Revizuire InterServer – viteze de aprindere, backend discutabil

InterServer nu este decât un nume de uz casnic. Există mulți furnizori de găzduire de site-uri web mai mari și mai populari, dar dimensiunea și popularitatea nu înseamnă neapărat un serviciu bun.

La rândul său, InterServer pare o afacere de familie, cu un accent puternic pe perfecțiunea tehnică și serviciile corecte. Compania are o abordare interesantă și o politică de preț foarte echitabilă, ceea ce m-a determinat să mă înscriu la planul său de găzduire partajat. Am creat un site WordPress de bază și l-am conectat la instrumentele mele preferate de monitorizare pentru a-l testa în realitate.

Rezultatul este această revizuire extinsă a InterServer, care dezvăluie punctele tari considerabile ale companiei și puținele sale defecte.

Ce este InterServer?

Fondată în 1999 de către doi adolescenți tehnici, InterServer crește de atunci. În aceste câteva decenii, compania s-a concentrat pe extinderea tehnologică și pe infrastructura de calitate a clădirilor în loc de marketing și promovare, lucru evident din patru centre de date pe care InterServer le deține și operează.

Cei doi fondatori încă conduc compania. Unul dintre ei, Mike Lavrik este creierul din spatele proiectării centrelor de date ale companiei; el este adesea mâinile care își pun în aplicare viziunea.

John Quagliery conduce echipa de asistență tehnică InterServer și se asigură că rețeaua companiei funcționează perfect.

Unul dintre lucrurile bune despre a avea o companie mică este atingerea personală și atenția imediată a clienților. Cercetările mele au confirmat acest sentiment, dar practic toate recenziile InterServer online sunt, de asemenea, lăudabile pentru sprijin. Serviciul pentru clienți este rapid și prietenos.

Dar este suficient?

InterServer poate concura cu cei mai buni furnizori de hosting, în ciuda dimensiunilor mici?

Să vedem ce numere au de spus.

"Gazdă foarte rapidă și sigură"

Uptime

99,95%

A sustine

8/10

Viteza de încărcare

0.88s

Caracteristici

8/10

OVERAL3.3

Elementele esențiale – timpul de funcționare, viteza și suportul InterServer

Frontend-ul fulger rapid și asistența decentă fac din InterServer un furnizor promițător, dar backend-ul rămâne suspect.

1. Uptime excelentă – 99.95%

Livrarea este cea mai importantă calitate a oricărui furnizor de servicii. În cazul gazdelor site-ului, livrarea înseamnă disponibilitatea site-ului; orice altceva vine după.

Acordul privind nivelul serviciilor publicat pe InterServer.net promite 99,9% uptime pe lună. Până acum, atât de bine, InterServer oferă.

În prima lună de monitorizare (în toată corectitudinea, monitorizarea din septembrie 2018 nu a acoperit întreaga lună), timpul de funcționare a fost impecabil. 100% este întotdeauna plăcut de văzut.

În octombrie 2018, recordul InterServer a scăzut ușor, dar este încă la un nivel foarte respectabil.

Până în prezent, decembrie 2018 a fost cea mai proastă lună pentru companie, cu 99,92% uptime.

Cu o durată medie de utilizare de 99,95%, InterServer se încadrează bine în SLA-ul promis.
Optime medie 2018:

 • Septembrie – 100%
 • Octombrie – 99,95%
 • Noiembrie – 100%
 • Decembrie – 99,92%

Durata medie de funcționare 2019:

 • Ianuarie – 99,93%

"InterServer este o gazdă foarte fiabilă, cu peste 99,9% uptime."

2. Viteza nebună

 • Cel mai rapid timp de răspuns – 0.19s (primul)
 • Cel mai rapid timp de încărcare – 0.74s (primul)
 • Lent sub încărcare – 47.60 (11)

Notă: Dacă executați teste de viteză pe domeniul meu, rezultatele ar putea fluctua puțin. Chiar și din aceeași platformă de testare, două teste afișează în mod normal rezultate ușor diferite. Site-ul meu InterServer este găzduit în NY, așa că l-am testat din locații din SUA. Toate pluginurile și memoria cache din partea serverului au fost dezactivate.

Viteza vă poate face sau rupe prezența online. Dacă gestionați un site web doar pentru distracție, atunci nu contează cu adevărat, dar în cazul în care doriți să creați ceva semnificativ pe internet, viteza contează foarte mult.

O singură secundă de întârziere poate provoca o scădere masivă a conversiilor și a vânzărilor.

Acesta este motivul pentru care este esențial să ai puterea serverului în spatele paginii tale web. Pentru această revizuire InterServer, am efectuat trei teste de referință separate pentru a obține răspunsul mediu și timpul complet încărcat al site-ului meu de bază WordPress.

În plus, l-am testat cu Load Impact, pentru a mă asigura că backend-ul gestionează bine traficul.

Testele de viteză frontend au fost, mainile jos, cele mai rapide vremuri pe care le-am văzut până astăzi. TTFB rămâne constant, în timp și pe platformele de testare, sub 0,20 secunde, în timp ce timpul necesar paginii de încărcare completă este doar 0,72 secunde, ceea ce este insanely rapid.

Ciudat comportament server sub sarcină.

Timpul de răspuns InterServer a fost rapid uimitor până când 25 de utilizatori au lovit serverul.

Acum, când am efectuat testul Load Impact, rezultatele au fost ciudate. Timpul de răspuns al serverului s-a ridicat la cel de-al doilea că 26 de utilizatori virtuali l-au lovit. Până în acel moment, reacționa mai repede decât am crezut posibil, dar atunci s-a întâmplat ceva.

Poate gazdă are un sistem de securitate care detrage prea multe conexiuni simultane de la aceeași sursă, poate este altceva.

Oricare ar fi motivul, InterServer pare capabil să gestioneze traficul moderat cu viteză fascinantă, ceea ce îl face o alegere de top pentru site-uri mici sau mijlocii.
Timpul mediu de răspuns 2018:

 • Septembrie – 0.16
 • Octombrie – 0.21
 • Noiembrie – 0.18
 • Decembrie – 0.21s

Timpul mediu de răspuns 2019:

 • Ianuarie – 0.16

Pagina complet încărcată 2018:

 • Septembrie – 0.79
 • Octombrie – 0.63
 • Noiembrie – 0.62
 • Decembrie – 0,80

Pagina complet încărcată 2019:

 • Ianuarie – 0,85

Răspuns sub sarcină 2018:

 • Septembrie – 46.03s
 • Octombrie – 48.33
 • Noiembrie – 47,71
 • Decembrie – 48.32

Răspuns sub sarcină 2019:

 • Ianuarie – 48.32

"Lightend frontend rapid și rezultate backend destul de suspecte."

3. Suport decent

Unul dintre lucrurile pe care mi le-am dat seama în timp ce lucrau la recenziile Tribunalului de Gazduire este tendința companiilor mai mici de a oferi un suport mai bun și mai fiabil.

Cred că acest lucru se datorează în principal faptului că au forță de muncă adecvată pentru cantitatea de clienți. De asemenea, puțini agenți de asistență sunt mai ușor de instruit decât o sută sau mai mulți reprezentanți.

Oricum, suficiente speculații.

Cert este că InterServer are o echipă de suport foarte adecvată. Am avut o mână de interacțiuni cu ei prin chat și am primit răspunsuri rapide de la agenți cunoscuți și amabili.

Încă aștept ca jurnalele serverului să stabilească care este cauza comportamentului ciudat la testarea cu Load Impact, dar acesta nu este o situație de urgență și a fost adresat chiar de John Quagliery. Simți deja VIP.

Ceea ce mă împiedică să suporți suportul InterServer ca stelar este baza de date oarecum neplăcută. Are o cantitate decentă de resurse utile, dar navigația nu este cea mai ușoară.

În general, una dintre principalele reclamații InterServer pe care le am se referă la site-ul companiei, care ar putea folosi unele corecturi și o navigare mai bună.

"Suport foarte bun și prietenos, cu o bază ușor lipsită de cunoștințe."

Pro de InterServer

În ciuda lipsei sale de popularitate, InterServer oferă anumite caracteristici pe care aș dori să le văd mai des în industria de hosting. Iată care sunt principalele puncte forte ale companiei.

1. Garanția de blocare a prețurilor

InterServer este extrem de transparent în ceea ce privește prețurile sale. Atât de mult, încât devine unul dintre punctele de vânzare importante ale companiei.

În toată corectitudinea, cu greu poate fi altfel. InterServer promite același preț atât timp cât veți continua să folosiți serviciile sale. Dacă începeți cu 5 USD pe lună, atunci veți plăti aceiași 10 sau 20 de ani pe drum.

Garanția de blocare a prețurilor este minunată!

Preț blocat pe viață. Grozav!

Cât de minunat este asta?

Sincer, am fost sincer surprins de faptul că acesta nu a fost principalul punct de discuție al tuturor recenziilor clienților InterServer prin care am cercetat compania.

E genial!

2. Securitate strânsă

Securitatea este un subiect pe care îl vedeți de mai multe ori la Interserver.net. Site-ul companiei ar putea avea nevoie de o redactare, dar faptul că securitatea este luată în serios este incontestabil.

InterServer oferă câteva caracteristici de securitate unice.

Pentru început, compania are un instrument de apărare proprietar numit InterShield. Mentine o baza de date cu IP-uri proaste si blocheaza automat cererile de la ei. InterShield blochează toate șirurile de hacking cunoscute și, de asemenea, scanează orice conținut încărcat pentru a-i asigura integritatea.

Curat, eh?

Asta nu e tot.

Toate datele sunt stocate pe discurile RAID-10.

Nici asta nu este totul.

3. Marea infrastructură

InsterService a fost construit de la început de către cei doi creatori, care par a fi mutați de dragostea lor pentru tehnologie și servicii de calitate, mai degrabă decât de marketing complicat și maximizarea profiturilor..

Spun asta pe baza faptului că InterServer are nu mai puțin de patru centre de date cu anumite specificații impresionante și rețea pentru a le potrivi.

Pentru comparație, masivul HostGator are două, după cum puteți afla în recenzia noastră detaliată.

Trei dintre centrele de date InterServer sunt situate în statul New York, în timp ce al patrulea se află în Los Angeles. Cu alte cuvinte, acoperirea pe care o oferă este excelentă pentru clienții din SUA.

Toate centrele de date sunt conectate prin intermediul rețelelor de 10 Gbps Tier 1 și se bazează pe infrastructura grea din Cisco, Riverstone și Extreme Networks. Rutarea inteligentă BGPv4 asigură redundanța și viteza pe tot parcursul, ceea ce face ca centrele de date InterServer să fie extrem de accesibile și sigure.

4. Livrare prin e-mail garantată

Unul dintre dezavantajele majore ale utilizării unui server comun este răul pe care îl poate aduce e-mailurile dvs. Tot ce trebuie este un idiot pe server pentru a începe spam-ul și apoi toate adresele IP sunt compromise.

Dintr-o dată, e-mailurile trimise către destinatarii buni ole se termină în dosarele de spam sau sunt listate cu negru în totalitate.

InterServer susține că a găsit o soluție în acest sens. Spun „pretenții” pentru că încă trebuie să concep o modalitate fiabilă de a testa acest lucru, dar ceea ce a creat InterServer pare o soluție legitimă a problemei.

Lucrând împreună cu vigilenții de spam, compania verifică proactiv semnăturile de spam pentru a preveni trimiterea spamului. Dacă este eficientă, această tehnologie ar spori sănătatea serverului de poștă de ieșire și a companiei.

În general, sună ca o soluție excelentă la o problemă perenă care afectează internetul în ansamblu.

5. Migrații gratuite

InterServer migrează site-urile gratuit către serverele sale cPanel, dar compania creează o valoare suplimentară pentru noii săi clienți. Fiecare site migrat este examinat minuțios pentru malware și dacă este detectat ceva incomod este curățat manual.

6. Copii de rezervă săptămânale gratuite

Număr copii de rezervă ca o caracteristică suplimentară de securitate, deoarece acestea pot veni la salvare atunci când toate celelalte mijloace au eșuat.

InterServer oferă copii de rezervă regulate săptămânale. Nu este atât de spectaculos în sine, dar faptul că le accesați cu ușurință prin interfața cPanel, le face un serviciu destul de decent.

7. Optimizat pentru WordPress

InterServer a gestionat platforma WordPress, dar aceasta este o poveste pentru altă dată. Încă mențin studiul meu de caz WordPress și intenționez să adaug o recenzie dedicată InterServer WordPress la acesta în viitorul apropiat.

Deocamdată, permiteți-mi să vă spun că InterServer va actualiza WordPress automat pentru dvs. Este un avantaj minunat care îmbunătățește securitatea și economisește mult timp. WordPress este actualizat de mai multe ori pe an, până la urmă.

8. Scripturi gratuite abundente

Vă amintiți cum am fost redat fără cuvinte de infinitele aplicații InMotion Hosting oferite? Se pare că și-a găsit potrivirea în fața InterServer, care are peste 450 de aplicații care așteaptă să fie instalate.

Este o mulțime de scripturi gratuite!

Și vorbim aici doar despre găzduire Linux. InterServer oferă, de asemenea, o platformă de găzduire Windows complet funcțională și are peste 150 de asemenea.

9. Restituiri proporționale

InterServer are garanția standard de returnare a banilor pentru 30 de zile, dar clienții care plătesc în avans sunt acoperite în continuare. Dacă decideți să anulați serviciul până la jumătatea termenului, puteți contacta facturarea și puteți solicita o rambursare pentru restul perioadei.

În general, cererea dvs. va fi aprobată. Atâta timp cât ați rămas în termenii serviciului, veți primi banii înapoi.

Este destul de dulce, în special însoțit de garanția de blocare a prețurilor. Trebuie să spun că băieții din spatele InterServer își pun banii acolo unde le este gura și chiar aspiră să ofere un serviciu sincer și simplu.

Contra InterServer

Oricât de multe merite ar avea, Inter Server nu este perfect. Compania are defectele sale. Acestea nu sunt super strălucitoare sau îngreunează în mod deosebit, dar în mod sigur aruncă o experiență pentru utilizator final.

1. site-ul sărac

Dacă aceasta ar fi fost o recenzie Interserver.net, aceasta ar fi ajuns să fie destul de negativă. Site-ul companiei nu este cea mai rea pagină web pe care am văzut-o, dar în ceea ce privește gazdele web nu este departe de partea de jos a listei.

Navigarea pe site este OK-ish, dar nu pot agita senzația că lucrurile sunt prea aglomerate.

Un alt lucru care m-a deranjat imens sunt numeroasele dactilografii și formatarea generală a Bacchanaliei. Nu am ales viața gramaticală nazistă, gramatica nazistă m-a ales pe mine. Dar inca.

Dacă nu ați citit niciodată o recenzie InterServer în viața dvs. și ați vizitat pur și simplu site-ul web al companiei, probabil că veți naviga înainte înainte de a realiza celelalte calități ale serviciului..

Adică, site-ul web este chipul companiei. Lăsând-o în dezordine sau pur și simplu mai jos, parizează tristă. Din fericire, știu mai bine decât să judec o carte după coperta ei.

La fel, sper ca compania să abordeze problema și să-și politeze site-ul.

UPDATE februarie 2019: site-ul companiei se bucură de un aspect nou, crocant și informativ. Se simte uneori înfundat uneori, dar îmbunătățirea este incontestabilă.

2. Zona confuză a clienților

Zona de conectare InterServer nu este chiar atât de rea, dar moștenește unele dintre dezavantajele paginii principale. Poate fi declanșat ca fiind aglomerat, cu prea multe opțiuni prezentate la bara principală de navigare. Apoi, majoritatea sunt goale în mod implicit.

Prea multe controale pentru un simplu cont comun, nu?

Un pic prea mult și apoi un pic prea puțini.

În plus, nu toate controalele funcționează bine.

De exemplu, există un buton pentru a descărca copiile de rezervă. M-am așteptat pe deplin ca un fișier descărcabil să fie la îndemână la apăsarea acestuia, dar nimic nu s-a întâmplat așa. De fapt, nu s-a întâmplat nimic. Nu a existat nicio listă de fișiere, cu fermoar sau nu, pentru descărcare. Doar un ecran gol.

Am verificat prompt cu echipa de asistență unde erau copiile de rezervă. S-a dovedit că backup-urile există (phew!), Dar sunt depozitate în cPanel. Ceea ce este în regulă, cPanel este bun pentru păstrarea copiilor fișierelor.

Dar de ce ai avea apoi un buton „Descărcați copii de rezervă”?

Y?

Recomandăm InterServer?

Da facem.

Este o companie mică, dar fiabilă, cu o puternică aptitudine tehnică.

Și deși există anumite domenii pe care le poate îmbunătăți – baza de cunoștințe, zona de conectare InterServer – unde contează cel mai mult pe care compania le livrează. Timpul de funcționare puternic, viteza excelentă și o echipă foarte bună de asistență, împreună cu prețul blocat pe viață, fac din aceasta o alegere de top pentru webmasterii mai înclinați din punct de vedere tehnic, care se așteaptă la trafic moderat.

Mai înclinat din punct de vedere tehnic, deoarece tehnologia este ceea ce este InterServer.

Nu este cea mai prietenoasă interfață de acolo, dar infrastructura și oamenii din spatele ei ajută o tonă.

Ce este mai mult, dacă trebuie să treceți la nivelul următor – VPS – aceasta pare a fi cea mai probabilă companie care se poate descurca. Sunt nerăbdător să încep următoarea revizuire InterServer pentru a vedea cum se potrivește serviciile sale VPS.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author