A2 Hosting Review – Petita i friki Empresa

A2 Hosting em va cridar l’atenció fa molt de temps. La seva presència a la meva recerca en curs de la millor empresa d’allotjament de llocs web només és lògica. A2 sembla que és un d’aquests amigables amigables i fantàstics que valoren un alt rendiment i fiabilitat.

Però és realment tan bo?

Les ressenyes dels usuaris de l’A2 suggereixen que ho és, però simplement he hagut de connectar el pla d’allotjament compartit Swift de la companyia a un seguiment continuat en viu i comprovar el temps i la velocitat de la instal·lació predeterminada de WordPress per treure conclusions; segueixen aquesta revisió d’allotjament A2 basada en dades.

També he trobat raons per molestar a l’equip de suport tècnic, llegir els termes del servei i comprovar l’estructura de preus d’aquest proveïdor d’allotjament verd per a despeses i augments ocults..

Podeu veure el resultat a les línies que segueixen.

Què és Hosting A2?

A2 Hosting és un proveïdor d’allotjament web global. Situada a Ann Arbor (es nota que hi ha dos A?), A2 és una empresa ecològica, amb quatre centres de dades i una actitud molt oberta i amable.

Tot i estar des del 2001, aquest host web independent no és el nom més popular de la indústria, però no és un desavantatge.

Es diu la veritat, estic molt més inclinat a donar una empresa relativament petita i prometedora que una gegantina corporació. He vist més que la meva proporció justa de les grans empreses que no poden gestionar correctament les seves massives bases de clients.

A més, certs grans jugadors acostumen a centrar-se en el màrqueting cridaner i no en les coses que realment importen, és a dir, la infraestructura i l’entorn d’allotjament robust.

Per tant, encara que no disposi del reconeixement global i de la forta presència de màrqueting de HostGatorand GoDaddy, A2 Hosting promet de manera molt sombrosa i friki un suport sublim i una infraestructura impecable..

I ja saps què?

Els números diuen que A2 lliura.

Comprova-ho.

"Hosting ràpid i ric en funcions"

Horaris

100%

Assistència

10/10

Velocitat de càrrega

1,15 segons

Característiques

9/10

SUPERIOR3.6

Elements bàsics: allotjament a l’hora de A2, velocitat i suport

Els rellotges A2 en temps decents i proporcionen un bon suport per a la seva creixent clientela.

1. Horari excel·lent: 99,99%

Uptime és el nom del joc. Per què els proveïdors d’allotjament paguen els proveïdors de hosting.

A2 fa un bon treball remarcable en proporcionar estabilitat durant tot l’any.

Fins ara, el meu lloc bàsic de WordPress amb la companyia ha estat en línia el 99,9% del temps, exactament el que promet A2.

Quan dic promeses, el proveïdor d’allotjament garanteix aquesta fiabilitat i proporciona una compensació quan no es publiqui. A2 acredita el 5% de la quota mensual per cada hora d’aturada, que és una política força raonable.

Els quatre centres de dades gaudeixen d’una gran seguretat, connectivitat sublime de xarxa i diversos mecanismes d’alimentació per garantir un bon funcionament.

Temps de vida mitjà 2018:

 • Agost – 100%
 • 99,98% de setembre
 • Octubre – 100%
 • Novembre – 100%
 • Desembre – 100%

Temps de vida mitjà del 2019:

 • Gener – 100%

"A2 manté la seva promesa del 99,9% i fins i tot la supera."

2. Velocitat impressionant

 • Temps de resposta: 0.54s (setè)
 • Temps completament carregat – 1,15s (7è)
 • Càrrega raonable: 0,76s (7a)

Nota: Si feu proves de velocitat al meu domini, els resultats poden variar una mica. Fins i tot des de la mateixa plataforma de proves, normalment dues proves consecutives mostrarien resultats lleugerament diferents. El meu lloc A2 està allotjat a Michigan, per la qual cosa el vaig provar des de les ubicacions dels Estats Units. Tots els plugins i caché estan desactivats.

La velocitat de càrrega del lloc web és el que fa o trenca la presència en línia. Pot semblar exagerat, però és cert, ja que tant els motors de cerca com els usuaris penalitzen les pàgines web lentes.

Francament, és ben merescut perdre visitants i classificar-se pel mal rendiment, ja que hi ha moltes optimitzacions fàcils i una gran quantitat d’amfitrions web ràpids; oferir una experiència pobra és inexcusable.

A2 Hosting promet una velocitat espectacular i això és el que obtindreu. Només em vaig inscriure al pla mitjà de l’empresa i el meu petit lloc de WordPress no gaudeix dels avantatges de l’accelerador Turbo..

Tot i així, els punts de referència que he recollit de tres fonts diferents (valors mitjans mostrats aquí) són molt respectables. I mentre que el TTFB (temps a primer byte) ocupa A2 en la 7a posició, el temps que triga el lloc a carregar-se completament és ràpidament, poc més d’un segon. Són nombres sòlids, tot i que no són els millors que he vist mentre preparava les revisions del Tribunal de Hosting.

Durant els darrers mesos del 2018 i a principis del 2019, A2 es va classificar de manera constant en la 7a posició en termes de velocitat.

De nou, el pla compartit més gran té un reforçador de velocitat que emmagatzema una memòria cau tot el contingut HTML d’una pàgina i la carrega en un cop d’ull. Els retocs addicionals com Memcached i OPcache redueixen els temps de resposta MySQL i PHP, respectivament, fent que el pla Turbo sigui una opció d’allotjament ràpida, de fet.

L’A2 srver exerceix estabilitat i velocitat.

Resposta fiable i sense relació, independentment de la càrrega.

Fins i tot sense totes aquestes optimitzacions, la seqüència A2 va funcionar molt bé. Vaig enviar 50 usuaris virtuals que van establir més de 250 connexions concurrents. Això és molt per a un entorn compartit, però totes les consultes es van respondre amb una consistència i rapidesa remarcables.

En general, he de dir que A2 Hosting té un entorn d’allotjament molt ben configurat, adequat per a llocs amb una quantitat important de visitants.

Temps de resposta mitjà 2018:

 • Agost: 0,47 anys
 • Setembre – 0.39s
 • Octubre – 1.02s
 • Novembre – 0,50 anys
 • Desembre – 0,36 anys

Temps mitjà de resposta 2019:

 • Gener – 0.40s

Pàgina totalment carregada 2018:

 • Agost – 1.07s
 • Setembre – 1.04s
 • Octubre – 1.38s
 • Novembre – 1.18
 • Desembre – 1.01s

Pàgina totalment carregada 2019:

 • Gener – 1.21s

Resposta en càrrega 2018:

 • Agost: 0,66 anys
 • Setembre – 0,56 anys
 • Octubre – 1.47 anys
 • Novembre – 0,60 anys
 • Desembre – 0,67 anys

Resposta en càrrega 2019:

 • Gener – 0.61s

"A2 Hosting té una velocitat raonable i pot gestionar una quantitat important de visitants."

3. Suport estel·lar

Recordes com et vaig dir que ser una mica més petit que els competidors pot ser una bona cosa?

A2 Hosting demostra adequadament aquest punt.

L’empresa ha estat creixent des dels seus inicis, però el creixement és constant i no obligat. Com a resultat, el proveïdor d’allotjament gestiona adequadament el nombre creixent de clients sense comprometre els seus serveis i la seva integritat.

Totes les meves interaccions amb l’equip d’assistència, sobretot en el xat, com haureu pogut endevinar, van ser ràpides, informatives i agradables. El temps que vaig esperar que es recollís un xat va ser d’uns 2 minuts i això va passar un matí de dissabte a primera hora. Totes les altres sol·licituds de xat van respondre en pocs segons i els representants van ser molt servicials i amables.

Tot és bo i malhumorat, però el cert és que potser no necessiteu l’equip de suport A2, sempre que tingueu temps i desitgeu aprendre.

La base de coneixements de Hosting A2 és una meravellosa col·lecció d’articles i tutorials útils i s’actualitza i s’amplia constantment.

Finalment, hi ha entrades periòdiques del bloc que contenen informació molt útil per als nous administradors web.

"Suport estel·lar, avalat per la base de coneixement igualment impressionant i les entrades de bloc útils."

Els avantatges de l’allotjament A2

Admetré que A2 és un proveïdor d’allotjament molt probable. Si t’agraden els geeks útils, que saben crear serveis d’allotjament fiables i preocupats pel medi ambient, és a dir. Però per no semblar una adolescent xafada amb amor, aquí teniu els principals avantatges que ofereix A2 Hosting.

1. Còpies de seguretat gratuïtes fora de lloc

Preneu-vos un cafè i pregunteu a qualsevol persona que tracti dades digitals sobre la importància de fer una còpia de seguretat de tot; el cafè us ajudarà a situar-vos a l’inevitable ineficàcia d’arguments que seguiran.

Les còpies de seguretat són salvavides i alguns proveïdors d’allotjament cobren pel servei, però no per allotjament A2. L’empresa fa còpies de seguretat automàtiques de forma gratuïta.

Les solucions de còpies de seguretat gratuïtes i de pagament són increïbles.

Fes-me una còpia de seguretat?

Ara, les còpies de seguretat automàtiques gratuïtes no són tan exclusives per a A2 Hosting, però aquest host fa que la recuperació de fitxers sigui un pas més. Amb un simple complement, podeu automatitzar el procés de creació de còpies de seguretat locals. és a dir, còpies del vostre lloc web i de les seves bases de dades al vostre ordinador personal.

Aquesta és una característica impressionant i molt necessària que realment espero veure a tots els proveïdors d’allotjament web. Com més còpies de seguretat tingueu, més segures són les vostres dades. No podeu tenir massa còpies de seguretat i tenir un punt de restauració fora del lloc és una fabulosa assegurança per a la longevitat del vostre lloc.

Certament, la funció és un complement pagat, però una vegada que el vostre lloc comenci a créixer, apreciareu la seva utilitat.

Tot i així, si no voleu carregar el vostre pressupost, les còpies de seguretat automàtiques us cobren.

2. Garantia de devolució de diners … En qualsevol moment!

A2 Hosting utilitza la garantia estàndard de devolució de 30 dies, que promet un reemborsament complet si cancel·leu els vostres serveis el primer mes d’utilitzar-los. Tanmateix, si voleu cancel·lar un pla a llarg termini abans de la seva data de caducitat tindreu dret a rebre un reemborsament proporcional durant la resta del període d’allotjament.

És una cosa única entre els millors proveïdors d’allotjament web. En la gran majoria dels casos, un cop finalitzat el període de garantia de devolució, no teniu dret a cap devolució per finalització prematura dels serveis..

A2 és molt transparent i obert sobre les seves pràctiques i càrrecs només per serveis prestats.

3. Excel·lent maquinari

A2 Hosting és una de les empreses que aposten per un creixement sostenible mitjançant la comercialització cridanera.

Els clients potencials poden tenir una idea molt bona de què estan aconseguint comprovant els detalls del pla. Tot està exposat a cop d’ull perquè la tecnologia que impulsa els plans ràpids i fiables d’A2 pot fer que els seus propietaris siguin orgullosos.

Tots els servidors A2 estan equipats amb SSD que són diverses vegades més ràpids que les unitats de disc dur. Amb menys de CPU de 12 nuclis i els 64 GB de RAM amplis, fins i tot els servidors més petits de l’empresa ofereixen un cop de puny.

A aquesta excel·lent capacitat de xarxa a tots els centres de dades A2, s’explica fàcilment el temps de funcionament i la bona velocitat.

4. Tecnologia moderna

La infraestructura A2 és potent i completament actualitzada.

Pot ser que HTTP / 2 no signifiqui gaire cosa, però per a aquells que naveguen pel vostre lloc es traduiria en un millor rendiment del lloc a totes les plataformes.

Vaig esmentar que A2 Hosting sembla una empresa friki i ho podeu veure amb la presència d’opcions de la línia de comandes per a WordPress, Python i Ruby. Tots els comptes d’allotjament compartits tenen accés a la base de dades MySQL de Linux estàndard, però també a Postgre SQL.

A2 proporciona valor real.

A2 Hosting ofereix una combinació molt interessant de serveis valuosos.

Les bones notícies per als desenvolupadors estan lluny de ser Git, CVS, Subversion & Mercurial també està disponible.

5. SSL gratuït

Els certificats SSL solien estar reservats per a llocs de comerç electrònic, però des de fa uns anys Google posseeix totes les pàgines web amb una connexió xifrada superior a les que no hi ha. El gegant del motor de cerca considera que el xifrat és prou important com per mostrar advertències cada vegada que mireu cap a un lloc no xifrat.

La iniciativa Let’s Encrypt és el resultat directe d’aquest moviment de Google. Va ser ràpidament recolzat i adoptat per moltes organitzacions, incloses diverses màquines web d’alta qualitat. A2 és un d’ells i equipa tots els seus plans compartits amb un SSL gratuït.

El millor de tot és que el SSL està preparat per utilitzar-lo fora de caixa. No és necessari preocupar-se per la seva instal·lació o renovació.

6. HackScan gratuït i seguretat millorada

Probablement hauria d’haver fet una secció anomenada FREE STUFF i rodar-la amb ella.

Aleshores, s’hauria convertit en una paret de text massiva, ja que A2 té moltes funcions que s’inclouen dins d’aquesta categoria.

HackScan és una part del robust sistema de defensa que protegeix tots els llocs allotjats amb A2. Evita que les infraccions malintencionades es propaguen i infectin més pàgines del lloc atacat.

Abans que els pirates informàtics puguin arribar al lloc real, haurien de navegar per algunes defenses greus de la força bruta, el tallafoc d’allotjament web doble i les defenses del servidor endurit..

Els usuaris de WordPress, Drupal i Joomla poden estar segurs que els seus CMS respectius estaran actualitzats en tot moment, ja que A2 té l’Eina de seguretat de Patchman per instal·lar de manera automàtica noves versions. També pot detectar fitxers i pàgines afectades en quarantena.

Per acabar-ho, A2 Hosting ofereix actualitzacions periòdiques del nucli que mantenen el seu entorn tan segur com en tot moment.

7. Migracions lliures

Hauria hagut d’anar a una secció independent amb funcions gratuïtes, de fet.

A més de controls de seguretat gratuïts, còpies de seguretat, SSLs i devolucions prorratejades en qualsevol moment, A2 Hosting pot migrar al vostre lloc de cPanel gratuïtament.

Tot el que heu de fer és registrar-vos a A2, comprar el pla que desitgeu i sol·licitar a l’equip de migració de l’empresa que transfereixi totes les vostres dades de l’amfitrió que voleu sortir. D’aconseguir estalviar molt de temps i esforç i, normalment, no complica absolutament cap temps d’aturada. Fins que no s’acabi l’operació, el vostre lloc es carregarà des del proveïdor anterior.

Un cop copiat tot a A2 i provat amb èxit, podeu canviar els amfitrions sense problemes, ajustant els servidors de noms del vostre domini..

El fet que el vostre lloc sigui mogut pel suport tècnic de l’empresa receptora és la millor manera de fer-ho realitat. El principal avantatge d’un servei de migració, a més de l’evident element d’estalvi de temps, és l’experiència tècnica afegida.

Copiar llocs d’un servidor a un altre no és com copiar un fitxer d’una carpeta del vostre ordinador personal a un altre. Sovint, els servidors de dues empreses d’allotjament es configuren lleugerament de manera diferent. L’assistència tècnica de l’empresa receptora pot donar compte de les diferències i solucionar els problemes necessaris perquè el vostre lloc funcioni de manera fluida i sense cap problema..

8. Hosting optimitzat per a WordPress

Pràcticament tots els plans d’allotjament compartits poden allotjar WordPress amb èxit, però, de la mateixa manera que SiteGround, A2 s’assegura que el CMS popular realitzi al màxim. WordPress s’instal·la en pocs segons amb les optimitzacions A2 que augmenten la velocitat i la seguretat.

La velocitat s’incrementa amb la memòria cau i la compressió configurats segons els servidors A2, mentre que la seguretat es millora mitjançant actualitzacions de seguretat automàtiques.

Els desenvolupadors també poden fer un bon ús de WP-CLI.

9. Empresa verda

A2 Hosting és una empresa verda des de fa més d’una dècada. I no parlo només del esquema de colors del seu lloc web.

El proveïdor d’allotjament redueix activament la seva petjada de carboni des del 2007 i ja ha aconseguit una neutralitat del carboni al 100%. També realitza programes per plantar arbres i reduir el plàstic utilitzat.

Voleu tenir un lloc i un bosc?

A2 realment fa un esforç per reduir la seva empremta ambiental.

En definitiva, és l’amfitrió socialment responsable qui es preocupa del llegat que crea. Els centres de dades requereixen una gran quantitat d’energia i refrigeració, i és agradable veure iniciatives que anul·lin l’impacte negatiu que poden tenir milers de servidors.

Els contres de l’allotjament A2

A2 Hosting és un proveïdor d’allotjament web molt dolç, però hi ha algunes coses que es poden fer millor. Cap d’ells és un interruptor real, però val la pena esmentar.

1. Turbo Booster només en el pla més gran

A2 mostra aquí i allà el reforç de velocitat de 20 vegades que té el seu allotjament, però el cert és que aquesta optimització addicional només s’inclou en el més gran dels tres plans d’allotjament. Certament, té sentit que els llocs que utilitzen el paquet compartit més gran podrien tenir una gran quantitat de recursos. Sens dubte, podrien beneficiar-se d’una actualització de velocitat.

A2 té un màrqueting molt just, amb una excepció.

Una petita consecució que promet més de dos terços dels plans.

Tot i així, la promesa fascinant d’una velocitat increïble es mostra de manera destacada a la pàgina principal d’A2 i sembla molt nova.

2. El pla d’introducció és limitat

El pla més petit que ofereix A2 Hosting és comparativament limitat. Pot allotjar un sol domini amb no més de 5 bases de dades i 25 bústies.

Està dissenyat per a llocs web petits i inicials que no tenen molts requisits tècnics i mantenen un nombre relativament baix de persones entre bastidors. Pel que fa a ofertes d’introducció, ho he vist molt millor.

Us recomanem allotjament amb A2?

Sí, ho fem.

A2 Hosting, responsable, amable i friki, és una empresa enfocada a proporcionar excel·lents resultats per sobre de tot. I aconsegueix fer-ho.

El pla Swift vaig provar aquests rellotges de revisió a velocitats respectables i el Turbo promet un rendiment encara millor.

L’assistència tècnica esplèndida, una bona selecció de solucions d’allotjament que s’incrementen molt bé a mesura que creixen els paquets i una sòlida base de coneixement va fer que el meu A2 Hosting revisi una brisa per investigar i crear, i també classifiquen l’empresa com una de les millors opcions d’allotjament d’allà..

Independentment de la seva relativa falta de fama, el proveïdor d’allotjament mereix la seva posició entre els millors.

A2 ALLOTJAMENT EN UNA VISTA

Assistència

Base de coneixements

Plans d’allotjament compartits

Panell de control

Nombre de dominis allotjats

Nombre de bases de dades

Correu electrònic

Còpies de seguretat i restauració

Emmagatzematge

Ample de banda

Tecnologia

Seguretat

Registre de noms de domini

Migració del lloc

Constructor de llocs web

Comerç electrònic

Hostatge especialitzat

Allotjament de Windows

Centres de dades

Horaris

Velocitat

Preu

estructura enriquidora

Garanties

Reemborsaments puntuats per cancel·lació anticipada

Freebies

Lloc web de l’empresa

Cultura d’empresa

A2 Hosting compta amb un equip de suport molt coneixedor, sensible i amable
Una base de coneixement molt sòlida que veu actualitzacions periòdiques
3 plans d’allotjament
cPanel, ben optimitzat
1 amb el pla més petit i il·limitat per als altres dos
5 per al pla més petit, tantes com vulguis per als altres dos
25 bústies del pla més petit, il·limitades per a les altres dues. L’emmagatzematge és il·limitat a tota la taula
Còpies de seguretat de rebobinament del servidor, gratuïta amb els plans 2 & 3. Tots els plans tenen disponible la solució de còpia de seguretat DropMySite per crear còpies de seguretat completes fora de línia. Molt útil ja que els llocs piratejats es poden infectar juntament amb totes les seves còpies a cPanel
Il·limitat a qualsevol lloc
Il·limitat a qualsevol lloc
SSD, RAID 10 a tota la pissarra, compatibilitat HTTP / 2
Exploració del servidor HackScan. Seguretat millorada optimitzada A2 per WP. Encriptem SSL instal·lat automàticament
Registre gratuït, transferència gratuïta
Sí, gratuït si es fa càrrec
Gratuït en tots els plans
Molts carros de compres disponibles i el servei SSL gratuït a tot el món permet el comerç en línia
Tots els plans estan optimitzats per a WordPress, amb memòria cau preconfigurada i actualitzacions automàtiques
Sí, tres plans
Atén a tres continents, múltiples capes de redundància
Garantia del 99,9%
Temps de resposta molt ràpids i rendiments íntims a tot el món gràcies al CDN gratuït inclòs a tots els plans
El preu és raonable, amb garantia de devolució de 30 dies i reemborsament proporcional un cop finalitzat aquest període. El pla més car és de 9,31 dòlars al mes quan es paga amb 2 anys d’antelació. Per totes les funcions que té, és un preu força bo
El preu mensual només baixa per als plans de dos anys
Garantia de devolució de 30 dies
Garantit
Els crèdits publicitaris de Bing i Yahoo es poden reclamar en tots els plans
Informatiu, fàcil d’utilitzar
Empresa súper verda, des de fa més de 10 anys, neutre en el carboni i solidària amb moltes iniciatives ambientals
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author