Rishikimi i Hosting A2 – Kompania e Vogël dhe Geeky

A2 Hosting më tërhoqi vëmendjen shumë kohë më parë. Prania e saj në kërkimin tim të vazhdueshëm për kompaninë më të mirë të mbajtjes në internet është logjike. A2 duket se është një nga ato mikpritës miqësorë me geek, që vlerësojnë performancë të lartë dhe besueshmëri.

Por a është vërtet kaq e mirë?

Shqyrtimet e përdoruesve të A2 sugjerojnë që është, por unë thjesht duhej të lidhja planin e përbashkët të pritjes së ndërmarrjes Swift të një monitorimi të vazhdueshëm të drejtpërdrejtë dhe të kontrolloj kohën dhe shpejtësinë në një instalim të parazgjedhur të WordPress për të nxjerrë përfundime; ata ndjekin në këtë përmbledhje të hostimit të të dhënave të A2.

Gjeta edhe arsye për të bezdisur ekipin e ndihmës teknike, lexova kushtet e shërbimit dhe kontrollova strukturën e çmimeve të këtij ofruesi të gjelbërimit të pritjes për çdo tarifë dhe ngritje të fshehtë.

Ju mund ta shihni rezultatin në rreshtat që vijojnë.

Farë është A2 Hosting?

A2 Hosting është një ofrues global i mbajtjes së faqes në internet. E vendosur në Ann Arbor (i vini re dy A-të atje?), A2 është një kompani miqësore me mjedisin, me katër qendra të të dhënave dhe qëndrim shumë i hapur, miqësor.

Pavarësisht se është rreth që nga viti 2001, ky host i pavarur i faqes në internet nuk është emri më i njohur në industri, por kjo nuk është një disavantazh.

E vërteta të thuhet, unë jam shumë më e prirur të jap një kompani relativisht të vogël dhe premtuese më parë sesa një korporatë gjigande. Kam parë më shumë sesa pjesa ime e drejtë e ndërmarrjeve të mëdha që nuk mund të trajtojnë siç duhet bazat e tyre masive të klientëve.

Për më tepër, disa lojtarë të mëdhenj kanë tendencë të përqëndrohen në marketing të ndezur dhe jo në gjërat që kanë vërtet rëndësi, përkatësisht infrastrukturën dhe mjedisin e fuqishëm të pritjes.

Pika në rast, ndërsa i mungon njohja globale dhe prania e fortë e marketingut, të themi, HostGatorand GoDaddy, A2 Hosting premton në një mënyrë shumë të mjerueshme dhe geeky mbështetje sublime dhe infrastrukturë të patëmetë.

Dhe ju e dini çfarë?

Numrat thonë se A2 jep.

Kontrolloje.

"Hosting i shpejtë dhe i pasur me karakter"

uptime

100%

mbështetje

10/10

Shpejtësia e ngarkesës

1.15 sekonda

Features

9/10

OVERAL3.6

Thelbësoret – A2 Hosting Uptime, Shpejtësia, dhe Mbështetja

O2 orë në kohë të përshtatshme dhe ofron mbështetje të mirë për bazën e saj të klientëve në rritje.

1. Uptime e shkëlqyeshme – 99,99%

Uptime është emri i lojës. Pasja dhe funksionimi i faqes suaj të internetit është ajo për të cilën paguhen ofruesit e pritjes.

A2 bën një punë të mirë të jashtëzakonshme në sigurimin e stabilitetit gjatë gjithë vitit.

Deri më tani, faqja ime themelore e WordPress me kompaninë ka qenë në internet 99.9% të kohës, që është pikërisht ajo që premton A2.

Kur them premtime, ofruesi i hostit garanton një besueshmëri të tillë dhe jep kompensim kur nuk arrin të japë. A2 krediton 5% të tarifës mujore për çdo orë joproduktive, që është një politikë mjaft e arsyeshme.

Të katër qendrat e të dhënave gëzojnë një siguri të madhe, lidhje sublime të rrjetit dhe disa mekanizma të furnizimit me energji për të garantuar funksionime të qetë.

Uptime mesatare mesatare 2018:

 • Gusht – 100%
 • Shtator 99.98%
 • Tetor – 100%
 • Nëntor – 100%
 • Dhjetor – 100%

Uptime mesatare 2019:

 • Janar – 100%

"A2 e mban premtimin e vet për 99.9% në kohë, madje e tejkalon atë."

2. Shpejtësi mbresëlënëse

 • Koha e reagimit – 0,54 (7)
 • Koha plotësisht e ngarkuar – 1.15s (7)
 • I arsyeshëm nën ngarkesë – 0.76s (7)

Shënim: Nëse keni prova të shpejtësisë në domenin tim, rezultatet mund të luhaten pak. Edhe nga e njëjta platformë e testimit, dy teste radhazi normalisht do të shfaqnin rezultate pak më të ndryshme. Faqja ime A2 është e pritur në Michigan, kështu që unë e testova atë nga vendet e SH.B.A. Të gjitha shtojcat dhe caching janë çaktivizuar.

Shpejtësia e ngarkimit të faqes në internet është ajo që e bën ose prish një prani në internet. Mund të tingëllojë e ekzagjeruar, por është e vërtetë, pasi të dy motorët e kërkimit dhe përdoruesit penalizojnë faqe të ngadalta në internet.

Sinqerisht, humbja e vizitorëve dhe renditja për shkak të performancës së keqe është e merituar, pasi ka shumë optimizime të lehta dhe një mori pritës të shpejtë në internet; dhënia e një përvoje të dobët është e pafalshme.

A2 Hosting premton shpejtësi spektakolare dhe këtë do ta merrni. U regjistrova vetëm për planin e mesëm të kompanisë, dhe faqja ime e vogël e WordPress nuk gëzon përfitimet e përshpejtuesit të Turbo.

Përkundrazi, standardet që unë mblodha nga tre burime të ndryshme (vlerat mesatare të paraqitura këtu) janë shumë të respektueshme. Dhe ndërsa TTFB (koha për të parë bajt) renditet A2 në pozicionin e 7-të, koha që duhet për ngarkimin e faqes është plotësisht e shpejtë, pak më shumë se një sekondë. Këto janë numra të fortë, edhe pse jo më të mirat që kam parë gjatë përgatitjes së rishikimeve të Tribunalit të My Hosting.

Gjatë muajve të fundit të 2018 dhe në fillim të vitit 2019, A2 renditet vazhdimisht në pozicionin e 7-të përsa i përket shpejtësisë.

Përsëri, plani më i madh i përbashkët ka një përforcues të shpejtësisë që mbledh të gjithë përmbajtjen HTML të një faqe dhe e ngarkon atë në një vështrim. Marrëveshje shtesë si Memcached dhe OPcache zvogëlojnë kohët e përgjigjes MySQL dhe PHP, përkatësisht, duke e bërë planin Turbo një mundësi të shpejtë të pritjes së rrufeve..

Srver A2 ushtron qëndrueshmëri dhe shpejtësi.

Përgjigje e besueshme dhe e paqartë pavarësisht nga ngarkesa.

Edhe pa të gjitha këto optimizime, shkëputësi A2 performoi shumë mirë nën ngarkesë. Dërgova 50 përdorues virtualë që krijuan mbi 250 lidhje të njëkohshme. Kjo është shumë për një mjedis të përbashkët, por të gjitha pyetjet u shërbyen përsëri me qëndrueshmëri dhe shpejtësi të jashtëzakonshme.

Në përgjithësi, duhet të them që A2 Hosting ka një mjedis shumë mirë të konfiguruar të pritjes, i përshtatshëm për faqet me një sasi të konsiderueshme vizitorësh.

Koha mesatare e përgjigjes 2018:

 • Gusht – 0.47s
 • Shtator – 0,39
 • Tetor – 1.02s
 • Nëntor – 0.50
 • Dhjetor – 0.36

Koha mesatare e përgjigjes 2019:

 • Janar – 0.40

Faqja e ngarkuar plotësisht 2018:

 • Gusht – 1.07s
 • Shtator – 1.04s
 • Tetor – 1.38
 • Nëntor – 1.18
 • Dhjetor – 1.01

Faqja e ngarkuar plotësisht 2019:

 • Janar – 1.21

Përgjigja nën ngarkesën 2018:

 • Gusht – 0,66s
 • Shtator – 0.56s
 • Tetor – 1.47
 • Nëntor – 0.60
 • Dhjetor – 0.67s

Përgjigja nën ngarkesën 2019:

 • Janar – 0.61

"A2 Hosting ka një shpejtësi të arsyeshme dhe mund të trajtojë një sasi të konsiderueshme vizitorësh."

3. Mbështetje yjore

E mbani mend se si ju thashë që të jesh disi më i vogël se konkurrentët mund të jetë gjë e mirë?

A2 Hosting vërteton atë pikë me vend.

Kompania ka qenë në rritje që nga fillimi i saj, por rritja është e qëndrueshme dhe jo e detyruar. Si rezultat, ofruesi i hostimit trajton në mënyrë adekuate numrin në rritje të klientëve pa kompromentuar shërbimet dhe integritetin e tij.

Të gjitha ndërveprimet e mia me ekipin mbështetës – kryesisht gjatë bisedës, siç mund ta keni menduar – ishin të shpejta, informuese dhe të këndshme. Më e gjata që prisja që të bëhej një bisedë ishte rreth 2 minuta dhe kjo ndodhi në mëngjesin e së shtunës në mëngjes. Të gjitha kërkesave të tjera për biseda u përgjigjën brenda sekondave dhe përfaqësuesit ishin shumë të dobishëm dhe miqësorë.

Kjo është gjithçka e mirë dhe e guximshme, por e vërteta është se ndoshta nuk do të keni nevojë për ekipin mbështetës A2, për sa kohë që keni pak kohë dhe dëshirë për të mësuar.

Baza e njohurive për Hosting A2 është një koleksion i mrekullueshëm i artikujve dhe mësimeve të dobishme, dhe azhurnohet dhe zgjerohet vazhdimisht.

Së fundmi, ka shënime të rregullta në blog që përmbajnë informacione shumë të dobishme për webmasterët e rinj.

"Mbështetje yjore, mbështetur nga baza e njohurive njësoj mbresëlënëse dhe hyrje në blog."

Të mirat e A2 Hosting

Unë do të pranoj që A2 është një ofrues shumë i pëlqyeshëm i hostimit. Nëse ju pëlqen geeks të dobishëm që dinë të ndërtojnë shërbime të besueshme pritëse, dhe që merren me mjedisin, d.m.th. Por për të mos tingëlluar si një vajzë adoleshente e goditur me dashuri, këtu janë avantazhet kryesore që A2 Hosting ka për të ofruar.

1. Mirëmbajtja falas e rezervave falas

Merrni veten një kafe dhe pyesni këdo që merret me të dhëna dixhitale në lidhje me rëndësinë e rezervimit të gjithçkaje; kafeja do t’ju ndihmojë të uleni nëpër një pengesë të pashmangshme argumentesh që do të pasojnë.

Kopjet rezervë janë mjete shpëtuese dhe disa ofrues pritjeje ngarkojnë për shërbimin, por jo A2 Hosting. Kompania bën kopje rezervë automatike falas.

Zgjidhje rezervë falas dhe të paguar është një gjë mbresëlënëse për të pasur.

Më kthehu, do po?

Tani, backupet automatike falas nuk janë aq unike për A2 Hosting, por ky host merr rimëkëmbjen e skedarëve një hap më tej. Me një plugin të thjeshtë, ju mund të automatizoni procesin e krijimit të rezervave lokale. d.m.th., kopjet e faqes tuaj të internetit dhe bazat e të dhënave të tij në kompjuterin tuaj personal.

Ky është një tipar i mrekullueshëm dhe shumë i nevojshëm që unë me të vërtetë shpresoj ta shoh në të gjithë ofruesit e pritjes së faqes në internet. Sa më shumë rezervë që keni, aq më të sigurt janë të dhënat tuaja. Ju nuk mund të keni shumë kopje rezervë dhe të keni një pikë restaurimi jashtë sitit është një siguri përrallore për jetëgjatësinë e faqes tuaj.

Padyshim që, veçoria është një shtesë e paguar, por pasi faqja juaj të fillojë të rritet ju do të vlerësoni dobinë e saj.

E njëjta gjë, nëse nuk doni të ngarkoni buxhetin tuaj, rezervat automatike ju mbuluan.

2. Garancia e kthimit të parave… Ando herë!

A2 Hosting përdor garancinë standarde të kthimit të parave 30-ditore, e cila premton kthim të plotë nëse duhet të anuloni shërbimet tuaja brenda muajit të parë të përdorimit të tyre. Sidoqoftë, nëse dëshironi të anuloni një plan afatgjatë para datës së skadimit të tij do të keni të drejtë të merrni një kthim prorated për pjesën e mbetur të periudhës së pritjes.

Kjo është diçka unike midis ofruesve më të mirë të mbajtjes në internet. Në shumicën dërrmuese të rasteve, pasi të ketë mbaruar periudha e garancisë së kthimit të parave, nuk keni të drejtë të merrni asnjë rimbursim për ndërprerjen e parakohshme të shërbimeve.

A2 është shumë transparent dhe i hapur në lidhje me praktikat e tij dhe tarifat vetëm për shërbimet që janë bërë.

3. Hardware i shkëlqyeshëm

A2 Hosting është një nga kompanitë që kërkojnë rritje të qëndrueshme ndaj marketingut të ndezur.

Klientët e ardhshëm mund të marrin një ide vërtet të mirë se çfarë po hyjnë duke kontrolluar detajet e planit. Gjithçka është hedhur në vështrim sepse teknologjia që fuqizon planet e shpejta dhe të besueshme A2 mund t’i bëjë pronarët e saj krenarë.

Të gjithë serverët A2 janë të pajisur me SSD që janë disa herë më të shpejtë se disqet e diskut të ngurtë. Me jo më pak se CPU 12-core dhe RAM të gjërë 64 GB, madje edhe serverët më të vegjël të kompanisë paketojnë një grusht.

Shtoni në atë kapacitet të shkëlqyeshëm të rrjetit në çdo qendër të të dhënave A2 dhe kohëzgjatja spektakolare dhe shpejtësia e mirë janë të lehta për tu shpjeguar.

4. Teknologjia moderne

Infrastruktura A2 është e fuqishme dhe plotësisht e azhurnuar.

HTTP / 2 nuk mund të thotë shumë për ju, por për ata që shfletojnë faqen tuaj do të përkthehej në performancë më të mirë të faqes në të gjitha platformat.

Unë përmenda që A2 Hosting duket si një kompani geeky dhe ju mund ta shihni atë nga prania e opsioneve të linjës së komandës për WordPress, Python dhe Ruby. Të gjitha llogaritë e përbashkëta të pritjes kanë qasje në bazën e të dhënave standarde të Linux MySQL, por edhe në Postgre SQL.

A2 siguron vlerë reale.

A2 Hosting ofron një përzierje shumë interesante të shërbimeve të vlefshme.

Lajmi i mirë për zhvilluesit është shumë larg si Git, CVS, Subversion & Mercurial janë gjithashtu në dispozicion.

5. SSL falas

Certifikatat SSL dikur ishin të rezervuara për faqet e e-commerce, por për disa vjet tani Google rendit të gjitha faqet në internet me lidhje të koduara më të larta se ato pa. Gjigandi i motorit të kërkimit e konsideron kriptimin mjaft të rëndësishëm për të shfaqur paralajmërimet sa herë që kërkoni në një sit të pakriptuar.

Nisma e Letrave Encrypt është një rezultat i drejtpërdrejtë i kësaj lëvizje të Google. Ajo u mbështet shpejt dhe u miratua nga shumë organizata, duke përfshirë disa hostë me cilësi të lartë. A2 është një prej tyre dhe pajis të gjitha planet e saj të përbashkëta me një SSL falas.

Më e mira nga të gjitha, SSL është e gatshme të përdorë menjëherë jashtë kutisë. Nuk ka nevojë të shqetësoheni për instalimin ose rinovimin e tij.

6. HackScan Falas dhe Siguria e Zgjeruar

Unë me siguri duhet të kisha bërë një pjesë të quajtur STUFF FALAS dhe të mbështjella me të.

Pastaj përsëri, do të ishte bërë një mur masiv teksti, pasi A2 ka mjaft karakteristika që hyjnë brenda kësaj kategorie.

HackScan është një pjesë e sistemit të fortë të mbrojtjes që mbron të gjitha faqet e pritura me A2. Ajo parandalon infeksionet me qëllim të keq përhapjen dhe infektimin e më shumë faqeve të faqes së sulmuar.

Para se hakerat të arrijnë në faqen aktuale, ata do të duhet të lundrojnë nëpër disa mbrojtje serioze të forcës brutale, firewall të dyfishtë të mbajtjes së faqes në internet dhe mbrojtje të ngurtësuara të serverit.

Përdoruesit e WordPress, Drupal dhe Joomla mund të sigurohen që CMS e tyre përkatëse do të jenë të azhurnuar në çdo kohë, pasi A2 ka në dorë mjetin e sigurisë Patchman për të instaluar versione të reja automatikisht. Mund të zbulojë dhe karantinë skedarë dhe faqe të prekura.

Për ta rrumbullakosur atë, A2 Hosting ka azhurnime të rregullta të kernelit që e mbajnë mjedisin e tij po aq të sigurt sa ai merr në çdo kohë.

7. Migrimet Falas

Unë duhet të kisha shkuar për një seksion të veçantë me tipare falas, në të vërtetë.

Përveç kontrolleve të lira të sigurimit, rezervave rezervë, SSL-ve dhe kthimeve të prapambetura në çdo kohë, A2 Hosting mund të migrojë mbi faqen tuaj cPanel falas.

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të regjistroheni në A2, të blini planin që dëshironi dhe të kërkoni ekipin e migracionit të kompanisë të transferojë të gjitha të dhënat tuaja nga hosti që dëshironi të largoheni. Kjo kursen shumë kohë dhe përpjekje dhe normalisht ngërthen absolutisht asnjë humbje. Derisa të përfundojë operacioni, faqja juaj do të ngarkohet nga ofruesi i vjetër.

Pasi gjithçka është kopjuar në A2 dhe është testuar me sukses, ju mund t’i ndërroni pritësit pa probleme duke tundur serverat e emrave të domenit tuaj.

Pas lëvizja e faqes tuaj nga mbështetja teknike e kompanisë pritëse është mënyra më e mirë për ta bërë atë të ndodhë. Përfitimi kryesor i një shërbimi migracioni, përveç elementit të dukshëm të kursimit të kohës, është ekspertiza teknike e shtuar.

Kopjimi i faqeve nga një server në një tjetër nuk është aspak si kopjimi i një skedari nga një dosje e kompjuterit tuaj personal në një tjetër. Më shpesh sesa jo, serverat e dy kompanive pritëse konfigurohen paksa ndryshe. Mbështetja teknike e kompanisë pritëse mund të përbëjë ndryshimet dhe të zgjidhë çfarëdo që të jetë e nevojshme në mënyrë që faqja juaj të funksionojë pa probleme dhe pa asnjë problem.

8. Pritja e optimizuar për WordPress

Praktikisht të gjitha planet e përbashkëta të pritjes së pritjes mund të presin WordPress me sukses, por, ashtu si bën SiteGround, A2 siguron që CMS popullore performon në maksimumin e saj absolut. WordPress është instaluar brenda sekondave me optimizime A2 që rrisin shpejtësinë dhe sigurinë.

Shpejtësia është rritur me caching dhe kompresim të konfiguruar sipas serverëve A2, ndërsa siguria rritet përmes azhurnimeve automatike të sigurisë.

Zhvilluesit mund të shfrytëzojnë mirë WP-CLI gjithashtu.

9. Ndërmarrja e gjelbër

A2 Hosting është një kompani e gjelbër për më shumë se një dekadë tani. Dhe nuk flas vetëm për skemën e ngjyrave në faqen e saj të internetit.

Ofruesi i hostit zvogëlon në mënyrë aktive gjurmën e tij të karbonit që nga viti 2007 dhe tashmë ka arritur 100% asnjanësi të karbonit. Ajo gjithashtu drejton programe për mbjelljen e pemëve dhe zvogëlimin e plastikës së përdorur.

A doni të keni një sit dhe një pyll?

A2 me të vërtetë bën një përpjekje për të zvogëluar gjurmët e saj mjedisore.

Në përgjithësi, është pritës i përgjegjshëm social që kujdeset për trashëgiminë që krijon. Qendrat e të dhënave kërkojnë sasi të mëdha të energjisë dhe ftohje, dhe është mirë të shohësh nisma që mohojnë ndikimin negativ që mund të kenë mijëra serverë.

Kundrat e Hosting A2

A2 Hosting është një ofrues mjaft i ëmbël i hostimit të uebfaqes, por ka disa gjëra që mund të bëhen më mirë. Asnjë prej tyre nuk është një ndërprerës i vërtetë, por ja vlen të përmendet.

1. Booster Turbo vetëm në planin më të madh

A2 tregon këtu dhe atje përforcuesin me shpejtësi 20-fish i pret që ka, por e vërteta është se ky optimizim shtesë përfshihet vetëm në më të mëdhenjtë nga tre planet e pritjes. Padyshim që ka kuptim pasi faqet që përdorin paketën më të madhe të përbashkët ka të ngjarë të jenë të rënda nga burimet. Ata me siguri mund të përfitojnë nga një përmirësim i shpejtë.

A2 ka një marketing shumë të drejtë, me një përjashtim.

Një ngritje e vogël që premton më shumë se dy të tretat e planeve të ofruara.

Prapëseprapë, premtimi tërheqës i një shpejtësie të jashtëzakonshme shfaqet dukshëm në faqen shtëpi A2 dhe duket mjaft i pasuri.

2. Plani Intro është i kufizuar

Plani më i vogël që A2 Hosting duhet të ofrojë është relativisht i kufizuar. Mund të presë një domen të vetëm me jo më shumë se 5 baza të të dhënave dhe 25 kuti postare.

Isshtë përshtatur për faqet e internetit të vogla, që fillojnë dhe nuk kanë shumë kërkesa teknike dhe mbajnë një numër relativisht të ulët të njerëzve prapa skenës. Sa i përket marrëveshjeve intro, unë kam parë shumë më mirë.

A Rekomandojmë A2 Hosting?

Po, ne e bëjmë.

Një përgjegjës, miqësor dhe miqësor, A2 Hosting është një kompani e përqendruar në dhënien e rezultateve të shkëlqyera mbi të gjitha. Dhe ia del mbanë ta bëjë këtë.

Plani Swift kam testuar për këtë orë rishikimi në shpejtësi të respektueshme, dhe Turbo premton performancë edhe më të mirë.

Mbështetje teknike e shkëlqyeshme, përzgjedhje e mirë e zgjidhjeve të pritjes që rriten bukur paketat, dhe një bazë e fortë e njohurive bëri që rishikimi im i A2 Hosting të bëhej një fllad për të hulumtuar dhe krijuar, dhe ata gjithashtu renditin kompaninë si një nga opsionet më të mira të pritjes atje.

Pavarësisht nga mungesa e famës relative e tij, ofruesi i pritjes është i vlefshëm për vendin e tij ndër më të mirët.

A2 HOSTING N A NJ GL shikim

mbështetje

Njohuri baze

Planet e përbashkëta të pritjes

Paneli i kontrollit

Numri i domeneve të pritura

Numri i bazave të të dhënave

Email

Kopje rezervë dhe restaurim

ruajtje

Bandwidth

teknologji

siguri

Regjistrimi i emrit të domainit

Migrimi i sitit

Ndërtues i faqes në internet

ecommerce

Host i specializuar

Windows hosting

Qendrat e të dhënave

uptime

shpejtësi

Çmimeve

struktura e çmimeve

garancitë

Rimbursimet me vlerësim pro për anulimin e hershëm

freebies

Uebfaqja e kompanisë

Kultura e kompanisë

A2 Hosting ka një ekip mbështetës shumë të ditur, të përgjegjshëm dhe miqësor
Baza shumë e fortë e njohurive që sheh azhurnime të rregullta
3 plane pritjeje
cPanel, i optimizuar mirë
1 me planin më të vogël dhe të pakufizuar për dy të tjerët
5 për planin më të vogël, sa më shumë që ju pëlqen për dy të tjerët
25 inbox për planin më të vogël, të pakufizuar për dy të tjerët. Magazinimi është i pakufizuar në të gjithë tabelën
Backup rezervë të serverëve, falas me planet 2 & 3. Të gjitha planet kanë në dispozicion zgjidhje rezervë DropMySite, për krijimin e rezervave të plota offline. Shumë i dobishëm pasi faqet e hakuara mund të infektohen së bashku me të gjitha kopjet e tyre në cPanel
Pafund në bord
Pafund në bord
SSD, RAID 10 në të gjithë tabelën, pajtueshmëri HTTP / 2
Skanimi i serverit HackScan. A2 Siguria e Zgjeruar e Zgjeruar për WP. Le ta instalojmë automatikisht SSL-në
Regjistrim falas, transferim falas
Po, falas nëse paguani
Falas në të gjitha planet
Shumë karroca pazar në dispozicion dhe SSL falas në të gjithë bordin lejon tregtinë në internet
Të gjitha planet janë optimizuar për WordPress, me memorje paraprakisht të konfiguruar dhe azhurnime automatike
Po, tre plane
Shërben në tre kontinente, me shtresa të shumta të tepricës
Garanci 99.9%
Koha shumë e shpejtë e reagimit dhe performanca e oksidit në të gjithë globin falë CDN falas të përfshirë në çdo plan
Prmimi është i arsyeshëm, me 30-ditë garanci për kthimin e parave dhe kthimin prorated pasi të përfundojë kjo periudhë. Plani më i shtrenjtë është 9,31 dollarë në muaj kur paguhen 2 vjet më parë. Për të gjitha tiparet që ka, është një çmim mjaft i mirë
Mimi mujor zbret vetëm për planet 2-vjeçare
Garancia e kthimit të parave 30-ditore
garantuar
Kreditë e reklamimit për Bing dhe Yahoo mund të pretendohen në të gjitha planet
Informative, e lehtë për t’u përdorur
Ndërmarrje super e gjelbër, karboni neutral për më shumë se 10 vjet dhe mbështetëse e shumë nismave mjedisore
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author