Kinsta anmeldelse

Kinsta er en premium webhost. Når jeg tænker på noget som helst, vil jeg normalt have det over det, der er beskidt standard ting er tilgængeligt. Hvis jeg ved, at der er en premiumversion derude, spotter jeg alternativet.

I hostingverdenen har de fleste mennesker ikke brug for premiumversionen. Det er sandsynligvis tilfældet i de fleste situationer vedrørende premium-tjenester. Standard hosting-tjenester får virkelig jobbet gjort, især for folk, der lige er startet med deres websted. 
Det betyder ikke, at premium-hosting ikke har sin plads. Der er en lang række fordele ved tjenester som Kinsta.

Den store ting er det Kinsta er den bedste af de premium hosting muligheder derude og jeg ville meget gerne fortælle dig hvorfor.

TLDR;

Kinsta er i premiumkategorien WordPress-hosting. Hvis du beslutter, at du vil samle de ekstra penge til at bruge Kinsta, bliver du ikke skuffet. Bare ved, at du vil bruge en masse penge. 

Det er vigtigt at huske, at billigere hostingtjenester kan give dig det, du har brug for, uden at bruge en masse penge. Hvis du har brug for en premium administreret hosting service, Kinsta er et godt valg.

Oversigt over Kinsta

Hvad gør en hosting-service præmie?

På enhver standard hostingplatform vil der være negativer forbundet med den. Webstedshastigheden er måske ikke perfekt, eller installation af en SSL kan være en stor smerte. Hele pointen med disse premium-tjenester er at fjerne ethvert smertepunkt. Den måde, de gør dette på, er ved at opkræve mere, så de kan have den bedst mulige infrastruktur.

Kinsta blev selv oprettet af WordPress-udviklere. Dette er et godt tegn, da det blev oprettet af mennesker, der faktisk ville bruge tjenesten. I 2013 var deres mål at skabe den bedste WordPress-hostingplatform på markedet.

Kinsta Dashboard

Skaberne indså, at der er mange hostingtjenester, der tilbyder den samme type service. I stedet for at opkræve et lavt dollarsum, besluttede de at bygge en hostingtjeneste, der er bygget på ny teknologi fuldstændig fokuseret på hastighed, sikkerhed og stabilitet.

Den måde, de har gjort dette på, er ved at bygge videre på Google Cloud Platform mens ved hjælp af den nyeste teknologi og sammenkobling af den med overdreven sikkerhedskontrol og over den øverste kundesupport.

 • PROS

  Højt niveau af kundesupport
  Sikkert netværk
  Daglige sikkerhedskopier
  Hurtige hastigheder
  Pålidelig oppetid
  Premium-funktioner

 • ULEMPER

   Nyt instrumentpanel, så ingen cPanel eller Plesk
  Dyrt
  Specialiserer kun WordPress

Kinsta Uptime

Kinsta-servere er strategisk placeret og bemandet af Google Cloud Platform, hvilket betyder, at de er superhurtige. For den pris, du betaler for Kinsta, skal du hellere modtage absurde hastigheder. Heldigvis leverer Kinsta.

Lad os dykke ned i min yndlingsdel, de faktiske tal.

Alle vores test blev kørt i Canada for at hjælpe med at få en nøjagtig blanding af resultater over hele landet. I hele testen brugte vi Montréal-serveren til Montréal og Toronto og Iowa-serveren til Vancouver og Winnipeg. For at komme i gang skal du tjekke resultaterne nedenfor fra vores fire teststeder.

 • Montreal

  Oppetid – 99,98%
  Indlæsningstid – 409ms

 • Toronto

  Uptime – 99,98%
  Indlæsningstid – 468ms

 • Vancouver

  Uptime – 99,97%
  Indlæsningstid – 416ms

 • Winnipeg

  Uptime – 99,97%
  Indlæsningstid – 501ms

Så hvad betyder disse tal faktisk?

Nå, først er det vigtigt at forstå terminologien. Når vi taler om oppetid på HostingCanada.org, henviser det til et mål for, hvor konsekvent hostingudbyderens tjenester er. Statistikken præsenteres som en procentdel for at indikere den samlede tid, hvor hosting-udbyderen er online og fungerer normalt.

For eksempel, Kinsta har optrådt med 99,98% oppetid fra Montreal-teststeder. Dette betyder, at i alle de data, vi har indsamlet i vores test, Kinstas tjenester var kun nede i 0,02% procent af tiden for Montreal-brugere. Matematikken svarer til mindre end 2 timer nedetid i løbet af et år – næsten intet.

Når man måler oppetidets ydeevne, kan selv en brøkdel af et procentpoint gøre en betydelig forskel for dit websteds tilgængelighed. Vi betragter oppetidsmålinger på over 98% for at være stærke, med alt under det, der klassificeres som dårligt.

Kinsta med 99,9% + oppetid

De allerbedste hostingfirmaer garanterer 99% oppetid ellers refunderer du nogle af dine betalinger, hvis denne forventning ikke er opfyldt. Kinsta er et af de virksomheder, der yder en sådan garanti.

Kinsta Uptime-side

Når vi skifter gear til belastningstider, skifter vores fokus fra den samlede tilgængelighed til faktiske hastighedsmålinger. Tallene, der er udarbejdet af Hosting Canada, er i gennemsnit over måneders test med Kinstas platform med forskellige browsere som Google Chrome, Mozilla Firefox og Microsoft Internet Explorer. Tider, der er angivet ovenfor, måles i millisekunder og dækker længden af ​​en fuld anmodning og svar på en skywebserver.

Husk, at dit websteds slutbrugere kan synes en vis variation i responstider på grund af en række faktorer, herunder lokal netværkshastighed, browseradfærd og servertrafik. samlet set, Kinstas ladetidshastigheder var langt over gennemsnittet sammenlignet med andre almindelige udbydere, der findes i Canada. Vi har en tendens til at have hurtigere internethastighed end de fleste.

Belastningstider, der gennemsnit er 2.000 millisekunder eller mindre, betragtes som høj ydelse, da det betyder, at slutbrugeren står over for meget lidt forsinkelse, når websiden indlæses. Hostingudbydere med langsommere responstider er risikable at bruge. Dine læsere og kunder kan blive irriterede over forsinkelserne og vælger at gennemse andre steder i stedet.

Kinsta blæser disse tider ud af vandet og giver virkelig en premium oplevelse.

Servere

Kinsta bruger Google Cloud og mere specifikt multiregionversionen af ​​deres tjeneste. Det betyder, at Kinsta-brugere har adgang til 22 regioner, hvor datacentre er placeret.

Kinsta placeringer

Som canadier er der flere servere, der kan give mening for din virksomhed som Montréal og Iowa.

Hvis du beslutter at bruge Kinsta, er de følgende byer, du kan vælge til dit datacenter:

 •  Council Bluffs, Iowa, USA
  St. Ghislain, Belgien
   Changhua County, Taiwan
   Sydney, Australien
   The Dalles, Oregon, USA
  Ashburn, Virginia, USA
  Moncks Corner, South Carolina, USA
  São Paulo, Brasilien
  London, UK
  Frankfurt, Tyskland
 • Jurong West, Singapore
  Tokyo, Japan
  Mumbai, Indien
  Montréal, Canada
  Holland
  Hamina, Finland
  Los Angeles, Californien
  Hong Kong
  Zürich, Schweiz
  Osaka, Japan

Sikkerhed og overvågning

Sikkerhed er åbenlyst et stort problem, når man administrerer et websted. Der er mange måder at sikre dit WordPress-websted på. Du kan bruge plugins eller implementere din egen manuelle procedure, men den bedste måde at styre WordPress-sikkerhed er at få en anden til at gøre størstedelen af ​​arbejdet for dig.

Hvem skal bruge det

Kinsta implementerer et højsikkerhedsnetværk, der dybest set gør alt, hvad en WordPress-sikkerhedsplugin ville gøre for dig.

En del af værditilvæksten i en premium hostingtjeneste er det de gør dit websted yderst sikkert. Konkret, Kinsta implementerer DDoS-angrebdetektion, softwarebaserede begrænsninger, SSL-support og firewalls.

Ikke kun det, hvis et angreb af en eller anden grund tager dit websted offline og sletter alt, har du intet at frygte. Kinsta har en daglig backup-politik hvilket betyder, at uanset hvad du kan få igår gårsdagens version af dit websted med det samme. Hvis dit webstedsangreb angiver deres angreb rigtigt, kan du muligvis endda få dagens version af dit websted tilbage.

kinsta sikkerhedsfunktioner

Kinsta bruger separate sikkerhedskopimiljøer til dit live websted og dit iscenesættelsesmiljø så du mister heller ikke nogen af ​​dine nye fremskridt.

Hvis det ikke er din ting at have en daglig sikkerhedskopi, kan du betale Kinsta mere for at opdatere dit websted så ofte som muligt. Hvis du er en paranoid person, der har brug for dit websted, der sikkerhedskopieres hver time, vil Kinsta ikke dømme dig, de tager et par ekstra dollars og bakker dit websted op hver time.

Kinsta er proaktiv til forebyggelse af hacks da de holder al deres serversoftware ajour og har en heftig overvågningspolitik, som vi får næste gang. Hvis du bliver hacket, har Kinsta en garanti for, at du bliver taget hånd om med øjeblikkelig prioritet. Deres WordPress-eksperter lover at få dit websted tilbage og køre på kort tid.

Priser og funktioner

Har du nogensinde købt en service og inkluderet i denne service er meget mere, end du faktisk har brug for? Som hvis du køber rink-sidesæder til et Maple Leafs spil og inkluderet i billetprisen er en massage, når du vil.

kinsta priser starter-pro-business

Misforstå mig ikke, en massage ville være rart. Det er dog ikke nødvendigt. Du ville være tilfreds med bare at se spillet. Kinstas version af en hockey-spilmassage er deres overvågningspolitik. Det er bestemt overdreven, men stadig værdsat.

kinsta prissætning forretningsvirksomhed

Hosting-tjenesten kontrollerer dit websted hvert andet minut. Ja, hvert andet minut. Det betyder, at Kinsta kontrollerer dit websted 720 gange om dagen. Synes lidt meget for mig, men hvad ved jeg. Hvis noget går galt, ser de øjeblikkeligt på det og løser det. Det kan bogstaveligt talt ske, før du selv indser, at noget er galt. Kinsta gør det samme med al deres hardware og systemer også.

Kunde support

Kinsta tager virkelig webhosting kundesupport til næste niveau. Virksomheden er ikke tilfreds med bare at hjælpe dig med at sikre dig, at du gør alt godt med hensyn til hosting. Kundesupporten vil endda hjælpe dig med dit WordPress-websted. Det er trods alt en WordPress-webhostetjeneste.

Hvem skal bruge det

Kinsta er der for faktisk at hjælpe dig med dit WordPress-sted. Da tjenesten er konfigureret som en WordPress-hostingtjeneste, kundesupporten ved alt om WordPress og kan løse WordPress-problemer for dig. De hjælper dig med fejlfinding, servervedligeholdelse, temaer, plugins og generel vedligeholdelse. Hvis du bruger Kinsta som en hostingtjeneste, får du en WordPress-ekspert på dit team med det samme.

kinsta supportfunktioner

Kinstas websted har endda en hel sektion, der er afsat til undervisning i WordPress.

Vidensbase

Jeg hader personligt at bruge kundesupport hos et firma, da de oplysninger, jeg har brug for, generelt allerede findes derude. Jeg er en sucker efter en vidensbase, og Kinsta leverer. De har utallige nyttige artikler, der skal dække de fleste grundlæggende problemer.

Det ser ud til, at Kinsta’s politik er at logge alle problemer, og hvis en opstår mere end et par gange, opretter de en vidensbasisartikel om det.

24/7 support

Kinsta har 24/7 kundesupport hvilket er fantastisk for internationale kunder og folk, der kan lide at arbejde sent på natten. Supporten er tilgængelig via chat og e-mail og er drevet af intercom, den bedste kundesupportsoftware på markedet i dag og giver flere personer adgang til dit kundesupportproblem.

Funktioner

Du kan forvente at modtage en masse funktioner fra en premium service som Kinsta. Heldigvis holder Kinsta ikke tilbage og giver dig alt hvad du kan ønske dig. Hvis Kinsta ikke i øjeblikket har det, du vil, fortæller deres websted os om at kontakte dem så tjenesten kan arbejde på at få den. Jeg ved ikke om en anden hostingtjeneste, der tilbyder det.

kinsta funktioner oversigt

Arkitektur

Det er det, der driver hele båden. Kinsta bruger den nyeste teknologi for at sikre, at du har de hurtige belastningstider, vi talte om tidligere. Måden dette opnås er ved med fokus på at bruge den bedste teknologi, isolering af ressourcer, automatisk skalerbarhed og tilgængelighed.

For de teknologiske buffere derude er teknologien, som Kinsta bruger inden for deres arkitektur, Nginx, PHP 7.4, LXD-softwarecontainere og MariaDB.

Google Cloud

Google Cloud-platformen er den bedste og hurtigste platform, som en hosting-service kan bruge. Med 22 datacentre over hele verden er alt forbundet og designet til at sikre, at ingen, der bruger det, er langt væk. Dette resulterer i meget hurtigere hastigheder og giver enhver Kinsta-kunde mulighed for at øge deres magt, når som helst de ønsker.

Andre funktioner

Kinsta har andre funktioner såsom gratis webstedsmigrering, hvis du kommer fra en anden vært, trafikstødberedskab, webstedsstyringsværktøjer, iscenesættelsesservere, site kloning, webstedsanalyse, proprietært dashboard, testmiljøer, udviklingssteder, avanceret udvikler support, flere PHP versioner, Cloudflare Railgun, Elasticsearch, Redis, skalabesøg, CDN og Nginx reverse proxy.

kinsta oppetidshastighedsfunktioner

En ting til, hvis du ikke ser, hvad du har brug for på instrumentbrættet, opfordrer Kinsta til at kontakte supportteamet for at anmode om, hvad du har brug for. Vi har ikke testet dette ud, men det ser ud til, at de får det rigtige, hvad du har brug for, baseret på hvordan andre kundesupporttest er gået.

Typer af hosting

Kinsta tilbyder ikke delt hosting eller VPS-hosting. Det tilbyder sin egen type hosting der ikke i øjeblikket har en etiket. Snarere end at tilbyde en dedikeret server eller VPS hosting muligheder, Kinsta tilbyder sine starter og pro muligheder og har en erhvervskategori og virksomhedskategori.

Startmuligheden er perfekt til nogen med et websted, mens pro-versionen er til en der har en eller to websteder, men har brug for lidt ekstra juice.

Det er let at fortælle, hvilken plan du har brug for, da Kinsta lægger den ud med lette målinger, der matcher dine behov til f.eks. antal WordPress-installationer og samlet månedlig trafik.

Når du hopper ind i kategorien erhverv og virksomhed, er den bedste måde at identificere, hvad du har brug for, ved at matche det op til det. Hvis du er et bureau eller en virksomhed, der har større behov end det, der tilbydes, skal du bare kontakte firmaet.

Prisplaner

Hver plan fra Kinsta inkluderer følgende:

 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
  Gratis grundlæggende migrationer fra andre værter
  Google Cloud Platform
  Alle deres servere
  Automatiske daglige sikkerhedskopier
  14 dage med sikkerhedskopiering
  24/7 support
 • Multi-user miljø
  Iscenesættelsesområde
  SSL-certifikat
  PHP 7 support
  SSH-adgang
  Hvidmærket cache

Hver plan ud over startplanen inkluderer også kloning af websteder og support på flere websteder. De forskellige planer er vist i nedenstående tabel. Den bedste måde at identificere, hvad du muligvis har brug for, er, hvor mange websteder du vil bruge, og hvor mange månedlige besøg du får.

Indpakning af det

Kinsta anses sandsynligvis deroppe som en af ​​de bedste WordPress hosting-løsninger til forbrugere på markedet i dag. Vi har ikke Kinsta rangeret som nummer én, fordi de fleste mennesker ikke har brug for den bedste forbruger WordPress-hosting-løsning på markedet. 

Tjenesten blev bygget som et premiumprodukt og de fleste mennesker, især når de lige er startet, har bare brug for at få deres websted live.

For dem, der har brug for den bedste forbruger WordPress-hostingløsning på markedet, Vi anbefaler stærkt at bruge Kinsta. Hvis du har brug for hurtigste hastigheder, den bedste oppetid, Fort Knox-esque sikkerhed og WordPress-eksperter på opkald, du skal bruge Kinsta

Hvis du har opbygget dit websted og nu får en masse trafik, foreslår vi, at vi også overvejer at skifte til Kinsta.

FAQ

Hvad administreres WordPress-hosting?

Administreret WordPress-hosting er en service, hvor alle de tekniske aspekter ved hosting af dit WordPress-websted bliver taget hånd om. Værten sørger for at administrere sikkerhed, hastighed, opdateringer, sikkerhedskopieringer, oppetid og skalerbarhed. Det betyder også, at kundesupporten er fantastisk. Brug af administreret WordPress-hosting fjerner meget af det tekniske ansvar fra webstedsejerens skuldre.

Er Kinsta delt hosting?

Kinsta er ikke delt hosting. Virksomhedsformen skabte sin egen kategori. Hvis vi skulle definere det, ville vi kalde det Google Cloud container hosting. Virksomheden bruger Google Cloud og kører hvert domæne i sin egen softwarebeholder via Linux.

Hvad er forskellen mellem en vært og et domæne?

Et domæne er din webadresse. Dette er, hvordan folk ved, hvor de kan finde dit faktiske websted. De skriver det i en webbrowser, der fungerer som en internet-GPS. Din adresse har brug for et sted for at oprette butik, så din webhost leverer internetlandet, hvor du kan slå din adresse på. I dette scenarie ville dit faktiske websted være dit internethus.

Du vil måske også syntes om:

 • Bedste webhostingstjenester
 • Bedste billige hosting
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author