Revisió Hostinger: el proveïdor d’allotjament compartit amb un equilibri fi entre preu i rendiment

La primera vegada que vaig visitar Hostinger.com em va cridar dues coses: els preus extremadament baixos per a l’allotjament compartit i el valor informatiu del lloc. Per descomptat, atrau els usuaris a comprar allotjament amb alguns dels trucs de màrqueting estàndard, però també té molta informació legítima, mentre que les taxes mensuals són poc reals..

Una altra cosa que vaig observar mentre preparava la investigació preliminar per a aquesta revisió de Hostinger va ser que es tractava d’un host amb un fort pedigrí tècnic. Tot i això, els amfitrions tècnicament sòlids són abundants a les pàgines del Tribunal d’Hostatge. Calia més informació.

Per això vaig comprar el pla compartit Premium, vaig instal·lar-hi un WordPress net i vaig començar a controlar-ne el temps i la velocitat.

Després de mesos de proves, aquí us puc dir sobre Hostinger, tot resumit en una revisió detallada i imparcial.

Què és Hostinger?
Creada a Lituània fa uns 15 anys, Hostinger és una marca internacional amb una presència molt forta en molts mercats. Es tracta d’una empresa que no s’inclina cap a EIG ni GoDaddy. En canvi, s’esforça per crear un imperi propi. Només que aquest imperi se sent sorprenentment bo.
Al cap i a la fi, Hostinger ha creat i continua sent el major proveïdor d’allotjament de pàgines web gratuït. Ara, 000webhost no estan sense els seus defectes, lluny d’això, sinó el fet que la gent que hi havia darrere d’Hostinger va ser conceptualitzada i realitzada, i encara no cobra res perquè ells compten per alguna cosa..

"Millor amfitrió general durant 17 mesos"

Horaris

99,90%

Assistència

9/10

Velocitat de càrrega

0,68 s

Característiques

9/10

SUPERIOR3.6

Els elements bàsics: velocitat, temps de funcionament i suport de Hostinger

Hi ha qui diu que un proveïdor d’allotjament només és bo com el seu servidor més lent, d’altres es concentren en l’horari de servei i l’atenció al client. No discrimino i les teste tot. Extensament

1. Bona capacitat de treball: 99,91%

L’hora de funcionament és un dels principals signes d’expressió d’un amfitrió web de qualitat i Hostinger s’ho fa raonablement bé.

El 99,91% de la vida útil durant sis mesos de seguiment no és un resultat dolent; està dins del 99,9% promès.

Fins al moment, només el desembre del 2018, el meu petit lloc de WordPress estava fora de línia durant més temps, la qual cosa va suposar un temps de vida del 99,63%. Es diu la veritat, ja que a causa del període festiu en què va entrar, no he trobat el moment de presentar cap queixa a l’amfitrió.

Hostinger promet un reemborsament del 5% de la quota mensual d’allotjament cada cop que s’incompleixi el SLA de la vostra vida. Atès que en 4 de 6 mesos, el temps de funcionament va ser impecable, no espero tenir cap motiu de queixa en cap moment..

Tot i així, la compensació promesa és molt reduïda

"Hostinger manté un 99,9% de temps de lliurament, però promet una compensació molt limitada."

Temps de funcionament mitjà 2018

 • Octubre – 100%
 • Novembre – 100%
 • Desembre – 99,62%

Temps de vida mitjà de 2019

 • Gener – 99,99%
 • Febrer – 100%

2. Super velocitat

 • Temps de resposta extremadament ràpids: 0.19 (primer)
 • Temps de càrrega molt ràpids: 0,68s (1r)
 • Estable sota càrrega: 1,17s (8è)

Nota: Si feu proves de velocitat al meu domini, els resultats poden variar una mica. Fins i tot des de la mateixa plataforma de proves, normalment dues proves mostrarien resultats lleugerament diferents. El meu lloc Hostinger està allotjat a l’Atlàntic, per la qual cosa el vaig provar des de les ubicacions dels Estats Units. S’han desactivat tots els plugins i la memòria cau del costat del servidor.

Un consens entre usuaris i professionals és una cosa rara en línia. Tot i així, la majoria de la gent està d’acord en les seves revisions d’Hostinger que es tracta d’un host ràpid. Les dades que he recopilat de quatre eines de prova de referència diferents ho confirmen.

De fet, aquest és un dels proveïdors d’allotjament més ràpids He provat fins ara.

La velocitat del frontend no és res espectacular. El servidor de Hostinger triga aproximadament 0,19 segons per respondre amb el primer byte de dades. Aleshores, necessita només 0,68 segons per mostrar la pàgina completament.

Amb aquests resultats, la meva instal·lació de WordPress d’Hostinger és el lloc de càrrega més ràpid que es controla, només per modificar els similars de InterServer i Dreamhost..

images / hostinger-review-the-shared-hosting-provider-with-fine-balance-between-price-and performance-3.png

Hostinger també proporciona la vostra velocitat de reducció de velocitat.

Es troba lluny dels millors intèrprets d’aquesta categoria, però igualment lluny dels pitjors. El temps mitjà de resposta de 1,17 segons a gairebé 300 sol·licituds simultànies no és gens dolent.

Temps de resposta mitjà 2018:

 • Octubre: 0,13s%
 • Novembre – 0.12 anys
 • Desembre – 0.21s

Temps mitjà de resposta 2019:

 • Gener – 0.21s
 • Febrer – 0.14

Pàgina totalment carregada 2018:

 • Octubre – 0,71 anys
 • Novembre – 0,59 anys
 • Desembre – 0,60 anys

Pàgina totalment carregada 2019:

 • Gener – 0,84 anys
 • Febrer – 0,83 anys

Resposta en càrrega 2018:

 • Octubre – 1.12 anys
 • Novembre – 1.12s
 • Desembre – 1.15 h

Resposta en càrrega 2019:

 • Gener – 1.27h

"Hostinger és un proveïdor de hosting d’allotjament web molt ràpid."

3. El suport podria ser millor

Si aneu a Hostinger.com, us sorprendrà veure que l’equip de suport s’anomenés “Equip d’èxit del client”. Sona fantàstic, però la meva experiència amb termes de màrqueting impressionants ha estat bastant desigual.

En el moment que vaig obrir la pàgina d’assistència, es van apagar dues alarmes.

Primer, no hi ha cap número de telèfon en cap lloc. Curiosament, les adreces de l’empresa a Kaunas i Larnaca hi són, així que, presumptament, podeu enviar una carta. Les dues ubicacions es mostren amb els seus codis postals respectius.

L’aparent manca d’assistència telefònica és extremadament estranya, però encara no estava disposat a descomptar Hostinger.

Aleshores, vaig veure la segona cosa més estranya sota el pretext d’un vibrant “Parlem!” botó que permet … enviar un correu electrònic?

images / hostinger-review-the-shared-hosting-provider-with-fine-balance-between-price-and performance.jpg

De debò, feu clic en ella i us portarà a un formulari de contacte. Ho vaig provar diverses vegades, pensant que potser enviava la meva consulta a un agent de xat que pogués preparar respostes adequades. El que vaig obtenir va ser un correu electrònic que contenia una resposta d’una línia a la meva pregunta d’una línia.

En aquest sentit, se sent com un xat.

Només que no ho és.

Ment, Vaig arribar a la xerrada, eventualment. És accessible només a la pàgina d’assistència d’Hostinger; la pàgina en si no està enllaçada a la pàgina principal. Vaig provar amb Hostinger.in i també amb la versió britànica de l’amfitrió, però no vaig trobar enllaços directes cap a l’assistència.

Ah, i no va funcionar a Firefox.

En qualsevol cas. El botó de xat es troba a la cantonada inferior dreta i vaig acabar tenint una conversa agradable, tot i que no del tot convincent amb un agent d’assistència. Va ser ràpid i simpàtic, però va desconcertar una mica de poke i probar que certes funcions anunciades són enganyoses. Més informació sobre això a la secció de contres de la meva ressenya de Hostinger.

Tot passejant pel lloc web d’Hostinger buscant l’apassionant opció de xat, vaig decidir comprovar els fils d’allotjament web de Reddit per obtenir una mica de coneixement addicional..

La meva cerca del millor allotjament web sovint em porta a Reddit on també freqüent Hostinger. El suport hi ha molt bé, però és aparent una manca aparent dels dos canals de comunicació principals.

"L’equip d’assistència sembla competent, però la falta de telèfon és una greu omissió. L’opció de xat en directe també es podria proporcionar d’una manera molt més accessible."

Pros Hostinger

la solució d’allotjament Hostinger difícilment qualifica com un paquet excel·lent, però és ben arrodonida i robusta. Tant els novells com els usuaris avançats poden trobar moltes coses que els agraden.

1. Insanament barat

Una mica més endavant aprofundiré sobre les tarifes d’Hostinger, però deixa’m dir que l’empresa és mera 0,99 dòlars de no ser batejat com a amfitrió de lloc web gratuït. No és broma. 99 cèntims. Ni tan sols un dòlar.

2. Recursos dedicats

Hostinger promet certa potència de CPU i RAM per a cadascun dels seus tres plans d’allotjament compartits, cosa que és una excel·lent notícia per a aquells que creixen i s’expandeixen. Saber què paga i tot aquest jazz.

Sempre és difícil saber fins a quin punt s’implementa una gestió precisa de recursos, però és molt agradable veure un esforç per dedicar una potència computacional a cada usuari..

3. SSD a la junta

En termes d’infraestructura, Hostiger segueix els últims estàndards del sector. Tots els seus servidors funcionen amb SSDs. Les unitats d’estat sòlid són molt més ràpides que els discs durs antics, de manera que es tracta d’una actualització òbvia.

4. Memòria cau integrada

Tots els plans d’Hostinger tenen activada la memòria cau Nginx. Sense baixar més profundament en els aspectes tècnics, n’hi ha prou amb dir que Nginx és un servidor web potent i ràpid; Va ser dissenyat per superar a Apache i ho fa degudament. Si la configuració de la memòria cau Nginx del costat del servidor es configura correctament (el que el suport d’Hostinger em va assegurar és el cas), fins i tot els llocs dinàmics pesats per contingut han de funcionar perfectament.

5. Còpies de seguretat regulars

Encara que només el pla de negoci garanteix còpies de seguretat diàries, cadascuna de les solucions d’allotjament compartides realitza una còpia de seguretat de les dades setmanalment. Molts consideren aquest mínim descens que ha de fer un host web premium (estic d’acord amb aquesta noció), però la veritat és que no s’ofereixen còpies de seguretat regulars de manera universal. T’estic mirant, GoDaddy.

6. Garantia de devolució de 30 dies

Les garanties de devolució són una pràctica estàndard entre les principals empreses d’allotjament web. Hostinger no excel·leix, però passa amb el que ofereixen la majoria de proveïdors. 30 dies no són tant per provar correctament un servei d’allotjament web, però són infinitament millors que res. T’estic mirant, GoDaddy.

images / hostinger-review-the-shared-hosting-provider-with-fine-balance-between-price-and performance-2.jpg

7. Cronjobs il·limitats

Heu sentit aquests cronjobs justos i il·limitats. El pla més petit (que ja té una cama a la categoria d’allotjament web gratuïta) només admet un cronjob simultàniament, però les altres dues solucions compartides poden gestionar el màxim que vulgueu. Cronjobs són impressionants. Mai no en podeu tenir massa.

8. Salt a la pissarra

Mentre hi som, anem a aprofitar-ho al màxim. Tots els plans d’Hostinger inclouen repositori de control de versions de Git. Si no sabeu què és això, probablement no l’utilitzareu, però si ho feu, impressionant, no??

9. Optimitzat per a WordPress

Els plugins i servidors de memòria cau de WordPress llestos per adaptar-se a aquest popular sistema de gestió de continguts fan d’Hostinger una casa excel·lent.

L’instal·lador i les actualitzacions automàtiques d’un clic fan que el paquet d’Hostinger WordPress sigui una oferta més que temptadora.

10. Tauler de control propietari

Es diu veritat, necessitava bastant temps per decidir si un panell de control integrat a casa pertanyia a la categoria Pros o no.

Si bé admiro aquestes iniciatives, rares vegades són millors que les solucions existents. Instintivament, em vaig preguntar per què Hostinger no utilitza cPanel.

images / hostinger-review-the-shared-hosting-provider-with-fine-balance-between-price-and performance-3.jpg

Tot i això, els professionals de la companyia han fet una feina força espectacular. Certament, el tauler de control s’assembla molt a cPanel, però no és gens dolent; estalvia temps d’aprenentatge.

És suau i funcional, que permet un control suficient i un accés perfecte, cosa que el fa ideal per als novells.

11. Creador de llocs web

Hostinger proporciona una quantitat decent d’instal·ladors d’un clic, però també té una eina decent de creació de llocs. El creador de llocs web Hostinger està inclòs en tots els plans i té una interfície d’arrossegar i deixar anar funcional que us pot ajudar a crear una pàgina web de manera ràpida i eficaç.

images / hostinger-review-the-shared-hosting-provider-with-fine-balance-between-price-and performance-4.jpg

Tot i que no sóc un fan molt important per a aquests creadors de llocs web, haig de reconèixer que es tracta d’una de les millors iteracions que he vist.

12. Heu dit descomptes??

Ara, he esmentat que els preus introductoris són ridículament baixos, però també podeu obtenir alguns descomptes importants amb Hostinger amb facilitat relativa. Se sent una mica surrealista escrivint que, ja que els preus inicials són tan baixos per començar, que descomptar-los encara més aviat té sentit.

No obstant això, és una possibilitat molt realista.

13. Respon a comentaris

Menys de tres mesos després que es publiqués la meva revisió de Hostinger, la companyia va comunicar-me la meva gràcia per assenyalar alguns problemes a Hostinger.com.

El primer punt negatiu de la secció de contra de la meva revisió va tractar sobre la fraseig errònia que va utilitzar l’empresa a l’hora de descriure els seus plans..

Tot i això, Hostinger va prendre mesures actives per solucionar el problema i ara els paràmetres dels seus plans es descriuen de manera molt més adequada. Les limitacions s’aclareixen amb asteriscs, fent que tot sigui significativament més transparent i menys enganyat fins i tot per als més distrets dels usuaris.

Haig de reconèixer que a nivell personal se sentia molt bé, ja que fer que les empreses d’allotjament web siguin més justes i transparents és una de les raons principals de l’existència del Tribunal d’Allotjament.

Naturalment, veure un amfitrió que realment es preocupa per fer uns senzills passos cap al màrqueting honest és un signe positiu enorme.

Kudos, Hostinger.

Hostinger Cons

Si bé Hostinger té una solució d’allotjament bastant sòlida, la seva oferta no és perfecta.

1. Limitat per a usuaris avançats

Hostinger té un paquet d’allotjament completament ben arrodonit, però els usuaris avançats podrien trobar-lo mancat en determinades zones. Sí, hi ha Git, cronjobs i Curl, però moltes còpies disponibles a cPanel no són més que absents. Ruby on Rails, Python i altres no es troben en cap lloc.

2. Migració difícil

Migrar un lloc a Hostinger pot ser problemàtic. Si bé el suport està preparat per ajudar-vos de qualsevol manera necessària (assessorament o implicació directa en el procés), el fet que l’amfitrió gestioni un panell d’allotjament propietari dificulta la transferència de llocs existents.

És possible, però és molt probable que sigui una molèstia greu.

3. No hi ha SSL gratuït

Si voleu assegurar el vostre lloc de forma gratuïta amb SSL, Hostinger no és l’ideal. Només el més gran dels tres plans inclou un certificat segur.

Generalment, trobo això estrany perquè la manca de SSL perjudica el SEO i la solució Let Encrypt es poden incorporar a la majoria d’ambients d’allotjament amb relativa facilitat.

Sigui com sigui, si voleu obtenir SSL, haureu de pagar-lo per separat, obtenir un xifrat manualment o comprar el més gran dels tres plans Hostinger..

Us recomano Hostinger?

Sí, recomano Hostinger per moltes raons.

Si busqueu una solució d’allotjament barata, aquesta és probablement la millor opció.

La velocitat i el rendiment també són impressionants.

Es pot optimitzar l’accés a l’equip d’assistència, però els agents són sensibles i coneixedors.

La manca d’opcions d’allotjament més avançades i diversos casos d’informació típica de màrqueting d’allotjament que he esmentat al llarg d’aquesta revisió detallada d’Hostinger no canviaran el fet que aquesta empresa ofereix una gran relació qualitat-preu..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author