HostGator gjennomgang

HostGator er blant de mest populære webhotellleverandørene, og jeg var ivrig etter å teste metallet.

Jeg satte opp en grunnleggende WordPress-installasjon på HostGator Baby Cloud og målte responstidene og oppførselen under belastning av HostGator-serverne. Jeg har også gjennomgått mange HostGator-anmeldelser for å få et tydeligere bilde av selskapets støtte og policyer.

Mine pågående tester av 11 mest populære vertsselskaper rangerer HostGator som følger

Nr. 1 i pålitelighet
# 10 i frontend hastighet
# 10 i backend-hastighet
# 5 til støtte
# 9 i pris

 • Priser – 8,5 / 10
 • Støtte – 8/10
 • Funksjoner & Brukervennlighet – 8.2 / 10
 • Pålitelighet & Hastighet – 8/10

Hvem er HostGator?

Uten tvil er HostGator blant de mest populære navnene i bransjen, spesielt for USA-baserte brukere.

For tiden er det vertskap for rundt 10 millioner domenenavn, noe som gjør det til en av de største vertsleverandørene i verden. Ikke verst for et selskap som ble grunnlagt for 16 år siden.

I de første ti årene av sin eksistens bygde selskapet et meget solid rykte som vakte oppmerksomheten til EIG. Den påfølgende anskaffelsen, som med så mange ting EIG berører, var ikke helt gunstig og førte til flere store strømbrudd tidlig i Provo datasenter som også påvirket BlueHost.

Fremdeles gjenopprettet og forbedret HostGator sine tjenester. Og selv om standard delt hosting-tilbud til selskapet ikke er så imponerende, er det relativt nytt Cloud-pakker setter HostGator nok en gang i blandingen av de beste webhotellfirmaene.

Cloud-plattformen lover stor hastighet, suveren skalerbarhet og sømløs ressursallokering blant andre fordeler for å gjøre konto- og nettstedstyring til en lek.

Men er det nok å betrakte HostGator som en seriøs utfordrer for den beste webhotellet i 2018?

La oss se hva tallene sier i denne detaljerte HostGator Cloud-vertsgjennomgangen.

"Beste OPTIME"

oppetid

100%

Brukerstøtte

8/10

Lasterhastighet

1,21 sekunder

Funksjoner

9/10

OVERAL3.3

Essentials – HostGator Oppetid, hastighet, support

Støtte for oppetid, hastighet og kvalitet lager eller ødelegger en leverandør av hosting.

1. Utmerket oppetid – 99,99%

Oppetid er lett den viktigste faktoren du må vurdere når du sjekker gjennomgang av webhotell. Hastighet betyr også mye, men en treg nettside gjør fremdeles noe bra; en frakoblet side er en uoppfordret katastrofe.

Selskapet er kanskje ikke ideelt – du kan se noen av HostGator-problemene lenger nede – men oppetiden er utmerket.

HostGator har en garanti på 99,9% oppetid og lover gratis hosting dersom denne avtalen på tjenestenivå brytes.

Nå fastsetter tjenestevilkårene at eksterne overvåkingssystemer ikke kan brukes til å måle oppetid. Bare serverloggene anses som pålitelige nok til å brukes i slike tilfeller.

Det er greit nok, da selv de beste overvåkingsverktøyene ikke er tåpelige, og HostGator har en innebygd oppetidsovervåkning av serveren som du kan få tilgang til via kundeportalen..

Cloud HostGator er en oppgradert versjon av standard delt plattform, og oppgraderingen forteller. Det bringer til to store fordeler: høyere pålitelighet og svært tilgjengelige oppgraderinger som kan kjøpes med et par klikk og like lett deaktivert når det ikke lenger er behov for det.

Takket være den avanserte Cloud-arkitekturen som tillater sanntidskopiering av ethvert nettsted

Gjennomsnittlig oppetid 2018:

 • August – 100%
 • September – 100%
 • Oktober – 100%
 • November – 100%
 • Desember – 100%

Gjennomsnittlig oppetid 2019:

 • Januar – 100%

"HostGator er en ekstremt pålitelig vert."

2. Gjennomsnittlig hastighet

 • Rimelig responstid – 0,70s (11.)
 • Rimelig fullastet tid – 1,28 s (10.)
 • Tvilsomt under viss belastning – 9.43s (10.)

Merk: Hvis du kjører hastighetstester på domenet mitt, kan resultatene svinge litt. Selv fra den samme testplattformen viser to påfølgende tester normalt litt forskjellige resultater. Mitt HostGator-nettsted er hostet i Houston, så jeg testet det fra amerikanske steder. Alle plugins og hurtigbufring på serversiden ble deaktivert.

Lastehastighet er helt avgjørende for enhver vellykket satsning på nettet. Et nettsted som tar mer enn 4 sekunder å laste, blir forlatt av 74% av brukerne, mens treg netthandel sjelden blir besøkt igjen.

Jeg tester TTFB (tid til første byte), og tiden det tar før et nettsted blir lastet helt inn. Den første beregningen viser hvor raskt serveren svarer på et spørsmål. Det er en god indikator på hvor rask vertsmaskinen er.

Den andre målingen viser hvor lang tid det tar før nettstedet er synlig og nyttig for sluttbrukeren. Utvilsomt er dette avgjørende også.

I begge kategoriene, på tre teststeder, var HostGator Cloud hosting imponerende, klokker i den raskeste responsen og den nest raskeste tiden å laste hjemmesiden til mitt grunnleggende WordPress-nettsted fullt ut. I løpet av de påfølgende månedene krøp imidlertid respons- og lastetidene opp, og ødelegger den gjennomsnittlige ytelsen til HostGator.

Mitt HostGator-nettsted viste gode resultater på WebPageTest.

Mitt HostGator-nettsted viste gode resultater på WebPageTest.

Jeg ble virkelig imponert av denne ytelsen, men da jeg la HostGator-siden mitt under belastning, smuldret serveren opp.

For å avklare, kjøpte jeg den andre av de tre Cloud Hosting-planene HostGator har. Det gikk rimelig bra frem til 30 virtuelle brukere, men da begynte kampen.

Til slutt ble den gjennomsnittlige responstiden med 50 virtuelle brukere de enorme 7,9 sekunder. Mens de virtuelle brukerne var færre enn 30, fortsatte Cloud-serveren å svare innen 0,3-0,45 sekunder, noe som er ganske bra.

Lastbelastning avdekket en viss svakhet under belastning.

30 brukere ser ut til å være hetten på jevn ytelse.

Lastbelastning avdekket en viss svakhet under belastning.

Jeg har et WordPress-nettsted på HostGator WordPress Cloud (litt dyrere optimalisert spesifikt for WordPress) og Load Impact-testene jeg kjører regelmessig viser lignende oppførsel: veldig anstendig backend-respons frem til 30 brukere eller så og da noe alvorlig etterslep. Det er den tregeste i gjennomsnitt blant alle verter som er vurdert av Hosting Tribunal.

I all rettferdighet, 30 samtidige brukere er ikke et så lite antall for et voksende nettsted, men jeg forventet mer av det medium HostGator webhotellet som tilbyr.

Gjennomsnittlig responstid 2018:
 • August – 0,17s
 • September – 0,70-tallet
 • Oktober – 1.71s
 • November – 0,48s
 • Desember – 0.57s
Gjennomsnittlig responstid 2019:
 • Januar – 0,57s
Fullastet side 2018:
 • August – 0,87s
 • September – 1,26s
 • Oktober – 2,26 s
 • November – 0,92s
 • Desember – 1.17s
Fullastet side 2019:
 • Januar – 1.19s
Respons under belastning 2018:
 • August – 7,9s
 • September – 10.01s
 • Oktober – 7.99s
 • November – 9.70-tallet
 • Desember – 10,89s
Respons under belastning 2019:
 • Januar – 10.10s

"Raske servere som trenger optimalisering for å håndtere store trafikkmengder."

3. HostGator har langsom støtte og utmerket kunnskapsbase

Jeg kom i kontakt med støtteapparatet fire ganger mens du forbereder denne grundige gjennomgangen. Når du er over e-post, de andre tre ganger via chat. Jeg vurderte å teste 24/7 HostGator-telefonstøtte, men disse fire samhandlingene var nok.

For det første er ikke ventetiden på chat så kort.

Første gang engasjerte jeg en salgsrepresentant for å spørre avklaringer om visse planfunksjoner. Agentene trengte omtrent 4 minutter på å hente chatforespørselen min. Det er ikke fryktelig, men er langt fra de beste nettstedets verter der ute.

Deretter var spørsmålet mitt ganske enkelt, men måtte stille det to ganger, da det første svaret jeg fikk var en kopi-lim fra nettstedet til informasjonen jeg ba om avklaringer om. Andre gang jeg spurte forandret jeg ikke ordlyden så mye. Det ser ut til at agenten ganske enkelt leste den mer nøye og ga svaret jeg lette etter.

Vil du snakke med en Gator?

HostGator-støtte er tilgjengelig på tvers av alle kommunikasjonskanaler.

Den andre chatten jeg startet med HostGator-støtten, var relatert til et teknisk problem. Det ble raskt besvart, og agenten tok seg tid til å se på problemet jeg hadde (den innebygde oppetidsmonitoren fungerte ikke). Han undersøkte en stund og eskalerte problemet til systemadministratorene for meg.

Dette var hyggelig, men agenten fortalte at jeg ville få e-post om saksopplysningene, for å overvåke situasjonen. Jeg har aldri mottatt en e-post, og saken dukket ikke opp under HostGator kundeportal.

Etter en ny prat, fikk jeg beskjed om at billetten ikke er logget inn under kontoen min fordi den er eskalert, noe som ikke gjorde mye mening. Det gjør det fortsatt ikke.

Til slutt, rundt fire dager senere, fikk jeg en e-post om at systemadministratorene er klar over problemet, men ikke kan gi meg ETA om dens løsning.

Det siste møtet jeg hadde med HostGator-chatstøtte, handlet om å endre cPanel-temaet. Ser, HostGator Cloud har et tilpasset cPanel-tema, som er veldig pent og funksjonelt, men det lar deg ikke bytte til cPanel-klassikere som Paper Lantern eller x3. Chat-forespørselen min hang i over 15 minutter. I det minste var agenten som endelig tok opp problemet mitt høflig og raskt.

Målet mitt er å levere oppriktig, objektiv analyse av hver vert jeg undersøker og må si at HostGator kundeservice er uberegnelig, i beste fall.

Når dette er sagt, var jeg glad for å se at kunnskapsbasen har forbedret seg mye. Kvaliteten og kvantiteten på ressursene har vokst betraktelig siden sist (sommeren 2017) jeg sjekket.

Nå er det et veldig respektabelt selvhjelpssenter.

"HostGator supportteam er under mye stress og ventetidene kan være høye, men selvhjelpssenteret er utmerket."

Fordeler med HostGator

HostGator er et vennlig vertsfirma med mange fordeler og tjenester av høy kvalitet. Cloud-plattformen er det perfekte eksempelet.

1. Fleksibel hosting

Cloud-oppsettet er litt dyrere enn det delte HostGator webhotell-tilbudet, men du får det du betaler for.

De moderne serverne er sammenkoblet, noe som gir rask ressursallokering og stor redundans.

Det er mulig å få flere ressurser når det er nødvendig. Med et klikk på en knapp og en enkel glidebryter kan du rampe opp nettstedets CPU og RAM uten å bytte til en større plan. På samme måte, når den ekstra kraften ikke lenger er nødvendig, kan du fjerne den.

Mer RAM? Lett.

Det er enkelt å legge til og fjerne ressurser!

Slik fleksibilitet er utmerket for nettsteder som har sporadiske eller sesongmessige pigger i trafikken. Reisebyråer, arrangører av konferanser, konferansesentre, e-handelssteder som kjører aggressive markedsføringskampanjer, vil finne muligheten for å administrere nettstedsressurser ganske nyttig, og legge til nødvendige Umpf! ved behov og gå tilbake til standardverdiene når besøkende nivåer synker igjen.

Budsjettvennlig, problemfritt og myndiggjørende, dette er en fantastisk funksjon å ha.

2. God statistikk rett utenfor boksen

Kraften til å administrere ressursene på nettstedet ditt er bare meningsfylt hvis du faktisk vet hva det bruker. HostGator-vertsportalen har dette dekket.

Der kan du se hvor mye prosessorkraft og minne som er brukt av sidene dine til enhver tid. Disse statistiske dataene er avledet direkte fra serveren og er veldig tilgjengelige og enkle å lese.

Når som helst kan du sjekke RAM-bruk, kjører prosesser og CPU-belastning. Alle disse gir et fullstendig bilde av hva som skjer på baksiden av nettstedet ditt og hjelper deg med å identifisere potensielle problemer etter å ha installert oppdateringer og nye plugins.

3. Intuitivt grensesnitt

HostGator-påloggingsområdet er like intuitivt som alltid. Fakturering, planinformasjon, administrasjon av domenenavn og support er bare et klikk unna til enhver tid.

Alt er bare et klikk unna. Ja, Gators!

Nyttig og ryddig, ofrer ikke kundeportalen funksjonalitet for design.

Hendene ned, dette er en av de mest ryddige og brukervennlige kundeportalene Jeg har sett. Det er i sterk kontrast til for eksempel A2 Hosting, hvis kontrollpanel er svært funksjonelt og godt designet, men den store mengden informasjon som hilser deg ved innlogging kan være overveldende.

Stedsadministrasjon skjer gjennom den allestedsnærværende cPanel. Den er tilpasset for å matche HostGator-fargeskjemaet og ser ganske fin ut. På grunn av stylingen kan du ikke endre cPanel-temaet, men oppsettet gir tilstrekkelig tilpasning.

Akkurat som kundeområdet viser HostGator cPanel fremtredende bruksstatistikker.

4. Suveren nettverksinfrastruktur

HostGator er ideell for USA-baserte nettsteder.

De to datasentrene ligger i Provo, Utah og Houston, Texas, hvor selskapets hovedkontor ligger. Det pleide å være i Florida, noe som kan være en indikasjon på hvor merkenavnet hentet inspirasjon fra.

Alle moderne datasentre er utstyrt med flere lag med sikkerhet, redundans kraftgeneratorer, avanserte kjølesystemer, sterk fysisk sikkerhet og HostGators er ikke noe unntak.

Det som gjør dem spesielt imponerende er det faktum at slike som Arista Networks, Juniper, Arbor, Brocade og Cisco spilte en sentral rolle i utformingen og forsyningen av dem. Dette er de største navnene innen nettverk – sikkerhet, fysisk infrastruktur – og er en garanti for et stabilt, raskt og fremtidssikkert nettverk.

5. Potente servere

Overraskende nok er det ikke mange HostGator-anmeldelser som nevner dette, men selskapets Cloud er avhengige av seriøs datakraft.

Alle servere leveres med SSD-er og kjøres på 32-kjerne AMD Opteron ™ prosessor 6376 eller Intel (R) Xeon (R) CPU E5-2630 v3. De har også 4 RAID 1-er på tvers.

Den tekniske mumbo-jumboen betyr sannsynligvis ikke så mye, men det er nok å si det dette er noen kraftige maskiner.

En rask titt på de forskjellige hostingplanene (nedenfor) viser hvor mye krefter du kan forvente av hvert produkt. Selv om informasjonen ikke vises så detaljert som mulig, er den der.

6. Fristende introduksjonspriser

På en typisk webhotellmote, selskapet tiltrekker seg nye kunder med svært lave gebyrer. HostGator-prisingen går opp etter at den innledende perioden er over.

Du kan få et nettsted som går så lavt som $ 2,75 / mo på den delte HostGator webhotellplattformen, hvis du forplikter deg i tre år. Hatchling Cloud koster $ 4,95 for samme periode, uten tillegg inkludert.

HostGator har lavt startgebyr for et enkelt nettsted.

Fin pris for et nettsted!

I praktisk talt hver hostinggjennomgang må jeg klargjøre at det er vanlig praksis for hostingfirmaer å annonsere veldig lave priser for å få folk til å klikke på planene sine. HostGator legger i det minste en stjerne ved siden av hvert tilbud som gir vann for å indikere at det er mer med avtalen.

Mind, den første rabatten er i virkeligheten en automatisk anvendt HostGator-kupong, så selv om du finner en god del andre steder på nettet, vil sannsynligvis rabatten være den samme.

7. WordPress Optimalisering og hurtigbufring

Alle Cloud-planer kommer med Mojo Marketplace, Google Analytics og flere andre fordeler. Den mest bemerkelsesverdige er Cache-lagingen av Varnish-serveren, som er forhåndsinstallert (måtte deaktivere den manuelt for å få rettferdige testresultater) og gir veldig god hastighet.

Mojo Marketplace kan gi mye verdi til WordPress-nettstedet ditt, mens hurtigbufring på serversiden alltid er en fin ting å ha, spesielt når du bruker innholdsstyringssystemer.

Min favoritt WordPress ekstra fordel er det faktum Google Analytics er klar til bruk ettersom oppsettet kan være et hinder for uerfarne brukere.

Den administrerte WordPress-løsningen er stilt opp for testing som en del av den fremtidige serien av HostGator-anmeldelser, her på Hosting Tribunal.

8. Freebies

HostGator belønner nye kunder med et anstendig markedsføringsbudsjett. Google AdWords-verdi på 100 dollar kan bli din etter at du har brukt faktiske $ 25 i AdWords.

Det høres kanskje ikke ut som mye, men når du har startet nettstedet ditt, kan disse annonsekredittene hjelpe til med synligheten. Hvis de brukes strategisk og i forbindelse med god SEO-praksis, kan de hjelpe deg med å få anstendig eksponering.

Også, alle Cloud-planer mottar en gratis Let’s Encrypt SSL, mens Business Cloud også har en dedikert IP-adresse.

I tillegg har selskapet en 45-dagers pengene-tilbake-garanti, som er lengre enn bransjestandarden på 30 dager.

Ulemper med HostGator

HostGator er langt fra perfekt. Jeg berørte noen av områdene som skiller HostGator fra de aller beste webhotellleverandørene. Sjef blant dem er det trege supportteamet, men det er flere andre klager på HostGator som må nevnes.

1. Vildledende markedsføringsspråk

Rett meg hvis jeg tar feil, men jeg har trodd at vanskelig markedsføringsspråk er endemisk for alle verter under paraplyen til EIG.

Når det gjelder HostGator Cloud-hosting, er den mest skarpe feildirigeringen i planpresentasjonen.

Plandetaljene annonserer ressurser raskt som 2 CPU-kjerner og 2 GB RAM. Uten noen nærmere undersøkelser, kan du konkludere med at disse to prosessorkjerner og spillejobber med tilgjengelig minne vil være for deg å bruke som du vil. Det ville være en veldig logisk konklusjon; som om informasjonen er der for å få deg til å tenke nøyaktig dette.

Å lese den skjulte informasjonen avslører selve tilbudet, selv om ordlyden er vanskelig og uklar.

Et eksempel på klassisk markedsføring, ikke alt er så prangende som det ser ut til å begynne med.

Jeg kan garantere deg at ikke alle sjekker alt nøye og med omsorg trenger å, for eksempel, foreta en detaljert, objektiv anmeldelse av verten. På toppen av det virker måten denne informasjonen er lagt ut på synes upåfallende nok til å ta den til pålydende.

Imidlertid utvider du planinformasjonen, vil du se en avklaring som sier at disse ikke er dedikerte, men delte ressurser. Med andre ord, dette er server spesifikasjoner og ikke plan spesifikasjoner.

Jeg sjekket med HostGator-salgsteamet for å bekrefte dette som ordlyden så vagt som det blir, men salgsagenten, etter å ha blitt spurt to ganger, bekreftet at de annonserte verdiene er serverressurser ditt Cloud-nettsted ville ha tilgang til. Sammen med et ukjent antall andre nettsteder.

På en server med noen hundre nettsteder ser disse tallene ikke så imponerende ut?

Jeg antar at det er hele poenget med en slik fiskemessig ordlyd. Det er et åpenbart markedsføringstriks som står i sterk kontrast til slike som A2 Hosting og SiteGround, som gir detaljerte lister over de dedikerte ressursene hver plan har..

Selv om det er hyggelig å vite de grunnleggende serverressursene, gir den ikke virkelig verdifull informasjon på et personlig nivå.

Måten HostGator presenterer tallene på er fiskig. Jeg ble forvirret over at ingen av HostGator-vurderingene fra 2019 nevnte dette.

2. Sakte kundeportal

Tidligere i denne HostGator Cloud-gjennomgangen nevnte jeg hvor fantastisk kundeportalen er. Den er ren og veldig enkel å bruke, men den har en stor feil: Den er treg.

Å bytte mellom faner tar sekunder, og det er ofte mye tregere å bla gjennom alternativene under den samme fanen enn det burde være.

Tregheten er neppe en dealbreaker, men den er irriterende allikevel.

3. Sakte kontooppsett

Jeg kjøpte den planen som er nødvendig for denne upartiske vertsvurderingen med den raskeste betalingsmåten som er tilgjengelig, nemlig kredittkort. Betalingen ble fjernet umiddelbart, men da måtte jeg vente i mer enn 40 minutter på at tjenesten ble tilgjengelig.

HostGator må forbedre planbestemmelsen.

Det tok litt tid.

En gang til, det er ikke en forhandler, men det får deg til å lure på hvorfor en automatisk prosess vil ta så lang tid. Tross alt er planen jeg kjøpte den mest populære, ifølge HostGators nettsted.

Anbefaler vi HostGator?

HostGator Cloud hosting er et solid valg.

Det er et veldig anstendig alternativ for USA-baserte nettsteder med middels trafikk.

Støtten kan være bedre, men Cloud-infrastrukturen er veldig robust og gir utmerket hastighet og oppetid. Jeg vil være interessert i å se hvordan den vanlige delte hosting fungerer, men også den administrerte WordPress-løsningen til selskapet. Vi har kanskje en serie HostGator-anmeldelser snart nok.

Under belastning fungerer HostGator-serverne godt opp til et punkt. Når mer enn 30 brukere samtidig begynner å surfe på nettstedet, hopper den totale responstiden. Så igjen, 30 brukere er et respektabelt antall. Hvis nettstedet ditt får like mange med jevne mellomrom, bør du vurdere å flytte fra delte løsninger.

HostGator er fremdeles et av de bedre webhotellfirmaene der ute, til tross for EIG-anskaffelsen. Moderne, pålitelig server- og nettverksinfrastruktur sikrer jevn drift, mens det omfattende selvhjelpssenteret kan være et utmerket sted å lære mye om webhotell generelt.

Jeg gleder meg til inntrykkene dine og også mot en grundig, ordentlig HostGator-delt hostinganmeldelse, bare for å se hvordan det går mot selskapets hovedprodukt.

FAQ

Spørsmål: Er HostGator bra?

Spørsmål: Er HostGator bedre enn GoDaddy?

Spørsmål: Hvor mye koster HostGator?

Spørsmål: Hva kan jeg gjøre på HostGator?

Spørsmål: Er HostGator den beste leverandøren av WordPress?

A: Ja, HostGator er veldig bra, spesielt Cloud-plattformen. Jeg har ennå ikke testet de vanlige delte planene til selskapet, men Cloud-løsningen er ganske robust, rask og funksjonsrik. Det er spesielt godt egnet for USA-baserte nettsteder på grunn av datasenterplasseringene. En stor fordel er at selskapet går fremover hele tiden og prøver å forbedre tjenestene enda mer.
A: Ja, ja, det er det. I all ærlighet vil GoDaddy rangere ugunstig i direkte sammenligning med de fleste av de beste leverandørene av webhotellleverandører; det trumfer dem bare når det gjelder størrelse. Dessverre for GoDaddy er størrelsen ofte skadelig for kvaliteten på tjenesten. Avslutningsvis er forskjellen mellom HostGator Cloud og den delte plattformen GoDaddy har å tilby, så stor at den eneste meningsfylte HostGator vs. GoDaddy-debatten kan handle om hvilken som er rimeligere. Sjekk nedenfor.
A: HostGator-avgiftene skaleres ned med et lengre engasjement. Hvis du betaler for 36 måneder, kan du få nettstedet ditt vert for $ 4,95 per måned. Hvis du velger den delte plattformen i stedet for Cloud, kan du faktisk få en avtale for de magre $ 2,75 per måned. Hvis månedene er 36, det vil si. Ellers skaleres de månedlige avgiftene opp, og hva som koster 2,75 dollar forskuddsbetaling, blir 10,95 dollar hvis du bestemmer deg for å betale månedlig. Ja, det er riktig. Omtrent fire ganger til.
A: Alt. Sky er grensen, ettersom HostGator Cloud-plattformen er ganske allsidig og kraftig. Det setter mange apper i hendene, hendig statistikk og en anstendig kunnskapsbase. WordPress, Joomla, netthandel, you name it, conceptualize it and realise it. HostGator Cloud kan håndtere det. I det øyeblikket nettstedet ditt vokser tilstrekkelig, kan du gå for en VPS eller en dedikert server. Forhåpentligvis, men den tiden du ønsker å flytte HostGator VPS-gjennomgangen, er også klar. Hvis ikke, skriv oss hvordan er tjenesten. Vær så snill. Ganske snill.
A: HostGator har sine WordPress Cloud Hosting-planer, og de er ikke så dårlige. De er imidlertid ikke de beste heller. Prisene deres er veldig gode, og tjenesten deres er anstendig, men hvis du vil ha en virkelig fantastisk ytelse, må du lete andre steder. Hvis andre HostGator-anmeldelser prøver å overbevise deg om noe annet, bør du best sjekke den detaljerte WordPress-case-studien og dømme selv.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author