Kinstа – WordPress tárhely egy másik dimenzióból

A bevételek közzététele: Kapcsolt linkeket használunk jutalékszerzésre az oldalainkon megtekintett és ajánlott termékekkel. Ha egy olvasó követi a véleményeinkben közzétett kapcsolt linkeket és vásárol, fizetést kapunk. Tudjon meg többet.

Ha a WordPress menedzselt hostja egy autó, akkor a Kinsta a WP megoldások Rolls Royce. Az egyetlen célt szem előtt tartva létrehozott platform kizárólag a WordPress felhasználóinak felel meg, amelynek célja zökkenőmentes és hibátlan élmény biztosítása..

Ha gyakran tartózkodik a fogadó bíróságon, akkor valószínűleg elmondhatja, hogy eléggé lelkesedtem a Kinsta-véleményről. Természetesen már hónapok óta figyeltem a szolgáltatást az előlap és a háttér sebességének, valamint az uptime rendszeres tesztelésével. Gondosan megvizsgáltam annak szolgáltatási feltételeit, megvizsgáltam a szolgáltatásokat és az árakat, és elkészítettem a következő elemzést.

Vettem a szükséges időt ahhoz, hogy ellenőrizzem a vállalat jó hírnevét az interneten, több száz felhasználói vélemény áttekintésével a Kinsta-ról.

Spoiler figyelmeztetés: A Kinsta jó. Valójában nagyon jó.

A Kinsta webhelyem lenyűgöző töltési időben órákat néz, és szinte kifogástalanul működik, de könnyen kezelhető olyan intuitív módon, hogy nem csak elmondható.

Mi az a Kinsta??

Csakúgy, mint a WP Engine nem egy webtárhely-szolgáltató a szó teljes értelmében, így a Kinsta egy szűk szakterületű szolgáltatás, amely biztosítja a lehető legjobb WordPress élményt mind az elülső, mind a háttérképernyőn.

A Google Cloudon fut, és WordPress megoldásokat kínál a világ 20 különböző helyéről. Olyan hatalmas globális márkákkal, mint az Intuit, az Ubisoft, a Ricoh, a Workforce és mások, a platform jól bevált jelenléte a folyamatosan bővülő WordPress univerzumban.

"A legjobb prémium WordPress host"

üzemidő:

99,99%

Rakodási sebesség:

0.39s

Támogatás:

A rendelkezésre álló legjobb WP támogatás

Vezérlőpult:

Szabadalmazott

OVERAL4.5

Az alapvető kellékek – a Kinsta Speed, Uptime és támogatás

“Szeretnék egy lassú, gyakran offline webhelyet.” Senki sem mondta. Valaha. Kinsta tudja ezt? Találjuk ki.

1. Gyors megvilágítás

A Kinsta egy speciális tárhelyszolgáltatás, amely a WordPress webhelyét repülteti.

Tudom, tudom, sokan közületek mennek: „De mi a helyzet a WP motorral?”

Összehasonlítva a WP motorral, a Kinsta nemcsak megtartja a talaját, hanem jobb is, mint az elülső oldal..

Az átlagos töltési idő 0,39 másodperc, a Kinsta határozottan elfoglalja az első helyet az összes megfigyelt házigazda között. Valójában kényelmesen elfújja a WP motort, mivel ez utóbbi átlagosan 0,59 másodperc alatt elindul.

A WordPress webhelyem TTFB-je mindössze 0,14 másodperc, és 0,63 másodpercre van szüksége a megjelenítés befejezéséhez.

Ezek a számok őrültek!

A háttérszínt illetően Kinsta számára nincs semmi szégyen. Bár nem egészen a WP Engine fantasztikusan összehasonlíthatatlan teljesítményével, ez a kezelt WordPress host stabilitást és hihetetlen gyorsaságot is mutat.

Ha több mint 300 egyidejű kérést bombáznak, a Kinsta szerverek – technikailag a Kinsta által konfigurált és optimalizált Google Cloud szerverek – csuklás nélkül oldják meg őket, átlagosan körülbelül 0,24 másodpercig. Ez gyorsabb, mint a DreamHost, de lassabb, mint a HostPapa és a SiteGround.

"Kinsta előlapja mindegyik közül a leggyorsabb, míg a háttérkép megkülönböztetéssel is megszerezte magát. Fenséges teljesítmény összességében."

2. Kiváló Uptime – 99,99%

A Kinsta 99,99% -ot ígér és teljesít. Miután megismertem a kezelt WordPress platformon működő technológiát, csak természetesnek tűnik, hogy az üzemidő annyira nagyszerű. A Google Cloud az redundancia és a teljesítmény fejlesztésére épül, és a Kinsta felhasználói nagy haszonnal járnak ebből.

Egy másik dolog, amely hozzájárul a magas üzemidőhöz, a rendszeres ellenőrzések. A valós idejű megfigyelés két percenként ellenőrzi az egyes helyszíneket, így még ha egy oldal le is megy, a Kinsta technikusai 120 másodpercen belül reagálnak. Ennek az áttekintésnek egy teljes szakasza van a Kinsta technikai támogatására, de engedjék meg, hogy egy kissé előrevetítsem: szorgalmasak.

"Az üzemidő megígért és teljesítésre kerül a megvalósítható ponton, hónap, hónap elteltével."

3. Kinsta támogatás

A műszaki támogatás kritikus terület minden szolgáltató számára.

És miközben áttekintéseimben dicsértem és kritizáltam az összes elemzett házigazdám támogató csapatait, amikor egy olyan speciális szolgáltatásról van szó, mint a Kinsta, a bár mindig magasabb.

Egyetlen termék támogatása kizárja a nagyobb szaktudást, igaz?

A támogató csapatok megkérdezése szerves része a felülvizsgálati folyamatomnak, és ezt várom. Ebben az esetben azonban megverték velem.

A Kinsta szakember felvette a kapcsolatot velem a számlám megnyitását követő napon, és értesítette, hogy valami nincs rendben a DNS-beállításokkal, és hogy a webhelyem nem oldódik meg megfelelően.

Természetesen igaza volt. Regisztráltam a domainemet a Namecheap-nél, és a Kinsta.com oldalon található utasításokat követve konfiguráltam a rekordokat a DNS-zónájában.

Maguk az utasítások nagyon világosak és egyértelműek: tartalmaznak lépésről-lépésre szóló útmutatót a legnépszerűbb domain-regisztrátorok számára, és bőséges képernyőképeket tartalmaznak..

Sikerült összezavarnom őket, egy helyett két A-rekordot beszúrva. Ez ahhoz vezetett, hogy webhelyem néha megnyílt (amikor a lekérdezés a megfelelő A rekordhoz ment), és másoknál nem oldódott meg.

Természetesen számomra ez megnyílt, amikor beállítottam a rekordokat, és a hibám észrevétlenül maradt.

Amíg a proaktív ügynök nem észlelte a problémát, és e-mailt küldött nekem a valószínűségi ok-elemzéssel és a probléma megoldásának lépéseivel.

Édes, nem?

"Lehet, hogy Kinsta a WordPress-t tárolja a Google Cloud-on, de minden bizonnyal rendelkezik a házon belüli összes tudással és készséggel."

Kinsta Pros

A Kinsta egy prémium WordPress szolgáltatás, de a fejlett szolgáltatások sokasága igazolja az árat.

1. Sokoldalúság

A Kinsta számos hostolási tervvel rendelkezik. Néhányan viszonylag kis forgalmú helyekre van kialakítva, mások készek komoly e-kereskedelmi műveletek kezelésére, és hatalmas csomagok vannak a teljes vállalkozás számára.

A bejutásból nyilvánvaló, hogy a Kinsta-t komoly technológiai szemléletű emberek építették. Ez tükröződik abban a tényben, hogy a tervek számos fejlesztőeszközt is csomagolnak.

Ne feledje, hogy a prémium menedzsment WordPress tárhely nem a legjobb azok számára, akik csak most kezdik el online útjukat, mivel megterhelhetik a költségvetést, ezért nem tudom ajánlani a Kinstat teljesen kezdő webmestereknek..

2. Hack Fix garancia

A Kinsta egy nagyon robusztus biztonsági csomagot kínál proaktív sebezhetőségek felismerésével, de számomra a hack fix policy a legfontosabb:.

Ön nem tekinthető az egyik legjobb WordPress-tárhely-megoldásnak 2020-ban, hacsak nincs hatékony biztonsági intézkedés.

Az olyan dolgok, mint az LXC tárolók, erőteljes elszigeteltséget biztosítanak, míg a DDoS-védelem felülmúlhatatlan.

Kisnta azonban egy lépéssel tovább megy, és nagyon segítőkész kezét nyújtja, amikor a dolgok délre mennek. A társaság kijavít minden webhelyet, ha veszélybe kerül, miközben a kiszolgálóin tárolja.

3. Napi mentések

Az előző ponttal kiegészítve a Kinsta ingyenes napi biztonsági másolatot készít az összes üzemeltetett webhelyről. A restaurálás is ingyenes, és rendkívül könnyű megtenni.

Csak annyit kell tennie, hogy jelentkezzen be a Kinsta-fiókjába, válassza ki a helyreállítási dátumot, és kattintson a jobb gombra.

Könnyen.

A kisebb Kinsta tervek mentést készítenek 14 napig. Nem hangzik hosszú ideig, ám ennek a WP-házigazdának a teljes értelme van.

Olyan sok figyelőeszköz van a helyén, hogy rendkívül valószínűtlen, ha két hét alatt megy észre egy problémát Kinsta webhelyén.

Ha úgy érzi, hogy szüksége van rá, megvásárolhat biztonsági másolatot, amelyet 6 óránként vagy 60 percenként készíthet.

4. WooCommerce tárhely

A Kinsta valószínűleg a legjobb WordPress gazdagép, amikor a WooCommerce-ről van szó. A platformon több, az e-kereskedelemre optimalizált üzem található.

Magától értetődik, hogy mindegyik a legnépszerűbb WordPress plugin-ot javítja.

Nem csak, de a Kinsta technikusai a WooCommerce szakértői, és maga a szolgáltatás is nagy méretezhetőséget szem előtt tartva épült fel, így könnyű kezelni a forgalom beáramlásait forgalmas vásárlási időszakokban..

5. Nagy méretezhetőség

A Kinsta alapvető fontosságú szolgáltatást nyújt a felhőtárhely-termékek számára – a skálázhatóságot.

Annak ellenére, hogy a legtöbb terv bizonyos felső korlátot ír elő, ha webhelye bármelyikét túllépi, akkor nem fog lefelé csökkenni. Ehelyett a Kinsta automatikusan túlterhelési díjakat alkalmaz, amelyek lefedik a sávszélességet, a lemezterületet vagy a CDN-felhasználást.

6. Ingyenes migráció

A Kinsta nem használja a cPanelt, de ez nem visszatartó ereje, amikor a WordPress-webhelyeket áttérik rá..

Éppen ellenkezőleg.

A Kinsta korlátlan migrációt kínál egyszerűbb helyekre és 1-5 prémium migrációt, azaz nagy, összetett helyekre történő migrációt. Ide tartoznak a nagy e-kereskedelmi webhelyek, a vállalati infrastruktúra vagy a tagsági oldalak, valamint más online állatok.

Ne feledje, hogy a Kinsta egyéni beállításokkal és cPanel nélkül másolhat webhelyeket a WP Engine, a Flywheel, Cloudways és más gazdagépekről..

7. 20 adatközpont

A Kinsta 2013 óta működik a Google Cloud-on, és 2019 végén valódi játékmegváltoztató lépést hajtott végre a CGP C2-re történő átállás révén, a sokkal jobb teljesítmény érdekében.

De nem csak az.

A Google Cloud hatalmas.

Globális elérhetőségének köszönhetően a Kinsta a világ 20 különböző helyéről telepítheti WordPress-webhelyét.

Kézzel lefelé, ez a legnagyobb térképes lefedettség, amelyet egy gazdagépen láttam, így a Kinsta az egyik legjobb WP-fogadási lehetőség odakint.

8. Sok kiegészítő (fizetett)

Alapértelmezés szerint a Kinsta rengeteg programozási lehetőséget kínál, de a sokkal mélyebbre is mehet. Cloudflare Railgun, Elasticsearch, Nginx fordított proxy, Redis és még sok más megvásárolható bármilyen Kinsta tervvel.

9. Kiváló fiókbeállítás

A Kinsta használatának megkezdése rendkívül egyszerű. A teljes fiókbeállítás másodpercekig tart, de nem ez teszi őt különlegessé. Sok vezető házigazda azonnal új terveket nyit meg.

A Kinsta másként csinál bizonyos lehetőségeket a WP telepítésén a kezdeti beállítás során.

Szeretne egy multisite-t??

Vagy a WooCommerce?

Talán Yoast ott lenni?

Mindez és még sok más megtalálható a gyors és intuitív beállítóvarázslónak köszönhetően.

10. Csillagok hírneve

A felülvizsgálati folyamatom alapvető része annak kutatása, hogy mit kell mondani a felhasználók a cégről, de a Kinsta esetében ez meglehetősen rövid erőfeszítés volt.

Bevallom, ezúttal volt egy menetrendem, és nem nagyon dicséretes volt. Böngésztem a TrustPilot és a Reddit véleményeket, hogy történeteket találjak a Kinsta gyenge tapasztalatairól, mert a társaságról alkotott benyomásom túl pozitív volt. A szándékom motivációja az volt, hogy objektivitást adjunk a felülvizsgálathoz, hogy alternatív nézőpontot nyújtsunk.

Sajnos a hatalmas internet nem felel meg az előírásoknak – minden felhasználó nagyon pozitív fényben látja a társaságot, dicsérve annak sebességét, támogatását és funkcióit..

Tagjai vagyok minden tárhely-hitelességnek, és a Kinstat általában megemlítik, ha elmúlik, amikor a felhasználók más szolgáltatásokat vizsgálnak.

Az egyetlen kisebb panasz az árával kapcsolatos, de elvárható, ha az emberek összehasonlítják a Kinsta vs SiteGround-t vagy egy másik szokásos megosztott hostot.

Kinsta Cons

Lehet, hogy kevés, de Kinstanak megvannak a hiányosságai.

1. Nincs e-mail szolgáltatás

A Kinsta nem a szó valós értelemben vett tárhelyszolgáltató, mert egyetlen termékre vonatkozik: a WordPressre. Mint ilyen, hiányzik sok olyan dolog, amelyet a hagyományos házigazdák standardnak tartanak.

Az e-mail szolgáltatás az egyik.

Kinstanak egyszerűen nincs.

Nem olyan nehéz minőségi e-maileket máshol megszerezni, de ez hozzáadja a havi számlát.

A költségekről szólva…

2. Költség

A fogadási költségeket mindig összefüggésben kell vizsgálni. A legjobb WordPress tárhelymegoldások áttekintésében egyértelműen láthatja, hogy egyes szolgáltatások miért fizetnek többet, mint mások, annak ellenére, hogy a felületen nagyon hasonlóak lehetnek.

A Kinsta nagyon drága, ha összehasonlítja a megosztott Bluehost-tervekkel, és körülbelül kétszer olyan drága, mint a kezelt WordPress Bluehost-nak..

Jobban teljesít? Teljesen.

Kap-e jobb támogatást? Fogadsz!

Egy webhelyen havonta 30 dollárba kerül? Dehogynem.

Igen, a Kinsta drága.

Az ár indokolt, mivel a szolgáltatás tiszta minőségű, de ez nem ad otthoni megoldást az első alkalommal működők számára.

Ajánljuk a Kinstat??

Teljesen!

A Kinsta lehet a legjobban menedzselt WordPress tárhelyszolgáltató, amelyet ma láttam. Noha a WP Engine is fenséges, a Kinsta bizonyos szempontjai még vonzóbbá teszik.

Valójában ez nem a legolcsóbb WP-platform, de az általa nyújtott érték méltó befektetést jelent.

Számos adatközpont, nagy teljesítményű CDN, rendszeres biztonsági mentések, csillagteljesítmény és hihetetlen támogatás megkönnyíti a dicsőségre szánt WordPress webhely házigazdáját..

Természetesen ezek a tényezők megnehezítik a negatívok megtalálását, hogy valaha is enyhén kiegyensúlyozzák a Kinsta-áttekintést, de ez egy olyan probléma, amellyel sokkal gyakrabban szembesülök..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author