HostGator anmeldelse

HostGator er blandt de mest populære webhostudbydere, og jeg var ivrig efter at teste dens mettle.

Jeg opsatte en grundlæggende WordPress-installation på HostGator Baby Cloud og målte responstider og opførsel under belastning af HostGator-serverne. Jeg gennemgik også mange HostGator-anmeldelser for at få et klarere billede af virksomhedens support og politikker.

Mine igangværende test af 11 mest populære hostingfirmaer rangerer HostGator som følger

Nr. 1 i pålidelighed
# 10 i frontend hastighed
# 10 i backend-hastighed
# 5 til støtte
# 9 i pris

 • Priser – 8.5 / 10
 • Support – 8/10
 • Funktioner & Brugervenlighed – 8.2 / 10
 • Pålidelighed & Hastighed – 8/10

Hvem er HostGator?

Uden tvivl er HostGator blandt de mest populære navne i branchen, især for USA-baserede brugere.

I øjeblikket er det vært for omkring 10 millioner domænenavne, hvilket gør det til en af ​​de største hostingudbydere i verden. Ikke dårligt for et firma, der blev grundlagt for ca. 16 år siden.

I de første ti år af sin eksistens opbyggede virksomheden et meget solidt omdømme, der tiltrækkede EIG’s opmærksomhed. Den sammenhængende erhvervelse, som med så mange ting, EIG rører ved, var ikke helt fordelagtig og medførte tidligt flere massive strømafbrydelser i Provo-datacenteret, der også påvirkede BlueHost.

Stadig, HostGator gendannet og forbedret efter sine tjenester. Og mens firmaets standard-delte hosting-tilbud ikke er så imponerende, er det relativt nyt Cloud-pakker sætter HostGator endnu en gang i blandingen af ​​de bedste webhotellvirksomheder.

Dens Cloud-platform lover store hastigheder, fremragende skalerbarhed og problemfri ressourcetildeling blandt andre frynsegoder for at gøre konto- og webstedsstyring til en leg.

Men er det nok at betragte HostGator som en seriøs konkurrence for den bedste webhost i 2018?

Lad os se, hvad tallene siger i denne detaljerede HostGator Cloud-hosting-gennemgang.

"Bedste OPTIME"

Uptime

100%

Support

8/10

Indlæserhastighed

1,21 sekunder

Funktioner

9/10

OVERAL3.3

Det væsentlige – HostGator Uptime, Speed, Support

Uptime, hastighed og kvalitetssupport fremstiller eller ødelægger en hostingudbyder.

1. Fremragende oppetid – 99,99%

Uptime er let den vigtigste faktor, der skal tages i betragtning, når du kontrollerer en anmeldelse af webhosting. Hastighed betyder også meget, men et langsomt websted gør stadig noget godt; en offline side er en uovervåget katastrofe.

Virksomheden er måske ikke ideel – du kan se nogle af HostGator-problemer længere nede – men dens oppetid er fremragende.

HostGator har en driftstidsgaranti på 99,9% og lover gratis hosting, hvis denne serviceniveau blev overtrådt.

Servicevilkårene bestemmer nu, at eksterne overvågningssystemer ikke kan bruges til at måle oppetid. Kun serverlogfilerne anses for pålidelige nok til at blive brugt i sådanne tilfælde.

Det er fair nok, da selv de bedste overvågningsværktøjer ikke er idiotsikre, og HostGator har en indbygget server oppetidsovervågning, der kan fås adgang via kundeportalen.

Cloud HostGator er en opgraderet version af den delte standardplatform, og opgraderingen fortæller. Det bringer til tabellen to større frynsegoder: højere pålidelighed og meget tilgængelige opgraderinger, der kan købes med et par klik og lige så let deaktiveres, når det ikke længere er nødvendigt.

Takket være den avancerede Cloud-arkitektur, der tillader kopiering i realtid af ethvert websted

Gennemsnitlig oppetid 2018:

 • August – 100%
 • September – 100%
 • Oktober – 100%
 • November – 100%
 • December – 100%

Gennemsnitlig oppetid 2019:

 • Januar – 100%

"HostGator er en yderst pålidelig vært."

2. Gennemsnitlig hastighed

 • Rimelig responstid – 0,70s (11.)
 • Rimelig fuldt indlæst tid – 1,28 s (10.)
 • Tvivlsom under visse belastninger – 9.43s (10.)

Bemærk: Hvis du kører hastighedstest på mit domæne, kan resultaterne muligvis svinge lidt. Selv fra den samme testplatform viser to på hinanden følgende tests normalt lidt forskellige resultater. Mit HostGator-sted er vært i Houston, så jeg testede det fra amerikanske lokationer. Alle plugins og cachelagring på serversiden blev deaktiveret.

Indlæserhastighed er helt afgørende for enhver vellykket satsning online. Et websted, der tager mere end 4 sekunder at indlæse, opgives af 74% af brugerne, mens svage e-handelswebsteder sjældent besøges igen.

Jeg tester TTFB (tid til første byte), og den tid det tager for et websted at blive indlæst fuldt ud. Den første måling afslører, hvor hurtigt serveren reagerer på en forespørgsel. Det er en god indikator for, hvor hurtig hostingmaskinen er.

Den anden måling viser, hvor lang tid det tager, før webstedet er synligt og nyttigt for slutbrugeren. Uden tvivl er dette også afgørende.

I begge kategorier på tværs af tre teststeder var HostGator Cloud-hosting imponerende, ur i det hurtigste svar og det næsthurtigste tidspunkt at indlæse hjemmesiden på mit grundlæggende WordPress-sted fuldt ud. I de følgende måneder skønt imidlertid respons- og belastningstiderne op, hvilket ødelægger den gennemsnitlige ydelse af HostGator.

Mit HostGator-sted viste gode resultater på WebPageTest.

Mit HostGator-sted viste gode resultater på WebPageTest.

Jeg var virkelig imponeret over denne ydelse, men da jeg satte mit HostGator-site under belastning, smuldrede serveren.

For at afklare købte jeg den anden ud af tre Cloud-hostingplaner, som HostGator har. Det gik rimeligt godt indtil 30 virtuelle brugere, men så begyndte kampen.

I sidste ende blev den gennemsnitlige responstid med 50 virtuelle brugere de store 7,9 sekunder. Mens de virtuelle brugere var færre end 30, reagerede Cloud-serveren fortsat inden for 0,3-0,45 sekunder, hvilket er ret godt.

Belastningspåvirkning afslørede en vis svaghed under belastning.

30 brugere ser ud til at være hætten med glat ydeevne.

Belastningspåvirkning afslørede en vis svaghed under belastning.

Jeg har et WordPress-sted på HostGator WordPress Cloud (lidt dyrere optimeret specifikt til WordPress) og Load Impact-testene, som jeg kører regelmæssigt, viser lignende opførsel: meget anstændigt backend-svar indtil 30 brugere eller deromkring og derefter noget alvorligt forsinkelse. Det er i gennemsnit den langsomste blandt alle værter, der gennemgås af Hosting Tribunal.

I al retfærdighed, 30 samtidige brugere er ikke et så lille antal for et voksende websted, men jeg forventede mere fra det medium HostGator-webhosting-tilbud.

Gennemsnitlig svartid 2018:
 • August – 0,17s
 • September – 0,70s
 • Oktober – 1.71s
 • November – 0,48s
 • December – 0.57s
Gennemsnitlig svartid 2019:
 • Januar – 0,57 s
Fuldt indlæst side 2018:
 • August – 0,87 s
 • September – 1,26s
 • Oktober – 2.26s
 • November – 0,92s
 • December – 1.17s
Fuldt indlæst side 2019:
 • Januar – 1.19s
Svar under belastning 2018:
 • August – 7,9s
 • September – 10.01
 • Oktober – 7.99s
 • November – 9.70
 • December – 10.89s
Respons under belastning 2019:
 • Januar – 10.10

"Hurtige servere, der har brug for optimering for at håndtere store mængder trafik."

3. HostGator har langsom support og fremragende vidensbase

Jeg kom i kontakt med supportteamet fire gange, mens du forbereder denne dybdegående gennemgang. Én gang via e-mail, de andre tre gange via chat. Jeg overvejede også at teste den 24/7 HostGator telefonstøtte, men disse fire interaktioner var nok.

For det første er ventetiden på chat ikke så kort.

Første gang engagerede jeg en salgsrepræsentant til at spørge afklaringer om visse planfunktioner. Agenterne havde brug for ca. 4 minutter på at hente min chatanmodning. Det er ikke forfærdeligt, men er langt fra de bedste webstedværter derude.

Derefter var mit spørgsmål temmelig enkelt, men måtte stille det to gange, da det første svar, jeg modtog, var en kopi-indsæt fra webstedet med de oplysninger, jeg bad om afklaringer om. Anden gang jeg spurgte ændrede jeg ikke ordlyden meget. Det ser ud til, at agenten simpelthen læste den mere omhyggeligt og leverede det svar, jeg ledte efter.

Vil du tale med en Gator?

HostGator support er tilgængelig på tværs af alle kommunikationskanaler.

Den anden chat, jeg startede med HostGator-supporten, var relateret til et teknisk problem. Det blev hurtigt besvaret, og agenten tog sig tid til at undersøge det problem, jeg havde (den indbyggede oppetidsmonitor fungerede ikke). Han undersøgte et stykke tid og eskalerede spørgsmålet til systemadministratorerne for mig.

Dette var rart, men agenten fortalte mig, at jeg ville blive e-mailet med sagsoplysningerne for at overvåge situationen. Jeg har aldrig modtaget en e-mail, og sagen blev ikke vist under min HostGator kundeportal.

Efter en anden chat fik jeg at vide, at billetten ikke er logget ind under min konto, fordi den er eskaleret, hvilket ikke gav meget mening. Det gør det stadig ikke.

Til sidst, fire dage senere, fik jeg en e-mail, der siger, at systemadministratorerne er opmærksomme på problemet, men ikke kan give mig ETA om dens løsning.

Det sidste møde, jeg havde med HostGator-chatstøtte, handlede om at ændre cPanel-temaet. Se, HostGator Cloud har et tilpasset cPanel-tema, som er meget smukt og funktionelt, men det tillader ikke dig at skifte til cPanel-klassikere som Paper Lantern eller x3. Min chatanmodning blev hængende i over 15 minutter. I det mindste var agenten, der endelig behandlede mit problem, høflig og hurtig.

Mit mål er at levere oprigtig, objektiv analyse af hver vært, jeg undersøger, og må sige, at HostGator kundeservice er uberegnelig, i bedste fald.

Når det er sagt, var jeg glad for at se, at videnbasen er forbedret meget. Kvaliteten og mængden af ​​ressourcer er vokset markant siden sidste gang (sommeren 2017), jeg kontrollerede.

Nu er det et meget respektabelt selvhjælpscenter.

"HostGator supportteam er under meget stress, og ventetiderne kan være høje, men selvhjælpecentret er fremragende."

Fordele ved HostGator

HostGator er et venligt hostingfirma med mange frynsegoder og tjenester af høj kvalitet. Dens Cloud-platform er det perfekte eksempel.

1. Fleksibel hosting

Cloudopsætningen er lidt dyrere end den delte HostGator-webhosting-tilbud, men du får det, du betaler for.

De moderne servere er sammenkoblet, hvilket giver mulighed for hurtig ressourcetildeling og stor redundans.

Det er muligt at få yderligere ressourcer, når det er nødvendigt. Med et klik på en knap og en grundlæggende skyder kan du rampe dit websteds CPU og RAM uden faktisk at skifte til en større plan. Tilsvarende kan du fjerne den, når den ekstra strøm ikke længere er nødvendigt.

Mere RAM? Let.

Det er let at tilføje og fjerne ressourcer!

En sådan fleksibilitet er fremragende for websteder, der har lejlighedsvis eller sæsonbestemte pigge i trafikken. Rejsebureauer, begivenhedsarrangører, konferencecentre, e-handelswebsteder, der kører aggressive marketingkampagner, finder muligheden for at administrere webstedsressourcer ganske praktisk, tilføje de nødvendige Umpf! når det er nødvendigt og vende tilbage til standardværdierne, når besøgende niveauer falder igen.

Budgetvenligt, problemfri og styrkende, dette er en fantastisk funktion at have.

2. God statistik lige uden for boksen

Kraften til at administrere ressourcerne på dit websted er kun meningsfuld, hvis du rent faktisk ved, hvad det bruger. HostGator-webstedets hostingportal har dette dækket.

Der kan du se mængden af ​​processorkraft og hukommelse, der bruges af dine sider på ethvert givet tidspunkt. Disse statistiske data er afledt direkte fra serveren og er meget tilgængelige og lette at læse.

På ethvert givet tidspunkt kan du kontrollere RAM-brug, køreprocesser og CPU-belastning. Alle disse giver et komplet billede af, hvad der sker på bagsiden af ​​dit websted og hjælper med at identificere potentielle problemer efter installation af opdateringer og nye plugins.

3. Intuitivt interface

HostGator-loginområdet er lige så intuitivt som nogensinde. Fakturering, planoplysninger, administration af domænenavne og support er kun et klik væk på alle tidspunkter.

Alt er kun et klik væk. Yay, Gators!

Nyttig og uklæded ofrer ikke kundeportalen funktionalitet til design.

Hænderne ned, dette er en af ​​de mest uklare og brugervenlige kundeportaler Jeg har set. Det er i skarp kontrast til f.eks. A2 Hosting, hvis kontrolpanel er yderst funktionelt og godt designet, men den store mængde information, der byder dig velkommen ved login, kan være overvældende.

Webstedsstyring sker gennem den allestedsnærværende cPanel. Det tilpasses til at matche HostGator-farveskemaet og ser temmelig pænt ud. På grund af stylingen kan du ikke ændre cPanel-temaet, men layoutet giver mulighed for tilstrækkelig tilpasning.

Ligesom kundeområdet viser HostGator cPanel fremtrædende brugsstatistikker.

4. Fremragende netværksinfrastruktur

HostGator er ideel til amerikanske-baserede websteder.

Dens to datacentre er placeret i Provo, Utah og Houston, Texas, hvor virksomhedens hovedkvarter er. Det var tidligere i Florida, hvilket måske kan være en indikation af, hvor mærkenavnet hentede inspiration fra.

Alle moderne datacentre er udstyret med flere lag af sikkerhed, redundans-strømgeneratorer, avancerede kølesystemer, stærk fysisk sikkerhed og HostGator’s er ingen undtagelse.

Hvad der gør dem særligt imponerende er det faktum, at ligesom Arista Networks, Juniper, Arbor, Brocade og Cisco spillede en central rolle i design og levering af dem. Dette er de største navne inden for netværk – sikkerhed, fysisk infrastruktur – og er en garanti for et stabilt, hurtigt og fremtidssikkert netværk.

5. Potente servere

Overraskende nævner ikke mange HostGator-anmeldelser dette, men virksomhedens Cloud er afhængig af seriøs computerkraft.

Alle servere leveres med SSD’er og kører på 32-core AMD Opteron ™ -processor 6376 eller Intel (R) Xeon (R) CPU E5-2630 v3. De har også 4 RAID 1’er på tværs.

Den tekniske mumbo-jumbo betyder sandsynligvis ikke meget, men det er tilstrækkeligt at sige det dette er nogle kraftfulde maskiner.

Et hurtigt kig på de forskellige hostingplaner (nedenfor) afslører, hvor meget strøm du kan forvente af hvert produkt. Selvom oplysningerne ikke vises så detaljeret som muligt, er de der.

6. Fristende introduktionspriser

På en typisk webhostemode, Virksomheden tiltrækker nye kunder med meget lave gebyrer. HostGator-prissætningen stiger, når den indledende periode er forbi.

Du kan få et websted, der kører for så lavt som $ 2,75 / mo på den delte HostGator webhostingsplatform, hvis du forpligter dig i tre år. Hatchling Cloud koster $ 4,95 for den samme periode, ingen ekstra inkluderet.

HostGator har et lavt startgebyr for et enkelt websted.

Dejlig pris for et websted!

I næsten enhver hostinganmeldelse skal jeg præcisere, at det er standardpraksis, at hostingvirksomheder reklamerer for meget lave priser for at få folk til at klikke på deres planer. HostGator lægger i det mindste en stjerne ved siden af ​​hvert tilbud, der giver mund til at indikere, at der er mere at gøre med aftalen.

Husk, den oprindelige rabat er i virkeligheden en automatisk anvendt HostGator-kupon, så selv hvis du finder en god handel andetsteds online, vil rabatten sandsynligvis være den samme.

7. WordPress Optimering og cache

Alle skyplaner leveres med Mojo Marketplace, Google Analytics og flere andre frynsegoder. Den mest bemærkelsesværdige er Varnish-cache-cache, som er forudinstalleret (måtte deaktivere det manuelt for at få fair testresultater) og leverer meget god hastighed.

Mojo Marketplace kan tilføje en masse værdi til dit WordPress-sted, mens caching på serversiden altid er en dejlig ting at have, især når du bruger indholdsstyringssystemer.

Min favorit WordPress frynsegoder er det faktum, at Google Analytics er klar til brug da opsætningen kan være en hindring for uerfarne brugere.

Den administrerede WordPress-løsning er indrettet til test som en del af den fremtidige serie af HostGator-anmeldelser, her på Hosting Tribunal.

8. Freebies

HostGator belønner nye kunder med et anstændigt marketingbudget. Google AdWords værd af 100 AdWords kan være din, når du har brugt faktiske $ 25 i AdWords.

Det lyder måske ikke som meget, men når du først har fået dit websted i gang, kan disse annoncekreditter hjælpe med synlighed bigtime. Hvis de bruges strategisk og sammen med god SEO-praksis, kan de hjælpe dig med at få anstændig eksponering.

Også, alle Cloud-planer modtager en gratis Let’s Encrypt SSL, mens Business Cloud også leveres med en dedikeret IP-adresse.

Derudover har virksomheden en 45-dages pengene-tilbage-garanti, der er længere end industristandarden på 30 dage.

Ulemperne ved HostGator

HostGator er langt fra perfekt. Jeg berørte nogle af de områder, der adskiller HostGator fra de allerbedste webstedsudbydere. Hoved blandt dem er det langsomme supportteam, men der er flere andre klager over HostGator, der skal nævnes.

1. Vildledende marketingsprog

Korriger mig, hvis jeg tager fejl, men jeg er kommet til at tro, at vanskeligt marketingsprog er endemisk for alle værter under paraplyen fra EIG.

I tilfælde af HostGator Cloud-hosting er den mest skarpe fejlretning i planpræsentationen.

Planoplysningerne annoncerer ressourcer hurtigt som 2 CPU-kerner og 2 GB RAM. Uden yderligere undersøgelse kan du måske konkludere, at disse to processor-kerner og optrædener med tilgængelig hukommelse ville være til dig at bruge, som du vil. Det ville faktisk være en meget logisk konklusion; som om oplysningerne er derude for at få dig til at tænke nøjagtigt over dette.

At læse den skjulte info afslører det aktuelle tilbud, selvom ordlyden er akavet og uklar.

Et eksempel på klassisk markedsføring, ikke alt er så prangende som det ser ud til at begynde med.

Jeg kan garantere dig, at ikke alle tjekker alt omhyggeligt og med omhu for at for eksempel foretage en detaljeret, objektiv gennemgang af værten. Oven i det virker den måde, disse oplysninger er lagt på, tilsyneladende utilstrækkelig til at tage dem til pålydende værdi.

Hvis du imidlertid udvider planoplysningerne, vil du se en afklaring om, at disse ikke er dedikerede, men delte ressourcer. Med andre ord, dette er serverspecifikationer og ikke planspecifikationer.

Jeg har tjekket med HostGator-salgsteamet for at bekræfte dette som ordlyden så vagt som det bliver, men salgsagenten bekræftede, efter at han blev spurgt to gange, at de annoncerede værdier er serverressourcer, som din Cloud-side ville have adgang til. Sammen med et ukendt antal andre sider.

På en server med et par hundrede websteder ser disse numre ikke så imponerende ud, gør de det?

Jeg gætte, det er hele pointen med en sådan fiskende ordlyd. Det er et åbenlyst marketingtrick, der står i skarp kontrast til dem som A2 Hosting og SiteGround, der leverer detaljerede lister over de dedikerede ressourcer, hver plan har.

Selvom det er rart at kende de basale serverressourcer, giver det ikke rigtig værdifulde oplysninger på et personligt niveau.

Den måde, HostGator præsenterer tallene på, er fishy. Jeg blev forvirret over, at ingen af ​​de 2019 HostGator-anmeldelser, jeg så, nævnte dette.

2. Langsom kundeportal

Tidligere i denne HostGator Cloud-gennemgang nævnte jeg, hvor fantastisk kundeportalen er. Det er ujævn og meget let at bruge, men det har en stor fejl: det er langsomt.

Skift mellem faner tager sekunder, og det er meget langsommere at gennemsøge indstillingerne under den samme fane, end det burde være.

Træheden er næppe en dealbreaker, men den er irriterende alligevel.

3. Langsom kontoopsætning

Jeg købte den nødvendige plan for denne uvildige hostinganmeldelse med den hurtigste betalingsmetode, nemlig kreditkort. Betalingen blev øjeblikkeligt ryddet, men så måtte jeg vente mere end 40 minutter på, at min service blev tilgængelig.

HostGator skal forbedre planlægningen.

Det tog lidt tid.

Igen, det er ikke en dealbreaker, men det får dig til at undre dig over, hvorfor en automatisk proces ville tage så lang tid. Når alt kommer til alt er den køb, jeg købte, den mest populære ifølge HostGators websted.

Anbefaler vi HostGator?

HostGator Cloud-hosting er et solidt valg.

Det er en meget anstændig mulighed for USA-baserede websteder med mellemlang trafik.

Supporten kan være bedre, men Cloud-infrastrukturen er meget robust og leverer fremragende hastighed og oppetid. Jeg vil være interesseret i at se, hvordan den regelmæssige delte hosting fungerer, men også den administrerede WordPress-løsning af virksomheden. Vi har muligvis snart en række HostGator-anmeldelser.

Under belastning fungerer HostGator-serverne godt op til et punkt. Når mere end 30 samtidige brugere begynder at gennemse stedet, springer den samlede responstid. Derefter er 30 brugere et respektabelt antal. Hvis dit websted får så mange regelmæssigt, skal du overveje at flytte væk fra delte løsninger.

HostGator er stadig et af de bedre webstedshostingfirmaer derude, på trods af EIG-erhvervelsen. Moderne, pålidelig server- og netværksinfrastruktur sikrer jævn drift, mens det omfattende selvhjælpscenter kan være et fremragende sted at lære meget om webhosting generelt.

Jeg ser frem til dine indtryk og også mod en grundig, korrekt HostGator-delt hostinganmeldelse, bare for at se, hvordan det går imod virksomhedens hovedprodukt.

Ofte stillede spørgsmål

Q: Er HostGator god?

Q: Er HostGator bedre end GoDaddy?

Sp .: Hvor meget koster HostGator?

Spørgsmål: Hvad kan jeg gøre på HostGator?

Q: Er HostGator den bedste hosting-udbyder til WordPress?

A: Ja, HostGator er meget god, især dens Cloud-platform. Jeg er endnu ikke i færd med at teste de regelmæssige delte planer for virksomheden, men Cloud-løsningen er ret robust, hurtig og funktionsrig. Det er især velegnet til amerikanske-baserede websteder på grund af datacenters placeringer. En stor fordel er, at virksomheden bevæger sig fremad hele tiden og forsøger at forbedre sine tjenester endnu mere.
A: Ja, ja, det er det. I al ærlighed ville GoDaddy rangere ugunstigt i direkte sammenligning med de fleste af de bedste webhotelleverandører; det trumfer dem kun, når det drejer sig om størrelse. Desværre for GoDaddy er størrelse ofte skadelig for service af høj kvalitet. Afslutningsvis er forskellen mellem HostGator Cloud og den delte platform, GoDaddy har at tilbyde, så stor, at den eneste meningsfulde HostGator vs. GoDaddy-debat kan dreje sig om hvilken, der er mere overkommelig. Tjek nedenfor.
A: HostGator-gebyrerne skaleres ned med et længere tilsagn. Hvis du betaler i 36 måneder, kan du få dit websted hostet for $ 4,95 pr. Måned. Faktisk, hvis du vælger den delte platform i stedet for Cloud, kan du få en aftale for de magre $ 2,75 pr. Måned. Hvis månederne er 36, er det. Ellers skaleres de månedlige gebyrer op, og hvad der koster 2,75 $ forudbetalt $ 10,95, hvis du beslutter at betale en måned til måned basis. Ja det er rigtigt. Cirka fire gange mere.
A: Noget. Sky er grænsen, da HostGator Cloud-platformen er ret alsidig og kraftfuld. Det sætter mange apps i dine hænder, praktisk statistik og en anstændig vidensbase. WordPress, Joomla, e-handel, navngive det, konceptualisere det og indse det. HostGator Cloud kan håndtere det. I det øjeblik dit websted vokser tilstrækkeligt, kan du gå til en VPS eller en dedikeret server. Forhåbentlig, men den tid, du ønsker at flytte vores HostGator VPS-anmeldelse, er også klar. Hvis ikke, skriv os, hvordan er tjenesten. Vær venlig. Temmelig venligst.
Sv: HostGator har sine WordPress Cloud Hosting-planer, og de er ikke så dårlige. Dog er de heller ikke de bedste. Deres prisfastsættelse er meget god, og deres service er anstændig, men hvis du vil have en virkelig fremragende præstation, skal du kigge andre steder. Hvis andre HostGator-anmeldelser forsøger at overbevise dig om andet, bedes du bedst tjek vores detaljerede WordPress case study og bedømme selv.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author