GoDaddy-hosting

GoDaddy on isäntäteollisuuden todellinen isä. Se on suurin verkkotunnusten rekisteröijä ja suurin hosting-palvelujen tarjoaja maailmassa.

Onko tämä paras verkkosivustojen isännöintipalvelu, on vielä nähtävissä tässä puolueettomassa GoDaddy-hosting-arvioinnissa.

En voinut mahdollisesti ohittaa GoDaddyä etsiessään parasta verkkosivustojen hosting-yritystä. Parantaakseen koko isännöintimaailmaa rehellisten arvostelujen ja pistekohtaisen palautteen avulla piti arvioida suurimman isäntävaltion etuja ja haittoja..

Ostin Deluxe-jaetun suunnitelman, luin oletus WordPress-sivuston ja yhdistin sen useisiin seurantatyökaluihin sen suorituskyvyn mittaamiseksi. Siellä on monia GoDaddy-hosting-arvosteluita, mutta yhdelläkään ei ole syvyyttä ja todellista tietoa, jonka olen kerännyt kuukausien aikana.

Kuka on GoDaddy?

Jos asut Yhdysvalloissa, tiedät varmasti GoDaddystä, koska tämä on yritys, joka harjoittaa aggressiivisia markkinointistrategioita, joissa on toisinaan kyseenalaista makua. Super Bowl -mainokset, joissa esiintyy usein kuuluisuuksia ja kuuluisia urheilijoita, suuret sponsorointisopimukset ja joukko kiistoja, lisäävät GoDaddyn suosiota.

Yhtiö perustettiin jo vuonna 1997 nimellä Jomax Technologies ja on kasvanut siitä lähtien. Virallisten tietojen mukaan GoDaddy työllistää yli 6000 henkilöä, jotka palvelevat 17 miljoonaa asiakasta.

Suurimmalla osalla muita isäntiä ei ole niin monia verkkotunnuksia (ja myös GoDaddyllä on niitä 75 miljoonaa).

GoDaddy on massiivinen.

Suuret entiteetit kuitenkin pyrkivät pysymään ajan tasalla nopeatempoisilla markkinoilla, joilla innovaatiot ja jatkuva kehitys ovat tärkeimpiä hyveitä.

Onko tämä tämä jättiläinen??

Pystyykö se pitämään laajan infrastruktuurin ajan tasalla??

Voiko se kilpailla realistisesti parhaiden verkkosivustojen tarjoajien ja heidän edistyneiden tuotteiden kanssa?

Annan numeroiden kertoa GoDaddyn tarinan tässä puolueettomassa ja yksityiskohtaisessa katsauksessa.

"Aloittelijaystävällinen isännöinti"

Käyttöaste

99,99%

Tuki

7/10

Kuormausnopeus

1,25 sekuntia

ominaisuudet

7/10

OVERAL2.8

Essentials – GoDaddy Uptime, Speed, tuki

Päällä oleva aika, nopeus ja laadullinen tuki ovat positiivisen web-hosting-kokemuksen avainkomponentit, ja niitä on arvioitava pääasiassa täällä, hosting-tuomioistuimessa.

1. Erinomainen käyttöaika – 99,99%

Uptime on tärkein tekijä, joka on otettava huomioon uudessa isäntäkoneessa.

Siksi ensimmäinen asia, jonka tein GoDaddy-testisivustoni luomisen jälkeen, oli yhdistää se StatusCake-seurantatililleni.

Niin kaukana, käyttöaika on moitteeton 100%. Kahden kuukauden tarkkailuaika on edelleen liian lyhyt merkittävien päätelmien tekemiseksi, mutta alku on erittäin lupaava.

GoDaddy takaa, että käyttöaika on 99,9%. Tätä takuuta tukee korvauspolitiikka, joka on suhteellisen heikko. Jos käyttöaika laskee alle 99,9%, loppukäyttäjä voi saada luottoa, joka on 5% kuukausimaksusta. Se siitä.

Mahdollisen seisokkien todellinen pituus ei vaikuta korvaukseen.

Muut isännät tarjoavat täyden kuukauden ilmaisen isännöinnin aina, kun olemassa olevaa SLA: ta rikotaan.

Kaikki tämä on kuitenkin turhaa harjoitusteoria-alusta, koska GoDaddy-palvelin tarjoaa luvatun vakauden ja sitten jonkin verran.

Keskimääräinen käyttöaika 2018:

 • Elokuu – 100%
 • Syyskuu – 100%
 • Lokakuu – 100%
 • Marraskuu – 100%
 • Joulukuu – 100%

Keskimääräinen käyttöaika 2019:

 • Tammikuu – 100%

"Upea käyttöaika."

2. kyseenalainen nopeus

 • Nopea vastausaika – 0,68 sekuntia
 • Unpressiivinen täyteen ladattu aika – 1.32 s
 • Kohtuullinen alakuorma – 0,69 sekuntia

Huomaa: Jos suoritat nopeustestejä verkkotunnuksessani, tulokset saattavat vaihdella hiukan. Jopa samasta testialustasta kaksi peräkkäistä testiä osoittavat yleensä hieman erilaisia ​​tuloksia. GoDaddy -sivustoni isännöi Arizonassa, joten testasin sitä Yhdysvaltojen paikoista. Kaikki laajennukset ja palvelinpuolen välimuisti on poistettu käytöstä.

Nopeus on lähellä toiseksi tärkeyttä. Hidas sivusto on vakava pelote, ja monet käyttäjät eivät koskaan edes harkitse palaamista sivulle, jonka lataaminen vie kauan.

Suhtaudun erityisiin säännöksiin testaamalla kaikkia analysoitavia isäntiä, koska erilaiset benchmarking-työkalut tuottavat usein erilaisia ​​tuloksia. Pyrkiessään luomaan puolueettomia ja rehellisiä arvosteluja otan kolmen testin keskiarvon.

Kun testasin GoDaddy: tä, sekä palvelimen vasteaika (TTFB) että sivun täyteen lataamiseen kulunut aika olivat vaikuttavia. Ensimmäinen tavu lähetettiin takaisin alle puoli sekuntia, kun taas sivun täydellinen luovutus kesti noin 1,32 sekuntia.

Tämä on hyvä nopeus pieni, perussivusto kuten minun, mutta verrattuna muihin tarkistettuihin isäntäihin, minun on sanottava, että GoDaddy-esitys on keskinkertainen.

Asiat olivat vaikuttavia, kun panin GoDaddy-palvelimen jonkin verran rasitusta. Se käsitteli kaikki ~ 150 pyyntöä. 50 samanaikaista käyttäjää lähetti tiensä huomattavan vakaasti ja johdonmukaisesti tarjoamalla nopeita vastauksia kaikkialle.

Vain vähäiset vaihtelut stressin alla.

Nopea ja vakaa vastaus useisiin kyselyihin.

GoDaddy-palvelin osoitti erittäin kunniallista suorituskykyä stressin alla.

Pelkästään käytettävyyden ja nopeuden perusteella GoDaddy sijoittuu parhaiden olemassa olevien web-palveluntarjoajien keskelle.

Keskimääräinen vastausaika 2018:

 • Elokuu – 0,47 s
 • Syyskuu – 0,82 s
 • Lokakuu – 0.53s
 • Marraskuu – 1.20s
 • Joulukuu – 0.41s

Täysin ladattu sivu 2018:

 • Elokuu – 1.25s
 • syyskuu – 1.52s
 • Lokakuu – 1.31s
 • Marraskuu – 1.66s
 • Joulukuu – 0.85s

Vastaus kuormituksella 2018:

 • Elokuu – 0.52s
 • Syyskuu – 0.50s
 • Lokakuu – 0.52s
 • Marraskuu – 1.31s
 • Joulukuu – 0.58s

"Nopeus ei ole liian huono, mutta voisi olla paljon parempi."

3. Epämääräinen tuki ja vanhentunut tietopohja

Nopeus ja käyttöaika ovat ratkaisevan tärkeitä, mutta tekninen tuki on toinen ratkaiseva tekijä, joka määrittää web-isäntälaadun.

Kerroin sinulle GoDaddy-koon. Yhtiö on valtava ja sen asiakaskunta on valtava. Seurauksena on, että tukitiimin on oltava lukuisia vastaamaan kysyntää ympäri vuorokauden.

Yli tuhannen ihmisen kouluttaminen tarjoamaan laadukasta teknistä tukea ei ole niin helppoa, ja GoDaddy ei tee erityisen hyvää työtä tällä alueella.

On totta, että tarvitsemastasi tunnista saatat saada erittäin hyviä vastauksia ja riittävän tuen. Samoin on todennäköistä, että puutteellisesta tiedosta ja huonosti valmistetuista tekijöistä tulee vain kasvava turhautuminen.

Linjat ovat saatavana monilla kielillä ympäri vuorokauden, mutta samaa ei voida sanoa chat-tuesta. Kun aloitin tämän tarkistuksen, keskustelu ei ollut täysin käytettävissä, ts. Chat-painiketta ei ollut ollenkaan.

Nyt, muutamaa päivää myöhemmin, se on taas verkossa, mutta chat-tukitiimi on käytettävissä vain työaikoina. Minun on sanottava, että tämä tekee GoDaddystä näyttämään amatööri.

Keskustele vain kun?

Koska chattiin pääsee vain aukioloaikoina, GoDaddy on vakavasti jäljessä kilpailijoistaan.

Tietokanta tarvitsee myös päivityksen. Etsiessään GoDaddy-nimipalvelimia (jotka ovat yllättävän hyvin piilotettuja), jouduin turvautumaan tietopohjaan ohjaamaan… vain ymmärtääkseni, että toimitetuissa vaiheissa on kuvakaappauksia asiakasalueen vanhemmasta versiosta. Hyödytön.

Pysyvä ja päivitetty opas- ja artikkelikokoelma pitää vaivaa, mutta kunnioitetun isännän on yritettävä kovasti. Varsinkin kun tukea on saatavana enimmäkseen puhelimitse ja linjat ovat yleensä varattuja.

"GoDaddy-tuki on tuskin riittävä ja tietokanta on vanhentunut."

GoDaddyn ammatit

GoDaddy laajenee edelleen. Ja vaikka suuri osa sen menestyksestä johtuu hyvästä markkinoinnista, yritys tarjoaa kohtuudella monipuolisia tuotteita.

1. Antelias suunnitelmat

Johdanto Economy-yhteinen hosting-suunnitelma syrjään, GoDaddy tarjoaa hienoja paketteja, joissa on rajaton levytila ​​ja kaistanleveys. Jaettu RAM- ja CPU-teho ei ole suurin, mutta ne ovat kohtuullisia jaetulle ympäristölle.

Ainoa kaikille suunnitelmille asetettu rajoitus on tiedostojen lukumäärä, joka käyttäjällä voi olla. Se on 250 000, mikä on kunnollista. Siitä huolimatta, että useilla keskisuurilla verkkosivustoilla on rajoitus.

Sanojen selventämiseksi, vaikka pelkästään isännöintitilaa ei ole rajoitettu, GoDaddy-palvelimelle voi lähettää tietomäärää..

Jos luet GoDaddy-hosting-suunnitelmia (lisätietoja myöhemmin), saatat yllättyä lueteltujen ominaisuuksien määrästä. Älä ole, koska käytännössä kaikki ne ovat vakio-ominaisuuksia kaikissa Linuxin jaetussa isännöintisuunnitelmassa. Siinä ei ole mitään vikaa, koska cPanelin vakioominaisuudet ovat kestäviä ja mahtavia, mutta se vaati selventämistä.

Et saa mitään ainutlaatuista, mutta paketit ovat riittävän hyvin varustettuja ajamaan nykyaikaisia ​​sisällönhallintajärjestelmiä ilman ongelmia.

2. Neat Account -asetukset

Sivuston aloittaminen GoDaddyllä on erittäin helppoa, koska tilin asennus voi auttaa sinua saumattomassa WordPress-asennuksessa.

Sinulla voi olla WordPress-perussivusto ja käynnissä minuutit tilin luomisen jälkeen.

Nopea ja helppo WordPress-asennus.

Nopea, saumaton, virtaviivainen.

Tämän tein, ja se oli nopea ja miellyttävä.

Siisti.

3. Ilmainen verkkosivustojen rakentaja

Vuosien varrella GoDaddy kehittää omaa verkkosivustojen rakentajaa. Sen uusinta iteraatiota kutsutaan GoCentral.

Olen hieman vastahakoinen luettelemaan sitä yrityksen etuihin, koska se on melko keskinkertainen sivustojen rakennussovellus, mutta se tekee ihmisille, jotka haluavat perustiedot Internetistä.

GoCentral on hidastanut luovaa prosessia.

GoCentral pystyy rakentamaan perussivustot erittäin helposti.

GoCentral tarjoaa kaikissa suunnitelmissa erittäin virtaviivaisen luomisprosessin, jonka avulla voit luoda verkkosivuston muutamassa minuutissa. Tämän sivuston rakentaja on intuitiivisena ja helppokäyttöinen suunnittelijoille, ja se tuntuu itse asiassa hiukan rajoittavalta ja perusteelliselta, mutta olen nähnyt huomattavasti huonommat ja huomattavasti kalliimmat verkkosivustojen rakennustyökalut.

4. Hyviä tarjouksia

GoDaddy on pahamaineinen tuottoisista tarjouksistaan. Suurimman osan ajasta voit saada naurettavan alhaisia ​​aloituspaketteja.

Puhun yhden dollarin kuukausimaksu tässä. Se ei ole paljon alhaisempi kuin ylittämättä ilmaisen isännöinnin alueelle.

Parasta on, että alhaiset GoDaddy-hosting-hinnat löytyvät käytännössä koko ajan, koska isäntällä on erittäin vahva markkinointitiimi, joka osaa hyvin houkutella uusia asiakkaita.

Miinat GoDaddy

Onko GoDaddy hyvä hosting-vaihtoehto?

Aluksi GoDaddy aloitti verkkotunnusten rekisteröijänä, joka laajeni myöhemmin kaikenlaisiin isännöintipalveluihin: verkkosivustojen isännöintiin, sähköpostien isännöintiin, sivuston rakentajaan, online-kirjanpitoon ja muuhun.

On vain sanottava, että yritys yrittää olla kaikkien kauppojen jätti, mutta ei varmasti yhtään päällikkö, ja verkkotunnuksen rekisteröinti on mahdollinen poikkeus.

Mainitsin jo, että tukitiimi on alle parin verrattuna parhaimpiin isännöintipalvelujen tarjoajiin.

Tässä on muita GoDaddyn merkittäviä puutteita

1. Perustason hosting-ratkaisut

GoDaddy tarjoaa tavanomaisen isännöintituotteen. Sen Linux-hosting-paketissa ei ole mitään erinomaista tai erityisen vaikuttavaa. Pohjimmiltaan siinä on jokaisen cPanel-palvelimen oletuspalvelut.

Nyt, Jos et etsi mitään muuta kuin yksinkertaista verkkosivustoa, tämä saattaa olla tarpeeksi hyvä. Epäilemättä monissa tapauksissa se on tarpeeksi hyvä, koska WordPressin kaltaiset ominaisuudet tarjoavat poikkeuksellisen toiminnallisuuden jopa kaikkein paljainrunoisilla Linux-asennuksilla..

Odotin silti enemmän yritykseltä, joka on alan johtava markkina-arvon perusteella ja joka on niin äänekäs tuotteissaan.

2. Markkinointi yli todellisen arvon

Edelliseen kohtaan liittyy se, että GoDaddy luottaa vahvasti vahvaan markkinointiin vahvojen tuotteiden sijaan.

Yhtiö mainostaa suunnitelmiensa lukuisia ominaisuuksia, mutta veloittaa ehdottomasti jokaisesta lisäpalvelusta. Se on niin paljon rahaa nälkäinen, että edes käytännöllisesti katsoen kaikissa muissa web-palvelimissa ilmaiseksi löydettyjä ominaisuuksia ei ole tai ne maksetaan.

Rahat takaisin takuu? Olematon.

Automaattiset varmuuskopiot? Ei. Voit käyttää sisäistä cPanel-toimintoa varmuuskopioida sivustosi ja sähköpostisi, mutta tämä on tehtävä manuaalisesti. Lisäksi et näe missään suunnitelman yksityiskohdissa sanaa tästä mahdollisuudesta. Mahdollisuus maksaa GoDaddy-varmuuskopiointityökalusta on kuitenkin varsin näkyvä.

GoDaddy tuntee markkinoinnin hyvin.

Upsells, kuka on isäsi?

Ilmainen SSL? Ei, paitsi jos haastat suurimman jaetun hosting-suunnitelman. Tämä on erityisen iso raukeus, kaikki muut ovat tasa-arvoisia, Google sijoittaa sivut, joissa SSL on korkeampi kuin sivuilla, joilla ei ole suojattua yhteyttä. Se oli aiemmin ongelma pienten sivustojen omistajille, koska SSL-varmenteet eivät olleet ilmaisia, mutta Let’s Encrypt -tyyppiset projektit poistivat tämän esteen.

Seurauksena on, että suurin osa kaikista hyvistä web-palveluntarjoajista sisältää ilmaisen SSL: n suunnitelmissaan.

Upsells? JOO! Niistä saat paljon. On hiukan naurettavaa ajaa ehdotettuja verkkotunnuksia aina, kun kirjaudut sisään asiakasalueellesi.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, kuinka GoDaddy yrittää – suurimmaksi osaksi menestyksekkäästi tulojensa vuoksi – veloittaa palveluista, jotka ovat melko välttämättömiä ja ovat suurelta osin ilmaiseksi saatavissa muilla isännöimillä..

Kun olet kirjautunut, saat myös säännöllisiä mainossähköposteja, joissa kehotetaan tilaamaan tuotteita, jotka eivät ole ehdottoman välttämättömiä.

3. Ei siirtopalvelua

Muuttoliike? Ei. Palvelusehdoissa todetaan, että palvelu on tarjolla tai ei, mutta GoDaddy ei lupaa, että sivustosi toimisi siirron jälkeen..

Vakavasti ottaen?

Sallikaa minun esittää täällä mielenkiintoisen kysymyksen:

Kuinka paljon maksaa sivuston ylläpito GoDaddy: llä?

Jos joudut siirtämään sivuston itse, paljon aikaa ja teknistä asiantuntemusta.

4. Huono navigointi asiakasalueella

GoDaddy on itsensä helppokäyttöinen isäntä, joka sopii aloittelijoille.

Vaikka yritys osaa varmasti myydä tuotteita kokemattomille käyttäjille, en voi sanoa, että sen asiakasalue on erityisen käyttäjäystävällinen.

Suurin osa tuotteenhallintatoiminnoista on suhteellisen helppokäyttöisiä, vaikka sinun täytyy käydä avattavassa valikossa niiden käyttämiseksi. Se on outoa, koska tilaa on paljon, jotta navigointi olisi selkeästi suunniteltua.

GoDaddy-asiakasalueella on parantamisen varaa.

Asiakasalue voi olla hyödyllisempi ja vähemmän myyntityö.

Asiat, kuten yksinkertainen verkkotunnuksen hallinta, tehdään tarpeettomiksi hämärtäviksi. Verkkotunnuksen hallinta ei näytä verkkotunnusta automaattisesti nimet, jotka on rekisteröity muualla, mutta joita isännöi GoDaddy. Sinun on todella kirjoitettava ne hakupalkkiin saadaksesi asiaankuuluvia tietoja, kuten mitä nimipalvelimia käytetään.

Miksi tämä osio on nimeltään ”Omat verkkotunnukseni”, minua ei ylitä.

Helpoin asia, jonka voit tehdä asiakasportaalin kautta, on uusien tuotteiden ostaminen.

5. Korkeat uusimismaksut

Mainitsin tosiasian, että GoDaddy järjestää kampanjoita käytännössä koko ajan, ja että voit pisteet jaetusta palvelusta 1 dollaria kuukaudessa. Jos onnekas, saatat jopa saada sopimuksen, kun sinun on uusittava isäntäpaketti, mutta on todennäköisempää, että joudut maksamaan mojovaisen uusimishinnan..

Maximum-paketti maksaa 24,99 dollaria (ilman veroja) uusimisessa, mikä on 10 dollaria enemmän kuin intro-hinta. 24,99 dollaria ei ole jyrin maksu (SiteGround veloittaa 29,99 dollaria), mutta mukana toimitetuilla ominaisuuksilla hinta on kokonaan ylin..

6. Yrityskulttuuri

Nyt tätä ei pidä tavallisesti tärkeänä tekijänä valittaessa verkkoisäntää. Niin kauan kuin palvelimet ovat nopeita ja vakaita, tukitiimi tietää työnsä ja hinta on kohtuullinen, en voinut välittää vähemmän siitä, mitä yritys tekee.

kuitenkin, GoDaddy on niin nöyrä, että se määrittelee koko isäntäteollisuuden jossain määrin. Se on aggressiivinen pelaaja, joka hankkii pienempiä web-hosting-palveluita, ei vain palveluntarjoajia. Lisäksi sillä on voimakas markkinointi, joka luo vahvan tuotekuvan, eikä se ole aina positiivinen.

GoDaddy on ollut keskeinen rooli kourallisissa skandaaleissa vuosien varrella. Yrityksen kanta SOPAan on minulle paljastavampi. Maailman suurimman isännöintipalveluntarjoajan ja verkkotunnuksen rekisteröijän alkuperäinen kanta oli, että SOPA on hyvä asia, joka tulisi panna täytäntöön.

Sattumalta, SOPA olisi sulkenut kourallisen verkkotunnuksen rekisteröijien, kun taas GoDaddy olisi saanut erityisen suojatun tilan.

Minulle tämä on toinen todiste siitä, että GoDaddy on yritys, joka ajaa vain voittoa, riippumatta keinoista ja mahdollisista kustannuksista koko yhteisölle kokonaisuudessaan. Täydellinen vastakohta SiteGroundin ja InMotion Hostingin kaltaisiin, jotka ovat yleensä asiakkaidensa jälkeen ja tarjoavat paljon resursseja, jotka antavat loppukäyttäjille mahdollisuuden ja tekevät Internetistä paremman paikan.

Suosittelemmeko GoDaddyä?

GoDaddy on OK-isäntä, mutta käytettävissä on paljon parempia vaihtoehtoja.

Tärkein haittapuoli tässä isännöinti-behemotissa on huono tukitiimi, mutta aggressiivinen markkinointi ja valtava määrä myyntituloksia eivät myöskään suosi sitä..

Sen palvelimet tarjoavat erinomaisen nopeuden ja luotettavuuden, mutta suurin osa parhaista tarkistamistani web-palveluntarjoajista voi vastata niitä.

Vaikka nämä kaksi tekijää ovat tärkeitä, ne yksin eivät riitä saattamaan GoDaddya vuoden 2019 parhaiden isäntien joukkoon ja jopa viiden parhaan joukkoon.

Jos seuraat yksinkertaista verkkosivustoa, jolla on vähän sivuja ja rajalliset toiminnot, GoDaddy voi olla kohtuullinen valinta, varsinkin jos onnistuu saamaan mukavan alennuksen.

Muutoin unohda tämä GoDaddy-hosting-arvostelu ja tutkia vähän lisää.

GoDaddy yhdellä silmäyksellä

Tuki

Tietopohja

Jaetut hosting-suunnitelmat

Ohjauspaneeli

Isännöityjen verkkotunnusten lukumäärä

Tietokantojen lukumäärä

Sähköpostitilit

Varmuuskopiot ja palauttaminen

varastointi

kaistanleveys

tekniikka

turvallisuus

Verkkotunnuksen rekisteröinti

Sivustojen siirto

Verkkosivun rakentaja

Verkkokaupan

Erikoistunut isännöinti

Windows-isäntä

Tietokeskukset

Käyttöaste

Nopeus

hinnoittelu

Hinnoittelurakenne

takaukset

Hyväksytyt palautukset ennenaikaisesta peruutuksesta

ilmaisohjelmia

Yrityksen verkkosivu

Yrityskulttuuri

Vain puhelinnumero käytettävissä
Tietokanta on kunnossa, mutta se tarvitsee vakavaa päivitystä
4 jaettua hosting-suunnitelmaa
cPanel
1 verkkotunnus pienimmälle suunnitelmalle, rajoittamaton lopulle
10 pienimmälle, 25 Economy-paketille, rajoittamaton kahdelle muulle suunnitelmalle
Tuntematon määrä postilaatikoita; niiden koko on 250 Mt sähköpostia, yhteensä 5 Gt
Ei automaattisia varmuuskopioita
Rajoittamaton; vain pienin suunnitelma rajoittaa tilan 100 Gt: seen.
rajoittamaton
Kiintolevyt, tavalliset Linux-isännöintitekniikat; yli 125 sovellusta käytettävissä
Aika tähtitieteellisiä Linux-juttuja
Halpa alkuperäinen rekisteröinti
Kohteliaisuuspalvelu ilman takuita
Perussivuston rakentaja
Ei ihanteellinen, koska SSL sisältyy vain kahteen suurimpaan suunnitelmaan eikä palvelimet ole PCI-yhteensopivia
GoDaddyllä on erityisiä WordPress-hosting-suunnitelmia
Saatavilla, 3 suunnitelmaa alkaen 2,49 dollaria kuukaudessa
9 tietokeskusta ympäri maailmaa
Vakaa suorituskyky, 99,9% lupaus toimitettu
GoDaddy palvelee sivustoja nopeasti, vasteajat hieman keskimääräistä alle
Erittäin alhaiset esittelymaksut
Ennakkomaksu vähentää kuukausikustannuksia; uusimismaksut nojaavat taajuuksien kallista loppua kohti
Jos käyttöaika putoaa alle 99,9%, voit pyytää 5%: n hyvitystä kuukausittaisesta isännöintimaksusta. Ei rahat takaisin -takuuta!
Ei
Mikään mainitsemisen arvoinen
GoDaddy-verkkosivusto voi olla vähemmän sotkuinen ja vähemmän tuotteita työnnetään kasvoihin
GoDaddy on suurin olemassa oleva web-hosting-yritys. Koko historiansa aikana yritys on tuntenut monia kiistoja, mutta se on pysynyt hallitsevana toimijana kentällä.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author