GoDaddy tárhely

A GoDaddy a host iparág igazi apu. Ez a legnagyobb domain név regisztráló és a legnagyobb tárhely-szolgáltató a világon.

A pártatlan GoDaddy tárhely-áttekintés során látni kell, hogy ez a legjobb webhely-tárhely-szolgáltatás.

Lehetséges, hogy nem tudtam megkerülni a GoDaddy-t a legjobb webhely-hosting cég keresése során. Annak érdekében, hogy tisztességes áttekintésekkel és pontszerű visszajelzésekkel javítsam a tárhely világát, ki kellett értékelnem a legnagyobb vendéglátó előnyeit és hátrányait..

Megvásároltam a Deluxe megosztott tervet, létrehoztam egy alapértelmezett WordPress-webhelyet, és számos megfigyelő eszközhöz csatoltam a teljesítmény mérésére. Sok GoDaddy-tárhely-áttekintés található odakint, de egyikükben sem található a mélység és a valós adatok, amelyeket a hónapok során összegyűjtöttem.

Ki az a GoDaddy??

Ha USA-ban él, akkor biztosan ismeri a GoDaddy-t, mivel ez egy olyan vállalat, amely agresszív marketing stratégiákat alkalmaz, esetenként megkérdőjelezhető ízléssel. A Super Bowl reklámok, amelyek gyakran hírességeket és híres sportolókat tartalmaznak, nagy szponzorálási ügyletek és számos viták hozzájárulnak a GoDaddy népszerűségéhez..

A céget 1997-ben alapították Jomax Technologies néven, és azóta növekszik. A hivatalos adatok szerint a GoDaddy több mint 6000 embert foglalkoztat, akik 17 millió ügyfelet szolgálnak ki.

A legtöbb többi gazdagépnek nincs ilyen sok domainneve (és a GoDaddy-nek is 75 milliója van.)

A GoDaddy hatalmas.

A nagy szervezetek azonban gyakran küzdenek, hogy relevánsak maradjanak egy olyan haladású piacon, ahol az innováció és a folyamatos fejlődés a fő erények.

Így van ez az óriás??

Képes naprakészen tartani hatalmas infrastruktúráját??

Reálisan versenyezhet-e a legjobb webhely-szolgáltatókkal és fejlett termékeikkel??

Ebben a pártatlan, részletes áttekintésben hagyom, hogy a számok elmondják a GoDaddy történetét.

"Kezdőbarát tárhely"

üzemidő

99,99%

Támogatás

7/10

Rakodási sebesség

1,25 másodperc

Jellemzők

7/10

OVERAL2.8

Az Essentials – GoDaddy Uptime, Speed, támogatás

Az állásidő, a sebesség és a minőségi támogatás a pozitív webtárhely-élmény kulcsfontosságú elemei, és itt kell értékelni a Host Tribunal-ban..

1. Kiváló Uptime – 99,99%

Az Uptime a legfontosabb tényező, amelyet figyelembe kell venni egy új internetes hostban.

Ezért az első dolog, amit a GoDaddy teszthelyszín létrehozása után tettem, az volt, hogy összekapcsoltam a StatusCake figyelő fiókkal..

Eddig, az uptime a kifogástalan 100%. A két hónapos megfigyelési idő még mindig túl rövid ahhoz, hogy bármiféle nagyobb következtetést levonhasson, ám a kezdete nagyon ígéretes.

A GoDaddy garantálja az üzemidő 99,9% -át. Ezt a garanciát egy viszonylag szegény kompenzációs politika támasztja alá. Ha az üzemidő 99,9% alá csökken, a végfelhasználó a havi díj 5% -ának megfelelő hitelt kaphat. Ez az.

Az esetleges állásidő tényleges hossza nem játszik szerepet a kompenzációban.

Más házigazdák teljes hónapban ingyenes tárhelyet kínálnak, ha a meglévő SLA-t megsértik.

Mindez azonban hiábavaló gyakorlati elmélet-gyakorlat, mivel a GoDaddy szerver biztosítja az ígért stabilitást, majd azt.

2018 átlagos üzemideje:

 • Augusztus – 100%
 • Szeptember – 100%
 • Október – 100%
 • November – 100%
 • December – 100%

Átlagos üzemidő 2019:

 • Január – 100%

"Kiváló üzemidő."

2. Kérdéses sebesség

 • Gyors válaszidő – 0.68s
 • Impresszív, teljesen betöltött idő – 1,32 mp
 • Ésszerű terhelés – 0,69s

Megjegyzés: Ha sebességi teszteket futtat a domainben, az eredmények kissé ingadozhatnak. Még ugyanabból a tesztelési platformból, két egymást követő teszt általában kissé eltérő eredményeket mutat. A GoDaddy webhelyem Arizonában található, tehát az Egyesült Államok helyszínein teszteltem. Az összes plugin és a szerveroldali gyorsítótár le van tiltva.

A sebesség fontos másodperc. A lassú webhely komoly elrettentő tényező, és sok felhasználó soha nem is fontolgatna egy olyan oldalra való visszatérést, amelynek betöltése hosszú ideig tart.

Különleges rendelkezéseket teszek az összes elemzett gazdagép tesztelésekor, mivel a különböző benchmarking eszközök gyakran eltérő eredményeket hoznak. Az elfogulatlan és őszinte vélemények elkészítése során három teszt átlagát veszem figyelembe.

Amikor teszteltem a GoDaddy-t, mind a szerver válaszideje (TTFB), mind az oldal teljes feltöltéséhez szükséges idő lenyűgöző volt. Az első bájt kevesebb mint fél másodperc alatt került visszaküldésre, míg az oldal teljes átadása körülbelül 1,32 másodpercig tartott.

Ez jó sebesség egy kicsi, alapvető oldal, mint az enyém, de a többi megnézemhez viszonyítva el kell mondanom, hogy a GoDaddy előnye közepes.

A dolgok lenyűgözőek voltak, amikor a GoDaddy szervert komoly terhelés alá tettem. Az összes ~ 150 kérést kielégítette. 50 egyidejű felhasználó figyelemre méltó stabilitással és következetességgel küldte az utat, gyors válaszokat biztosítva az egész.

Csak kisebb ingadozások stressz alatt.

Gyors és stabil válasz több lekérdezésre.

A GoDaddy szerver nagyon tiszteletteljes teljesítményt mutatott stressz alatt.

Kizárólag az üzemidő és a sebesség alapján a GoDaddy a legjobb webtárhely-szolgáltatók közé tartozik.

2018 átlagos válaszideje:

 • Augusztus – 0.47s
 • Szeptember – 0.82s
 • Október – 0.53s
 • November – 1.20
 • December – 0.41s

Teljesen betöltött 2018-as oldal:

 • Augusztus – 1.25
 • szeptember – 1.52s
 • Október – 1.31
 • November – 1.66s
 • December – 0.85s

Válasz 2018 terhelés alatt:

 • Augusztus – 0.52s
 • Szeptember – 0.50-es évek
 • Október – 0.52s
 • November – 1.31
 • December – 0.58s

"A sebesség nem túl rossz, de sokkal jobb is lehet."

3. Hiányos támogatás és elavult tudásbázis

A sebesség és az üzemidő döntő jelentőségű, ám a technikai támogatás egy másik meghatározó tényező, amely meghatározza az internetes host minőségét.

Mondtam neked a GoDaddy méretét. A cég hatalmas és ügyfélköre óriási. Ennek eredményeként a támogató csapatnak nagyszámúnak kell lennie ahhoz, hogy a nap 24 órájában és 24 órában kielégítse az igényeket.

Nem túl könnyű több mint ezer ember képzése a legmagasabb szintű műszaki támogatás nyújtására, és a GoDaddy ezen a téren nem végez különösen jó munkát..

Igaz, hogy a szükségletek órájában nagyon jó válaszokat és megfelelő támogatást kaphat. Ugyanakkor valószínűtlen, hogy a nem megfelelő ismeretek és a rosszul felkészült ügynökök csak egyre növekvő frusztrációt kapnak.

A vonalak sok nyelven elérhetők 24 órán keresztül, de ugyanez nem mondható el a csevegési támogatásról. Amikor elkezdtem ezt a felülvizsgálatot, a csevegés teljesen nem volt elérhető, azaz nem volt semmilyen chat gomb.

Most, néhány nappal később, újra elérhetővé válik, de a csevegés támogató csoportja csak munkaidőben érhető el. Azt kell mondanom, hogy ez teszi a GoDaddy-t amatőrnek.

Csak akkor csevegjen, amikor?

A csevegés csak munkaidőben érhető el, és a GoDaddy komolyan lemarad a versenytársaitól.

A tudásbázist szintén frissíteni kell. Miközben a GoDaddy névszervereimet kerestem (amelyek meglepően jól rejtve vannak), a tudásbázishoz kellett útmutatást igénybe venni … csak annak észlelése érdekében, hogy a megadott lépések képernyőképeket tartalmaznak az ügyfélkör egy régebbi verziójáról. Hiábavaló.

Az útmutatók és cikkek rendezett és naprakész gyűjteményének megőrzése erőfeszítéseket igényel, de egy tiszteletteljes házigazdának erőfeszítéseket kell tennie. Különösen akkor, ha a támogatás többnyire telefonon elérhető, és a vonalak általában elfoglaltak.

"A GoDaddy támogatás alig megfelelő, és a tudásbázis elavult."

A GoDaddy előnyei

A GoDaddy tovább bővül. És bár a siker nagy részét a jó marketingnek lehet tulajdonítani, a cég ésszerűen lekerekített termékeket kínál.

1. Nagyvonalú tervek

A bevezető Economy megosztott tárhely-tervet félre, A GoDaddy szép csomagokat kínál, amelyek korlátlan lemezterületet és sávszélességet kínálnak. A kiosztott RAM és CPU teljesítmény nem a legnagyobb, de megosztott környezetben megfelelő.

Az összes tervre csak az a korlátozás vonatkozik, hogy a felhasználó milyen fájlokkal rendelkezik. 250 000-en áll, ami tisztességes. Ennek ellenére ez korlátozás, amelyet több közepes méretű weboldallal rendelkezők is érzékelnek.

A szavak tisztázása érdekében, bár a hatalmas tárhely nem korlátozott, a GoDaddy szerverre feltölthető adatmennyiség.

Ha elolvassa a GoDaddy tárhely-terveit (erről később bővebben), meglepheti a felsorolt ​​szolgáltatások száma. Ne legyél, mivel gyakorlatilag mindegyik szabványos szolgáltatás minden Linux megosztott tárhely-tervben. Semmi baj ezzel, mivel a standard cPanel funkciók robusztusak és fantasztikusak, de tisztázást igényelt.

Nem kapsz semmi egyedit, de a csomagok kellően fel vannak szerelve ahhoz, hogy bármilyen gond nélkül működhessenek a modern tartalomkezelő rendszerek.

2. A Neat Account Setup

A webhely GoDaddy-vel történő elindítása nagyon egyszerű, mivel a fiókok beállítása a WordPress zökkenőmentes telepítésén keresztül segít.

A fiók létrehozása után alapszintű WordPress-webhelyet hozhat létre és futtathat.

Gyors és egyszerű WordPress telepítés.

Gyors, zökkenőmentes, ésszerű.

Ezt tettem, és gyors és kellemes volt.

Tiszta.

3. Ingyenes weboldalkészítő

Az évek során a GoDaddy kifejlesztette saját weboldal-készítőjét. Legutóbbi iterációját nevezik GoCentral.

Kicsit nem szívesen sorolom fel a vállalat előnyei közé, mivel ez egy meglehetősen közepes méretű webhely-építő alkalmazás, de az emberek számára megteszi, akik alapvető internetes jelenlétüket akarják.

A GoCentral továbbfejlesztette a kreatív folyamatot.

A GoCentral rendkívül egyszerűen építhet alapvető webhelyeket.

Az összes tervben szereplő GoCentral egy nagyon modern szerkesztési folyamatot kínál, amely lehetővé teszi, hogy percek alatt elkészítse a weboldalt. Az intuitív és az alkotók számára könnyen használható eszközként ezt a webhely-készítőt kissé korlátozónak és alapvetőnek érzi, de jóval rosszabb és drágább webhely-készítő eszközöket láttam..

4. Jó ajánlatok

A GoDaddy hírhedt jövedelmező ügyleteiről. Legtöbbször nevetségesen alacsony kezdőcsomagokat szerezhet.

Egy dollár havi díját beszélem itt. Ez nem lesz ennél alacsonyabb, ha át nem lép az ingyenes tárhely területére.

A legjobb az, hogy az alacsony GoDaddy tárhelyi árak gyakorlatilag mindig megtalálhatók, mivel a hostnak nagyon erős marketing csapata van, aki jól tudja, hogyan kell új ügyfeleket vonzani..

A GoDaddy hátrányai

A GoDaddy jó hostolási lehetőség?

A GoDaddy kezdetben domain név regisztrálóként kezdett, amely később mindenféle hostolási szolgáltatásra kiterjedt: webhely-tárolás, e-mail tárolás, webhely-készítő, online könyvelés és egyebek.

Csak azt kell mondani, hogy a vállalat minden kereskedelem próbál lenni, de minden bizonnyal nem messze, a domain regisztráció pedig az esetleges kivétel.

Már említettem, hogy a támogató csoport a legjobb hosting szolgáltatókkal összehasonlítva alacsonyabb par.

Itt található a GoDaddy további jelentős hiányosságai

1. Alapvető tárhelymegoldások

A GoDaddy szabványos hosting terméket kínál. Nincs semmi kiemelkedő vagy különösen lenyűgöző a Linux hosting csomagjában. Alapvetően az összes cPanel-tárhely alapértelmezett szolgáltatásai.

Most, ha nem keres valamit egy egyszerű webhelyen túl, akkor ez elég jó lehet. Kétségtelen, hogy sok esetben ez elég jó, mivel a WordPress kedvelői kivételes funkcionalitást biztosítanak még a legtöbb csupaszcsontos Linux telepítéssel is.

Ennek ellenére többre számítottam egy olyan vállalattól, amely piaci részesedése alapján az iparág vezetője, és olyan hangosan szól termékei iránt.

2. A valós értéket meghaladó marketing

Az előző ponttal kötődik az a tény, hogy a GoDaddy erősen támaszkodik az erős marketingre, nem pedig az erős termékekre.

A cég reklámozza a tervek számos funkcióját, mégis feltétlenül minden egyes extra szolgáltatást felszámít. Annyira pénz-éhes, hogy még a gyakorlatilag az összes többi webtárhelyen ingyenesen megtalálható funkciók sem léteznek, vagy fizetnek.

Pénzvisszafizetési garancia? Nem létezik.

Automatikus biztonsági mentések? Nem. A beépített cPanel funkcióval biztonsági másolatot készíthet a webhelyről és az e-mailekről, de ezt manuálisan kell megtenni. Ezenkívül a terv részleteiben sehol nem találsz egy szót erről a lehetőségről. A GoDaddy biztonsági mentési eszközért való fizetés lehetősége azonban igen figyelemre méltó.

A GoDaddy jól ismeri a marketing tevékenységet.

Upsells, ki az apád?

Ingyenes SSL? Nem, hacsak nem veszi igénybe a legnagyobb megosztott tárhely tervet. Ez egy különösen nagy veszteség, minden más egyenlő, A Google az SSL-nél magasabb webhelyeket rangsorolja, mint biztonságos kapcsolat nélküli oldalak. Ez korábban problémát jelentett a kis webhelytulajdonosok számára, mivel az SSL-tanúsítványok nem voltak ingyenesek, ám a Let’s Encrypt-hez hasonló projektek eltávolították ezt az akadályt.

Ennek eredményeként a jó web hosting szolgáltatók többnyire ingyenes SSL-t tartalmaznak tervükbe.

Upsells? IGEN! Ezek közül rengeteget kapsz. Kicsit nevetséges, hogy minden egyes alkalommal, amikor belép az ügyfél területére, meg kell adni a javasolt domainneveket.

Ez csak néhány eset, amikor a GoDaddy megpróbálja – főleg a bevételét figyelembe véve – sikeresen megkísérelni kiszámlázni azokat a szolgáltatásokat, amelyek meglehetősen nélkülözhetetlenek és nagyrészt ingyenesen elérhetők más házigazdáknál..

A regisztráció után rendszeres promóciós e-maileket fog kapni, amelyek arra késztetik Önt, hogy rendeljen olyan termékeket, amelyekre nem feltétlenül szükség van.

3. Nincs migrációs szolgálat

Migrációs? Nem. A szolgáltatási feltételek azt mondják, hogy udvariassági szolgáltatást nyújthat, vagy nem, de a GoDaddy nem ígéri, hogy az Ön webhelye működni fog az áttérés után..

Mint komolyan?

Hadd tegyek fel egy érdekes kérdést itt:

Mennyibe kerül egy webhely üzemeltetése a GoDaddy segítségével?

Ha Önnek egy webhelyet kell áttelepítenie, sok idő és technikai tapasztalat szükséges.

4. Gyenge navigációval rendelkező ügyfélkör

A GoDaddy egy könnyen használható gazdagépet mutat, amely abszolút kezdőknek is megfelelő.

Noha a cég biztosan tudja, hogyan lehet termékeket eladni tapasztalatlan felhasználók számára, nem mondhatom, hogy ügyfélterülete különösen felhasználóbarát.

A legtöbb termékkezelési funkcióhoz viszonylag könnyű hozzáférést elérni, annak ellenére, hogy hozzáférjen egy legördülő menübe. Ez furcsa, mivel rengeteg hely van a világosan elrendezett navigációhoz.

A GoDaddy vásárlói terület javításra szorul.

Az ügyfélkör hasznosabb lehet és kevésbé értékesíthető.

Az olyan dolgok, mint az egyszerű domainkezelés, feleslegessé válnak. A domainkezelő nem jeleníti meg automatikusan a domaint máshol regisztrált, de a GoDaddy által üzemeltetett nevek. Valójában be kell írnia őket a keresősávba, hogy releváns információkat szerezzen, például melyik névkiszolgálót használja.

Miért ezt a részt nevezik „Saját domain” -nek, engem túlmutat.

Az ügyfélportálon keresztül a legegyszerűbben új termékek vásárlása lehetséges.

5. Magas megújítási díjak

Megemlítettem, hogy a GoDaddy gyakorlatilag mindig promóciókat folytat, és hogy megosztott tárhelyet szerezhet havonta 1 dollárért. Ha szerencséje van, akkor esetleg meg is köthet megállapodást, amikor meg kell újítania a hosting csomagot, de sokkal valószínűbb, hogy meg kell fizetnie a hatalmas megújítási árat..

A Maximum csomag 24,99 USD-t (adó nélkül) fizet megújításkor, ami 10 USD-rel több, mint a bevezető ár. A 24,99 USD nem a legszorosabb díj (a SiteGround 29,99 USD-t számít fel), de a benne szereplő szolgáltatásokért az ár teljes túlsúly.

6. Vállalati kultúra

Most ez nem valami, amit általában fontos tényezőnek tartok egy internetes házigazda kiválasztásakor. Mindaddig, amíg a kiszolgálók gyorsak és stabilak, a támogató csoport ismeri a munkáját és az ár méltányos, nem tudtam volna kevésbé törődni azzal, amit a vállalat csinál.

azonban, A GoDaddy annyira emberséges, hogy bizonyos mértékben meghatározza a teljes tárhelyipart. Agresszív játékos, aki kisebb webtárhelyet szerez, nemcsak a szolgáltatókat. Ráadásul erős marketinggel rendelkezik, amely erős márka imázsot hoz létre, és nem mindig pozitív.

A GoDaddy az évek során központi szerepet játszott egy maroknyi botrányban, a számomra leginkább a SOPA-val kapcsolatos vállalati álláspont volt. A világ legnagyobb host szolgáltatója és domain regisztrátora kezdeti álláspontja szerint a SOPA jó dolog, amelyet végre kell hajtani..

Véletlenül, A SOPA egy maroknyi domain regisztrátort leállított volna, míg a GoDaddy különleges, védett státuszt élvezne.

Számomra ez egy újabb bizonyíték arra, hogy a GoDaddy olyan társaság, amely csak nyereséget gyűjt, bármi legyen is az eszköz és a közösség egészének potenciális költségei. Éles ellentétben áll a SiteGround és az InMotion Hosting kedvelőivel, akik általában ügyfeleik után állnak, és rengeteg erőforrást biztosítanak, amelyek felhatalmazzák a végfelhasználókat, és az internetet jobbá teszik..

Ajánljuk a GoDaddy-t??

A GoDaddy rendben van, de sokkal jobb lehetőségek állnak rendelkezésre.

A fogadó behemóth fő hátránya a szegény támogató csapat, ám az agresszív marketing és a hatalmas mennyiségű eladás sem tesz kedvezőtlennek..

Szerverei kiváló sebességet és megbízhatóságot mutatnak, de a legjobb webtárhely-szolgáltatók, amelyeket itt áttekintek, a legjobbak lehetnek.

Bármennyire fontos ez a két tényező is, önmagukban nem elegendőek ahhoz, hogy a GoDaddy a 2019 legjobb 3 és még az ötödik legjobbjai közé kerüljön.

Ha egy egyszerű, kevés oldalú és korlátozott funkcionalitással rendelkező webhelyet keres, a GoDaddy ésszerű választás lehet, különösen, ha sikerül szép kedvezményt kapnia..

Ellenkező esetben felejtsd el ezt a GoDaddy tárhely-áttekintést, és végezzen egy kicsit további kutatást.

GoDaddy pillantással

Támogatás

Tudásbázis

Közös tárhely-tervek

Vezérlőpult

Hostolt domainek száma

Adatbázisok száma

E-mail fiókok

Biztonsági mentések és helyreállítás

Tárolás

Sávszélesség

Technológia

Biztonság

Domain név regisztráció

A webhely migrációja

Webhely készítő

E-kereskedelem

Speciális tárhely

Windows tárhely

Adatközpontok

üzemidő

Sebesség

Árazás

Árképzési struktúra

garanciák

Pro-minősített visszatérítések a korai lemondásért

Freebies

A társaság weboldala

Vállalati kultúra

Csak telefonszám érhető el
A tudásbázis rendben van, de komoly frissítésre van szüksége
4 megosztott tárhely-terv
cPanel
1 domain a legkisebb tervhez, a többire korlátlan
10 a legkisebb, 25 a Economy csomaghoz, a másik két tervhez korlátlan
Ismeretlen számú beérkező levelek; méretük e-mailben 250 MB, összesen 5 GB
Nincs automatikus biztonsági mentés
Korlátlan; csak a legkisebb terv korlátozza a helyet 100 GB-ra.
unmetered
HDD-k, szabványos Linux hosting technológiák; több mint 125 alkalmazás elérhető
Nagyon klasszikus Linux cucc
Olcsó kezdeti regisztráció
Udvarias szolgáltatás bármilyen garancia nélkül
Alapvető weboldal készítő
Nem ideális, mivel az SSL csak a két legnagyobb tervben szerepel, és a szerver nem kompatibilis a PCI-vel
A GoDaddy speciális WordPress-tárhely-terveket készített
Rendelkezésre álló, 3 terv, 2,49 dollárral kezdve
9 adatközpont szerte a világon
Szilárd teljesítmény, 99,9% -os ígéret teljesítve
A GoDaddy gyorsan kiszolgálja a webhelyeket, a válaszidők kissé az átlagnál alacsonyabbak
Nagyon alacsony bevezetési díjak
Az előre fizetés csökkenti a havi költségeket; a megújítási díjak a spektrum drága vége felé hajlamosak
Ha az ideje 99,9% alá csökken, akkor kérheti a havi tárhelydíj 5% -ának jóváírását. Nincs pénz-visszafizetési garancia!
Nem
Semmi sem említésre méltó
A GoDaddy webhely kevésbé lehet rendetlen és kevesebb termék kerülhet az arcába
A GoDaddy a legnagyobb létező web hosting cég. A cég története során számos vitát ismert, ám továbbra is az uralkodó szereplő a területen.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author