HostPapa Review 2020 (+ Έκπτωση)

Όταν άκουσα για πρώτη φορά το HostPapa, πραγματικά έμεινα λίγο πεινασμένος…

Δεν τρώω τόσο πίτσα όσο έκανα όταν ήμουν πρωτοεμφανιζόμενος στο McGill, που έφτασε στον τελικό. Ωστόσο, το όνομα HostPapa δημιούργησε εικόνες από ένα ζεστό, τυρί πεπερόνι βαθύ πιάτο, φρέσκο ​​από το φούρνο. Μμμ…

Όπως θα συνέβαινε, το HostPapa είναι μια εταιρεία φιλοξενίας – όχι μια αλυσίδα πίτσας. Όμως, όπως και οι καλύτερες εταιρείες πίτσας της εποχής μου, προσφέρουν πραγματικά.

Σε αυτήν την κριτική HostPapa, θα αναλύσω γιατί αυτή η αρκετά νέα εταιρεία έχει γίνει η de facto νούμερο ένα επιλογή μας στον χώρο φιλοξενίας του Καναδά.

(Συμβουλή: έχει να κάνει με την αστρική εξυπηρέτηση πελατών, μεταξύ άλλων παραγόντων.)

Το HostPapa ξεκίνησε το 2006 και από τότε έχουν μεγαλώσει αρκετά γρήγορα. Σήμερα, φιλοξενούν περισσότερους από 500.000 ιστότοπους σε όλο τον κόσμο.

Ας δούμε πώς μετράνε σε σχέση με άλλες εταιρείες φιλοξενίας, εξετάζοντας τις τιμές, την υποστήριξη, την ταχύτητα και το χρόνο λειτουργίας τους.

Ετοιμος? Ας βουτήξουμε.

TLDR;

Το HostPapa είναι εύκολα ο αγαπημένος μας οικοδεσπότης Ιστού – και δεν είναι μόνο επειδή είναι καναδική εταιρεία.

Θα δείτε τις ταχύτερες ταχύτητες από τις περισσότερες διαθέσιμες υπηρεσίες φιλοξενίας, επειδή οι διακομιστές του HostPapa βρίσκονται στον Καναδά.

Δεδομένου ότι το HostPapa αγαπά τον Καναδά όσο και εμείς, προσφέρουν τεράστιες εκπτώσεις σε όλους τους αναγνώστες μας. Σχεδόν το ήμισυ της τιμής των κανονικών πακέτων φιλοξενίας και δωρεάν αναβαθμίσεων που διαφορετικά είναι λίγο ακριβά. Η έκπτωση που προσφέρουν κάνει μια premium επιλογή όπως το HostPapa τόσο φθηνή όσο μερικά από τα φθηνότερα πακέτα. .

Χάρη στην έκπτωση που μπορούν να απολαύσουν οι αναγνώστες του Hosting Canada Έκπτωση 65% σε κανονικές τιμές + δωρεάν εγγραφή τομέα.

Πέρα από αυτό, το HostPapa προσφέρει εκπληκτική υποστήριξη πελατών και φανταστική ασφάλεια μαζί με μερικές επιπλέον δυνατότητες.

Hard Science – Πώς συγκρίνεται το HostPapa

Ορίστε, stat nerds. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε τα μαθηματικά του web hosting με το HostPapa.

Όλες οι δοκιμές μας διεξήχθησαν στον Καναδά για να βοηθήσουν στη λήψη ενός ακριβούς συνδυασμού αποτελεσμάτων σε ολόκληρη τη χώρα. Για να ξεκινήσετε, δείτε τα παρακάτω αποτελέσματα από τις τέσσερις τοποθεσίες δοκιμών μας.

 • Μόντρεαλ
  • Διάρκεια – 99,87%
  • Μέσος χρόνος φόρτωσης – 687 χιλ
 • Τορόντο
  • Διάρκεια – 99,93%
  • Μέσος χρόνος φόρτωσης – 650 ms
 • Βανκούβερ
  • Διάρκεια – 99,90%
  • Μέσος χρόνος φόρτωσης – 682 ms
 • Γουίνιπεγκ
  • Διάρκεια – 99,89%
  • Μέσος χρόνος φόρτωσης – 705 ms

uptime vs downtimeΤι σημαίνουν λοιπόν αυτοί οι αριθμοί?

Λοιπόν, πρώτα είναι σημαντικό να κατανοήσουμε την ορολογία. Όταν μιλάμε για ένα χρόνο λειτουργίας στο HostingCanada.org, αναφέρεται σε ένα μέτρο του πόσο συνεπείς είναι οι υπηρεσίες του παρόχου φιλοξενίας. Η στατιστική παρουσιάζεται ως ποσοστό για να δείξει τον συνολικό χρόνο που ο πάροχος φιλοξενίας είναι συνδεδεμένος και λειτουργεί κανονικά.

Για παράδειγμα, το HostPapa έχει αποδώσει με 99,93% χρόνο λειτουργίας από τις περιοχές δοκιμών του Μόντρεαλ. Αυτό σημαίνει ότι σε όλα τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει στις δοκιμές μας, οι υπηρεσίες του HostPapa δεν μπόρεσαν μόνο για το 0,07% του χρόνου για τους χρήστες του Μόντρεαλ. Τα μαθηματικά ισοδυναμούν με μόλις 5 ώρες εκτός λειτουργίας κατά τη διάρκεια ενός έτους – σχεδόν τίποτα.

Κατά τον υπολογισμό της απόδοσης του χρόνου λειτουργίας, ακόμη και ένα κλάσμα της εκατοστιαίας μονάδας μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά στη διαθεσιμότητα του ιστότοπού σας. Θεωρούμε ότι οι μετρήσεις χρόνου λειτουργίας άνω του 98% είναι ισχυρές, με οτιδήποτε κάτω από αυτό να ταξινομείται ως κακό.

HostPapa με 99,9% + Uptimes

Οι καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας εγγυώνται 99% χρόνο λειτουργίας ή αλλιώς θα σας επιστρέψουν ορισμένες από τις πληρωμές σας εάν δεν ικανοποιηθεί αυτή η προσδοκία. Η HostPapa είναι μία από αυτές τις εταιρείες που παρέχει τέτοια εγγύηση.

Τώρα σε εναλλαγή γραναζιών σε χρόνοι φόρτωσης, η εστίασή μας αλλάζει από τη συνολική διαθεσιμότητα σε πραγματικές μετρήσεις ταχύτητας. Οι αριθμοί που συγκεντρώθηκαν από το Hosting Canada είναι κατά μέσο όρο δοκιμαστικοί μήνες για την πλατφόρμα HostPapa με διάφορα προγράμματα περιήγησης όπως το Google Chrome, το Mozilla Firefox και ο Microsoft Internet Explorer. Οι χρόνοι που παρέχονται παραπάνω μετριούνται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου και καλύπτουν τη διάρκεια πλήρους αιτήματος και απόκρισης σε διακομιστή web cloud.

Λάβετε υπόψη ότι οι τελικοί χρήστες του ιστότοπού σας ενδέχεται να εμφανίζουν κάποια διακύμανση στους χρόνους απόκρισης λόγω διαφόρων παραγόντων, όπως η ταχύτητα του τοπικού δικτύου, η συμπεριφορά του προγράμματος περιήγησης και η κίνηση του διακομιστή. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν οι ταχύτητες φόρτωσης του HostPapa πολύ πάνω από τον μέσο όρο σε σύγκριση με άλλους κοινούς παρόχους που διατίθενται στον Καναδά.

Οι χρόνοι φόρτωσης με μέσο όρο 2.000 χιλιοστά του δευτερολέπτου ή λιγότερο θεωρούνται υψηλές επιδόσεις, καθώς αυτό σημαίνει ότι ο τελικός χρήστης θα αντιμετωπίσει πολύ μικρή καθυστέρηση κατά τη φόρτωση της ιστοσελίδας. Οι πάροχοι φιλοξενίας με βραδύτερους χρόνους απόκρισης είναι επικίνδυνοι για χρήση. Οι αναγνώστες και οι πελάτες σας μπορεί να ενοχληθούν με τις καθυστερήσεις και να επιλέξουν να περιηγηθούν σε άλλους ιστότοπους.

Δεδομένου ότι το HostPapa διαθέτει κέντρα δεδομένων σε όλο τον Καναδά, οι ταχύτητες του ιστότοπου είναι εξαιρετικές σε όλα τα προγράμματα φιλοξενίας για Καναδάς, αλλά η υψηλή απόδοση του web host δεν οφείλεται μόνο στην τοποθεσία. Το HostPapa εκτελεί SDD σε όλους τους διακομιστές και χρησιμοποιεί Intel Scalable CPU που μειώνει τις διευθύνσεις μνήμης που πρέπει να χειριστεί ο επεξεργαστής.

Σύγκριση τιμών HostPapa

εξήγησε η τιμολόγηση του hostpapaΣυνολικά, το κόστος υπολογιστικού νέφους έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια. Αυτό είναι αποτέλεσμα ενός κορεσμού της αγοράς, με τόσους πολλούς διαφορετικούς παρόχους φιλοξενίας να προσφέρουν παρόμοιες υπηρεσίες.

Ωστόσο, όταν ξεκινάτε έναν νέο ιστότοπο, είναι πολύ σημαντικό να λάβετε υπόψη οικονομικά θέματα. Πρέπει να λάβετε τις λεπτομέρειες για το τι πρόκειται να σας χρεώσει ένας πάροχος και να το αναλύσετε παράλληλα με το ρεκόρ για το πώς αποδίδει αυτή η εταιρεία όσον αφορά την ταχύτητα και την αξιοπιστία.

Το HostPapa απευθύνεται σε πελάτες μικρών επιχειρήσεων, αλλά χωρίζουν τις προσφορές τους σε τρία σχέδια ανάλογα με το επίπεδο πόρων που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε. Η φθηνότερη επιλογή τους είναι το πρόγραμμα εκκίνησης, αλλά με την έκπτωση που παρέχει το HostPapa στους αναγνώστες του Hosting Canada, το επιχειρηματικό σχέδιο είναι στην πραγματικότητα πιο φθηνα από το αρχικό σχέδιο.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις μειωμένες τιμές του HostPapa.

Το επιχειρηματικό σχέδιο είναι για μικρές εταιρείες που μπορεί να χρειαστεί να λειτουργούν πολλούς ιστότοπους ή τομείς σε έναν μόνο λογαριασμό. Οι πελάτες μπορούν επίσης να αναβαθμίσουν σε πακέτο Business Pro με επιπλέον μηνιαία χρέωση. Τα κόστη επιχειρηματικού σχεδίου της HostPapa με έκπτωση στο Hosting Canada περιγράφονται παρακάτω.

Στο Hosting Canada, θεωρούμε το HostPapa ως εξαιρετική αξία για τα χρήματά σας. Εάν για οποιονδήποτε λόγο, δεν είστε ευχαριστημένοι με το HostPapa, η εταιρεία θα επιστρέψει τα χρήματά σας με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Ασφάλεια

Ένας άλλος τομέας που διαθέτει το HostPapa είναι η ασφάλεια. Τα βασικά σχέδια συνοδεύονται από προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας που θα πρέπει να πληρώσετε περισσότερα για αλλού.

Κανείς δεν θέλει να παραβιαστεί ή να επιτεθεί στον ιστότοπό του. Αυτό οδηγεί σε απώλεια αναγνωστών ή πελατών καθώς και μεγάλη απογοήτευση.

Το HostPapa διαθέτει προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα, τείχος προστασίας διακομιστή, συνεχή παρακολούθηση και εντοπισμό εισβολών.

Εάν θέλετε να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα, το επιχειρηματικό σχέδιο συνοδεύεται από προστασία απορρήτου τομέα, αποκλειστική διεύθυνση IP και αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων.

Όταν χρησιμοποιείτε WordPress ή διαφορετικό CMS, η ασφάλεια είναι τεράστια ανησυχία. Υπάρχουν πολλές προσθήκες για χρήση για την ασφάλεια στις πλατφόρμες, αλλά στο τέλος της ημέρας, είναι τεράστια ανακούφιση να έχετε επιπλέον επίπεδα ασφαλείας από την υπηρεσία φιλοξενίας σας.

Έξτρα καλούδια (Δωρεάν τομέας, SSL, 1-σε-1 περίοδος σύνδεσης, Δωρεάν Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων

Το HostPapa προσφέρει φανταστικά επιπλέον χαρακτηριστικά.

Ανακαλύψαμε τις Βασικές δυνατότητες, τις Σύνθετες λειτουργίες και τις Βελτιώσεις τους για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τι πραγματικά πληρώνετε και ποια επιπλέον πρόσθετα περιλαμβάνονται στα πακέτα του HostPapa.

Τα προγράμματα Starter, Business και Business Pro από το HostPapa περιλαμβάνουν όλα βασική υποστήριξη SSL χρησιμοποιώντας πιστοποιητικό Let’s Encrypt.

Το HostPapa περιλαμβάνει επίσης δωρεάν εγγραφή τομέα. Μπορείτε να αναζητήσετε ένα νέο όνομα τομέα μέσω HostPapa, όπως μια διεύθυνση .com ή .net και να λάβετε ένα δωρεάν έτος με τον τομέα που έχετε επιλέξει. Εάν έχετε ήδη ένα, το HostPapa θα το συνδέσει δωρεάν στη νέα σας φιλοξενία.

Εάν είστε εντελώς νέοι στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, είναι ωραίο να το γνωρίζετε Το HostPapa προσφέρει ένα εργαλείο δόμησης που σας επιτρέπει να κάνετε μεταφορά και απόθεση στοιχείων για τη δημιουργία μιας δυναμικής ιστοσελίδας. Με τα σχέδια Starter και Business, έχετε περιορισμένη πρόσβαση στο κτίριο του ιστότοπού τους, ενώ η επιλογή Business Pro θα παρέχει περισσότερες δυνατότητες και λειτουργίες.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί, ότι το εργαλείο λογισμικού δημιουργίας ιστοτόπων του HostPapa δεν επαρκεί για τη χρήση του WordPress. Αυτό πρέπει να αναμένεται, καθώς καμία υπηρεσία φιλοξενίας δεν έχει ουσιαστικό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων. Το οικοδόμο Host Papa λειτουργεί για βασικές σελίδες προορισμού ή άλλο απλό σχεδιασμό ιστότοπου.

Εξυπηρέτηση πελατών, παρακαλώ βοηθήστε!

Όταν περιηγείστε για πρώτη φορά στην κεντρική αρχική σελίδα του HostPapa, ανοίγει ένα μικρό παράθυρο συνομιλίας με το οποίο χρειάζεστε βοήθεια. Υπάρχει ένα πραγματικό ανθρώπινο ον πίσω από αυτό το παράθυρο?

Ναί.

συνομιλία υποστήριξης hostpapaΑν και ο εκπρόσωπος που σας βοηθά να εκπροσωπείται από μια φωτογραφία μετοχών, βεβαιωθήκαμε ότι υπήρχε ένα πραγματικό άτομο που κουβεντιάζει μαζί μας. Συνοπτικές και χρήσιμες απαντήσεις, που ήταν πάντα σε σχέση με την ερώτηση που είχαμε, ήταν περισσότερο από αρκετές για να μας πείσουν.

Φυσικά, αυτή είναι η απλή υποστήριξη εισόδου – ας δούμε τι άλλο προσφέρει το HostPapa:

Πρώτα απ ‘όλα, προσφέρουν ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ βιβλιοθήκη βίντεο υποστήριξης και άρθρων που είναι υποχρεωμένα να σας διδάξουν πώς να διορθώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα ενδέχεται να αντιμετωπίσετε.

Εάν είστε πολύ απασχολημένοι ή απλά δεν θέλετε να ενοχληθείτε με τέτοια προβλήματα, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε την 24/7 ζωντανή υποστήριξη που προσφέρει το HostPapa. Αυτό είναι διαθέσιμο όχι μόνο μέσω της λειτουργίας ζωντανής συνομιλίας, αλλά και:

 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
 • Τηλέφωνο
 • Τακτικός Ταχυδρομείο
 • Φαξ

Είναι σωστά άτομα, προσφέρουν ακόμη και υποστήριξη φαξ.

Τέλος, οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε μια δυνατότητα υποστήριξης μπόνους – “Papa Squad Experts”.

Τώρα αυτό είναι ένα ωραίο όνομα.

Χρησιμοποιώντας αυτό, θα μπορείτε να συνδεθείτε με ένα μέλος της ομάδας σε μια τηλεδιάσκεψη βίντεο ή τηλεφώνου. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιλύσετε όλα τα προβλήματά σας αμέσως με επαγγελματική καθοδήγηση, εντελώς δωρεάν.

Όλα αυτά περιλαμβάνονται, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι το HostPapa έχει μία από τις καλύτερες υπηρεσίες υποστήριξης πελατών από όλες τις εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Η αναλυτική μας προσέγγιση

Στο HostingCanada.org, προτεραιότητά μας είναι να προσφέρουμε στους αναγνώστες μας την πιο ακριβή ανάλυση διαφορετικών παρόχων cloud.

Πώς θα το κάνουμε αυτό?

Βασίζουμε τα ευρήματά μας σε ένα σύνολο μετρήσεων και δοκιμών για να προσδιορίσουμε πόσο καλά αποδίδει κάθε πάροχος σε βασικές δραστηριότητες. Μεταβείτε εδώ για να δείτε την πλήρη διαδικασία ελέγχου τεσσάρων βημάτων. Μπορείτε να δείτε τη ζωντανή παρακολούθηση εδώ.

Στην περίπτωση του HostPapa, δοκιμάσαμε τις υπηρεσίες τους από όλο τον Καναδά, ακόμη και από τις επαρχίες που είναι δύσκολο να εκφραστούν. (Σε κοιτάζω, Σασκάτσουαν!)

(Λάβετε υπόψη ότι δεν έχουμε αφαιρέσει πόντους από το HostPapa λόγω της επωνυμίας και του ονόματός τους, κάτι που καθιστά σαν να εγγραφείτε σε υπηρεσία παράδοσης πίτσας και όχι σε επαγγελματική υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων.)

Συνοψίζοντας

Ο κλάδος της τεχνολογίας πλημμυρίζει εταιρείες cloud computing, οι οποίες ισχυρίζονται ότι σας προσφέρουν τις υψηλότερες ταχύτητες, επιδόσεις και εξυπηρέτηση πελατών. Αλλά φυσικά κάθε πάροχος έχει τα δυνατά και αδύνατα σημεία του. Σε αυτό το σημείο το Hosting Canada είναι βολικό.

Κάθε μέλος της ομάδας μας έχει πάνω από μισή δεκαετία εμπειρίας στον έλεγχο των υπηρεσιών φιλοξενίας. Αυτοί οι σκληροπυρηνικοί επαγγελματίες έχουν αφιερώσει ώρες του χρόνου τους στη δοκιμή και την αξιολόγηση όλων των δημοφιλέστερων διαθέσιμων ιστότοπων φιλοξενίας.

Ελέγξαμε το HostPapa μαζί με τους άλλους κορυφαίους παρόχους φιλοξενίας ιστού βάσει του ίδιου συνόλου κριτηρίων, προκειμένου να ξεχωρίσουμε τους πραγματικούς υποψηφίους από τους υπόλοιπους. Με τις κριτικές μας, θα έχετε μια ολιστική κατανόηση του τι πρέπει να ψάξετε και τι να αποφύγετε όταν ψωνίζετε για έναν νέο οικοδεσπότη ιστότοπου. Και στοχεύουμε κρατήστε το απλό και κολλήστε στα γεγονότα.

Μπορείτε να βασιστείτε στο Hosting Canada για να παραδώσετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε, επειδή είμαστε μέρος του κλάδου εδώ και πολύ καιρό. Η μοναδική μας προσέγγιση βάσει δεδομένων μας επιτρέπει να μελετήσουμε βασικές μετρήσεις για εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ο στόχος μας είναι απλός: να προσφέρουμε στον ιστότοπό σας ένα σπίτι που είναι γρήγορο και αξιόπιστο, χωρίς να σπάσει τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

HostPapa είναι ο καλύτερος καναδικός οικοδεσπότης Ιστού σε σύγκριση με άλλους παρόχους φιλοξενίας στην καναδική αγορά. Εάν ο χρόνος λειτουργίας και οι τιμές είναι σημαντικοί για την επιχείρησή σας, το HostPapa πρέπει να είναι η επιλογή για εσάς.

Συχνές ερωτήσεις για το HostPapa

Χρειάζομαι μια υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων?

Ναι, το κάνετε αν θέλετε έναν ιστότοπο. Για να υπάρχει ένας ιστότοπος ζωντανά στο Διαδίκτυο, πρέπει να φιλοξενείται κάπου.

Πρέπει να φιλοξενήσω τον δικό μου ιστότοπο?

Εξαρτάται από το αν ψάχνετε για γρήγορη φιλοξενία για την επιχείρησή σας ή αν ψάχνετε για ένα διασκεδαστικό έργο DIY. Αν θέλετε να φιλοξενήσετε έναν ιστότοπο για οποιονδήποτε σκοπό εκτός από το να μάθετε για τη φιλοξενία του δικού σας ιστότοπου, η χρήση μιας υπηρεσίας φιλοξενίας είναι μια ανώτερη επιλογή.

Πώς μπορώ να φιλοξενήσω τον ιστότοπό μου δωρεάν?

Ναι, αλλά με μια τεράστια προειδοποίηση. Οι δωρεάν υπηρεσίες φιλοξενίας είναι κακές. Υπάρχουν τόσες πολλές φθηνές επιλογές εκεί έξω που παρέχουν άριστη εξυπηρέτηση που δεν χρειάζεται να εξερευνήσετε μια δωρεάν επιλογή φιλοξενίας. Εάν δεν πληρώνετε για το προϊόν, γίνεστε το προϊόν.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author