Kinstа – WordPress-hosting toisesta ulottuvuudesta

Tulosilmoitus: Käytämme tytäryhtiölinkkejä ansaitaksesi palkkioita sivuillamme tarkistetuista ja suositelluista tuotteista. Aina kun lukija seuraa arvosteluissamme julkaistuja tytäryhtiölinkkejä ja tekee ostoksen, saamme maksun. Lue lisää.

Jos hallittu WordPress-isäntä olisi auto, Kinsta olisi WP-ratkaisujen Rolls Royce. Yhdessä tarkoituksessa luotu alusta palvelee yksinomaan WordPress-käyttäjiä ja pyrkii tarjoamaan saumattoman ja virheetön kokemuksen.

Jos käytät usein isännöintituomioistuinta, voit todennäköisesti kertoa, että olen melko pumppautunut tästä Kinsta-katsauksesta. Olen luonnollisesti seurannut palvelua jo kuukausia testaamalla säännöllisesti etuosan ja taustan nopeutta sekä käyttöaikaa. Tutkin myös huolellisesti sen palvelusehtoja, tarkastelin ominaisuuksia ja hinnoittelua ja tein seuraavan yksityiskohtaisen analyysin.

Käytin tarvittavaa aikaa yrityksen maineen tarkistamiseen verkossa käymällä läpi useita satoja käyttäjien arvosteluja Kinstasta.

Spoilerihälytys: Kinsta on hyvä. Itse asiassa erittäin hyvä.

Kinsta-verkkosivustoni kelloi vaikuttavilla latausaikoilla ja ylläpitää melkein moitteetonta käyttöaikaa, mutta sitä on helppo hallita tavalla, joka on niin intuitiivinen, että sitä ei voi sanoa.

Mikä on Kinsta?

Aivan kuten WP Engine ei ole web-palveluntarjoaja sanan täydessä merkityksessä, niin Kinsta on kapeasti erikoistunut palvelu, joka varmistaa parhaan mahdollisen WordPress-kokemuksen sekä edessä että taustalla.

Se toimii Google Cloudissa ja tarjoaa WordPress-ratkaisuja 20 eri paikasta ympäri maailmaa. Massiivisten globaalien tuotemerkkien, kuten Intuit, Ubisoft, Ricoh, Workforce ja muut, luottamuksena on, että alusta on vakiintunut läsnäolo jatkuvasti kasvavassa WordPress-maailmankaikkeudessa..

"Paras premium WordPress -isäntä"

Käyttöaste:

99,99%

Kuormausnopeus:

0.39s

Tuki:

Paras käytettävissä oleva WP-tuki

Ohjauspaneeli:

patentoitu

OVERAL4.5

Essentials – Kinsta Speed, Uptime ja tuki

“Haluan hitaan verkkosivuston, joka on usein offline-tilassa.” Kukaan ei sanonut. Koskaan. Tietääkö Kinsta sen? Otetaan selvää.

1. Valaistus nopea

Kinsta on erikoistunut isännöintipalvelu, joka saa WordPress-sivuston lentämään.

Tiedän, tiedän, että monet teistä menevät: “Entä WP Engine?”

Verrattuna WP-moottoriin, Kinsta ei vain pidä maata, vaan ylittää sen etuosan suhteen..

Keskimääräisen lastausajan ollessa 0,39 sekuntia Kinsta on tiukasti ensimmäisellä sijalla seurannan isäntien joukossa. Itse asiassa se puhaltaa WP-moottorin mukavasti, koska viimeksi mainittu kello keskimäärin 0.59 sekunnissa.

WordPress-sivustoni TTFB on vain 0,14 sekuntia ja vaatii 0,63 sekuntia renderöinnin suorittamiseen.

Nämä numerot ovat hulluja!

Taustan kannalta Kinstaa ei ole mitään hävetä. Vaikka tämä hallittu WordPress-isäntä ei olekaan täysin verrannollinen WP Moottorin upeaan vertaansa vailla olevaan suorituskykyyn, se näyttää vakautta ja uskomattoman nopeutta..

Kun pommitetaan yli 300 samanaikaista pyyntöä, Kinsta-palvelimet – teknisesti Kinsta-palvelimen määrittämät ja optimoimat Google Cloud -palvelimet – ratkaisevat ne ilman hikkaa, keskimäärin noin 0,24 sekuntia. Se on nopeampaa kuin DreamHost, mutta hitaampaa kuin HostPapa ja SiteGround.

"Kinsan eturintama on nopein niistä kaikista, samalla kun taustakuva saa itsensä myös erotuksella. Ylevä suorituskyky."

2. Upea käyttöaika – 99,99%

Kinsta lupaa ja toimittaa 99,99%. Tuttuaani tämän hallitun WordPress-alustan virran tarjoavaa tekniikkaa näyttää vain luonnolliselta, että käyttöaika on niin suuri. Google Cloud on rakennettu redundanssia ja suorituskykyä varten, ja Kinsta-käyttäjät hyötyvät siitä suuresti.

Toinen asia, joka vaikuttaa käyttöaikaan, on säännölliset tarkastukset. Reaaliaikainen seuranta tarkistaa jokaisen sivuston kahden minuutin välein, joten vaikka sivu menee alas, Kinsta-teknikot reagoivat 120 sekunnin sisällä. Tässä katsauksessa on koko osio, joka on omistettu Kinsta-tekniseen tukeen, mutta sallikaa minun ennakoida sitä ripauksella: he ovat ahkera.

"Uptime luvattu ja toimitettu saavutettavissa olevaan täydellisyyden pisteeseen kuukaudessa, kuukaudessa."

3. Kinsta-tuki

Tekninen tuki on kriittinen alue jokaiselle palveluntarjoajalle.

Ja vaikka arvosteluissani olen ylistänyt ja kritisoinut kaikkien analysoimiesi isäntien tukitiimejä, kun kyse on erittäin erikoistuneesta palvelusta, kuten Kinsta, palkki on aina asetettu korkeammalle.

Yhden tuotteen tukeminen estää parempaa asiantuntemusta, eikö niin?

Tukitiimien kyseenalaistaminen on olennainen osa tarkistusprosessiani ja odotan innolla. Tässä tapauksessa minua kuitenkin lyötiin siitä.

Kinsta-teknikko otti minuun yhteyttä seuraavana päivänä sen jälkeen kun avasin tilini ilmoittaaksesi minulle, että DNS-asetuksissani oli jotain vikaa ja että sivustoni ei ratkaise kunnolla.

Hänellä oli tietysti oikeus. Olen rekisteröinyt verkkotunnukseni Namecheap-palvelimeen ja määrittänyt tietueet DNS-vyöhykkeen kautta noudattaen Kinsta.com-sivustossa annettuja ohjeita.

Itse ohjeet ovat erittäin selkeitä ja selkeitä: ne sisältävät vaiheittaisen oppaan suosituimpiin verkkotunnusten rekisteröijiin ja runsaasti näyttökuvia.

Onnistuin kuitenkin hämmentämään ne, lisäämällä kaksi A-tietuetta yhden sijasta. Tämä johti siihen, että sivustoni avasi joskus (kun kysely oli mennyt oikealle A-tietueelle) eikä ratkennut muissa.

Tietenkin minulle se avasi, kun asetin ennätyksiä ja virheeni jäi huomaamatta.

Kunnes ennakoiva edustaja havaitsi ongelman ja ampui minulle sähköpostia, jossa oli todennäköinen perussyyanalyysi ja vaiheet sen ratkaisemiseksi.

Makea, eh?

"Kinsta saattaa ehkä isännöidä WordPressiä Google Cloudissa, mutta sillä on varmasti kaikki tiedot ja taidot talossa."

Kinsta-ammatit

Kinsta on premium-luokan WordPress-palvelu, mutta edistykselliset ominaisuudet oikeuttavat hintamerkin.

1. Monipuolisuus

Kinsta tarjoaa monia hosting-suunnitelmia. Jotkut on räätälöity suhteellisen pienille sivustoille, joilla on paljon liikennettä, toiset ovat valmiita käsittelemään vakavia verkkokauppoja, ja koko yrityksille on olemassa massiivisia paketteja.

Lähtöselvityksen perusteella on selvää, että Kinstaa rakensivat ihmiset, joilla on vakava tekninen taito. Tämä heijastuu tosiasiaan, että sen suunnitelmat myös pakkaavat monia kehittäjätyökaluja.

Huomaa, että premium-hallintainen WordPress-isännöinti ei ole paras ihmisille, jotka vasta alkavat verkkomatkansa, koska he voivat rasittaa budjettia, joten en voi suositella Kinstaa täysin aloitteleville verkkovastaaville..

2. Hack Fix -takuu

Kinsta tarjoaa erittäin vankan tietoturvapaketin, jolla on ennakoiva haavoittuvuuden havaitseminen, mutta minulle erottuu vain hakkerointikäytäntö.

Sinua ei voida pitää yhtenä parhaimmista WordPress-hosting-ratkaisuista vuonna 2020, ellei sinulla ole tehokkaita tietoturvatoimenpiteitä.

LXC-konttien kaltaiset asiat antavat tilille vahvan eristyksen, kun taas DDoS-suojaus on vertaansa vailla.

Kisnta menee kuitenkin askeleen pidemmälle ja ojentaa erittäin hyödyllisen käden aina kun asiat menevät etelään. Yhtiö korjaa minkä tahansa sivuston, jos se vaarantuu, kun sitä ylläpidetään palvelimillaan.

3. Päivittäiset varmuuskopiot

Kinsta luo edellisestä kohdasta ilmaisia ​​päivittäisiä varmuuskopioita kaikista ylläpitämistään sivustoista. Restaurointi on myös ilmaista ja se on myös erittäin helppo tehdä.

Sinun tarvitsee vain kirjautua sisään Kinsta-tiliisi, valita palautuspäivä ja napsauttaa oikeaa painiketta.

Helppo.

Pienemmissä Kinsta-suunnitelmissa on varmuuskopioita 14 päivän ajan. Se ei kuulosta pitkältä ajalta, mutta tämän WP-isännän yhteydessä se on täysin järkevä.

Valvontatyökaluja on niin paljon, että kahden viikon meneminen huomaamatta Kinsta-sivustosi ongelmaa on erittäin epätodennäköistä.

Jos tunnet tarvetta siihen, voit ostaa varmuuskopioita 6 tunnin välein tai 60 minuutin välein.

4. WooCommerce-hosting

Kinsta on luultavasti paras WordPress-isäntä WooCommerce-ohjelmassa. Alustalla on useita verkkokauppaan optimoituja laitoksia.

On sanomattakin selvää, että jokainen niistä tekee suosituimmasta WordPress-laajennuksesta.

Paitsi, että myös Kinsta-teknikot ovat asiantuntijoita WooCommerce-palveluissa, ja itse palvelu on rakennettu suurta skaalautuvuutta ajatellen, jotta se pystyy käsittelemään helposti liikenteen tuloja kiireisillä ostoskaudella.

5. Suuri skaalautuvuus

Kinsta tarjoaa jotain välttämätöntä pilvipalveluiden tuotannolle – skaalautuvuus.

Vaikka suurin osa sen suunnitelmista asettaa tietyt rajat, jos sivustosi ylittää jonkin niistä, se ei laske. Sen sijaan Kinsta perii automaattisesti ylimääräisiä maksuja, jotka kattavat kaistanleveyden, levytilan tai CDN-käytön.

6. Vapaa siirto

Kinsta ei käytä cPanel-ohjelmaa, mutta se ei ole esteenä WordPress-sivustojen siirtämiselle siihen.

Päinvastoin.

Kinsta tarjoaa rajoittamattoman siirtymän yksinkertaisemmille sivustoille ja välillä 1-5 premium-siirtymää, ts. Siirtymiä suurille, monimutkaisille sivustoille. Näitä ovat suuret verkkokauppasivustot, yritysten infrastruktuurit tai jäsensivustot ja muut verkkopedat.

Muista, että Kinsta voi kopioida WP Engine-, Flywheel-, Cloudways- ja muiden isäntien sivustoja räätälöityjen asetusten avulla ja ilman cPanelia.

7. 20 tietokeskusta

Kinsta on toiminut Google Cloudissa vuodesta 2013 ja on vuoden 2019 lopussa tehnyt todellisen peliä muuttavan siirron siirtymällä CGP C2: lle paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi..

Mutta se ei ole vain sitä.

Google Cloud on valtava.

Globaalin laajuutensa ansiosta Kinsta voi ottaa käyttöön WordPress-sivustosi 20 eri paikasta ympäri maailmaa.

Kädet alhaalla, tämä on suurin kartan kattavuus, jonka olen nähnyt isäntässä, joten Kinsta on yksi parhaista WP-palvelun isäntävaihtoehdoista siellä.

8. Monet lisäykset (maksettu)

Oletusarvon mukaan Kinsta sisältää paljon ohjelmointiperusteita, mutta se voi myös mennä paljon syvemmälle kuin useimmat. Cloudflare Railgun, Elasticsearch, Nginx reverse proxy, Redis ja muut ostettavissa millä tahansa Kinsta-suunnitelmalla.

9. Erinomainen tilin asennus

Aloittaminen Kinstaan ​​on erittäin helppoa. Koko tilin kokoonpano vie sekunteja, mutta se ei tee siitä erityistä. Monet huipputason isännät avaavat uudet suunnitelmat heti.

Mitä Kinsta tekee toisin, on mahdollisuus määrittää tietyt parametrit WP-asennuksessa alkuperäisen asennuksen aikana.

Haluatko monisivuston??

Tai WooCommerce?

Ehkä Hiiva olla siellä?

Kaikki nämä ja muut asiat ovat läsnä nopean ja intuitiivisen asennustoiminnon ansiosta.

10. Tähtien maine

Ydinosa tarkistusprosessissani on tutkia, mitä käyttäjien on sanottava yrityksestä, mutta Kinsnan kanssa tämä oli melko lyhyt yritys.

Myönnän, että tällä kertaa minulla oli esityslista, eikä siinä kovinkaan kiitettävä. Selasin TrustPilot- ja Reddit-arvosteluja löytääkseni tarinoita huonosta Kinsta-kokemuksesta, koska vaikutelmani yrityksestä olivat liian positiiviset. Tarkoitukseni taustalla oli lisätä objektiivisuutta arvosteluun, tarjota vaihtoehtoinen näkökulma.

Valitettavasti valtava Internet ei noudattanut vaatimuksia – kaikki käyttäjät suhtautuvat yritykseen erittäin positiivisessa valossa ylistäen sen nopeutta, tukea ja ominaisuuksia.

Olen kaikkien hosting-alamääräisten jäsenten jäsen ja Kinsta mainitaan yleensä ohimennen, kun käyttäjät tarkistavat muita palveluita.

Ainoa vähäinen valitus koskee sen hintaa, mutta sitä voidaan odottaa, kun ihmiset vertaa Kinstaa vs SiteGroundia tai muuta säännöllistä jaettua isäntää.

Kinsta Cons

Niitä voi olla vähän, mutta Kinstalla on puutteita.

1. Ei sähköpostipalvelua

Kinsta ei ole palveluntarjoaja sanan todellisessa merkityksessä, koska se palvelee yhtä tuotetta: WordPressiä. Sinänsä siitä puuttuu monia asioita, joita perinteiset isännät pitävät vakiona.

Sähköpostipalvelu on yksi niistä.

Kinstalla ei yksinkertaisesti ole sellaista.

Muualla ei ole niin vaikeaa saada laadukasta sähköpostimajoitusta, mutta se lisää jotain kuukausittaiseen laskuun.

Menoista puhuminen …

2. Kalliita

Hosting-kustannuksia on aina tarkasteltava yhteydessä. Katsauksessani parhaimmista WordPress-hosting-ratkaisuista näet selvästi, miksi tietyt palvelut maksavat enemmän kuin toiset, vaikka ne saattavat näyttää melko samanlaisilta pinnalta.

Kinsta on erittäin kallis verrattuna jaettuihin Bluehost-suunnitelmiin ja noin kaksi kertaa kalliimpaa kuin hallinnoidulla WordPress Bluehostilla on tarjottavanaan..

Suorittaako se paremmin? Ehdottomasti.

Saako parempaa tukea? Panostat!

Maksaako 30 dollaria kuukaudessa yhdestä sivustosta? Kyllä.

Joten, joo, Kinsta on kallis.

Hinta on perusteltu, koska palvelu on puhdasta laatua, mutta tämä ei ole isäntäratkaisu ensikertalaisille.

Suosittelemmeko Kinstaa?

Ehdottomasti!

Kinsta saattaa olla parhaiten hallittu WordPress-isännöintipalvelu, jonka olen nähnyt tähän päivään asti. Vaikka WP Engine on myös ylevä, tietyt Kinsta-näkökohdat tekevät siitä vieläkin houkuttelevamman.

Tämä ei todellakaan ole edullisin WP-alusta, mutta sen tarjoama arvo tekee siitä arvokkaan sijoituksen.

Lukuisat tietokeskukset, tehokas CDN, säännölliset varmuuskopiot, tähtien suorituskyky ja uskomaton tuki tekevät siitä helpon kunniaksi tarkoitetun WordPress-sivuston isännöimisen siellä.

Tietenkin, kaikki nämä tekijät vaikeuttavat negatiivisten löytämistä tasapainottamaan Kinsta-arvioni koskaan niin lievästi, mutta se on ongelma, jonka kanssa haluaisin kohdata paljon useammin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author