Rishikimi i hostPapa 2020 (+ Zbritje)

Kur dëgjova për herë të parë për HostPapa, në fakt u ndjeva pak i uritur …

Unë nuk ha aq shumë pica sa bëra kur isha fillestare në McGill, duke u përplasur për në finale. Sidoqoftë, emri HostPapa ndërtoi imazhe të një pjate të thellë, të butë të piperit, të freskët nga furra. Mmm …

Siç do të ndodhte, HostPapa është një kompani pritëse – jo një zinxhir pica. Por, ashtu si kompanitë më të mira të picave të ditës time, ato vërtet ofrojnë.

Në këtë përmbledhje të HostPapa, unë do të tregoj pse kjo kompani mjaft e re është bërë zgjedhja jonë de fakto numër një në hapësirën pritëse të Kanadasë.

(Këshillë: ka të bëjë me shërbimin e tyre yjor të klientëve, ndër faktorët e tjerë.)

HostPapa filloi përsëri në 2006, dhe ato janë rritur mjaft shpejt që nga ajo kohë. Sot, ata presin më shumë se 500,000 faqe në të gjithë botën.

Le të shohim se si ato maten me kompanitë e tjera pritëse, duke parë çmimet, mbështetjen, shpejtësinë dhe kohën e duhur.

Ready? Le të zhyten.

TLDR;

HostPapa është lehtësisht nikoqiri ynë i preferuar i uebit – dhe nuk është vetëm sepse ata janë një kompani kanadeze.

Do të shihni shpejtësinë më të shpejtë sesa shumica e shërbimeve të tjera të disponueshme për disponim sepse serverët e HostPapa janë vendosur në Kanada.

Meqenëse HostPapa e do Kanadanë po aq sa ne, ata po ofrojnë zbritje të mëdha për të gjithë lexuesit tanë. Gati gjysma e çmimit të paketave të tyre të rregullta të pritjes dhe azhurnimeve falas që përndryshe janë pak të kushtueshme. Zbritja që ata ofrojnë bën një zgjedhje premium si HostPapa aq e lirë sa disa nga planet më të lira. .

Falë zbritjes, lexuesit e Kanadasë të Hosting mund të shijojnë 65% zbritje nga çmimi i rregullt + regjistrimi i domain falas.

Përtej kësaj, HostPapa ofron mbështetje të mahnitshme të klientit dhe siguri fantastike së bashku me një mori karakteristikash shtesë.

Shkencë e vështirë – si krahason HostPapa

Këtu shkojmë, stat nerds. Sshtë koha për të gërmuar në matematikën e web hosting me HostPapa.

Të gjitha testet tona u realizuan brenda Kanadasë për të ndihmuar në një përzierje të saktë të rezultateve në të gjithë vendin. Për të filluar, kontrolloni rezultatet më poshtë nga katër vendet tona të testimit.

 • Montreal
  • Uptime – 99,87%
  • Koha mesatare e ngarkesës – 687 ms
 • Toronto
  • Uptime – 99,93%
  • Koha mesatare e ngarkesës – 650 ms
 • Vancouver
  • Uptime – 99,90%
  • Koha mesatare e ngarkesës – 682 ms
 • Winnipeg
  • Uptime – 99,89%
  • Koha mesatare e ngarkesës – 705 ms

kohëzgjatja vs joproduktivePra, çfarë kuptimi kanë këto numra?

Epo, së pari është e rëndësishme të kuptoni terminologjinë. Kur flasim për një kohë të shpejtë në HostingCanada.org, i referohet një masë se sa të qëndrueshme janë shërbimet e ofruesit të pritjes. Statistikat paraqiten si përqindje për të treguar kohën e përgjithshme që ofruesi i pritjes është në internet dhe funksionon normalisht.

Për shembull, HostPapa ka kryer me 99.93% uptime nga vendet e testimit në Montreal. Kjo do të thotë që në të gjitha të dhënat që kemi mbledhur në testimin tonë, shërbimet e HostPapa nuk ishin në gjendje vetëm për 0,07% të kohës për përdoruesit e Montrealit. Matematika barazohet me një zor 5 orë joproduktive gjatë një viti – pothuajse asgjë.

Kur vlerësoni performancën në kohën e duhur, edhe një pjesë e një pikë përqindje mund të bëjë një ndryshim të rëndësishëm në disponueshmërinë e faqes suaj të internetit. Ne i konsiderojmë metrikë kohore prej mbi 98% si të forta, me asgjë më poshtë që klasifikohet si e dobët.

HostPapa me 99.9% + Uptimes

Kompanitë më të mira të pritjes ju garantojnë 99% në kohë ose përndryshe do t’ju kthejnë disa prej pagesave tuaja nëse kjo pritje nuk përmbushet. HostPapa është një nga ato kompani që ofron një garanci të tillë.

Tani në ndërrimin e ingranazheve në herë ngarkese, përqendrimi ynë zhvendoset nga disponueshmëria e përgjithshme në matjet aktuale të shpejtësisë. Numrat e përpiluar nga Hosting Canada janë një mesatare përgjatë muajve të testimit me platformën e HostPapa me shfletues të ndryshëm si Google Chrome, Mozilla Firefox dhe Microsoft Internet Explorer. Koha e dhënë më lart matet në milisekonda dhe mbulon gjatësinë e një kërkese të plotë dhe përgjigje ndaj një serveri në internet cloud.

Mbani në mend se përdoruesit fundorë të faqes suaj të internetit mund të duken disa ndryshime në kohën e përgjigjes për shkak të një sërë faktorësh, duke përfshirë shpejtësinë e rrjetit lokal, sjelljen e shfletuesit dhe trafikun e serverëve. Në përgjithësi, shpejtësitë e kohës së ngarkesës së HostPapa-s janë kryer shumë mbi mesataren kur krahasohet me ofruesit e tjerë të zakonshëm të disponueshëm në Kanada.

Ngarkoni herë mesataren në 2,000 milisekonda ose më pak konsiderohen të jenë me performancë të lartë, pasi do të thotë që përdoruesi përfundimtar do të përballet me shumë pak vonesë kur ngarkon faqen në internet. Ofruesit e pritjes me kohë më të ngadalta të reagimit janë të rrezikshme për t’u përdorur. Lexuesit dhe klientët tuaj mund të mërziten me vonesat dhe të vendosni të shfletoni faqet e tjera në vend.

Meqenëse HostPapa ka qendra të të dhënave në të gjithë Kanada, shpejtësia e faqes në internet është e shkëlqyeshme në të gjitha planet e pritjes për Kanadezët, por performanca e lartë e host-it të internetit nuk është vetëm për shkak të vendndodhjes. HostPapa ekzekuton SDD në të gjithë serverët dhe përdor CPU Intel Scalable i cili zvogëlon adresat e memorjes që procesori duhet të trajtojë.

Krahasuar Prmimet HostPapa

shpjegohet çmimi i hostpapaNë përgjithësi, kostot e llogaritjes në cloud kanë rënë vitet e fundit. Kjo është një rezultat i ngopjes së tregut, me kaq shumë ofrues të ndryshëm të pritjes që ofrojnë shërbime të ngjashme.

Sidoqoftë, kur lëshoni një uebfaqe të re, është shumë e rëndësishme të merren parasysh çështjet financiare. Ju duhet të merrni detajet e asaj që një ofrues do t’ju ngarkojë dhe ta analizoni atë së bashku me të dhënat se si ajo kompani kryen për sa i përket shpejtësisë dhe besueshmërisë.

HostPapa ka për qëllim klientët e biznesit të vogël, por ato i prishin ofertat e tyre në tre plane në varësi të nivelit të burimeve që planifikoni të përdorni. Mundësia e tyre më e lirë është plani i Starterit, por me zbritjen që HostPapa ka siguruar Host lexuesit e Kanadasë, plani i biznesit është në të vërtetë lirë sesa plani fillestar.

Klikoni këtu për të parë çmimin e zbritur të HostPapa.

Plani i biznesit është për ndërmarrjet e vogla të cilat mund të kenë nevojë të operojnë shumë faqe interneti ose domene në një llogari të vetme. Konsumatorët gjithashtu mund të azhurnojnë në një paketë Business Pro për një tarifë shtesë mujore. Kostot e planit të biznesit të HostPapa me një zbritje në Kanada të Hosting janë përshkruar më poshtë.

Në Hosting Canada, ne e shohim HostPapa si një vlerë të madhe për paratë tuaja. Nëse për çfarëdo arsye, nuk jeni të kënaqur me HostPapa, kompania do të kthejë paratë tuaja me garancinë e tyre të kthimit të parave 30-ditore.

siguri

Një zonë tjetër që shkëlqen HostPapa është siguria. Planet themelore vijnë me karakteristika të përparuara të sigurisë për të cilat do të duhet të paguani më shumë për diku tjetër.

Askush nuk dëshiron që faqja e tyre e internetit të hakohet ose të sulmohet. Kjo çon në humbjen e lexuesve ose klientëve, si dhe shumë zhgënjime.

HostPapa vjen me mbrojtje anti-spam, një firewall të serverit, monitorim të vazhdueshëm dhe zbulim ndërhyrje.

Nëse doni të shkoni një hap më tej, plani i biznesit të biznesit vjen me mbrojtjen e intimitetit të domain, një adresë IP të dedikuar dhe rezervime automatike të faqes në internet.

Kur përdorni WordPress ose një CMS tjetër, siguria është një shqetësim i madh. Ka shumë shtojca për t’u përdorur për siguri në platformat, por në fund të ditës, është lehtësim i madh të keni shtresa shtesë sigurie nga shërbimi juaj i pritjes.

Goodies Extra (Domain Falas, SSL, Sesioni 1-në-1, Ndërtues i Lirë i Faqes)

HostPapa ofron veçori fantastike shtesë.

Ne gërmuan në Karakteristikat e tyre Thelbësore, Karakteristikat e Avancuara dhe Enhancements për t’ju ndihmuar të kuptoni se për çfarë jeni duke paguar në të vërtetë dhe për cilat shtesa shtesë përfshihen me paketat e HostPapa.

Planet e Fillestarit, Biznesit dhe Biznesit Pro nga HostPapa përfshijnë të gjithë mbështetjen themelore SSL duke përdorur një certifikatë të Encrypt të Le.

HostPapa gjithashtu përfshin regjistrim falas të domenit. Ju mund të kërkoni për një emër të ri domain përmes HostPapa, si një adresë .com ose .net dhe të merrni një vit falas me domenin tuaj të zgjedhur. Nëse tashmë keni një të tillë, HostPapa do ta lidhë atë me pritjen tuaj të re falas.

Nëse jeni plotësisht i ri në hartimin e faqeve të internetit, është mirë ta dini këtë HostPapa ofron një mjet ndërtimi që ju lejon të tërhiqni dhe lëshoni elementët për të bashkuar një faqe interneti dinamike. Me planet fillestare dhe ato të biznesit, ju keni akses të kufizuar në ndërtimin e tyre në uebfaqe, ndërsa opsioni Business Pro do të sigurojë më shumë veçori dhe funksionalitete.

Shtë e rëndësishme të theksohet se mjeti softuer për ndërtimin në uebfaqe të HostPapa bie shumë pak nga përdorimi i WordPress. Kjo do të pritet pasi asnjë shërbim pritës nuk ka një ndërtues të konsiderueshëm të faqes në internet. Ndërtuesi i Papa punon për ndërtimin e faqeve themelore të zbarkimit ose dizajnit të thjeshtë të faqes në internet.

Shërbimi ndaj klientit, ju lutemi ndihmoni!

Kur shfletoni për herë të parë në faqen kryesore të HostPapa-s, hapet një dritare bisede e vogël duke pyetur se me çfarë ju nevojitet ndihmë. A ka ndonjë qenie njerëzore të vërtetë pas asaj dritare?

po.

bisedë mbështetëse për hostpapaEdhe pse rep-i që po ju ndihmon po përfaqësohet nga një foto e aksioneve, ne u siguruam që të kishte një person i vërtetë që bisedon me ne. Përgjigjet koncize dhe të dobishme, që ishin gjithnjë në lidhje me pyetjen që kishim bërë, ishin më se të mjaftueshme për të na bindur.

Sigurisht, kjo është vetëm mbështetje e nivelit të hyrjes – le të shohim se çfarë tjetër mund të ofrojë HostPapa:

Së pari, ata ofrojnë një stërmadh biblioteka e videove mbështetëse dhe artikujve që janë të detyruar t’ju mësojnë se si të rregulloni çdo çështje që mund të hasni.

Nëse jeni shumë të zënë, ose thjesht nuk doni të shqetësoheni me probleme të tilla, gjithmonë mund të përdorni mbështetjen 24/7 live që ofron HostPapa. Kjo është në dispozicion jo vetëm përmes funksionit të bisedës live, por edhe:

 • Email
 • telefon
 • i rregullt postë
 • faks

Kjo është e drejtë, ata madje ofrojnë mbështetje faksi.

Më në fund, klientët kanë qasje në një veçori mbështetëse bonus – “Papa Squad Experts”.

Tani ky është një emër i lezetshëm.

Duke përdorur këtë, ju do të jeni në gjendje të lidheni me një anëtar të skuadrës në një konferencë video ose telefonike. Në atë mënyrë, ju mund të rregulloni menjëherë të gjitha çështjet tuaja me udhëzime profesionale, plotësisht falas.

E gjithë kjo e përfshirë, ne mund të themi me siguri që HostPapa ka një nga shërbimet më të mira të mbështetjes së klientit nga të gjitha kompanitë e mbajtjes në internet.

Qasja jonë Analitike

Në HostingCanada.org, përparësia jonë është t’u japim lexuesve tanë analizën më të saktë të ofruesve të ndryshëm të reve.

Si ta bëjmë atë?

Ne i mbështesim gjetjet tona në një grup të metrics dhe testeve për të ndihmuar në përcaktimin se sa mirë çdo ofrues kryen në aktivitetet kryesore. Shkoni këtu për të parë procesin tonë të plotë, me katër hapa të rishikimit. Ju mund ta shihni përcjelljen live këtu.

Në rastin e HostPapa, ne kemi testuar shërbimet e tyre nga e gjithë Kanada, madje edhe provincat të cilat vështirë të shqiptohen. (Unë po ju shikoj, Saskatchewan!)

(Ju lutemi vini re se ne nuk kemi zbritur asnjë pikë nga HostPapa për emrin e tyre dhe emrin, gjë që e bën të duket sikur po regjistroheni për një shërbim të ofrimit të picave, jo për një shërbim profesional të mbajtjes në internet.)

Duke e përmbledhur atë

Industria e teknologjisë është e përmbytur me kompani informatikë cloud, të gjithë pretendojnë se ju ofrojnë shpejtësitë më të larta, performancën dhe shërbimin ndaj klientit. Por sigurisht që çdo ofrues ka pikat e tij të forta dhe të dobëta. Kjo është aty ku Pritja e Kanadasë vjen në dispozicion.

Do anëtar i ekipit tonë ka më shumë se gjysmë dekade përvojë të rishikimit të shërbimeve të pritjes. Këta profesionistë hardcore u kanë kushtuar orët e kohës së tyre për të testuar dhe renditur të gjitha faqet e internetit më të njohura të disponueshme të pritjes.

Ne kemi rishikuar HostPapa së bashku me ofruesit e tjerë më të mirë të mbajtjes së faqes në internet kundër të njëjtit grup të kritereve në mënyrë që të veçojmë pretendentët e vërtetë nga pjesa tjetër. Me rishikimet tona, ju do të merrni një kuptim tërësor se çfarë të kërkoni dhe çfarë të shmangni kur bëni blerje për një host të ri në uebfaqe. Dhe ne synojmë të mbajeni të thjeshtë dhe rrinë në faktet.

Ju mund të varet nga Hosting Canada për të dhënë informacionin që ju nevojitet, sepse ne kemi qenë një pjesë e industrisë për kaq gjatë. Qasja jonë unike, e drejtuar nga të dhënat, na lejon të studiojmë metrikat kryesore në lidhje me kompanitë e mbajtjes në internet. Qëllimi ynë është i thjeshtë: t’i japim uebfaqes tuaj një shtëpi që është e shpejtë dhe e besueshme, të gjitha pa prishur llogarinë tuaj bankare.

HostPapa është hosti më i mirë kanadez në internet kur krahasohet me ofruesit e tjerë të pritjes në tregun Kanadez. Nëse uptime dhe çmimet janë të rëndësishme për biznesin tuaj, HostPapa duhet të jetë zgjedhja për ju.

FAQ POP

A kam nevojë për një shërbim të mbajtjes në internet?

Po, ju bëni nëse doni një faqe në internet. Në mënyrë që të keni një faqe interneti live në internet, duhet të pritet diku.

A duhet të pres faqen time në internet?

Kjo varet nëse po kërkoni një pritje të shpejtë për biznesin tuaj ose nëse jeni duke kërkuar për një projekt argëtues DIY. Nëse jeni duke kërkuar të organizoni një uebfaqe për çfarëdo qëllimi përveç që të mësoni rreth mbajtjes së uebsajtit tuaj, përdorimi i një shërbimi pritës është një zgjedhje superiore.

Si mund ta pres faqen time falas?

Po, por me një paralajmërim të madh. Shërbimet falas të pritjes janë të këqija. Ka kaq shumë mundësi të lira atje sot që ofrojnë shërbim të shkëlqyeshëm sa që nuk ka nevojë të eksplorosh një mundësi falas për strehimin. Nëse nuk po paguani për produktin, bëheni produkti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author