Hostinger Review – Η καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας αξίας

Εάν έχετε διαβάσει τις κριτικές μας σχετικά με τη φτηνή φιλοξενία ιστού, θα γνωρίζετε ότι δεν είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι για το πώς λειτουργεί ο κόσμος φιλοξενίας με έκπτωση.

Γενικά πηγαίνει έτσι.

Σας δελεάζουν με μια φτηνή προσφορά και μετά θα έχετε φοβερή εξυπηρέτηση. Μιλάμε για υπερβολικά μεγάλο χρόνο διακοπής λειτουργίας, κακό χρόνο λειτουργίας και τη χειρότερη υποστήριξη για αυτό το Rogers Cable. ��

Γενικά, δεν συνιστούμε εξαιρετικά φθηνά οικοδεσπότες, αλλά με Hostinger – θα κάνουμε μια εξαίρεση.

Από το 2004, η Hostinger παρέχει με συνέπεια την πιο οικονομική, αλλά και υψηλής ποιότητας φιλοξενία εκεί έξω από πάνω 29 εκατομμύρια πελάτες.

Ήμασταν λίγο σκεπτικοί για κάποιες από τις άλλες διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με το Hostinger. Έτσι, τους τελευταίους 18 μήνες τους παρακολουθούμε. Μπορείτε να δείτε μας ζωντανή παρακολούθηση εδώ.

Σε αυτήν την κριτική Hostinger, θα εξετάσουμε την υπηρεσία και την υποστήριξή τους από πάνω προς τα κάτω – το καλό, το κακό και το υπέροχο – για να δούμε πώς συσσωρεύονται μεταξύ άλλων δημοφιλών οικοδεσπότων ιστού.

Πλεονεκτήματα – Τι μας αρέσει για το Hostinger

Διάρκεια – 99,91%

Μέχρι το 2018, ο Hostinger είχε κατά μέσο όρο χρόνο λειτουργίας 99,91% – που είναι καλό, πολύ καλό.

Τι σημαίνει uptime?

 • Ώρα – Ένα ποσοστό που υποδεικνύει τη συνολική ώρα που ο πάροχος φιλοξενίας είναι συνδεδεμένος και λειτουργεί κανονικά.
 • Ο μέσος χρόνος λειτουργίας του Hostinger ήταν 99,91% το 2018. Αυτό σημαίνει ότι οι υπηρεσίες δεν ήταν διαθέσιμες μόνο 0,09% τοις εκατό του χρόνου για τους χρήστες. Τα μαθηματικά ισοδυναμούν με περίπου 7,88 ώρες διακοπής κατά τη διάρκεια ενός έτους.
 • Άλλοι οικοδεσπότες με χαμηλές τιμές έχουν μέσο χρόνο λειτουργίας περίπου 94% που είναι περίπου 525 ώρες διακοπής λειτουργίας για ένα χρόνο. Αυτή η διαφορά είναι τεράστια.
 • Τι σημαίνει αυτό για διαθεσιμότητα – Ένα κλάσμα ποσοστιαίας μονάδας μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά στη διαθεσιμότητα του ιστότοπού σας.
 • Καλές ώρες λειτουργίας – Θεωρούμε ισχυρές τις μετρήσεις χρόνου λειτουργίας άνω του 98%. Κατά μέσο όρο αυτό σχεδόν το 100% είναι καταπληκτικό.

Χρόνος φόρτωσης – 389 ms

Τι σημαίνει χρόνος φόρτωσης?

Το 2018, ο μέσος χρόνος φόρτωσης για το Hostinger ήταν 389 χιλ. Αυτό φυσάει τον μέσο όρο της βιομηχανίας από το νερό.

pingdom live stat

 • Φορτώστε το χρόνο – Πραγματικές μετρήσεις ταχύτητας.
 • Μονάδα μέτρησης – Οι χρόνοι που παρέχονται παραπάνω μετρώνται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου και καλύπτουν τη διάρκεια πλήρους αιτήματος και απόκρισης σε διακομιστή web cloud.
 • Πώς δοκιμάζεται αυτό – Οι αριθμοί που έχουν συγκεντρωθεί είναι κατά μέσο όρο δοκιμές σε μήνες με την πλατφόρμα του iPage με διάφορα προγράμματα περιήγησης όπως το Google Chrome, το Mozilla Firefox και ο Microsoft Internet Explorer.
 • Άλλες μεταβλητές – Οι τελικοί χρήστες του ιστότοπού σας μπορεί να φαίνονται κάποια διακύμανση στους χρόνους απόκρισης λόγω διαφόρων παραγόντων, όπως η ταχύτητα του τοπικού δικτύου, η συμπεριφορά του προγράμματος περιήγησης και η επισκεψιμότητα του διακομιστή.
 • Καλός χρόνος φόρτωσης – Οι χρόνοι φόρτωσης με μέσο όρο 2.000 χιλιοστά του δευτερολέπτου ή λιγότερο θεωρούνται υψηλές επιδόσεις.

Οι πάροχοι φιλοξενίας με βραδύτερους χρόνους απόκρισης είναι επικίνδυνοι για χρήση, επειδή οι αναγνώστες και οι πελάτες σας μπορεί να ενοχληθούν με τις καθυστερήσεις και να επιλέξουν να περιηγηθούν σε άλλους ιστότοπους. Με μια βαθύτερη κατάδυση στην έρευνά μας θα σας δείξει ότι οι πάροχοι φιλοξενίας βρίσκονται σε όλο τον χάρτη.

Με αυτά τα στατιστικά στοιχεία, το Hostinger μπορεί να υπερηφανεύεται για μια εκπληκτική απόδοση – ακόμη και σε σύγκριση με την επιμελημένη λίστα των καλύτερων παρόχων φιλοξενίας.

Εξήγησε τιμολόγηση φιλοξενίας

Αυτό τραβάει την προσοχή σας με τον Hostinger. Έχουν ένα 0,99 $ ανά μήνα εισαγωγική τιμή. Είναι σαν να κοίταξαν τον υπόλοιπο κλάδο και είπαν: «Μπορούμε να κάνουμε καλύτερα».

Θα εξετάσουμε περισσότερο τις λεπτομέρειες του τι παίρνετε σε αυτήν την τιμή πιο μακριά, αλλά το κύριο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι έχετε ανταγωνιστικές ώρες λειτουργίας και ταχύτητες φόρτωσης σε αυτό το σημείο τιμών.

Βασικά, παίρνετε πραγματικός Καλός φιλοξενία και εξοικονόμηση χρημάτων. Ναι – είναι δυνατόν να έχουμε καλή φιλοξενία στο υπέροχες τιμές. Τι ιδέα!

Είναι πραγματικά το καλύτερο και των δύο κόσμων όσον αφορά την απόδοση και τις τιμές. Το Cent for cent Hostinger είναι πιθανώς το καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής στην αγορά σήμερα ως υπηρεσία φιλοξενίας. Αναφέραμε ότι παίρνετε ένα δωρεάν τομέας με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πακέτο φιλοξενίας?

Δωρεάν οικοδόμος ιστοτόπων Hostinger

Zyro – Ο δωρεάν δημιουργός ιστότοπων από το Hostinger είναι εκπληκτικά εντυπωσιακός. Οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων που περιλαμβάνονται σε μια υπηρεσία φιλοξενίας είναι μια μεταγενέστερη σκέψη, αλλά η Hostinger έφερε πραγματικά πρότυπα και λειτουργικότητα κτιρίου που μπορούν να δημιουργήσουν σταθερές σελίδες προορισμού για έναν ιστότοπο.

hostinger-customize-pages

Δεν πρόκειται να εκτοξεύσετε κανέναν με αυτά τα σχέδια, αλλά η λειτουργικότητα μοιάζει πολύ με αυτό που θα λάβατε από έναν κορυφαίο δημιουργό σελίδας προορισμού χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ξεχωριστή υπηρεσία.

Έρχεται με πολλές χρήσιμες δυνατότητες – τόσο εντελώς νέα όσο και αυτά που έχουμε ήδη ακούσει – Δωρεάν πιστοποιητικό SSL, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD και απεριόριστο εύρος ζώνης.

Τα πιο καινοτόμα νέα χαρακτηριστικά πρέπει να είναι το Zyro AI Content Generator και το Logo Maker. Βάλτε τη δημιουργικότητά σας σε καλή χρήση με τη νέα λειτουργία του Hostinger που σας επιτρέπει να δημιουργείτε λογότυπα για την επωνυμία σας σε χρόνο μηδέν. Ανακαλύψτε ξανά το λογότυπο της εταιρείας σας με το Zyro’s Logo Maker.

Προφανώς, τα λογισμικά της σελίδας προορισμού έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι βελτιστοποιημένα για διοχετεύσεις και όλα αυτά τα διασκεδαστικά πράγματα, αλλά αυτό είναι μια απλή αντικατάσταση, αν ψάχνετε απλώς για μια σελίδα για να εμφανιστεί στο Διαδίκτυο.

Με λίγα λόγια, αν ψάχνετε για οικονομικά προσιτή φιλοξενία (0,99 $ ανά μήνα) και θέλετε να ανεβάσετε μια ιστοσελίδα το συντομότερο δυνατό, Το Hostinger είναι μια φανταστική επιλογή. Θέλετε έναν τομέα, θέλετε κάπου να στείλετε άτομα, δεν είστε σίγουροι τι άλλο χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εγγραφείτε και να δημιουργήσετε μια γρήγορη σελίδα με το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων του Hostinger.

Εάν ψάχνετε περισσότερους κατασκευαστές, ανατρέξτε στον οδηγό μας για τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων στον Καναδά.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

ζωντανή συνομιλίαΟι εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων λειτουργούν σχετικά με το μύλο στη βιομηχανία φιλοξενίας τώρα, αλλά αξίζει πάντα να μιλήσουμε. Ορισμένοι ιστότοποι φιλοξενίας εξακολουθούν να μην προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων και αυτοί οι ιστότοποι φιλοξενίας θα πρέπει είτε να ξεπεράσουν τους χρόνους είτε να φύγουν.

Είμαι σκληρός – το ξέρω.

Εάν μια υπηρεσία φιλοξενίας προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων, τότε θα μπορούσαμε να συμπεράνουμε δύο πράγματα:

 1. Η εταιρεία θέλει να σας φέρεται σωστά
 2. Είναι σίγουροι για τις προσφορές τους

Σε ορισμένα μέρη του ιστότοπού τους, η Hostinger αναφέρεται στην εγγύηση επιστροφής χρημάτων ως δωρεάν δοκιμή. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξετάσετε αυτές τις εγγυήσεις, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία εάν θεωρείτε ότι δεν λειτουργεί καλά.

Υπάρχουν πολλά πράγματα σε αυτόν τον κόσμο που δεν συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Αν υπάρχει ένα προϊόν που προσφέρεται, είστε ανόητοι για να μην το λάβετε υπόψη κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Εγγύηση άσκησης 99,9%

Το Hostinger εγγυάται ότι οι διακομιστές τους θα λειτουργούν 99,9% του χρόνου. Όπως είπα πριν από μερικές προτάσεις – οι εγγυήσεις σημαίνουν πολύ.

Εάν αυτή η εγγύηση αποτύχει, μπορείτε να πάρετε κάποια χρήματα πίσω. Στη νόμιμη συμφωνία εγγραφής με την Hostinger λένε ότι εάν αποτύχει η εγγύηση uptime μπορείτε να λάβετε πίστωση 5% της μηνιαίας χρέωσης φιλοξενίας για αυτόν τον μήνα. Δεν είναι πολλά, αλλά είναι κάτι.

Οι εταιρείες θέτουν πολλά στη γραμμή όταν προσφέρουν μια εγγύηση όπως αυτή και πάλι, δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη στην υπηρεσία τους.

Εύχρηστος

Θα μιλήσω για τον πίνακα ελέγχου στην ενότητα Πλεονεκτήματα και στην ενότητα Μειονεκτήματα.

Εδώ είναι γιατί είναι Pro: Ο πίνακας ελέγχου που χρησιμοποιείται από το Hostinger δεν είναι ένα παραδοσιακό cPanel. Δημιούργησαν το δικό τους.

Πίνακας ελέγχου hostinger

Αυτός ο νέος πίνακας ελέγχου είναι πολύ πιο εύκολος στη χρήση από το cPanel. Αυτό σημαίνει ότι αν είστε αρχάριος θα σας αρέσει πολύ περισσότερο. Είναι προφανές ότι ο στόχος για αυτόν τον πίνακα ελέγχου ήταν να γίνει όσο το δυνατόν πιο εύκολη στη χρήση για τη διαχείριση όλων των στοιχείων στο πίσω μέρος του ιστότοπού σας.

Δωρεάν SSL σε όλες τις βαθμίδες

Ένα δωρεάν SSL πρέπει να είναι στάνταρ στη φιλοξενία σήμερα. Φυσικά, με το Hostinger, η λήψη δωρεάν SSL συνοδεύεται από οποιοδήποτε σχέδιο αποφασίσετε να αγοράσετε.

Τι ακριβώς είναι το SSL; Αντιπροσωπεύει την προστασία Secure Sockets Layer. Βασικά, αυτό που κάνει είναι η ασφαλής μετάδοση δεδομένων μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης και διακομιστών ιστού. Σίγουρα το θέλετε εάν προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Πώς λειτουργεί το SSL

Το να μην έχετε πιστοποιητικό SSL μπορεί να επηρεάσει τις κατατάξεις SEO σας και να κάνει τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τον ιστότοπό σας όταν συνειδητοποιήσουν ότι δεν έχετε.

Απεριόριστα χαρακτηριστικά αν κάνετε αναβάθμιση

Όλες οι τυπικές πτυχές που έχετε με το σχέδιο πρώτης βαθμίδας ξεκλειδώνονται περαιτέρω για λίγα δολάρια.

Με το αρχικό σχέδιο, μπορείτε να έχετε μόνο έναν ιστότοπο, έναν λογαριασμό email, μία βάση δεδομένων και περιορισμένο χώρο στο δίσκο και εύρος ζώνης.

Εάν αποφασίσετε να πάτε με ένα σχέδιο υψηλότερης βαθμίδας μπορείτε να έχετε απεριόριστες ιστοσελίδες, απεριόριστοι λογαριασμοί email, απεριόριστες βάσεις δεδομένων, απεριόριστος χώρος στο δίσκο, και απεριόριστο εύρος ζώνης. Μιλήστε για τη μέγιστη αποτελεσματική απόδοση, αυτό είναι ακριβώς εκεί.

Πληρώστε με Crypto

Είστε έξυπνοι, σωστά; Μπήκατε στο Bitcoin waaaaaay πριν από τον Δεκέμβριο του 2017. Αγοράζετε Bitcoin για κλάσματα μιας δεκάρας το 2010. Το ξέρω απλώς.

Λοιπόν, επειδή είστε εξαιρετικά πλούσιοι σε εικονικό νόμισμα, μπορείτε επίσης να πληρώσετε με αυτό. ����

Μειονεκτήματα – Τι δεν μας αρέσει για το Hostinger

Χωρίς τηλεφωνική υποστήριξη

χωρίς τηλεφωνική υποστήριξηΕνώ η υποστήριξη πελατών είναι κορυφαία στο Hostinger – δεν προσφέρουν τηλεφωνική υποστήριξη. Πολλοί άνθρωποι δεν τους αρέσει να μιλούν στο τηλέφωνο όταν ασχολούνται με την υποστήριξη πελατών σε εταιρείες.

Ωρες ωρες – ναι, μερικές φορές – είναι ωραίο να λύσετε γρήγορα ένα πρόβλημα μέσω τηλεφώνου. Υπάρχουν ορισμένες καταστάσεις που πηγαίνουν μπρος-πίσω το email ή η συνομιλία δεν το κόβουν.

Κάθε υπηρεσία που δεν προσφέρει τηλεφωνική υποστήριξη πρέπει να λάβει επιτυχία. Τι γίνεται αν πρέπει να μιλήσετε με κάποιον το χθες; Η συνομιλία θα σας εκνευρίσει σε αυτό το σενάριο.

Ένα άλλο περίεργο είναι ότι πρέπει να συνδεθείτε για να συνομιλήσετε πραγματικά με την ομάδα υποστήριξης πελατών. Προφανώς, αυτό δεν είναι πρόβλημα εάν έχετε ήδη εγγραφεί.

Εάν αναζητάτε πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία πριν εγγραφείτε, σίγουρα δεν θα σας βοηθήσουν μέσω συνομιλίας.

Διαφορετικός πίνακας ελέγχου

Ο πίνακας ελέγχου ήταν επίσης στην ενότητα Πλεονεκτήματα αυτής της αναθεώρησης. Τα θετικά είναι εκεί έξω – είναι εύκολο στη χρήση, φιλικό προς το χρήστη και είναι πιο λογικό από το παραδοσιακό cPanel.

Τώρα, φανταστείτε να είστε βετεράνος στον κόσμο της φιλοξενίας ιστοσελίδων – που μερικοί άνθρωποι διαβάζουν αυτό θα είναι. Θα ενοχληθούν που πρέπει χρησιμοποιήστε διαφορετικό πίνακα ελέγχου.

Η καμπύλη μάθησης στον νέο πίνακα ελέγχου δεν είναι ακριβώς δύσκολο να μάθει, αλλά γιατί να διορθώσετε κάτι που δεν είναι σπασμένο? Πολλοί άνθρωποι έχουν μάθει πώς να ελέγχουν τον φιλοξενούμενο ιστότοπό τους μέσω ενός παραδοσιακού cPanel.

Υποστήριξη πελατών και βάση γνώσεων

Έχουμε αγγίξει τις αρνητικές πτυχές της εμπειρίας υποστήριξης πελατών της Hostinger παραπάνω. Τώρα ας μιλήσουμε για αυτό ως σύνολο.

Μου αρέσει να σκέφτομαι την υποστήριξη πελατών ως πολυλειτουργικό μηχάνημα. Εάν χάνετε ένα μέρος του μηχανήματος, αυτό δεν σημαίνει ότι το μηχάνημα δεν είναι καλό ή ελλιπές – απλώς δεν έχει συγκεκριμένες λειτουργίες που μπορεί να έχετε σε άλλα μηχανήματα. Αυτό δεν είναι καλό ή κακό στις περισσότερες περιπτώσεις.

Το Hostinger δεν διαθέτει τη λειτουργία τηλεφώνου του μηχανήματος υποστήριξης πελατών και έχει ένα περίεργο μικρό παράξενο σημείο όπου πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να μιλήσετε με ένα άτομο μέσω συνομιλίας.

Ωστόσο, μόλις αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτό το μηχάνημα υποστήριξης πελατών, είναι πραγματικά αξιόπιστο.

Οποιαδήποτε ερώτηση συνομιλίας έχουμε θέσει από την ομάδα υποστήριξης του Hostinger ήταν απάντησε σε λιγότερο από πέντε λεπτά που συγκρίνεται ευνοϊκά με τον υπόλοιπο κλάδο.

Η άλλη λειτουργία σε αυτό το μηχάνημα που συχνά παραβλέπεται αλλά είναι ζωτικής σημασίας είναι η βάση γνώσεων. Η βάση γνώσεων του Hostinger μπορεί να απαντήσει σχεδόν σε κάθε ερώτηση που θέτετε. Το αρνητικό εδώ είναι ότι δεν είναι οργανωμένη καλά και πρέπει να βασιστείτε στη γραμμή αναζήτησης για να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

βάση γνώσεων hostinger

Τέλος, η εταιρεία παρέχει επίσης μαθήματα για όλα τα είδη διαφορετικών θεμάτων που μπορεί να βρει κανείς χρήσιμη. Όλοι έχουν να κάνουν με τη δημιουργία ενός ιστότοπου και έχει πολλή προστιθέμενη αξία για κάποιον που μόλις ξεκινά.

Τιμολόγηση

Η τιμολόγηση είναι αυτό που πραγματικά σας προσελκύει να χρησιμοποιήσετε το Hostinger, οπότε ας δούμε τι παρέχεται πραγματικά σε αυτό το σημείο τιμών 0,99 $, καθώς και τα υψηλότερα επίπεδα.

Όλα αυτά τα σχέδια διατίθενται για κλείδωμα σε συνδρομή για 48 μήνες. Τέσσερα χρόνια – ποιος γνωρίζει τι θα συμβεί σε τέσσερα χρόνια; Αυτό είναι μεγάλο χρονικό διάστημα και η πληρωμή για αυτό το χρονικό διάστημα μπροστά είναι μερικές φορές δύσκολο να καταπιεί.

Η προσέλκυση πελάτη με χαμηλό ποσοστό δεν είναι κάτι νέο στην επιχείρηση και σίγουρα τίποτα νέο στην φιλοξενία ιστοσελίδων. Το Hostinger το έκανε λίγο διαφορετικά, καθώς η χαμηλότερη βαθμίδα τους είναι εξαιρετικά χαμηλές τιμές και εξυπηρετείται. Ωστόσο, αν θέλετε να ανησυχείτε δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων καθώς μεγαλώνετε – το το επιχειρηματικό επίπεδο είναι πιο λογικό και εξακολουθεί να είναι σχετικά προσιτό.

συμπέρασμα

Με τον Hostinger έρχεστε για την τιμή και μείνετε για την ποιότητα εμπειρία φιλοξενίας. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την υψηλότερη βαθμίδα για να πάρετε το μεγαλύτερο χτύπημα για τα χρήματά σας, αλλά ο Hostinger είναι εκεί με τους ηγέτες του κλάδου όσον αφορά τις υπηρεσίες.

Συνιστούμε σίγουρα το Hostinger ως κορυφαία υπηρεσία φιλοξενίας και θα πρέπει να εξεταστεί σοβαρά κατά τη λήψη μιας απόφασης φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Συχνές ερωτήσεις για το Hostinger

Είναι το Hostinger καλό για το WordPress?

Το Hostinger είναι μια καλή επιλογή για το WordPress καθώς επιτρέπει την εγκατάσταση με ένα κλικ. Η χρήση του Hostinger για WordPress είναι μια σταθερή επιλογή εάν εξετάζετε την κοινή φιλοξενία ως επιλογή για τον ιστότοπό σας (την οποία κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι).

Τι σημαίνει εικονικός κεντρικός υπολογιστής?

Η εικονική φιλοξενία είναι όταν πολλά ονόματα τομέα χρησιμοποιούν έναν μόνο διακομιστή ή πολλούς διακομιστές. Αυτό που κάνει είναι να επιτρέπει σε έναν διακομιστή να χρησιμοποιεί τη μνήμη και τους κύκλους του επεξεργαστή σε πολλούς ιστότοπους ταυτόχρονα. Αυτό είναι ιδανικό για εταιρείες που δεν χρειάζονται όλη την ισχύ επεξεργασίας ενός διακομιστή.

Γιατί είναι απαραίτητη η φιλοξενία Ιστού?

Η φιλοξενία Ιστού είναι απαραίτητη επειδή ένας ιστότοπος πρέπει να φιλοξενείται σε έναν διακομιστή για να ζει στο Διαδίκτυο. Εκτός αν έχετε τα χρήματα για να χρησιμοποιήσετε τους δικούς σας διακομιστές ιστού, απαιτείται υπηρεσία φιλοξενίας.

Αναφορές και πιστώσεις εικόνας:

 • Bisend.com
 • TheSSLStore.com
 • RainHosts.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author