HostPapa Review 2020 (+ отстъпка)

Когато за първи път чух за HostPapa, всъщност малко огладнях …

Не ям толкова пица, колкото бях, когато бях първокурсник в МакГил, натъпквайки за финалите. Въпреки това, името HostPapa създаде образи на топло, сирене с пеперони дълбоко ястие, прясно от фурната. Ммм …

Както би станало, HostPapa е хостинг компания – не пица верига. Но, подобно на най-добрите компании за пица на моя ден, те наистина доставят.

В този преглед на HostPapa, ще разкажа защо тази сравнително нова компания се превърна в нашия фактически избор номер едно в хостинг пространството в Канада.

(Съвет: наред с другите фактори е свързано с звездното им обслужване на клиенти.)

HostPapa стартира през 2006 г. и оттогава те нарастват доста бързо. Днес те са домакини на повече от 500 000 уебсайтове по целия свят.

Нека да видим как те измерват с други хостинг компании, разглеждайки техните цени, поддръжка, скорост и време за работа.

Готов? Нека се потопим.

TLDR;

HostPapa е лесно любимият ни уеб хост – и това не е само защото са канадска компания.

Ще видите по-бързите скорости от по-голямата част от другите хостинг услуги, налични, защото сървърите на HostPapa се намират в Канада.

Тъй като HostPapa обича Канада толкова, колкото и ние, те предлагат огромни отстъпки за всички наши читатели. Почти половината от цената на техните редовни хостинг пакети и безплатни ъпгрейди, които иначе са малко скъпи. Отстъпката, която предлагат, прави премия избор като HostPapa толкова евтин, колкото някои от най-евтините планове. .

Благодарение на отстъпката Хостинг Канада читателите могат да се насладят 65% отстъпка от редовните цени + безплатна регистрация на домейн.

Отвъд това, HostPapa предлага невероятна поддръжка на клиенти и фантастична сигурност, заедно с шепа допълнителни функции.

Твърда наука – как HostPapa сравнява

Ето, статисти глупаци. Време е да се разровим в математиката на уеб хостинга с HostPapa.

Всички наши тестове бяха проведени в рамките на Канада, за да помогнем за получаване на точна комбинация от резултати в цялата страна. За да започнете, разгледайте резултатите по-долу от нашите четири тестови места.

 • Монреал
  • Време за изпълнение – 99,87%
  • Средно време за натоварване – 687 мс
 • Торонто
  • Време за изпълнение – 99,93%
  • Средно време за натоварване – 650 мс
 • Ванкувър
  • Време за изпълнение – 99,90%
  • Средно време за натоварване – 682 мс
 • Уинипег
  • Време за изпълнение – 99,89%
  • Средно време за натоварване – 705 ms

ъптайм срещу престойИ така, какво всъщност означават тези числа?

Е, първо е важно да разберем терминологията. Когато говорим за ъптайм на HostingCanada.org, той се отнася до a измерване на това колко са последователни услугите на доставчика на хостинг услуги. Статистиката е представена като процент, за да посочи общото време, че хостинг доставчикът е онлайн и функционира нормално.

Например, HostPapa се представи с 99,93% време за изпълнение от местата за тестване в Монреал. Това означава, че във всички данни, които събрахме при теста ни, услугите на HostPapa не успяха само за .07% от времето за потребителите в Монреал. Математиката се равнява на едва 5 часа престой в рамките на една година – почти нищо.

Когато оценявате ефективността на безработицата, дори част от процентната точка може да доведе до съществена промяна в наличността на уебсайта Ви. Смятаме, че показателите за продължителност на над 98% са силни, като всичко под това е класифицирано като лошо.

HostPapa с 99,9% + Uptimes

Най-добрите хостинг компании гарантират 99% ъптайм или иначе ще ви възстановят част от вашите плащания, ако това очакване не бъде изпълнено. HostPapa е една от онези компании, които предоставят такава гаранция.

Сега в превключване на предавки към времена на зареждане, фокусът ни се измества от общата наличност към реалните измервания на скоростта. Цифрите, съставени от Hosting Canada, са средно за месеци тестване с платформата на HostPapa с различни браузъри като Google Chrome, Mozilla Firefox и Microsoft Internet Explorer. Предоставените времена се измерват в милисекунди и обхващат продължителността на пълна заявка и отговор на облачен уеб сървър.

Имайте предвид, че крайните потребители на вашия уебсайт могат да изглеждат различни изменения в времената на реакция поради различни фактори, включително скоростта на локалната мрежа, поведението на браузъра и трафика на сървъра. Като цяло, изпълняваните от HostPapa скорости за натоварване на времето доста над средното ниво в сравнение с други разпространени доставчици в Канада.

Времето за зареждане, което е средно на 2000 милисекунди или по-малко, се счита за висока производителност, тъй като това означава, че крайният потребител ще се сблъска с много малко забавяне при зареждане на уеб страницата. Хостинг доставчиците с по-бавно време за реакция са рискови за използване. Вашите читатели и клиенти могат да се дразнят от закъсненията и вместо това да изберат да разглеждат други сайтове.

Тъй като HostPapa има центрове за данни в цяла Канада, скоростта на уебсайта е отлична за всички хостинг планове за канадци, но високата производителност на уеб хоста не се дължи само на местоположението. HostPapa управлява SDD на всички сървъри и използва Intel Scalable CPU, което намалява адресите на паметта, с които процесорът трябва да се справи.

Цените на HostPapa в сравнение

обяснено цените на хостпапаКато цяло разходите за изчислителни облаци намаляха през последните години. Това е резултат от насищане на пазара с толкова много различни хостинг доставчици, които предлагат подобни услуги.

Все пак, когато стартирате нов уебсайт, е много важно да вземете предвид финансовите въпроси. Трябва да вземете подробности за това, което доставчик ще ви таксува, и да го анализирате заедно с данните за това, каква е тази компания по отношение на бързината и надеждността.

HostPapa е насочен към клиентите на малкия бизнес, но те разбиват своите предложения в три плана в зависимост от нивото на ресурсите, които планирате да използвате. Най-евтиният им вариант е Starter plan, но с отстъпката, която HostPapa е предоставил на читателите на хостинг Канада, бизнес планът всъщност е по-евтин от стартовия план.

Кликнете тук, за да видите цените на HostPapa с отстъпка.

Бизнес планът е за малки компании, на които може да се наложи да управляват множество уебсайтове или домейни в един акаунт. Клиентите могат също да надстроят до пакет Business Pro за допълнителна месечна такса. Разходите за бизнес плана на HostPapa с отстъпка от хостинг Канада са посочени по-долу.

На хостинг Канада, ние разглеждаме HostPapa като предлага страхотна стойност за парите ви. Ако по някаква причина не сте доволни от HostPapa, компанията ще ви върне парите с 30-дневната им гаранция за връщане на парите.

Сигурност

Друга област, която HostPapa отличава е сигурността. Основните планове идват с разширени функции за сигурност, за които ще трябва да плащате повече за друго място.

Никой не иска техният уебсайт да е хакнат или нападнат. Това води до загуба на читатели или клиенти, както и до много разочарование.

HostPapa се предлага със защита от спам, защитна стена на сървъра, постоянно наблюдение и откриване на проникване.

Ако искате да отидете стъпка по-напред, бизнес планът се предлага със защита на поверителността на домейна, специален IP адрес и автоматизирани резервни копия на уебсайтове..

Когато използвате WordPress или друга CMS, сигурността представлява огромно притеснение. Има много плъгини, които да използвате за сигурност на платформите, но в края на деня е огромно облекчение да имате допълнителни защитни слоеве от вашата хостинг услуга.

Допълнителни екстри (безплатен домейн, SSL, сесия 1 на 1, безплатен сайт за изграждане на сайтове)

HostPapa предлага фантастични допълнителни функции.

Ние влязохме в техните основни функции, разширени функции и подобрения, за да ви помогнем да разберете какво всъщност плащате и какви допълнителни добавки са включени в пакетите на HostPapa.

Всички планове за Starter, Business и Business Pro от HostPapa включват основна поддръжка на SSL, използвайки сертификат Let’s Encrypt.

HostPapa включва и безплатна регистрация на домейни. Можете да търсите ново име на домейн чрез HostPapa, като .com или .net адрес и да получите безплатна година с избрания от вас домейн. Ако вече имате такъв, HostPapa ще го свърже към новия ви хостинг безплатно.

Ако сте напълно нови в създаването на уебсайтове, е хубаво да знаете това HostPapa предлага инструмент за изграждане което ви позволява да влачите и пускате елементи, за да съставите динамична уеб страница. С плановете за начинаещи и бизнес получавате ограничен достъп до изграждането на уебсайта им, докато опцията Business Pro ще предостави повече функции и функционалност.

Важно е да се отбележи, че софтуерният инструмент за създаване на уебсайтове на HostPapa е много по-малък от действителното използване на WordPress. Това може да се очаква, тъй като никоя хостинг услуга няма сериозен уебсайт. Създателят на хоста татко работи за основни целеви страници или друг прост дизайн на уебсайтове.

Обслужване на клиенти, моля помогнете!

Когато за първи път преглеждате основната начална страница на HostPapa, се отваря малък прозорец за чат, питащ за какво имате нужда от помощ. Има ли истинско човешко същество зад този прозорец?

да.

чат за поддръжка на hostpapaВъпреки че представителят, който ви помага, е представен от стокова снимка, ние се уверихме, че е имало истински човек, разговарящ с нас. Кратките и полезни отговори, които винаги бяха във връзка с въпроса, който бяхме задали, бяха повече от достатъчни, за да ни убедят.

Разбира се, това е само поддръжката на входно ниво – нека да видим какво още може да предложи HostPapa:

Първо, те предлагат a оГРОМЕН библиотека от видеоклипове и статии за поддръжка, които са длъжни да ви научат как да коригирате всеки проблем, който може да срещнете.

Ако сте прекалено заети или просто не искате да се занимавате с такива проблеми, винаги можете да използвате 24/7 поддръжка на живо, която HostPapa предлага. Това е достъпно не само чрез функцията за чат на живо, но и:

 • електронна поща
 • телефон
 • Редовен поща
 • факс

Точно така, те дори предлагат поддръжка за факс.

И накрая, клиентите имат достъп до функция за бонусна поддръжка – „Експерти на татко“.

Това е готино име.

Използвайки това, вие ще можете да се свържете с член на отряда за видео или телефонна конференция. По този начин можете да коригирате всичките си проблеми веднага с професионално ръководство, напълно безплатно.

Всичко това включваше, можем спокойно да кажем, че HostPapa има една от най-добрите услуги за поддръжка на клиенти от всички уеб хостинг компании.

Нашият аналитичен подход

В HostingCanada.org наш приоритет е да дадем на нашите читатели най-точния анализ на различните облачни доставчици.

Как да го направим??

Ние основаваме своите открития на набор от показатели и тестове, за да помогнем да се определи доколко добре всеки доставчик изпълнява ключови дейности. Насочете се тук, за да видите нашия пълен процес на преглед в четири стъпки. Можете да видите проследяването на живо тук.

В случая с HostPapa тествахме техните услуги от цяла Канада, дори от провинциите, които са трудни за произнасяне. (Гледам те, Саскачеван!)

(Моля, обърнете внимание, че не сме приспаднали точки от HostPapa поради тяхната марка и име, поради което изглежда, че се регистрирате за услуга за доставка на пица, а не за професионална уеб хостинг услуга.)

Обобщавайки го

Технологичната индустрия е залята от облачни изчислителни компании, всички твърдят, че ви предлагат най-високите скорости, производителността и обслужването на клиентите. Но разбира се, всеки доставчик има своите силни и слаби страни. Именно тук е полезно хостинг на Канада.

Всеки член на нашия екип има повече от половин десетилетие опит в прегледа на хостинг услугите. Тези хардкор професионалисти са посветили часове от времето си за тестване и оценка на всички най-популярни уебсайтове за хостинг на разположение.

Прегледахме HostPapa заедно с другите топ доставчици на уеб хостинг услуги по същия набор от критерии, за да определим истинските претенденти освен останалите. С нашите отзиви ще получите цялостно разбиране за това какво да търсите и какво да избягвате, когато пазарувате нов хост на уебсайта. И ние се стремим да поддържайте го просто и се придържайте към фактите.

Можете да разчитате на Хостинг Канада да достави нужната ви информация, защото ние сме част от индустрията от толкова дълго време. Нашият уникален, базиран на данни подход ни позволява да изучаваме ключови показатели за уеб хостинг компаниите. Нашата цел е проста: да предоставим на уебсайта си дом, който е бърз и надежден, без да разбивате банковата си сметка.

HostPapa е най-добрият канадски уеб хост в сравнение с други доставчици на хостинг услуги на канадския пазар. Ако продължителността и цените са важни за вашия бизнес, HostPapa трябва да бъде изборът за вас.

Често задавани въпроси за HostPapa

Имам ли нужда от уеб хостинг услуга?

Да, правите, ако искате уебсайт. За да има уебсайт на живо в интернет, той трябва да бъде хостван някъде.

Трябва ли да хоствам собствен уебсайт?

Зависи дали търсите бърз хостинг за вашия бизнес или търсите забавен проект „Направи си сам“. Ако искате да хоствате уебсайт за каквато и да е цел, освен да научите за хостинг на собствения си уебсайт, използването на хостинг услуга е отличен избор.

Как мога да хоствам уебсайта си безплатно?

Да, но с огромно предупреждение. Безплатните хостинг услуги са лоши. Днес там има толкова много евтини опции, които предоставят отлично обслужване, че няма нужда да проучвате безплатен хостинг вариант. Ако не плащате за продукта, вие ставате продуктът.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author