Kinstа – WordPress-hosting vanuit een andere dimensie

Bekendmaking van inkomsten: we gebruiken gelieerde links om commissies te verdienen voor de producten die op onze pagina’s worden beoordeeld en aanbevolen. Telkens wanneer een lezer een gelinkte link in onze recensies volgt en een aankoop doet, ontvangen we betaling. Meer te weten komen.

Als managed WordPress-hosting een auto zou zijn, zou Kinsta de Rolls Royce van WP-oplossingen zijn. Het platform is gemaakt met één doel voor ogen en richt zich uitsluitend op WordPress-gebruikers, met als doel een naadloze en onberispelijke ervaring te bieden.

Als je het Hosting Tribunal regelmatig bezoekt, kun je waarschijnlijk zien dat ik behoorlijk enthousiast ben over deze Kinsta-recensie. Natuurlijk volg ik de service nu al maanden door regelmatig de snelheid van de frontend en backend en de uptime te testen. Ik heb ook de servicevoorwaarden zorgvuldig bestudeerd, de functies en prijzen onderzocht en de gedetailleerde analyse gemaakt die volgt.

Ik nam de tijd die nodig was om de reputatie van het bedrijf op internet te controleren door honderden gebruikersrecensies over Kinsta te lezen.

Spoiler alert: Kinsta is goed. Heel goed zelfs.

Mijn Kinsta-website klokt in indrukwekkende laadtijden en handhaaft een bijna onberispelijke uptime, maar het is eenvoudig te beheren op een manier die zo intuïtief is dat het niet te vertellen is.

Wat is Kinsta?

Net zoals WP Engine geen webhostingprovider is in de volledige zin van het woord, is Kinsta een eng gespecialiseerde service die de best mogelijke WordPress-ervaring garandeert, zowel op de front- als op de backends.

Het draait op Google Cloud en biedt WordPress-oplossingen van 20 verschillende locaties over de hele wereld. Vertrouwd door enorme wereldwijde merken zoals Intuit, Ubisoft, Ricoh, Workforce en anderen, is het platform een ​​gevestigde waarde in het steeds groter wordende WordPress-universum.

"De beste premium WordPress-host"

Uptime:

99,99%

Laadsnelheid:

0.39s

Ondersteuning:

De beste beschikbare WP-ondersteuning

Controlepaneel:

Eigen

OVERAL 4.5

The Essentials – Kinsta snelheid, uptime en ondersteuning

‘Ik wil een trage website die vaak offline is.’ Zei niemand. Ooit. Weet Kinsta dat? Laten wij het uitzoeken.

1. Verlichting hoge snelheid

Kinsta is een gespecialiseerde hostingservice die de WordPress-site doet vliegen.

Ik weet het, ik weet het, velen van jullie zullen gaan: “Maar hoe zit het met WP Engine?”

In vergelijking met WP Engine houdt Kinsta niet alleen stand, maar presteert het ook beter wat betreft frontend.

Met een gemiddelde laadtijd van 0,39 seconden bezet Kinsta stevig de eerste plaats tussen alle hosts die ik volg. Inderdaad, het blaast WP Engine comfortabel weg, omdat de laatste gemiddeld in 0,59 seconden klokt.

De TTFB van mijn WordPress-site is slechts 0,14 seconden en heeft 0,63 seconden nodig om de weergave te voltooien.

Deze cijfers zijn krankzinnig!

Wat de backend betreft, heeft Kinsta niets om zich voor te schamen. Hoewel deze beheerde WordPress-host niet helemaal vergelijkbaar is met de wonderbaarlijk ongeëvenaarde prestaties van WP Engine, vertoont hij ook stabiliteit en ongelooflijke snelheid.

Wanneer gebombardeerd met meer dan 300 gelijktijdige verzoeken, lossen de Kinsta-servers – nou ja, technisch gezien Google Cloud-servers geconfigureerd en geoptimaliseerd door Kinsta – ze zonder een hapering op, gemiddeld voor ongeveer 0,24 seconden. Dat is sneller dan DreamHost maar langzamer dan HostPapa en SiteGround.

"De frontend van Kinsta is de snelste van allemaal, terwijl de backend zich ook onderscheidt. Sublieme prestaties in het algemeen."

2. Uitstekende beschikbaarheid – 99,99%

Kinsta belooft en levert 99,99%. Nadat ik de technologie heb leren kennen die dit beheerde WordPress-platform aandrijft, lijkt het niet meer dan normaal dat de uptime zo geweldig is. Google Cloud is gebouwd voor redundantie en prestaties en de Kinsta-gebruikers profiteren daar enorm van.

Een ander ding dat bijdraagt ​​aan de hoge uptime zijn de regelmatige controles. Real-time monitoring controleert elke site elke twee minuten, dus zelfs als een pagina uitvalt, reageren de technici van Kinsta binnen 120 seconden. Deze recensie heeft een hele sectie gewijd aan de technische ondersteuning van Kinsta, maar laat me een voorbode zijn: ze zijn ijverig.

"Uptime beloofd en geleverd op het haalbare punt van perfectie, maand in, maand uit."

3. Kinsta-ondersteuning

Technische ondersteuning is een cruciaal gebied voor elke serviceprovider.

En terwijl ik in mijn beoordelingen de supportteams van alle door mij geanalyseerde hosts heb geprezen en bekritiseerd, wordt de lat altijd hoger gelegd als het gaat om een ​​zeer gespecialiseerde service zoals Kinsta.

Ondersteuning van een enkel product sluit meer expertise uit, toch?

Vragen stellen aan de ondersteuningsteams is een integraal onderdeel van mijn beoordelingsproces en ik kijk er naar uit. In dit geval werd ik er echter door geslagen.

Een Kinsta-technicus nam de dag nadat ik mijn account had geopend contact met me op om me te laten weten dat er iets mis was met mijn DNS-instellingen en dat mijn site niet goed oplost.

Hij had natuurlijk gelijk. Ik heb mijn domein geregistreerd bij Namecheap en de records geconfigureerd via de DNS-zone volgens de instructies op Kinsta.com.

De instructies zelf zijn heel duidelijk en duidelijk: ze bevatten een stapsgewijze handleiding voor de meest populaire domeinregistreerders en voldoende screenshots.

Ik heb ze echter in de war kunnen brengen door twee A-records in te voegen in plaats van één. Dit leidde ertoe dat mijn site soms werd geopend (wanneer de vraag naar het juiste A-record was gegaan) en niet oploste bij anderen.

Natuurlijk ging het voor mij open toen ik de records plaatste en mijn fout bleef onopgemerkt.

Tot de proactieve agent het probleem ontdekte en me een e-mail stuurde met een waarschijnlijke oorzaakanalyse en stappen om het op te lossen.

Lief, hè?

"Kinsta host misschien WordPress op Google Cloud, maar het heeft zeker alle kennis en vaardigheden in huis."

Kinsta Pros

Kinsta is een premium WordPress-service, maar de veelheid aan geavanceerde functies rechtvaardigt het prijskaartje.

1. Veelzijdigheid

Kinsta heeft veel hostingplannen. Sommige zijn op maat gemaakt voor relatief kleine sites met veel verkeer, andere zijn klaar voor serieuze e-commerce-activiteiten en er zijn enorme pakketten voor hele bedrijven.

Het is vanaf het begin duidelijk dat Kinsta is gebouwd door mensen met een serieus technologisch inzicht. Dit komt tot uiting in het feit dat de plannen ook veel ontwikkelaarstools bevatten.

Let wel, een premium managed WordPress-hosting is niet het beste voor mensen die net aan hun online reis beginnen, omdat ze het budget kunnen belasten, dus ik kan Kinsta niet aanbevelen voor volledig beginnende webmasters.

2. Hack Fix-garantie

Kinsta biedt een zeer robuuste beveiligingssuite met proactieve detectie van kwetsbaarheden, maar wat voor mij opvalt, is het hackfixbeleid.

U kunt niet worden beschouwd als een van de beste WordPress-hostingoplossingen in 2020, tenzij u krachtige beveiligingsmaatregelen heeft getroffen.

Zaken als LXC-containers zorgen voor sterke accountisolatie, terwijl de DDoS-bescherming ongeëvenaard is.

Kisnta gaat echter een stap verder en steekt een zeer behulpzame hand uit wanneer de zaken naar het zuiden gaan. Het bedrijf repareert elke site als deze wordt gehackt terwijl deze op de servers wordt gehost.

3. Dagelijkse back-ups

In aanvulling op het vorige punt maakt Kinsta gratis dagelijkse back-ups van alle sites die het host. Restauratie is ook gratis en het is ook heel gemakkelijk te doen.

Het enige wat je hoeft te doen is inloggen op je Kinsta-account, de hersteldatum selecteren en op de rechterknop klikken.

Gemakkelijk.

De kleinere Kinsta-abonnementen bewaren back-ups gedurende 14 dagen. Het klinkt niet als een lange periode, maar in de context van deze WP-host is het volkomen logisch.

Er zijn zoveel monitoringtools beschikbaar dat het hoogst onwaarschijnlijk is om twee weken zonder een probleem op je Kinsta-site op te merken.

Als u daar behoefte aan heeft, kunt u om de 6 uur of elke 60 minuten back-ups maken.

4. WooCommerce-hosting

Kinsta is waarschijnlijk de beste WordPress-host als het gaat om WooCommerce. Het platform heeft verschillende planten die zijn geoptimaliseerd voor e-commerce.

Het spreekt voor zich dat elk van hen de populairste WordPress-plug-in spint.

Niet alleen dat, maar de Kinsta-technici zijn experts in WooCommerce en de service zelf is gebouwd met een grote schaalbaarheid in het achterhoofd, zodat deze gemakkelijk kan omgaan met verkeersstromen tijdens drukke winkelperiodes.

5. Grote schaalbaarheid

Kinsta biedt iets essentieel voor een cloudhostingproduct: schaalbaarheid.

Hoewel de meeste van zijn plannen bepaalde limieten opleggen, zal uw site niet naar beneden gaan als hij een van deze overschrijdt. In plaats daarvan zal Kinsta automatisch extra kosten in rekening brengen die betrekking hebben op bandbreedte, schijfruimte of CDN-gebruik.

6. Gratis migraties

Kinsta gebruikt cPanel niet, maar dat schrikt niet af bij het migreren van WordPress-sites ernaar.

In tegendeel.

Kinsta biedt onbeperkte migraties voor eenvoudigere sites en tussen 1 en 5 premium migraties, d.w.z. migraties voor grote, complexe sites. Deze omvatten grote e-commercesites, bedrijfsinfrastructuur of lidmaatschapssites en andere online beesten.

Houd er rekening mee dat Kinsta sites van WP Engine, Flywheel, Cloudways en andere hosts kan kopiëren met aangepaste instellingen en zonder cPanel.

7. 20 datacenters

Kinsta draait sinds 2013 op Google Cloud en maakte eind 2019 een ware game-changing move door te migreren naar CGP C2 voor veel betere prestaties.

Maar dat is het niet alleen.

Google Cloud is enorm.

Dankzij het wereldwijde bereik kan Kinsta je WordPress-site vanuit 20 verschillende locaties over de hele wereld implementeren.

Zonder twijfel, dit is de beste kaartdekking die ik in een host heb gezien, waardoor Kinsta een van de beste WP-hostingopties is die er zijn.

8. Veel add-ons (betaald)

Standaard heeft Kinsta veel programmeervoordelen in overvloed, maar het kan ook veel dieper gaan dan de meeste. Cloudflare Railgun, Elasticsearch, Nginx reverse proxy, Redis en meer beschikbaar voor aankoop met elk Kinsta-abonnement.

9. Uitstekende accountconfiguratie

Beginnen met Kinsta is heel eenvoudig. De volledige accountconfiguratie duurt enkele seconden, maar dat maakt het niet speciaal. Veel tophosts openen direct nieuwe plannen.

Wat Kinsta anders doet, is de mogelijkheid om tijdens de initiële installatie bepaalde parameters op je WP-installatie te configureren.

Wil je een multisite?

Of WooCommerce?

Misschien Yoast om daar te zijn?

Al deze dingen en meer zijn aanwezig dankzij de snelle en intuïtieve installatiewizard.

10. Stellaire reputatie

Een kernonderdeel van mijn beoordelingsproces is om te onderzoeken wat gebruikers over het bedrijf te zeggen hebben, maar met Kinsta was dit een vrij korte onderneming.

Ik geef toe, deze keer had ik een agenda en ook niet een zeer lovenswaardige. Ik heb de reviews van TrustPilot en Reddit doorzocht om verhalen te vinden over slechte Kinsta-ervaring omdat mijn indrukken van het bedrijf te positief waren. De motivatie achter mijn intentie was om objectiviteit aan de review toe te voegen, om een ​​alternatief gezichtspunt te bieden.

Helaas voldeed het enorme internet niet – alle gebruikers beschouwen het bedrijf in een zeer positief daglicht en prijzen de snelheid, ondersteuning en functies ervan.

Ik ben een lid van alle subreddits over hosting en Kinsta wordt meestal terloops genoemd wanneer gebruikers andere services beoordelen.

De enige kleine klacht gaat over de prijs, maar dat is te verwachten wanneer mensen Kinsta vergelijken met SiteGround of een andere reguliere gedeelde host.

Kinsta Cons

Ze zijn misschien met weinig, maar Kinsta heeft zijn tekortkomingen.

1. Geen e-mailservice

Kinsta is geen hostingprovider in de ware zin van het woord omdat het zich richt op één enkel product: WordPress. Als zodanig mist het veel van de dingen die traditionele gastheren als standaard beschouwen.

E-mailservice is daar een van.

Kinsta heeft er gewoon geen.

Het is niet zo moeilijk om elders e-mailhosting van hoge kwaliteit te krijgen, maar het is iets dat zal oplopen tot de maandelijkse rekening.

Over uitgaven gesproken …

2. Kostbaar

Hostingkosten moeten altijd in context worden gezien. In mijn beoordelingen van de beste WordPress-hostingoplossingen kun je duidelijk zien waarom bepaalde services meer kosten dan andere, hoewel ze er op het eerste gezicht behoorlijk op lijken..

Kinsta is erg duur in vergelijking met de gedeelde Bluehost-abonnementen en ongeveer twee keer zo duur als de beheerde WordPress Bluehost te bieden heeft.

Presteert het echter beter? Absoluut.

Krijg je betere ondersteuning? Zeker weten!

Kost het $ 30 per maand voor een enkele site? Ja dat doet het.

Dus ja, Kinsta is duur.

De prijs is gerechtvaardigd omdat de service pure kwaliteit is, maar dit is geen hostingoplossing voor beginners.

We raden Kinsta aan?

Absoluut!

Kinsta is misschien wel de best beheerde WordPress-hostingservice die ik tot nu toe heb gezien. Hoewel WP Engine ook subliem is, maken bepaalde aspecten van Kinsta het nog aantrekkelijker.

Dit is inderdaad niet het meest betaalbare WP-platform, maar de waarde die het biedt, maakt het een waardige investering.

Talrijke datacenters, krachtige CDN, regelmatige back-ups, geweldige prestaties en ongelooflijke ondersteuning maken het gemakkelijk om daar een WordPress-site te hosten die voor glorie bestemd is.

Al deze factoren maken het natuurlijk moeilijk om minpunten te vinden om mijn Kinsta-recensie een beetje in evenwicht te brengen, maar dat is een probleem dat ik veel vaker zou willen tegenkomen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author