Scalahosting – The Underdog Ne na pëlqen të Root For

Scalahosting është një ofrues relativisht i panjohur që po shtron një seri mbresëlënëse teknologjish. Thjesht kishte për të marrë shqyrtimin e vet.

Natyrisht, unë kontaktova mbështetjen dhe kërkova më shumë informacion. Pak minuta më vonë, unë kisha planin tim të pritjes dhe isha gati të rishikoja Scalahosting.

Unë duhet ta pranoj, ka qenë një surprizë e këndshme. Duke marrë parasysh cilësinë e shërbimit, ofruesi është i detyruar ta bëjë atë më të madh në botën e pritjes më shpejt sesa më vonë.

E keni dëgjuar këtu së pari: Scalahosting është gjëja tjetër e madhe.

Siç është e zakonshme, rishikimi ynë Scala mbështetet në rezultatet e testimit të thelluar, monitorimin në kohë reale dhe javët e provës dhe studimit të pritjes së përbashkët të kompanisë.

Isfarë është Scalahosting?

Me rreth 50,000 klientë dhe 700,000 fusha të pritura, Scalahosting është një ofrues kompakt, i pavarur nga SH.B.A..

Ka dy qendra të të dhënave, një në vendlindje dhe tjetra në BE. Një strukturë e dytë e Amerikës së Veriut është në ndërtim e sipër.

Ende, ne nuk po flasim për një të sapoardhur në botën pritëse. Përkundrazi, Scala ka 13 vjet përvojë nën rripin e saj dhe mjaft teknologji për të treguar për të.

Nuk është një specialist i vështirë, por ka disa surpriza edhe për përdoruesit e WordPress. Në fakt, kur krahasoni Scalahosting vs SiteGround ose vs Bluehost, i pari bën përshtypje mjaft.

Për dallim nga shumica e konkurrentëve, Scala investon më shumë në kërkime dhe zhvillim dhe më pak në marketing. Rezultati është disa plane të përbashkëta mjaft të fuqishme dhe ndoshta marrëveshjet me vlerë më të mirë VPS në treg.

Politika është e lavdërueshme dhe shpjegon pse ofruesi është aq i mirë ndërsa shumë më pak popullor se disa.

Biseda të mjaftueshme për sfondin, sidoqoftë – le të zbrisim në tela bronzi dhe të shohim se çfarë e veçon Scalahosting-un.

"I shkallëzuar, i fuqishëm, i gjithanshëm"

uptime

99.99%

Shpejtësia e ngarkesës

0.76s

mbështetje

9/10

Features

8.5 / 10

OVERAL4.1

Thelbësoret – Scalahosting Uptime, Shpejtësia, Mbështetja

Këto janë tre të mëdhenjtë e web hosting. Nëse një ofrues pengohet këtu, ka pak (ose më saktë, asgjë) që mund të bëjë për të kompensuar. Shumë vlerësime të Scalahosting lavdërojnë ofruesin në këto zona, kështu që le të shohim nëse të dhënat rezervojnë të gjitha fjalimet.

1. Uptime e shkëlqyeshme. 99,99%

Uptime është një nga ato gjëra që nuk i vini re kur gjithçka po funksionon. Përkundër kësaj, është ndoshta faktori më i rëndësishëm në pritjen.

Thjesht, kur blini hosting, ju prisni që faqja juaj të jetë e disponueshme gjatë gjithë kohës.

Kjo është arsyeja pse, sapo mora hyrjen time në Scala, krijova një faqe të thjeshtë WordPress dhe e lidha atë me mjetet e mia të monitorimit në kohë reale. Me të dhëna me vlerë disa javë, mund të merrni një ide mjaft të mirë të disponueshmërisë që mund të prisni.

Sa për Scala, ajo ofron një garanci 99.9% në kohë, e cila është standardi i industrisë. Kjo kufizon kohëzgjatjen totale të joproduktive mujore në rreth 43 minuta, ose nën 1.5 minuta në ditë. Sshtë një garanci e arsyeshme, në të gjitha.

Nëse Scalahosting shkel politikën, mund të merrni kredi pritëse. Ofruesi madje do të pranojë shkrimet tuaja si provë, kështu që ju mund të përdorni një mjet si StatusCake dhe të gjurmoni disponueshmërinë e serverit tuaj Scala.

Ju mund të mendoni se të gjithë ofruesit do t’ju lejojnë ta bëni atë. Sidoqoftë, shumica pranojnë vetëm regjistrat e tyre, do të thotë që ofruesi vendos se çfarë llogariten si ndërprerje (duke parë ju, HostGator).

Koha e vërtetë, megjithëkëtë, është se infrastruktura e re e Scalës shkëlqen vërtet. Gjatë shkrimit të këtij rishikimi Scalahosting, ofruesi regjistroi një disponueshmëri gati të përsosur. Serverët marrin një joproduktive mesatare prej një minutë në muaj, e cila është e shkëlqyeshme.

Shtë gjithmonë e sigurt për të parë një ofrues të mbajë infrastrukturën e tij në gjendje të nivelit të lartë. Ne jemi në një fillim të shkëlqyeshëm, tani le të lëvizim më shpejt.

"Scala tregon afatin e afërt të patëmetë dhe premton rimbursim adekuat nëse SLA është shkelur ndonjëherë."

2. Shpejtësia e duhur

  • Koha e përgjigjes 0.29 —
  • Koha për një uebfaqe të ngarkuar plotësisht 0.76 —
  • Nën ngarkesën 30 —

Shënim: Nëse keni prova të shpejtësisë në domenin tim, rezultatet mund të luhaten pak. Edhe nga e njëjta platformë e testimit, dy teste shfaqin normalisht rezultate pak më të ndryshme. Faqja ime është e pritur në SH.B.A., kështu që unë e testova atë nga vendet e SH.B.A.-së për këtë Shqyrtimi i shkallës. Të gjitha shtojcat dhe memorja nga serveri u çaktivizuan.

Studimi pas studimit tregon se shpejtësia është një përcaktues i shkëlqyeshëm i suksesit në internet. Uebfaqet më të shpejta përfshijnë vizitorët në mënyrë më efikase, marrin vizitorë më të përsëritur dhe shesin më shumë produkte. Sa për faqet e ngadalta, mirë, le të themi se ato nuk zgjasin shumë.

Lessshtë e panevojshme të thuhet, zgjedhja juaj e pritjes luan një pjesë të madhe këtu. Një uebfaqe mund të jetë aq shpejt sa lejon serveri i tij, kështu që ju duhet të zgjidhni me mençuri.

Për rishikimin Scalahosting, unë kontrollova se sa shpejt serverët mund të përgjigjen dhe të japin një faqe, dhe se si ata kryejnë nën një trafik të rëndë. Për ta bërë testimin të ndershëm, unë fika mjetet shtesë të optimizmit të shpejtësisë dhe veçova vetëm caktimin e bazës.

Fronti performon mahnitëse. Serverët marrin mesatarisht 0.295 sekonda për t’u përgjigjur, duke e vendosur Scalahosting në pesë hostet kryesorë në këtë kategori – asnjë veprim i vogël, duke marrë parasysh që është në kundërshtim me ofruesit si SiteGround.

Koha që duhet për të ngarkuar një dokument të plotë është edhe më mbresëlënëse. Mesatarisht është 0.766 sekonda, duke e bërë Scalahosting ofruesi më i shpejtë deri më tani. Asnjë host tjetër nuk e kryen mirë këtë në mënyrë të vazhdueshme.

Përcaktimi i pjesës së parë të Skalës mund të lavdërohet. Të gjitha kritikat e Scalahosting nga përdoruesit përfundimtarë duke e lavdëruar atë janë përfundimisht në pikëpyetje.

Unë u bëra në telashe gjatë testimit të backend. Testi Load Impact shkon mirë deri në rreth 18 përdorues virtualë. Pastaj, serverët fillojnë të hedhin lidhjet HTTP dhe kohët e reagimit rriten në mënyrë dramatike.

Kjo nuk është një ngjarje e rrallë për një ofrues të pritjes – një gjë e ngjashme ndodh me sfondin e HostGators dhe GreenGeeks. Mundësia është që disa sistem sigurie ta shohin aktivitetin si një sulm DDoS dhe të kufizojnë numërimin e lidhjes nga e njëjta adresë IP.

Kam kontaktuar me mbështetjen e teknologjisë për këtë. Edhe pse agjentët bënë çmos për të ndihmuar, ata ende po punojnë për të gjetur një zgjidhje.

Serverat janë ndryshe të shpejtë, dhe Scalahosting është plotësisht i aftë të trajtojë një sasi të mirë trafiku.

"Scalahosting krenohet me shpejtësinë e shpejtë të frontit, por të mbështeturit shtrojnë disa pyetje"

3. Mbështetje e përgjegjshme

Ajo që qëndroi më shumë gjatë shqyrtimit fillestar ishte shkalla e lartë e kënaqësisë së klientit. Mbi të gjitha, vlerësimet e përdoruesve lavdërojnë ekipin mbështetës të Scalahosting. Unë mezi prisja ta kontrolloja vetë dhe të shikoja nëse mbështetja është vërtet gjithçka.

Kam kontaktuar disa herë dhe u nisa me pyetje të thjeshta. E para pozitive ishte se të gjitha pyetjet morën një përgjigje të menjëhershme, pavarësisht nga koha e ditës. Kjo tregon që ekipi mbështetës është i stafuar mirë.

Agjentët janë gjithashtu mjaft të ditur. Mbështetja e klientit Scalahosting mund t’i përgjigjet pyetjeve më të shumta në lidhje me platformën dhe të sigurojë këshilla të sakta për optimizimin e faqes në internet.

Deri më tani, kaq mirë. Ishte koha për të nxjerrë armët e mëdha.

Unë kontaktova ndihmën edhe një herë dhe kërkova ndihmë për të zgjidhur çështjen e ndikimit të ngarkesës – shumica e ofruesve të tjerë dështuan në mënyrë të mjeruar në adresimin. Për habinë time, agjenti ishte entuziast dhe filloi të hidhte idetë menjëherë.

Ne qëndruam në thirrje për më shumë se një orë, duke provuar konfigurime të ndryshme për të zgjidhur çështjen. Niveli i përkushtimit nga agjentë të thjeshtë të linjës së përparme është mbresëlënëse, edhe pse problemi përfundimisht u përshkallëzua te një administrator serveri.

" Të gjitha gjërat që merren parasysh, mbështetja Scalahosting është e trajnuar mirë dhe e etur për të ndihmuar. Sigurisht që ofruesi nuk bën shaka kur bëhet fjalë për zgjedhjen e punonjësve dhe i lë klientët e tij në duar të mira."

Të mirat e Scalahosting

Scalahosting ka të bëjë me pushtimin e botës pritëse me një teknologji të fuqishme pronësore. Ai dëshiron të bëjë përshtypje të webmasterëve me fuqi dhe mjete. Dhe, sipas qindra shqyrtimeve të Scalahosting atje, ai ka mjetet e duhura për punën.

1. Sigurimi i pronës

Avantazhi kryesor i ofruesit është softveri i pronarit. SShield Security është mjeti i parë që do të mbulojmë në këtë përmbledhje të Scalahosting.

Thjesht, SShield është një suitë sigurie.

Në njërën anë, shërben për të bllokuar kërcënimet në hyrje. Scalahosting krenohet me SShield-in e saj mund të bllokojë 99.998% të sulmeve.

Komponenti tjetër i SShield është monitorimi 24/7. Përveç drejtimit të një baze të dhënash të malware të njohur, sistemi i sigurisë përdor mësimin e makinerive për të zbuluar kërcënime potencialisht të paidentifikuara. Kjo i jep asaj një shans shumë më të mirë për të kapur sulme para se ato të bëhen një problem serioz për serverin tuaj Scala.

Një avantazh i sistemit është se ju jep kohë të bollshme për të rregulluar çdo aktivitet me qëllim të keq (në rast se serveri juaj infektohet). Në vend që të mbyllni menjëherë faqen tuaj të internetit, do t’ju dërgojë një raport të detajuar. Kjo ju jep mundësinë më të mirë për të zgjidhur çështjen pa dëmtuar veten tuaj.

Ju mund ta prisni këtë nga çdo host, por unë kam parë ofruesit e panikut dhe mbylljen e një siti në shikim të parë të malware. Shtë e dobishme që Scala të marrë vetëm masa të përshtatshme në vend që të shkaktojë dëme të panevojshme.

Në përgjithësi, është siguruese të shihni se Scalahosting ka një teknologji të fortë me një përsëritje të re të sigurisë së faqes në internet. 

2. WordPress-Optimizuar

Kur fillova këtë përmbledhje të Scalahosting, unë u interesova të shoh se si ndërmarrja merret me WordPres.

Scalahosting ofron një “aromë” të veçantë të përqendruar në WordPress të planeve standarde të pritjes pa pagesë shtesë. Një pjesë e madhe e klientëve të Scala janë përdorues të WordPress, kështu që ka shumë kuptim.

Një pjesë e madhe e kësaj është menaxheri SWordPress, i cili është mjeti i administrimit të pronarit të Scala. Kjo ju lejon të shtoni me lehtësi faqet e WordPress, të optimizoni sigurinë e tyre dhe të aktivizoni azhurnimet automatike të WordPress.

Një opsion i lezetshëm është të aktivizoni një bllokim sigurie, i cili parandalon sulmet e skriptimit nga ana e serverit. Vetëm mos harroni ta çaktivizoni atë kur dëshironi të shtoni ndonjë shtojcë.

Më shumë mjete si klonimi në një mjedis skenë janë në punë. Tani për tani, ju i merrni të gjitha tiparet kryesore të hostimit të menaxhuar të përbashkët për WordPress.

Dhe kjo është vetëm një pjesë e saj. Scalahosting shton rregulla të sigurisë me porosi, një firewall të dedikuar dhe skanim të malware në të gjitha planet e WordPress. I mençur për sigurinë, është një nga ushtruesit më të plotë atje.

Përhapet edhe më mirë nëse shkoni në planin fillestar. Scalahosting do t’ju japë kohë me inxhinierët e saj WordPress, dhe ata mund t’ju ndihmojnë të zgjedhni uebfaqen tuaj. Marrja e një ndihme të tillë përndryshe është e shtrenjtë, kështu që vlera e Scalahosting është mbresëlënëse.

Në fakt, mjetet shtesë janë kaq të fuqishme, Scalahosting është një kandidat i fortë për mbajtjen më të mirë të WordPress të vitit 2020.

3. Zona Intuitive e Konsumatorëve dhe Spanel

Pronarët e faqeve të internetit kalojnë shumë kohë në zonën e klientit dhe panelin e kontrollit. Në mënyrë ideale, ju dëshironi që ata të jenë të lehtë për të lundruar dhe të kenë të gjitha opsionet kritike në dispozicion në një ose dy klikime.

Për fat të mirë, Scalahosting bën mjaft mirë këtu. Mund të keni qasje në zonat më të rëndësishme nga shirita anësor në të gjitha kohërat. Këto përfshijnë menaxhimin DNS, faturimin dhe biletat.

Padyshim që, më desh pak të klikoja për të gjetur mjetet e menaxhimit për panelin tim të kontrollit aktual. Megjithatë, pasi bëra, ishte lehtësisht e thjeshtë për t’u përdorur dhe përdorur mjete si menaxheri SWordPress.

Sa i përket panelit aktual të kontrollit, planet e përbashkëta të pritjes përdorin cPanel, i cili është standardi i industrisë. Pasi të keni rifreskuar në paketën VPS hosting Scala, megjithatë, ju mund të zgjidhni për Spanel. Kjo është alternativa cPanel e pronarit Scala.

Panelet e kontrollit pronësor janë zakonisht disi të dobët, por SPanel është një përjashtim me fat. Ajo merret me gjithçka që mund të menaxhohet baza e të dhënave, konfigurimi SSL, postat elektronike, dhe madje ju lejon të rishitni pritjen. Plus, është e thjeshtë për të lundruar, dhe të gjitha funksionet funksionojnë mirë.

Përparësitë kryesore të SPanel janë se funksionon në një mjedis të veçantë, kështu që nuk do t’i ha burimet e serverit tuaj. Shtë gjithashtu i lirë për t’u përdorur. Në të kundërt, cPanel mund të jetë mjaft i kushtueshëm, veçanërisht për një shitës hostesh cloud, ose për ata që kanë nevojë për shumë shtesë. Meqenëse SPanel përfshin shumë nga veçoritë si parazgjedhje, mund t’ju ​​kursejë qindra dollarë në muaj.

Tani ti mund paguani për një licencë cPanel dhe përdorni atë nëse azhurnoni në VPS. Thënë kështu, SPanel e bën më të butë mënyrën e azhurnimit dhe shton më shumë vlerë.

Padyshim që Spanel nuk është përfitim për përdoruesit e përbashkët të pritjes, por shumë pronarë të uebfaqeve përfundimisht azhurnohen në VPS për burime të shtuara dhe fleksibilitet. Kjo është kur SPanel bëhet një mënyrë alternative më e përballueshme për cPanel.

4. Lehtë për tu vlerësuar deri në VPS

Duke folur për azhurnime, Scalahosting e bën më të lehtë marrjen e serverit tuaj virtual me të gjitha përfitimet shoqëruese.

Ju mund të merrni një VPS të menaxhuar plotësisht për vetëm 2 dollarë në muaj më shumë se sa keni paguar për planin më të madh të përbashkët. Ju nuk duhet të regjistroheni për një periudhë më të gjatë për të marrë çmimin më të mirë — ju mund të merrni vlerën e plotë ndërsa paguani muaj për muaj.

Sigurisht, Spanel luan një rol këtu. Meqenëse nuk ka licencë cPanel për llogari, planet VPS përfundojnë më të përballueshme nga sa ofrojnë shumica e konkurrentëve.

Vetëm duke krahasuar bazën Spanel vs cPanel, Scala ju kursen të paktën 15 dollarë në muaj, veçanërisht nëse merrni parasysh tiparet e shumta të fuqishme që Spanel ka jashtë kutisë. Nëse keni nevojë për shtesa cPanel ose doni të rishitni pritjen, kursimet mund të jenë edhe më të larta. 

Edhe nëse filloni me planet e përbashkëta, ky është një avantazh masiv duke pritur për ju ndërsa faqja juaj e internetit rritet.

5. Rikthim ditor

Kopjet rezervë janë një rrjet i nevojshëm sigurie për pronarët e faqeve të internetit. Nëse bëni një gabim ose ndonjë gjë tjetër shkon keq, duhet të keni një kopje rezervë të faqes tuaj për t’u mbështetur në.

Edhe pse Scalahosting nuk e bën vërtet të qartë këtë, mund të përfitoni nga kopjet rezervë të përditshme. Ofruesi i mban kopjet rezervë për një javë, kështu që gjithmonë do të keni shtatë versione të faqes tuaj për t’u mbështetur.

Për sa kohë që kontrolloni rregullisht faqen tuaj të internetit (d.m.th., një herë në javë), do të jeni të sigurt.

6. Migrimet Falas

Nëse tashmë keni një uebfaqe, përsëri mund të transferoheni në serverin e internetit të Scala. Ju nuk duhet të shqetësoheni për mprehtësinë e mërgimit të faqes tuaj, pasi ekipi teknik do ta bëjë atë për ju. 

Disa ofrues, si Bluehost, paguajnë rreth 150 dollarë për këtë lloj shërbimi. Në të kundërt, Scalahosting po u bën përdoruesve të saj një gjendje të qëndrueshme dhe e siguron falas.

7. Prmimi i drejtë

Konvertimet në çmimet e mbajtjes së uebit janë një pezull i përkëdhelur i mijëra webmasterëve. Nëse keni ndonjëherë pronësi të një uebfaqeje, ka shumë të ngjarë të njiheni me thelbësinë e tij.

Ofruesi ju fton të regjistroheni për dy ose tre vjet pritje për të marrë një marrëveshje jashtëzakonisht të përballueshme me dhjetëra përfitime fantastike.

Sapo të përfundojë afati fillestar, është koha për të rinovuar. Kjo është kur ofruesi ju godet me tarifa tre ose katër herë më të larta — dhe më mirë blini edhe tre vjet të tjera nëse doni të qëndroni në internet.

Disa ofrues bëjnë çmos për të fshehur kostot më të larta të rinovimit. Heck, disa madje nuk i tregojnë ato në faqen e produktit.

Tani, e drejtë është e drejtë, Scala rrit çmimet e saj për rinovimin, por jo pothuajse aq sa shumë ofruesit. Plani Fillestar kushton vetëm 3,95 $ / muaj nëse paguani për tre vjet dhe rritet vetëm me 2 dollarë më pas. Kontrastoni këtë me A2 Hosting që fillon rreth të njëjtit çmim dhe pastaj e dyfishon atë në rinovimin (ose SiteGround që e trefishon atë).

Scalahosting, nga ana tjetër, ka çmime shumë të arsyeshme. Ofruesi është plotësisht transparent në lidhje me atë se si funksionon çmimi, dhe zbritja fillestare mund të jetë e dobishme kur sapo filloni.

Më e rëndësishmja, kostot e rinovimit reflektojnë plotësisht cilësinë e shërbimit në vend që të jenë të larta në mënyrë të paarsyeshme për të kompensuar zbritjet. Në fakt, shumë përdorues këndojnë lavdërime për çmimet e saj transparente në vlerësimet e tyre të Scalahosting.

8. Emri i Domainit Falas

Shtë gjithmonë bukur të marrësh pak vlerë shtesë falas. Scalahosting lejon përdoruesit që regjistrohen për gjashtë muaj të pritjes së regjistrimit të regjistrojnë një emër domain pa kosto shtesë. Ky është një shërbim që përndryshe do t’ju kushtojë 10-15 dollarë, kështu që po kurseni disa dollarë këtu.

Mbani në mend se kjo nuk është e disponueshme në të gjitha planet. Ju do të duhet të shkoni në planin e avancuar për të përfituar nga regjistrimi falas. Alsoshtë gjithashtu jo i disponueshëm në ndonjë VPS të Scala-s që pret.

9. Gjyqi 99-centësh

Shumica e ofruesve të pritjes ofrojnë një garanci 30-ditore të kthimit të parave për t’ju lejuar të provoni platformën. Scalahosting nuk bën përjashtim: ju mund të paguani për shërbimin e tyre dhe më vonë të merrni një rimbursim të plotë nëse nuk ju pëlqen. Nëse e arrin kaq shumë, thjesht mbani në mend që të kërkoni një rimbursim para se të vijë muaji i parë.

Ju gjithashtu keni mundësinë të paguani 0.99 $ për një gjykim një mujor të çdo plani të çmimeve të përbashkëta të Scala. Ju mund të preferoni këtë rrugë nëse nuk dëshironi që Scalahosting të mbajë paratë tuaja ndërsa po i provoni. Ju gjithashtu mund ta bëni atë në mënyrë që të mos keni nevojë të shqetësoheni për të kërkuar një rimbursim.

Ju mund të preferoni këtë qasje të re për të pritur, megjithëse nuk është me të vërtetë një tipar themelor.

Kundrat e Scalahosting

Pavarësisht se sa i fuqishëm është, asnjë shërbim pritës nuk është pa kinkat e tij. Ja çfarë duhet të dini përpara se të shkoni në Scalahosting.

1. Ndarja e përbashkët jo plotësisht SSD për disa përdorues

Edhe pse shumica e shërbimit në internet Scala funksionon në SSD, pritja e përbashkët përfshin edhe HDD.

Përkatësisht, llogaritë e vjetra funksionojnë me një përzierje të SSD dhe HDD. Ndërsa skedarët që janë në përdorim janë në disqet me gjendje të ngurtë, duke mundësuar qasje më të shpejtë, skedarët e sistemit qëndrojnë në HDD.

Për fat të mirë, që nga janari i vitit 2020, të gjithë klientët e rinj priten në serverë thjesht SSD. Në thelb, konfigurimi i serverit të vjetër nuk do të ndikojë tek ju nëse sapo keni zbuluar ofruesin. E diskutova me ekipin e Scala, dhe hosti madje filloi të shpërngulë llogaritë e vjetra në të njëjtin mjedis, kështu që klientët ekzistues së shpejti do të gëzojnë të njëjtat përfitime.

Edhe pse pritja është e shpejtë, madje edhe mbresëlënëse kështu, një ndërrim i plotë në SSD do të përmirësonte shërbimin. Nuk është një konflikt i madh për Scala, veçanërisht pasi edhe klientët më të vjetër mund të shkallëzojnë lehtësisht në pritjen VPS të SSD. Sshtë diçka që vlen të përmendet, sidoqoftë.

2. Baza e njohurive të pakta

Ka pak për të thënë këtu, përveç se Skala nuk ka grupin më të gjerë të artikujve atje. Ato përfshijnë vetëm 80 pyetje të zakonshme në total, dhe shumë prej përgjigjeve janë mjaft të shkurtra.

Baza e njohurive bën një seksion të mirë FAQ. Do të duhet të bëni pak Googling nëse jeni tipi i bërë vetë.

3. Përshkrimet e paqarta të produkteve

Unë duhet ta parathënë këtë duke thënë se ky nuk është marketing mashtrues, pasi Scala nuk po fsheh ndonjë problem të dukshëm. Thënë kështu, si faqja e internetit, ashtu edhe mbështetja Scalahosting nuk mund të shpjegojnë aq mirë disa nga veçoritë e tyre.

Për shembull, Scala nuk përmend vërtet asnjë rezervë në faqen standarde të mbajtjes në internet, megjithëse versioni i planeve të WordPress në mënyrë të qartë ka kopje rezervë të përditshme. Bitshtë pak e çuditshme. Vetëm kur u bëra për të mbështetur teknologjinë, kam marrë një shpjegim se ata janë backup ditor, me secilën version të ruajtur për një javë. Mund të jetë konfuz dhe kërkon kohë për ta kuptuar këtë.

Tani, ky është një problem mjaft i vogël dhe është e thjeshtë të korrigjohet. Megjithatë, garanton një përmendje.

A Rekomandojmë Scalahosting?

A bëjmë ndonjëherë!

Scalahosting mbulon bazat më të mira se shumica e ushtrive, dhe e bën atë më të mirë për ofertat me mjete të forta. Shtë e shkëlqyeshme për përdoruesit e WordPress, me çmim të mirë, dhe e bën më të lehtë që të rritet në mënyrë të qëndrueshme një faqe interneti pa tela. Plus, është një nga platformat më të sigurta në treg.

Undshtë e padiskutueshme shumë për të dashur atë. Pra, është Scalahosting gjëja tjetër e madhe?

Thjesht mund të jetë.

Nëse mban zhvillimin e teknologjive me ritmin aktual dhe shton disa qendra të tjera të të dhënave, duhet të ketë pak probleme për të zgjeruar ndikimin e saj. Ekzistojnë disa gjëra që unë i kuptova shumë në përmbledhjen e Scalahosting, por ju mund të thoni të paktën sa më shumë për çdo host.

Me pak fjalë, Scalahosting është një interpretues i shkëlqyer i përgjithshëm. Shtë një host që patjetër që ia vlen të shkosh.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author