HostPapa-anmeldelse – den hurtigste vært fra Canada

HostPapa er en prisvindende vært med tjenester, der er skræddersyet til at passe små virksomheder fra alle nicher. På overfladen virker dens hostingplatform overkommelig og alsidig, men lever den op til hype?

Jeg betalte for den delte HostPapa-tjeneste for flere måneder siden og begyndte at overvåge dens ydeevne gennem omfattende benchmark-test, mens jeg registrerede dens oppetid gennem konstant liveovervågning.

Jeg tilbragte et par uger med at vurdere værtens omdømme gennem prisme af ekspert- og brugeranmeldelser og læste også omhyggeligt servicevilkårene og de lovede funktioner. Resultatet er denne detaljerede, objektive HostPapa-gennemgang, der nøje undersøger alle aspekter af denne hosting-udbyder.

Hvem er HostPapa?

HostPapa webhosting kommer fra Canada og har sit hovedkvarter i Burlington, Ontario.

Grundlagt i 2006, er dette privatejede selskab vokset pænt og støt. Jeg har allerede kommenteret, hvordan drevet til at udvide ofte ødelægger virksomheder. Folk hos HostPapa ser ud til at have en klar plan med en holistisk tilgang, der afbalancerer virksomhedens vækst med fremragende infrastruktur og god kundeservice.

Selvom tidligere begivenheder ikke er en meget pålidelig forudsigelse af fremtiden, giver HostPapa-filosofien en følelse af sikkerhed og sundhed, som er knappe råvarer.

Dette er ikke tomme ord.

Jeg indsamlede hårde kolde tal for at vise dem, og de er enige med de fleste HostPapa-anmeldelser, jeg kontrollerede.

"Bedste hosting til små virksomheder"

Uptime

99,90%

Support

8/10

Indlæserhastighed

0.90s

Funktioner

9/10

OVERAL4.2

Det væsentlige – HostPapa oppetid, hastighed og support

At starte en HostPapa-gennemgang med priser og funktioner uden først at kontrollere hastighed, oppetid og teknisk support ville være en øvelse i nytteløshed. Hvis du ikke kan levere det væsentlige, kan ingen smarte tricks sætte dig blandt de bedste udbydere af webhosting.

1. Uptime – 99,91%

HostPapa leverer, hvad det lover: 99,9% tilgængelighed.

Jeg gik nøje gennem servicevilkårene for at se, hvad der sker, hvis oppetiden falder mere, men ikke kunne se et ord om kompensation eller refusion.

Underligt, ikke? Især i betragtning af det faktum, at du kan se dette på siden med servicegarantier:HostPapa oppetidsgaranti?

Under alle omstændigheder kørte jeg dette af HostPapa supportteam. De forsikrede mig om, at al overdreven nedetid registreres og rapporteres i overensstemmelse hermed til faktureringsteamet, der ville anvende den passende tilbagebetaling til alle, der blev berørt.

I henhold til mine live overvågningsværktøjer var mit lille lille HostPapa WordPress-sted offline længere end forventet i januar og februar, og jeg modtog ingen rabat eller forklaring fra virksomhedens faktureringsteam.

Riktigt, på det tidspunkt savnede jeg chancen for at stikke dem og spørge, hvad der foregår, så nu forventer jeg ivrigt at næste gang jeg får muligheden for at se, hvordan de håndterer sådanne sager.

Uanset hvad deres reaktion måtte være, er det faktum, at ToS ikke angiver noget eksplicit om restitutioner og kompensationer, godt.

Gennemsnitlig oppetid 2018

 • Oktober – 99,99%
 • November – 100%
 • December – 99,97%

Gennemsnitlig oppetid 2019

 • Januar – 99,81%
 • Februar – 99,59%
 • Marts – 100%
 • April – 99,92%
 • Maj – 99,93%
 • Juni – 99,99%
 • Juli – 99,98%

"HostPapa leverer industristandarden 99,9% oppetid, men refusionspolitikken er en smule vanskelig."

2. Hastighed – Den hurtigste vært

 • Den anden hurtigste responstid – 0,20 sekunder (2.)
 • Fremragende belastningstid – 0.90s (4.)
 • Superb Under Stress – 0.19s (3d)

Bemærk: Hvis du kører hastighedstest på mit domæne, kan resultaterne muligvis svinge lidt. Selv fra den samme testplatform viser to på hinanden følgende tests normalt lidt forskellige resultater. Mit HostPapa-websted er vært i Nordamerika, så jeg testede det fra amerikanske lokationer. Alle plugins og cachelagring på serversiden blev deaktiveret.

Time-to-first-byte (TTFB) og fuldbelastet tid betyder meget for SEO og slutbrugeroplevelse (hvilket langt og stort set er den samme ting). Derfor måler jeg begge omhyggeligt gennem flere benchmarking-værktøjer.

HostPapa imponerede mig med flammende hurtige hastigheder. Mit WordPress-sted klokkerer konstant i en af ​​de hurtigste TTFB, jeg har set til dato. 200 millisekunder er i gennemsnit ekstremt lavt.

Den tid, det tager for webstedet at indlæses fuldt ud, så brugerne kan interagere med, er også kort. På mindre end et sekund vises alt for de besøgende at nyde.

Ikke kun dette, men den HostPapa delte hostingplatform er i stand til at håndtere tilstrømning af besøgende og samtidig forbindelse med en bemærkelsesværdig lethed. Jeg sendte 50 virtuelle brugere på samme tid, der åbnede næsten 300 anmodninger mod serveren, og den svarede på dem alle inden for 0,19 sekunder.

Blimey!

Der var næsten ingen pigge eller lag under denne bombardement med samtidige forbindelser.

Gennemsnitlige svartider 2018

 • Oktober – 0,19s
 • November – 0,17s
 • December – 0,16s

Gennemsnitlige svartider 2019

 • Januar – 0,21s
 • Februar – 0,18s
 • Marts – 0,18s
 • April – 0,19s
 • Maj – 0.26s
 • Juni – 0,24s

Svar under indlæsning 2018

 • Oktober – 0.23s
 • November – 0.23s
 • December – 0,17s

Response Under Load 2019

 • Januar – 0,20
 • Februar – 0,20
 • Marts – 0,19s
 • April – 0,15s
 • Maj – 0,17s
 • Juni – 0,21s

"HostPapa er den hurtigste vært på Hosting Tribunal, når alle tre beregninger overvejes."

3. Stor støtte

Jeg havde et par behagelige udvekslinger med HostPapa supportteam.

Først og fremmest havde jeg vanskeligheder med at finde ud af de nøjagtige begrænsninger for hver delt hostingplan. Ser du, HostPapa er en anden vært, der går til markedsføring af lingo, der ikke har nogen forbindelse til de tekniske realiteter.

Selv efter at have udvidet planoplysningerne kan du se klassisk vrøvl som “ubegrænset SSD”. Denne gang omkring servicevilkårene specificeret i et omfang, hvad “ubegrænset” skal betyde, men jeg ville have noget mere specifikt.

Så jeg chattede med en hjælpsom supportagent, der var anstændig nok til at indrømme, at “ubegrænset i den rigtige forstand af ordet” ikke findes overalt og når servere er involveret. Fordi, du ved, webservere er intet andet end magtfulde computere, der er bundet til fysiske begrænsninger.

Supportagenten leverede også et andet link til de delte planers detaljer, hvor antallet af inoder pr. Plan blev specificeret.

Det var nyttigt.

En anden stor ting ved HostPapa er selvhjælpscenteret. Værten har et stort vidensgrundlag med meget nyttige guider. De er velskrevet og til det punkt; komplette nybegyndere kan følge trinnene let.

"Meget hurtig og venlig support sammen med en fremragende vidensbase."

Fordele ved HostPapa

HostPapa er en af ​​de bedste webhostingtjenester i 2019 af en række gode grunde. Dens delte platform er alsidig, overkommelig, sikker og kraftfuld.

1. En bred vifte af hostingsmuligheder

HostPapa er den ideelle hostingløsning til små virksomheder af alle slags. Fora, wikier, indkøbsvogne, CRM’er og gallerier – giv det navn, HostPapa kan være vært for det og vil være vært for det.

Det er ganske vist ikke unikt for den Toronto-baserede webhost, da ligesom InMotion Hosting også henvender sig til et stort antal apps, men HostPapa tager det et skridt videre. Værten har masser af dedikerede ressourcer til mange apps.

Nye brugere kan drage stor fordel af den udvidede vidensbase, men supportteamet har også over gennemsnittet viden om mange af produkterne.

2. Fremragende brugeranmeldelser

Det er ikke let for en person at gennemgå webhostudbydere grundigt og fuldstændigt uanset hvor meget tid og kræfter der er investeret i bestræbelserne.

Heldigvis deler folk, der har brugt værterne i årevis, deres positive og negative indtryk og tegner et mere komplet billede af situationen.

HostPapa er derop med Hostinger og FastComet som en af ​​de webhostudbydere med de bedste anmeldelser. Selvom det ikke er lige så enstemmigt rost, er HostPapa-brugeranmeldelser, der deler dårlig oplevelse, få og langt imellem.

3. Generøse planer

HostPapa er en overkommelig vært, der tilbyder meget selv med den mindste plan. Nye brugere vil finde alt let tilgængeligt, men erfarne webmastere finder også mange ting at lide.

Brugerdefinerede cron-job, RAID-10 redundans, CDN og mange andre frynsegoder er inkluderet overalt.

4. Gratis migrationer

Det er altid rart at se. Toronto-hosting-udbyderen er klar til at gennemgå og sanktionere den indgående migrering af enhver cPanel-konto fra en anden vært. Supportteamet flytter gratis over alle e-mails, databaser og websteder.

Den eneste begrænsning er at ansøge om migrering inden for 30 dage efter tilmelding til HostPapa. Du kan migrere over 50 cPanel-konti – selvom de er hos forskellige udbydere – over til HostPapa gratis.

5. Dedikerede ressourcer

Du bliver muligvis træt af at læse den, da den findes i alle mine anmeldelser af webstedshosting for 2019, men jeg bliver ikke træt af at gentage, hvor godt det er at have dedikerede serverressourcer. Fordi det er fantastisk og enormt vigtigt.

Jeg har allerede sagt et par gange, hvor passende HostPapa er til små virksomheder, men sandheden er, at værten let kan imødekomme de voksende behov hos et ekspanderende firma eller e-butik.

Hver af dens delte hostingplaner lover visse serverressourcer til sine brugere og giver dem mulighed for at planlægge fremtiden og vide, hvad de betaler for.

6. Gratis webstedsbygger

HostPapa markerer faktisk alle kasser. Virksomheden understøtter en vanvittig række løsninger til webstedsbygning, men tilbyder også sin egen webstedsbygger.

Det er et meget intuitivt værktøj, der kan hjælpe dig med at etablere en online tilstedeværelse i løbet af timer, selv uden nogen tidligere erfaring med websidebyggelse. Grænsefladen er godt anlagt, antallet af skabeloner er mere end tilfredsstillende – over 120 – og funktionaliteten er lige der.

Riktigt og fremmest er drag-and-drop-builder ikke den hurtigste, jeg har set, men det er ganske passende alligevel og hindrer ikke webstedsopbygningsindsatsen markant.

7. Hjælp til webstedsbygning

Hvis du vil bruge virksomhedens bygningsmuligheder for virksomheden, får du en gratis konsultation med en af ​​dens webdesignspecialister.

Det er en god mulighed for at specificere, hvordan du forestiller dig din online tilstedeværelse og lader dem bygge et websted for dig.

Nu er dette ikke en gratis service, men den er meget overkommelig og hurtig. Jeg sætter ikke denne service højere på listen over positive sider, fordi jeg ikke har personlig erfaring med den og ikke ved, hvad slutresultatet er.

Imidlertid er dens blotte tilstedeværelse noget bemærkelsesværdigt og kan bestemt hjælpe små virksomhedsejere, der rent faktisk skal drive deres virksomhed og ikke har tid til at spilde med tekniske ting.

8. Tilstrækkelig sikkerhed

HostPapa har sine sikkerhedsforanstaltninger, og jeg må sige, at de er tilstrækkelige. Var dette min første anmeldelse af webhostingfirmaer, ville jeg være meget mere imponeret over dens sikkerhedsfunktioner, men sandheden er, at de ikke er noget ekstraordinært.

Stadig tager HostPapa alle boksene.

9. HostPapa WordPress Hosting

Ved første øjekast ser WP-løsningen HostPapa tilbyder mistænksom ud som den almindelige delte pakke. Men ved nærmere undersøgelse kan du finde ud af, at WordPress-planerne leveres med lak og WP forudinstalleret, plus Jetpack.

HostPapa lover også at opdatere din WP automatisk, hvis du ønsker det.

Ikke dårligt, især for den pris.

10. Gratis træning

Alle nye HostPapa-kunder har ret til en 30-minutters konsultation med PapaSquad, som kan hjælpe med den første opsætning, generel rådgivning eller udarbejde en bestemt strategi til at tage nettet med storm.

På en måde er dette en glorificeret concierge-service, som er en fremragende ting i sig selv, men det kan også blive en meget nyttig indgang i en verden af ​​hosting.

At tale med en specialist tidligt, når du i vid udstrækning er clueless, kan tjene som en ror for fremtiden.

11. Green Hosting Provider

HostPapa er en af ​​pionererne inden for vedvarende energi i hostingindustrien. Toronto-udbyderen er dedikeret til 100% grøn energi og tager en meget nøgtern og socialt ansvarlig holdning til sagen.

Datacentre forbruger rigelige mængder elektricitet; at lade dem køre på vedvarende energikilder er ingen mening.

Ulemperne ved HostPapa

HostPapa gør mange ting rigtigt. Imidlertid vokser den stadig og udvikler sig, og der er flere aspekter af virksomhedens tilbud, der undergraver det generelt positive indtryk.

1. Sikkerhedskopiering koster ekstra

Døde, skatter og datatab er uundgåelige.

At have RAID-10-diskarrays er fantastisk, men hvis du skal betale for datagendannelse, formindskes denne storhed manifold.

Automatiske sikkerhedskopier er en forholdsvis standardfunktion i de fleste moderne webhostepakker, og ærligt talt, når værter får dig til at betale for en sådan grundlæggende service, det grinder mine nerver.

De fleste webhostingtjenester, der gennemgås her, inkluderer automatiske sikkerhedskopier med (mindst) ugentlig frekvens, men HostPapa er ikke blandt dem.

Kun brugerne af dens dyreste plan nyder denne funktion, hvilket forbedrer følelsen af, at værten betragter det som en superspecial premium-service.

Det er ikke.

Komme videre.

2. Uklare servicevilkår

HostPapa lover 99,9% oppetid, men det løfte føles hult. Der er ingen måde at se oppetiden på dit websted uden at stole på eksterne værktøjer; Hverken HostPapa cPanel eller dets kundeområde indikerer oppetid.

Og selvom en sådan funktion er noget af sjældenhed – HostGator har det – næsten alle værter, der garanterer oppetid, nævner, hvad kompensationen vil være i tilfælde af et længerevarende driftsstop.

HostPapa specificerer ikke, hvilke brugere der oplever større nedetid, og heller ikke hvordan det leveres.

Helt ærligt er dette en meget forvirrende undladelse.

Anbefaler vi HostPapa?

Et rungende JA!

Jeg vil ikke – kan ikke – bryde væk fra tendensen: HosPapa-anmeldelser er stort set positive, fordi virksomheden leverer en god service. Så simpelt som det.

Meget god hastighed og oppetid er sikkerhedskopieret af ærligt og hjælpsomt supportteam, og det er nok til at skabe en god service. Faktisk kan virksomheden mangle nogle af de avancerede funktioner, som f.eks. SiteGround og InMotion Hosting leverer, men dens delte pakker er meget godt afrundede.

Så meget, at jeg havde svært ved at anføre mange negativer i min HostPapa-gennemgang. Ja, den Toronto-baserede vært har ikke en rigtig global tilstedeværelse – ingen datacentre over hele verden – men den har gode forbindelser med lokaliserede hostingmuligheder, dvs. servere i datacentre, der drives af andre.

Alt i alt er HostPapa et øverste valg for brugere, hvis marked primært er i Nordamerika.

Kort over HostPapa

Support

Vidensbase

Delt hostingplaner

Kontrolpanel

Antal hostede domæner

Antal databaser

E-mail-konti

E-mail-opbevaring

Sikkerhedskopiering og restaurering

Opbevaring

båndbredde

Teknologi

Sikkerhed

Registrering af domænenavn

Webstedsmigrering

Webstedsbygger

E-handel

Specialiseret hosting

Windows-hosting

Datacentre

Uptime

Hastighed

Prisfastsættelse

Prisstruktur

Garantier

Pro-vurderede refusioner ved tidlig annullering

Freebies

Virksomheds hjemmeside

Virksomhedskultur

Telefon, chat, e-mail, 24/7
Diverse og informative
3 delte hostingplaner
HostPapa cPanel
2 domæner til den mindste plan, ubegrænset for resten
25 for de mindste, ubegrænset for de to andre planer
100 til Starter-planen, ubegrænset for resten
500 MB pr. E-mail, 5 GB i alt for de første to planer, henholdsvis 1 GB og 10 GB til Business Pro
Backup koster ekstra i de første to planer
Ubegrænset; kun den mindste plan begrænser pladsen til 100 GB
fastprisadgang
SSD’er, dedikerede ressourcer, over 400 tilgængelige apps
Robust sikkerhedssuite
Gratis domæne med alle planer
Ja, inden for de første 30 dage
Intuitiv og fleksibel webstedsbygger
Gratis SSL inkluderet, mange specialiserede e-handelsløsninger understøttet
HostPapa har specialiseret WordPress-hostingplaner og support, der er vidende inden for mange webteknologier
Ingen
Servere over hele verden
Solid ydelse, 99,9% løfte leveret
Meget hurtig for- og bagenden
Lave introduktionsgebyrer, rimelig stigning ved fornyelse
Forudbetaling reducerer omkostningerne pr. Måned. Fornyelsesgebyrer er omtrent gennemsnittet i branchen
99% oppetid er lovet, men der er ingen klar garanti nævnt i ToS
Ingen
Domæneregistrering, SSL
Nyttig og informativ, måske lidt rodet
HostPapa er en Toronto-baseret vært og ligesom de fleste canadiske ting projicerer det et venligt, hjælpsomt og grønt ansigt
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author