WP-moottori – Onko kaikki hype perusteltu?

Aika tarkistaa WordPressin hallitsemia palveluita on vihdoin täällä!

Aion aloittaa tämän uuden luvun isännöintituomioistuimen elämässä mahdollisesti parhaalla mahdollisella WordPress-alustan rahoilla.

WP Engine -katsauksessani noudatetaan samaa yksityiskohtaista ja perusteellista testausmenetelmää, jota hosting-tuomioistuin tunnetaan.

Sijoituskriteerit ovat kuitenkin vielä tiukempia, koska hallittujen WP-ratkaisujen on tarkoitus toimia paljon paremmin kuin jaetut hosting-paketit.

Liityin tähän WordPress-isäntään yli kaksi vuotta sitten seuraamaan sen suorituskykyä, turvallisuutta ja tukea. Selain luonnollisesti monia loppukäyttäjien lähettämiä ja muiden testaajien luomia WP Engine -arvosteluja saadakseni paremman kuvan palvelusta.

Tässä on mitä löysin.

Mikä on WP-moottori?

WP Engine ei ole tyypillinen verkkosivustojen ylläpitäjä.

Yhtiö muistuttaa enemmän palveluntarjoajaa, koska sen alusta on räätälöity ainutlaatuisella tavalla. Se toimii vain WordPress-sivustoissa ja jopa niitä ylläpidetään tietyin rajoituksin.

Siksi vertailut, kuten WP Engine vs. Bluehost, ovat melko vääriä. Vaikka on totta, että jälkimmäinen tarjoaa myös hallittua WordPress-hosting-palvelua, entinen on erikoistunut yksinomaan suositun sisällönhallintajärjestelmän nopean, turvallisen ja luotettavan tekemiseen..

Olen tarkistanut kourallisen parhaiten hallinnoiduista WordPress-isännöimistä, ja yksikään niistä ei ole edes lähellä WP-moottorin kehittämää.

Tietysti kaikki hienot asiat ovat hinnalla ja tämä palvelu ei ole poikkeus, mutta enemmän WP-moottorien eduista ja haitoista myöhemmin.

"Erinomainen premium WordPress-hosting Dev-laitteille & Enterprises"

Käyttöaste:

99,99%

Kuormausnopeus:

0.57s

Tuki:

Absoluuttinen huippuluokan

Ohjauspaneeli:

patentoitu

OVERAL4.3

Essentials – WP-moottorin käyttöaika, nopeus, tuki

WP Moottorin käyttöaika, nopeus ja erikoistunut tuki tekevät erittäin lupaavasta isäntäratkaisusta.

1. Upea käyttöaika

WP Engine on nopea hosting-ratkaisu. Vakavasti nopeasti.

Se on ehdottomasti nopein isäntä, jonka olen tarkistanut täällä Hosting Tribunalissa. Sekä tausta- että käyttöliittymäkyselyt toimitetaan alle 0,2 sekunnissa.

Monet omistautuneet WP-isännät optimoivat palvelimensa CMS: ää varten. Tyypillisesti tällaiset ponnistelut tuottavat tuloksia, mutta WP Engine ylittää odotukset melko marginaalilla.

Suoritettujen lukuisten testien perusteella on selvää, että WP Engine -insinöörit ja sysadminit ovat todellisia aluksensa mestareita. On selvää, että he tuntevat kaikki WordPressin omituisuudet (ja heitä ei olekaan niin vähän) ja tietävät oman hosting-ympäristönsä sisäisesti.

Jälkimmäinen on suunniteltu vain WP: tä ajatellen, ja se on suunniteltu hyvin.

Tässä on mitä kylmät numerot sanovat etuosan WP-moottorin nopeudesta:

Keskimääräinen nopeus vuonna 2019:

 • Tammikuu – 0.145s
 • Helmikuu – 0.121s
 • Maaliskuu – 0.201s
 • Huhtikuu – 0,143s
 • Toukokuu – 0.139s
 • Kesäkuu – 0.122s
 • Heinäkuu – 0,143s
 • Elokuu – 0,139 s
 • Syyskuu – 0,188 s
 • Lokakuu – 0.153s

WP-moottori täyteen ladattu aika vuonna 2019:

 • Tammikuu – 0.988s
 • Helmikuu – 1.12s
 • Maaliskuu – 0.957s
 • Huhtikuu – 1.01s
 • Toukokuu – 0,849 s
 • Kesäkuu – 1.14s
 • Heinäkuu – 1.21s
 • Elokuu – 0.949s
 • Syyskuu – 1.19s
 • Lokakuu – 0.931s

Taustaohjelma on myös vaikuttava, ylittäen SiteGround-jaetun ympäristön mukavasti.

50 samanaikaista käyttäjää ja yli 300 samanaikaista yhteyttä eivät edes rasittaneet pienintäkään WP Engine -suunnitelmaa.

Asioiden asettaminen näkökulmaan nopeustesteihin perustuen WP Engine ylittää virtuaaliset yksityiset palvelimet. Tämän ei pitäisi olla niin suuri yllätys, koska tärkeätä ei ole vain raaka laskentateho. VPS tarvitsee huomattavaa teknistä asiantuntemusta voidakseen tarjota lopullisen WordPress-kokemuksen.

WP Moottorin miehistöllä on tämä asiantuntemus.

Tuomio: Nopein WordPress-isäntä, jonka olen havainnut. Numeroiden perusteella WP Engine -alusta voi kilpailla VPS-ratkaisuilla.

2. WP-moottorin käyttöaika – 99,99%

Aloitin WP Engine -verkkosivustoni seurannan jo vuonna 2017. En suunnitellut tämän WP Engine -arvioinnin loppuunsaattamista vuoteen 2019 mennessä, mutta valoisalta puolelta minulla on yli 22 kuukauden arvoisia tietoja.

WPE-sivustoni saatavuus on edelleen 99,99%. 

Se on yksinkertaisesti uskomatonta, mutta StatusCake-seurantajärjestelmän on vielä ilmoitettava virheellisesti, joten minun on hylättävä epäuskokseni ja hyväksyttävä numerot.

22 kuukautta laskettuna seisokkeja on vähemmän kuin kymmenesosa prosenttia.

Keskustelen WP Engine -hinnoittelusta edelleen (spoileri: se ei ole halpaa), mutta kun luet yrityksen suunnitelmista, muista käytettävyys ja nopeus, jonka saat vastineeksi sijoituksellesi.

Sijoitukseksi se on – WP Engine on isännöintiratkaisu, joka on suunniteltu parantamaan online-läsnäoloasi vakaan ja nopean palvelun avulla. Se ei ole tarkoitettu satunnaiseen blogointiin, mutta se sopii täydellisesti pienille yrityksille, kasvaville verkkosivustoille ja jopa liikenne hirviöille.

Ilman kääntöä.

Tuomio: Tilastollisesti merkityksetön seisonta-aika kahden vuoden seurannassa. Uskomaton.

3. WP-moottorin tuki – tähti

WP Enginessä työskentelevät ihmiset ovat WordPress-nörttejä. Vaikka en ole vielä tavannut ketään heistä henkilökohtaisesti, heidän intohimonsa suosittua CMS: ää kohtaan on ilmeinen. Kaikki teknisen tuen edustajat, joiden kanssa otin yhteyttä, olivat erittäin osaavia ja innokkaita auttamaan.

Jopa ne myyntiedustajat, joiden kanssa puhuin, olivat melko tuttuja WordPressistä ja heidän yrityksensä todellisesta hosting-ympäristöstä. Se ei ole pieni feat, koska hyvin usein myyntiedustajat tekevät paljon paremmin sopimuksia kuin selittävät asioita.

En luokittelisi WP Engine -tukea parhaiten isännöintiteollisuudessa, koska heidän tietämyksensä on pitkälti erikoistunut WordPressiin, mutta mikä kuuluu heidän asiantuntemuksensa piiriin, on katettu erinomaisesti.

Verdiktio: Huippuluokan tuki, joka voi ratkaista kaikki WordPress-ongelmat.

WP-moottorin ammattilaiset

WP Engine tekee yhden asian – isännöi WordPress-verkkosivustoja – ja tekee sen todella hyvin. Tässä ovat alustan tärkeimmät vahvuudet, jotka asettavat sen johtavien WP-ratkaisujen johtajiin.

1. Monipuolisuus

WP Engine sopii markkinoijille ja kehittäjille.

Alustan ainutlaatuisen arkkitehtuurin ansiosta kehittäjillä on paljon suurempi vapaus kuin tavallisella jaetulla isäntä tarjoaa.

WP Engine tarjoaa verrattoman monipuolisuuden.

Toisaalta yrityksellä on aktiivinen ja asiantunteva aluksella toimiva joukkue, joka auttaa kokemattomia web-päälliköitä pääsemään toimintaan. He ovat joukko WP-harrastajia, jotka voivat vastata moniin kysymyksiin, jotka auttavat sinua kehittämään, markkinoimaan ja kasvattamaan sivustoasi.

2. Turvallisuus

Yksi asia, joka erottuu heti, on se, kuinka vakavasti WP Engine ottaa tietoturvaa. Puhun usein pitkään turvallisuusominaisuuksista, joita isäntillä on, koska turvallisuus on perustavanlaatuista.

Jos epäilet, että seisokit ja hidas latausnopeus haittaa online-mainetta – ja ne ovat epäilemättä huonoja – harkitse, mitä vääristynyt verkkosivu tai varastetut käyttäjätiedot voisivat tehdä sinulle.

WP Engine tekee useita asioita turvajärjestelmän parantamiseksi:

 • Tarjoaa tilin vahvan eristyksen
 • Estää tietyt laajennukset
 • Asentaa automaattiset päivitykset
 • Toteuttaa WordPress-tietoturvasäännöt
 • Käyttää 2FA
 • Ylläpitää DDoS-lieventäjiä
 • Skannaa automaattisilla uhkien havaitsemisvälineillä

3. Mukautettuja ratkaisuja yritysten isännöintiin

Hyvin asiantuntevien asiantuntijoidensa ansiosta WP Engine voi auttaa minkä tahansa kokoisia yrityksiä hyödyntämään kaikkien aikojen optimoituinta WordPress-suorituskykyä.

Jos sinulla ei ole aavistustakaan, mitä laittaa – tai todellakin, mistä löytää – sinun htaccess, WP Engine voi auttaa. Jos pelkäät, että sivustosi voi käyttää ylimääräistä SEO: ta tai nopeuden optimointia, WP Engine antaa vastauksen tai antaa kätesi oikeat työkalut löytääksesi sen itse.

Yhtiö suunnittelee mittakaavaa ihmeellisesti, jotta voit kasvattaa online-liiketoimintaa saumattomasti ja samalla nauttia lukuisista eduista, joita erinomainen suorituskyky tuo. Ominaisuuksien, kuten patentoidun LargeFS-tekniikan, ansiosta voit skaalata portaattomasti.

Makea, tehokas markkinointityökalu odottaa sinua yhdellä napin painalluksella.

Ja parasta?

Mikään kasvu ei ole tarpeeksi suuri vaarantamaan nopeat latausajat (kävijöiden lukumäärästä riippumatta), häiriöttömän turvallisuuden ja moitteettoman käytettävyyden.

Kaikki nämä tekijät yhdessä lisäävät käyttökokemusta, mikä edistää voimakkaasti hakukoneoptimointia yhdestä pisteestä alkaen.

4. Mukautettuja ratkaisuja kehittäjille

Jos luulit edes sekunnin ajan, että yksityiskohtainen katsaus on jo tyhjennyt kaikki WP Engine tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja, istu tiukasti – siellä on paljon muuta.

WP Engine on erittäin tekninen rakenne, joka myötävaikuttaa voimakkaasti WP-maailmankaikkeuteen. Siellä työskentelevät ihmiset tietävät hyvin, mitä tarvitaan monimutkaisen WordPress-sivuston ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Tämä ei ole tyhjä ylpeä tai geneerinen markkinointikieli.

WP Engine kehittää (vielä beta-versiona, mutta etenee nopeasti) oman DevKit-laitteen, joka mahdollistaa nopean paikallisen kehityksen. Se on nopeaa, koska DevKit sisältää paikallisen version koko WordPress-kokoonpanosta, jotta voit asentaa, testata, korjata ja testata uudelleen haluamallasi tavalla.

Yhteistyöt ovat tietysti myös mahdollisia muun muassa hyödyllisten asioiden, kuten PHP-version valinnan, Genesis CLI, xdebug, sekä WPEngine sFTP ja SSH Gateway -käyttöä varten saumattomalle työntämiselle ja edestakaisin WP Engine -palvelimille ja paljon muuta.

Vakavasti, WPE DevKit on työkalu ja sveitsiläinen armeijan veitsi yhdessä paketissa!

5. Genesis-kehys

Tämä on sekoitus kahden edellisen pisteen välillä, koska se mahdollistaa nopean kehityksen ja käyttöönoton, auttaen sekä kehittäjiä että yritysomistajia (jotka palkkaavat niitä) pääsemään nopeasti maasta.

Genesis on vankka perusta kaikille WordPress-sivustoille, ja se tarjoaa tietoturvan ja suorituskyvyn joihinkin siistiin SEO sisäänrakennettuihin ominaisuuksiin.

(Kyllä, se on paljon parempi kuin Gutenbergin toimittaja.)

6. StudioPress-teemat

Mitä muuta WP Engine tekee?

Se antaa sinulle 36 premium-teemaa leikkiä, muokata ja käyttää. Ne on rakennettu Genesis-kehysten avulla, mikä tekee niistä toimimaan erityisen hyvin WP Engine -palvelimissa. 

Kuten voitte kuvitella, niiden muokkaaminen ja muokkaaminen on helppoa.

Makea, eikö olekin?

7. Käynnistävä puhelu yrityskäyttäjille

WP Engine palvelee pienyrityksiä, mutta osaa myös käsitellä suuria projekteja. Sillä on vain järkeä, muuten suuri osa kappaleen rajattomista resursseista menisi hukkaan.

Yksi premium-palveluyrityksen käyttäjistä on sisäinen puhelu ja omistautunut tilinhoitaja, joka antaa aivan uuden merkityksen käsitteelle “hallitut palvelut”..

8. Koodiarviointi

Tämä on toinen yritystason palvelu.

Erikoistunut WP Engine -tiimi tarkistaa käynnistettävän WP-sivustosi koodin ja suorituskyvyn. Perusteellisen testauksen avulla he yrittävät optimoida uuden verkkosivuston, joten kun se toimii parhaalla mahdollisella tasolla get-go-toiminnasta lähtien.

9. Automaattiset siirrot

On helppo tapa siirtää sivustosi WP Engineen. Se ei ole aivan yhtä saumaton kuin ilmainen siirto, jonka vastaanottava isäntä hoitaa kokonaan ja joka on niin suosittu jaettujen isäntien, kuten SiteGround ja HostPapa, keskuudessa, mutta se on silti erittäin helppoa.

Vielä yksi oma työkalu, WP Engine -siirtolaajennus voi nostaa WordPress-asennuksesi toisen isäntäpalvelimelta ja kopioida sen WP Engine -ympäristöön..

Se voi kuulostaa monimutkaiselta, mutta se toimii melko hyvin. Se voi olla erityisen kätevä, jos olet WP Engine -jälleenmyyjä, joka yrittää voittaa uusia asiakkaita.

Ja mikä parasta? Koska se on laajennus, voit käyttää sitä milloin haluat, niin monta kertaa kuin haluat.

10. 60 päivän rahat takaisin -takuu

WP Engine maksaa moitteettoman summan, mutta voit testata sitä jo jonkin aikaa. Toimialastandardina on antaa vain kuukauden mittainen isännöinti rahat takaisin -takuun puitteissa, mutta WPE kestää kaksinkertaisesti.

Missä ei ole mitään pahasta.

WP-moottorin haitat

Niin mahtava kuin se on, WP Engine ei ole virheetön palvelu. Minkä harvoja heitäkin voi olla, sen haitat ovat läsnä.

1. Kovat lippissuunnitelmat

WP Engine -katsauksessani on koko osio omistettu yrityksen suunnitelmiin, mutta yksi asia erottuu ja ansaitsee maininnan yksinään: vierailijalomake.

Katso, jokaisessa WP Engine -suunnitelmassa on asetettu kuukausivierailijoiden raja. Jos sivustosi tuottaa enemmän ainutlaatuisia osumia, sivusto ei laske, eikä sen suorituskyky kärsi. Budjettisi saattaa kuitenkin saada osuman, koska kaikki tietyn rajan ylittävät vierailijat aiheuttavat lisäkustannuksia.

Tosin monet WP Engine -vaihtoehdot, jotka tarjoavat samanlaisia ​​palvelutasoja, ottavat käyttöön tällaiset korkit.

He väittävät tyypillisesti, että suorituskykyyn liittyvistä syistä – ei ylikuormittaa palvelimia ja sellaisia ​​-, mutta kun se pannaan täytäntöön niin tiukasti, se on usein työntö suurempaan, kalliimpaan suunnitelmaan.

2. Ei sähköpostin ylläpitoa

Tämä on yllätys: kirjaudut sisään WP Engine -ohjauspaneeliin ja… sähköpostin hallintalaitteita ei ole. Koska sähköpostipalvelua ei ole.

Myönnetty, verkkosivustojen isäntä ja sähköpostien isännöinti ovat kaksi eri asiaa, mutta suurin osa web-isäntästä tarjoaa molemmat. Vertaa WP-moottoria vs. Bluehost tai Dreamhost – muita laadukkaita isäntiä hallittujen WP-tarjousten kanssa – ja se on selvä haitta.

Kyllä, tiedän, että WPE on palveluntarjoaja eikä tyypillinen Web-isäntä, mutta se olisi voinut sisällyttää sähköpostin portfolioonsa kolmannen osapuolen kautta.

Sitä ei kuitenkaan ole, ja siitä sinun, käyttäjän, on huolehdittava itsenäisesti.

3. Kielletyt laajennukset

Totta puhuen, en ole 100% varma, kuinka oikeudenmukaista on mainita kiellettyjen plugins-luettelo, jota WP Engine ylläpitää, koska monille se aiheuttaa pieniä haittoja eikä mitään muuta.

Joka tapauksessa, tämä on sopimus: WP Engine, lähinnä turvallisuussyistä, mutta myös suorituskykyongelmien takia, ei salli kourallisen WordPress-laajennusten asentamista ja suorittamista.

Nyt luettelo ei ole niin lyhyt ja sieltä löydät paljon faneja suosikkeja, mutta sallittujen lisäosien luettelon merkinnät tekevät työtä yhtä hyvin, ellei paremmin WP Engine -ympäristössä..

Katso silti luetteloa, varsinkin jos aiot siirtyä yli ja olet tottunut tiettyihin toimintoihin.

Suosittelemmeko WP-moottoria?

Ehdottomasti!

Objektiivisuuden ja perusteellisuuden nimissä tutkin huolellisesti tämän WP Engine -katsauksen alustan rajoituksia, mutta totuus on, että tämä on yksi parhaiten hallituista WordPress-ratkaisuista, joita raha voi ostaa.

Myönnetään, että se ei tule halvalla, mutta miksi se? Palvelu on ylevä, taitava käsin viritetty täydellisyyteen, kiillotettu ja optimoitu useimpien muiden isännöintipalveluntarjoajien keinojen ja tietotaidon ulkopuolelle.

Tietenkin se maksaa enemmän.

Mutta se on käytetty rahaa hyvin, koska omistautuneiden WordPress-isäntien toimesta WP Engine on erinomainen esiintyjä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author