A Netfirms áttekintése 2020

A nagy filozófus, Patrick Stump (a Fall Out Boy vezető énekesnője) örök szavaival szólva: „Ó, a hatalmas esés”.

Netfirms logóNéhány évvel ezelőtt a Netfirms web hostingját nagyrészt a város egyik legnagyobb és legjobb játékának tartották. Megfizethető és magas színvonalú web hosting megoldásokat kínáltak, amelyek a világ számos legnagyobb weboldalát folyamatosan működtetik.

Ugyanakkor bármilyen okból is úgy tűnik, hogy az egykori hatalmas webtárhely-behemoth visszafogta erőfeszítéseit (esetleg a vezérigazgatójuk unatkozni kezdett és Tahitiba költözött… ki tudja), és ennek eredményeként szolgáltatásaik minősége.

Ha ezt az értékelést 2010-ben írták volna, akkor elolvasta volna arról, hogy mennyire megbízható, sokoldalú, megfizethető és kiváló minőségű Netfirms.

netfirms a domain trendjét

De ez 2018-as év, és szomorú vagyok arról, hogy a Netfirms szinte felismerhetetlen a korábban működő társaságtól.

Valóban, a hatalmasok estek vissza … És keményen estek.

De mennyire esett le ez a valaha nagyszerű web hosting szolgáltató?

Csak el kell olvasnia és meg kell tudnia ��

TLDR;

A Netfirms megosztott tárhelyével kapcsolatban javasoljuk, hogy keressen egy alternatívát. Igen, a Netfirms jó volt, és igen, van néhány pozitív elemük, például szilárd működési idő és korlátlan e-mail csomag.

Sajnálatos módon egy csomó negatív is van, mint például a szörnyű betöltési idők, korlátozott tárhely-tervek és a legrosszabb ügyfelek véleménye, amelyeket az űrben látunk..

Ha olyan szilárd hostolási tervet keres, amely nem tartalmazza ezeket a negatívumokat, javasoljuk, hogy ellenőrizze a HostPapa szolgáltatást az Ön hostolási igényeihez. A HostPapa egy kanadai hosting szolgáltatás, alacsony bevezető árakkal, nagy sebességgel és a növekedés rugalmasságát lehetővé tevő tervekkel.

Ki a Netfirm tárhely??

Régóta fennáll annak a helyzetnek, hogy a „Small Business Web Host” hálózati igazolványnak tekintik őket. 1998-ban alapították Thomas Savundra-val (aki azóta a Sync.com társalapítójává vált), több mint másfél évtizeden keresztül, a Netfirms valójában volt a webhelyek számára a kisvállalkozások számára.

a net domain megerősíti a 2018 összes domainjétMiután a Endurance International Group 2011-ben megvásárolta őket, a dolgok rosszabbra fordultak.

Ennek ellenére a társaság továbbra is felelős több mint 1,2 millió webhely üzemeltetéséért, és a világ egyik legnagyobb hosting társaságának tagja.

… Ami még inkább csalódást okoz, hogy szolgáltatásaik minősége annyira megmagyarázhatatlanul esett le.

De elég a történelem órákhoz. Mivel a rövid származási történetet nem találjuk el, merítsük meg azt, hogy a Netfirms milyen teljesítményt nyújt ma, és mit számíthat ettől az ikonikus hosting cégtől.

A Netfirm tárhely előnyei

Noha sok probléma merül fel a Netfirms tárhelyszolgáltatásaival és az ügyfelek általános tapasztalatával szemben, jó hírüket tekintve, nagyon jó néhány mutatóval teljesítik.

Íme néhány pozitív szempont, amelyekkel a Netfirms szolgáltatásainak áttekintése során találkoztam.

1. Jó felhasználói idő és tisztességes megbízhatóság

A Netfirms legnagyobb értékesítési pontja a megbízható üzemidő. Ez semmi kivételes (például a SiteGround vagy az A2 Hosting), de az Ön által fizetett árért továbbra is elég szilárd.

netfirms az üzemidő tesztdiagramját

Sajnos nem kínálnak semmiféle rendelkezésre állási garanciát (kivéve azt, hogy Ön ténylegesen rendelkezésére áll az üzemidővel), amelyeket 12 hónapunk során ésszerűen jól teljesítettek, mint fizető ügyfelek.

Itt voltam az uptimesok, amelyeket az elmúlt évben naplóztam a Netfirms használatával:

 • január
 • február
 • március
 • április
 • Lehet
 • június
 • július
 • augusztus
 • szeptember
 • október
 • november
 • december

2. Korlátlan e-mail fiók az összes csomaggal

Sokan, azt kell mondanom, „etikailag kevesebb” vendéglátó társaság (köhögés Godaddy köhögés) egyetlen ingyenes e-mail fiókot fog felkínálni a hostolási terv első évére, majd számlánként és túlsúlyos megújítási díjat számít fel a labdaparkban, 60 dollár / év számlánként..

Szerencsére nem így van a Netfirms.

A választott csomagról függetlenül a Netfirms minden ügyfelének korlátlan számú e-mail fiókot biztosít hozzáféréshez, biztosítva ezzel, hogy extra fokú profesionalitást adjon a webhelyhez és a levelezéshez.

netfirms korlátlan e-mail funkciót

3. Tisztességes élő chat támogatás

netfirms az élő csevegéstNoha nem kínálnak semmiféle figyelmeztető ügyféltámogatást, mint például a HostGator vagy a SiteGround, a Netfirms ”24 órás e-mail jegyekkel és díjmentes élő csevegéssel hozzáférést biztosít ügyfeleinek tájékozott és reagáló ügyfélszolgálathoz..

Miután átléptem a támogató csapatot, szilárd B + -ot adtam nekik. Élő támogató személyzetük meglehetősen érzékenyen reagál (bár nem azonnal) és képesek voltak kezelni az összes kérdést, amelyet feltettem rájuk … Még ha néhány is megpróbálná megjavítani..

Hasonlóan a többi szolgáltatáshoz, a Netfirms ügyfélszolgálata jó az Ön által fizetett árhoz, de nem egészen más ipari óriások névértékéig..

Hátrányai a Netfirm Hosting

Sajnos minden olyan dologért, amit a Netfirms helyesnek ítél, újabb két hibát szereznek. A hostolási tervek felépítésétől az általuk használt szerver típusoktól a szörnyű betöltési időig, itt találunk néhányat a Netfirms használata során felmerült problémákról..

1. Korlátozott tárhely-tervek érhetők el

Első pillantásra a Netfirms úgy tűnik, többé-kevésbé ugyanazt a tárhely-tervet kínálja, mint más nagy szolgáltatók. De amikor valóban hámozza vissza a közmondásos hagyma rétegeit, gyorsan rájössz, hogy minden nem olyan, mint amilyennek látszik.

NetFirms tárhely-tervek

Annak ellenére, hogy három különféle hosting csomaggal rendelkeznek: Plusz (4,45 USD / hónap), Advantage (8,99 USD / hónap) és Business (12,99 USD / hónap), a tervek közötti különbségek nominálisak.

Valójában a Plusz és az üzleti terv között az egyetlen valódi különbség egy ingyenes SSL tanúsítvány, korlátlan SQL adatbázisok és korlátlan FTP fiókok. Személy szerint nem vagyok egészen biztos benne, hogy miért választana valaki üzleti fiókra való frissítést egy ilyen gyengéd ajánlat mellett.

2. Szörnyű terhelési idők

Az egyik legnagyobb probléma a Netfirmmal az alparkok betöltési ideje.

2018-ban webhelye sebessége a következő minden.

Az ügyfelek több mint 47% -a visszalép egy webhelyről, ha az hosszabb, mint 2 másodpercre tölteni. Ha az internetes házigazda nem képes kiszolgálni a betöltési időt 2000 ms-nál vagy ennél rövidebb időn belül, akkor azt tanácsolom, hogy haladéktalanul vigye át egy új szolgáltatóra.

net megerősíti a sebesség-teszt eredményét

A Netfirm számára sajnos, betöltési idejük közel sem volt olyan gyors, mint kellene.

Mivel nem hajtják végre az SSD-tárhelyet, teljesítményük jóval alacsonyabb, mint amit egy jó minőségű internetes fogadó számára elfogadhatónak tekintnének, és önmagában ez a tény önmagában is elegendő ahhoz, hogy módosítsuk jóváhagyásunkat..

De ez még rosszabbá válik …

3. Csak megosztott tárhely

Ha egy kisvállalkozás webhelyét szeretné üzemeltetni, vagy arra számít, hogy jelentős számú látogatót keres webhelyén tartalmat kérni, akkor a megosztott tárhely valójában nem ez a lehetőség.

Persze, akkor működik, ha új vállalkozás indulási fázisában van, vagy rúgásokkal és kuncogásokkal foglalkozó blogokkal foglalkozik. De ha egyszer havonta 10 000 látogatót vonz be, akkor az a legjobb, hogy frissítse VPS-re vagy dedikált tárhelycsomagra. Ha nem, akkor ez azzal egyenértékű, ha 4 hónapos szobatársakkal lakásba költözik, csak néhány hónappal a család létrehozásának tervezése előtt … Te csak a fájdalom világát állítja fel.

Sajnos a Netfirmsnek nincs sokféle változata a host csomagokban.

Ha a Netfirms-en keresztül vásárol hostolást, akkor megosztott tárhelyet vásárol… Periódus.

Nem kínálnak dedikált szervereket, VPS-kiszolgálókat és bármilyen felhőalapú tárhelymegoldást. Tehát ha azt tervezi, hogy méretezi a webhelyét, és nem akarja, hogy szüntelen szerver-összeomlások és sávszélesség-problémák szenvedjenek, azt tanácsolom, hogy vállalkozását vegye másutt.

4. Homályos garanciák és visszatérítési politikák

Az egyik leginkább bosszantó és egyenesen etikátlan probléma, amelyet észrevettem a webtárhely-piacon, a nem teljesített pénz-visszatérítési garanciák..

pénzvisszafizetési garanciaA félreérthető szolgáltatási feltételek és a visszatérítési politikák elterjedése miatt sok öntudatlan vásárló jelentős vásárlást hajtott végre, elégedetlennek találta magát a végtermékkel, és visszatérítést kért… Csak annak kiderítése érdekében, hogy egy apró kis cselekedet (például egy kattintás használata) A WordPress telepítése) érvénytelenítette a pénz-visszatérítési garanciát.

Sajnos a Netfirm úgy tűnik, hogy egyértelmű és etikátlan számlázási gyakorlatával követi az ugyanolyan szokatlan társaságok, mint a GoDaddy nyomában..

A fogadószámla törlésének (és az ügyfél pénzeszközeinek visszatérítésének elmulasztásáig), majd a szolgáltatás következő év előzetes értesítés nélküli megújításáig, a feljogosított ügyfelek nyilvánvalóan megtagadó pénzétől számtalan horror történetet láttam az interneten a Netfirms vonatkozásában. számlázási gyakorlatok.

Ez egy hatalmas piros zászló, és azt egyetlen potenciális ügyfél sem hagyhatja figyelmen kívül.

Ha (valamilyen megmagyarázhatatlan ok miatt) úgy dönt, hogy bízik a Netfirmban sokkal jobb versenytársaik felett, és úgy dönt, hogy vissza akarja venni a pénzét … Nos, csak ne várja el, hogy hamarosan látja a számláján jóváírott pénzeszközöket..

5. Szörnyű vásárlói vélemények (2016 óta)

Bár a Netfirmmel kapcsolatos saját tapasztalataimat legrosszabb esetben „hiányosnak” lehetne mondani, úgy tűnik, hogy a nagyközönség nem ért egyet a konszenzusommal. A leggyakoribb szavak és kifejezések, amelyek felbukkantak a Netfirm vásárlói véleményeim során, a következők voltak: „Szörnyű”, „Rossz kiszolgálás” és „Teljes hiba webgazdaként”..

net megerősíti az ügyfelek véleményét

Nem vagyok teljesen biztos miért más ügyfeleket annyira aggasztottak a Netfirm szolgáltatásai, azonban 2016 óta a Netfirm közvéleménye jelentősen visszaesett.

Néhány órányi más webtárhely-fórum és a reddit szálak ellenőrzése után elegendő észrevettem ezeket az értékeléseket (szó szerint több száz), amelyeket érzésem szerint megemlítenek..

6. Elavult támogatási központ

A Netfirms áttekintése során a végső kérdés a támogatási központ volt. Annak ellenére, hogy hozzáféréssel rendelkezik az e-mailekhez, az élő csevegéshez és a telefonos támogatáshoz, nagyon sok alkalommal nem érzi magát úgy, mintha egy valódi emberrel való beszélgetés nehézségei lenne, és egyszerűen csak egy gyors választ szeretne kapni egy hostolási kérdésre..

Sajnos úgy tűnik, hogy a Netfirms nem frissítette támogatási központját, mióta a Endurance International Group megvásárolta őket. A megadott információ rejtélyes és elavult, a legjobb és legrosszabb esetben teljesen hiányzik.

Ez messze van attól, amit elvárhat egy olyan vállalattól, amely több mint 1,2 millió ügyféllel rendelkezik.

Ajánljuk a Netfirms-et?

Egyszer régen a válasz hangos volt: „Pokol igen”.

De ma egy kemény „nem”.

A nehézkes terhelési időktől a korlátozott tárhely-lehetőségekig, az etikátlan és kétértelmű számlázási gyakorlattól kezdve egyszerűen nincs ok fizetni jó pénzt egy ilyen subpar webes gazdagépre, ha ugyanolyan könnyedén feliratkozhat kiváló tárhely-szolgáltatásra a SiteGround, A2 Hosting, vagy HostGator.

Sajnálom, a Netfirms igazolta, de úgy tűnik, hogy a webtárhely világának csillogó csillaga teljesen kiégett.

Még szintén kedvelheted:

 • Legjobb webtárhely
 • A legjobb weboldalkészítő
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author