Kinsta-arvostelu

Kinsta on premium-verkkoisäntä. Kun ajattelen premium-mitä tahansa, haluan sen yleensä kaiken likaisen vanhan yli standardi asia on saatavilla. Jos tiedän, että siellä on premium-versio, huijaan vaihtoehtoa.

Isäntämaailmassa suurin osa ihmisistä ei tarvitse premium-versiota. Näin on todennäköisesti useimmissa premium-palveluita koskevissa tilanteissa. Tavalliset isännöintipalvelut saavat työn todella aikaan, etenkin ihmisille, jotka alkavat vasta verkkosivustollaan. 
Tämä ei tarkoita sitä, että premium-isännöinnillä ei olisi paikkansa. Kinsta-kaltaisille palveluille on joukko etuja.

Hienoa on se Kinsta on paras siellä olevista premium-hosting-vaihtoehdoista ja haluaisin kertoa sinulle miksi.

TLDR;

Kinsta kuuluu WordPress-palvelun premium-luokkaan. Jos päätät haastaa ylimääräisen käteisrahan Kinsan käyttöön, et tule pettymään. Tiedä vain, että tulet kuluttamaan paljon rahaa. 

On tärkeätä pitää mielessä, että halvemmat isännöintipalvelut voivat tarjota sinulle tarvitsemasi tarvitsematta kuluttaa paljon rahaa. Jos tarvitset premium-hallittua isännöintipalvelua, Kinsta on loistava valinta.

Yleiskatsaus Kinsta

Mikä tekee isännöintipalvelusta palkkion?

Missä tahansa standardi isännöintialustassa siihen liittyy negatiivisia. Sivuston nopeus ei ehkä ole täydellinen tai SSL: n asentaminen voi olla suuri kipu. Näiden premium-palvelujen tarkoituksena on poistaa kaikki kipupisteet. He tekevät tämän lataamalla enemmän, jotta heillä olisi paras mahdollinen infrastruktuuri.

Itse Kinsta on WordPress-kehittäjien luoma. Tämä on hyvä merkki, koska sen ovat luoneet ihmiset, jotka todella halusivat käyttää palvelua. Vuonna 2013 heidän tavoitteenaan oli luoda markkinoiden paras WordPress-hosting-alusta.

Kinsta Dashboard

Luojat tajusivat, että niitä on paljon isännöintipalveluita, jotka tarjoavat saman tyyppisiä palveluita. Sen sijaan, että veloittaisi matalaa dollarimäärää, he päättivät rakentaa isäntäpalvelun, joka perustuu uuteen tekniikkaan keskittynyt täysin nopeuteen, turvallisuuteen ja vakauteen.

Tapa, jolla he ovat tehnyt tämän, on rakentamalla Google Cloud Platformille hyödyntämällä uusinta tekniikkaa ja yhdistämällä se overkill-turvatarkistuksiin ja ylimmän asiakastukeen.

 • PLUSSAT

  Korkea asiakastuki
  Suojattu verkko
  Päivittäiset varmuuskopiot
  Nopea
  Luotettava käyttöaika
  Ensiluokkaiset ominaisuudet

 • HAITTOJA

   Uusi kojetaulu, joten ei cPanel tai Plesk
  Kallis
  Erikoistunut vain WordPressiin

Kinsta Uptime

Kinsta-palvelimet ovat strategisesti sijoitettuja ja Google Cloud Platformin hallinnassa, mikä tarkoittaa, että ne ovat erittäin nopeita. Hinta, jonka maksat Kinsta, saat paremmin absurdin nopeuden. Onneksi Kinsta toimittaa.

Sukellaan suosikkiosaani, todellisiin numeroihin.

Kaikki testimme suoritettiin Kanadassa auttaaksemme saamaan tarkan sekoituksen tuloksia eri puolilla maata. Koko testin ajan käytimme Montréal-palvelinta Montréalille ja Torontolle ja Iowa-palvelinta Vancouverille ja Winnipegille. Aloita tarkistamalla alla olevat tulokset neljästä testauspaikastamme.

 • Montreal

  Uptime – 99,98%
  Latausaika – 409 ms

 • Toronto

  Uptime – 99,98%
  Latausaika – 468 ms

 • Vancouver

  Uptime – 99,97%
  Latausaika – 416 ms

 • Winnipeg

  Uptime – 99,97%
  Latausaika – 501 ms

Joten mitä nämä luvut oikeasti tarkoittavat?

No, ensin on tärkeää ymmärtää terminologia. Kun puhumme käytettävyysajasta HostingCanada.org-sivustossa, se viittaa mittaan siitä, kuinka yhdenmukaiset isännöintipalveluntarjoajan palvelut ovat. Tilastot esitetään prosentteina osoittamaan, kuinka kauan palveluntarjoaja on verkossa ja toimii normaalisti.

Esimerkiksi, Kinsta on esiintynyt 99,98%: n käyttöaikaa Montrealin testauspaikoista. Tämä tarkoittaa, että kaikissa testissämme keräämissä tiedoissa, Kinsan palvelut laskivat vain 0,02 prosenttia ajasta Montrealin käyttäjille. Matematiikka merkitsee alle 2 tunnin seisokkeja vuoden aikana – melkein mitään.

Kun mitataan käytettävyyttä, jopa murto-osa prosenttiyksiköstä voi vaikuttaa merkittävästi verkkosivustosi saatavuuteen. Katsomme, että yli 98%: n käytettävyysmittarit ovat vahvoja, ja kaikki alle luokitellaan huonoiksi.

Kinsta 99,9% + Uptimes

Parhaimmat hosting-yritykset takaavat 99%: n käytettävyyden. Muussa tapauksessa hyvitetään sinulle osa maksuista, jos tämä odotus ei täyty. Kinsta on yksi niistä yrityksistä, joka tarjoaa tällaisen takuun.

Kinsta Uptime -sivu

Nyt vaihdettaessa vaihteita lastausaikoihin painopisteemme siirtyy yleisestä saatavuudesta todellisiin nopeusmittauksiin. Hosting Kanadan keräämät numerot ovat keskimäärin yli kuukauden kokeita Kinsan alustalla useilla selaimilla, kuten Google Chromen, Mozilla Firefoxin ja Microsoft Internet Explorerin kanssa. Edellä esitetyt ajat mitataan millisekunnissa ja kattaa pilvipalvelimen täydellisen pyynnön ja vastauksen pituuden.

Muista, että verkkosivustosi loppukäyttäjät saattavat vaikuttaa jonkin verran reagointiaikoista johtuen monista tekijöistä, kuten paikallisen verkon nopeudesta, selaimen käyttäytymisestä ja palvelinliikenteestä. Yleensä ottaen, Kinsan latausajanopeudet sujuivat selvästi keskimääräistä enemmän verrattuna muihin Kanadassa saataviin yleisiin tarjoajiin. Meillä on yleensä nopeampi Internet kuin useimmissa.

Kuormitusaikoja, jotka ovat keskimäärin 2 000 millisekuntia tai vähemmän, pidetään erittäin suorituskykyisinä, koska se tarkoittaa, että loppukäyttäjä kohtaa erittäin vähän viivettä verkkosivun lataamisessa. Isännöintipalveluntarjoajia, joiden reaktioajat ovat hitaampia, on vaarallinen käyttää. Lukijasi ja asiakkaasi voivat ärsyttää viivästyksiä ja valita selata muita sivustoja sen sijaan.

Kinsta puhaltaa nämä ajat vedestä ja tarjoaa todella korkeatasoisen kokemuksen.

palvelimet

Kinsta käyttää Google Cloudia ja tarkemmin heidän palvelunsa monialueversiota. Tämä tarkoittaa, että Kinsta-käyttäjillä on pääsy 22 alueelle, joilla datakeskukset sijaitsevat.

Kinsta-sijainnit

Kanadalaisena on useita palvelimia, jotka saattavat olla järkeviä yrityksellesi, kuten Montréal ja Iowa.

Jos päätät käyttää Kinstaa, seuraavat kaupungit voit valita tietokeskukseesi:

 •  Council Bluffs, Iowa, Yhdysvallat
  St. Ghislain, Belgia
   Changhua County, Taiwan
   Sydney, Australia
   Dalles, Oregon, Yhdysvallat
  Ashburn, Virginia, Yhdysvallat
  Moncks Corner, Etelä-Carolina, Yhdysvallat
  São Paulo, Brasilia
  Lontoo, Iso-Britannia
  Frankfurt, Saksa
 • Jurong West, Singapore
  Tokio, Japani
  Mumbai, Intia
  Montréal, Kanada
  Alankomaat
  Hamina, Suomi
  Los Angeles, Kalifornia
  Hongkong
  Zurich, Sveitsi
  Osaka, Japani

Turvallisuus ja valvonta

Suojaus on tietysti suuri huolenaihe verkkosivuston hallinnassa. WordPress-verkkosivustosi suojaamiseksi on olemassa monia tapoja. Voit käyttää laajennuksia tai toteuttaa oman manuaalisen menettelytapasi, mutta paras tapa hallita WordPress-tietoturvaa on saada joku muu tekemään suurimman osan työstä puolestasi.

Kenen pitäisi käyttää sitä

Kinsta toteuttaa korkean tietoturvan verkon, joka tekee periaatteessa kaiken, mitä WordPress-suojauslaajennus tekisi sinulle.

Osa premium-isännöintipalvelun lisäarvosta on se ne tekevät verkkosivustostasi erittäin turvallisen. Erityisesti, Kinsta toteuttaa DDoS-hyökkäysten havaitsemisen, ohjelmistopohjaiset rajoitukset, SSL-tuen ja palomuurit.

Paitsi, että jos hyökkäys vie jostakin syystä verkkosivusi offline-tilaan ja poistaa kaiken, sinulla ei ole mitään pelättävää. Kinsta on päivittäinen varmuuskopiointikäytäntö mikä tarkoittaa, että riippumatta siitä, voit ottaa eilisivustosi verkkosivustollesi käyttöön heti. Jos verkkosivustosi hyökkääjä kertoo hyökkäyksestään oikein, saatat jopa pystyä palauttamaan verkkosivustosi nykyisen version.

kinsta-turvaominaisuudet

Kinsta käyttää erillisiä varmuuskopiointiympäristöjä live-verkkosivustollesi ja lavastusympäristöllesi joten et menetä mitään uudesta edistyksestäsi.

Jos päivittäinen varmuuskopiointi ei ole sinun asia, voit maksaa Kinstalle enemmän päivittääksesi verkkosivustosi mahdollisimman usein. Jos olet vainoharhainen henkilö, joka tarvitsee sivustosi varmuuskopion joka tunti, Kinsta ei tuomitse sinua, hän ottaa muutaman ylimääräisen taalaa ja varmuuskopioi sivustosi joka tunti.

Kinsta on ennakoiva hakkeroinnin ehkäisemisessä koska he pitävät kaikki palvelinohjelmistonsa ajan tasalla ja heillä on mojova seurantakäytäntö, josta päästämme seuraavaksi. Jos sinut hakkeroidaan, Kinsta takaa, että sinusta huolehditaan heti etusijalla. Heidän WordPress-asiantuntijansa lupaavat saada verkkosivustosi takaisin varmuuskopiointia varten nopeasti.

Hinnoittelu ja ominaisuudet

Oletko koskaan ostanut palvelun ja sisällyttänyt siihen palvelua on paljon enemmän kuin todella tarvitset? Kuten jos ostat keilapuolen istuimet Maple Leaf -peliin, ja lipun hintaan sisältyy hieronta milloin vain haluat.

kinsta hinnoittelussa aloittelijayritys

Älä ymmärrä minua väärin, hieronta olisi mukavaa. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Voit olla tyytyväinen vain katsomassa peliä. Kinsan versio jääkiekkopelihieronnasta on heidän seurantakäytäntönsä. Se on ehdottomasti ylenmääräinen, mutta silti arvostettu.

kinsta hinnoittelu yritys-yritys

Isännöintipalvelu tarkistaa verkkosivustosi kahden minuutin välein. Kyllä, joka toinen minuutti. Tämä tarkoittaa, että Kinsta tarkistaa verkkosivustosi 720 kertaa päivässä. Näyttää minulta vähän, mutta mitä tiedän. Jos jokin menee pieleen, he tutkivat asiaa heti ja korjaavat sen. Se voisi tapahtua kirjaimellisesti ennen kuin edes huomaat, että mitään on vialla. Kinsta tekee samoin kaikkien heidän laitteistojensa ja järjestelmiensä kanssa.

Asiakaspalvelu

Kinsta vie verkkosivuston asiakastuen todella uudelle tasolle. Yritys ei ole tyytyväinen siihen, että autat vain varmistamaan, että teet kaiken oikein isännöinnin suhteen. Asiakastuki auttaa sinua jopa WordPress-verkkosivustossasi. Se on loppujen lopuksi WordPress-verkkopalvelupalvelu.

Kenen pitäisi käyttää sitä

Kinsta auttaa sinua WordPress-sivustossasi. Koska palvelu on asetettu WordPress-isännöintipalveluksi, asiakastuki tietää kaiken WordPressistä ja pystyy korjaamaan WordPress-ongelmat puolestasi. He auttavat sinua vianmäärityksessä, palvelimen ylläpidossa, teemoissa, laajennuksissa ja yleisessä ylläpidossa. Kinstan käyttäminen isännöintipalveluna antaa sinulle WordPress-asiantuntijan joukkueestasi heti.

kinsta-tukitoiminnot

Kinsan verkkosivustolla on jopa koko osio omistettu WordPressille.

Tietopohja

Inhoan henkilökohtaisesti käyttää asiakastukea yrityksessä, koska tarvitsemani tiedot ovat jo siellä. Olen tiedonpohjan tikari ja Kinsta toimittaa. Heillä on lukemattomia hyödyllisiä artikkeleita, joiden tulisi kattaa kaikkein peruskysymykset.

Näyttää siltä, ​​että Kinsan käytäntönä on kirjata kaikki ongelmat ja jos niitä ilmenee useammin kuin muutaman kerran, he luovat siitä tietopohjaartikkelin.

24/7 tuki

Kinsta tarjoaa asiakaspalvelun ympäri vuorokauden mikä on fantastinen kansainvälisille asiakkaille ja ihmisille, jotka haluavat työskennellä myöhään iltaan. Tuki on saatavana chatin ja sähköpostin välityksellä ja on toimii sisäpuhelimen kautta, paras asiakastukiohjelmisto markkinoilla tänään ja antaa useiden ihmisten pääsyn asiakastukeen.

ominaisuudet

Sinun pitäisi odottaa saavan joukon ominaisuuksia premium-palvelusta, kuten Kinsta. Onneksi Kinsta ei pidä hidasta ja antaa sinulle kaiken mitä haluat. Jos Kinstalla ei tällä hetkellä ole haluamaasi, hänen verkkosivustonsa kehottaa meitä ottamaan yhteyttä heihin joten palvelu voi toimia sen saamiseksi. En tiedä toista hosting-palvelua, joka sitä tarjoaa.

kinsta-ominaisuuksien yleiskatsaus

Arkkitehtuuri

Tämä ajaa koko venettä. Kinsta käyttää uusinta tekniikkaa varmistaaksesi, että sinulla on nopeat latausajat, joista puhumme aiemmin. Tapa, jolla tämä suoritetaan, on keskittymällä parhaan tekniikan hyödyntämiseen, resurssien eristämiseen, automaattiseen skaalautuvuuteen ja saatavuuteen.

Siellä olevien teknologiapuhelimien hyväksi, jota Kinsta hyödyntää arkkitehtuurissaan, ovat Nginx, PHP 7.4, LXD-ohjelmistosäiliöt ja MariaDB.

Google Cloud

Google Cloud -alusta on paras ja nopein alusta, jota isännöintipalvelu voi käyttää. 22 tietokeskuksella ympäri maailmaa, kaikki on kytketty ja suunniteltu varmistamaan, että kukaan sitä käyttävä ei ole kaukana. Tämä johtaa paljon nopeampaan nopeuteen ja antaa minkä tahansa Kinsta-asiakkaan lisätä tehoaan milloin tahansa.

Muut ominaisuudet

Kinstassa on muita ominaisuuksia, kuten ilmainen sivustojen siirto, jos tulet toiselta palvelimelta, liikenteen aaltovalmius, sivuston hallintatyökalut, latauspalvelimet, sivuston kloonaus, sivuston analysointi, oma kojetaulu, testiympäristöt, kehityssivustot, edistynyt kehittäjätuki, useita PHP versiot, Cloudflare Railgun, Elasticsearch, Redis, mittavierailut, CDN ja Nginx käänteinen välityspalvelin.

kinsta käytettävyyden nopeusominaisuudet

Vielä yksi asia, jos et näe mitä tarvitset kojetaulussa, Kinsta kehottaa ottamaan yhteyttä tukitiimiin pyytääksesi tarvitsemasi. Emme ole testanneet tätä, mutta näyttää siltä, ​​että he saavat oikein tarvitsemasi tarvitsemasi perusteella muiden asiakastukikokeiden menestyksen perusteella..

Tyypit hosting

Kinsta ei tarjoa jaettua tai VPS-isännöintia. Se tarjoaa oman tyyppisen isännöinnin jolla ei tällä hetkellä ole etikettiä. Sen sijaan, että tarjota omistettu palvelin tai VPS-hosting-vaihtoehtoja, Kinsta tarjoaa aloitus- ja pro-vaihtoehtonsa, ja sillä on yritys- ja yritysluokka.

Käynnistysvaihtoehto on täydellinen jokaiselle, jolla on yksi verkkosivusto, kun taas pro-versio on henkilölle, jolla on yksi tai kaksi verkkosivustoa, mutta joka tarvitsee vähän ylimääräistä mehua.

On helppo kertoa, mitä suunnitelmaa tarvitset, koska Kinsta laatii sen helpoilla mittareilla tarpeitasi vastaavaksi kuten WordPress-asennusten lukumäärään ja kuukausittain kokonaisliikenteeseen.

Kun hyppäät yritys- ja yritysluokkiin, paras tapa tunnistaa tarvitsemasi on sovittamalla se siihen. Jos olet toimisto tai yritys, jolla on tarjottuja suurempia tarpeita, sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä yritykseen.

Hinnasuunnitelmat

Jokainen Kinsan suunnitelma sisältää seuraavat:

 • 30 päivän rahat takaisin takuu
  Ilmaiset perustiedot muista isännistä
  Google Cloud Platform
  Kaikki heidän palvelimet
  Automaattiset päivittäiset varmuuskopiot
  14 päivän varmuuskopiointi
  24/7 tuki
 • Monen käyttäjän ympäristö
  Asuinalue
  SSL-varmenne
  PHP 7 -tuki
  SSH-yhteys
  Valkoisella merkitty välimuisti

Jokainen suunnitelma aloitussuunnitelman lisäksi sisältää myös sivuston kloonauksen ja useiden toimipaikkojen tuen. Eri suunnitelmat on esitetty alla olevassa taulukossa. Paras tapa selvittää, mitä tarvitset, on se, kuinka monta verkkosivustoa käytät ja kuinka monta kuukausittaista käyntiä saat.

Kääri se

Kinstaa pidetään siellä todennäköisesti yhtenä markkinoiden parhaista WordPress-hosting-ratkaisuista nykyään. Meillä ei ole Kinstaa ykkönen, koska useimmat ihmiset eivät tarvitse markkinoiden parasta kuluttaja WordPress-hosting-ratkaisua. 

Palvelu rakennettiin premium-tuotteeksi ja useimpien ihmisten, etenkin vasta aloittaessaan, on vain saatava verkkosivustonsa elää.

Niille, jotka tarvitsevat markkinoiden parasta WordPress-hosting-ratkaisua, suosittelemme Kinstan käyttöä. Jos tarvitset nopeimmat nopeudet, paras käyttöaika, Fort Knox-esque -turvallisuus ja WordPress-asiantuntijat päivystyksessä, sinun tulisi käyttää Kinstaa

Jos olet rakentanut verkkosivustosi ja saat nyt paljon liikennettä, suosittelemme myös siirtymistä Kinstaan..

FAQ

Mitä hallitaan WordPress-isännöintiin?

Ylläpito WordPress-hosting on palvelu, jossa kaikki WordPress-sivustosi ylläpidon tekniset näkökohdat otetaan huomioon. Isäntä varmistaa tietoturvan, nopeuden, päivitysten, varmuuskopioiden, käytettävyyden ja skaalautuvuuden hallinnan. Se tarkoittaa myös, että asiakastuki on upeaa. Hallinnoidun WordPress-isännöinnin käyttäminen vie suuren osan teknisestä vastuusta verkkosivuston omistajan harteilta.

Onko Kinsta jaettua majoitusta?

Kinstaa ei jaeta isännöidyksi. Yhtiö luonne oma luokka. Jos meidän pitäisi määritellä se, kutsumme sitä Google Cloud -konttien ylläpitoon. Google Cloudia käyttävä yritys ylläpitää kutakin verkkotunnusta omalla ohjelmistosäiliöllään Linuxin kautta.

Mitä eroa isännällä ja verkkotunnuksella on??

Verkkotunnus on verkko-osoitteesi. Näin ihmiset tietävät mistä löydät todellisen verkkosivustosi. He kirjoittavat sen selaimeen, joka toimii Internet-GPS: nä. Osoitteesi täytyy jonnekin perustaa myymälä, jotta verkkoisäntäsi tarjoaa Internet-maata osoitteen silaamiseen. Tässä tilanteessa todellinen verkkosivusto olisi Internet-talosi.

Saatat pitää myös:

 • Parhaat Web-hosting-palvelut
 • Paras halpa isännöinti
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author