Rishikimi i DreamHost – Teknik dhe i shpejtë, Po Përdorues

Për këtë përmbledhje të hollësishme të hostimit të DreamHost, bleva më të madhin nga dy planet që kompania ka për të ofruar, krijuar një instalim të parazgjedhur të WordPress dhe e lidh atë deri në një numër mjetesh monitorimi.

Do muaj kontrolloj performancën e faqes time DreamHost dhe ndaj me ju kohën e duhur dhe shpejtësinë mesatare të këtij hosti zyrtar të WordPress. DreamHost mund t’ju ​​bëjë të ëndërroni të mëdha.
Këto matje të rregullta janë një pjesë thelbësore e kërkimit tim të vazhdueshëm për ofruesin më të mirë të mbajtjes së faqeve në internet 2018 që duhet të ofrojë.

Këtu është ajo që numrat duhet të thonë për DreamHost dhe nëse është hosti më i mirë në internet për nevojat tuaja.

Farë është DreamHost?

DreamHost është një nga kompanitë më të vjetra të mbajtjes në internet. E themeluar në vitin 1996, ky veteran në industri gjithnjë renditet në mesin e ofruesve shumë më të mirë të pritjes.

Ekipi i tij mbështetës merr çmime gjatë gjithë kohës, dhe lista e produkteve që DreamHost i ka është e gjatë dhe e detajuar.

Unë u befasova shumë këndshëm nga dobia e përgjithshme e Dreamhost.com. Sajti është i palodhur dhe i lehtë për t’u lundruar, megjithatë informacionet në dispozicion janë të bollshme dhe të arritshme. Ashtë një provë e njohurive që

Vlerat e kompanisë diktojnë dashurinë ndaj gjithçkaje dhe gjithçkaje me burim të hapur; WordPress është përfituesi më i madh pasi DreamHost kontribuon në mënyrë aktive në komunitetin e gjerë të këtij CMS popullore.

Një tjetër gjë kryesore në botën e DreamHost është investimi në infrastrukturë dhe pritjen e gjelbër.

Dhe ndërsa të gjitha këto fakte janë të lavdërueshme, thelbi i çështjes, si gjithmonë, është se si performojnë serverët DreamHost.

Në mënyrë mbresëlënëse, siç rezulton.

"Pritëse inovative dhe e besueshme"

uptime

100%

mbështetje

9/10

Shpejtësia e ngarkesës

0.92s

Features

9/10

OVERAL3

Thelbësore – Kohëzgjatja, Shpejtësia dhe Mbështetja e DreamHost

1. Uptime e shkëlqyeshme – 99,99%

Ju e dini atë, dhe unë e di atë – uptime është faktori më i rëndësishëm në përcaktimin e dobisë së çdo shërbimi pritës.

DreamHost me siguri e njeh gjithashtu atë, si kompani premtimet 100% në kohë dhe arrin të dorëzojë.

Në mënyrë tipike, ofruesit më të mirë të mbajtjes së faqes në internet garantojnë 99.9% në kohën e duhur, por DreamHost nuk ka frikë të premtojë të paimagjinueshëm. Koha e tillë spektakolare nuk është diçka e lehtë për tu arritur, por DreamHost ka një infrastrukturë shumë të besueshme në vend dhe është e gatshme të kompensojë përdoruesit për çdo orë ndërprerje. Kushtet e shërbimit shprehen sa më shumë në një mënyrë të qartë dhe të paqartë.

Deri më tani, nuk kam pasur arsye të kontrolloj se sa shpejt merret një kërkesë për kompensim pasi faqja ime me DreamHost po shijon shërbimin e pandërprerë për dy muaj tashmë.

Uptime mesatare mesatare 2018 – 100%
Uptime mesatare 2019:
 • Janar – 100%
 • Shkurt – 100%
 • Mars – 100%
 • Prill – 100%
 • Maj – 100%
 • Qershor – 99.83%
 • Korrik – 99.78%
 • Gusht – 100%
 • Shtator – 100%
 • Tetor – 99,99%
 • Nëntor – 99.94%
 • Dhjetor – 100%
Mesatarja e Uptime 2020:
 • Janar – 100%

"DreamHost regjistron një prej kohërave më mbresëlënëse që kam parë."

2. Shpejtësi e shkëlqyeshme

 • Koha e tretë e përgjigjes – 0.21 (3d)
 • Koha e tretë e ngarkuar plotësisht – 0.96s (6)
 • E treta nën ngarkesë – 0.28s (4)

Shënim: Nëse keni prova të shpejtësisë në domenin tim, rezultatet mund të luhaten pak. Edhe nga e njëjta platformë e testimit dy teste zakonisht shfaqin rezultate paksa të ndryshme. Faqja ime e DreamHost është pritur në Virxhinia, kështu që unë e testova atë nga vendet e SH.B.A. Të gjitha shtojcat dhe memorja nga serveri u çaktivizuan.

Në internet, është shpejtësia e ngarkimit që bën ndryshimin midis më të mirëve dhe pjesës tjetër. Sitet e ngadalta, pavarësisht se sa informuese, të vlefshme dhe të dizajnuara mirë mund të jenë, shihni nivele të shkëlqyeshme të braktisjes. Nuk ka asnjë mënyrë rreth tij; me internetin me shpejtësi të lartë të sotme, përdoruesit presin faqe të përgjegjshme që ngarkojnë pa probleme në të gjitha pajisjet.

Faqet e DreamHost janë të shpejta.

Nëse vendosni të pritni faqen tuaj të internetit më shumë në DrеаmHost, shpejtësia e saj do të garantohet. Pa asnjë optimizim

Unë po bëj kontrolle të vazhdueshme në faqen time të DreamHost WordPress dhe rezultatet janë vazhdimisht mbresëlënëse. Ndër të gjithë ofruesit që kam shqyrtuar deri më tani, DreamHost është rregullisht në 3 top më të shpejtë për t’u përgjigjur dhe për të ngarkuar plotësisht. Kontrolloj performancën e tij me tre mjete të ndryshme dhe orët e mia themelore të faqes WordPress në rezultate yjore për të gjithë ata.

Për më tepër, kur vihet nën ngarkesë, serveri DreamHost trajton me lehtësi të mrekullueshme kërkesat në hyrje. Kthehu në gusht, unë dërgova 50 përdorues virtualë që gjeneruan 288 lidhje të njëkohshme dhe koha mesatare e përgjigjes ishte 0.249 sekonda!

U mahnita nga ekrani. Kështu që shumë përdorues të njëkohshëm që gjenerojnë se shumë lidhje me serverin janë më të përshtatshme për një server virtual virtual që një plan i përbashkët pritjeje, por ja ku jemi: Mjedisi i përbashkët i DreamHost trajton ngarkesën pa një hiccup.

TTFB mesatare në 2018 – 0.26

TTFB mesatare në 2019 – 0.20s

 • Janar – 0,14s
 • Shkurt – 0,68s
 • Mars – 0,15s
 • Prill – 0.22s
 • Maj – 0,17s
 • Qershor – 0,15s
 • Korrik – 0.12s
 • Gusht – 0.13s
 • Shtator – 0.13s
 • Tetor – 0.12s
 • Nëntor – 0,15s
 • Dhjetor – 0,14s

TTFB mesatare në vitin 2020:

 • Janar – 0,15s
 • Shkurt – 0,14s

Faqja e ngarkuar mesatare plotësisht 2018 0.76s

Faqja mesatare e ngarkuar plotësisht 2019 – 1.04s

 • Janar – 0,75
 • Shkurt – 1.18
 • Mars – 1.16s
 • Prill – 1.41s
 • Maj – 1.32
 • Qershor – 1.17
 • Korrik – 1.05s
 • Gusht – 0.89
 • Shtator – 0.89
 • Tetor – 0,99
 • Nëntor – 0,92
 • Dhjetor – 0,87s

Faqja e ngarkuar plotësisht 2020:

 • Janar – 0.88
 • Shkurt – 0.91

Përgjigja mesatare nën ngarkesën 2018 – 0.38s

Përgjigja mesatare nën ngarkesën 2019 – 0.25s

 • Janar – 0.21s
 • Shkurt – 0.22s
 • Mars – 0.23s
 • Prill – 0.23s
 • Maj – 0.25s
 • Qershor – 0.24s
 • Korrik – 0.26
 • Gusht – 0.25s
 • Shtator – 0.23s
 • Tetor – 0.26
 • Nëntor – 0.24s
 • Dhjetor – 0.23s

Përgjigja nën ngarkesën 2020:

 • Janar – 0.29
 • Shkurt – 0.27s

"DreamHost është ofruesi më i shpejtë i përbashkët i pritjes që kam parë deri më sot."

3. Mbështetje e shkëlqyeshme

Duke pasur parasysh standardet që kam parë deri më tani, duket se DreamHost ka administratorë të talentuar të sistemit dhe rrjetit. Shpejtësia e ndezur dhe koha e lartë e ndezjes nuk ngjiten nga ajri i hollë. Ato janë rezultat i punës së palodhur dhe ekspertizës së shkëlqyer teknike të aplikuar në pajisje të fuqishme.

Sidoqoftë, teknikat me të cilat merren shumica e përdoruesve janë mbështetja e vijës së përparme. Personat që përgjigjen në telefon, drejtojnë bisedën dhe u përgjigjen emailave janë fytyra e çdo ndërmarrje të përbashkët të mbajtjes së uebit, pasi ndërveprojnë më shumë me klientët.

Mund t’ju them menjëherë se mbështetja DreamHost është një nga ekipet teknike më të shpejtë dhe më të ditur që kam parë.

Ata janë të sjellshëm dhe të shpejtë dhe tejet të aftë në të gjitha ndërlikimet e web hosting.

Bisedova disa herë me ta dhe pashmangshëm mora përgjigje të shpejta dhe informuese. Ndërsa nuk janë aq optimistë sa pëlqimet e SiteGround, agjentët mbështetës të DreamHost janë të sjellshëm, të qetë dhe të vëmendshëm. Mbështetje mbresëlënëse, me të vërtetë.

Nëse jeni kurioz të mësoni rreth pritjes, me siguri, nuk mund të keni nevojë vërtet për ndihmën e një agjenti të teknologjisë. DreamHost ka një bazë të shkëlqyeshme të njohurive, një burim i mrekullueshëm i informacionit teknik i paraqitur në një mënyrë shumë të kuptueshme.

Ishte një kënaqësi që po e shfletoja gjatë tij për të rifreskuar njohuritë e mia në hostimin e Linux-it.

"Ekipi ndihmës yjor dhe një nga bazat më të mira të njohurive që kam parë."

Të mirat e DreamHost

DreamHost nuk është e vetmja kompani pritëse me mbështetje të mrekullueshme, serverë të shpejtë dhe me kohë të patëmetë. Mund të jetë i vetmi që fuqizon përdoruesin fundor sa më shumë.

1. Garancia e kthimit të parave 97-ditore – Më e gjata në dispozicion

Krahasuar me standardin e industrisë prej 30 ditësh, garancia për kthimin e parave të DreamHost është jashtëzakonisht bujare.

30 ditë thjesht nuk janë të mjaftueshme për të vlerësuar sa duhet një host në internet. Sidomos nëse jeni një webmaster i ri, pa përvojë, pjesa më e mirë e muajit të parë do të shkojë për detyra të caktimit dhe mezi ndonjë promovim. Edhe me një strategji të qartë, SEO të duhur dhe qasje të ngurtë nuk ka gjasa të shihni shumë trafik në muajin e parë.

Unë po e sqaroj këtë sepse një uebfaqe sillet në një mënyrë kur shfletohet vetëm nga ju dhe nëna juaj – i cili me siguri nuk ka humbur shumë përtej faqes kryesore sidoqoftë – dhe krejt ndryshe kur vizitohet nga një numër i përdoruesve. Sa më shumë përdorues grumbullohen, pasi pajtimtarët e rinj janë shtuar në bazën e të dhënave, pasi më shumë seanca trajtohen në kohë reale ju mund të shihni vërtet nivelin e një hosti në internet.

97 ditë është shumë kohë për të provuar një produkt pritës.

97 ditë. Pa shaka.

Kjo është arsyeja pse koha shtesë për të luajtur me gjërat dhe për t’i provuar ato siç duhet është një avantazh i tillë.

DreamHost ofron garancinë më të gjatë të kthimit të parave në botën e pritjes. Vetëm pritja A2 mund të konkurrojë realisht me atë falë politikës së saj për të ofruar rimbursime prorated për shërbimet e parapaguara që anulohen para kohe.

2. Optimizuar për WordPress

WordPress është platforma më e popullarizuar për ndërtimin e faqeve në internet. Asgjë nuk vjen as afër depërtimit të tij në treg.

Së bashku me SiteGround dhe BlueHost, DreamHost është një nga nikoqirët zyrtarë të WordPress. Kompania ka një hostP WordPress shumë të fuqishëm të menaxhuar (DreamPress), por gjithashtu gjithashtu ka plane të përbashkëta të optimizuara me WordPress.

Ndër të tjera, çdo instalim i freskët i WordPress vjen me plugins caching të konfiguruara për performancën maksimale. Nga kurioziteti, kam ekzekutuar disa teste shpejtësie (jo të publikuara këtu) me aktivizimin e caching dhe faqja ime DreamHost ngarkuar edhe më shpejt.

WordPress Ezpz në DreamHost.

Instalim i thjeshtë dhe i thjeshtë i WordPress.

Nëse keni ndërmend të përdorni WordPress, DreamHost është padyshim ndër ofruesit kryesorë të pritjes dhe jo vetëm për shkak të performancës shtesë të shpejtë. Ekipi mbështetës janë ekspertë të WordPress, ndërsa baza e njohurive është plot me informacione të dobishme në lidhje me truket e WordPress dhe teknikat e optimizmit.

3. Prmimi transparent

DreamHost është një frymë e ajrit të pastër.

Kështu që shumë hoste reklamojnë çmime hyrëse tejet të ulëta vetëm për të dyfishuar ose trefishuar tarifën pas rinovimit të shërbimit.

Në këtë drejtim, DreamHost është një ofrues shumë i sinqertë dhe transparent i pritjes. Në momentin që të shkoni në detajet e planit, mund të shihni se si ndryshon tarifa: parapagimi për një vit ose më shumë e ul çmimin, por kjo është.

Nuk ka tarifa të fshehura, nuk ka rritje befasuese të çmimeve.

Për krahasim, pëlqimet e HostGator dhe GoDaddy tërheqin klientë të rinj me një tarifë jashtëzakonisht të ulët për periudhën fillestare dhe më pas kërkojnë një tarifë mjaft të lartë.

4. Menaxhim i thjeshtë i llogarisë

Për dallim nga shumica e ofruesve të tjerë të njohur të pritjes së pritjeve, DreamHost përdor një panel kontrolli me porosi (më shumë mbi të më poshtë) që kombinon menaxhimin e pritjes, regjistrimet e domeneve dhe faturimin në një.

Tek ju jeni një ushtri një-njeri, qasja e tillë e thjeshtë në gjithçka është një lehtësi e shkëlqyeshme. Pritësit që përdorin cPanel (praktikisht të gjitha kompanitë e tjera të hostimit të rishikuara këtu) kanë një zonë të dedikuar të klientëve për faturimin dhe menaxhimin e shërbimit bazë dhe pastaj cPanel për operacionet aktuale të lidhura me pritjen.

DreamHost kombinon të dy dhe mundëson një delegacion shumë të lehtë për qasje. Kjo e fundit është e rëndësishme nëse zotëroni uebfaqe të shumëfishta që menaxhohen nga njerëz të ndryshëm.

Por bëhet edhe më mirë: nëse keni VPS ose server të dedikuar, mund të përdorni të njëjtin panel kontrolli për t’i menaxhuar ato.

5. Kopje rezervë falas

Të dhënat dixhitale dhe kopjet rezervë duhet gjithmonë të shkojnë paralelisht. Ndërsa thënia e vjetër shkon, tre gjëra janë të sigurta: vdekja, taksat dhe humbja e të dhënave.

Kopjet rezervë janë të mrekullueshme.

Krijimi i kopjeve rezervë është një domosdoshmëri në pritjen dhe DreamHost i jep ato.

DreamHost krijon kopje rezervë mirësjellje që zgjasin dy javë prapa në kohë. Qasja në to drejtpërdrejt përmes panelit të kontrollit është shumë e lehtë, edhe pse opsionet janë disi të kufizuara, pasi mund të merrni vetëm kopjet rezervë më të reja, të mesme dhe më të vjetër në dispozicion. Ju nuk mund të zgjidhni një datë specifike të restaurimit.

Megjithatë, është shumë më mirë sesa të mos keni kopje rezervë.

Nuk ka tarifë restaurimi dhe procesi i rikuperimit është shumë i thjeshtë.

6. Teknologji të shumta të mbështetura

Të gjitha zgjidhjet e përbashkëta të strehimit kanë një disavantazh të brendshëm të quajtur qasje të kufizuar. Nuk ka asnjë mënyrë rreth tij, me të vërtetë, sepse burimet e një serveri të vetëm duhet të shpërndahen midis qindra përdoruesve.

Pa u futur në teknikale, merrni fjalën time që konfigurimi i duhur i një makinerie të tillë është një veprim kompleks balancimi midis performancës dhe sigurisë dhe, e thënë hapur, idiotësisë njerëzore.

Të dish se çfarë teknologjie është në dispozicion është gjithmonë e këndshme.

Webmasterët me përvojë mund të vlerësojnë faktin që këto informacione shfaqen lirshëm.

Si rezultat, shumë platforma të përbashkëta pritëse vendosin kufizime të rrepta për ato që mund të përdoren skriptet dhe teknologjitë mbi to.

DreamHost nuk është më bujari në këtë drejtim, por platforma e tij e përbashkët e pritjes ende lejon përdorimin e shumë mjeteve dhe aplikacioneve të dobishme.

Një listë e plotë e asaj që mund të kandidojë në serverat DreamHost mund të gjendet këtu.

7. Ndërtues i shkëlqyeshëm i sitit

Jo shumë kohë më parë, DreamHost zhvilloi mjetin e vet për ndërtimin e faqes në internet të quajtur Remixer.

Duhet të pranoj që përvoja ime me të është shumë e kufizuar, por nga ajo që pashë është një ndërtues shumë i mirë i siteve, me një larmi të mirë temash, funksionalitet shumë të mirë dhe kodim të arsyeshëm. Kjo e fundit është e rëndësishme për të rritur shpejtësinë dhe performancën e sitit.

8. SSL falas

DreamHost partnerët janë me Encrypt të Let për të siguruar SSL falas për të gjithë përdoruesit. Kjo është diçka që ne shohim gjithnjë e më shpesh, por unë jam akoma mendjemprehtë me miratimin e përhapur të çertifikatave të sigurta falas. Vetëm disa vjet më parë tarifat e tyre përputheshin me çmimin e pritjes vjetore.

9. Uebfaqe Transpareante

DreamHost është një nga kompanitë me një faqe në internet shumë miqësore. Informacioni për pothuajse çdo gjë bëhet lehtësisht i arritshëm, si në aspektin e lundrimit ashtu edhe në gjuhë.

Gjithçka shpjegohet në detaje mjaft të mjaftueshme, pa u kapërcyer në premtime të mëdha dhe premtime joshëse.

Cons të DreamHost

DreamHost është një ofrues i shkëlqyer i hostimit, por është larg nga i përsosur. Ekzistojnë disa mangësi që e pengojnë atë të renditet në renditjen këtu në Tribunal Hosting.

1. Migrimet e paguara ekskluzivisht për faqet e WordPress

Në përgjithësi, DreamHost nuk ofron shërbime migracioni.

Përjashtimi i vetëm nga rregulli vlen për instalimet e WordPress të zhvendosur drejt llogarive DreamPress, por transferimi i një faqe të vetme do t’ju kushtojë 99 dollarë.

i kushtueshëm.

Vetëm përdoruesit e DreamPress mund të bëjnë që faqja e tyre të migrohet për 99 dollarë.

Ndërsa janë të pasura me karakteristika, planet e DreamHost nuk përfshijnë migrime falas.

Qendra e vetë-ndihmës DreamHost ka një artikull relativisht të detajuar se si të bëhet një migrim manual. Ai mbulon të gjitha hapat për kopjimin e skedarëve, bazave të të dhënave dhe postave elektronike nga një server në një tjetër, por kjo është në lidhje me të.

Në sipërfaqe, duket si një udhëzues i arsyeshëm, por çështjet reale fillojnë pasi skedarët të jenë kopjuar, sepse faqet e migrimit nga një host në tjetrin (edhe nëse të dy përdorin, të themi, cPanel) është shumë më komplekse sesa një kopje e ngjitur procedura. Zakonisht, ajo përfshin shumë shkulje manuale dhe zgjidhje të problemeve, edhe kur vendet e migruara janë të vogla.

2. Instalimet me shumë klikime shumë të kufizuara

Kryesisht të gjithë hostet e njohur të faqes në internet përdorin Softaculous për të siguruar instalimin automatik, të thjeshtë dhe konfigurimin e dhjetëra dhe nganjëherë qindra aplikacioneve të përdorura zakonisht. DreamHost lejon qasje vetëm në një pjesë të vogël.

Edhe sistemet e njohura të menaxhimit të përmbajtjes si Drupal dhe Magento duhet të instalohen manualisht.

3. Paneli i Kontrollit ka funksione të caktuara

Më parë në këtë përmbledhje të DreamHost, thashë disa fjalë të mira në lidhje me panelin e kontrollit të klientit. Në të vërtetë, kjo zgjidhje e shpejtë dhe e lehtë për të lundruar gjithçka-në-një ka meritat e saj, por gjithashtu i mungon funksionimi i caktuar.

cPanel është paneli më i gjërë i kontrollit të pranimit në botë për shkak të funksionalitetit dhe shkallës së kontrollit të tij të jashtëzakonshëm. Edhe përdoruesit më të papërvojë mund të mësojnë se si të menaxhojnë skedarët e tyre direkt përmes shfletuesit brenda pak minutash.

DreamHost përmirëson në mënyrë aktive panelin e kontrollit.

Pak i ngatërruar por funksional, paneli i kontrollit DreamHost ka meritat e tij.

Në DreamHost, mënyra e vetme për të hyrë direkt në skedarët tuaj është përmes FTP. Jo se kjo është një gjë e keqe, pasi klientët e FTP kanë tendencë të jenë më të shpejtë dhe më të sigurt se shfletuesit në internet, por unë e shoh mungesën e qasjes direkte dhe jo të çuditshme.

Një tjetër gjë që mungon është një buton i hyrjes në WordPress. Shumë panele kontrolli ose ju futen direkt në zonën e administratorit të WordPress me klikimin e një butoni ose, të paktën, ju dërgojnë në faqen e hyrjes së administratorit. Asgjë nga lloji nuk është në dispozicion në DreamHost.

shënim që pika e dytë dhe e treta nuk janë kufizime reale. Përdoruesit teknikisht të kursyer nuk do të kenë problem vendosjen e aplikacioneve që u duhen, dhe aksesi i skedarëve përmes klientit FTP është shumë më i sigurt se sa përmes një shfletuesi.

Megjithatë, këto janë tipare që praktikisht të gjithë ofruesit e pritjes më të mirë të uebsajtit kanë si paracaktuar, dhe mungesa vlen të përmendet.

A Ju Rekomandojmë DreamHost?

Pa një dyshim, po!

Falë mbështetjes teknike, shpejtësisë dhe besueshmërisë së saj të mrekullueshme, DreamHost është një ofrues i shkëlqyeshëm për pritjen e faqes në internet.

Dy planet e përbashkëta të pritjes janë me çmim të arsyeshëm, dhe simboli i hostit zyrtar të WordPress është plotësisht i merituar.

Një pengesë e mundshme për disa mund të jetë paneli i kontrollit DreamHost, i cili nuk është aq funksional sa cPanel dhe (potencialisht) kërkon një shkallë pak më të lartë të aftësisë teknike. Nga ana tjetër, qendra mbështetëse dhe vetë-ndihmë e DreamHost janë të shkëlqyera dhe të mësuarit thelbësore të hostimit – FTP, menaxhimi themelor i WordPress – është e lehtë dhe do të jetë gjithmonë i dobishëm.

Nëse jeni duke kërkuar për një zgjidhje të shpejtë dhe të fortë të strehimit që mund të strehojë nevojat në rritje të çdo faqe në internet, dhe WordPress në veçanti, mos kërkoni më larg se DreamHost. Shtë një zgjedhje shumë solide.

Dndërroni me një vështrim

mbështetje

Njohuri baze

Planet e përbashkëta të pritjes

Paneli i kontrollit

Numri i domeneve të pritura

Numri i bazave të të dhënave

Email

Kopje rezervë dhe restaurim

ruajtje

Bandwidth

teknologji

siguri

Regjistrimi i emrit të domainit

Migrimi i sitit

Ndërtues i faqes në internet

ecommerce

Host i specializuar

Windows hosting

Qendrat e të dhënave

uptime

shpejtësi

Çmimeve

Struktura e çmimeve

garancitë

Rimbursimet me vlerësim pro për anulimin e hershëm

freebies

Uebfaqja e kompanisë

Kultura e kompanisë

Mbështetje shumë miqësore dhe e dobishme.
Baza e shkëlqyer e njohurive, plotësim i këshillave për fillestarët dhe përdoruesit e ekspertëve njësoj.
DreamHost ka vetëm dy plane të përbashkëta pritëse.
Paneli i kontrollit DreamHost me porosi që ju jep mundësinë e përdorimit të lehtë të të gjitha siteve nën llogarinë tuaj.
Domen i vetëm për planin më të vogël, i pakufizuar për më të mëdhenjtë
i pakufizuar.
Llogari të pakufizuara, deri në 2 GB për kuti postare.
Rezervime nga dy javët e fundit të arritshme falas. Nuk ka tarifë restaurimi.
i pakufizuar.
i pakufizuar.
SSD në të gjithë bordin, shumë teknologji mbështesin.
Qendrat e siguruara shumë të mëdha të të dhënave dhe një mjet për heqjen e malware (paguar) mund t’i mbajnë të dhënat tuaja të sigurta.
Regjistrimi i paguar i domenit me planin më të vogël të përbashkët dhe një falas me atë më të madh.
Paguar migracionin në hyrje të faqeve vetëm për faqet e WordPress.
Po, një mjet pronësie për ndërtimin e faqeve të quajtur Remixer.
Instaluesi me 1 klikim lejon disa mjete tregtie, dhe SSL falas ndihmon shumë
DreamHost është një host zyrtar i WordPress, me shërbim të dedikuar DreamPress.
jo.
Katër qendra të të dhënave në SH.B.A.: Virginia, Oregon dhe dy në Kaliforni.
DreamHost premton 100% kohë dhe kompensime kur premtimi prishet.
Shpejtësi spektakolare.
Planet e përballueshme kur me parapagesë. Pa tarifa të fshehura.
Shumë e thjeshtë dhe transparente, me çmimet që rriten kur paguajnë për një periudhë më të shkurtër kohe.
Garanci e kthimit të parave 97-ditore.
jo.
Le të Encrypt SSL
Lean dhe i lehtë për të lundruar në sitin ku të gjitha informacionet merren lehtësisht
Ekspertë miqësorë me qëndrim geeky, DreamHost është një vend ku dija dhe përsosmëria teknologjike vlerësohen mbi të gjitha.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author