HostPapa Review 2020 (+ Reducere)

Când am auzit prima oară de HostPapa, de fapt mi-a fost un pic foame …

Nu mănânc la fel de multă pizza ca atunci când eram un boboc la McGill, înghesuindu-mă pentru finale. Cu toate acestea, numele HostPapa a conjugat imagini cu un vas adânc de ardei iute, adânc de ardei iute, proaspăt ieșit din cuptor. Mmm …

După cum s-ar întâmpla, HostPapa este o companie de găzduire – nu un lanț de pizza. Dar, la fel ca cele mai bune companii de pizza din zilele mele, livrează cu adevărat.

În această recenzie HostPapa, voi dezvălui de ce această companie destul de nouă a devenit alegerea noastră numărul unu de fapt în spațiul de găzduire din Canada.

(Sugestie: aceasta are de-a face cu serviciul lor de clienți stelar, printre alți factori.)

HostPapa a început din 2006 și au crescut destul de repede de atunci. Astăzi, găzduiesc peste 500.000 de site-uri web din întreaga lume.

Să vedem cum se măsoară la alte companii de găzduire, analizând prețurile, suportul, viteza și timpul de funcționare.

Gata? Să ne scufundăm.

TLDR;

HostPapa este cu ușurință gazda noastră web preferată – și nu este doar pentru că sunt o companie canadiană.

Veți vedea viteze mai rapide decât majoritatea altor servicii de hosting disponibile, deoarece serverele HostPapa sunt localizate în Canada.

Întrucât HostPapa iubește Canada la fel de mult ca noi, acestea oferă reduceri uriașe pentru toți cititorii noștri. Aproape jumătate din prețul pachetelor lor de găzduire obișnuite și upgrade-uri gratuite, care altfel sunt un preț scump. Reducerea oferită face o alegere premium ca HostPapa la fel de ieftină ca unele dintre cele mai ieftine planuri. .

Mulțumită reducerii, cititorii de Hosting Canada se pot bucura 65% reducere la prețuri regulate + înregistrare gratuită a domeniului.

Dincolo de asta, HostPapa oferă asistență uimitoare pentru clienți și siguranță fantastică, împreună cu o mână de funcții suplimentare.

Hard Science – Cum se compară HostPapa

Aici mergem, tocilari. Este timpul să sări în matematica gazduire web cu HostPapa.

Toate testele noastre au fost efectuate în Canada pentru a ajuta la obținerea unui mix precis de rezultate în toată țara. Pentru a începe, consultați rezultatele de mai jos din cele patru locații de testare.

 • Montreal
  • Optime – 99,87%
  • Durata medie de încărcare – 687 ms
 • Toronto
  • Optime – 99,93%
  • Durata medie de încărcare – 650 ms
 • Vancouver
  • Optime – 99,90%
  • Durata medie de încărcare – 682 ms
 • Winnipeg
  • Optime – 99,89%
  • Durata medie de încărcare – 705 ms

uptime vs timpul de oprireDeci, ce înseamnă aceste numere de fapt?

Ei bine, mai întâi este important să înțelegem terminologia. Când vorbim despre un timp de funcționare pe HostingCanada.org, se referă la o măsura cât de consistente sunt serviciile furnizorului de hosting. Statistica este prezentată ca procent pentru a indica timpul general în care furnizorul de găzduire este online și funcționează normal.

De exemplu, HostPapa a efectuat cu 99,93% uptime din locațiile de testare din Montreal. Aceasta înseamnă că, în toate datele pe care le-am colectat în testarea noastră, serviciile HostPapa nu au fost în stare de doar 0,0% la sută din timp pentru utilizatorii din Montreal. Matematica echivalează cu abia 5 ore de oprire pe parcursul unui an – aproape nimic.

Când măsurați performanța de funcționare, chiar și o fracțiune dintr-un punct procentual poate face o diferență semnificativă în disponibilitatea site-ului dvs. web. Considerăm că valorile uptime de peste 98% sunt puternice, cu ceva sub cel clasificat ca fiind slab.

HostPapa cu 99,9% + Optimes

Cele mai bune companii de găzduire garantează uptime de 99% sau altfel vă vor rambursa o parte din plăți în cazul în care această așteptare nu este îndeplinită. HostPapa este una dintre acele companii care oferă o astfel de garanție.

Acum în schimbarea angrenajelor la timpi de încărcare, concentrarea noastră trece de la disponibilitatea generală la măsurători reale de viteză. Numerele compilate de Hosting Canada reprezintă o medie de peste câteva luni de testare cu platforma HostPapa cu diverse browsere precum Google Chrome, Mozilla Firefox și Microsoft Internet Explorer. Timpurile furnizate mai sus sunt măsurate în milisecunde și acoperă lungimea unei cereri complete și a unui răspuns la un server web cloud.

Rețineți că utilizatorii finali ai site-ului dvs. web pot părea unele variații în timpii de răspuns din cauza unei varietăți de factori, inclusiv viteza rețelei locale, comportamentul browserului și traficul serverului. În general, viteza de încărcare a HostPapa a fost efectuată mult peste medie în comparație cu alți furnizori comuni disponibili în Canada.

Timpii de încărcare, în medie, de la 2.000 de milisecunde sau mai puțin sunt considerați ca fiind de înaltă performanță, deoarece înseamnă că utilizatorul final se va confrunta cu foarte puține întârzieri la încărcarea paginii web. Furnizorii de găzduire cu timpi mai mici de răspuns sunt riscanți de utilizat. Cititorii și clienții dvs. se pot enerva cu întârzierile și pot alege să răsfoiască pe alte site-uri.

Deoarece HostPapa are centre de date în toată Canada, viteza site-urilor web este excelentă pentru toate planurile de găzduire pentru canadieni, dar performanța ridicată a gazdei web nu se datorează doar locației. HostPapa rulează SDD pe toate serverele și folosește procesorul Intel scalabil care reduce adresele de memorie pe care procesorul trebuie să le gestioneze.

Prețuri HostPapa Comparativ

Prețul hostpapa explicatÎn general, costurile de cloud computing au scăzut în ultimii ani. Acesta este rezultatul unei saturații a pieței, cu atât de mulți furnizori de hosting diferiți care oferă servicii similare.

Cu toate acestea, la lansarea unui nou site web, este foarte important să ținem cont de problemele financiare. Trebuie să luați detaliile despre ceea ce vă va percepe un furnizor și să o analizați alături de înregistrarea performanței companiei în ceea ce privește viteza și fiabilitatea.

HostPapa se adresează clienților întreprinderilor mici, dar își împart ofertele în trei planuri în funcție de nivelul resurselor pe care intenționați să le utilizați. Cea mai ieftină opțiune a acestora este planul Starter, dar cu reducerea pe care HostPapa le-a oferit cititorilor de la Hosting Canada, planul de afaceri este de fapt mai ieftin decât planul de pornire.

Faceți clic aici pentru a vedea prețurile reduse de la HostPapa.

Planul de afaceri este destinat companiilor mici care ar putea avea nevoie să opereze mai multe site-uri web sau domenii pe un singur cont. De asemenea, clienții pot face upgrade la un pachet Business Pro pentru o taxă lunară suplimentară. Costurile planului de afaceri HostPapa cu o reducere de Hosting Canada sunt prezentate mai jos.

La Gazduire Canada, considerăm HostPapa ca oferind o valoare deosebită pentru banii dvs.. Dacă, din orice motiv, nu sunteți mulțumit de HostPapa, compania vă va rambursa banii cu garanția de returnare a banilor de 30 de zile.

Securitate

O altă zonă excelentă de HostPapa este securitatea. Planurile de bază sunt dotate cu funcții de securitate avansate, pe care ar trebui să le plătiți mai mult pentru alte părți.

Nimeni nu își dorește site-ul web hacked sau atacat. Aceasta duce la pierderea cititorilor sau a clienților, precum și la multe frustrări.

HostPapa vine cu protecție anti-spam, firewall de server, monitorizare constantă și detectare a intruziunilor.

Dacă doriți să mergeți un pas mai departe, planul de afaceri este livrat cu protecția confidențialității domeniului, o adresă IP dedicată și copii de siguranță automate ale site-ului web..

Când utilizați WordPress sau un alt CMS, securitatea este o preocupare uriașă. Există o mulțime de pluginuri pe care să le utilizați pentru securitate pe platforme, dar la sfârșitul zilei, este o imensă scutire să aveți straturi de securitate suplimentare din serviciul dvs. de găzduire.

Bunătăți suplimentare (domeniu gratuit, SSL, sesiune 1 la 1, constructor de site-uri gratuit

HostPapa oferă funcții fantastice în plus.

Am inclus funcțiile esențiale, funcțiile avansate și îmbunătățirile pentru a vă ajuta să înțelegeți pentru ce plătiți efectiv și pentru ce suplimente suplimentare sunt incluse pachetele HostPapa.

Planurile Starter, Business și Business Pro de la HostPapa includ toate suportul SSL de bază folosind un certificat Criptare..

HostPapa include, de asemenea, înregistrarea gratuită a domeniului. Puteți căuta un nou nume de domeniu prin HostPapa, cum ar fi o adresă .com sau .net și să primiți un an gratuit cu domeniul ales. Dacă aveți deja unul, HostPapa îl va conecta gratuit la noua dvs. găzduire.

Dacă sunteți complet nou în proiectarea site-urilor web, este plăcut să știți asta HostPapa oferă un instrument de construcție care vă permite să trageți și să aruncați elemente pentru a crea o pagină web dinamică. Cu planurile Starter și Business, veți avea acces limitat la construirea site-ului lor web, în ​​timp ce opțiunea Business Pro va oferi mai multe funcții și funcționalități.

Este important de remarcat faptul că instrumentul software de construire a site-ului web HostPapa este foarte scăzut de a utiliza efectiv WordPress. Acest lucru este de așteptat, deoarece niciun serviciu de găzduire nu are un constructor de site-uri substanțial. Constructorul gazdelor Papa funcționează pentru pagini de destinație de bază sau pentru un alt design simplu de site-uri.

Serviciu clienți, Vă rugăm să vă ajutați!

Când accesați prima pagină principală a HostPapa, se deschide o fereastră de chat care vă întreabă cu ce aveți nevoie de ajutor. Există o adevărată ființă umană în spatele acelei ferestre?

da.

chat de sprijin pentru hostpapaDeși reprezentantul care vă ajută este reprezentat de o fotografie de stoc, ne-am asigurat că există o persoană adevărată care discută cu noi. Răspunsurile concise și de ajutor, care au fost întotdeauna în legătură cu întrebarea pe care am pus-o, au fost mai mult decât suficiente pentru a ne convinge.

Desigur, acesta este doar un suport la nivel de intrare – să vedem ce mai are HostPapa:

În primul rând, oferă un IMENS biblioteca de videoclipuri și articole de asistență care sunt obligate să vă învețe cum să remediați orice problemă întâmpinată.

Dacă sunteți prea ocupat sau pur și simplu nu doriți să vă faceți probleme cu astfel de probleme, puteți utiliza întotdeauna asistența în direct 24 de ore pe care o oferă HostPapa. Aceasta este disponibilă nu numai prin funcția de chat live, ci și:

 • E-mail
 • Telefon
 • Regulat Poștă
 • Fax

Este corect, chiar oferă asistență fax.

În cele din urmă, clienții au acces la o caracteristică de asistență bonus – „Papa Squad Experts”.

Acum este un nume fain.

Folosind aceasta, vă veți putea conecta cu un membru al echipei la o conferință video sau telefonică. În acest fel, puteți rezolva imediat toate problemele dvs. cu îndrumare profesională, complet gratuit.

Cu toate acestea, putem spune cu siguranță că HostPapa are unul dintre cele mai bune servicii de asistență pentru clienți din toate companiile de găzduire web.

Abordarea noastră analitică

La HostingCanada.org, prioritatea noastră este de a oferi cititorilor noștri cea mai precisă analiză a diferitor furnizori de cloud.

Cum facem asta?

Ne bazăm concluziile pe un set de valori și teste pentru a ajuta la determinarea cât de bine se realizează fiecare furnizor la activitățile cheie. Mergeți aici pentru a vedea procesul nostru complet de revizuire în patru pași. Puteți vedea urmărirea în direct aici.

În cazul HostPapa, le-am testat serviciile din toată Canada, chiar și din provinciile greu de pronunțat. (Te privesc, Saskatchewan!)

(Vă rugăm să rețineți că nu am dedus niciun punct din HostPapa din cauza branding-ului și denumirii lor, ceea ce face să pară că vă înscrieți la un serviciu de livrare de pizza, nu un serviciu de găzduire web profesional.)

Rezumându-l

Industria tehnologică este inundată de companii de cloud computing, toate pretinzând că vă oferă cele mai mari viteze, performanță și servicii pentru clienți. Dar, desigur, fiecare furnizor are atuurile și punctele sale slabe. Acolo Gazda Canada vine la îndemână.

Fiecare membru al echipei noastre are mai mult de jumătate de deceniu de experiență în revizuirea serviciilor de găzduire. Acești profesioniști hardcore și-au dedicat ore din timpul testării și evaluării tuturor celor mai populare site-uri web de găzduire disponibile.

Am analizat HostPapa alături de ceilalți furnizori de hosting web de top, cu același set de criterii, pentru a-i separa pe concurenții adevărați de ceilalți. Cu recenziile noastre, veți obține o înțelegere holistică a ceea ce trebuie să căutați și ce să evitați atunci când faceți cumpărături pentru o nouă gazdă de site. Și ne propunem păstrează-l simplu și rămâne cu faptele.

Puteți depinde de Hosting Canada pentru a furniza informațiile de care aveți nevoie, deoarece am făcut parte din industrie atât de mult timp. Abordarea noastră unică, bazată pe date, ne permite să studiem valorile cheie despre companiile de găzduire web. Scopul nostru este simplu: să oferim site-ului dvs. web o locuință rapidă și fiabilă, totul fără a vă rupe contul bancar.

HostPapa este cea mai bună gazdă web canadiană în comparație cu alți furnizori de hosting pe piața canadiană. Dacă timpul de funcționare și prețurile sunt importante pentru afacerea dvs., HostPapa ar trebui să fie alegerea pentru dvs..

Întrebări frecvente HostPapa

Am nevoie de un serviciu de găzduire web?

Da, o faci dacă vrei un site web. Pentru a avea un site web live pe internet, acesta trebuie să fie găzduit undeva.

Ar trebui să găzduiesc propriul meu site web?

Depinde dacă căutați găzduire rapidă pentru afacerea dvs. sau dacă căutați un proiect distractiv de bricolaj. Dacă sunteți în căutarea de a găzdui un site web în orice scop în afară de a afla despre găzduirea propriului dvs. site, utilizarea unui serviciu de găzduire este o alegere superioară.

Cum pot găzdui site-ul meu gratuit?

Da, dar cu o avertizare imensă. Serviciile de găzduire gratuite sunt proaste. Există atât de multe opțiuni ieftine acolo, care oferă un serviciu excelent, încât nu este nevoie să explorați o opțiune de găzduire gratuită. Dacă nu plătiți pentru produs, veți deveni produsul.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author