Kinstа – Gazduire WordPress dintr-o altă dimensiune

Dezvăluirea câștigurilor: folosim link-uri de afiliere pentru a obține comisioane din produsele revizuite și recomandate pe paginile noastre. Ori de câte ori un cititor urmărește un link de afiliere postat în recenziile noastre și face o achiziție, primim plata. Află mai multe.

Dacă găzduirea WordPress administrată ar fi o mașină, Kinsta ar fi soluțiile Rolls Royce din WP. Creată cu un singur scop în minte, platforma se ocupă exclusiv de utilizatorii WordPress, urmărind să ofere o experiență perfectă și perfectă.

Dacă frecventați Tribunalul de gazduire, probabil puteți spune că sunt destul de mulțumit de această recenzie Kinsta. Desigur, monitorizez serviciul de luni de zile prin testarea periodică a vitezei de frontend și backend și a funcționării. De asemenea, am studiat cu atenție termenii de serviciu, am examinat caracteristicile și prețurile și am elaborat analiza detaliată care urmează.

Mi-am luat timpul necesar pentru a verifica reputația companiei pe web, parcurgând câteva sute de recenzii ale utilizatorilor despre Kinsta.

Alertă spoiler: Kinsta este bună. Foarte bine, de fapt.

Site-ul meu Kinsta are momente de încărcare impresionante și menține un timp de funcționare impecabil, dar este ușor de gestionat într-un mod atât de intuitiv încât este dincolo de a spune.

Ce este Kinsta?

La fel ca WP Engine nu este un furnizor de găzduire web în sensul complet al cuvântului, așa că Kinsta este un serviciu strict specializat care asigură cea mai bună experiență posibilă pe WordPress, atât pe partea frontală, cât și pe backends..

Funcționează pe Google Cloud și oferă soluții WordPress din 20 de locații diferite din întreaga lume. Având încredere în mărci masive la nivel mondial precum Intuit, Ubisoft, Ricoh, Workforce și alții, platforma este o prezență bine stabilită în universul WordPress mereu în expansiune.

"Cea mai bună gazdă WordPress premium"

Uptime:

99,99%

Viteza de încărcare:

0.39s

A sustine:

Cel mai bun suport WP disponibil

Panou de control:

Proprietate

OVERAL4.5

Elementele esențiale – Viteza Kinsta, Uptime și Suport

„Vreau un site web lent, care este frecvent offline.” Nu a spus nimeni. Vreodată. Știe asta Kinsta? Să aflăm.

1. Iluminarea viteză rapidă

Kinsta este un serviciu specializat de găzduire care face ca site-ul WordPress să zboare.

Știu, știu, mulți dintre voi vor pleca: „Dar despre WP Engine?”

În comparație cu WP Engine, Kinsta nu numai că își păstrează terenul, dar îl depășește în ceea ce privește frontendul.

Cu un timp mediu de încărcare de 0,39 secunde, Kinsta ocupă cu fermitate primul loc dintre toate gazdele pe care le monitorizez. Într-adevăr, suflă confortabil WP Engine, deoarece acesta din urmă se prinde în medie cu 0,59 secunde.

TTFB al site-ului meu WordPress este doar 0,14 secunde și necesită 0,63 secunde pentru a finaliza redarea acestuia.

Aceste numere sunt nebunești!

În ceea ce privește backendul, Kinsta nu are de ce să-i fie rușine. Deși nu este în concordanță cu performanțele prodigioase peerless ale WP Engine, această gazdă WordPress gestionată afișează stabilitate și rapiditate incredibilă.

Când sunt bombardate cu peste 300 de cereri simultane, serverele Kinsta – bine, din punct de vedere tehnic, serverele Google Cloud configurate și optimizate de Kinsta – le rezolvă fără sughiț, în medie, aproximativ 0,24 secunde. Este mai rapid decât DreamHost, dar mai lent decât HostPapa și SiteGround.

"Frontul lui Kinsta este cel mai rapid dintre toate, în timp ce backend-ul se dobândește și el cu distincție. Performanță sublimă în general."

2. Uptime superb – 99,99%

Kinsta promite și livrează 99,99%. După ce am aflat tehnologia care alimentează această platformă WordPress gestionată, pare firesc ca timpul de funcționare să fie atât de mare. Google Cloud este creat pentru redundanță și performanță, iar utilizatorii Kinsta beneficiază foarte mult de acest lucru.

Un alt lucru care contribuie la uptime ridicat sunt controalele periodice. Monitorizarea în timp real verifică fiecare site la fiecare două minute, astfel încât chiar dacă o pagină coboară, tehnicienii Kinsta vor reacționa în maxim 120 de secunde. Această recenzie are o întreagă secțiune dedicată suportului tehnic Kinsta, dar permiteți-mi să o prezint o notă: sunt harnici.

"Timpul de lucru promis și livrat la punctul fezabil al perfecțiunii, lună în, lună."

3. Suport Kinsta

Suportul tehnic este un domeniu crucial pentru orice furnizor de servicii.

Și în timp ce în recenzii am lăudat și criticat echipele de asistență ale tuturor gazdelor pe care le-am analizat, atunci când vine vorba de un serviciu extrem de specializat, precum Kinsta, bara este întotdeauna setată mai sus.

Sprijinirea unui singur produs exclude o expertiză mai bună, nu?

Întrebarea echipelor de asistență este o parte integrantă a procesului meu de revizuire și pe care îl aștept cu nerăbdare. În acest caz, totuși, am fost bătut.

Un tehnician Kinsta a luat legătura cu mine a doua zi după ce mi-am deschis contul pentru a-mi anunța că ceva nu este în regulă cu setările DNS și că site-ul meu nu se rezolvă corect.

Avea dreptate, desigur. Am domeniul meu înregistrat la Namecheap și am configurat înregistrările prin zona DNS, urmând instrucțiunile furnizate pe Kinsta.com.

Instrucțiunile în sine sunt foarte clare și simple: includ un ghid pas cu pas pentru cei mai populari registratori de domenii și capturi de ecran ample.

Cu toate acestea, am reușit să le încurc, introducând două înregistrări A în loc de una. Acest lucru a dus la deschiderea site-ului meu uneori (când interogarea a plecat la o înregistrare dreapta A) și nu a rezolvat la alții.

Desigur, pentru mine s-a deschis când am stabilit înregistrările și greșeala mea a trecut neobservată.

Până când agentul proactiv a detectat problema și mi-a filmat un e-mail cu o analiză probabilă a cauzelor rădăcină și pași pentru rezolvarea acesteia.

Dulce, da?

"Kinsta ar putea găzdui WordPress pe Google Cloud, dar cu siguranță are toate cunoștințele și abilitățile interne."

Kinsta Pros

Kinsta este un serviciu WordPress premium, dar multitudinea de funcții avansate justifică prețul.

1. Versatilitate

Kinsta are multe planuri de găzduire. Unele sunt adaptate pentru site-uri relativ mici cu trafic intens, altele sunt gata să se ocupe de operațiuni grave de comerț electronic și există pachete masive pentru întreprinderi întregi.

Din start-ul este evident faptul că Kinsta a fost construit de oameni cu serioase abilități tehnologice. Acest lucru se reflectă în faptul că planurile sale împachetează și multe instrumente pentru dezvoltatori.

Mind you, hostingul WordPress gestionat premium nu este cel mai bun pentru persoanele care încep doar călătoria online, întrucât pot strânge bugetul, așa că nu-l pot recomanda pe Kinsta pentru webmaster-uri complet novice.

2. Garanție de remediere a hack-urilor

Kinsta oferă o suită de securitate foarte robustă, cu detectare proactivă a vulnerabilității, dar lucrul care mă evidențiază este politica de remediere a hackurilor.

Nu puteți fi considerată una dintre cele mai bune soluții de găzduire WordPress în 2020, cu excepția cazului în care aveți măsuri de securitate puternice puse în aplicare.

Lucruri precum containerele LXC acordă o izolare puternică a contului, în timp ce protecția DDoS nu este pe locul unuia.

Cu toate acestea, Kisnta face un pas mai departe și întinde o mână foarte utilă ori de câte ori lucrurile merg spre sud. Compania va repara orice site dacă va fi compromisă în timp ce este găzduită pe serverele sale.

3. Backup-uri zilnice

În plus, Kinsta creează copii de zi gratuite pentru toate site-urile găzduite. Restaurarea este gratuită și este extrem de ușor de făcut.

Tot ce trebuie să faceți este să vă autentificați în contul dvs. Kinsta, să selectați data de restaurare și să faceți clic pe butonul din dreapta.

Uşor.

Planurile Kinsta mai mici păstrează copii de rezervă timp de 14 zile. Nu sună ca o perioadă lungă de timp, dar în contextul acestei gazde WP are sens perfect.

Există atât de multe instrumente de monitorizare în loc, încât trecerea a două săptămâni fără a observa o problemă pe site-ul dvs. Kinsta este extrem de puțin probabilă.

Dacă simțiți nevoia pentru aceasta, puteți achiziționa copii de rezervă pentru a fi făcute la fiecare 6 ore sau la fiecare 60 de minute.

4. Gazduire WooCommerce

Kinsta este probabil cea mai bună gazdă WordPress când vine vorba de WooCommerce. Platforma are mai multe plante optimizate pentru comerț electronic.

Este de la sine înțeles că fiecare dintre ele face cea mai populară versiune de plugin WordPress.

Nu numai că, ci și tehnicienii Kinsta sunt experți în WooCommerce, iar serviciul în sine este construit cu o scalabilitate mare în minte, astfel încât să poată face față cu ușurință fluxurilor de trafic în perioadele de cumpărături aglomerate..

5. Scalabilitate mare

Kinsta oferă ceva esențial pentru un produs de găzduire în cloud – scalabilitatea.

Chiar dacă majoritatea planurilor sale impun anumite limite, ar trebui ca site-ul dvs. să depășească oricare dintre acestea, acesta nu va coborî. În schimb, Kinsta va aplica automat taxele de alimentare care acoperă lățimea de bandă, spațiul pe disc sau utilizarea CDN.

6. Migrații gratuite

Kinsta nu utilizează cPanel, dar acest lucru nu este descurajant atunci când vine vorba de migrarea site-urilor WordPress către acesta.

Dimpotrivă.

Kinsta oferă migrații nelimitate pentru site-uri mai simple și între 1 și 5 migrații premium, adică migrații pentru site-uri mari și complexe. Acestea includ site-uri mari de comerț electronic, infrastructură de întreprindere sau site-uri de membru și alte fiare online.

Rețineți că Kinsta poate copia peste site-uri din WP Engine, Flywheel, Cloudways și alte gazde cu configurare personalizată și fără cPanel.

7. 20 de centre de date

Kinsta rulează pe Google Cloud din 2013, iar la sfârșitul lui 2019 a făcut o adevărată mișcare de schimbare a jocului prin migrarea la CGP C2 pentru performanțe mult mai bune.

Dar nu este doar asta.

Google Cloud este masiv.

Datorită atingerii sale globale, Kinsta vă poate implementa site-ul WordPress din 20 de locații diferite din întreaga lume.

În jos, aceasta este cea mai mare acoperire de hartă pe care am văzut-o într-o gazdă, ceea ce face din Kinsta una dintre cele mai bune opțiuni de găzduire WP de acolo..

8. Multe Addons (plătite)

În mod implicit, Kinsta are o mulțime de avantaje de programare, dar poate merge și mai adânc decât majoritatea. Railflare Cloudflare, Elasticsearch, proxy invers Nginx, Redis și multe altele disponibile pentru achiziționare cu orice plan Kinsta.

9. Configurare excelentă a contului

A începe cu Kinsta este extrem de ușor. Întreaga configurare a contului durează câteva secunde, dar asta nu este ceea ce îl face special. Multe gazde de top deschid instantaneu noi planuri.

Ceea ce face Kinsta diferit este posibilitatea de a configura anumiți parametri pe instalația WP în timpul configurației inițiale.

Vrei un site multiplu?

Sau WooCommerce?

Poate că Yoast să fie acolo?

Toate aceste lucruri și multe altele sunt prezente datorită asistentului de configurare rapid și intuitiv.

10. Reputație stelară

O parte esențială a procesului meu de revizuire este de a cerceta ce au de spus utilizatorii despre companie, dar cu Kinsta a fost un efort destul de scurt.

Recunosc, de data aceasta am avut o agendă și nu una foarte lăudabilă în acest sens. Am răsfoit recenziile TrustPilot și Reddit pentru a găsi povești despre experiența slabă a Kinsta, deoarece impresiile mele despre companie au fost prea pozitive. Motivația din spatele intenției mele a fost să adaug obiectivitate revizuirii, pentru a oferi un punct de vedere alternativ.

Din păcate, internetul vast nu s-a conformat – toți utilizatorii văd compania într-o lumină foarte pozitivă, lăudând viteza, suportul și funcțiile sale.

Sunt membru al tuturor subreditărilor despre găzduire și Kinsta este de obicei menționat în trecut când utilizatorii examinează alte servicii.

Singura plângere minoră este legată de prețul său, dar acest lucru este de așteptat atunci când oamenii compară Kinsta cu SiteGround sau cu o altă gazdă comună comună.

Kinsta Cons

Pot fi puțini, dar Kinsta are deficiențele sale.

1. Fără serviciu de e-mail

Kinsta nu este un furnizor de găzduire în adevăratul sens al cuvântului, deoarece se ocupă de un singur produs: WordPress. Ca atare, îi lipsește multe dintre lucrurile tradiționale pe care le consideră standardele.

Serviciul de e-mail este unul dintre ele.

Kinsta pur și simplu nu are unul.

Nu este chiar atât de greu să obții o găzduire de e-mail de calitate în altă parte, dar este ceva care se va adăuga la factura lunară.

Vorbind despre cheltuieli …

2. Costisitor

Cheltuielile de găzduire trebuie întotdeauna privite în context. În recenziile mele despre cele mai bune soluții de găzduire WordPress, puteți vedea clar de ce anumite servicii costă mai mult decât altele, deși ar putea arăta destul de asemănătoare la suprafață.

Kinsta este foarte scump atunci când îl compari cu planurile Bluehost partajate și de aproximativ două ori mai scumpe decât le oferă WordPress Bluehost gestionat.

Are totuși performanțe mai bune? Absolut.

Ai mai mult sprijin? Pariați!

Costă 30 de dolari pe lună pentru un singur site? Da, da.

Deci, da, Kinsta este scump.

Prețul este justificat, deoarece serviciul este de calitate pură, dar aceasta nu este o soluție de găzduire pentru primii timeri.

Recomandăm Kinsta?

Absolut!

Kinsta ar putea fi cel mai bine gestionat serviciu de găzduire WordPress pe care l-am văzut până astăzi. În timp ce WP Engine este și sublim, anumite aspecte ale Kinsta îl fac și mai atractiv.

Într-adevăr, aceasta nu este cea mai accesibilă platformă WP, dar valoarea pe care o oferă face o investiție demnă.

Numeroase centre de date, CDN-uri puternice, backup-uri regulate, performanță stelară și suport incredibil fac ușoară găzduirea unui site WordPress destinat gloriei acolo.

Desigur, toți acești factori fac dificilă găsirea unor aspecte negative care să echilibreze mai ușor recenzia mea despre Kinsta, dar aceasta este o problemă pe care mi-aș dori să o fac față mult mai des.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author