HostPapa Review – nopein isäntä Kanadasta

HostPapa on palkittu isäntä, jonka palvelut on räätälöity sopimaan pienille yrityksille kaikista markkinarakoista. Pintapuolella sen isäntäalusta vaikuttaa kohtuuhintaiselta ja monipuoliselta, mutta vastaako se hypeä?

Maksoin HostPapan jaetusta palvelusta useita kuukausia sitten ja aloin seurata sen suorituskykyä laajoilla vertailutesteillä tallentaen sen käytettävyyden jatkuvan live-seurannan avulla.

Vietin muutaman viikon arvioidessaan isännän mainetta asiantuntija- ja käyttäjäarvostelujen prisman kautta ja luen myös huolellisesti palvelusehdot ja luvatut ominaisuudet. Tuloksena on tämä yksityiskohtainen, puolueeton HostPapa -katsaus, joka tutkii huolellisesti kaikki tämän palveluntarjoajan näkökohdat.

Kuka on HostPapa?

HostPapa web hosting -yrityksen pääkonttori sijaitsee Kanadasta Burlingtonissa, Ontariossa.

Vuonna 2006 perustettu yksityisomistuksessa oleva yritys on kasvanut hienosti ja tasaisesti. Olen jo kommentoinut, kuinka laajentumishaku tuhoaa yritykset usein. HostPapan edustajilla näyttää olevan selkeä suunnitelma kokonaisvaltaisella lähestymistavalla, joka tasapainottaa yrityksen kasvua erinomaisella infrastruktuurilla ja erinomaisella asiakaspalvelulla.

Vaikka aiemmat tapahtumat eivät ole kovin luotettavia ennusteita tulevaisuudelle, HostPapa-filosofia herättää turvallisuuden tunteen ja terveellisyyden, jotka ovat vähäisiä hyödykkeitä.

Nämä eivät ole tyhjiä sanoja.

Keräin kovat kylmät numerot näyttääkseen heille, ja he ovat yhtä mieltä useimpien tarkistamieni HostPapa-arvosteluista.

"Paras isännöinti pienille yrityksille"

Käyttöaste

99,90%

Tuki

8/10

Kuormausnopeus

0.90s

ominaisuudet

9/10

OVERAL4.2

Essentials – HostPapa Uptime, Speed ​​ja tuki

HostPapa-arvioinnin aloittaminen hinnoittelulla ja ominaisuuksilla tarkistamatta ensin sen nopeutta, käytettävyyttä ja teknistä tukea olisi turhaa harjoitusta. Jos et pysty toimittamaan välttämättömyyttä, mikään hieno temppu ei voi asettaa sinua parhaiden web-palveluntarjoajien joukkoon.

1. Uptime – 99,91%

HostPapa toimittaa lupauksensa: saatavuus 99,9%.

Seurasin tarkkaan palvelusehtoja nähdäkseni mitä tapahtuu, jos käyttöaika putoaa enemmän, mutta en nähnyt sanaa korvauksesta tai palautuksesta.

Oudot, eikö totta? Erityisesti ottaen huomioon, että voit nähdä tämän palvelutakuun sivulla:HostPapan käyttöaikatakuu?

Joka tapauksessa suoritin tämän HostPapan tukitiimin toimesta. He vakuuttivat minulle, että liialliset seisokit kirjataan ja ilmoitetaan vastaavasti laskutusryhmälle, joka maksaa riittävän korvauksen jokaiselle, johon asia vaikuttaa..

Nyt live-seurantatyökalujeni mukaan pieni pikku HostPapa WordPress -sivusto oli offline-tilassa odotettua kauemmin tammikuussa ja helmikuussa, enkä saanut alennusta tai selityksiä yrityksen laskutustiimiltä..

Totta, että silloin kun huomasin mahdollisuuden pistää heidät ja kysyä mitä tapahtuu, joten ennakoi innokkaasti seuraavan kerran, kun saan tilaisuuden nähdä, kuinka he käsittelevät sellaisia ​​tapauksia.

Riippumatta heidän reaktiostaan, se, että toimeksiannossa ei mainita mitään selkeästi palautuksista ja korvauksista, ei merkitse hyvää.

Keskimääräinen käyttöaika 2018

 • Lokakuu – 99,99%
 • Marraskuu – 100%
 • Joulukuu – 99,97%

Keskimääräinen käyttöaika 2019

 • Tammikuu – 99,81%
 • Helmikuu – 99,59%
 • Maaliskuu – 100%
 • Huhtikuu – 99,92%
 • Toukokuu – 99,93%
 • Kesäkuu – 99,99%
 • Heinäkuu – 99,98%

"HostPapa tarjoaa alan standardin 99,9% käytettävyyden, mutta korvauskäytäntö on vähän hankala."

2. Nopeus – nopein isäntä

 • Toinen nopein vastausaika – 0,20 s (toinen)
 • Erinomainen latausaika – 0.90 s (4.)
 • Erinomainen stressin alla – 0,19 s (3d)

Huomaa: Jos suoritat nopeustestejä verkkotunnuksessani, tulokset saattavat vaihdella hiukan. Jopa samasta testialustasta kaksi peräkkäistä testiä osoittavat yleensä hieman erilaisia ​​tuloksia. HostPapa -sivustoni sijaitsee Pohjois-Amerikassa, joten testasin sitä Yhdysvaltojen paikoista. Kaikki laajennukset ja palvelinpuolen välimuisti on poistettu käytöstä.

Aika ensimmäiseen tavuun (TTFB) ja täyteen ladattu aika on paljon SEO ja loppukäyttäjäkokemuksen kannalta (mikä ylivoimaisesti ja suuri on sama asia). Siksi mitaan molempia huolellisesti useiden vertailuanalyysityökalujen avulla.

HostPapa teki minuun vaikutuksen kuumalla nopeudella. WordPress-sivustoni kellottaa jatkuvasti yhdestä nopeimmista TTFB: stä, jonka olen tähän mennessä nähnyt. Keskimäärin 200 millisekuntia on erittäin matala.

Aika, joka vie sivuston täyteen latautumiseen, jotta käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa, on myös lyhyt. Alle sekunnissa kaikki näytetään, jotta kävijät voivat nauttia.

Paitsi tämä, myös HostPapa-jaetun hosting-alusta pystyy käsittelemään vierailijoiden tuloja ja samanaikaista yhteyttä huomattavan helposti. Lähetin samanaikaisesti 50 virtuaalista käyttäjää, jotka avasivat lähes 300 pyyntöä palvelimelle ja se vastasi kaikkiin 0,19 sekunnissa..

helkkari!

Tämän pommituksen aikana samanaikaisilla yhteyksillä ei käytännössä ollut piikkejä tai viiveitä.

Keskimääräinen vastausaika 2018

 • Lokakuu – 0,19 s
 • Marraskuu – 0,17 s
 • Joulukuu – 0,16 s

Keskimääräinen vastausaika 2019

 • Tammikuu – 0.21s
 • Helmikuu – 0,18 s
 • Maaliskuu – 0.18s
 • Huhtikuu – 0,19 s
 • Toukokuu – 0,26 s
 • Kesäkuu – 0.24s

Vastaus kuormituksella 2018

 • Lokakuu – 0.23s
 • Marraskuu – 0.23s
 • Joulukuu – 0,17 s

Vastaus kuormituksella 2019

 • Tammikuu – 0,20 s
 • Helmikuu – 0,20 s
 • Maaliskuu – 0,19 s
 • Huhtikuu – 0,15 s
 • Toukokuu – 0,17 s
 • Kesäkuu – 0.21s

"HostPapa on nopein isäntä isännöintiympäristössä, kun kaikkia kolmea muuttujaa otetaan huomioon."

3. Suuri tuki

Minulla oli muutamia miellyttäviä vaihtoja HostPapan tukitiimin kanssa.

Ensinnäkin minulla oli vaikeuksia selvittää kunkin jaetun hosting-suunnitelman tarkat rajoitukset. Näet, HostPapa on toinen isäntä, joka menee markkinointipeleihin, joilla ei ole mitään yhteyksiä teknisiin todellisuuksiin.

Jopa laajentaessasi suunnitelman yksityiskohtia voit nähdä klassisen hölynpölyä, kuten ”rajoittamaton SSD”. Tällä kertaa palvelusehdot määrittelivät siinä määrin kuin “rajoittamattoman” tarkoitetaan, mutta halusin jotain täsmällisempää.

Joten juttelin avulias tukiasiamiehen kanssa, joka oli riittävän kunnollinen myöntämään, että “rajatonta sanan todellisessa merkityksessä” ei ole olemassa missä ja milloin tahansa palvelimet ovat mukana. Koska Web-palvelimet eivät ole mitään muuta kuin tehokkaita tietokoneita, jotka ovat sitoutuneet fyysisiin rajoituksiin.

Tukiasiamies toimitti myös uuden linkin jaettujen suunnitelmien yksityiskohtiin, missä sisennysten määrä suunnitelmaa kohti määritettiin.

Se oli hyödyllistä.

Toinen hieno asia HostPapan suhteen on itseapukeskus. Isäntällä on suuri tietokanta erittäin hyödyllisillä oppailla. Ne ovat hyvin kirjoitettuja ja tarkoituksenmukaisia; täydelliset aloittelijat voivat seurata vaiheita helposti.

"Erittäin nopea ja ystävällinen tuki sekä erinomainen tietopohja."

HostPapan plussat

HostPapa on yksi vuoden 2019 parhaista verkkopalvelupalveluista monista hyvistä syistä. Sen yhteinen alusta on monipuolinen, edullinen, turvallinen ja tehokas.

1. Laaja valikoima isännöintivaihtoehtoja

HostPapa on ihanteellinen isäntäratkaisu kaikenlaisille pienyrityksille. Foorumit, wikit, ostoskärryt, CRM: t ja galleriat – nimesit sen, HostPapa voi isännöidä sitä ja isännöi sitä hyvin.

Totta, että tämä ei ole ainutlaatuista Torontossa sijaitsevalle web-isäntälle, koska InMotion Hosting -palvelun tyyli tyydyttää myös suuren määrän sovelluksia, mutta HostPapa vie sen askeleen pidemmälle. Isäntällä on paljon omistettuja resursseja monille sovelluksille.

Uudet käyttäjät voivat hyötyä suuresti laajennetusta tietokannasta, mutta tukitiimillä on myös keskimääräistä tuntemus monista tuotteista.

2. Erinomaiset käyttäjäarvostelut

Yhden henkilön ei ole helppoa tarkistaa web-palveluntarjoajia perusteellisesti ja kokonaan riippumatta siitä, kuinka paljon aikaa ja vaivaa on panostettu yritykseen.

Onneksi ihmiset, jotka ovat käyttäneet isäntiä vuosien ajan, jakavat positiiviset ja negatiiviset vaikutelmansa maalaamalla täydellisemmän kuvan tilanteesta.

HostPapa on siellä yhdessä Hostingerin ja FastCometin kanssa yhtenä parhaiden arvostelujen tarjoavista web-palveluntarjoajista. Vaikka HostPapa-käyttäjäarvostelut eivät ole aivan yhtä yksimielisesti kiitettyjä, heikkojen kokemusten jakaminen on harvoin.

3. Antelias suunnitelmat

HostPapa on edullinen isäntä, joka tarjoaa paljon jopa pienimmällä suunnitelmalla. Uudet käyttäjät löytävät kaiken helposti, mutta kokeneet verkkovastaavat löytävät myös monia asioita.

Muokatut cron-työt, RAID-10-redundanssi, CDN ja monet muut etuudet sisältyvät kauttaaltaan.

4. Vapaa siirtolaisuus

Se on aina mukava nähdä. Toronton web-palveluntarjoaja on valmis tarkistamaan cPanel-tilin saapuvan siirron toisesta palvelimesta ja määräämään rangaistukset siitä. Tukitiimi siirtyisi ilmaiseksi kaikkien sähköpostien, tietokantojen ja verkkosivustojen yli.

Ainoa rajoitus on hakea muutosta 30 päivän kuluessa HostPapaan liittymisestä. Voit siirtää yli 50 cPanel-tiliä – vaikka ne olisivat eri palveluntarjoajien kanssa – ilmaiseksi HostPapaan.

5. Omistetut resurssit

Saatat olla kyllästynyt lukemaan sitä, koska se sisältyy kaikkiin verkkosivustojani käsitteleviin arvosteluihinsa vuodelle 2019, mutta en kyllästy toistamaan, kuinka hyvä on omistettu palvelinresursseja. Koska se On mahtava ja erittäin tärkeä.

Sanoin jo muutaman kerran, kuinka sopiva HostPapa on pienyritykselle, mutta totuus on, että isäntä voi mukautua helposti laajentuvan yrityksen tai verkkokaupan kasvaviin tarpeisiin.

Jokainen sen jaettu isännöintisuunnitelma lupaa käyttäjille tietyt palvelinresurssit ja antaa heidän suunnitella tulevaisuutta ja tietää mitä he maksavat.

6. Ilmainen verkkosivustojen rakentaja

HostPapa rasti kaikki ruudut todellakin. Yhtiö tukee hullua verkkosivustojen rakennusratkaisujen valikoimaa, mutta tarjoaa myös oman verkkosivujen rakentajan.

Se on erittäin intuitiivinen työkalu, jonka avulla voit luoda online-läsnäolon muutamassa tunnissa, jopa ilman aikaisempaa sivuston rakennuskokemusta. Rajapinta on hyvin muotoiltu, mallien määrä on yli tyydyttävä – yli 120 – ja toiminnallisuus on oikeassa.

On totta, että vetämällä ja pudottamalla -rakentaja ei ole nopein, mitä olen nähnyt, mutta se on aivan riittävä samalla tavalla, eikä se haittaa sivustonrakennustyötä merkittävästi.

7. Verkkosivuston luomisohjeet

Jos haluat käyttää yrityksen verkkosivustojen rakentamismahdollisuuksia, saat ilmaisen kuulemisen yhden sen web-suunnittelun asiantuntijoista.

Se on loistava tilaisuus määritellä, kuinka kuvittelet online-läsnäolosi ja antaa heidän rakentaa sivuston sinulle.

Nyt tämä ei ole ilmainen palvelu, mutta se on erittäin edullinen ja nopea. En nosta tätä palvelua korkeammalle positiivisten luettelolle, koska minulla ei ole henkilökohtaista kokemusta siitä en tiedä mikä on lopputulos.

Pelkkä sen läsnäolo on kuitenkin jotain huomionarvoista, ja se voi varmasti auttaa pienyritysten omistajia, joiden on itse asiassa pidettävä liiketoimintaa ja joilla ei ole aikaa tuhlata tekniikoilla..

8. Riittävä turvallisuus

HostPapa ohittaa turvatoimenpiteensä, ja minun on sanottava, että ne ovat riittäviä. Jos tämä olisi ensimmäinen web-hosting-yrityksiä koskeva arvostelu, minusta olisi paljon enemmän vaikutusta sen turvaominaisuuksiin, mutta totuus on, että ne eivät ole mitään erikoista.

Edelleen, HostPapa rasti kaikki ruudut.

9. HostPapa WordPress -majoitus

Ensi silmäyksellä HostPapan tarjoama WP-ratkaisu näyttää epäilyttävän kuin tavallinen jaettu paketti. Mutta tarkemmin tutkittua saat selville, että WordPress-suunnitelmissa on esiasennetut lakat ja WP sekä Jetpack.

HostPapa lupaa myös päivittää WP: n automaattisesti, jos niin haluat.

Ei paha, etenkin tuo hinta.

10. Ilmainen koulutus

Kaikilla uusilla HostPapa-asiakkailla on oikeus 30 minuutin neuvotteluun PapaSquadin kanssa, joka voi auttaa alustavassa asennuksessa, antaa yleisiä neuvoja tai laatia erityisen strategian Webin myrskyn hankkimiseksi..

Tämä on tietyssä mielessä kunnioitettu concierge-palvelu, joka on sinänsä erinomainen asia, mutta siitä voi tulla myös erittäin hyödyllinen sisäänkäynti isäntämaailmaan..

Keskustelu asiantuntijoiden kanssa varhaisessa vaiheessa, kun olet suurelta osin avuton, voi toimia peräsimenä tulevaisuudelle.

11. Vihreä isännöintipalveluntarjoaja

HostPapa on uusiutuvan energian edelläkävijöitä isäntäteollisuudessa. Omistettu 100-prosenttisesti vihreälle energialle, Toronton isännöintipalveluntarjoaja on erittäin raitistava ja sosiaalisesti vastuuntuntoinen asia tässä asiassa.

Tietokeskukset kuluttavat runsaasti sähköä; Niiden käyttäminen uusiutuvien energialähteiden avulla ei ole mitään merkitystä.

Haitat HostPapa

HostPapa tekee monia asioita oikein. Se kuitenkin kasvaa ja kehittyy, ja yrityksen tarjouksessa on useita näkökohtia, jotka heikentävät yleisesti myönteistä vaikutelmaa.

1. Varmuuskopiot lisäkustannukset

Kuolleet, verot ja tietojen menetykset ovat väistämättömiä.

RAID-10-levylevyjen käyttäminen on hienoa, mutta jos joudut maksamaan tietojen palautuksesta, tämä suuruus vähenee monipuolisesti.

Automaattiset varmuuskopiot ovat melko standardi ominaisuus nykyaikaisimmissa web-hosting-paketeissa, ja rehellisesti sanottuna, kun isännät pakottavat sinut maksamaan tällaisesta peruspalvelusta, se jauhaa hermojani.

Suurimpaan osaan tässä tarkistettuihin web-hosting-palveluihin sisältyy automaattisia varmuuskopioita (ainakin) viikoittain, mutta HostPapa ei ole niiden joukossa.

Vain sen kalleimman suunnitelman käyttäjät nauttivat tästä ominaisuudesta, mikä lisää tunnetta, että isäntä pitää sitä erittäin erityisen premium-palveluna.

Se ei ole.

Eteenpäin.

2. Epäselvät palvelusehdot

HostPapa lupaa 99,9%: n käytettävyyden, mutta lupaus tuntuu tyhjältä. Et voi nähdä sivustosi käytettävyyttä luottamatta ulkoisiin työkaluihin. ei HostPapa cPanel, eikä sen asiakasalue ilmoita käyttöaikaa.

Ja vaikka tällainen ominaisuus on jotain harvinaisuutta – HostGatorilla se on -, käytännössä kaikki käyttöaikaa takaavat isännät mainitsevat, mikä korvaus tulee pitkäaikaisen käyttökatkon vuoksi.

HostPapa ei määrittele, mitä käyttäjät, joilla on enemmän seisokkeja, saavat, eikä sitä, miten se tarjotaan.

Rehellisesti, tämä on erittäin hämmentävä laiminlyönti.

Suosittelemmeko HostPapaa?

Kuuleva KYLLÄ!

En voi – ei voi – irtautua trendistä: HosPapa-arvostelut ovat suurelta osin positiivisia, koska yritys tarjoaa hyvää palvelua. Niin yksinkertaista.

Erittäin hyvää nopeutta ja käyttöaikaa tukee rehellinen ja avulias tukitiimi, ja se riittää luomaan hyvän palvelun. Itse asiassa yrityksestä saattaa puuttua joitain edistyneistä ominaisuuksista, kuten SiteGround ja InMotion Hosting tarjoavat, mutta sen jaetut paketit ovat erittäin hyvin pyöristettyjä.

Niin paljon, että minusta oli vaikeaa luetella monia negatiivisia HostPapa-arvosteluistani. Kyllä, Torontossa sijaitsevalla isännällä ei ole todella globaalia läsnäoloa – ei tietokeskuksia ympäri maailmaa – mutta sillä on hyvät yhteydet paikallisilla isännöintivaihtoehdoilla, toisin sanoen muiden ylläpitämissä tietokeskuksissa olevilla palvelimilla.

Kaiken kaikkiaan HostPapa on ensisijainen valinta käyttäjille, joiden markkinat ovat pääasiassa Pohjois-Amerikassa.

HostPapa yhdellä silmäyksellä

Tuki

Tietopohja

Jaetut hosting-suunnitelmat

Ohjauspaneeli

Isännöityjen verkkotunnusten lukumäärä

Tietokantojen lukumäärä

Sähköpostitilit

Sähköpostin tallennus

Varmuuskopiot ja palauttaminen

varastointi

kaistanleveys

tekniikka

turvallisuus

Verkkotunnuksen rekisteröinti

Sivustojen siirto

Verkkosivun rakentaja

Verkkokaupan

Erikoistunut isännöinti

Windows-isäntä

Tietokeskukset

Käyttöaste

Nopeus

hinnoittelu

Hinnoittelurakenne

takaukset

Hyväksytyt palautukset ennenaikaisesta peruutuksesta

ilmaisohjelmia

Yrityksen verkkosivu

Yrityskulttuuri

Puhelin, chat, sähköposti, ympäri vuorokauden
Monipuolinen ja informatiivinen
3 jaettua hosting-suunnitelmaa
HostPapa cPanel
2 verkkotunnusta pienimmälle suunnitelmalle, rajoittamaton lopulle
25 pienimmälle, rajoittamaton kahdelle muulle suunnitelmalle
100 aloitussuunnitelmalle, rajaton lopulle
500 Mt sähköpostia kohti, yhteensä 5 Gt kahdelle ensimmäiselle suunnitelmalle, vastaavasti 1 Gt ja 10 Gt Business Prolle
Varmuuskopiot maksavat ylimääräisiä kahdessa ensimmäisessä suunnitelmassa
Rajoittamaton; vain pienin suunnitelma rajoittaa tilan 100 Gt: seen
rajoittamaton
SSD-levyt, erilliset resurssit, yli 400 sovellusta käytettävissä
Vankka turvasarja
Ilmainen verkkotunnus kaikilla suunnitelmilla
Kyllä, ensimmäisen 30 päivän aikana
Intuitiivinen ja joustava sivustojen rakentaja
Mukana ilmainen SSL, monia erikoistuneita verkkokaupan ratkaisuja tuettu
HostPapa on erikoistunut WordPress-isännöintisuunnitelmiin ja tukee monien verkkoteknologioiden asiantuntijoita
Ei
Palvelimia ympäri maailmaa
Vakaa suorituskyky, 99,9% lupaus toimitettu
Erittäin nopea etu- ja takaosa
Alhaiset esittelymaksut, kohtuullinen vaellus uusimisen yhteydessä
Ennakkomaksu vähentää kuukausikustannuksia. Uusimismaksut ovat teollisuudessa keskimäärin
Lupataan 99% käyttöaika, mutta toimeksiannossa ei mainita selkeää takuuta
Ei
Verkkotunnuksen rekisteröinti, SSL
Hyödyllinen ja informatiivinen, ehkä hieman sotkuinen
HostPapa on Torontossa toimiva isäntä, ja kuten useimmat asiat kanadalaiset, se projisoi ystävällisiä, avuliaita ja vihreitä kasvoja
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author