InterServer-katsaus – Blazing Speed, kyseenalainen tausta

InterServer on tuskin kotitalousnimi. Siellä on monia isompia ja suosittuja verkkosivustojen isännöintipalvelujen tarjoajia, mutta koko ja suosio eivät välttämättä tarkoita hyvää palvelua.

InterServer puolestaan ​​näyttää perheyritykseltä, jossa korostetaan voimakkaasti teknistä täydellisyyttä ja reilua palvelua. Yhtiöllä on mielenkiintoinen lähestymistapa ja erittäin oikeudenmukainen hinnoittelupolitiikka, joka sai minut kirjautumaan sen jaettuun hosting-suunnitelmaan. Loin WordPress-perussivuston ja kiinnitin sen suosikki seurantatyökaluihini testataksesi sen oikeasti.

Tuloksena on tämä laaja InterServer-katsaus, joka paljastaa yrityksen merkittävät vahvuudet ja sen muutamat puutteet.

Mikä on InterServer??

Kaksi taiteellista teini-ikäistä vuonna 1999 perustanut InterServer kasvaa siitä lähtien. Näiden parin vuosikymmenen aikana yrityksen painopiste oli teknologisessa laajentumisessa ja laadukkaan infrastruktuurin rakentamisessa markkinoinnin ja myynninedistämisen sijaan, mikä käy selvästi ilmi neljästä InterServerin omistamasta ja ylläpidämästä tietokeskuksesta..

Kaksi perustajaa johtavat edelleen yritystä. Yksi heistä, Mike Lavrik, on aivot yrityksen tietokeskusten suunnittelun takana; hän on usein myös visioita toteuttava käsi.

John Quagliery johtaa InterServer-teknistä tukitiimiä ja varmistaa, että yrityksen verkko toimii moitteettomasti.

Yksi pienen yrityksen perustamisen hyvistä asioista on henkilökohtainen kosketus ja välitön huomio, jota asiakkaat voivat odottaa. Tutkimukseni vahvisti tämän näkemyksen, mutta käytännössä kaikki InterServer-arvostelut verkossa kiitosta myös tuesta. Asiakaspalvelu on nopeaa ja ystävällistä.

Mutta riittääkö se?

Voiko InterServer kilpailla parhaiden palveluntarjoajien kanssa pienestä koostaan ​​huolimatta?

Katsotaanpa mitä numeroilla on sanottavaa.

"Erittäin nopea ja turvallinen isäntä"

Käyttöaste

99,95%

Tuki

8/10

Kuormausnopeus

0.88s

ominaisuudet

8/10

OVERAL3.3

Essentials – InterServer-käyttöaika, nopeus ja tuki

Salaman nopea käyttöliittymä ja kunnollinen tuki tekevät InterServerista lupaavan tarjoajan, mutta taustakuva on edelleen epäilyttävä.

1. Erinomainen käyttöaika – 99,95%

Toimitus on palveluntarjoajan tärkein laatu. Verkkosivuston isäntien tapauksessa toimitus tarkoittaa sivuston saatavuutta; kaikki muu tulee jälkeen.

InterServer.netissä julkaistu palvelutasosopimus lupaa 99,9% käytettävyyttä kuukaudessa. Toistaiseksi niin hyvä, InterServer toimittaa.

Ensimmäisen seurantakuukauden aikana (kaikessa oikeudenmukaisuudessa syyskuun 2018 seuranta ei kattanut koko kuukautta) käyttöaika oli moitteeton. 100% on aina mukava nähdä.

InterServer-ennätys laski hieman lokakuussa 2018, mutta se on edelleen erittäin kunniallisella tasolla.

Toistaiseksi joulukuu 2018 oli yritykselle huonoin kuukausi, ja käyttöaika oli 99,92%.

InterServer, jonka keskimääräinen käyttöaika on 99,95%, kuuluu hyvin luvatun SLA: n piiriin.
Keskimääräinen käyttöaika 2018:

 • Syyskuu – 100%
 • Lokakuu – 99,95%
 • Marraskuu – 100%
 • Joulukuu – 99,92%

Keskimääräinen käyttöaika 2019:

 • Tammikuu – 99,93%

"InterServer on erittäin luotettava isäntä, jolla on yli 99,9% käyttöaikaa."

2. hullu nopeus

 • Nopein vasteaika – 0.19s (1.)
 • Nopein lastausaika – 0.74s (1.)
 • Hidas kuormituksen alla – 47,60 s (11.)

Huomaa: Jos suoritat nopeustestejä verkkotunnuksessani, tulokset saattavat vaihdella hiukan. Jopa samasta testialustasta kaksi testiä osoittavat normaalisti hieman erilaisia ​​tuloksia. InterServer-sivustoni isännöi NY: ssä, joten testasin sitä Yhdysvalloissa. Kaikki laajennukset ja palvelinpuolen välimuisti on poistettu käytöstä.

Nopeus voi saada aikaan tai rikkoa online-läsnäolosi. Jos hallinnoit verkkosivustoa vain hauskanpidon vuoksi, sillä ei ole oikeastaan ​​merkitystä, mutta jos haluat luoda jotain merkityksellistä Internetissä, nopeudella on paljon merkitystä.

Yksi sekunnin viive voi johtaa konversioiden ja myynnin huomattavaan laskuun.

Siksi palvelimen käyttäminen verkkosivusi takana on ratkaisevan tärkeää. Tätä InterServer-katsausta varten suoritin kolme erillistä vertailutestiä saadaksesi WordPress-perussivustoni keskimääräisen vastauksen ja täyteen ladatun ajan..

Tämän lisäksi testasin sitä Load Impact -laitteella varmistaakseni, että taustakuva käsittelee liikennettä hyvin.

Etuosan nopeuskokeet olivat, kädet alas, nopeimmat kertaa olen nähnyt tähän päivään. TTFB pysyy jatkuvasti ajan myötä ja testausalustojen välillä alle 0,20 sekunnissa, kun taas sivun täyteen lataamiseen tarvittava aika on vain 0,72 sekuntia, mikä on järjettömän nopeasti.

Omituinen palvelimen käyttäytyminen kuormitettuna.

InterServer-vastausaika oli hämmästyttävän nopea, kunnes 25 käyttäjää osui palvelimeen.

Nyt, kun suoritin kuormitustestiä, tulokset olivat oudot. Palvelimen vasteaika nousi nopeasti, kun 26. virtuaalikäyttäjä osui siihen. Siihen saakka se reagoi nopeammin kuin luulin mahdollista, mutta sitten jotain tapahtui.

Ehkä isännällä on turvajärjestelmä, joka estää liian monta samanaikaista yhteyttä samasta lähteestä, ehkä se on jotain muuta.

Mistä syystä tahansa, InterServer näyttää pystyvän käsittelemään kohtuullista liikennettä kiehtovalla nopeudella, mikä tekee siitä parhaan valinnan pienille tai keskisuurille sivustoille.
Keskimääräinen vastausaika 2018:

 • Syyskuu – 0,16 s
 • Lokakuu – 0.21s
 • Marraskuu – 0.18s
 • Joulukuu – 0.21s

Keskimääräinen vastausaika 2019:

 • Tammikuu – 0,16 s

Täysin ladattu sivu 2018:

 • Syyskuu – 0,79 s
 • Lokakuu – 0.63s
 • Marraskuu – 0,62 sekuntia
 • Joulukuu – 0.80s

Täysin ladattu sivu 2019:

 • Tammikuu – 0.85s

Vastaus kuormituksella 2018:

 • Syyskuu – 46.03 s
 • Lokakuu – 48.33s
 • Marraskuu – 47.71s
 • Joulukuu – 48.32s

Vastaus kuormituksen alla 2019:

 • Tammikuu – 48.32s

"Salamannopea käyttöliittymä ja melko epäilyttävät taustatulokset."

3. Ihmisarvoinen tuki

Yksi niistä asioista, jotka tajusin työskennellessäni hosting-tuomioistuimen tarkasteluissa, on pienten yritysten taipumus tarjota parempaa, luotettavampaa tukea.

Luulen, että tämä johtuu pääasiassa siitä, että heillä on riittävästi henkilöstöä asiakkaiden määrää varten. Lisäksi muutama tukiasiamies on helpompi kouluttaa kuin sata tai enemmän edustajia.

Joka tapauksessa, riittävästi spekulaatioita.

Tosiasia on, että InterServerillä on erittäin riittävä tukitiimi. Minulla oli kourallinen vuorovaikutusta heidän kanssaan keskustelun aikana ja sain nopeita vastauksia asiantuntevilta ja kohteliailta edustajilta.

Odotan edelleen palvelinlokeja selvittävän, mikä aiheuttaa omituisen käytöksen, kun testataan Load Impact -laitteella, mutta tämä on tuskin hätätapaus, johon John Quagliery puuttui. Tunne VIP jo.

Mikä estää minua kopioimasta InterServer-tukea tähtinä, on hiukan hankala tietokanta. Sillä on kohtuullinen määrä hyödyllisiä resursseja, mutta navigointi ei ole helpointa.

Yleensä yksi tärkeimmistä InterServer-valituksista koskee yrityksen verkkosivustoa, joka voisi käyttää oikolukua ja parempaa navigointia.

"Erittäin hyvä ja ystävällinen tuki, josta puuttuu vähän tietopohjaa."

InterServerin plussat

Huolimatta suhteellisesta suosion puutteestaan ​​InterServer tarjoaa tiettyjä ominaisuuksia, joita haluaisin nähdä useammin isännöintiteollisuudessa. Tässä on yrityksen tärkeimmät vahvuudet.

1. Hintalukutakuu

InterServer on hinnoittelussaan erittäin avoin. Niin paljon, että siitä tulee yksi yrityksen tärkeimmistä myyntipisteistä.

Kaikessa oikeudenmukaisuudessa tuskin voi olla toisin. InterServer lupaa saman hinnan niin kauan kuin jatkat sen palveluiden käyttöä. Jos aloitat 5 dollarilla kuukaudessa, maksat saman 10 tai 20 vuoden tiellä.

Hintalukotakuu on mahtava!

Hinta lukittu elämälle. Kiva!

Kuinka mahtava se on?

Oikeasti, olin todella yllättynyt siitä, että tämä ei ollut tärkein puhetta kaikille InterServer-asiakasarvosteluille, jotka kävin läpi yritystä tutkiessani.

Se on loistava!

2. Tiukka turvallisuus

Turvallisuus on aihe, jota näet yhä uudelleen Interserver.net-sivustossa. Yrityksen toimipaikka saattaa tarvita puhdistusta, mutta se, että turvallisuuteen otetaan vakavasti, on kiistatonta.

InterServer tarjoaa joitain ainutlaatuisia suojausominaisuuksia.

Ensinnäkin yrityksellä on oma puolustusväline, nimeltään InterShield. Se ylläpitää tietokantaa huonoista IP-osoitteista ja estää niiden pääsypyynnöt automaattisesti. InterShield estää kaikki tunnetut hakkerointijonot ja skannaa myös kaiken ladatun sisällön eheyden varmistamiseksi.

Hyvä, eh?

Ei siinä kaikki.

Kaikki tiedot tallennetaan RAID-10-levyille.

Se ei ole kaikki.

3. Erinomainen infrastruktuuri

InsterService on rakennettu alusta alkaen sen kaksi luojaa, jotka näyttävät liikuttavan rakkaudestaan ​​tekniikkaan ja laadukkaaseen palveluun sen sijaan, että hankalia markkinoita ja maksimoida voittoja.

Sanon tämän perustuen tosiasiaan, että InterServerillä on vähintään neljä tietokeskusta, joissa on vaikuttavia teknisiä tietoja ja verkko sopimaan niihin.

Vertailun vuoksi massiivisessa HostGatorissa on kaksi, kuten voit selvittää yksityiskohtaisessa katsauksessa.

Kolme InterServer-tietokeskuksista sijaitsee New Yorkin osavaltiossa, ja neljäs Los Angelesissa. Toisin sanoen niiden tarjoama kattavuus on erinomainen yhdysvaltalaisille asiakkaille.

Kaikki datakeskukset on kytketty 10 Gbps Tier 1 -verkkojen kautta ja luottavat Ciscon, Riverstonen ja Extreme Networksin raskaaseen infrastruktuuriin. Älykäs BGPv4-reititys varmistaa redundanssin ja nopeuden kaikkialla, mikä tekee InterServer-tietokeskuksista erittäin helpon ja turvallisen.

4. Taattu sähköpostin toimitus

Yksi jaetun palvelimen käytön suurimmista heikkouksista on haitta, jota se voi aiheuttaa sähköposteillesi. Tarvitaan vain yksi idiootti palvelimella roskapostin aloittamiseksi ja sitten kaikki IP-osoitteet vaarantuvat.

Yhtäkkiä hyville ole-vastaanottajille lähetetyt sähköpostit päätyvät roskapostikansioihin tai ovat mustassa listassa.

InterServer väittää löytäneensä ratkaisun tähän. Sanon ”väittää”, koska en ole vielä suunnitellut luotettavaa tapaa testata tätä, mutta se, mitä InterServer on luonut, näyttää oikeutetulta ratkaisulta asiaan..

Yhdessä roskapostin valvontayritysten kanssa yritys tarkistaa aktiivisesti roskapostin allekirjoitukset estääksesi roskapostin lähettämisen koskaan. Jos tämä tekniikka on tehokasta, se parantaisi lähtevän postipalvelimen ja yrityksen laajuista terveyttä.

Kaiken kaikkiaan se kuulostaa erinomaiselta ratkaisulta monivuotiseen ongelmaan, joka kattaa koko Internetin.

5. Vapaa siirtolaisuus

InterServer siirtää sivustoja ilmaiseksi kohti cPanel-palvelimiaan, mutta yritys luo lisäarvoa uusille asiakkailleen. Jokainen siirretty sivusto tutkitaan perusteellisesti haittaohjelmien varalta ja jos havaitaan jotain vikaa, se puhdistetaan käsin.

6. Ilmaiset viikoittaiset varmuuskopiot

Luotan varmuuskopiot ylimääräiseksi turvaominaisuudeksi, koska ne voivat tulla apuun, kun kaikki muut keinot ovat epäonnistuneet.

InterServer tarjoaa säännöllisiä viikoittaisia ​​varmuuskopioita. Se ei ole sinänsä mahtavaa, mutta se, että käytät niitä helposti cPanel-käyttöliittymän kautta, tekee niistä melko kunnollisen palvelun.

7. Optimoitu WordPressille

InterServer on hallinnut WordPress-alustaa, mutta se on tarina toiseen aikaan. Pidän edelleen WordPress-tapaustutkimustani ja aion lisätä lähitulevaisuudessa siihen omistetun InterServer WordPress -katsauksen..

Toistaiseksi sallin kuitenkin kertoa sinulle, että InterServer päivittää WordPressin automaattisesti puolestasi. Se on mahtava perk, joka parantaa turvallisuutta ja säästää paljon aikaa. WordPress päivitetään loppujen lopuksi useita kertoja vuodessa.

8. Runsaat ilmaiset skriptit

Muistatko kuinka InMotion Hosting tarjoaa loputtomat sovellukset minusta sanattomaksi? Vaikuttaa siltä, ​​että se löysi ottelun InterServerin edessä, jolla on yli 450 sovellusta, jotka odottavat asennusta.

Se on PALJON ilmaisia ​​skriptejä!

Ja puhumme tässä vain Linux-isännöinnistä. InterServer tarjoaa myös täysin toimivan Windows-isäntäalustan, ja sillä on myös yli 150.

9. Suhteelliset palautukset

InterServerillä on tavanomainen 30 päivän rahat takaisin -takuu, mutta ennakkomaksuasiakkaat katetaan edelleen. Jos päätät peruuttaa palvelun sen puolivälissä, voit ottaa yhteyttä laskutukseen ja pyytää palautusta lopun ajanjaksosta..

Yleensä pyyntösi hyväksytään. Niin kauan kuin olet pysynyt palvelusehdoissa, saat rahat takaisin.

Se on melko suloinen, erityisesti yhdistettynä hinnalukon takuuseen. Minun on sanottava, että InterServerin takana olevat kaverit sijoittavat rahansa suun suuntaan ja todella haluavat tarjota rehellisen ja suoraviivaisen palvelun.

Miinukset InterServer

Inter Server ei ole täydellinen, vaikka sillä olisi monia ansioita. Yrityksellä on puutteita. Ne eivät ole erityisen räikeitä tai estäviä, mutta ehdottomasti lisäävät loven loppukäyttäjäkokemukseen.

1. Huono verkkosivusto

Jos tämä olisi Interserver.net-arvostelu, se olisi lopulta ollut melko negatiivinen. Yrityksen sivusto ei ole huonoin verkkosivu, jonka olen nähnyt, mutta Web-isäntien mennessä se ei ole kaukana luettelon pohjasta.

Sivustonavigointi on OK-ish, mutta en voi horjuttaa tunnetta, että asiat ovat aivan liian sotkuisia.

Toinen asia, joka häiritsi minua valtavasti, ovat monet kirjoitusvirheet ja yleinen muotoilu Bacchanalia. En valinnut kieliopin natsielämää, natsinkielinen kielioppi valitsi minut. Mutta silti.

Jos et ole koskaan lukenut InterServer-katsausta elämässäsi ja käynyt vain yrityksen verkkosivuilla, olet todennäköisesti siirtynyt pois ennen kuin ymmärrät palvelun muut ominaisuudet.

Tarkoitan, verkkosivusto on yrityksen kasvot. Jättämällä se epäjärjestykseen tai yksinkertaisesti alle parin pettävät välinpitämättömyyttä. Onneksi tiedän paremmin kuin arvioida kirjaa kannen perusteella.

Toivon kuitenkin, että yritys puuttuu asiaan ja kiillottaa verkkosivustonsa.

PÄIVITYS Helmikuu 2019: Yrityksen verkkosivusto nauttii tuoreesta uudesta ilmeestä, rapeaa ja informatiivista. Se tuntuu ajoittain hiukan sotkeutuneelta, mutta parannus on kiistatonta.

2. Sekava asiakasalue

InterServer-kirjautumisalue ei ole niin paha, mutta se perii joitain pääsivun haitoista. Se voi tulla pois sotkuisena, ja aivan liian monta vaihtoehtoa on esitetty navigoinnin pääpalkissa. Sitten suurin osa niistä on oletuksena tyhjiä.

Liian monta ohjausta yksinkertaiselle jaetulle tilille, ei?

Hieman liikaa ja sitten vähän liian vähän.

Lisäksi kaikki hallintalaitteet eivät toimi hyvin.

Esimerkiksi, on painike varmuuskopioiden lataamiseen. Odotin täysin ladattavan tiedoston olevan armoillani sitä painettaessa, mutta mitään tällaista ei tapahtunut. Itse asiassa mitään ei tapahtunut. Ei ladattavia tiedostoja, pakattuina tai ei. Vain tyhjä näyttö.

Tarkistin heti tukitiimin kanssa, missä varmuuskopiot olivat. Osoittautui, että varmuuskopiot ovat olemassa (phew!), Mutta ne sijoitetaan tiukasti cPaneliin. Mikä on hienoa, cPanel on hyvä pitämään tiedostokopioita.

Mutta miksi sinulla olisi sitten “Lataa varmuuskopiot” -painike?

Y?

Suosittelemmeko InterServeriä?

Kyllä, me teemme.

Se on pieni mutta luotettava yritys, jolla on vahvat tekniset valmiudet.

Ja vaikka on tiettyjä aloja, joita se voi parantaa – tietokanta, InterServer-kirjautumisalue – missä se laskee eniten yrityksen toimittamia. Vahva käyttöaika, erinomainen nopeus ja erittäin hyvä tukitiimi yhdessä lukitun elinhinnan kanssa tekevät siitä ylimmän valinnan teknisesti taipuvammille verkkovastaaville, jotka odottavat maltillista liikennettä.

Teknisesti enemmän taipuvaisia, koska InterServer on juuri tekniikka.

Se ei ole siellä helppokäyttöisin käyttöliittymä, mutta infrastruktuuri ja sen takana olevat ihmiset auttavat tonnia.

Lisäksi jos sinun on siirryttävä seuraavalle tasolle – VPS: lle -, tämä näyttää todennäköisimmältä yritykseltä, joka pystyy käsittelemään sitä. Olen innokas aloittamaan seuraavan InterServer-katsauksen nähdäkseni, kuinka sen VPS-palvelu menestyy.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author