Revisió HostGator

HostGator es troba entre els proveïdors d’allotjament web més populars i tenia moltes ganes de provar-ne el mettle.

Vaig configurar una instal·lació bàsica de WordPress al HostGator Baby Cloud i vaig mesurar els temps de resposta i el comportament sota càrrega dels servidors HostGator. També he visitat moltes revisions d’HostGator per obtenir una imatge més clara sobre el suport i les polítiques de l’empresa.

Les meves proves contínues d’11 companyies d’allotjament més populars classifiquen HostGator de la manera següent

# 1 de fiabilitat
# 10 en velocitat de frontend
# 10 en velocitat de backend
# 5 en suport
# 9 de preu

 • Preu: 8,5 / 10
 • Suport – 8/10
 • Característiques & Facilitat d’ús – 8.2 / 10
 • Fiabilitat & Velocitat – 8/10

Qui és HostGator?

Sens dubte, HostGator és un dels noms més populars de la indústria, especialment per als usuaris basats en Estats Units.

Actualment, acull prop de 10 milions de noms de domini, convertint-lo en un dels majors proveïdors d’allotjament del món. No està malament per a una empresa fundada fa uns 16 anys.

En els primers deu anys de la seva existència, la companyia va construir una reputació molt sòlida que va cridar l’atenció d’EIG. L’adquisició consecutiva, com amb tantes coses que toca EIG, no va ser del tot beneficiosa i va provocar diverses paralitzacions massives al centre de dades Provo que també van afectar BlueHost..

Tot i això, HostGator es va recuperar i millorar els seus serveis. I, mentre que l’oferta de hosting compartit estàndard de l’empresa no és tan impressionant, és relativament nova Els paquets núvols tornen a posar HostGator en la combinació de les millors empreses d’allotjament web.

La seva plataforma Cloud promet una gran velocitat, una escalabilitat excel·lent i una assignació de recursos perfecta entre altres avantatges perquè la gestió dels comptes i el lloc es faci brisa..

Però n’hi ha prou amb considerar HostGator com un concursant seriós per al millor host web del 2018?

Anem a veure què diuen els números en aquesta revisió detallada d’allotjament HostGator Cloud.

"Millor ACTUALITAT"

Horaris

100%

Assistència

8/10

Velocitat de càrrega

1,21 segons

Característiques

9/10

SUPERIOR3.3

Els fonaments bàsics: suport, temps, velocitat i suport de HostGator

El temps de treball, la velocitat i la qualitat proporcionen un interès per part d’un proveïdor d’allotjament.

1. Horari excel·lent: 99,99%

L’horari d’ús és fàcilment el factor més important a tenir en compte a l’hora de consultar qualsevol revisió d’allotjament web. La velocitat també importa molt, però un lloc web lent encara en fa una mica; una pàgina fora de línia és un desastre no modificat.

És possible que l’empresa no sigui l’ideal (podeu veure alguns problemes d’HostGator més avall), però el seu funcionament és excel·lent.

HostGator té un 99,9% de garantia de temps de vida i promet allotjament gratuït en cas d’incomplir aquest acord de nivell de servei.

Ara, els termes del servei estipulen que els sistemes de control externs no es poden utilitzar per mesurar el temps de funcionament. Només es consideren els registres del servidor prou fiables per ser utilitzats en aquests casos.

Això és prou just, ja que fins i tot les millors eines de control no són impermeables i HostGator té una supervisió de funcionament del servidor integrat a la qual es pot accedir a través del portal de clients.

Cloud HostGator és una versió actualitzada de la plataforma compartida estàndard, i l’actualització és real. Afegeix a la taula dos avantatges principals: una fiabilitat més alta i actualitzacions molt accessibles que es poden comprar amb un parell de clics i es poden desactivar fàcilment quan ja no es necessita.

Gràcies a l’arquitectura avançada del núvol que permet la còpia en temps real de qualsevol lloc

Temps de vida mitjà 2018:

 • Agost – 100%
 • Setembre – 100%
 • Octubre – 100%
 • Novembre – 100%
 • Desembre – 100%

Temps de vida mitjà del 2019:

 • Gener – 100%

"HostGator és un amfitrió extremadament fiable."

2. Velocitat Mitjana

 • Temps de resposta raonable – 0.70 (11a)
 • Temps raonable completament carregat – 1.28s (10a)
 • Qüestionable amb certa càrrega – 9.43s (10a)

Nota: Si feu proves de velocitat al meu domini, els resultats poden variar una mica. Fins i tot des de la mateixa plataforma de proves, normalment dues proves consecutives mostren resultats lleugerament diferents. El meu lloc HostGator està allotjat a Houston, per la qual cosa el vaig provar a les ubicacions dels Estats Units. S’han desactivat tots els plugins i la memòria cau del costat del servidor.

La velocitat de càrrega és absolutament crucial per a qualsevol empresa amb èxit en línia. El 74% dels usuaris abandona un lloc que triga més de quatre segons a abandonar-se, mentre que els llocs web de comerç electrònic lents rarament tornen a visitar-se.

Provo el TTFB (temps a primer byte) i el temps que triga a carregar-se completament un lloc. La primera mètrica revela la rapidesa amb què el servidor respon a una consulta. És un bon indicador de la rapidesa que té la màquina d’allotjament.

La segona mesura mostra el temps que triga abans que el lloc sigui visible i útil per a l’usuari final. Sens dubte, això també és crucial.

En ambdues categories, a través de tres llocs de proves, l’allotjament HostGator Cloud va ser impressionant, cronometrat en la resposta més ràpida i el segon temps més ràpid per carregar completament completament la pàgina d’inici del meu lloc bàsic de WordPress. En els mesos següents, però, els temps de resposta i càrrega van augmentar, degradant el rendiment mitjà d’HostGator.

El meu lloc HostGator va mostrar bons resultats a WebPageTest.

El meu lloc HostGator va mostrar bons resultats a WebPageTest.

Va ser realment impressionat per aquest rendiment, però quan vaig posar el lloc HostGator sota càrrega, el servidor es va esfondrar.

Per aclarir, he comprat el segon dels tres plans de hosting Cloud que té HostGator. Va estar força bé fins a 30 usuaris virtuals, però llavors va començar la lluita.

Al final, el temps mitjà de resposta amb 50 usuaris virtuals es va convertir en els 7,9 segons massius. Tot i que els usuaris virtuals eren inferiors a 30, el servidor Cloud va seguir responent en 0,3-0,45 segons, cosa que és bastant bona.

Load Impact va revelar certa debilitat sota la càrrega.

30 usuaris semblen ser el bon funcionament.

Load Impact va revelar certa debilitat sota la càrrega.

Tinc un lloc de WordPress a HostGator WordPress Cloud (lleugerament més car optimitzat específicament per a WordPress) i les proves de càrrega d’impacte que realitzo amb regularitat mostren un comportament similar: resposta de respostes molt decent fins a 30 usuaris més o menys, i després un retard seriós. És el més lent de mitjana entre tots els amfitrions revisats pel Tribunal d’Hostatge.

En tota l’equitat, 30 usuaris concurrents no són un nombre tan reduït per a un lloc web en creixement, però m’esperava més de l’oferta d’allotjament web mitjà HostGator.

Temps de resposta mitjà 2018:
 • Agost – 0.17s
 • Setembre – 0,70 anys
 • Octubre – 1.71 anys
 • Novembre – 0.48 anys
 • Desembre – 0,57 anys
Temps mitjà de resposta 2019:
 • Gener – 0,57 anys
Pàgina totalment carregada 2018:
 • Agost – 0,87 anys
 • Setembre – 1.26 anys
 • Octubre – 2.26
 • Novembre – 0,92 anys
 • Desembre – 1.17s
Pàgina totalment carregada 2019:
 • Gener – 1.19 anys
Resposta en càrrega 2018:
 • Agost – 7,9s
 • Setembre – 10.01
 • Octubre – 7,99 anys
 • Novembre – 9.70
 • Desembre – 10.89s
Resposta en càrrega 2019:
 • Gener – 10.10

"Servidors ràpids que necessiten optimització per gestionar alts volums de trànsit."

3. HostGator té un suport lent i una base de coneixement excel·lent

Em vaig posar en contacte amb l’equip de suport quatre vegades mentre es prepara aquesta revisió en profunditat. Un cop enviat el correu electrònic, les altres tres vegades per xat. Em plantejava provar també la assistència telefònica HostGator 24/7, però aquestes quatre interaccions eren suficients.

Per començar, el temps d’espera al xat no és tan curt.

La primera vegada que em vaig comprometre amb un representant de vendes per demanar aclariments sobre determinades funcions del pla. Els agents van necessitar uns 4 minuts per rebre la meva sol·licitud de xat. No és horrible, però està lluny dels millors amfitrions de llocs web que hi ha.

Aleshores, la meva pregunta era bastant senzilla, però vaig haver de preguntar-la dues vegades, ja que la primera resposta que vaig rebre va ser una pega de còpia del lloc web de la informació sobre la qual demanava aclariments. La segona vegada que vaig demanar no canviava gaire la redacció. Sembla que l’agent simplement el va llegir amb més atenció i va proporcionar la resposta que estava buscant.

Voleu parlar amb un Gator?

El suport HostGator és accessible a tots els canals de comunicació.

El segon xat que vaig iniciar amb el suport d’HostGator estava relacionat amb un problema tècnic. Es va respondre ràpidament i l’agent va prendre el seu temps per estudiar el problema que tenia (el monitor de funcionament en funcionament no funcionava). Va investigar durant un temps i va ampliar el problema als administradors del sistema.

Això va ser bo, però l’agent em va dir que m’enviaria per correu electrònic les dades del cas, per supervisar la situació. Mai he rebut un correu electrònic i el cas no apareixia al portal de clients HostGator.

Després d’un altre xat, em van dir que el bitllet no estava registrat al meu compte perquè s’ha escalat, i això no tenia gaire sentit. Encara no ho és.

Al final, al cap de quatre dies, vaig rebre un missatge de correu electrònic que deia que els administradors del sistema coneixen el problema, però no em poden donar ETA sobre la seva resolució..

L’última trobada que vaig tenir amb el suport de xat d’HostGator va ser el de canviar el tema del cPanel. Vegeu, HostGator Cloud té un tema personalitzat cPanel molt maco i funcional, però no us permet canviar a clàssics de cPanel com Paper Lantern o x3. La meva sol·licitud de xat va estar penjada durant més de 15 minuts. Almenys l’agent que finalment va abordar el meu problema va ser educat i ràpid.

El meu objectiu és proporcionar una anàlisi sincera i imparcial de cada host que examino i he de dir que el servei d’atenció al client d’HostGator és errònia, en el millor dels casos..

Dit això, em vaig alegrar de veure que la base de coneixement ha millorat molt. La qualitat i la quantitat de recursos han crescut considerablement des de l’última vegada (estiu del 2017) que vaig comprovar.

Ara és un centre d’autoajuda molt respectable.

"L’equip d’assistència d’HostGator està molt estressat i els temps d’espera poden ser elevats, però el centre d’autoajuda és excel·lent."

Els avantatges d’HostGator

HostGator és una empresa d’allotjament amable que ofereix moltes avantatges i serveis de qualitat. La seva plataforma Cloud és l’exemple perfecte.

1. Hosting flexible

La configuració del núvol és lleugerament més costosa que l’oferta d’allotjament web HostGator compartida, però obté el que paga.

Els servidors moderns estan interconnectats, cosa que permet una assignació ràpida de recursos i una gran redundància.

És possible obtenir recursos addicionals sempre que calgui. Amb el clic d’un botó i un control lliscant bàsic, podeu ampliar la CPU i la RAM del vostre lloc sense canviar realment a un pla més gran. De la mateixa manera, quan ja no calgui la potència addicional, podeu suprimir-la.

Més memòria RAM? Fàcil.

Afegiu i traieu els recursos més fàcilment!

Aquesta flexibilitat és excel·lent per a llocs que tenen pics puntuals o estacionals en el trànsit. Les agències de viatges, els organitzadors d’esdeveniments, els centres de conferències, els llocs de comerç electrònic que duen a terme campanyes de màrqueting agressives podran gestionar els recursos del lloc força útils, afegint l’Umpf necessari. quan sigui necessari i torna als valors predeterminats quan els nivells de visitant baixen de nou.

Respecte al pressupost, sense molèsties i empoderament, aquesta és una característica impressionant.

2. Bona estadística fora de la caixa

El poder de gestionar els recursos del vostre lloc només té sentit si realment sabeu què consumeix. El portal d’allotjament del lloc web HostGator té cobert.

Allà podreu veure la quantitat de potència de processament i memòria que utilitzen les vostres pàgines en un moment donat. Derivades directament des del servidor, aquestes dades estadístiques són molt accessibles i fàcils de llegir.

En qualsevol moment, podeu comprovar l’ús de la RAM, els processos d’execució i la càrrega de CPU. Totes aquestes donen una imatge completa del que passa al fons del vostre lloc web i ajuden a identificar possibles problemes després d’instal·lar actualitzacions i nous complements..

3. Interfície intuïtiva

L’àrea d’inici de sessió d’HostGator és tan intuïtiva com sempre. La facturació, els detalls del pla, la gestió del nom de domini i l’assistència són sempre un clic de distància.

Tot és a només un clic. Sí, Gators!

Útil i desordenat, el portal de clients no sacrifica la funcionalitat per al disseny.

Mans abaix, aquest és un dels portals de clients més desordenats i fàcils d’utilitzar He vist. Està en un clar contrast amb els de l’A2 Hosting, per exemple, el tauler de control altament funcional i ben dissenyat, però la gran quantitat d’informació que us proporciona a l’inici de sessió pot ser aclaparadora..

La gestió del lloc passa a través del cPanel omnipresent. Està personalitzada per combinar-se amb l’esquema de colors d’HostGator i té una aparença agradable. A causa del seu estil, no podeu canviar el tema del cPanel, però la disposició permet la personalització suficient.

Igual que l’àrea de clients, HostGator cPanel mostra de manera destacada les estadístiques d’ús.

4. Super infraestructura de xarxa

HostGator és ideal per a llocs web basats en Estats Units.

Els seus dos centres de dades es troben a Provo, Utah i Houston, Texas, on es troba el quarter social de l’empresa. Solia ser a Florida, la qual cosa podria ser una indicació d’on es va inspirar la marca.

Tots els centres de dades moderns estan equipats amb diverses capes de seguretat, generadors d’energia de redundància, sistemes de refrigeració avançats, forta seguretat física i HostGator no són una excepció.

El que els fa especialment impressionants és el fet que els gustos de Arista Networks, Juniper, Arbor, Brocade i Cisco van tenir un paper central en el disseny i subministrament d’ells. Aquests són els noms més importants de la xarxa: seguretat, infraestructura física i són una garantia per a una xarxa estable, ràpida i a prova de futur.

5. Servidors Potents

Sorprenentment, no són moltes les revisions de HostGator que ho mencionen, però el núvol de la companyia es basa en una potència informàtica seriosa.

Tots els servidors disposen de SSD i funcionen amb processador AMD Opteron ™ 6376 de 32 nuclis o CPU CPU E5-2630 v3 Intel (R) Xeon (R). També tenen 4 RAID 1s de diferents.

El mumbo-jumbo tècnic probablement no significa gaire, però n’hi ha prou es tracta d’algunes màquines potents.

Un cop d’ull ràpid als diferents plans d’allotjament (a continuació) es revela quina potència pot esperar de cada producte. Si bé la informació no es mostra amb el major detall possible, hi és.

6. Temperar preus introductoris

D’una manera típica d’allotjament web, l’empresa atrau nous clients amb tarifes molt baixes. El preu HostGator augmenta un cop finalitzat el període inicial.

Podeu obtenir un lloc amb un preu mínim de 2,75 dòlars mensuals a la plataforma d’allotjament web HostGator compartida, si us heu de comprometre durant tres anys. El mateix Hatchling Cloud val 4,95 dòlars el mateix període, sense incloure extres.

HostGator té una tarifa inicial inicial per a un sol lloc web.

Bon preu per a un lloc web!

A pràcticament totes les revisions d’allotjament, he d’aclarir que és pràctica habitual que les empreses d’allotjament fan publicitat de preus molt baixos perquè la gent faci clic en els seus plans. HostGator almenys posa un asterisc al costat de cada oferta de boca que indica que hi ha més acord.

Ment, el descompte inicial, en realitat, és un cupó HostGator aplicat automàticament, de manera que, encara que trobeu una bona oferta en línia, el descompte seria el mateix.

7. Optimització i caché de WordPress

Tots els plans de Cloud inclouen Mojo Marketplace, Google Analytics i molts altres avantatges. El més destacable és la memòria cau del servidor Varnish, que s’instal·la prèviament (cal desactivar-la manualment per obtenir resultats de prova justos) i proporciona una velocitat molt bona..

Mojo Marketplace pot afegir molt valor al vostre lloc de WordPress, mentre que la memòria cau del servidor és sempre una cosa fantàstica, sobretot quan utilitzeu sistemes de gestió de contingut..

El meu avantatge preferit de WordPress és el fet que Google Analytics és a punt per utilitzar ja que la seva configuració pot ser un obstacle per a usuaris sense experiència.

La solució gestionada de WordPress està alineada per provar-los com a part de la futura sèrie de revisions d’HostGator, aquí al Tribunal d’Hostatge.

8. Freebies

HostGator premia els nous clients amb un pressupost de màrqueting digne. Un valor de 100 dòlars de Google AdWords pot ser tu després de gastar 25 € reals en AdWords.

Pot ser que no sembli molt, però, un cop que el vostre lloc estigui en funcionament, aquests crèdits d’anuncis us poden ajudar a la visibilitat gran. Si s’utilitzen estratègicament i conjuntament amb bones pràctiques de SEO, poden ajudar-vos a obtenir una exposició decent.

També, tots els plans de Cloud reben un SSL de xifrat gratuïtament, mentre que el núvol empresarial se subministra també amb una adreça IP dedicada.

A més, l’empresa té una garantia de devolució de 45 dies, que és superior a l’estàndard de la indústria de 30 dies.

Els contres d’HostGator

HostGator està lluny de ser perfecte. Vaig tocar algunes de les àrees que separen HostGator dels millors proveïdors d’allotjament web. El principal cap d’ells és l’equip de suport lent, però hi ha diverses queixes sobre HostGator que cal esmentar.

1. Idioma de màrqueting enganyós

Corregiu-me si m’equivoco, però he arribat a creure que un llenguatge de màrqueting complicat és endèmic per a tots els amfitrions sota el paraigües de EIG.

En el cas de l’allotjament HostGator Cloud, la presentació del pla és la que més destaca.

Els detalls del pla anuncien recursos ràpidament com 2 nuclis de CPU i 2 GB de memòria RAM. Sense cap més investigació, podríeu arribar a la conclusió que aquests dos nuclis de processador i actuacions de memòria accessible us farien servir com vulgueu. Seria una conclusió molt lògica, efectivament; com si la informació estigués fora per fer-vos pensar exactament en això.

Llegir la informació oculta revela l’oferta real, tot i que la redacció és incòmoda i poc clara.

Un exemple de màrqueting clàssic, no tot és tan cridaner com al principi.

Et puc garantir que no tothom ho comprova minuciosament i amb la cura necessària, per exemple, de fer una revisió detallada i imparcial de l’amfitrió. A més, la manera com es proporciona aquesta informació sembla prou inconscient per agafar-la al seu valor nominal.

Tanmateix, si amplieu els detalls del pla, veureu un aclariment que indica que aquests no es dediquen a recursos compartits. En altres paraules, es tracta de especificacions del servidor i no de planificacions.

Vaig comprovar amb l’equip de vendes d’HostGator per confirmar-ho amb la redacció tan vaga com es fa, però l’agent de vendes, després d’haver estat preguntat dues vegades, va confirmar que els valors anunciats són recursos del servidor al qual tindria accés el lloc Cloud. Junt amb un nombre desconegut d’altres llocs.

En un servidor amb pocs centenars de llocs web, aquests números no semblen tan impressionants??

Suposo que això és tot el que té aquest text tan pesat. És un truc de màrqueting flagrant, que contrasta amb els A2 Hosting i SiteGround, que ofereixen llistes detallades dels recursos dedicats que cada pla té..

Tot i que coneix bé els recursos bàsics del servidor, realment no proporciona informació valuosa a nivell personal.

La forma en què HostGator presenta els números és pesada. Em va desconcertar que cap de les revisions de HostGator del 2019 que he vist mencionés això.

2. Portal de clients lents

Anteriorment en aquesta revisió de HostGator Cloud, vaig esmentar com n’és de meravellós el portal de clients. És molt fàcil i fàcil d’utilitzar, però té un defecte important: lent.

Canviar entre pestanyes triga segons i sovint navegar per les opcions de la mateixa pestanya és molt més lent del que hauria de ser.

La lentitud difícilment és un problema, però molesta tot el mateix.

3. Configuració lenta del compte

He comprat el pla necessari per a aquesta revisió d’allotjament imparcial amb el mètode de pagament més ràpid disponible, és a dir, amb targeta de crèdit. El pagament es va suprimir a l’instant, però després vaig haver d’esperar més de 40 minuts perquè el meu servei estigués disponible.

HostGator ha de millorar l’aprovisionament del pla.

Això va trigar una estona.

De nou, això no és un distribuïdor, però us fa preguntar-vos per què trigaria tant un procés automàtic. Al capdavall, el pla que he comprat és el més popular, segons el lloc web d’HostGator.

Us recomanem HostGator?

HostGator Cloud hosting és una elecció sòlida.

És una opció molt decent per a llocs amb Estats Units amb trànsit mitjà.

El suport pot ser millor, però la infraestructura Cloud és molt robusta i ofereix una velocitat i un temps de funcionament excel·lents. M’interessarà veure com funciona l’allotjament compartit regular, però també la solució gestionada de WordPress de l’empresa. Pot ser que tinguem una sèrie de ressenyes de HostGator prou aviat.

Sota càrrega, els servidors HostGator funcionen fins a un punt. Una vegada que més de 30 usuaris concurrents comencen a navegar pel lloc, el temps de resposta general augmenta. A més, 30 usuaris són un nombre respectable. Si el vostre lloc obté tants de forma regular, heu de plantejar-vos allunyar-vos de les solucions compartides.

HostGator continua sent una de les millors empreses d’allotjament de llocs web que hi ha, tot i l’adquisició EIG. La infraestructura de servidor i de xarxa moderna, fiable garanteix un bon funcionament, mentre que el centre d’autoajuda complet pot ser un lloc excel·lent per aprendre molt sobre l’allotjament web en general..

Espero les vostres impressions i també cap a una revisió exhaustiva i adequada d’HostGator, només per veure com surt contra el producte principal de l’empresa..

FAQ

P: HostGator és bo?

P: És HostGator millor que GoDaddy?

P: Quant costa HostGator?

P: Què puc fer a HostGator?

P: HostGator és el millor proveïdor d’allotjament per WordPress?

R: Sí, HostGator és molt bo, especialment la seva plataforma Cloud. Encara estic provant plenament els plans compartits habituals de la companyia, però la solució Cloud és bastant robusta, ràpida i amb funcions. És especialment adequat per a llocs web basats en Estats Units a causa de les ubicacions del centre de dades. Un gran avantatge és el fet que la companyia avança tot el temps, intentant millorar encara més els seus serveis.
R: Sí, sí, ho és. Amb tota honestedat, GoDaddy es classificaria desfavorablement en comparació directa amb la majoria dels principals proveïdors de serveis d’allotjament web; només els triga si es tracta de la mida. Malauradament per a GoDaddy, la mida sovint perjudica la qualitat del servei. En conclusió, la diferència entre HostGator Cloud i la plataforma compartida que GoDaddy ha d’oferir és tan gran que l’únic debat HostGator i GoDaddy significatiu pot ser sobre quin és més assequible. Consulteu més avall.
R: Les tarifes d’HostGator es redueixen amb un compromís més llarg. Si pagueu durant 36 mesos, podeu allotjar el vostre lloc per 4,95 dòlars al mes. De fet, si opteu per la plataforma compartida en lloc del núvol, podríeu obtenir un acord per escassos 2,75 dòlars al mes. Si els mesos totalitzen 36, és a dir. En cas contrari, augmenten les tarifes mensuals i el que costa 2,75 dòlars prepagats es converteix en 10,95 dòlars si decideix pagar de forma intermesa. Sí, és correcte. Unes quatre vegades més.
R: Qualsevol cosa. Sky és el límit, ja que la plataforma HostGator Cloud és força versàtil i potent. Posa moltes aplicacions a les mans, estadístiques útils i una base de coneixement decent. WordPress, Joomla, ecommerce, el poseu el nom, el conceptualitzen i us n’adoneu. HostGator Cloud pot gestionar-ho. En el moment que el vostre lloc creixi suficientment, podeu anar a buscar un VPS o un servidor dedicat. Esperem, però el temps que desitgeu traslladar la nostra revisió HostGator VPS també estarà llest Si no, escriviu-nos com és el servei. Per favor. Bastant si us plau.
R: HostGator té els seus plans de hosting al núvol de WordPress, i no són tan dolents. Tot i això, tampoc són els millors. El seu preu és molt bo i el seu servei és decent, però si voleu un rendiment realment estel·lar, haureu de mirar cap a un altre lloc. Si altres ressenyes d’HostGator intenten convèncer-vos d’una altra manera, consulteu el nostre cas detallat de WordPress i jutgeu-lo per vosaltres mateixos.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author