InterServer Review – Flammende hastigheder, tvivlsom backend

InterServer er næppe et husholdningsnavn. Der er mange større og mere populære webstedsudbydere derude, men størrelse og popularitet betyder ikke nødvendigvis god service.

På sin side ser InterServer ud som en familiedrevet virksomhed med en stærk vægt på teknisk perfektion og fair service. Virksomheden har en interessant tilgang og meget fair prispolitik, som fik mig til at tilmelde mig sin delte hostingplan. Jeg oprettede et grundlæggende WordPress-sted og tilsluttede det til mine yndlingsovervågningsværktøjer for at teste det for ægte.

Resultatet er denne omfattende InterServer-gennemgang, der afslører de betydelige virksomhedsstyrker og dens få mangler.

Hvad er InterServer?

InterServer blev grundlagt i 1999 af to tekniske teenagere og vokser siden. I løbet af disse par årtier var virksomhedens fokus på teknologisk udvidelse og opbygning af infrastruktur af høj kvalitet i stedet for markedsføring og promovering, hvilket tydeligt fremgår af fire datacentre, som InterServer ejer og driver.

De to stiftere driver stadig virksomheden. En af dem, Mike Lavrik, er hjernen bag designet af virksomhedens datacentre; han er ofte også hænderne, der implementerer sin vision.

John Quagliery kører InterServer tekniske supportteam og sørger for, at firmaets netværk fungerer fejlfrit.

En af de gode ting ved at have et lille firma er det personlige præg og øjeblikkelige opmærksomhed, som kunderne kan forvente. Min undersøgelse bekræftede denne følelse, men praktisk talt alle InterServer-anmeldelser online berømte også for understøttelsen. Kundeservicen er hurtig og venlig.

Men er det nok?

Kan InterServer konkurrere med de bedste hostingudbydere på trods af dens lille størrelse?

Lad os se, hvad tallene har at sige.

"Meget hurtig og sikker vært"

Uptime

99,95%

Support

8/10

Indlæserhastighed

0.88s

Funktioner

8/10

OVERAL3.3

Det væsentlige – InterServer Uptime, Speed ​​og Support

Lynhurtig frontend og anstændig support gør InterServer til en lovende udbyder, men backend er stadig mistænkt.

1. Fremragende oppetid – 99,95%

Levering er den vigtigste kvalitet for enhver tjenesteudbyder. I tilfælde af webstedsværter betyder levering webstedets tilgængelighed; alt andet kommer efter.

Serviceniveauaftalen offentliggjort på InterServer.net lover 99,9% oppetid pr. Måned. Indtil videre, så god, leverer InterServer.

I løbet af den første overvågningsmåned (i al retfærdighed dækkede overvågningen i september 2018 ikke hele måneden) var oppetiden upåklagelig. 100% er altid rart at se.

I oktober 2018 faldt InterServer-posten lidt, men den er stadig på et meget respektabelt niveau.

Indtil videre var december 2018 den værste måned for virksomheden med 99,92% oppetid.

Med 99,95% gennemsnitlig oppetid falder InterServer godt inden for det lovede SLA.
Gennemsnitlig oppetid 2018:

 • September – 100%
 • Oktober – 99,95%
 • November – 100%
 • December – 99,92%

Gennemsnitlig oppetid 2019:

 • Januar – 99,93%

"InterServer er en meget pålidelig vært og kan prale af over 99,9% oppetid."

2. Sindssygt hastighed

 • Hurtigste responstid – 0.19s (1.)
 • Hurtigste indlæsningstid – 0.74s (1.)
 • Langsom under belastning – 47.60 (11.)

Bemærk: Hvis du kører hastighedstest på mit domæne, kan resultaterne muligvis svinge lidt. Selv fra den samme testplatform viser to test normalt lidt forskellige resultater. Mit InterServer-sted er vært i NY, så jeg testede det fra amerikanske lokationer. Alle plugins og cachelagring på serversiden blev deaktiveret.

Hastighed kan gøre eller ødelægge din online tilstedeværelse. Hvis du administrerer et websted bare for sjov, betyder det ikke rigtig noget, men hvis du ønsker at oprette noget meningsfuldt på internettet, betyder hastighed meget.

En forsinkelse på et sekund kan forårsage et enormt fald i konverteringer og salg.

Derfor er serverkraften bag din webside meget vigtig. Til denne InterServer-gennemgang kørte jeg tre separate benchmark-tests for at få den gennemsnitlige respons og fuldbelastede tid på mit grundlæggende WordPress-sted.

Desuden testede jeg det med Load Impact for at sikre, at backend håndterer trafikken godt.

Frontend hastighedstestene var, hænderne ned, de hurtigste tider, jeg har set i dag. TTFB forbliver konstant, over tid og på tværs af testplatforme, under 0,20 sekunder, mens den tid, som siden, der kræves for at indlæse fuldt ud, kun er 0,72 sekunder, hvilket er sindssygt hurtig.

Mærkelig serveradfærd under belastning.

InterServer-responstiden var forbløffende hurtig, indtil 25 brugere ramte serveren.

Nu, da jeg kørte Load Impact-testen, var resultaterne underlige. Serverens responstid skyrocketede det andet, at 26. virtuelle brugere ramte den. Indtil det øjeblik reagerede det hurtigere, end jeg troede muligt, men så skete der noget.

Måske har værten et sikkerhedssystem på plads, der afholder for mange samtidige forbindelser fra samme kilde, måske er det noget andet.

Uanset hvilken årsag, InterServer ser ud til at være i stand til at håndtere moderat trafik med betagende hastighed, hvilket gør det til et top valg for små eller mellemstore websteder.
Gennemsnitlig svartid 2018:

 • September – 0,16s
 • Oktober – 0,21s
 • November – 0,18s
 • December – 0,21s

Gennemsnitlig svartid 2019:

 • Januar – 0,16 s

Fuldt indlæst side 2018:

 • September – 0,79 s
 • Oktober – 0,63s
 • November – 0,62s
 • December – 0,80s

Fuldt indlæst side 2019:

 • Januar – 0,85s

Svar under belastning 2018:

 • September – 46.03s
 • Oktober – 48.33s
 • November – 47,71s
 • December – 48.32s

Respons under belastning 2019:

 • Januar – 48,32 s

"Lyn hurtigt frontend og temmelig mistænkelige backend resultater."

3. Anstændig support

En af de ting, jeg indså, mens jeg arbejdede med mine Hosting Tribunal-anmeldelser, er tendensen til, at mindre virksomheder yder bedre og mere pålidelig support.

Jeg gætter, at det hovedsageligt skyldes, at de har tilstrækkelig arbejdskraft til kundernes mængde. Der er også få supportagenter, der er lettere at træne end hundrede eller flere repræsentanter.

Alligevel nok spekulationer.

Faktum er, at InterServer har et meget passende supportteam. Jeg havde en håndfuld interaktion med dem via chat og fik hurtige svar fra kyndige og høflige agenter.

Jeg venter stadig på, at serverlogfilerne skal afgøre, hvad der forårsager den underlige opførsel, når jeg tester med Load Impact, men dette er næppe en nødsituation og blev adresseret af John Quagliery selv. Føler allerede VIP.

Det, der forhindrer mig i at kopiere InterServer-understøttelsen som fantastisk, er den noget uklare database. Det har en anstændig mængde nyttige ressourcer, men navigation er ikke den nemmeste.

Generelt en af ​​de vigtigste InterServer-klager, jeg har, vedrører virksomhedens websted, som kunne bruge en vis korrekturlæsning og bedre navigation.

"Meget god og venlig støtte med lidt manglende videnbase."

Fordele ved InterServer

På trods af sin relative mangel på popularitet leverer InterServer visse funktioner, som jeg gerne vil se mere ofte i hostingindustrien. Her er virksomhedens vigtigste styrker.

1. Prislås-garanti

InterServer er ekstremt gennemsigtig med hensyn til prisfastsættelse. Så meget, at det bliver et af de største salgssteder for virksomheden.

I al retfærdighed kan det næppe være andet. InterServer lover den samme pris, så længe du fortsætter med at bruge dens tjenester. Hvis du starter med $ 5 pr. Måned, betaler du de samme 10 eller 20 år ad vejen.

Prislås-garanti er fantastisk!

Pris låst for livet. Pæn!

Hvor fantastisk er det?

Helt ærligt var jeg virkelig overrasket over, at dette ikke var det vigtigste samtalepunkt for alle InterServer-kundeanmeldelser, jeg gik igennem, mens jeg undersøgte virksomheden.

Det er strålende!

2. Stram sikkerhed

Sikkerhed er et emne, du ser igen og igen på Interserver.net. Virksomhedens side måske har brug for en vis oprydning, men det faktum, at sikkerhed tages alvorligt, er ubestridt.

InterServer tilbyder nogle unikke sikkerhedsfunktioner.

Til at begynde med har virksomheden et proprietært forsvarsværktøj kaldet InterShield. Den opretholder en database med dårlige IP’er og blokerer automatisk forespørgsler fra dem. InterShield blokerer alle kendte hackingstrenge og scanner også alt uploadet indhold for at sikre dets integritet.

Pæn, eh?

Det er ikke alt.

Alle data gemmes på RAID-10-diske.

Det er heller ikke alt.

3. Stor infrastruktur

InsterService er blevet opbygget fra bunden af ​​dets to skabere, der ser ud til at blive bevæget af deres kærlighed til teknologi og kvalitetsservice snarere end vanskelig markedsføring og maksimere overskud.

Jeg siger dette baseret på det faktum, at InterServer har ikke mindre end fire datacentre med nogle imponerende specifikationer og netværk, der matcher dem.

Til sammenligning har den massive HostGator to, som du kan finde ud af i vores detaljerede gennemgang.

Tre af InterServer-datacentre er placeret i staten New York, mens den fjerde er i Los Angeles. Med andre ord er dækningen, de leverer, fremragende for USA-baserede kunder.

Alle datacentre er forbundet via 10 Gbps Tier 1-netværk og er afhængige af tunge infrastrukturer fra Cisco, Riverstone og Extreme Networks. Smart BGPv4-routing sikrer redundans og hastighed igennem, hvilket gør InterServer-datacentre meget tilgængelige og sikre.

4. Garanteret e-mail levering

En af de største ulemper ved brug af en delt server er den skade, det kan gøre på dine e-mails. Alt, hvad det kræver, er en idiot på serveren for at starte spamming og derefter kompromitteres alle IP-adresser.

Pludselig ender e-mails, der sendes til gode ole-modtagere i spam-mapper eller sortlistes helt.

InterServer hævder at have fundet en løsning på dette. Jeg siger “påstande”, fordi jeg endnu ikke skal udtænke en pålidelig måde at teste dette på, men hvad InterServer har oprettet virker som en legitim løsning på problemet.

I samarbejde med spamvigilanter kontrollerer virksomheden proaktivt spamunderskrifter for at forhindre, at spam nogensinde sendes. Hvis den er effektiv, ville denne teknologi øge sundheden for udgående postserver og hele virksomheden.

Generelt lyder det som en fremragende løsning på et flerårigt problem, der plager internettet som helhed.

5. Gratis migrationer

InterServer migrerer sider gratis til sine cPanel-servere, men virksomheden skaber merværdi for sine nye kunder. Hvert migreret websted undersøges grundigt for malware, og hvis der registreres noget forkert, rengøres manuelt.

6. Gratis ugentlige sikkerhedskopier

Jeg regner sikkerhedskopier som en ekstra sikkerhedsfunktion, da de kan komme til redning, når alle andre midler er mislykkedes.

InterServer leverer regelmæssige ugentlige sikkerhedskopier. Det er ikke i sig selv så spektakulært, men det faktum, at du nemt får adgang til dem via cPanel-interface gør dem til en temmelig anstændig service.

7. Optimeret til WordPress

InterServer har administreret WordPress-platform, men det er en historie til en anden gang. Jeg opretholder stadig min WordPress case study og planlægger at tilføje en dedikeret InterServer WordPress anmeldelse til den i den nærmeste fremtid.

Dog skal jeg foreløbig fortælle dig, at InterServer opdaterer WordPress automatisk til dig. Det er en fantastisk frynsegode, der forbedrer sikkerheden og sparer masser af tid. WordPress opdateres trods alt flere gange om året.

8. Rigelige gratis manuskripter

Kan du huske, hvordan jeg blev gjort målløs af de uendelige apps, som InMotion Hosting tilbyder? Det ser ud til, at det fandt sin match i lyset af InterServer, der har over 450 apps, der venter på at blive installeret.

Det er MEGET gratis manuskripter!

Og vi taler kun om Linux-hosting her. InterServer tilbyder også en fuldt funktionel Windows-hostingplatform, og den har mere end 150 også.

9. Forholdsmæssige refusioner

InterServer har den 30-dages pengene-tilbage-garanti, men forudbetalte kunder dækkes yderligere. Hvis du beslutter at annullere tjenesten midtvejs i dens periode, kan du kontakte fakturering og bede om refusion for resten af ​​perioden.

Generelt vil din anmodning blive godkendt. Så længe du har været inden for servicevilkårene, får du dine penge tilbage.

Det er temmelig sødt, især kombineret med prislås-garantien. Jeg må sige, at fyrene bag InterServer lægger deres penge, hvor deres mund er, og virkelig håber at yde en ærlig og ligetil service.

Ulemperne ved InterServis

Men hvor mange fordele det måtte have, Inter Server er ikke perfekt. Virksomheden har sine mangler. De er ikke superglorende eller særligt hindrende, men lægger bestemt en bukke i slutbrugeroplevelsen.

1. Dårligt websted

Hvis dette var en anmeldelse af Interserver.net, ville det have endt med at være ret negativt. Virksomhedens websted er ikke den værste webside, jeg har set, men så vidt webhoster går, er det ikke langt fra bunden af ​​listen.

Webstedsnavigationen er OK, men jeg kan ikke ryste på følelsen af, at tingene er alt for rodet.

En anden ting, der generede mig enormt, er de mange skrivefejl og den generelle formatering Bacchanalia. Jeg valgte ikke det grammatiske naziliv, grammatikken nazist valgte mig. Men stadig.

Hvis du aldrig læser en InterServer-anmeldelse i dit liv og simpelthen har besøgt virksomhedens websted, ville du sandsynligvis navigere væk, før du indser, at de andre egenskaber ved tjenesten.

Jeg mener, webstedet er firmaets ansigt. At forlade det i uorden eller blot under pari forråder sløvhed. Heldigvis ved jeg bedre end at bedømme en bog efter dens omslag.

Alligevel håber jeg, at virksomheden løser problemet og polerer sit websted.

OPDATERING februar 2019: Virksomheds hjemmeside nyder et friskt nyt look, sprødt og informativt. Det føles til tider lidt rodet, men forbedringen i ubestridelige.

2. Forvirrende kundeområde

InterServer-login-området er ikke så dårligt, men det arver nogle af ulemperne ved hovedsiden. Det kan komme af som rodet, med alt for mange indstillinger præsenteret på hovednavigeringsbjælken. Derefter er de fleste af dem tomme som standard.

For mange kontroller til en simpel delt konto, nej?

Lidt for meget og derefter lidt for få.

Derudover fungerer ikke alle kontroller godt.

Der er for eksempel en knap til download af dine sikkerhedskopier. Jeg forventede fuldt ud at en downloadbar fil skulle være min nåde ved at trykke på den, men intet som dette skete. Faktisk skete der intet. Der var ingen liste over filer, med lynlås eller ikke, til download. Bare en tom skærm.

Jeg tjekket straks med supportteamet, hvor mine sikkerhedskopier var. Det viste sig, at sikkerhedskopieringerne findes (phew!), Men de er fast placeret i cPanel. Hvilket er fint, cPanel er god til at opbevare filkopier.

Men hvorfor skulle du derefter have en “Download backups” -knap?

Y?

Anbefaler vi InterServer?

Ja vi gør.

Det er en lille, men pålidelig virksomhed med stærk teknisk evne.

Og selvom der er visse områder, som det kan forbedre – vidensbase, InterServer-login-området – hvor det tæller det mest, som virksomheden leverer. Stærk oppetid, fremragende hastighed og et meget godt supportteam sammen med den låste pris for livet gør det til et top valg for mere teknisk tilbøjelige webmastere, der forventer moderat trafik.

Mere teknisk tilbøjelig, fordi teknologi er det, InterServer handler om.

Det er ikke den mest brugervenlige interface derude, men infrastrukturen og menneskene bag det hjælper et ton.

Hvad mere er, hvis du er nødt til at gå til næste niveau – VPS – dette virker som det mest sandsynlige firma, der kan håndtere det. Jeg er ivrig efter at starte næste InterServer-gennemgang for at se, hvordan dens VPS-service messer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author