Hostinger áttekintés – a megosztott tárhely szolgáltatója, amelynek kiegyensúlyozott az ár és a teljesítmény között

Amikor először látogattam meg a Hostinger.com webhelyet, két dolog ütötte meg engem: a megosztott tárhely rendkívül alacsony árai és a weboldal informatív értéke. Persze, arra készteti a felhasználókat, hogy a szokásos marketing trükkökkel vásároljanak a tárhelyet, de rengeteg legitim információval is rendelkezik, míg a havi díjak irreálisan alacsonyak..

Egy másik dolog, amelyet észrevettem a Hostinger-áttekintés előzetes kutatásainak elkészítése során, az volt, hogy ez a házigazda erős műszaki származással rendelkezik. Ugyanakkor technikailag megalapozott házigazdák rengeteg a fogadó bíróság oldalain. További információra volt szükség.

Ezért vásároltam meg a prémium megosztott tervet, telepítettem rá egy tiszta WordPress-t, és megkezdtem figyelni annak működési idejét és sebességét.

Hónapos tesztelés után itt van, amit el tudok mondani neked a Hostingerről, mindezt egy elfogulatlan, részletes áttekintésben összegezték.

Mi az a Hostinger??
Körülbelül 15 évvel ezelőtt, Litvániában jött létre, a Hostinger egy olyan nemzetközi márka, amely számos piacon nagyon erős jelenléttel rendelkezik. Ez egy olyan társaság, amely nem hajlik meg az EIG vagy a GoDaddy felé. Ehelyett arra törekszik, hogy saját birodalmat hozzon létre. Csak hogy ez a birodalom meglepően jó érzés.
Végül is a Hostinger létrehozta és továbbra is üzemelteti a legnagyobb ingyenes webhely-tárhely-szolgáltatót. Jelenleg a 000webhost nem hiányosságainak hiányában – messze tőle -, hanem az a tény, hogy a Hostinger mögött álló emberek megfogalmazták és megvalósították, és még mindig semmit nem terhelnek, mert számítanak valamire.

"A legjobb teljes házigazda 17 hónapig"

üzemidő

99,90%

Támogatás

9/10

Rakodási sebesség

0,68 mp

Jellemzők

9/10

OVERAL3.6

Az alapvető kellékek – Hostinger sebesség, Uptime és támogatás

Egyesek szerint a tárhely-szolgáltató csak jó, mivel a leglassabb kiszolgálója, mások az üzemidőre és az ügyfélszolgálatra koncentrálnak. Nem különböztetem meg és teszteltem őket. Alaposan

1. Jó üzemidő – 99,91%

Az Uptime a minőségi internetes fogadó egyik legfontosabb figyelmeztető jele, és a Hostinger ésszerűen jól teljesít.

A hat hónapos megfigyelés 99,91% -os rendelkezésre állása nem rossz eredmény; az ígért 99,9% -ra esik.

Eddig, csak 2018 decemberében, a kicsi WordPress-webhelyem hosszabb ideig nem volt elérhető, ami 99,63% -os üzemidőt eredményez. Igazat mondva, az ünnepi időszak miatt, amelybe esett, nem találtam időt panaszt benyújtani a házigazda számára.

A Hostinger a havi tárhelydíj 5% -os visszatérítését ígéri, amikor az aktuális SLA-t megsértik. Tekintettel arra, hogy a 6 hónap 4-ben az üzemidő kifogástalan volt, nem gondolom, hogy hamarosan bármilyen okom van panaszkodni.

Ennek ellenére az ígért kompenzáció nagyon kicsi

"A Hostinger fenntartja az üzemidőt 99,9% -kal, ám valóban nagyon korlátozott kompenzációt ígér."

Átlagos Uptime 2018

 • Október – 100%
 • November – 100%
 • December – 99,62%

Átlagos üzemidő 2019

 • Január – 99,99%
 • Február – 100%

2. Kiváló sebesség

 • Rendkívül gyors válaszidő – 0,19 s (1.)
 • Nagyon gyors rakodási idő – 0.68s (1.)
 • Terhelés alatt stabil – 1,17 s (8.)

Megjegyzés: Ha sebességi teszteket futtat a domainben, az eredmények kissé ingadozhatnak. Még ugyanazon tesztelési platformon kívül két teszt általában kissé eltérő eredményeket jelenít meg. A Hostinger webhelyem az Atlanti-óceán túloldalán található, tehát az Egyesült Államok helyszínein teszteltem. Az összes plugin és a szerveroldali gyorsítótár le van tiltva.

A felhasználók és a szakemberek közötti konszenzus az interneten ritka dolog. Ennek ellenére a legtöbb ember egyetért a Hostinger-véleményükben, hogy ez egy gyors házigazda. A négy különböző benchmark tesztelő eszközből összegyűjtött adatok mindezt megerősítik.

Valójában, ez az egyik leggyorsabb tárhely-szolgáltató Mostanáig teszteltem.

Az elülső oldal sebessége alig látványos. A Hostinger szerver kb 0,19 másodperc hogy válaszoljon az első bájt adataival. Akkor szüksége van rá csak 0,68 másodperc az oldal teljes megjelenítéséhez.

Ilyen eredményekkel a Hostinger WordPress telepítése a leggyorsabban megfigyelés alatt álló betöltési oldal, csak az InterServer és a Dreamhost kedvelt szegélye..

images / hostinger-review-a megosztott tárhely-szolgáltatói-with-finom mérlegen közötti áron-és teljesítmény-3.png

A hátterének sebessége mellett a Hostinger is szállít.

Ez messze van a kategória legjobb előadóitól, de ugyanúgy távol van a legrosszabbtól is. A közel 300 egyidejű kérés 1,17 másodperces átlagos válaszideje egyáltalán nem rossz.

2018 átlagos válaszideje:

 • Október – 0,13%
 • November – 0.12s
 • December – 0.21s

Átlagos válaszidő: 2019:

 • Január – 0.21s
 • Február – 0.14s

Teljesen betöltött 2018-as oldal:

 • Október – 0.71s
 • November – 0.59s
 • December – 0,60-as évek

Teljesen betöltött 2019. oldal:

 • Január – 0,84s
 • Február – 0.83s

Válasz 2018 terhelés alatt:

 • Október – 1.12s
 • November – 1.12s
 • December – 1.15 s

Válasz terhelés alatt 2019:

 • Január – 1.27

"A Hostinger egy komoly gyors weboldal-szolgáltató."

3. Jobb lehet a támogatás

Ha ellátogat a Hostinger.com webhelyre, meglepődhet, amikor látja, hogy a támogatási csapatot „Ügyfél-sikeres csapat” -nak nevezik. Nagyon hangzik, de a lenyűgöző marketingfogalmakkal kapcsolatos tapasztalataim meglehetősen egyenetlenek.

Amikor megnyitottam a támogatási oldalt, két riasztás kialudt.

Első, sehol nem szerepel telefonszám. Furcsa módon a vállalat irodacímei vannak Kaunasban és Larnacában, tehát feltehetőleg levelet is küldhet. Mindkét hely fel van tüntetve a megfelelő irányítószámmal.

A telefonos támogatás nyilvánvaló hiánya rendkívül furcsa, de még nem voltam hajlandó engedni a Hostingert.

Aztán láttam egy második furcsa dolgot egy élénk “Nézzük csevegni!” Leple alatt. gomb, amely lehetővé teszi, hogy… e-mailt küldjön?

images / hostinger-review-a megosztott tárhely-szolgáltatói-with-finom mérlegen közötti áron száj- és performance.jpg

Komolyan, rákattint, és eljut egy kapcsolatfelvételi űrlaphoz. Megpróbáltam többször is, gondoltam, hogy talán egy csevegő ügynöknek küldtem lekérdezésemet, aki megfelelő válaszokat tud készíteni. Kaptam egy e-mailt, amely egysoros választ tartalmazott az egysoros kérdésemre.

Ebben a tekintetben csevegésnek érzi magát.

Csak hogy nem az.

Ész, Sikerült elérnem a csevegést, végül is. Csak a Hostinger támogatási oldalán érhető el; maga az oldal nem kapcsolódik a kezdőlapon. Próbáltam a Hostinger.in és a host brit verziójából, de nem találtam közvetlen linket a támogatáshoz.

Ja, és nem működött a Firefoxon.

Akárhogy. A csevegés gomb a jobb alsó sarokban található, és végül kellemes, bár nem teljesen meggyőző beszélgetést folytattam egy támogatói ügynökkel. Gyors és barátságos, ám egy kicsit tréfálva és szondázva kiderítette, hogy egyes reklámozott szolgáltatások félrevezetőek. Erről bővebben a Hostinger áttekintés hátrányai részben.

Miközben a Hostinger webhelyen körbejárva kerestem a megkereshetetlen lehetőségeket a csevegési lehetőségre, úgy döntöttem, hogy némi további betekintést keres a Reddit webtárhely szálain..

A legjobb webtárhely keresése gyakran a Redditbe viszi, ahol a Hostinger szintén frekvenciát vállal. Az ottani támogatást meglehetősen jól értékelik, de a kommunikáció néhány fő csatornájának nyilvánvaló hiánya megdöbbentő.

"A támogató csapat kompetensnek tűnik, de a telefon hiánya súlyos mulasztás. Az élő csevegési lehetőséget sokkal hozzáférhetőbb módon is el lehet juttatni."

Hostinger profik

A Hostinger tárhely megoldása aligha tekinthető kiemelkedő csomagnak, de jól lekerekített és robusztus. Az újszülöttek és a haladó felhasználók egyaránt találhatnak sok mindent, ami tetszik.

1. őrülten olcsó

Kicsit később részletesebben tárgyalom a Hostinger díjait, de hadd mondjam el neked, hogy a társaság puszta 0,99 USD távolságra van attól, hogy ingyenes webhelygazdanak nevezzék. Nem vicc. 99 cent. Még egy dollár sem.

2. dedikált források

A Hostinger bizonyos CPU és RAM energiát ígér mindhárom megosztott tárhelytervében, ami kiváló hír azok számára, akik növekednek és bővülnek. Tudva, mit fizet, és az egész jazz.

Mindig nehéz megmondani, hogy az ilyen precíz erőforrás-menedzsment mennyire valósul meg, de mindig látni kell az erőfeszítést arra, hogy bizonyos számítási teljesítményt minden felhasználó számára elkötelezzünk..

3. SSD az egész fórumon

Az infrastruktúra szempontjából a Hostiger lépést tart a legújabb ipari szabványokkal. Az összes szerver SSD-n fut. A szilárdtestalapú meghajtók sokkal gyorsabbak, mint a régebbi merevlemezek, tehát ez egy nyilvánvaló frissítés.

4. Beépített gyorsítótár

Az összes Hostinger-tervben Nginx gyorsítótárazás engedélyezve van. Anélkül, hogy mélyebben mélyülnénk a műszaki jellemzőkbe, elegendő azt mondani, hogy az Nginx egy erős és gyors webszerver; úgy tervezték, hogy felülmúlja az Apache-t, és ezt megfelelő módon megteszi. Ha a szerveroldali Nginx gyorsítótárat megfelelően konfigurálják (amit a Hostinger támogatása biztosított nekem), akkor még a tartalomigényes dinamikus webhelyeknek hibátlanul kell működniük..

5. Rendszeres biztonsági mentések

Míg csak az üzleti terv garantálja a napi biztonsági mentéseket, minden megosztott tárhely-megoldás hetente biztonsági másolatot készít az adatokról. Sokan úgy vélik, hogy ezt egy minimális prémium webes hostnak meg kell tennie – teljesen egyetértek ezzel az elképzeléssel -, de az igazság az, hogy a rendszeres biztonsági mentéseket nem általánosan nyújtják. Rád nézek, GoDaddy.

6. 30 napos pénz-visszafizetési garancia

A pénz-visszafizetési garancia a szokásos gyakorlat a web hosting cégek között. A Hostinger nem csodálkozik vele, hanem megy azzal, amit a legtöbb szolgáltató kínál. A 30 nap nem annyira megfelelő a web hosting szolgáltatás teszteléséhez, de végtelenül jobb, mint semmi. Rád nézek, GoDaddy.

images / hostinger-review-a megosztott tárhely-szolgáltatói-with-finom mérlegen közötti áron-és teljesítmény-2.jpg

7. Korlátlan Cronjobs

Hallotta ezt a helyes, korlátlan cronjobot. A legkisebb terv (az egyik már az egyik lábával az ingyenes web hosting kategóriában) egyszerre csak egy cronjob-ot támogat, de a másik két megosztott megoldás olyan sokkal képes kezelni, amennyit csak akar. A Cronjobs félelmetes. Soha nem lehet túl sok.

8. Git az egész fórumon

Amíg rajta vagyunk, tegyük a legteljesebbre. Minden Hostinger terv a Git verzióvezérlő tárolóval érkezik. Ha nem tudja, mi ez, akkor valószínűleg nem fogja használni, de ha igen – fantasztikus, igaz?

9. A WordPress számára optimalizálva

A WordPress gyorsítótárazó beépülő moduljai és kiszolgálói, amelyek készen állnak a népszerű tartalomkezelő rendszer befogadására, a Hostinger számára kiváló otthont jelentenek számára.

Az 1-kattintásos telepítő és az automatikus frissítések miatt a Hostinger WordPress csomag meglehetősen csábító ajánlat.

10. Saját védelmi központ

Igazán szólva, jó ideje kellett ahhoz, hogy eldöntsem, tartozik-e a házon belül épített vezérlőpult a profik kategóriába, vagy sem..

Bár csodálom az ilyen kezdeményezéseket, ritkán vannak jobbak, mint a meglévő megoldások. Ösztönösen azon gondolkoztam, miért nem használja a Hostinger a cPanelt.

images / hostinger-review-a megosztott tárhely-szolgáltatói-with-finom mérlegen közötti áron-és teljesítmény-3.jpg

A cég fejlesztői viszont nagyon látványos munkát végeztek. Igaz, hogy a kezelőpanel nagyon hasonlít a cPanelhez, de ez nem rossz; megtakarítja a tanulási időt.

Sima és funkcionális, elegendő ellenőrzést és zökkenőmentes hozzáférést tesz lehetővé, ami ideálisvá teszi kezdőket.

11. Weboldal készítő

A Hostinger megfelelő mennyiségű 1-kattintásos telepítőt biztosít, de rendelkezik egy megfelelő webhely-készítő eszközzel is. A Hostinger weboldal-készítő az összes tervbe beletartozik, és rendelkezik egy funkcionális drag-and-drop-felülettel, amely segít a weboldal gyors és hatékony kidolgozásában..

images / hostinger-review-a megosztott tárhely-szolgáltatói-with-finom mérlegen közötti áron-és teljesítmény-4.jpg

Bár nem vagyok különösebben rajongó az ilyen weboldal-készítőknek, be kell vallanom, hogy ez az egyik jobb iteráció, amelyet láttam..

12. Mondtál engedményeket?

Most megemlítettem, hogy a bevezető árak nevetségesen alacsonyak, de viszonylag könnyedén kaphat komoly Hostinger-engedményt is. Kicsit szürreális gépelésnek tűnik, mivel mivel a kezdő árak ennyire alacsonyak, hogy ezeknek a diszkontálásnak alig van értelme.

Ez azonban nagyon reális lehetőség.

13. reagál a visszajelzésre

Kevesebb, mint három hónappal a Hostinger áttekintés közzététele után a vállalat felkérte a köszönetet, hogy felhívtam a figyelmet a Hostinger.com webhelyén található néhány kérdésre..

A véleményem hátrányainak szakaszában az első negatív pont a félrevezető megfogalmazásról szólott, amelyet a vállalat a tervek leírásakor használt..

A Hostinger azonban aktív lépéseket tett a probléma megoldása érdekében, és a terv paramétereit most sokkal helyesebben írják le. A korlátozásokat csillagokkal egyértelművé teszik, így minden lényegesen átláthatóbbá és kevésbé félrevezetővé válik még a legfigyelmesebb felhasználók számára is..

Be kell vallanom, hogy személyes szinten nagyszerűnek érezte magát, mivel a webtárhely-szolgáltatók méltányosabbá és átláthatóbbá tétele az egyik fő oka a hosting bíróság létezésének..

Természetesen hatalmas pozitív jel az, ha lát egy gazdagépet, amely valóban törődik néhány egyszerű lépéssel az őszinte marketing felé.

Kudos, Hostinger.

Hostinger Cons

Míg a Hostingernek elég szilárd tárhely-megoldása van, az ajánlat messze nem hibátlan.

1. Korlátozottan haladó felhasználók számára

A Hostingernek egy lekerekített megosztott tárhelycsomagja van, de a tapasztalt felhasználóknak bizonyos területeken hiányozhat. Igen, vannak Git, cronjobs és Curl, de a cPanelben elérhető sok finomság egyszerűen hiányzik. A Ruby on Rails, a Python és mások sehol nem találhatóak.

2. Nehéz migráció

Problémát okozhat egy webhely áttelepítése a Hostingerbe. Noha a támogatás kész bármilyen módon segítséget nyújt – tanácsadás vagy a folyamatba való közvetlen bevonás -, az a tény, hogy a házigazda a saját tulajdonú tároló panelt működtet, megnehezíti a meglévő webhelyek átvitelét..

Lehetséges, de nagy valószínűséggel komoly gondot jelent.

3. Nincs ingyenes SSL

Ha webhelyét ingyenesen SSL-sel szeretné biztosítani, a Hostinger nem ideális. A három terv közül csak a legnagyobb tartalmaz biztonságos tanúsítványt.

Általában ez a furcsa érzés, mert az SSL hiánya rontja a SEO-t és a Let’s Encrypt megoldást viszonylag könnyedén beépíthető a legtöbb tárhelyi környezetbe.

Bárhogy legyen, ha SSL-t szeretne kapni, akkor külön kell fizetnie érte, manuálisan beszerezni a Let’s Encrypt programot, vagy megvásárolni a három Hostinger-terv közül a legnagyobbat.

Ajánlom a Hostingert?

Igen, számos okból ajánlom a Hostingert.

Ha olcsó tárhely-megoldást keres, akkor ez valószínűleg a legjobb megoldás.

A sebesség és a teljesítmény szintén lenyűgöző.

Optimalizálható a támogatási csoporthoz való hozzáférés, de az ügynökök érzékenyek és tájékozottak.

A fejlettebb tárhely-lehetőségek hiánya és a tipikus hosting marketing-lingó számos példája, amelyet a Hostinger részletes ismertetése során említettem, nem változtat azon a tényen, hogy ez a társaság nagyszerű ár-érték arányt kínál.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author