Rishikimi i hostGatorit

HostGator është ndër ofruesit më të njohur të pritjes së faqes në internet dhe unë mezi prisja të provoja mirëkuptimin e tij.

Vendosa një instalim bazë WordPress në Baby Cloud HostGator dhe mata kohët e reagimit dhe sjelljen nën ngarkesën e serverëve HostGator. Kam kaluar gjithashtu në shumë komente për HostGator për të marrë një pamje më të qartë në lidhje me mbështetjen e kompanisë dhe politikat.

Testet e mia të vazhdueshme të 11 kompanive më të njohura të pritjes renditin HostGator si më poshtë

# 1 në besueshmërinë
# 10 në shpejtësinë e frontit
# 10 në shpejtësinë e backend
# 5 në mbështetje
# 9 në çmim

 • Mimi – 8.5 / 10
 • Mbështetje – 8/10
 • Features & Lehtësia e përdorimit – 8.2 / 10
 • seriozitet & Shpejtësia – 8/10

Kush është HostGator?

Pa dyshim, HostGator është ndër emrat më të njohur në industri, veçanërisht për përdoruesit me qendër në SHBA.

Aktualisht, ajo pret rreth 10 milion emra domain, duke e bërë atë një nga ofruesit më të mëdhenj të pritjes në botë. Jo keq për një kompani të themeluar rreth 16 vjet më parë.

Në dhjetë vitet e para të ekzistencës së saj, kompania ndërtoi një reputacion shumë të fortë që tërhoqi vëmendjen e EIG. Blerja e njëpasnjëshme, si me aq shumë gjëra që prek EIG, nuk ishte plotësisht e dobishme dhe solli disa ndërprerje masive në fillim në qendrën e të dhënave Provo që preku edhe BlueHost.

Megjithatë, HostGator u shërua dhe u përmirësua në shërbimet e tij. Dhe ndërsa oferta standarde e përbashkët e pritjes së ndërmarrjes nuk është aq mbresëlënëse, relativisht e re Paketat e cloud vendosin HostGator edhe një herë në miksimin e kompanive më të mira të mbajtjes në internet.

Platforma e saj Cloud premton shpejtësi të madhe, shkallëzim të shkëlqyeshëm, dhe shpërndarjen e burimeve pa probleme midis burimeve të tjera për të bërë një llogari dhe menaxhimin e faqes një fllad.

Por a është e mjaftueshme të konsiderohet HostGator si një pretendent serioz për hostin më të mirë në internet në 2018?

Le të shohim se çfarë thonë numrat në këtë përmbledhje të hollësishme të hostGator Cloud.

"UPTIME më e mirë"

uptime

100%

mbështetje

8/10

Shpejtësia e ngarkesës

1.21 sekonda

Features

9/10

OVERAL3.3

Thelbësoret – HostGator Uptime, Shpejtësia, Mbështetja

Koha e shpejtë, shpejtësia dhe mbështetja e cilësisë bëjnë ose prishin një ofrues pritës.

1. Uptime e shkëlqyeshme – 99,99%

Uptime është lehtësisht faktori më i rëndësishëm për t’u marrë parasysh kur kontrolloni çdo rishikim të web hosting-it. Shpejtësia gjithashtu ka shumë rëndësi por një uebfaqe e ngadaltë ende bën disa të mira; një faqe offline është një katastrofë e padëshiruar.

Kompania mund të mos jetë ideale – ju mund të shihni disa nga problemet HostGator më tej – por koha e saj është e shkëlqyeshme.

HostGator ka një garanci në kohën e duhur 99.9% dhe premton mbajtje falas nëse do të shkelet kjo marrëveshje e nivelit të shërbimit.

Tani, termat e shërbimit përcaktojnë se sistemet e monitorimit të jashtëm nuk mund të përdoren për të matur kohën. Vetëm shkrimet e serverit konsiderohen mjaft të besueshme për t’u përdorur në raste të tilla.

’Shtë mjaftueshëm e drejtë, pasi edhe mjetet më të mira të monitorimit nuk janë të pasakta, dhe HostGator ka një monitorim të integruar të serverit që mund të arrihet përmes portalit të klientëve.

The Cloud HostGator është një version i azhurnuar i platformës standarde të përbashkët, dhe azhurnimi po tregon. Ajo sjell në tabelë dy aftësi të mëdha: besueshmëri më të lartë dhe azhurnime shumë të arritshme që mund të blihen me disa klikime dhe në mënyrë të barabartë me aftësi të kufizuara, kur nuk janë më të nevojshme.

Falë arkitekturës së përparuar Cloud që lejon kopjimin në kohë reale të çdo faqe

Uptime mesatare mesatare 2018:

 • Gusht – 100%
 • Shtator – 100%
 • Tetor – 100%
 • Nëntor – 100%
 • Dhjetor – 100%

Uptime mesatare 2019:

 • Janar – 100%

"HostGator është një host jashtëzakonisht i besueshëm."

2. Shpejtësia mesatare

 • Koha e arsyeshme e përgjigjes – 0.70 (11)
 • Koha e arsyeshme e ngarkuar plotësisht – 1.28 (10)
 • E diskutueshme nën një ngarkesë të caktuar – 9.43 (10)

Shënim: Nëse keni prova të shpejtësisë në domenin tim, rezultatet mund të luhaten pak. Edhe nga e njëjta platformë e testimit, dy teste radhazi shfaqin rezultate pak më të ndryshme. Faqja ime e HostGator është pritur në Houston, kështu që unë e testova atë nga vendet e SH.B.A. Të gjitha shtojcat dhe memorja nga serveri u çaktivizuan.

Shpejtësia e ngarkimit është absolutisht thelbësore për çdo sipërmarrje të suksesshme në internet. Një faqe që kërkon më shumë se 4 sekonda për të ngarkuar është braktisur nga 74% e përdoruesve, ndërsa faqet e internetit të ngadalta të e-commerce rrallë vizitohen përsëri.

Unë provoj TTFB (koha në bajtë të parë) dhe kohën që duhet për një faqe të ngarkohet plotësisht. Metrika e parë zbulon se sa shpejt serveri i përgjigjet një pyetjeje. Shtë një tregues i mirë se sa i shpejtë është makina pritëse.

Matja e dytë tregon se sa kohë duhet përpara se siti të jetë i dukshëm dhe i dobishëm për përdoruesit përfundimtar. Padyshim, kjo është thelbësore gjithashtu.

Në të dy kategoritë, në tre vendet e testimit, pritja e HostGator Cloud ishte mbresëlënëse, kohën e duhur në përgjigjen më të shpejtë dhe koha e dytë më e shpejtë për të ngarkuar faqen kryesore të faqes sime themelore të WordPress plotësisht. Në muajt në vijim, megjithatë, reagimi dhe koha e ngarkesës zvarriten, duke degraduar performancën mesatare të HostGator.

Faqja ime e HostGator tregoi rezultate të mira në WebPageTest.

Faqja ime e HostGator tregoi rezultate të mira në WebPageTest.

Unë u mahnita me të vërtetë nga kjo performancë, por kur vendosa faqen time HostGator nën ngarkesë, serveri u shkatërrua.

Për ta sqaruar, bleva të dytin nga tre planet e pritjes në Cloud që HostGator ka. Po shkonte mirë deri në 30 përdorues virtualë, por atëherë filloi lufta.

Në fund, koha mesatare e përgjigjes me 50 përdorues virtualë u bë masa 7.9 sekonda. Ndërsa përdoruesit virtualë ishin më pak se 30, serveri Cloud vazhdonte të reagonte brenda 0.3-0.45 sekonda, gjë që është shumë e mirë.

Ndikimi i ngarkesës zbuloi disa dobësi nën ngarkesë.

30 përdorues duket se janë kapaku i performancës së qetë.

Ndikimi i ngarkesës zbuloi disa dobësi nën ngarkesë.

Unë kam një faqe WordPress në HostGator WordPress Cloud (pak më e shtrenjtë e optimizuar posaçërisht për WordPress) dhe testet Load Impact të cilat i drejtoj rregullisht tregojnë sjellje të ngjashme: përgjigje shumë e mirë e prapambetjes deri në 30 përdorues ose ashtu dhe më pas disa vonesa serioze. Isshtë mesatarisht më i ngadalshëm në mesin e të gjithë pritësve të shqyrtuar nga Tribunal Hosting.

Në të gjitha drejtësi, 30 përdorues të njëkohshëm nuk janë një numër kaq i vogël për një faqe në internet në rritje, por kam pritur më shumë nga oferta e mesme për mbajtjen në internet të HostGator.

Koha mesatare e përgjigjes 2018:
 • Gusht – 0,17s
 • Shtator – 0.70
 • Tetor – 1.71s
 • Nëntor – 0.48s
 • Dhjetor – 0,57s
Koha mesatare e përgjigjes 2019:
 • Janar – 0,57
Faqja e ngarkuar plotësisht 2018:
 • Gusht – 0,87s
 • Shtator – 1.26
 • Tetor – 2.26
 • Nëntor – 0,92
 • Dhjetor – 1.17
Faqja e ngarkuar plotësisht 2019:
 • Janar – 1.19
Përgjigja nën ngarkesën 2018:
 • Gusht – 7.9
 • Shtator – 10.01
 • Tetor – 7.99
 • Nëntor – 9.70
 • Dhjetor – 10.89
Përgjigja nën ngarkesën 2019:
 • Janar – 10.10

"Serverë të shpejtë që kanë nevojë për optimizim për të trajtuar vëllime të mëdha të trafikut."

3. HostGator ka mbështetje të ngadaltë dhe bazë të shkëlqyer të njohurive

Kam kontaktuar me ekipin mbështetës katër herë gjatë përgatitjes së këtij rishikimi të thelluar. Pasi të keni marrë email, të tjerët tre herë gjatë bisedës. Po konsideroja të provoja edhe mbështetjen e telefonit 24/7 HostGator, por këto katër ndërveprime ishin të mjaftueshme.

Për fillestarët, koha e pritjes në bisedë nuk është aq e shkurtër.

Herën e parë që angazhova një përfaqësues të shitjeve për të kërkuar sqarime në lidhje me disa tipare të planit. Agjentëve iu duheshin 4 minuta për të marrë kërkesën time për bisedë. Kjo nuk është e tmerrshme, por është larg nga hostet më të mirë të faqes në internet atje.

Pastaj, pyetja ime ishte mjaft e thjeshtë, por duhej ta pyesja dy herë, pasi përgjigjja e parë që mora ishte një kopje e kopjuar nga faqja e internetit e informacionit për të cilin po pyesja sqarime. Herën e dytë që e pyeta nuk e ndryshova shumë formulimin. Duket se agjenti thjesht e lexoi atë më me kujdes dhe dha përgjigjen që po kërkoja.

Dëshironi të bisedoni me një Gator?

Mbështetja e HostGator është i arritshëm në të gjitha kanalet e komunikimit.

Biseda e dytë që fillova me mbështetjen e HostGator ishte e lidhur me një çështje teknike. U përgjigj shpejt, dhe agjenti e mori kohën e tij për të parë problemin që kisha (monitori i ngritur i kohës nuk po funksiononte). Ai hetoi për një kohë dhe e përshkallëzoi çështjen tek administratorët e sistemit për mua.

Kjo ishte e bukur, por agjenti më tha që do të më dërgoheshin në email detajet e çështjes, për të monitoruar situatën. Unë kurrë nuk kam marrë një email, dhe çështja nuk u shfaq nën portalin tim të klientëve HostGator.

Pas një bisede tjetër, më thanë që bileta nuk është regjistruar nën llogarinë time, sepse është përshkallëzuar, gjë që nuk kishte kuptim më të madh. Akoma nuk ka.

Përfundimisht, rreth katër ditë më vonë, mora një email duke thënë se administratorët e sistemit janë të vetëdijshëm për këtë çështje, por nuk mund të më japin ETA për zgjidhjen e saj.

Takimi i fundit që pata me mbështetjen e bisedës HostGator ishte për ndryshimin e temës cPanel. Shikoni, HostGator Cloud ka një temë të personalizuar cPanel, i cili është shumë i bukur dhe funksional, por nuk ju lejon të kaloni në klasikët cPanel si Paper Lantern ose x3. Kërkesa ime për bisedë ishte varur për më shumë se 15 minuta. Të paktën agjenti që më në fund u drejtua me çështjen time ishte i sjellshëm dhe i shpejtë.

Qëllimi im është të jap një analizë të sinqertë, të paanshme të secilit host që unë shqyrtoj dhe duhet të them që shërbimi i klientit HostGator është i çrregullt, në rastin më të mirë.

Kjo duke u thënë, isha i lumtur që pashë që baza e njohurive është përmirësuar shumë. Cilësia dhe sasia e burimeve janë rritur ndjeshëm që nga koha e fundit (vera e 2017) që kontrollova.

Tani është një qendër vetë-ndihme shumë e respektueshme.

"Ekipi mbështetës i HostGator është nën shumë stres dhe kohët e pritjes mund të jenë të larta, por qendra e vetë-ndihmës është e shkëlqyeshme."

Të mirat e HostGator

HostGator është një kompani pritëse miqësore me shumë shërbime dhe cilësi cilësore. Platforma e saj Cloud është shembulli i përsosur.

1. Hosting fleksibël

Konfigurimi i Cloud është pak më i shtrenjtë sesa oferta e përbashkët për mbajtjen në internet të HostGator, por ju merrni atë që paguani.

Serverat modern janë të ndërlidhur, gjë që lejon shpërndarjen e shpejtë të burimeve dhe tepricë të madhe.

Shtë e mundur të merrni burime shtesë kur është e nevojshme. Me klikimin e një butoni dhe një rrëshqitës bazë, mund të rritni CPU-në dhe RAM-in e faqes suaj pa kaluar në të vërtetë në një plan më të madh. Në mënyrë të ngjashme, kur fuqia shtesë nuk është më e nevojshme, mund ta hiqni atë.

Më shumë RAM? Easy.

Shtimi dhe heqja e burimeve u bë e lehtë!

Një fleksibilitet i tillë është i shkëlqyeshëm për faqet të cilat kanë rastisje ose raste sezonale në trafik. Agjensitë e udhëtimit, organizatorët e ngjarjeve, qendrat e konferencave, faqet e e-commerce që kryejnë fushata agresive të marketingut do të gjejnë mundësinë për të menaxhuar burimet e faqes mjaft të dobishme, duke shtuar Umpf-in e nevojshëm! kur është e nevojshme dhe kthimi në vlerat e paracaktuar kur nivelet e vizitorëve bien përsëri.

Miqësore për buxhetin, pa telashe dhe fuqizues, ky është një tipar i mrekullueshëm për të pasur.

2. Statistikat e mira të drejtë

Fuqia për të menaxhuar burimet e faqes suaj ka kuptim vetëm nëse vërtet e dini se çfarë konsumon. Portali i mbajtjes së faqes në internet HostGator e mbulon këtë.

Aty mund të shihni sasinë e fuqisë përpunuese dhe kujtesën e përdorur nga faqet tuaja në çdo moment të caktuar. Rrjedhur direkt nga serveri, këto të dhëna statistikore janë shumë të arritshme dhe të lexueshme.

Në çdo moment të caktuar, mund të kontrolloni përdorimin e RAM-it, proceset e funksionimit dhe ngarkesën e CPU-së. Të gjitha këto japin një pamje të plotë të asaj që po ndodh në sfondin e faqes suaj të internetit dhe ndihmojnë në identifikimin e problemeve të mundshme pas instalimit të azhurnimeve dhe shtojcave të reja.

3. Ndërfaqja intuitive

Zona e hyrjes së HostGator është po aq intuitiv sa kurrë. Faturimi, detajet e planit, menaxhimi i emrit të domain, dhe mbështetja janë vetëm një klik larg në çdo kohë.

Gjithçka është vetëm një klik larg. Po, Gators!

Portali i klientëve nuk është i dobishëm për sakrificën, por i dobishëm dhe i pambaruar.

Duart poshtë, kjo është një nga portalet e klientëve më të pakaplikuara dhe më të lehta për t’u përdorur E kam parë. Isshtë në kontrast të ashpër me pëlqimet e A2 Hosting, për shembull, paneli i kontrollit i të cilit është shumë funksional dhe i dizajnuar mirë, por sasia e plotë e informacionit që ju përshëndet gjatë hyrjes mund të jetë dërrmuese..

Menaxhimi i sitit ndodh përmes cPanel të gjithëpranishëm. Customshtë përshtatur që të përputhet me skemën e ngjyrave HostGator dhe duket mjaft e bukur. Për shkak të stilimit, nuk mund të ndryshoni temën cPanel, por paraqitja lejon përshtatje të mjaftueshme.

Ashtu si zona e klientit, HostGator cPanel shfaq në mënyrë të dukshme statistikat e përdorimit.

4. Infrastrukturë e shkëlqyer e rrjetit

HostGator është ideal për faqet e internetit me bazë në SH.B.A..

Dy qendrat e saj të të dhënave janë të vendosura në Provo, Utah dhe Houston, Texas, ku është selia e kompanisë. Dikur ishte në Florida, e cila mund të jetë një tregues se nga nxori frymëzim emri i markës.

Të gjitha qendrat moderne të të dhënave janë të pajisura me disa shtresa sigurie, gjeneratorë energjie të tepërt, sisteme të avancuara ftohjeje, siguri të fortë fizike dhe HostGator nuk janë përjashtim.

Ajo që i bën ata veçanërisht mbresëlënës është fakti që pëlqimet e Arista Networks, Juniper, Arbor, Brocade dhe Cisco luajtën një rol qendror në hartimin dhe sigurimin e tyre. Këta janë emrat më të mëdhenj në rrjetëzim – siguria, infrastruktura fizike – dhe janë një garanci për një rrjet të qëndrueshëm, të shpejtë dhe të ardhshëm.

5. Serverë të fuqishëm

Suruditërisht, jo shumë përmbledhje të HostGator e përmendin këtë, por Reja e kompanisë mbështetet në fuqinë serioze informatike.

Të gjithë serverët vijnë me SSD dhe ekzekutohen në AMD 32-core AMD Opteron ™ Procesori 6376 ose Intel (R) Xeon (R) CPU E5-2630 v3. Ata gjithashtu kanë 4 RAID 1s të gjithë.

Mumbo-bluzë teknike me siguri nuk do të thotë shumë, por mjafton ta them këtë këto janë disa makina të fuqishme.

Një vështrim i shpejtë i planeve të ndryshme të pritjes (më poshtë) zbulon se sa fuqi mund të prisni nga secili produkt. Ndërsa informacioni nuk shfaqet në detajet më të mëdha të mundshme, ai është aty.

6. Joshëse e çmimeve hyrëse

Në një mënyrë tipike të mbajtjes në internet, kompania tërheq klientë të rinj me tarifa shumë të ulëta. Prmimi i HostGator rritet pasi periudha fillestare të ketë mbaruar.

Ju mund të merrni një sit që kandidon për aq pak sa 2.75 dollarë në muaj në platformën e përbashkët të mbajtjes në internet të HostGator, nëse duhet të angazhoheni për tre vjet. Cloud Hatchling shkon për 4,95 $ për të njëjtën periudhë, pa asnjë shtesë të përfshirë.

HostGator ka tarifë të ulët fillestare për një uebfaqe të vetme.

Pricemim i bukur për një faqe në internet!

Në praktikisht çdo rishikim të pritjes duhet të sqaroj se është praktikë standarde që kompanitë pritëse të reklamojnë çmime shumë të ulëta për t’i bërë njerëzit të klikojnë në planet e tyre. HostGator së paku vendos një yll pranë secilit ofertë për lotim në gojë për të treguar që ka më shumë marrëveshje.

Mendja, zbritja fillestare, në realitet, është një kupon HostGator i aplikuar automatikisht, kështu që edhe nëse gjeni një marrëveshje të mirë diku tjetër në internet, zbritja ka të ngjarë të jetë e njëjtë.

7. Optimizimi dhe Caching i WordPress

Të gjitha planet e Cloud vijnë me Mojo Marketplace, Google Analytics dhe disa marrje të tjera. Më e rëndësishmja është ruajtja e serverit Varnish, e cila është para-instaluar (duhej ta çaktivizoni manualisht për të marrë rezultate të drejta të provës) dhe jep shpejtësi shumë të mirë.

Mojo Marketplace mund të shtojë shumë vlerë në faqen tuaj WordPress, ndërsa memorja nga serveri është gjithmonë një gjë e bukur për tu pasur, veçanërisht kur përdorni sisteme të menaxhimit të përmbajtjes.

Përvoja ime e preferuar e WordPress është fakti që Google Analytics është gati për t’u përdorur pasi vendosja e tij mund të jetë pengesë për përdoruesit e papërvojë.

Zgjidhja e menaxhuar e WordPress është e përgatitur për provë si pjesë e serisë së ardhshme të rishikimeve të HostGator, këtu në Tribunalin e Hosting.

8. Freebies

HostGator shpërblen klientë të rinj me një buxhet të mirë për marketing. 100 $ me vlerë $ Google AdWords mund të jetë e juaja pasi të keni shpenzuar 25 dollarë aktualë në AdWords.

Mund të mos duket shumë, por pasi të keni faqen tuaj të funksionuar, këto kredi reklamash mund të ndihmojnë me shikueshmëri kohë të madhe. Nëse përdoren strategjikisht dhe në lidhje me praktikat e mira të SEO, ato mund t’ju ndihmojnë të fitoni një ekspozim të mirë.

Gjithashtu, të gjitha planet e Cloud marrin një Le të Encrypt SSL falas, ndërsa Cloud Business gjithashtu furnizohet me një adresë IP të dedikuar gjithashtu.

Për më tepër, kompania ka një garanci të kthimit të parave 45-ditore, e cila është më e gjatë se standardi i industrisë për 30 ditë.

Kundrat e HostGator

HostGator nuk është perfekt. Kam prekur disa nga fushat që veçojnë HostGator nga ofruesit më të mirë të pritjes së faqeve në internet. Kryesor midis tyre është ekipi i ngadaltë i mbështetjes, por ka disa ankesa të tjera rreth HostGator që duhet të përmenden.

1. Gjuha e gabuar e marketingut

Korrigjoni nëse gaboj, por kam besuar se gjuha e ndërlikuar e marketingut është endemike për të gjithë ushtruesit nën ombrellën e EIG.

Në rastin e pritjes së HostGator Cloud, sjellja më e gabuar e gabuar është në prezantimin e planit.

Detajet e planit reklamojnë burimet menjëherë si 2 bërthama CPU dhe 2 GB RAM. Pa ndonjë hetim të mëtejshëm, ju mund të konkludoni se këto dy bërthama procesor dhe koncerte të kujtesës së arritshme do të ishin për ju që t’i përdorni si të dëshironi. Do të ishte një përfundim shumë logjik, në të vërtetë; sikur informacioni të jetë atje për t’ju bërë të mendoni saktësisht këtë.

Leximi i informacionit të fshehur zbulon ofertën aktuale, edhe pse formulimi është i vështirë dhe i paqartë.

Një shembull i marketingut klasik, jo gjithçka është aq ndezëse sa duket në fillim.

Mund t’ju garantoj se jo të gjithë kontrollojnë gjithçka me përpikëri dhe me kujdesin për të thënë, të bëni një përmbledhje të hollësishme, të paanshme të hostit. Për më tepër, mënyra se si janë paraqitur këto informacione duket e paqartë aq e mjaftueshme për ta marrë atë në vlerën e fytyrës.

Sidoqoftë, nëse zgjeroni detajet e planit, do të shihni një sqarim që thotë se këto nuk janë burime të dedikuara por të përbashkëta. Me fjale te tjera, këto janë syze të serverëve dhe jo specifikime të planit.

Kontrollova me ekipin e shitjeve HostGator për ta konfirmuar këtë si formulim aq të paqartë sa merr, por agjenti i shitjeve, pasi u pyet dy herë, konfirmoi që vlerat e reklamuara janë burime të serverit që faqja juaj Cloud do të kishte qasje. Së bashku me një numër të panjohur faqesh të tjera.

Në një server me disa qindra faqe në internet, këta numra nuk duken aq mbresëlënës, a i bëjnë ata?

Unë mendoj se është gjithë pikëpamja e një formulimi të tillë të peshkut. Shtë një mashtrim i ashpër i marketingut që është në kontrast të ashpër me pëlqimet e A2 Hosting dhe SiteGround, të cilët ofrojnë lista të hollësishme të burimeve të dedikuara që secili plan ka.

Ndërsa njohja e burimeve themelore të serverit është e këndshme, në të vërtetë nuk jep informacion të vlefshëm në një nivel personal.

Mënyra se si HostGator paraqet numrat është me peshë. U mërzita që asnjë nga rishikimet e HostGator të vitit 2019 që pashë nuk e përmenda këtë.

2. Portali i ngadaltë i klientit

Më parë në këtë përmbledhje të HostGator Cloud, unë përmenda se sa i mrekullueshëm është portali i klientëve. Lshtë e palidhur dhe shumë e lehtë për t’u përdorur, por ka një të metë të madhe: është i ngadaltë.

Kalimi midis skedave kërkon sekonda dhe shpesh shfletimi i opsioneve nën të njëjtën skedë është shumë më i ngadaltë sesa duhet të jetë.

Plogështia vështirë se është një tregtar, por po shqetëson të njëjtën gjë.

3. Konfigurimi i ngadaltë i llogarisë

Blerë planin e nevojshëm për këtë shqyrtim të paanshëm të pritjes me mënyrën më të shpejtë të pagesës në dispozicion, domethënë, kartën e kreditit. Pagesa u pastrua menjëherë, por më pas duhej të prisja më shumë se 40 minuta që shërbimi im të bëhej i disponueshëm.

HostGator duhet të përmirësojë sigurimin e planit.

Kjo zgjati pak.

përsëri, kjo nuk është një tregtar tregtar, por ju bën të pyesni veten se pse një proces automatik do të zgjaste kaq shumë. Në fund të fundit, plani që bleva është më i njohuri, sipas uebfaqes së HostGator.

A Rekomandojmë HostGator?

HostGator Cloud hosting është një zgjedhje solide.

Shtë një mundësi shumë e mirë për vendet me qendër në SHBA me trafik mesatar.

Mbështetja mund të jetë më e mirë, por infrastruktura e Cloud është shumë e fortë dhe siguron shpejtësi dhe kohë të shkëlqyeshme. Do të interesohem të shoh se si performon rregullisht mbajtja e përbashkët por edhe zgjidhja e menaxhuar e WordPress të kompanisë. Ne mund të kemi një seri vlerësimesh të HostGator së shpejti.

Nën ngarkesën, serverët HostGator performojnë mirë deri në një pikë. Pasi më shumë se 30 përdorues të njëkohshëm fillojnë të shfletojnë faqen, koha e përgjithshme e përgjigjes kërcehet. Pastaj përsëri, 30 përdorues është një numër i respektueshëm. Nëse faqja juaj merr sa më shumë në baza të rregullta, duhet të merrni parasysh largimin nga zgjidhjet e përbashkëta.

HostGator është akoma një nga kompanitë më të mira të pritjes në internet atje, megjithë blerjen e EIG. Serveri modern, i besueshëm dhe infrastruktura e rrjetit sigurojnë operacione të qetë, ndërsa qendra gjithëpërfshirëse e vetë-ndihmës mund të jetë një vend i shkëlqyeshëm për të mësuar shumë rreth mbajtjes së faqeve në internet në përgjithësi.

Unë jam duke pritur për përshtypjet tuaja dhe gjithashtu drejt një përmbledhje të plotë, të duhur të HostGator të përbashkët të pritjes, vetëm për të parë se si ajo bën çmimin kundër produktit kryesor të kompanisë.

FAQ

P: A është mirë HostGator?

P: A është HostGator më i mirë se GoDaddy?

Pyetje: Sa kushton HostGator?

Pyetje: canfarë mund të bëj në HostGator?

Pyetje: A është HostGator ofruesi më i mirë i hostimit për WordPress?

Përgjigje: Po, HostGator është shumë i mirë, veçanërisht platforma e tij Cloud. Unë ende nuk duhet të testoj plotësisht planet e rregullta të përbashkëta të kompanisë, por zgjidhja Cloud është mjaft e fortë, e shpejtë dhe e pasur me karakteristika. Ai është veçanërisht i përshtatshëm për faqet e internetit me bazë në SH.B.A. për shkak të vendndodhjeve të qendrës së të dhënave. Një avantazh i madh është fakti që kompania po ecën përpara gjatë gjithë kohës, duke u përpjekur të përmirësojë shërbimet e saj edhe më shumë.
A: Po, po, është. Në të gjitha ndershmërinë, GoDaddy do të renditej në mënyrë të pafavorshme në krahasim të drejtpërdrejtë me shumicën e ofruesve më të mirë të shërbimit të mbajtjes së faqes në internet; i trumbeton ato vetëm kur bëhet fjalë për madhësinë. Mjerisht për GoDaddy, madhësia shpesh është e dëmshme për shërbimin e cilësisë. Si përfundim, ndryshimi midis HostGator Cloud dhe platformës së përbashkët që duhet të ofrojë GoDaddy është aq i madh sa debati i vetëm me kuptim i HostGator vs GoDaddy mund të jetë për të cilin një është më i përballueshëm. Kontrolloni më poshtë.
Përgjigje: Tarifat e HostGator shkallëzohen me një angazhim më të gjatë. Nëse paguani për 36 muaj, ju mund ta merrni faqen tuaj të pritur për 4,95 $ në muaj. Në fakt, nëse vendosni për platformën e përbashkët në vend të Cloud, mund të merrni një marrëveshje për 2.75 dollarë të varfër në muaj. Nëse muajt gjithsej 36, d.m.th. Përndryshe, tarifat mujore rriten dhe ato që kushtojnë 2.75 dollarë të parapaguar bëhen 10,95 dollarë nëse vendosni të paguani çdo muaj në muaj. Po ashtu eshte. Rreth katër herë më shumë.
A: do gjë. Sky është kufiri, pasi platforma HostGator Cloud është mjaft e gjithanshme dhe e fuqishme. Ajo vendos shumë aplikacione në duart tuaja, statistika të dobishme dhe një bazë të mirë njohurive. WordPress, Joomla, ecommerce, ju e emëroni atë, konceptualizoni atë dhe e realizoni atë. HostGator Cloud mund ta trajtojë atë. Në momentin që faqja juaj rritet mjaftueshëm, ju mund të shkoni për një VPS ose një server të dedikuar. Shpresojmë, por koha që ju dëshironi të lëvizni rishikimin tonë të HostGator VPS do të jetë gati gjithashtu. Nëse jo, na shkruani si është shërbimi. Ju lutem. Te lutem.
Një: HostGator ka planet e tij të WordPress Cloud Hosting, dhe ato nuk janë aq të këqija. Sidoqoftë, ato nuk janë as më të mirat. Prmimi i tyre është shumë i mirë, dhe shërbimi i tyre është i mirë, por nëse doni një performancë vërtet yjore, do të duhet të shikoni diku tjetër. Nëse shqyrtime të tjera të HostGator përpiqen t’ju bindin ndryshe, më mirë shikoni studimin tonë të hollësishëm të çështjes WordPress dhe gjykoni vetë.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author