Gazduire GoDaddy

GoDaddy este adevăratul tătic al industriei de găzduire. Este cel mai mare registrator de nume de domeniu și cel mai mare furnizor de gazduire din lume.

Dacă este cel mai bun serviciu de găzduire de site-uri web, rămâne de văzut în această recenzie imparțială de găzduire GoDaddy.

Nu aș putea să ocolesc GoDaddy în căutarea celei mai bune companii de găzduire de site-uri web. Pentru a îmbunătăți lumea găzduirii în ansamblu, prin recenzii cinstite și feedback din punct de vedere, a trebuit să evaluez avantajele și contra de cea mai mare gazdă existentă.

Am achiziționat planul comun Deluxe, am creat un site WordPress implicit și l-am conectat la mai multe instrumente de monitorizare pentru a-i măsura performanța. Există multe recenzii de găzduire GoDaddy acolo, dar niciuna nu are profunzimea și datele reale pe care le-am colectat de-a lungul lunilor.

Cine este GoDaddy?

Dacă locuiești în SUA, știi cu siguranță de GoDaddy, deoarece aceasta este o companie care implementează strategii agresive de marketing cu gust ocazional și dubitabil. Reclamele Super Bowl, adesea prezentând celebrități și sportivi celebri, oferte de sponsorizare mari și o serie de controverse toate contribuie la popularitatea GoDaddy.

Compania a fost înființată în 1997 sub numele de Jomax Technologies și crește de atunci. Conform datelor oficiale, GoDaddy angajează peste 6.000 de oameni care se ocupă de 17 milioane de clienți.

Majoritatea celorlalte gazde nu au atât de multe nume de domeniu (și GoDaddy are 75 de milioane dintre acestea.)

GoDaddy este masiv.

Cu toate acestea, de multe ori, entitățile mari se străduiesc să rămână relevante pe o piață cu ritm puternic, în care inovația și evoluția constantă sunt principalele virtuți.

Este cazul acestui gigant?

Este capabil să-și țină vastă infrastructura actualizată?

Poate concura în mod realist cu cei mai buni furnizori de găzduire de site-uri web și cu produsele lor avansate?

Voi lăsa numerele să spună povestea lui GoDaddy în această recenzie imparțială și detaliată.

"O gazdă prietenoasă pentru începători"

Uptime

99,99%

A sustine

7/10

Viteza de încărcare

1,25 secunde

Caracteristici

7/10

OVERAL2.8

Elementele esențiale – GoDaddy Uptime, viteză, suport

Timpul de încărcare, viteza și suportul de calitate sunt componentele cheie ale unei experiențe pozitive de găzduire web și sunt principalele lucruri de evaluat aici, la Tribunalul de gazduire.

1. Uptime excelentă – 99.99%

Uptime este cel mai important factor de luat în considerare într-o nouă gazdă web.

Acesta este motivul pentru care primul lucru pe care l-am făcut după crearea site-ului meu de test GoDaddy a fost să-l conectez la contul meu de monitorizare StatusCake.

Pana acum, timpul de funcționare este impecabil 100%. Timpul de monitorizare de două luni este încă prea scurt pentru a trage concluzii majore, dar începutul este foarte promițător.

GoDaddy garantează timpul de funcționare total de 99,9%. Această garanție este susținută de o politică de compensare relativ redusă. În cazul în care uptime-ul scade sub 99,9%, utilizatorul final ar putea primi un credit egal cu 5% din taxa lunară. Asta e.

Durata efectivă a unui eventual timp de oprire nu joacă niciun rol în compensare.

Alte gazde oferă o lună completă de găzduire gratuită ori de câte ori SLA-ul existent este încălcat.

Toate acestea sunt o teorie de exerciții deșarte, cu toate acestea, deoarece serverul GoDaddy oferă stabilitatea promisă și apoi unele.

Optime medie 2018:

 • August – 100%
 • Septembrie – 100%
 • Octombrie – 100%
 • Noiembrie – 100%
 • Decembrie – 100%

Durata medie de funcționare 2019:

 • Ianuarie – 100%

"Super uptime."

2. Viteza discutabilă

 • Timp de răspuns rapid – 0,68
 • Timp complet încărcat neimpresiv – 1,32s
 • Rezonabil sub sarcină – 0,69s

Notă: Dacă executați teste de viteză pe domeniul meu, rezultatele ar putea fluctua puțin. Chiar și din aceeași platformă de testare, două teste consecutive afișează în mod normal rezultate ușor diferite. Site-ul meu GoDaddy este găzduit în Arizona, așa că l-am testat din locații din SUA. Toate pluginurile și memoria cache din partea serverului au fost dezactivate.

Viteza este aproape de importanță. Un site lent este un factor de descurajare serios și mulți utilizatori nu ar lua în considerare niciodată să revină la o pagină care durează mult timp la încărcare.

Îmi iau dispoziții speciale pentru testarea tuturor gazdelor pe care le analizez, deoarece diverse instrumente de evaluare produc adesea rezultate diferite. În efortul meu de a crea recenzii nepărtinitoare și oneste, iau valoarea medie a trei teste.

Când am testat GoDaddy, atât timpul de răspuns al serverului (TTFB), cât și timpul necesar pentru încărcarea completă a paginii au fost impresionante. Primul octet a fost trimis înapoi în mai puțin de jumătate de secundă, în timp ce redarea completă a paginii a durat aproximativ 1,32 secunde.

Aceasta este o viteză bună un site mic, de bază, ca al meu, dar în comparație cu celelalte gazde pe care le-am revizuit, trebuie să spun că performanța GoDaddy este mediocră.

Lucrurile au fost impresionante când am pus serverul GoDaddy sub o încordare serioasă. A gestionat toate ~ 150 solicitări 50 de utilizatori concomitenți și-au trimis calitatea cu o stabilitate și consecvență remarcabile, oferind răspunsuri rapide în tot.

Numai fluctuații minore sub stres.

Răspuns rapid și stabil la mai multe întrebări.

Serverul GoDaddy a arătat performanțe foarte respectabile sub stres.

Bazat exclusiv pe uptime și viteză, GoDaddy se află în mijlocul celor mai buni furnizori de gazduire web.

Timpul mediu de răspuns 2018:

 • August – 0.47
 • Septembrie – 0,82
 • Octombrie – 0,53
 • Noiembrie – 1.20
 • Decembrie – 0.41s

Pagina complet încărcată 2018:

 • August – ora 1.25
 • Septembrie – 1.52s
 • Octombrie – 1.31s
 • Noiembrie – 1.66
 • Decembrie – 0,85

Răspuns sub sarcină 2018:

 • August – 0,52
 • Septembrie – 0.50
 • Octombrie – 0,52
 • Noiembrie – 1.31s
 • Decembrie – 0,58 ani

"Viteza nu este prea proastă, dar ar putea fi mult mai bună."

3. Suport erratic și Bază de cunoștințe învechită

Viteza și timpul de funcționare sunt cruciale, dar suportul tehnic este un alt factor decisiv care determină calitatea unei gazde web.

V-am povestit despre dimensiunea GoDaddy. Compania este uriașă și baza sa de clienți imensă. Drept urmare, echipa de suport trebuie să fie numeroasă pentru a răspunde cererii 24/7.

Pregătirea a peste o mie de persoane pentru a oferi asistență tehnică de cea mai bună calitate nu este atât de ușoară și GoDaddy nu face o muncă deosebit de bună în acest domeniu.

Este adevărat că în ceasul dvs. de nevoie puteți primi răspunsuri foarte bune și un sprijin adecvat. Cu toate acestea, este la fel de probabil să obții altceva decât o frustrare din ce în ce mai mare din partea cunoștințelor inadecvate și a agenților slab pregătiți.

Liniile sunt disponibile în multe limbi 24/7, dar nu se poate spune același lucru despre suportul pentru chat. Când am început această recenzie, chatul era complet indisponibil, adică nu exista niciun buton de chat.

Acum, câteva zile mai târziu, este din nou online, dar echipa de asistență pentru chat este disponibilă doar în timpul programului de lucru. Trebuie să spun că asta face ca GoDaddy să pară amator.

Chat doar când?

Cu chat-ul accesibil doar în orele de lucru, GoDaddy rămâne serios în spatele concurenților.

Baza de cunoștințe are nevoie și de o actualizare. În timp ce căutam serverele de nume GoDaddy (care sunt surprinzător de bine ascunse), a trebuit să recurg la baza de cunoștințe pentru îndrumare … doar pentru a realiza că pașii oferiți au capturi de ecran dintr-o versiune mai veche a zonei clientului. Inutil.

Păstrarea unei colecții ordonate și actualizate de ghiduri și articole necesită eforturi, dar o gazdă respectabilă trebuie să încerce din greu. Mai ales când asistența este disponibilă mai ales la telefon și liniile tind să fie ocupate.

"Suportul GoDaddy este abia adecvat, iar baza de cunoștințe este depășită."

Pro de GoDaddy

GoDaddy continuă să se extindă. Și, în timp ce o mare parte din succesul său poate fi atribuit unui marketing bun, compania oferă produse rezonabile bine rotunjite.

1. Planuri generoase

Economia introductivă a distribuit deopotrivă planul de găzduire, GoDaddy oferă pachete frumoase care dispun de spațiu și disc de bandă nelimitat. RAM-ul și puterea procesorului alocate nu sunt cele mai mari, dar sunt decente pentru un mediu comun.

Singura limită impusă tuturor planurilor este numărul de fișiere pe care le poate avea un utilizator. Se ridică la 250.000, ceea ce este decent. Cu toate acestea, este o limitare pe care o vor resimți cei cu mai multe site-uri web de dimensiuni medii.

Pentru a clarifica cuvintele, chiar dacă spațiul limitat de găzduire nu este restricționat, cantitatea de date pe care le puteți încărca pe un server GoDaddy este.

Dacă citiți planurile de găzduire GoDaddy (mai multe despre asta mai târziu), puteți fi surprins de numărul de funcții enumerate. Nu o să fie, deoarece practic toate sunt caracteristici standard în niciun plan de găzduire partajat Linux. Nu este nimic în neregulă, deoarece caracteristicile standard cPanel sunt robuste și nemaipomenite, dar a fost nevoie de clarificări.

Nu veți obține nimic unic, dar pachetele sunt suficient de bine echipate pentru a rula sisteme moderne de gestionare a conținutului fără probleme.

2. Configurare corectă a contului

Începerea unui site cu GoDaddy este foarte ușoară, deoarece configurarea contului te poate parcurge printr-o instalare WordPress fără probleme.

Puteți avea un site WordPress de bază funcționalizat și la câteva minute de la crearea contului.

Instalare WordPress rapidă și ușoară.

Rapid, fără sudură, eficient.

Asta am făcut și a fost rapid și plăcut.

ordinat.

3. Free Website Builder

De-a lungul anilor, GoDaddy își dezvoltă propriul constructor de site-uri. Ultima sa iterație se numește GoCentral.

Sunt puțin reticent în listarea cu avantajele companiei, deoarece este o aplicație de construire a site-ului destul de mediocră, dar o va face pentru persoanele care doresc o prezență de bază pe internet..

GoCentral a elaborat un proces de creare cu aburi.

GoCentral poate construi site-uri web de bază cu o ușurință remarcabilă.

Prezentat în toate planurile, GoCentral are un proces de creare foarte eficient, care vă permite să faceți un site web în câteva minute. Salutat ca fiind intuitiv și ușor de utilizat de creatorii săi, acest constructor de site-uri se simte de fapt un pic restrictiv și de bază, dar am văzut instrumente de construire de site-uri considerabil mai grave și mai scumpe.

4. Oferte bune

GoDaddy este cunoscut pentru ofertele sale profitabile. De cele mai multe ori puteți obține pachete de pornire ridicol de mici.

Vorbesc lunar de un singur dolar aici. Nu este mult mai scăzut decât fără trecerea pe teritoriul găzduirii gratuite.

Partea cea mai bună este că prețurile mici de găzduire GoDaddy pot fi găsite practic tot timpul, deoarece gazda are o echipă de marketing foarte puternică, care știe bine cum să atragă clienți noi.

Contra lui GoDaddy

GoDaddy este o opțiune bună de găzduire?

La început, GoDaddy a început ca un registrator de nume de domeniu care ulterior s-a extins în toate tipurile de servicii de găzduire: găzduire site-uri web, găzduire email, constructor de site-uri, contabilitate online și multe altele.

Este doar să spunem că compania încearcă să fie un Jack al tuturor tranzacțiilor, dar este cu siguranță stăpân pe niciuna, înregistrarea domeniului fiind posibila excepție.

Am menționat deja că echipa de asistență este sub egalitate în comparație cu unii dintre cei mai buni furnizori de hosting.

Iată alte deficiențe majore ale GoDaddy

1. Soluții de bază de găzduire

GoDaddy oferă un produs standard de găzduire. Nu există nimic deosebit sau deosebit de impresionant în pachetul său de găzduire Linux. În esență, are serviciile implicite pentru fiecare găzduire cPanel.

Acum, dacă nu căutați nimic dincolo de un simplu site web, acest lucru ar putea fi suficient de bun. Fără îndoială, în multe cazuri, este suficient de bun, întrucât aprecierile WordPress oferă o funcționalitate excepțională, chiar și cu cele mai goale configurații Linux.

Totuși, mă așteptam mai mult de la o companie care este liderul industriei prin meritul cotei de piață și care este atât de vocal în ceea ce privește produsele sale.

2. Marketingul peste valoarea reală

Legat de punctul precedent este faptul că GoDaddy se bazează foarte mult pe un marketing puternic în loc de produse puternice.

Compania face reclamă numeroaselor caracteristici pe care le are planurile sale, totuși plătește pentru absolut fiecare serviciu suplimentar. Este atât de flămând de bani, încât chiar și funcțiile găsite gratuit în practic toate celelalte gazde web nu există sau sunt plătite.

Banii inapoi garantat? Inexistent.

Copii de rezervă automate? Nu. Puteți utiliza funcția cPanel încorporată pentru a face o copie de siguranță a site-ului și a e-mailurilor, dar acest lucru trebuie făcut manual. În plus, nicăieri în detaliile planului, nu vedeți un cuvânt despre această posibilitate. Opțiunea de plată pentru instrumentul de rezervă GoDaddy este destul de proeminentă.

GoDaddy știe bine marketingul.

Upsells, care este tatăl tău?

Un SSL gratuit? Nu, cu excepția cazului în care vă întindeți cel mai mare plan de găzduire partajat. Acesta este un interval deosebit de mare ca și, toate celelalte lucruri fiind egale, Google clasează site-urile cu SSL mai mare decât paginile fără o conexiune sigură. Aceasta a fost o problemă pentru proprietarii de site-uri mici, întrucât certificatele SSL nu au fost gratuite, dar proiecte precum „Criptați” au eliminat acest obstacol.

Drept urmare, mai ales toți furnizorii buni de găzduire web includ un SSL gratuit în planurile lor.

Upsells? DA! Dintre acestea, primești o mulțime. Este cam ridicol să fii aruncat numele de domenii sugerate de fiecare dată când te conectezi în zona clientului tău.

Acestea sunt doar câteva cazuri în care GoDaddy încearcă – cu succes, în cea mai mare parte, având în vedere veniturile sale – să plătească pentru servicii care sunt destul de esențiale și sunt disponibile în mare măsură gratuit peste alte gazde.

După ce v-ați înscris, veți primi, de asemenea, e-mailuri promoționale regulate care vă vor îndemna să comandați produse care nu sunt strict necesare.

3. Niciun serviciu de migrație

Migrația? Nu. Termenii serviciului afirmă că este un serviciu de curtoazie care poate fi sau nu prestat, dar GoDaddy nu promite că site-ul dvs. va funcționa odată migrat.

Pe bune?

Permiteți-mi să pun o întrebare interesantă aici:

Cât costă găzduirea unui site cu GoDaddy?

Dacă trebuie să migrați un site singur, mult timp și expertiză tehnică.

4. Zona clienților cu navigație slabă

GoDaddy se prezintă ca o gazdă ușor de utilizat, potrivită pentru începătorii absoluti.

Deși compania știe cu siguranță să vândă produse către utilizatori neexperimentați, nu pot spune că zona sa pentru clienți este deosebit de ușor de utilizat.

Majoritatea funcțiilor de gestionare a produsului sunt relativ ușor de accesat, chiar dacă trebuie să parcurgi un meniu derulant pentru a le accesa. Este ciudat, deoarece există o PLANȚIE de spațiu pentru navigare clar prevăzută.

Zona de clienți GoDaddy are loc pentru îmbunătățiri.

Zona de clienți ar putea fi mai utilă și mai puțin vândută.

Lucruri precum administrarea simplă a domeniului sunt inutile. Managerul de domeniu nu afișează automat domeniul nume care sunt înregistrate în altă parte, dar sunt găzduite cu GoDaddy. De fapt, trebuie să le tastați în bara de căutare pentru a obține informații relevante, cum ar fi serverele de nume care trebuie să fie utilizate.

De ce această secțiune este denumită „Domeniile mele” este dincolo de mine.

Cel mai ușor lucru pe care îl puteți face prin portalul pentru clienți este achiziționarea de produse noi.

5. Taxe mari de reînnoire

Am menționat faptul că GoDaddy rulează promoții practic tot timpul, și că puteți înscrie găzduire partajată pentru 1 USD / lună. Dacă aveți noroc, s-ar putea să obțineți chiar și o ofertă atunci când trebuie să reînnoiți pachetul de găzduire, dar este mult mai probabil că va trebui să plătiți un preț sporit de reînnoire.

Pachetul maxim costă 24,99 USD (fără taxe) la reînnoire, cu 10 USD mai mult decât prețul de introducere. 24,99 USD nu este cea mai abruptă taxă (SiteGround percepe 29,99 USD), însă pentru funcțiile incluse prețul este total suplimentar.

6. Cultura companiei

Acum, acesta nu este un lucru pe care îl consider în mod normal un factor important atunci când aleg o gazdă web. Atâta timp cât serverele sunt rapide și stabile, echipa de asistență își cunoaște treaba și prețul este rezonabil, nu mi-ar putea păsa mai puțin ce face compania.

in orice caz, GoDaddy este atât de puternic încât definește întreaga industrie de gazduire într-o măsură. Este un jucător agresiv care achiziționează web hosting mai mic și nu numai furnizorii de servicii. În plus, are un marketing puternic care creează o imagine puternică a mărcii și nu este întotdeauna una pozitivă.

GoDaddy a jucat un rol central într-o mână de scandaluri de-a lungul anilor, poziția companiei asupra SOPA fiind cea mai revelatoare pentru mine. Poziția inițială a, din nou, cel mai mare furnizor de hosting și registrator de domenii din lume a fost aceea că SOPA este un lucru bun care ar trebui aplicat.

Întâmplător, SOPA ar fi închis o mână de înregistratori de domeniu, în timp ce GoDaddy s-ar fi bucurat de un statut special, protejat.

Pentru mine, aceasta este o altă dovadă că GoDaddy este o companie care nu urmărește altceva decât profitul, indiferent de mijloace și oricare ar fi costurile potențiale pentru comunitatea în ansamblu. Un contrast puternic cu site-urile SiteGround și InMotion Hosting, care tind după clienții lor și furnizează o mulțime de resurse care împuternicesc utilizatorii finali și fac din internet un loc mai bun..

Recomandăm GoDaddy?

GoDaddy este o gazdă OK, dar există opțiuni mult mai bune disponibile.

Principalul dezavantaj al acestui Behemoth de găzduire este echipa de suport slabă, dar marketingul agresiv și cantitatea masivă de urgențe nu fac niciun favor..

Serverele sale afișează o viteză și o fiabilitate excelente, dar cei mai mulți dintre cei mai buni furnizori de găzduire web pe care îi revizuiesc aici le pot potrivi.

Oricât de importanți ar putea fi acești doi factori, ei singuri nu sunt suficienți pentru a pune GoDaddy printre primii 3 și chiar top 5 dintre cele mai bune gazde din 2019.

Dacă sunteți după un site simplu, cu puține pagini și funcționalități limitate, GoDaddy poate fi o alegere rezonabilă, mai ales dacă reușiți să obțineți o reducere plăcută.

În caz contrar, uitați de această recenzie de găzduire GoDaddy și de cercetare un pic mai mult.

GoDaddy la o privire

A sustine

Bază de cunoștințe

Planuri de găzduire comune

Panou de control

Număr de domenii găzduite

Numărul de baze de date

Conturi de e-mail

Copii de rezervă și restaurare

Depozitare

Lățime de bandă

Tehnologie

Securitate

Înregistrarea numelor de domeniu

Migrarea site-ului

Constructor de site-uri web

Comerț electronic

Gazduire specializata

Gazduire Windows

Centre de date

Uptime

Viteză

Prețuri

Structura prețurilor

garanţii

Rambursări evaluate pentru anulare anticipată

Freebies

Site-ul companiei

Cultura companiei

Numai numărul de telefon disponibil
Baza de cunoștințe este OK, dar are nevoie de o actualizare serioasă
4 planuri de găzduire partajate
cPanel
1 domeniu pentru cel mai mic plan, nelimitat pentru restul
10 pentru cel mai mic, 25 pentru pachetul Economic, nelimitat pentru celelalte două planuri
Număr necunoscut de mesaje primite; dimensiunea lor este de 250 MB pe email, 5 GB în total
Nu există copii de rezervă automate
Nelimitat; doar cel mai mic plan restricționează spațiul la 100 GB.
necontorizat
HDD-uri, tehnologii standard de găzduire Linux; peste 125 de aplicații disponibile
Lucruri destul de rigide pentru Linux
Înregistrare inițială ieftină
Un serviciu de curtoazie fără nicio garanție
Creator de bază de site web
Nu este ideal, deoarece SSL este inclus doar în cele mai mari două planuri, iar serverele nu respectă PCI
GoDaddy are planuri specializate de găzduire WordPress
Disponibil, 3 planuri începând de la 2,49 USD / lună
9 centre de date din întreaga lume
Performanță solidă, promisiune de 99,9% livrată
GoDaddy servește rapid site-urile, cu timpi de răspuns ușor sub medie
Taxe introductive foarte mici
Plata anticipată reduce costul pe lună; taxele de reînnoire se orientează spre capătul scump al spectrului
Dacă optime scade sub 99,9%, puteți solicita credit de 5% din taxa lunară de găzduire. Fără garanție de înapoiere!
Nu
Nimic de menționat
Site-ul GoDaddy ar putea fi mai puțin aglomerat și cu mai puține produse împinse în fața ta
GoDaddy este cea mai mare companie de găzduire web existentă. De-a lungul istoriei sale, compania a cunoscut multe controverse, dar a rămas jucătorul dominant în teren.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author