spille fint sammen. Det fungerer bare.

Hvis du ikke kunne bry deg deg om teknologien som gjør alt mulig og bare vil se resultater, kan du bruke en nettstedsbygger. Det vil gjøre deg lykkelig. Med WordPress (eller lignende CMS-er som Joomla eller Drupal), må du peke domenenavnserverne til hostingpakken din og forstå rigmarole som PHP, MySQL og FTP. Hvem trenger det?

Ikke lenger den stygge fetteren

Nettstedsbyggere pleide å bli sett på som en siste utvei for de som ikke visste hvordan de skulle skrive kode eller ikke hadde tålmodighet til å lære et CMS. Ikke nå lenger!

Toppbyggere som HubSpot, Wix og Squarespace står tå til tå med alt WordPress skaper og ser bra ut å gjøre det.

Flere begynner å innse at de kan ha et profesjonelt nettsted i en brøkdel av tiden og til en beskjeden pris ved å gå byggherreruten.

Er nettstedbyggere sikre?

Gitt det rådende hack-a-thon klimaet på nettet, vil du være en smart informasjonskapsel som lurer på hvor sikre disse utbyggerne er at vi foreslår at du oppretter et nettsted med.

Når historier om milliarder kanadiske selskaper som har nettstedene og informasjonen deres kompromittert, er i overskriftene daglig, hvilken sjanse har en byggherre av nettsted for å gjøre deg sikker?

Sannheten er at du sannsynligvis er tryggere på vei til byggereveien enn med en CMS. Her er grunnen. La oss ta Wix som et eksempel.

wix privat registrering

Når du oppretter et nettsted med Wix, er hosting og kontinuerlig vedlikehold inkludert i den månedlige prisen.

Det betyr at selskapets krefter har en interesse av å holde kundene fornøyde. Hvis nettsteder opprettet med programvaren deres hadde en tendens til å bli hacket hele tiden, ville de ikke ha en virksomhet på lenge.

Tatt i betraktning det, kan du slutte å bekymre deg for nesten (vi nevner unntaket om et øyeblikk) alle sikkerhetstiltak når du bygger en side med HubSpot, Wix eller noen av de andre på listen vår..

Du kan være trygg på at selskapet har et stort, godt trent personale som ikke gjør noe hele dagen, men kvalitetstest og ser etter sårbarheter, som vil bli løst når de blir funnet.

Eiendomskode

En av ulempene med ledende CMS-plattformer er at kildekoden deres er åpen for alle – gode gutter og dårlige. Årsaken er å holde et større (og antagelig mer talentfullt) basseng av mennesker som jobber for å forbedre produktet.

Det er ikke noe galt med det. Open source-filosofien er en fantastisk ting – men det betyr at verktøyene for å skape ugagn gjennom hacking er der ute for alle å bruke.

wodpress årsaker til hacking

HubSpot og andre nettstedsbyggingsapper holder koden sin privat, noe som betyr at potensielle cyberkriminelle må jobbe hardere for å trenge gjennom en kundes nettsted. Når sårbarheter blir funnet og løst, oppdateres koden til nettstedet ditt automatisk enten du husker å gjøre det eller ikke.

CMS-plattformer – for eksempel Drupal og Joomla – har et rykte på seg for å være buggy, men i det minste går noe av skylden over til nettstedseiere som ikke installerer oppdateringer så snart de blir tilgjengelige.

La oss nevne den delen av nettstedssikkerheten som ligger i hendene dine før vi forlater denne delen. Det vil være passordet for å logge inn på nettstedet ditt. Akkurat som med alle andre CMS, kan den bli hacket av en automatisert programvare som prøver forskjellige passord på hyperspeed..

Bunnlinjen: bør du opprette et sterkt passord og endre det ofte. Bruk minst åtte tegn som inneholder store og små bokstaver, tall og spesialtegn.

Som nevnt over, vil HubSpot-teamet ta seg av resten av nettstedets online sikkerhet, men passordplikt er opp til deg.

Beste nettstedbyggere mot å ansette en webutvikler

netthandelvektorEr en nettstedsbygger din forretningspartner? Det er en måte å se på det. For de som har lang gründerånd, men med lite kontanter, kan et nettsted og en god ide være alt du trenger for å finne suksess for små bedrifter. Vi snakker om netthandel.

Hvis du ikke har lagt merke til det, kan det være litt rimeligere å åpne en nettbutikk enn den virkelige verden. Når du er ferdig med å stemme opp skaden for utleie eller kjøp av rom, ombygging, lisenser, forsikring, ansettelse av ansatte og lagring av hyller, er det en alvorlig del av endringen involvert.

Motsatt tilbyr vår favoritt nettstedbygger, HubSpot, en pakke med e-handelsverktøy inkludert en integrasjon med Spotify. Det er en ganske billig billett til forretningsverdenen hvis du spør oss.

Tillegg og oppgraderinger

Du trenger ikke å tilbringe mye tid med DIY-nettstedbyggeren du velger, før du legger merke til tilbud om å legge til tjenester som formbygging, personlig e-post og nettstedforbedring. For en ekstra kostnad, selvfølgelig.

Bør du trekke i avtrekkeren? Vi vil svare på det med et solid “kanskje.” Det avhenger av nettstedets formål.

nettsted addons

Har du tenkt å drifte et hobbyside, eller vil dette til slutt tjene som heltidsinntekt? Det er klart det gjør en forskjell.

For å bli tatt på alvor trenger du en profesjonell e-postadresse, helst en knyttet til domenet ditt. Mens en @gmail er i orden, bør du virkelig vurdere oppgraderingen, selv om den koster ytterligere fem dollar i måneden.

Når det gjelder formbygging, trenger du virkelig en? Det lar deg samle informasjon på en mer organisert måte enn bare å legge ut e-posten din for folk å svare på.

Merker du et mønster her? Det vi prøver å si er at du kanskje har behov for tilleggsprogrammer og kanskje ikke. Du kan være trygg på at utbyggerne vi anbefaler ikke tilbyr disse oppgraderingene som et svindlet tillegg til deres bunnlinje, selv om hver og en absolutt er et fortjenestesenter i sin generelle forretningsmodell.

FAQ

Er Wix bedre enn WordPress?

Det korte svaret er nei. Det lengre svaret er at det kan være det. Hvis du ønsker å tilpasse nettstedet ditt uten en solid læringskurve, er Wix bedre enn WordPress for deg.

WordPress er et dypt dykk i nettstedsbygging mens Wix er litt som å vasse inn i den grunne enden og flørte med ideen om å svømme inn i den dype enden.

Er et Wix nettsted virkelig gratis?

Wix har en gratis versjon, men domenenavnet ditt har dette formatet: username.wixsite.com/siteaddress. For å bruke et tilpasset domene og låse opp mange funksjoner, må du velge en betalt plan.

Hvordan får jeg et gratis domenenavn fra Wix?

Et gratis domenenavn er tilgjengelig etter at du har valgt en betalt plan. Du må fremdeles betale for Wix-planen, men de kaster inn et domenenavn gratis – i et år.

Hvor mye er Wix-domenet etter gratisåret?

Domenenavnet vil koste deg $ 14,95 for året etter at gratisåret ditt er oppe. Den prisen er relativt konkurransedyktig med andre vertsplattformer.

Hvor sikker er Squarespace og Wix?

Begge hosting-tjenestene inkluderer gratis SSL-sertifikater når de er koblet til nettstedene sine. Alle besøkende kan være sikre på at hver side har en sikker tilkobling på nettstedet ditt.

Eies Squarespace av Square?

De høres like ut, men de to selskapene er ikke relatert.

Kan jeg bruke mitt eget domene med Squarespace og Wix?

Ja, hvis du kjøpte et domene fra en tredjepartsleverandør, kan du koble til nettstedet ditt ved å dømme kartlegging. Begge tjenestene har nyttige kunnskapsbaserte artikler om å oppnå dette, og deres kundesupport er der for å hjelpe hvis du er forvirret.

Hva er den beste nettstedbyggeren for nybegynnere?

Squarespace er et godt valg hvis du føler at du er nybegynner og har litt angst når det kommer til å bygge et nettsted. Wix er også et fantastisk valg og bør brukes hvis du føler deg litt mer trygg på dine evner til å lære deg programvaren.

Bruk Squarespace hvis du leter etter den mest enkle tilnærmingen til å bygge et nettsted.

Som er den enkleste nettstedbyggeren?

Squarespace er definitivt den enkleste nettstedbyggeren som kan bygge et vakkert nettsted. Det er alternativer som er en blanding av letthet og tilpassbarhet, men så langt brukervennligheten vinner Squarespace.

Er Squarespace bedre enn WordPress?

Det korte svaret er nei. Det lange svaret er at det kan være det. Se spørsmålene ovenfor for referanse.

Squarespace er mye enklere å bruke enn WordPress og har omtrent en tjuende av læringskurven. Som nybegynner kan WordPress være skremmende.

Er Squarespace bedre enn Wix?

Begge alternativene gir fordeler. Squarespace er for folk som ønsker å bygge et vakkert nettsted inne i en fantastisk mal, mens Wix er for folk som ønsker mer tilpassbarhet.

Hvor lang tid tar det for Wix nettsteder å gå live?

Det kan ta opptil 48 timer før nettstedet ditt med ditt eget domene vises.

Hvor mye koster det å publisere et Wix nettsted?

Et nettsted på Wix kan publiseres gratis under dette navneformatet: username.wixsite.com/siteaddress. For å bruke et tilpasset domene og låse opp mange funksjoner, må du velge en betalt plan. I gjennomsnitt er betalte planer $ 14 i måneden, men kan være så lite som $ 5 i måneden og så mye som $ 25 i måneden.

Kan du redigere Wix-nettstedet etter at du har publisert det?

Ja, du kan redigere Wix-nettstedet etter at du har publisert det, og endringene vil bli startet når du er ferdig.

Hvordan er WordPress forskjellig fra Wix?

Den største forskjellen mellom Wix og WordPress er at Wix er en dra-og-slipp-programvare for bygging av nettsteder som håndterer alle backend-aspektene på nettstedet ditt, og WordPress er frittstående programvare som du installerer på vertsplattformen du har valgt. Wix er mye enklere å bruke mens WordPress har en læringskurve.

Hvilken nettstedbygger er best for blogging?

Den beste nettstedbyggeren for blogging utenfor WordPress ville være Wix på grunn av at det er enkelt å bruke SEO-alternativer og bloggfunksjonalitet.

Hvilken nettstedbygger har best SEO?

WordPress har de beste SEO-mulighetene, men så langt nettstedbyggere ser ut til Wix eller Squarespace. Begge har lignende SEO-funksjonalitet i 2020.

Når du bygger et nettsted, bør du huske kanadiske retningslinjer for tilgjengelighet på nettsteder. Hvis du gjør det, vil du gjøre sidene dine lesbare for alle og øke trafikken på nettstedet.

Hvor mye koster det å ansette noen til å bygge et nettsted?

Det avhenger av hva du prøver å gjøre, men det kan koste alt fra $ 1500 for et minimum nettsted fra en nybegynner til tusenvis mer for oppgradert funksjonalitet.

Hvis du fant denne artikkelen verdifull, kan du også like rapporten vår om de beste webhotellstjenestene for kanadiere. Når du er komfortabel med å bygge nettsteder med HubSpot, kan du “oppgradere” til mer tilpasset webdesignarbeid ved å velge din egen webhotell.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author