FastComet Review – komeetta, joka lentää ylös tai alas?

FastComet on suhteellisen tuntematon verkkosivustojen ylläpitäjä, mutta kun näin yrityksen sivuston, tiesin, että minun on tarkistettava se huolellisesti.

Vain reaaliaikainen tieto ja tarkka mittaus voisivat olla oikeutettuja tälle teknologiakeskeiselle, geeky yritykselle Rekisteröin, luin WordPress-perussivuston ja yhdistin sen vankkoihin seurantatyökaluihin toimittaa yksityiskohtaisin mahdollinen FastComet-arvostelu ja vastata kysymykseen:

Onko FastComet hyvä?

Mikä on FastComet?

San Franciscossa, Kaliforniassa sijaitseva FastComet tarjosi alun perin hosting- ja järjestelmänhallintaa yksinomaan yritysasiakkaille.

Neljä vuotta perustamisestaan ​​lähtien, vuonna 2013, yritys käynnisti pilvipalveluratkaisun, joka avasi yksityisiä asiakkaita ja pienyritysten omistajia.

FastCometin tekninen taju on ilmeinen. Kahdeksalla tietokeskuksella kolmella mantereella ja erittäin yksityiskohtaisella verkkosivustolla FastComet näyttää pakkomielleltä tekniikasta ja infrastruktuurista.

En ole koskaan nähnyt isäntäyritystä tarjoavan niin paljon tietoa heti lepakon jälkeen. SiteGround on lähellä, mutta FastCometin jakamat yksityiskohdat ja tiedot ovat jotain muuta.

Mutta johtaako tämä pakkomielle laadukkaaseen palveluun?

Katsotaanpa mitä numeroilla on sanottavaa ja millainen tämä 2019 FastComet -katsaus lopulta näyttää olevan muutamassa kuukaudessa.

"Hosting suunnittelijoille ja aloittelijoille"

Käyttöaste:

99,99%

Kuormausnopeus:

1.27s

Tuki:

Erinomainen tuki, erinomainen tietopohja

Ohjauspaneeli:

cPanel

OVERAL4

Essentials – FastComet-käyttöaika, nopeus ja tuki

1. Erinomainen käyttöaika – 99,99%

Ytimessä verkkosivustojen ylläpitäminen tarkoittaa yhtä: tee isännöidystä sivustosta pääsy mistä tahansa ja milloin tahansa.

Uptime määrittelee onko palvelu hyvä vai keskinkertainen.

Tässä suhteessa FastComet on erinomainen. Vaikka yrityksen verkkosivustolla ei ole mitään lupauksia, WordPress-sivustoni käyttöaika on mahtava vaikuttava.

Ainoa yli kuuden kuukauden seurannassa havaittu seisokkeja tapahtui lokakuussa, eikä se ollut tarpeeksi kauan, jotta kokonaistuottavuus olisi alle 99,9%. Noin 15 minuutin seisonta-aika kuuden kuukauden aikana on aivan loistavaa.

Keskimääräinen käyttöaika 2018:

 • Elokuu – 100%
 • Syyskuu – 100%
 • Lokakuu – 99,97%
 • Marraskuu – 100%
 • Joulukuu – 100%

Keskimääräinen käyttöaika 2019:

 • Tammikuu – 99,99%

"FastComet ylläpitää erittäin korkeaa käyttöaikaa."

2. Erittäin hyvä nopeus

 • Kohtuullinen vastausaika – 0.57s (8.)
 • Kohtuullinen latausaika – 1.27s (11.)
 • Kohtuullinen kuormitus – 1,05 s (8.)

Huomaa: Jos suoritat nopeustestejä verkkotunnuksessani, tulokset saattavat vaihdella hiukan. Jopa samasta testialustasta kaksi testiä osoittaisivat yleensä hiukan erilaisia ​​tuloksia. FastComet-sivustoni isännöi Lontoossa, joten testasin sitä Iso-Britanniasta. Kaikki laajennukset ja palvelinpuolen välimuisti on poistettu käytöstä.

Nopeus on ainakin yhtä tärkeä kuin käyttöaika. Nopeammat verkkosivustot näkevät paljon korkeammat muuntoprosentit, paremman SEO ja paremman asiakastyytyväisyyden. Toisaalta loppukäyttäjät ja hakukoneet rankaisevat hitaita sivuja.

Testasin FastComet -sovellusta kolmella eri työkalulla saadaksesi keskimääräisen ajan, jonka palvelimelta kuluu ensimmäisen tavun lähettämiseen ja WordPress-sivustoni kotisivun lataamiseen kokonaan..

Tulokset olivat erittäin hyviä. Vaikka TTFB on hiukan keskimääräinen, sivun täyteen lataamiseen kulunut aika oli vain DreamHost. Lokakuussa 2018 kaikki tulokset kuitenkin nousivat huomattavasti, ja sivuston aika latautua melkein kaksinkertaistui ajallisesti edelliseen kuukauteen verrattuna..

Nopea nopeus on mukavaa, mutta se, miten palvelin reagoi kävijöiden parvessa, on yhtä tärkeää. Siksi menin Load Impactiin ja lähetin 50 virtuaalista käyttäjää testaamaan vastauksen kuormitettuna.

Laadukas suorituskyky kuormitettuna.

Nopeus ja vakaus kuvaavat FastComet-palvelimia.

FastComet toimii erittäin vakaasti vakavassa kuormituksessa.

Parin ensimmäisen kuukauden aikana taustaohjelma oli salamannopea, mutta sen jälkeen vastausajat kaksinkertaistuivat. Edelleen, FastComet-palvelimet käsittelevät liikennettä hyvin, mutta yritys on jo pudonnut viiden nopeimman taustan joukosta.

Tammikuu 2019 oli toistaiseksi huonoin tulos, 2,03 sekuntia. Verrattuna moniin muihin isäntiin, se on edelleen erittäin nopeaa ja riittää pitämään FastCometin hyvin kymmenessä.

Kokonaistulokset FastComet -kelloitettuna olivat erittäin vakaat ja melko nopeat. Keskimääräinen vasteaika on vain 0,92 sekuntia, mutta minun on selitettävä, että se vain kaksinkertaistui kahden ensimmäisen testikuukauden jälkeen. Aluksi se oli alle 0,50 sekuntia.

FastComet varmistaa lähes moitteettoman käytettävyytensä kunnollisella nopeudella.

Keskimääräinen vastausaika 2018:

 • Elokuu – 0.40s
 • Syyskuu – 0,43 s
 • Lokakuu – 0.65s
 • Marraskuu – 0,68 s
 • Joulukuu – 0.59s

Keskimääräinen vastausaika 2019:

 • Tammikuu – 0,64 s

Täysin ladattu sivu 2018:

 • Elokuu – 0,92 s
 • Syyskuu – 0,79 s
 • Lokakuu – 1.51s
 • Marraskuu – 1.65s
 • Joulukuu – 1.57s

Täysin ladattu sivu 2019:

 • Tammikuu – 1.19s

Vastaus kuormituksella 2018:

 • Elokuu – 0.45s
 • Syyskuu – 0.40s
 • Lokakuu – 1.10
 • Marraskuu – 1.10
 • Joulukuu – 1.23s

Vastaus kuormituksen alla 2019:

 • Tammikuu – 2.03s

"Erittäin nopea palvelu, joka käsittelee liikennepiikit helposti."

3. Erinomainen tuki

Olen aiemmin ilmaissut tunteen, että pienet yritykset tarjoavat paremman asiakaskokemuksen. FastComet näyttää todistavan tämän seikan, koska sillä on suhteellisen pieni asiakaskunta ja loistava tuki.

Kalifornialaisilla on tehokas infrastruktuuri, jota ylläpitävät oikeat isännöinnin asiantuntijat. Tarkista kaikki tekniset blogin kirjoitukset FastComet.com-sivustossa tai tietokannan merkinnät nähdäksesi itsesi.

Tätä FastComet-arvostelua varten keskustelin tuen kanssa useaan otteeseen ja sain väistämättä nopeita, ystävällisiä ja hyödyllisiä vastauksia. Niin paljon, että en ole enää varma, kuka on tämän luokan paras palveluntarjoaja.

Viime aikoihin saakka SiteGround oli kiistaton numero yksi, mutta jos minun olisi verrattava FastComet vs SiteGround -tukea, minua painostettaisiin ilmoittamaan selkeä voittaja. FastCometilla on varmasti tähtien tukitiimi.

Tietokanta, jota FastComet ylläpitää, on erittäin kauniisti muotoiltu, ja siinä on paljon hyödyllisiä oppaita ja oppaita.

"Yksi parhaimmista, ellei kaikkein parhaimmista tukitiimistä hosting-alalla."

FastCometin plussat

Totta puhuen, useita FastComet-arvosteluita voidaan kirjoittaa vain ominaisuuksista, jotka oletusarvoisesti sisältyvät yrityksen jaettuun ratkaisuun. Mutta koska haluan saada päätökseen tämän nimenomaisen FastComet-katsauksen ennen vuoden 2018 loppua, mainitsen lyhyesti vain FastComet-suunnitelmien vaikuttavimmat puolet.

1. Omistettu suunnitelmaresurssit

Yksi jaetun isännöinnin suurimmista haitoista on resurssien epätasainen jakautuminen. Joskus huonosti koodattu – tai hakkeroitu – sivusto voi hog palvelimen virtaa, hidastaen kaikkia muita ylläpitämiä verkkotunnuksia.

FastComet lupaa erittäin hyvän tilien eristämisen ja omat resurssit jokaiselle sivustolle.

FastComet myöntää omistettuja resursseja jokaiselle jaetulle käyttäjälle.

Tiedät mitä saat jokaisesta FastComet-suunnitelmasta.

Tämä on erinomainen uutinen useilla tasoilla. Edistynyt tilien eristäminen lisää turvallisuutta, kun taas omistetut resurssit takaavat suorituskyvyn ja osoittavat myös selvästi, mitä saat, jos päivität suurempaan suunnitelmaan.

2. Erinomainen infrastruktuuri

Kahdeksan tietokeskusta kuulostavat vaikuttavalta, koska todella ovat.

PÄIVITYS: Vuodesta 2019 lähtien FastCometillä on 10 tietokeskusta.

Myös FastComet on optimoinut palvelimet. SSD-levyt kautta linjan ja kourallinen nopeudenvahvistimet antavat tähtien suorituskyvyn. Aggressiivinen GZIP-pakkaus, selaimeen optimoitu sisältö, häviötön tietojen pakkaus, asynkroninen resurssien lataus ja Keep Alive ovat oletuksena käytössä kaikissa jaetuissa tileissä.

Ja jos tämä tekninen nyrkkeily kuulostaa niin räikeältä, koska epäilen sen olevan, älä murehdi, koska sinun ei tarvitse ymmärtää sitä.

On tarpeeksi hyvä, että FastCometin henkilöt osaavat konfiguroida nämä tekniikat siten, että kaikki yrityksen ylläpitämät sivustot toimivat optimaalisella tasolla..

3. Säännölliset varmuuskopiot

Varmuuskopioiden ja digitaalisen datan pitäisi kulkea käsi kädessä. Aina.

Varsinkin kun kyseessä olevat tiedot näytetään Internetissä maailman näkemistä ja käyttöä varten.

FastComet luo automaattisia varmuuskopioita, joihin pääsee helposti cPanelin kautta. Kaksi yhtiön suunnitelmista säilyttää jäljennökset viimeisen seitsemän päivän ajalta, kun taas suurin suunnitelma viimeisen 30 päivän ajalta.

4. Ilmainen verkkotunnuksen siirto

FastComet käytti aiemmin ilmaista verkkotunnuksen rekisteröintiä koko elämän ajan, mutta tämä ominaisuus valitettavasti lopetettiin.

Yhtiö tarjoaa silti vankan korvikkeen – täysin ilmaisen saapuvan verkkotunnuksen siirron. Verkkotunnusten siirrot lisäävät oletuksena ylimääräisen vuoden olemassa olevaan rekisteröintiin.

Toisin sanoen verkkotunnuksesi siirtäminen FastCometiin antaisi sinulle ilmaisen rekisteröintivuoden.

Lisäksi FastComet tarjoaa erittäin houkuttelevia uusimismaksuja, koska yritys veloittaa vain rekisteröintimaksun asiakkailtaan.

5. Erittäin vahva turvallisuus

FastComet tekee tietoturvasta kiinteän osan palveluistaan.

Edistynyt tilien eristäminen CageFS: n ja Cloud Linuxin avulla takaa, että tartunnan saanut sivusto ei leviä haittaohjelmia palvelimelle.

Yrityksen Web Application Firewall (WAF) on optimoitu suosituimpiin sisällönhallintajärjestelmiin, kuten Magento, WordPress ja Joomla. Se estää 99% kaikista yrityksistä päästä luvattomasti isännöimiin sivustoihin.

Suojaus on FastCometin ensisijainen tavoite.

BitNinja lisää uuden suojakerroksen pysäyttämällä komentosarjojen injektiot, DDoS ja XSS-hyökkäykset.

Jos kaikki menee etelään, FastComet-reaaliaikainen seuranta- ja turvallisuusryhmä ovat valmiina ympäri vuorokauden. Ne voivat sisältää minkä tahansa hakkeroinnin muutamassa minuutissa, skannata ja puhdistaa kärsivän käyttäjätilin.

6. Kehittyneiden työkalujen kehittäminen

FastComet on varmasti käyttäjäystävällinen, mutta tätä ei saavuteta edistyneempien käyttäjien kustannuksella.

Päinvastoin, kenellä on tietoa ja halua, se voi käyttää monenlaisia ​​kehittäjätyökaluja. WP-CLI, bash, Drush, Laravel, Genesis ja Symphony ovat vain muutamia monista moduuleista ja välineistä, jotka ovat käytettävissä kaikissa jaetuissa suunnitelmissa..

GIT on myös esiasennettu.

7. Useita datakeskuksia

Teoreettisesti, jos sivustosi on lähempänä sitä, missä suurin osa liikenteestä tulee, johtaa parempaan yleiseen suorituskykyyn. Testasin tätä teoriaa valmistellessani puolueetonta FastComet-web hosting -arvosteluani saamalla nopeuden vertailuarvoja Atlantin poikki ja näen hitaammat vastausajat.

FastCometilla on kaksi palvelinta Aasiassa ja kolme palvelinta Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

8. Monet ilmaiset

Kaikkiin FastComet-jaettuihin suunnitelmiin sisältyy ilmainen SSL, SEO-paketti, ilmainen chat-asiakas ja 75 dollaria mainosta.

Vaikka et pisteisi FastComet-kuponkia käymästäsi alennussivustolta ihana kauppa, siitä ei ole epäilystäkään.

9. 45 päivän rahat takaisin -takuu

Useimmat hosting-yritykset tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun. Kuten HostGatorkin, FastComet pidentää tämän 45 päivään, mikä on erinomaista. Kuukausi ei tuskin riitä testaamaan verkkoisäntää oikein.

45 päivää antaa enemmän tilaa kokeiluille ja koettamiselle.

10. Vapaa siirtolaisuus

FastComet auttaa sinua kopioimaan olemassa olevan sivuston heidän palvelimilleen. Pienin suunnitelma myöntää vain yhden muuton, kun taas kaksi muuta enintään kolme paikkaa.

Kysyin tekniseltä tuelta näistä rajoituksista ja kerrottiin, että ne ovat neuvoteltavissa kohtuullisissa rajoissa.

Ei paha.

11. Yksinkertainen hinnoittelu

FastComet käyttää melko innovatiivista lähestymistapaa lataamiseen.

Alkuperäiset maksut ovat huomattavasti alhaisemmat kuin niitä, jotka odottavat sinua, kun uusimisaika on melkein. Se on vakiobitti ja se hahmotellaan erittäin selvästi.

Mainostetut alkuperäismaksut ovat kuitenkin kiinteät – ne eivät muutu alkuperäisen ajanjakson pituuden perusteella.

Tämä yksinkertaistaa asioita huomattavasti, koska voit saada edullisen hosting yhden kuukauden tai sinä vuosiksi.

On virkistävää nähdä tällainen yksinkertaisuus.

Miinukset FastComet

FastComet on muotoutumassa yhdeksi parhaimmista isäntistä, joita olen tarkistanut täällä isännöintituomioistuimessa, mutta se ei ole virheetön. Yhden osalta FastComet WordPress -majoitus on täsmälleen sama kuin tavallinen jaettu tarjous. Mutta se ei ole pääasia.

1. Harhaanjohtava markkinointi

Vaikuttaa siltä, ​​että FastComet- ja InMotion-markkinointitiimit ovat menneet samaan kouluun. Molemmat yritykset urheilevat välineenä vertailla niitä suoraan kilpailijoiden kanssa.

Harhaanjohtava itsensä mainostaminen on pahinta.

Näitä nopeuksia ei tarkisteta.

Useimmat ihmiset, jotka lukevat hosting-arvosteluita, FastCometia tai muuta, tarkistavat harvoin yli kolme yritystä, joten heidän on vaikea arvioida objektiivisesti, onko FastComet.com-sivustossa löydetty vertailu totta..

Anna minun auttaa sinua siellä: se ei ole.

Näkyvästi esillä oleva nopeuden etu on kaukana totuudesta, kuten tapaustutkimuksestasi näet.

FastComet.com-sivustossa voit nähdä suorat vertailut, kuten FastComet vs GoDaddy, FastComet vs HostGator ja niin edelleen, mutta nämä yksityiskohtaiset mittaukset sisältävät usein vääriä tietoja.

PÄIVITYS: FastComet julkaisi verkkosivuillaan aivan uuden iteraation kesällä 2019. Suora vertailu on nyt paljon tarkempi. Jos se saa säännöllisiä päivityksiä, FastComet pysyy yhdellä con-arvostelullani.

2. Rajoitettu levytila

Kaikissa FastComet-suunnitelmissa on rajoitettua levytilaa. Yleisesti ottaen rajoitukset ovat kohtuulliset, mutta ne ovat kaikki samat.

15 Gt pienimmälle suunnitelmalle on enemmän kuin tarpeeksi, koska siellä voi joka tapauksessa olla yksi sivusto. Useiden verkkosivustojen käyttäjät saattavat kuitenkin tuntea suurimman kolmesta tarjouksesta 35 Gt: n korkin.

Suosittelemmeko FastCometia?

Joo!

FastComet on suhteellisen pieni yritys, joka on investoinut paljon massiiviseen, nykyaikaiseen infrastruktuuriin, ja se on paljon.

Laadukas käyttöaika, erittäin hyvä nopeus, erinomainen tuki ja valtava määrä tekniikoita, jotka ovat saatavilla aloittelijoille ja kokeneille verkkovastaaville, tekevät FastCometista erittäin vahvan isännän.

Hinnoittelu on oikeudenmukaista ja yksinkertaista, kun taas vastineeksi annettu arvo on yksinkertaisesti upea. Lisäksi yritys tarjoaa täyden valikoiman isäntätuotteita, jotta yritykset voivat kasvaa siellä helposti. Ensi silmäyksellä FastComet VPS ja omistautuneet ratkaisut näyttävät lupaavilta.

Tämä on ehdottomasti yksi parhaimmista tarkistamistani verkkosivustojen isäntäyrityksistä, mutta jos et ole eri mieltä FastComet-arvosteluistani, pudota rivi alle tai tarkista muut täällä tarkistamat isännät, hosting-tuomioistuimessa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author