HostGator-recensie

HostGator is een van de meest populaire webhostingproviders en ik stond te popelen om zijn moed te testen.

Ik heb een eenvoudige WordPress-installatie opgezet op de HostGator Baby Cloud en heb de reactietijden en het gedrag gemeten onder belasting van de HostGator-servers. Ik heb ook veel HostGator-beoordelingen doorgenomen om een ​​duidelijker beeld te krijgen van de ondersteuning en het beleid van het bedrijf.

Mijn lopende tests van 11 meest populaire hostingbedrijven rangschikken HostGator als volgt

# 1 in betrouwbaarheid
# 10 in frontend-snelheid
# 10 in backend-snelheid
# 5 ter ondersteuning
# 9 in prijs

 • Prijs – 8.5 / 10
 • Ondersteuning – 8/10
 • Kenmerken & Gebruiksgemak – 8.2 / 10
 • Betrouwbaarheid & Snelheid – 8/10

Wie is HostGator?

HostGator is zonder twijfel een van de meest populaire namen in de branche, vooral voor in de VS gevestigde gebruikers.

Momenteel host het ongeveer 10 miljoen domeinnamen, waarmee het een van de grootste hostingproviders ter wereld is. Niet slecht voor een bedrijf dat zo’n 16 jaar geleden is opgericht.

In de eerste tien jaar van haar bestaan ​​heeft het bedrijf een zeer solide reputatie opgebouwd die de aandacht van EIG trok. De opeenvolgende acquisitie, zoals met zoveel dingen die EIG aanraakt, was niet helemaal gunstig en veroorzaakte al vroeg in het Provo-datacenter verschillende grote storingen die ook BlueHost beïnvloedden.

Toch herstelde en verbeterde HostGator zijn diensten. En hoewel het standaard shared hosting-aanbod van het bedrijf niet zo indrukwekkend is, is het relatief nieuw Cloud-pakketten zetten HostGator opnieuw in de mix van de beste website-hostingbedrijven.

Het Cloud-platform belooft een hoge snelheid, uitstekende schaalbaarheid en naadloze toewijzing van middelen onder andere voordelen om account- en sitebeheer een fluitje van een cent te maken.

Maar is het genoeg om HostGator te beschouwen als een serieuze kanshebber voor de beste webhost in 2018?

Laten we eens kijken wat de cijfers zeggen in deze gedetailleerde HostGator Cloud-hostingbeoordeling.

"Beste UPTIME"

Uptime

100%

Ondersteuning

8/10

Laadsnelheid

1,21 seconden

Kenmerken

9/10

OVERAL 3.3

The Essentials – HostGator Uptime, snelheid, ondersteuning

Uptime, snelheid en kwaliteitsondersteuning maken of breken een hostingprovider.

1. Uitstekende beschikbaarheid – 99,99%

Uptime is gemakkelijk de belangrijkste factor waarmee u rekening moet houden bij het controleren van een beoordeling van een webhosting. Snelheid is ook erg belangrijk, maar een trage website doet nog steeds goed; een offline pagina is een regelrechte ramp.

Het bedrijf is misschien niet ideaal – u kunt enkele van de HostGator-problemen verderop zien – maar de uptime is uitstekend.

HostGator heeft een uptime-garantie van 99,9% en belooft gratis hosting als deze serviceovereenkomst wordt geschonden.

Nu bepalen de servicevoorwaarden dat externe bewakingssystemen niet kunnen worden gebruikt om de uptime te meten. Alleen de serverlogboeken worden betrouwbaar genoeg geacht om in dergelijke gevallen te worden gebruikt.

Dat is eerlijk genoeg, aangezien zelfs de beste monitoringtools niet onfeilbaar zijn, en HostGator heeft een ingebouwde server-uptime-monitoring die toegankelijk is via het klantenportaal.

De Cloud HostGator is een bijgewerkte versie van het standaard gedeelde platform, en de upgrade vertelt. Het brengt twee belangrijke voordelen met zich mee: hogere betrouwbaarheid en zeer toegankelijke upgrades die met een paar klikken kunnen worden gekocht en even gemakkelijk kunnen worden uitgeschakeld als ze niet langer nodig zijn.

Dankzij de geavanceerde Cloud-architectuur die het in realtime kopiëren van elke site mogelijk maakt

Gemiddelde uptime 2018:

 • Augustus – 100%
 • September – 100%
 • Oktober – 100%
 • November – 100%
 • December – 100%

Gemiddelde uptime 2019:

 • Januari – 100%

"HostGator is een uiterst betrouwbare host."

2. Gemiddelde snelheid

 • Redelijke reactietijd – 0.70s (11e)
 • Redelijke volledig geladen tijd – 1,28 s (10e)
 • Twijfelachtig onder bepaalde belasting – 9.43 s (10e)

Opmerking: als u snelheidstests uitvoert op mijn domein, kunnen de resultaten enigszins fluctueren. Zelfs vanaf hetzelfde testplatform vertonen twee opeenvolgende tests normaal gesproken enigszins verschillende resultaten. Mijn HostGator-site wordt gehost in Houston, dus ik heb deze getest vanuit Amerikaanse locaties. Alle plug-ins en caching op de server waren uitgeschakeld.

De laadsnelheid is absoluut cruciaal voor elke succesvolle online onderneming. Een site die meer dan 4 seconden nodig heeft om te laden, wordt verlaten door 74% van de gebruikers, terwijl trage e-commerce websites zelden opnieuw worden bezocht.

Ik test de TTFB (tijd tot eerste byte) en de tijd die nodig is om een ​​site volledig te laden. De eerste statistiek laat zien hoe snel de server reageert op een vraag. Het is een goede indicatie van hoe snel de hostmachine is.

De tweede meting laat zien hoe lang het duurt voordat de site zichtbaar en nuttig is voor de eindgebruiker. Dit is ongetwijfeld ook cruciaal.

In beide categorieën, over drie testsites, was HostGator Cloud hosting indrukwekkend, klokken in de snelste reactie en de op één na snelste tijd om te laden de startpagina van mijn standaard WordPress-site volledig. In de daaropvolgende maanden klommen de respons- en laadtijden echter omhoog, waardoor de gemiddelde prestaties van HostGator afnamen.

Mijn HostGator-site liet goede resultaten zien op WebPageTest.

Mijn HostGator-site liet goede resultaten zien op WebPageTest.

Ik was echt onder de indruk van deze prestatie, maar toen ik mijn HostGator-site onder belasting zette, stortte de server in.

Ter verduidelijking, ik heb de tweede van de drie Cloud-hostingplannen gekocht die HostGator heeft. Tot 30 virtuele gebruikers ging het redelijk goed, maar toen begon de strijd.

Uiteindelijk werd de gemiddelde reactietijd met 50 virtuele gebruikers de enorme 7,9 seconden. Terwijl de virtuele gebruikers minder dan 30 waren, bleef de Cloud-server binnen 0,3-0,45 seconden reageren, wat best goed is.

Load Impact vertoonde enige zwakte onder belasting.

30 gebruikers lijken de top te zijn van soepele prestaties.

Load Impact vertoonde enige zwakte onder belasting.

Ik heb een WordPress-site op HostGator WordPress Cloud (iets duurder, speciaal geoptimaliseerd voor WordPress) en de Load Impact-tests die ik regelmatig vertoon, vertonen vergelijkbaar gedrag: zeer behoorlijke back-endreactie tot ongeveer 30 gebruikers en dan een serieuze vertraging. Het is gemiddeld de langzaamste van alle hosts die door het Hosting Tribunal worden beoordeeld.

In alle eerlijkheid, 30 gelijktijdige gebruikers zijn niet zo’n klein aantal voor een groeiende website, maar ik had meer verwacht van het medium HostGator webhostingaanbod.

Gemiddelde reactietijd 2018:
 • Augustus – 0,17 s
 • September – 0.70
 • Oktober – 1.71s
 • November – 0.48s
 • December – 0,57 s
Gemiddelde reactietijd 2019:
 • Januari – 0,57 s
Volledig geladen pagina 2018:
 • Augustus – 0,87s
 • September – 1,26
 • Oktober – 2.26s
 • November – 0.92s
 • December – 1.17s
Volledig geladen pagina 2019:
 • Januari – 1.19s
Reactie onder belasting 2018:
 • Augustus – 7.9s
 • September – 10.01
 • Oktober – 7.99s
 • November – 9.70
 • December – 10.89 s
Reactie onder belasting 2019:
 • Januari – 10.10 uur

"Snelle servers die moeten worden geoptimaliseerd om grote verkeersvolumes aan te kunnen."

3. HostGator heeft trage ondersteuning en uitstekende kennisbasis

Ik heb contact opgenomen met het ondersteuningsteam vier keer tijdens de voorbereiding van deze diepgaande evaluatie. Een keer via e-mail, de andere drie keer via chat. Ik overwoog om ook de 24/7 HostGator-telefonische ondersteuning te testen, maar deze vier interacties waren voldoende.

Om te beginnen is de wachttijd bij het chatten niet zo kort.

De eerste keer dat ik een vertegenwoordiger inschakelde om opheldering te vragen over bepaalde planfuncties. De agenten hadden ongeveer 4 minuten nodig om mijn chatverzoek op te halen. Dat is niet verschrikkelijk, maar verre van de beste website-hosts die er zijn.

Vervolgens was mijn vraag vrij eenvoudig, maar ik moest hem twee keer stellen, aangezien het eerste antwoord dat ik ontving een copy-paste was van de website met de informatie waarover ik uitleg vroeg. De tweede keer dat ik het vroeg, veranderde ik de formulering niet veel. Het lijkt erop dat de agent het gewoon zorgvuldiger heeft gelezen en het antwoord heeft gegeven waarnaar ik op zoek was.

Wil je met een Gator praten?

HostGator-ondersteuning is toegankelijk via alle communicatiekanalen.

De tweede chat die ik begon met de HostGator-ondersteuning had betrekking op een technisch probleem. Het werd snel beantwoord en de agent nam de tijd om het probleem dat ik had te onderzoeken (de ingebouwde uptime-monitor werkte niet). Hij onderzocht het een tijdje en escaleerde het probleem voor mij naar de systeembeheerders.

Dit was leuk, maar de agent vertelde me dat ik de zaakgegevens per e-mail zou ontvangen om de situatie te volgen. Ik heb nooit een e-mail ontvangen en de case verscheen niet onder mijn HostGator-klantenportaal.

Na nog een chat kreeg ik te horen dat het ticket niet onder mijn account is geregistreerd omdat het is geëscaleerd, wat niet logisch was. Dat doet het nog steeds niet.

Uiteindelijk, ongeveer vier dagen later, kreeg ik een e-mail waarin stond dat de systeembeheerders op de hoogte waren van het probleem, maar me geen ETA konden geven over de oplossing ervan.

De laatste ontmoeting die ik had met HostGator-chatondersteuning ging over het wijzigen van het cPanel-thema. Kijk, HostGator Cloud heeft een aangepast cPanel-thema, dat erg mooi en functioneel is, maar je kunt niet overschakelen naar cPanel-klassiekers zoals Paper Lantern of x3. Mijn chatverzoek bleef meer dan 15 minuten hangen. De agent die uiteindelijk mijn probleem behandelde, was in ieder geval beleefd en snel.

Mijn doel is om een ​​oprechte, onbevooroordeelde analyse te maken van elke host die ik onderzoek en moet zeggen dat de klantenservice van HostGator grillig is, op zijn best.

Dit gezegd hebbende, was ik blij om te zien dat de kennisbank is veel verbeterd. De kwaliteit en kwantiteit van middelen zijn aanzienlijk gegroeid sinds de laatste keer (zomer van 2017) die ik heb gecontroleerd.

Nu is het een zeer respectabel zelfhulpcentrum.

"Het ondersteuningsteam van HostGator staat onder grote druk en de wachttijden kunnen hoog zijn, maar het zelfhulpcentrum is uitstekend."

De voordelen van HostGator

HostGator is een vriendelijk hostingbedrijf met veel voordelen en kwaliteitsdiensten. Het Cloud-platform is het perfecte voorbeeld.

1. Flexibele hosting

De Cloud-setup is iets duurder dan het gedeelde HostGator-webhostingaanbod, maar u krijgt waar u voor betaalt.

De moderne servers zijn onderling verbonden, wat een snelle toewijzing van bronnen en een grote redundantie mogelijk maakt.

Het is mogelijk om indien nodig extra middelen te krijgen. Met een klik op een knop en een eenvoudige schuifregelaar kunt u de CPU en het RAM van uw site verhogen zonder daadwerkelijk over te schakelen naar een groter plan. Evenzo, wanneer de extra stroom niet langer nodig is, kunt u deze verwijderen.

Meer RAM? Gemakkelijk.

Eenvoudig bronnen toevoegen en verwijderen!

Een dergelijke flexibiliteit is uitstekend voor sites met incidentele of seizoenspieken in het verkeer. Reisbureaus, organisatoren van evenementen, conferentiecentra, e-commercesites die agressieve marketingcampagnes uitvoeren, zullen de mogelijkheid vinden om de bronnen van de site best handig te beheren, door de nodige Umpf toe te voegen! wanneer nodig en terugkeren naar de standaardwaarden wanneer de bezoekersniveaus weer dalen.

Budgetvriendelijk, probleemloos en krachtig, dit is een geweldige functie om te hebben.

2. Goede statistieken direct uit de doos

De kracht om de bronnen van uw site te beheren, heeft alleen zin als u echt weet wat het verbruikt. De HostGator website hosting portal heeft dit gedekt.

Daar kunt u op elk moment zien hoeveel rekenkracht en geheugen uw pagina’s gebruiken. Deze statistische gegevens zijn rechtstreeks afkomstig van de server en zijn zeer toegankelijk en gemakkelijk te lezen.

Op elk moment kunt u het RAM-gebruik, lopende processen en CPU-belasting controleren. Al deze geven een volledig beeld van wat er aan de achterkant van uw website gebeurt en helpen bij het identificeren van mogelijke problemen na het installeren van updates en nieuwe plug-ins.

3. Intuïtieve interface

Het inloggebied van HostGator is intuïtiever dan ooit. Facturering, abonnementsdetails, domeinnaambeheer en ondersteuning zijn te allen tijde slechts een klik verwijderd.

Alles is slechts een klik verwijderd. Yay, Gators!

Handig en overzichtelijk, de klantportal levert geen concessies aan functionaliteit voor design.

Zonder twijfel, dit is een van de meest overzichtelijke en gebruiksvriendelijke klantportals Ik heb gezien. Het staat in schril contrast met bijvoorbeeld A2 Hosting, wiens controlepaneel zeer functioneel en goed ontworpen is, maar de enorme hoeveelheid informatie die u begroet bij het inloggen kan overweldigend zijn.

Sitebeheer gebeurt via het alomtegenwoordige cPanel. Het is aangepast aan het HostGator-kleurenschema en ziet er best mooi uit. Vanwege de styling kunt u het cPanel-thema niet wijzigen, maar de lay-out zorgt voor voldoende maatwerk.

Net als het klantengedeelte toont het HostGator cPanel een prominente plaats in de gebruiksstatistieken.

4. Schitterende netwerkinfrastructuur

HostGator is ideaal voor in de VS gevestigde websites.

De twee datacenters bevinden zich in Provo, Utah en Houston, Texas, waar het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd. Het was vroeger in Florida, wat een indicatie kan zijn van waar de merknaam inspiratie vandaan haalt.

Alle moderne datacenters zijn uitgerust met verschillende beveiligingslagen, redundante stroomgeneratoren, geavanceerde koelsystemen, sterke fysieke beveiliging en HostGator’s zijn geen uitzondering.

Wat ze bijzonder indrukwekkend maakt, is het feit dat Arista Networks, Juniper, Arbor, Brocade en Cisco een centrale rol speelden bij het ontwerpen en leveren ervan. Dit zijn de grootste namen in netwerken – beveiliging, fysieke infrastructuur – en staan ​​garant voor een stabiel, snel en toekomstbestendig netwerk.

5. Krachtige servers

Verrassend genoeg vermelden niet veel HostGator-recensies dit, maar de Cloud van het bedrijf vertrouwt op serieuze rekenkracht.

Alle servers worden geleverd met SSD’s en werken op 32-core AMD Opteron ™ -processor 6376 of Intel (R) Xeon (R) CPU E5-2630 v3. Ze hebben ook 4 RAID 1’s.

De technische mumbo-jumbo betekent waarschijnlijk niet veel, maar het is voldoende om dat te zeggen dit zijn enkele krachtige machines.

Een snelle blik op de verschillende hostingplannen (hieronder) laat zien hoeveel kracht u van elk product kunt verwachten. Hoewel de informatie niet zo gedetailleerd mogelijk wordt weergegeven, is ze er wel.

6. Verleidelijke introductieprijzen

Op een typische manier van webhosting, het bedrijf trekt nieuwe klanten aan tegen zeer lage kosten. De HostGator-prijzen gaan omhoog nadat de eerste periode voorbij is.

U kunt een site laten draaien voor slechts $ 2,75 / mo op het gedeelde HostGator-webhostingplatform, als u zich voor drie jaar vastlegt. De Hatchling Cloud kost voor dezelfde periode $ 4,95, exclusief extra’s.

HostGator heeft lage startkosten voor een enkele website.

Leuke prijs voor een website!

In praktisch elke hostingreview moet ik verduidelijken dat het de standaardpraktijk is voor hostingbedrijven om zeer lage prijzen te adverteren om mensen op hun plannen te laten klikken. HostGator zet op zijn minst een asterisk naast elk overheerlijk aanbod om aan te geven dat er meer aan de hand is.

Let op, de initiële korting is in werkelijkheid een automatisch toegepaste HostGator-coupon, dus zelfs als u ergens anders online een goede deal vindt, zou de korting waarschijnlijk hetzelfde zijn.

7. WordPress-optimalisatie en caching

Alle Cloud-abonnementen worden geleverd met Mojo Marketplace, Google Analytics en verschillende andere voordelen. De meest opmerkelijke is de Varnish-servercaching, die vooraf is geïnstalleerd (moest deze handmatig uitschakelen om eerlijke testresultaten te krijgen) en levert een zeer goede snelheid.

Mojo Marketplace kan veel waarde toevoegen aan uw WordPress-site, terwijl caching op de server altijd leuk is om te hebben, vooral wanneer u contentbeheersystemen gebruikt.

Mijn favoriete voordeel van WordPress is het feit dat Google Analytics is klaar voor gebruik aangezien de opzet ervan een hindernis kan zijn voor onervaren gebruikers.

De beheerde WordPress-oplossing is klaar om te testen als onderdeel van de toekomstige reeks HostGator-recensies, hier op het Hosting Tribunal.

8. Freebies

HostGator beloont nieuwe klanten met een behoorlijk marketingbudget. $ 100 aan Google AdWords kan van u zijn nadat u $ 25 aan AdWords heeft besteed.

Het klinkt misschien niet veel, maar zodra u uw site weer aan de praat heeft, kunnen deze advertentietegoeden u helpen met grote zichtbaarheid. Als ze strategisch worden gebruikt en in combinatie met goede SEO-praktijken, kunnen ze u helpen een behoorlijke bekendheid te krijgen.

Ook, alle Cloud-abonnementen ontvangen een gratis Let’s Encrypt SSL, terwijl de Business Cloud ook wordt geleverd met een speciaal IP-adres.

Bovendien heeft het bedrijf een geld-terug-garantie van 45 dagen, die langer is dan de industrienorm van 30 dagen.

De nadelen van HostGator

HostGator is verre van perfect. Ik raakte enkele van de gebieden aan die HostGator scheiden van de allerbeste website-hostingproviders. De belangrijkste onder hen is het trage ondersteuningsteam, maar er zijn verschillende andere klachten over HostGator die moeten worden vermeld.

1. Misleidende marketingtaal

Corrigeer me als ik het mis heb, maar ik ben gaan geloven dat lastige marketingtaal endemisch is voor alle hosts onder de paraplu van EIG.

In het geval van HostGator Cloud-hosting is de meest in het oog springende misleiding de planpresentatie.

De details van het plan adverteren onmiddellijk bronnen zoals 2 CPU-kernen en 2 GB RAM. Zonder verder onderzoek zou je kunnen concluderen dat deze twee processorcores en optredens van toegankelijk geheugen voor jou zijn om te gebruiken zoals je wilt. Het zou inderdaad een heel logische conclusie zijn; alsof de informatie daar is om je precies dit te laten denken.

Het lezen van de verborgen informatie onthult het daadwerkelijke aanbod, ook al is de formulering ongemakkelijk en onduidelijk.

Een voorbeeld van klassieke marketing, niet alles is zo flitsend als het in eerste instantie lijkt.

Ik kan je garanderen dat niet iedereen alles zorgvuldig en met de nodige zorg controleert om bijvoorbeeld een gedetailleerde, onpartijdige beoordeling van de gastheer te maken. Bovendien lijkt de manier waarop deze informatie is opgemaakt, onopvallend genoeg om het op het eerste gezicht te nemen.

Als u echter de details van het plan uitbreidt, ziet u een verduidelijking waarin staat dat dit geen specifieke maar gedeelde bronnen zijn. Met andere woorden, dit zijn serverspecificaties en geen planspecificaties.

Ik nam contact op met het verkoopteam van HostGator om dit te bevestigen als de formulering zo vaag mogelijk, maar de verkoopagent bevestigde, na tweemaal gevraagd te zijn, dat de geadverteerde waarden serverbronnen zijn waartoe uw Cloud-site toegang zou hebben. Samen met een onbekend aantal andere sites.

Op een server met een paar honderd websites zien deze cijfers er niet zo indrukwekkend uit, toch??

Ik denk dat dat het hele punt is van zo’n visachtige formulering. Het is een flagrante marketingtruc die in schril contrast staat met die van A2 Hosting en SiteGround, die gedetailleerde lijsten bieden van de specifieke bronnen die elk plan heeft.

Hoewel het prettig is om de basisbronnen van de server te kennen, geeft het niet echt waardevolle informatie op persoonlijk niveau.

De manier waarop HostGator de cijfers presenteert, is raar. Ik was verbijsterd dat geen van de HostGator-beoordelingen van 2019 die ik zag dit vermeldde.

2. Langzaam klantenportaal

Eerder in deze HostGator Cloud-review noemde ik hoe geweldig het klantenportaal is. Het is overzichtelijk en heel gemakkelijk te gebruiken, maar het heeft één grote fout: het is traag.

Schakelen tussen tabbladen duurt enkele seconden en vaak bladeren door de opties onder hetzelfde tabblad is veel langzamer dan zou moeten.

De traagheid is nauwelijks een dealbreaker, maar het is toch vervelend.

3. Langzame accountconfiguratie

Ik heb het plan gekocht dat nodig is voor deze onpartijdige hostingbeoordeling met de snelste beschikbare betalingsmethode, namelijk een creditcard. De betaling werd onmiddellijk vereffend, maar toen moest ik meer dan 40 minuten wachten voordat mijn service beschikbaar kwam.

HostGator moet de planinrichting verbeteren.

Dat heeft even geduurd.

Opnieuw, dat is geen dealbreaker, maar je vraagt ​​je af waarom een ​​automatisch proces zo lang zou duren. Het plan dat ik heb gekocht, is tenslotte het meest populair, volgens de website van HostGator.

We raden HostGator aan?

HostGator Cloud hosting is een solide keuze.

Het is een zeer goede optie voor in de VS gevestigde sites met gemiddeld verkeer.

De ondersteuning kan beter, maar de Cloud-infrastructuur is zeer robuust en levert uitstekende snelheid en uptime. Ik ben benieuwd hoe de reguliere shared hosting presteert maar ook de managed WordPress oplossing van het bedrijf. Mogelijk hebben we binnenkort een reeks HostGator-beoordelingen.

Onder belasting presteren de HostGator-servers tot op zekere hoogte goed. Zodra meer dan 30 gelijktijdige gebruikers de site bezoeken, springt de algehele reactietijd. Aan de andere kant is 30 gebruikers een respectabel aantal. Als uw site regelmatig wordt bezocht, kunt u overwegen om van gedeelde oplossingen af ​​te stappen.

HostGator is nog steeds een van de betere website-hostingbedrijven die er zijn, ondanks de overname van EIG. Moderne, betrouwbare server- en netwerkinfrastructuur zorgen voor een soepele werking, terwijl het uitgebreide zelfhulpcentrum een ​​uitstekende plek kan zijn om veel te leren over webhosting in het algemeen.

Ik kijk uit naar uw indrukken en ook naar een grondige, goede HostGator shared hosting review, gewoon om te zien hoe het presteert ten opzichte van het hoofdproduct van het bedrijf.

FAQ

Vraag: Is HostGator goed?

Vraag: Is HostGator beter dan GoDaddy?

Vraag: Hoeveel kost HostGator?

V: Wat kan ik doen op HostGator?

Vraag: Is HostGator de beste hostingprovider voor WordPress?

A: Ja, HostGator is erg goed, vooral het Cloud-platform. Ik moet de reguliere gedeelde plannen van het bedrijf nog volledig testen, maar de Cloud-oplossing is behoorlijk robuust, snel en rijk aan functies. Het is met name geschikt voor Amerikaanse websites vanwege de datacenterlocaties. Een groot voordeel is het feit dat het bedrijf de hele tijd vooruitgaat en probeert zijn diensten nog meer te verbeteren.
A: Ja, ja, dat is zo. Eerlijk gezegd zou GoDaddy ongunstig scoren in directe vergelijking met de meeste van de beste webhostingproviders; het overtreft ze alleen als het om grootte gaat. Helaas voor GoDaddy is maat vaak schadelijk voor kwaliteitsservice. Concluderend, het verschil tussen de HostGator Cloud en het gedeelde platform dat GoDaddy te bieden heeft, is zo groot dat het enige zinvolle HostGator vs. GoDaddy-debat kan zijn over welke betaalbaarder is. Kijk hieronder.
A: De HostGator-tarieven worden verlaagd met een langere verbintenis. Als u 36 maanden betaalt, kunt u uw site voor $ 4,95 per maand laten hosten. Sterker nog, als je kiest voor het gedeelde platform in plaats van de Cloud, zou je een deal kunnen krijgen voor de magere $ 2,75 per maand. Als de maanden in totaal 36 zijn, dat is. Anders worden de maandelijkse kosten opgeschaald en wat prepaid $ 2,75 kost, wordt $ 10,95 als u besluit om van maand tot maand te betalen. Ja dat klopt. Ongeveer vier keer zoveel.
A: Alles. Sky is the limit, aangezien het HostGator Cloud-platform vrij veelzijdig en krachtig is. Het geeft je veel apps, handige statistieken en een degelijke kennisbank. WordPress, Joomla, e-commerce, noem maar op, bedenk het en realiseer het. HostGator Cloud kan het aan. Op het moment dat uw site voldoende groeit kunt u terecht voor een VPS of een dedicated server. Hopelijk, maar de tijd dat u onze HostGator VPS-recensie wilt verplaatsen, is ook klaar. Zo niet, schrijf ons dan hoe de service is. Alstublieft. Alsjeblieft.
A: HostGator heeft zijn WordPress Cloud Hosting-plannen en ze zijn niet zo slecht. Ze zijn echter ook niet de beste. Hun prijzen zijn erg goed en hun service is redelijk, maar als je echt een geweldige prestatie wilt, moet je ergens anders zoeken. Als andere HostGator-beoordelingen u anders proberen te overtuigen, bekijk dan onze gedetailleerde WordPress-casestudy en oordeel zelf.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author